עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, יש לי בעיה אחת גדולה אחרי התקנה של windows 7 - אין לי קול במחשב. בשורת המשימות למטה זה מראה לי רמקום ועליו איקס, ואומר שלא מחוברים רמקולים או אוזניות. זה אומר לי שאין התקני השמעה פעילים. לוח אם: ALiveSATA2-GLAN. בווינדוס XP לא היתה בעיה, השתמשתי בדרייברים של Realtek. אני זוכר שתמיד ראיתי בתור התקן קול משהו של Realtek High Definition, אבל כרגע במידע מערכת, ב"התקן קול" זה מראה לי ATI High definition audio device, וזה אומר שיש לו את ההתקן הכי מעודכן. כשאני נכנס למידע מערכת זה מראה לי ב"התקנים בעיתיים" את ההתקן High Definition Audio Device ניסיתי להתקין דרייברים של Realtek, מותאים לווינדוס 7 - זה מתקין, עושה הפעלה מחדש למחשב ואז לא קורה כלום. ניסיתי להתקין כמה פעמים…

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by ^HocK^,

מותקנות אצלי 2 מערכות הפעלה: windows XP pro windows 2000 איך אני יכול להסיר אחת מהן? את ווינדוס 2000? תודה.

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין ליצור CA פנימי בתוך הארגון כיצד אני עושה זאת??? בסרבר 2003

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  4. זה קורה לי כל כמה ימים והיום זה כבר קרה לי שלושה פעמים בערך, שימו לב : לא מדובר בדף אינטרנט שניתקל בבעיה ועליו להיסגר, זה קורה לי גם שאין שום דף אינטרנט פתוח, זה מעלה את ההודעה על השגיאה ואחרי שאני לוחץ סגור זה דופק לי את הקו הכחול למטה ( שורת המשימות ) וזה סוגר את האייקון של המודם וכשהיה לי חבילת אבטחת אינטרנט מסוימת אז זה היה מעיף לי את האייקון שלה ואולי זה היה משאיר אותי ללא אנטי וירוס וללא פיירוול. חשוב לציין שגם כרגע ( תמיד ) זהו מחשב מוגן עם אנטי וירוס, פיירוול וכו... פרטים על המחשב : ווינדוס אקס פי פרו sp2, זיכרון 512MB, Pentium® 4 CPU 3.00GHz כמו כן העלתי צילום מעורב של הבעיה הנ"ל תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Wiz01,

שלום, יש לי בעיה קטנה. במחשב שלי מותקן Windows XP Pro וכדי להגדיר סיסמה לתיקיות משותפים אני נכנס ללוח הבקרה --> Performance and Maintenance --> Administrative Tools --> Computer Management --> Local Users and Groups Users --> Guest --> Right Click --> Set Password בכל מקרה במחשב של אחי יש Windows XP Home Edition ואין את האפשרות הזו... מישהו יודע איך בכל זאת משנים?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by Real_Me,

מלבד ה-CTRL+ALT+DEL כמובן. מה שם התוכנית עצמה?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by snaidis,

התקנתי VISTA HOME PREMIUM לצד XP. אז אחרי ההתקנה זה כתב שהוא בודק את ה PERFORMENCE של המחשב חיכיתי בערך 10 דקות עד שהוא בדק, וזה היה נראה כאילו המחשב לא "חושב" בכלל, כלומר הנורה לא הבהבה... אחרי זה, זה עשה את זה ואז היה לי מסך שחור כזה ריק חיכיתי שוב 10 דקות ואז זה עבר ל PREAPARING YOUR DESKTOP, ואני מחכה כבר 15 דקות וזה פשוט לא עושה כלום. האם זה ככה אצל כולם או שיש לי בעיה? הייתה לי את הבעיה הזאת לפני והתקנתי את VISTA שוב זה עדיין עושה את כל התהליך הזה ממש לאט. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? עריכה: הצלחתי להתקין אבל עדיין הכל פשוט בקושי זז... אני לוחץ על COMPUTER ואני צריך לחכות חצי שעה! וזה באמת בלי הגזמה עד שהוא יכנס.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  8. כרגע יש לי VISTA ו-XP ביחד... (במסך ה-BOOT אני יכול לבחור VISTA, או EARLIER VERSION=XP) אני צריך עוד מקום במחשב, וב-XP אני כבר לא משתמש... ה-XP הוא במחיצה של 20GB, מה השלבים שאני צריך לעשות כדי להסיר את ה-XP, להחזיר את ה-20GB לכונן שלהם (פתחתי את המחיצה מהכונן שבה הויסטה יושבת, לכן צריך להתחשב בזה שמערכת ההפעלה נמצאת בכונן ואסור לעשות משהו שעלול לפגוע בכך) בעיקרון אני כבר יודע מה אני הולך לעשות- לפרמט את המחיצה, למחוק אותה, ואז לעשות "שינוי גודל" של הכונן שממנו יצרתי את המחיצה) רק מה שאני רוצה שיקרה הוא, שייעלם לגמרי מסך ה-BOOT, והמחשב ייכנס אוטומטי לויסטה... (הפחד הוא שזה לא יקרה ואני לא אוכל להיכנס לויסטה... או שה-XP פשוט סתם יייתקע שם) מקווה לעזרה, תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by 3d7,

בלילה היתה לי הפסקת חשמל רגעית (אני יודע כי השעון של המיקרוגל הבהב בבוקר). יש לי שני מחשבים שמחוברים למייצב מתח. שניהם פועלים 24/7, אבל המסך שלהם מכובה בלילה. הדלקתי את המסך של המחשב הראשי, והוא פועל רגיל (הוא לא נכבה בלילה). הדלקתי את המסך של המחשב השני, וראיתי שהמחשב כבוי. הפעלתי את המחשב, והגעתי למסך של הProgress Bar (לפני המסך Welcome). המחשב נשאר תקוע על המסך הזה. ניסיתי לעלות בSafe Mode ובLast Known Good Configuration, וזה אותו דבר (בSafe Mode הוא אפילו לא מגיע למסך הזה). יש דרך לתקן את התקלה בלי לפרמט את המחשב, ובלי לעשות התקנה מחדש?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום. אני כרגע נמצא בסייף מוד. הבעיה פשוטה. הוינדוס לא עולה , המחשב לא מגיע לloading של הוינדוס. מחר אני נוסע לכנרת. אז אני ינסה להיכנס לפה בעזרת הפלאון ולראות תגובות. כי אחותי נשארת בבית והיא צריכה את המחשב. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by o07,

I have a system on which there is only one HDD with XP loaded but the system is refusing to boot without the XP installation CD in the CD-ROM drive. This is a new system that was under construction and the only time XP was booted was with the installation done by the CD in the CD Drive. After we power on and we get the error message "DISK BOOT FAILURE - INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" and we put the CD in and press enter - sooner or later the system is running on the XP loaded on the hard disk and we can take out the installation CD to no interruption on the XP functioning itself. How do I get rid of the need to have the installation CD in the ATPI CD ROM drive. I hav…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  12. הנה תמונה http://img20.imagevenue.com/img.php?image=54580_12333_123_1139lo.JPG מה עושים במצב כזה.. פעם ראשונה שאני נתקל בזה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה שהוא יעלה לי את שולחן העבודה ולא את האריחים.. הבנתי שזאת אפשרות חדשה ב8.1 ורציתי לדעת איך אני עושה את זה.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by sabpa2,

להתקין SP 2? מומלץ להתקין או לא?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by adam99,

שלום! רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לבטל את אפשרות החיפוש במחשב עם מערכת ווינדוס XP. תודה!

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  16. שלום, אני רוצה לבדוק כמה זיכרון פנימי צורך המחשב-ב-WIN 2000 איך אני עושה את זה? כי כשאני לוחץ ALT+CTRL+DEL, הוא לא פותח את החלוון כמו ב-XP. (אלא הוא לא פותח כלום). אז איך אפשר לבדוק את זה בדרך אחרת? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by eni9ma,

אני צריך עזרה: על PRESARIO2700EA התקנתי XP (יש לי את ההתקנה כנראה הכי חדשה אם ה-SP1 כלול בפנים) אבל הוא אומר לי שאני צריך לרשום אותו במיקרוסופט ויש לי רק 30 יום עד שהוא ינעל.... והמיספר שיש לי מהXP שאצלי (אם הSP1 בתוכו) גם לא עובד.... אם צריך אז ה-ICQ שלי הוא 73284204 חן.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by oru85,

שלום אני קניתי מחשב חדש מעבד 6300E לוח אם אסוס p5n-e sli זיכרון גיגה הרדיסק WD SATA 250 G אני מנסה להתקין את הווינדוס XP SP2 זה דיסק ל 32 ביט מדיסק שיש לי ההתקנה הולכת יפה ואז בסוף הוא מפעיל את המחשב מחדש ומערכת ההפעלה לא עולה לי במקום זה רשום לי באנגלית שמערכת ההפעלה דפוקה תתקין מחדש אני מתקין מחדש לא עוזר לקחתי דיסק אחר וניסיתי ושוב אותו הדבר הלכתי לחבר לקחתי מימינו דיסק אחר ושוב אותו דבר בסוף הורדתי ממחשב אחר לינוקס אובונטו 64 ביט התקנתי והכול עובד מצויין שאני מנסה מתפריט בוט של הלינוקס להעלות את הווינדוס פשוט לא קורה כלום ושאני נכנס מהלינוקס למחיצה של הווינדוס אני רואה שהכול נראה בווינדוס בסדר גמור אני רוצה להצליח להתקין ווינדס תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  19. היי, אני מנסה להתקין ווינדוס על מחשב ישן שלי. זה מחשב שהיה עליו בעבר ווינדוס, לאחר מכן שימש כמדיה סנטר עם openelec עליו ועכשיו אני רוצה להחזיר ווינדוס 7. התקנתי את מערכת ההפעלה וזה הצליח, היא עובדת בסדר גמור, אבל כשעשיתי ריסטרט פתאום קיבלתי שגיאת boot error. שימו לב לנתונים המוזרים הבאים: 1. אם אני בוחר ידנית מאיזה כונן לעשות boot בזמן העלייה, הוא עולה בסדר גמור! 2. אם אני בוחר שהעלייה תתחיל מהדיסק והדיסק נמצא בכונן, הוא עולה בסדר גמור! 3. בכל מצב אחר, מקבל את השגיאה. הנחתי שזה קשור או לBIOS או לMBR, אבל עשיתי את כל מה שכתוב במאמר הזה: http://www.tomshardware.com/news/win7-windows-7-mbr,10036.html וזה לא עזר. ניסיתי גם לאפס את הBIOS ולשחק עם ההגדרות עליה שם - לא עזר. מה ש…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. הי, שמתי לב לקטע ממש מוזר. יש לי Windows 7 Ultimate 64-Bit מותקן לי 4GB RAM הלוח אם שלי תומך עד 16GB ובכל זאת, משום מה, הווינדוס מציין 3.50 GB usable למה? |: תודה!

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by iPsych,

טוב, אז ככה. ביומיים האחרונים שמתי לב שבמקום ה16-20 שניות הרגילות שלוקחים לווינדוס לעלות, הזמן עולה לבערך 40, תגידו לא נורא, אבל לי זה הפריע. בדקתי אילו תוכנות עולות עם הטעינה של ווינדוס- וקובץ אחד צד את עיני- DPIZ.EXE, שאין לי מושג למה הוא קשור, שכן, מופיע רק בשמה, וללא כל כתובת. עוד דבר שבקתי הוא התוכנות שרצות ברקע בעת הטעינה. ומלבד לאותה תוכנה תמוה (DPIZ) שמתי לב לעוד קובץ PENIS.EXE, שם הקובץ היה זכור לי ממקום כלשהו, אבל לא ידעתי מאיפה. לאחר גיגול פשוט, הבנתי שהקובץ שהיה מוכר לי הוא חלק מוירוס הבלאסטר (Version B), אך משום מה לא השפיע באף אורח על המחשב, מלבד קצת איטיות. דבר נוסף הוא זה שבלעדי לסגור את הקובץ ע"י מנהל המשימות- אי אפשר לפתוח את ה MSCONFIG, הוא פשוט עולה ונ…

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by yoxo,

יש לי WINDOWS XP SP2 מקורי ורציתי לדעת עם אני יכול לקבל מMS דיסק שכבר משולב בתוכו SP3? במקום להתקין את זה אחרי כל פירמוט. יש דבר כזה? ועם כן כמה עולה הדיסק?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by The-Devil,

בוינדוס XP יש אפשרות ללחוץ על ctrl+alt+del ובמקום Task manger הוא נותן לך 6 אפשרויות שאחת מהן זה לנעול את המחשב הבעיה זה ששכחתי איפה אני מדליק ומכבה את הפונקציה הזו...

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by holly man,

שלום לכולם !!!! :hi: איך אני מגדיר ריבוי קישורים ב win2000 יש לי isdn 64k ואני רוצה לעבור ל 128k :AR15: איך אני מגדיר את זה ב :bash:win 2000 תודה רבה וחג שמח!! :)

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  25. שלום יש לי 4 כוננים מנהל הדיסקים מזהה את ארבעתם המחשב שלי מציג רק 3 תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.