עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zoomdia99,

https://www.g2a.com/windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html האם הרכישה דרך המוכר הזה\הלינק הזה בטוחה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. צירפתי שתי תמונות, מישהו יודע מה הבעיה? ושיחקתי כבר בהגדרות השפה, הכל שם על עברית. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  3. שלום, יש לי ווינדוס (מקורי) ברוסית. אני רוצה להפוך אותו לעברית, איך אני עושה זאת? למחשב אין חיבור לאינטרנט אם זה משנה... או אם מישהו יכול לכתוב לי איך רושמים עברית ברוסית זה גם יעזור. (זה מחשב שאני מתקן)

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  4. Started by Spitted,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ובו יהיה 4 ג'יגה זיכרון ראם בשביל שהוא יעבוד עם כל הזיכרון אני צריך Vista או שגם XP 64bit יספיק? או שאפילו XP 32bit יספיק? באופן כללי אני מעדיף להשאר עם XP כרגע מאשר לעבור ל-Vista, אז בקיצור איזה מערכת הפעלה הכי מומלצת בשבילי?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by asilbob,

יש לי עכשיו תמפרט הזה AMD 2500 R9800P 512RAM אפשר להתקין תווינסטה ? עם לא איזה שנוי צריך לעשות בשביבל להתקין תוויסטה למה הוויסטה ניראת ממש יפה .......... בא לי כבר להחליף תXP

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  6. שלום לפני מספר זמן קיבלתי א ווינדוס וויסטה גרסת ה-ULTIMATE. הקופסה עמצה והתמונות שיש הכל כתוב בעברית, אני מעוניין בגרסת האנגלית בלבד אני לא רוצה שיהיה לי ממשק בעברית רק תמיכה. האם יש שם התקנה גם לאנגלית או רק עברית? עוד לא פתחתי את הקופסה כך שאני לא יודע.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  7. יש לי WIN VISTA HOME EDITION OEM מקורי והתקנתי אותו על המחשב שלי.. לאחר מספר חודשים מחשב נשרף האם אני יכול להתקין על מחשב חדש או שאני נדפקתי בעינין הזה? תודה השאלה מופנת גם לאותו תופעה עם WIN XP.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  8. Started by lenis78,

שלום, קניתי מחשב חדש וברצוני להתקין עליו ויסטה, הבנתי שיש שתי גרסאות של 64 ו-32 ביט. מה ההבדלים ביניהם ואיזה אני צריך להתקין על המחשב שלי כשהמעבד הוא Q8200, כרטיס מסך: geforce 9500GT זכרון 2048MB DDR II 800Mhz תודה!

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  9. שלום עד עכשיו בויסטה היה מוגדר לי ה-Windows aero ועבד כמו שצריך, ועכשיו ככה סתם זה חזר למצב הרגיל וכשאני רוצה לשנות לWindows Aero הוא פשוט לא נותן לי הוא לא רושם שום שגיאה, הוא פשוט לא מעביר אותי לסגנון הזה. מישהו יודע היכן יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  10. ווינדוס ויסטה 64 ביט HOME PREMIUM חבר שלי קנה והחליט שהוא מעוניין למכור לי אותה (400 שקל) השאלה אם זה עדיין מותקן אצלו במחשב אני יכול לקנות ולהתקין אותה אצלי האם יש פה בעיה עתידית של 2 אנשים שמשתמשים ,מיקרוספט יכולה לגרום לי בעיה?? והאם בכלל שווה לי לקנות אותה?? המון תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  11. ווינדוס ויסטה לPC ולניידים זה אותו בווינדוס?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  12. שלום יש לי הארד דיסק חיצוני עם סיסמה,,,,,הוינדוס זוכר את הסיסמה ופותח גישה להארד דיסק בלי לדרוש סיסמה. איך מבטלים את זה?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  13. Started by warezon,

יש לי מסך סמסונג p2770hd ומחשב שמחובר אליו בdvi 1920X1080 למרות שגם בהגדרות של הכרטיס מסך וגם בהגדרות של המסך שניהם מראים 60hz אם אני נכנס לרזולוציית מסך בווינדוס הוא מראה לי 59hz ומתעקש להישאר ככה. הדבר הזה ממש מעצבן אותי כי זה מבטל את האופציה בשימוש ב vsync. בבקשה שמישהו יתן פיתרון זה ממש ממש משגע אותי!!!

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  14. לפני כשנה קניתי ATI Radeon 9200 VIVO. התקנתי את הדרייבר של ATI גירסה 7.94 שבא בחבילה של הכרטיס (יש לי Win 2000 Prof). בערך חודשיים מאוחר יותר עדכנתי את הדרייבר לגירסה החדשה שיצאה אז. כמה שבועות לאחר מכן התחילו לקרות לי נפילות של כרטיס המסך בזמן משחקים או סתם באמצע עבודה בווינדוס, והיתה מתקבלת הודעה שקשורה ל- VPU Recover. הנפילות נעשו תכופות כל כך עד שקרו מיד עם עליית הווינדוס. לאחר חיפושים רבים באינטרנט גיליתי שהמקור הסביר לבעיה הוא כנראה הדרייבר. הסרתי את הדרייבר של ATI והתקנתי במקומו Omega Driver (מהאתר www.omegadrivers.net). זה פתר לי את הבעיה לחלוטין באותו זמן. לפני חודש התחילו שוב נפילות באמצע משחקים. עדכנתי לגירסה החדשה של ה- Omega Driver, אבל זה לא עזר. המצב עכשיו …

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by ShayGTi,

הייתה לי בעיה בווינדוס שהוא מסרב לפתוח תוכניות, הכוונה שאני לוחץ על תוכנית לפחות 5-6 פעמים עד שהיא נפתחת. אתמול פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש ועדיין הבעיה נמשכת, זה לא יאמן. אף פעם לא הייתה לי בעיה כזאת עם ווינדוס ואני משתמש בהתקנה הזו כבר 5 שנים בערך. בדקתי בPROCESS MANAGER ושם זה ניראה שהתוכנית נפתחת אבל בפועל אני לא רואה אותה על המסך. זה ממש מייאש אני לא מבין איך זה עבר גם לווינדוס החדש אחרי שעשיתי פירמוט מלא, ממש תעלומה. יש סיכוי שאחד העדכונים החדשים של הווינדוס עושים את זה?! מיואששששששש :'( אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות לי עד הלילה כי מחר אני חוזר לשבועיים לצבא.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  16. אני מנסה את הפקודה הזאת בחלון הפעלה וזה אינו פועל אני אמור לרשום את זה Control Powercfg.cpl? ואז עולה לי חלון אבל זה אינו מגיב!!! מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  17. Started by tnme33,

בביוס כתוב לי שה DUAL CHANEL ENABLED אז אני מניח שהרכיב בסדר מבחינה חומרתית, אבל הווינדוס לא עובר את ה 1.31 GB אז אין לי מושג איך להתקין את העסק...

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  18. אז ככה, עד עכשיו הכל עבד יפה ופתאום, ההארד דיסק קשיח נייד לא מזוהה, הDOK לא מזוהה והפלאפון לא מזוהה. המקלדת, מדפסת, עכבר ומצלמת אינטרנט עובדים בסדר.. מה קורה פה ? מיותר לציין שהחומרה שלא עובדת תקינה לחלוטין ונבדקה על מחשב אחר.. כשאני אומר לא עובד אני מתכוון שזה מראה שנכנס USB כלשהו לחריץ, אבל כלום לא קורה... האם התקנת REPAIR תעזור ? אילו עוד סיבות יכולות לגרום לזה ? זה ממש מוזר כי הכל עבד חלק ופתאום זה קרה...

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Skid,

חבר מנסה להתקין ווינדוס,שהוא מנסה לפרמט זה אומר שהווינדוס אומר לו שאי אפשר כי יש קבצים טמפורריים שהוא צריך להתקננת ווינדוס. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  20. ווינדוס מוגדר אצלי להוריד עדכונים מיידית אבל לשאול אותי לפני התקנה שלהם... משום מה עכשיו ניתנת לי האפשרות להתקין את העידכונים רק בעת כיבוי המחשב ולא בזמן פעולה איתו, (לא מופיע יותר סימן הקריאה הצהוב ליד השעון) והכי גרוע זה שאי אפשר לבחור איזה עידכונים להתקין ואיזה לא... איך אפשר לבחור בכל זאת איזה ומתי להתקין את העדכונים??

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  21. המקלדת לא עובדת רק ביונדוס XP (בביוס היא כן עובדת....) שאני מסתכל במאפיינים של לוח המקשים כתוב "אין אפשרות להפעיל התקן זה (קוד 10)" ניסיתי כבר להסיר את המקלדת ולהתקין שוב מהווינדוס וגם ניסתי עם עוד שתי מקלדות אך כלום לא עזר.... אם למישהו יש פיתרון אני ישמח מאוד. מקווה שתעזרו לי תודה אלון נ.ב התלבטתי בין לשים את זה בתמיכה טכנית ללשים את זה בפורום הזה אז אם צריך תעבירו ;D

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by yonikim,

יש לי כונן אחד כונן c שבנוי על מערכת ntfs שאני רוצה לפרמט אותו דרך ההתקנה של הווינדוס הוא אומר לי שבכונן זה יש קבצים שנחוצים להתקנה ואינם ניתנים למחיקה ניסיתי לפרמט אותו גם דרך הדוס format c: /fs:ntfs וגם זה לא עזר המחשב התעלם מהפקודה שלי מה עוד אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by Ran B,

היי חברים, מה נשמע? חבר שלי התקשר אלי בבעיה מסויימת, שלצערי לא קפץ לי פתרון לראש. אני אנסה לקפוץ אליו מאוחר יותר לראות בעיניים, אבל הייתי שמח לדעת אם למישהו יש כאן רעיון איך לתקוף את הבעיה.. הוא מדבר על כך שהוא מנסה לעשות כיבוי סטנדרטי במחשב (דרך התחל כמובן), הווינדוס מתחיל לעשות End Program לכמה תוכנות ואז נתקע ואינו נכבה. ורק מקש כיבוי בלחיצה ארוכה (כיבוי פיזי לגמרי) מכבה את המחשב כמובן. שהוא אמר לי את זה בטלפון, עלתה לי לראש המחשבה שיש תוכנה אחת שהווינדוס לא מצליח לעשות לה End Program וכתוצאה מכך הוא לא משלים את הכיבוי. הוא הוסיף ואמר גם שהמדפסת לפעמים לא מדפיסה ורק אחרי כיבוי והדלקה היא מדפיסה את כל מה שחיכה בתור ההדפסה (אני לא יודע אם זה מתקשר ממש לבעיה הראשית) אם יש…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by wooper,

היי מותקן לי במחשב על כונן C ווינדוס על כונן D מותקנות כמה תוכנות והכונן כמעט ריק שאני מוציא את כונן D ווינדוס לא עולה יש הודעה NVIDIA BOOT AGENT מה עושים?

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  25. Started by Electric Boom,

לא פעם ראשונה. יש מין פס לבן כזה שעובר בין מלבנים לבנים קטנים ולוקח לו המון זמן,אחרי זה מגיע הלוגו הרגיל,ואחריו מסך שחור,כלום נאדה,אין תצליל הזה,אין ת'וואלקום סקרין שום דבר. שמתי לב שהמנורה של העכבר נשארה דולקת נון סטופ אז כשהוצאתי אותו(ועוד כמה דברים)המצב לא השתנה בכלל. זה כבר קרה,וניסיתי לעשות repair אבל בקטע של המחיקה של קבצים הוא פשוט כמעט לא הצליח למחוק שום קובץ,וכל הזמן הייתי צריך ללחוץ esc. האם לעשות repairעוד פעם?מה גורם לזה בכלל?,אני כבר לא יכול עם זה יותר אני פשוט חייב לפתור את זה אחת ולתמיד. ד"א רק אתמול פירמטתי,התקנתי הכל,הכל עבד ממש יופי,מושלם,אפילו כשחזרתי(כיביתי אותו מאתמול...) היום הכל עבד מצויין,ופתאום היום הוא עשה את זה. בבקשה ערזה,אני כבר אובד עצות מכל …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.