עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yairggg,

היי חברים, יש ברשותי לפטופ ASUS דגם A550C (מעבד i7, 8 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך NVIDIA 720M). המחשב אצלי כבר שנה וחצי והכל היה איתו מעולה עד ששבוע שעבר הוא החל לקפוא פתאום בתוכנות שונות. לפעמים באופיס, לפעמים בפיירפוקס ולפעמים סתם כשאני פותח אותו. מה שקורה זה שתחילה אחת מהתוכנות לא מגיבה (Not Responding) ואז אחרי כמה קליקים בעכבר (גם אם זה אחרי 3 דקות) המחשב פשוט קופא לגמרי ורק כיבוי פיזי של המחשב פןתר את הבעיה, עד לקיפאון הבא. זה קרה בשבוע האחרון פעם ביום לערך ומיום שישי זה קורה כל חמש דקות עד לרמה שאי אפשר לעבוד עם המחשב. ניסיתי לסדר את הווינדוס דרך הריקברי של הווינדוס אבל היה כתוב שה-Drive is locked. אחרי ששברתי את הראש (הבעיה הייתה כנראה עם asus ועם השדרוג מ-8 ל-8.1 ונו…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. Started by 34N1A1N79,

היי, אני שוקלת לרכוש עכשיו את גרסה 8.1 של ווינדווס, הבנתי שעל גרסה 8 יש הרבה ביקורת ובאגים .. האם יש על 8.1 גם ביקורת כזאת? ואולי בכלל עדיף להשאר עם 7? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

עד היום, המגרעה הראשית של רזולוציות UHD הייתה עבודה בסביבת ווינדוס. החל מהגרסה הבאה המגרעה הזאת צפויה להעלם - ווינדוס 9 תתמוך ברזולוציית 8K לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-9-%d7%aa%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%9a-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%aa-8k-uhd/

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by GoBo,

אנשים כל פעם שאני רוצה לעשות הפעלה מחדש למחשב דרך התחל---->כיבוי------->הפעלה מחדש אז המחשב לא עושה את זה הוא מגיע לשלב שמראים כזה חלון בצבע תכלת שכתוב ווינדוס 98 ואז הוא פשוט לא עושה כלום מי שיודע איך לפתור בעיה זו שיכתוב [move]בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה [/move]

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  5. Started by shimon23,

שלום יש לי שני מחשבים, התקנתי במחשב אחד על ה Hd ווינדוס 98, והוא עבד מצוין. כשאני מעביר את אותו Hd למחשב השני(ישן יותר p2 350), אני מקבל הודעת שגיאה בעת העלאת הווינדוס : Himem.sys has detected unreliable xms memory at adress 021a591a. ואחרי מספר שניות המחשב אומר לי שאני חייב לעשות restart - האם זה אומר שהזיכרון של המחשב דפוק? וגם בפעמים הנדירות שהמחשב אכן עולה, מופיעים הרבה מסכים כחולים, ולפעמים הוא נתקע סתם, האם זה נובע מאותה בעיה?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by Aviram,

ריציתי לדעת אם יצא ווינדוס Longhorn, לא המלא, רק גרסת beta, והאם ניתן להוריד אותו חוקית..?

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  7. באירוע בסוף החודש תציג מיקרוסופט גם את שמה של הגרסה הבאה של ווינדוס, אך הדלפה של מיקרוסופט נותנת לנו הצצה מוקדמת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-th-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%98%d7%94-%d7%95%d7%90%d7%96-%d7%9e%d7%93%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by BHXHO2,

אני מכבה את המחשב והוא כותב לי בסוף כעת ניתן לכבות את המחשב במקום להתכבות אוטומטיט איך אפשר לסדר את זה יש לי במחשב השני שלי וירוס של 60 שניות והמחשב מכבה את עצמו איך אפשר להתגבר על זה תודה ניסים

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב אני בקרוב עומד לפרמט את המחשב שלי ורציתי להתקין עליו ווינדוס XP השאלה שלי היא,האם הווינדוס הזה טוב? אם לא מה הווינדוס הממולץ ביותר? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Check_Point,

אם אני מתקין ווינדוס מדיסק שהורדתי לצורך העניין מהאינטרנט.. אבל יש לי רישיון חוקי לחלוטין (!!!) ובהתקנה אני רושם את ה-cdkey החוקי, צריכה להיות עם זה בעיה? או שבגלל שהעותק עצמו לא מקורי אז הגרסא תהפוך ללא מקורית?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by gkman,

הי. כולכם יודעים שיש תוכנות שלא יעזור לנסות להריץ אותם בcompatibility mode, הם פשוט לא יעבדו על ווינדוס 7. מה שגרם לי לחפש פתרון יותר טוב. מצאתי את המדריך הזה: http://johnbokma.com/mexit/2005/10/26/vmware-player-windows-xp.html שממה שהבנתי מסביר איך להתקין ווינדוס XP ווירטואלי על המחשב. (כמו DOSBOX). מצאתי גם את זה: http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx שזה כלי של מייקרוסופט שנראה לי גם אמור להוות פתרון לבעיה של תוכנות לגרסאות קודמות של ווינדוס. מישהו ניסה אחד מהפתרונות האלו? החשש שלי מהפתרון הראשון (התקנת ווינדוס וירטואלי) הוא שהוא מתקין ווינדוס XP כמערכת הפעלה שאפשר לאתחל את המחשב אליה- וגם שאפשר להריץ את XP מווינדוס 7 - ולא שזה פשוט מתקין את ווינדוס…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. אני כל יום מקבל תמונות במסנג'ר, היום קיבלתי תמונה שכנראה בגלל השם שלה או לא יודע למה שאני באתי לפתוח אותה קיבלתי הודעה ממרכז האבטחה של הווינדוס SP2 שהוא חסם אותה כי זה יכול להיות וירוס. כתוב שם מה לעשות כדי לבטל את החסימה - שזה להעתיק את הנתיב של התמונה החסומה למחשב שלי ואז ללחוץ קליק ימני עליה ועל בטל חסימה. שמתי לב שיש לי בטל חסימה על כל קובץ במחשב שאני לוחץ עליו - זה העדכון האחרון של הוינדוס? מטומטם... בקיצור, עשיתי את זה והוא לא פותח לי. ושאני נכנס ידני לתוך המקום שבו נמצאת התמונה אני בכלל לא רואה אותה למרות שבאפשרויות תיקיה מוגדרים להראות קבצים מוסתרים.. בקיצור איך אני מבטל את זה שלא יהיה את הדבר הזה בכלל שהוא חוסם לי את הקבצים, לא צריך את השטות הזאת

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by Drazick,

כאשר אני מכבה את ווינדוס ע"י לחיצה על מתג ה-אוף או ע"י התחל=>כבה ווינדוס שומרת את ההגדרות ונתקעת שם ולא נכבית. אין בעיה בחומרת המחשב לכן שמתי את זה בפורום הנ"ל. גם הלינקים מבעיות כאלה מהודעות קודמות כבר לא פעילים. תודה לאחר שקראתי את התגובות, לטעמי הבעיה היא באיזושהי הגדרה של ווינדוס עצמו. כיוונון ברג'סטרי או תוכנה מסויימת שפשוט לא מגיבה. לגבי לסמן וי בניהול צריכה מתקם - לא מצאתי את זה. כנראה שזה מופעל כברירת מחדל (אחרת שהייתי לוחץ על כיובי מחש בכפתור החשמל שלו הוא היה מתכבה מייד ולא מפעיל את הפרוצדורה של ווינדוס) או שלא חיפשתי במקום הנכון. לגבי תצורה: 1. Pentium IV 1500 MHZ 2. GigaByte IDX3 3. Geforce 2 MX400 64 MB the latest drivers 4. intel application accelrato…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. יש לי ווינדוס XP במחשב ישן אינטל 2.8 הווינדוס לא עולה, הביוס עולה והכל ואחרי הטעינה המסך נכבה אבל יש את סאונד ברמקולים כאילו זה נכנס לווינדוס. ניסיתי להפעיל ב Safe Mode ועולה, עשיתי Check Disk והפעלתי מחדש ועכשיו גם ה Safe Mode לא עולה. נתקע בסוף כל הרשומות במסך השחור של ה DOS. ניסיתי גם לעשות Last known... וגם לא עולה מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי ווינדוס XP, לפעמים שמדליקים את המחשב הוא נתקע על החלון של הווינדוס ובקושי רואים תמונה, רק שעושים ריסטרט דרך המחשב המחשב עולה ולפני שהוא מגיע לחלון של הווינדוס, הוא מראה את השניות שנשאר עד שווינדוס עולה או שיש אפשרות לבחור עלייה של ווינדוס רגילה או משהו כזה, בשני המקרים המחשב עולה והכל בסדר. זה לא קורה בכל הדלקה של המחשב, מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש על התשובות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by KRS1,

טוב זה לא מדוייק: באמצע עבודה שוטפת של המחשב ( אינטרנט, תוכנת טורנט, מוזיקה - דברים כאלו) המחשב פשוט מתחיל את עצמו מחדש. לרבע שנייה יש מסך כחול של שגיעה ואז הוא יוצא מהמערכת... אין לי מושג מה הבעייה ( windows xp sp2)..... לפי דעתי זה קשור לתוכנת הטורנט (UTORRENT), יש למישהו מושג?

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by Ashand,

שלום יש לי בעייה של CRASH בווינדוס מה שקורה הוא שXP עושה ריסטרט ואחר כך יש לי הודעת שגיאה, ההודעה היא משתנה התקנתי דרייברים לכרטיס מסך, לביוס, ה-XP הוא נקי כלומר רק OS בלי כלום המערכת שלי היא: Win XP CPU: Q6600 RAM: 2GB GSkill MB:ASUS P5N E SLI חרשתי את האינטרנט ואני לא מוצא שום פתרון! האם מישהו נתקל בכזה דבר? אפילו שאני לא נודע במחשב זה קורה לי.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. טוב אז המצב ככה.. אני מכניס את הדיסק XP (לא חשוב איזה גירסה...ניסתי הכול הום,פרושפשונל עברית אנגלית עם סרוויס פק בלי סרוויס פק 1 או 2).. בקיצור המחשב טוען את הדיסק .. ואז כאשר מגיע למסך של SETUP IS STARTING WINDOWS אני מקבל מסך כחול (זה לוקח -הטעינה של הקבצים הראשונית- משהו כמו דקה וחצי ..שזה נורמלי) הקיצר במקום שאני יקבל מסך שאני לוחץ ENTER ואז עובר להסכם רשיון אני מקבל מסך כחול שרושם שיש בעיה והמחשב יפסיק כדי לימנוע נזק... ושאני ינסה להריץ F דיסק בלה בלה בלה... הקיצר אתם מכירים את המסך... אז אמרתי סבבה.. ננתק את ההרד דיסק מהמחשב ונראה שזה עובר את השלב הזה ונותן לי את ההסכם רשיון ואז את המסך של ההרד דיסק (כמובן שכשאין הרד דיסק אז הוא יגיד לי שאין הרד דיסק ולילחוץ על F3 כ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Check_Point,

אם אני מתקין ווינדוס מדיסק שהורדתי לצורך העניין מהאינטרנט.. אבל יש לי רישיון חוקי לחלוטין (!!!) ובהתקנה אני רושם את ה-cdkey החוקי, צריכה להיות עם זה בעיה? או שבגלל שהעותק עצמו לא מקורי אז הגרסא תהפוך ללא מקורית? עכשיו קניתי מחשב נייד בבאג מחשבים שבא עם ווינדוס XP, והממצא היחיד לחוקיות של העותק הזה זה מדבקה מתחת למחשב בצבע ירוק, עם בר קוד וCDKEY ומשהו זוהר מגניב (כדי שאי אפשר יהיה לזייף את המדבקה). זה מספיק ? או שהייתי צריך לקבל מסמך ועוד דברים?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  20. יש לי בזמן האחרון בעיות מציקות מעוד...אני יתחיל מהקל והפחות חשוב אל הקשה והחשוב יותר.... 1)לעיתים קרובות נתקעים פסים כאלה במסך....הפסים דומים לאלו שקורים לאחר שעוברים את גבול היכולת של הכרטיס באוק (הכרטיס לא באוק!)...בעיקרון נראה לי שהוא אולי קצת יתחמם וצריך לנקות לו אבק אבל זה לו בטוח...(RODHON 9000). 2)יש לי ווינדוס XP לא SP1 אבל אני דואג לעשות UPDATE לא משנה....הווינדוס הוא במקורו באנגלית...ואז התקנתי את הפאץ הזה שהופך אותו לעיברית....בימים האחרונים חלק מהווינדוס הפך לאנגלית...ז"א שאם אני לוחץ עכבר ימני כבר לא רשום לי "מאפיינים" אלה "properties" ושאני לוחץ המחשב שלי....אז לוח בקרה רשום באנגלית אבל שכנים ברשת רשום בעברית...בקיצור עירבוב מעצבן... בדקתי בהגדרות שפה...הכל…

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. תמונה: אם אפשר בבקשה פיתרון לבעיהתודה לכל העונים 8) 8) 8)

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by Aviram,

היה לי ויסטה לפני כמה זמן והוא עשה לי כל מיני בעיות עם הכוננים.. יש לי כונן 80 גיגה (מחיצה אחת, שם כל הקבצים שלי ואני לא מפרמט את הכונן הזה), וכונן 160 שמחולק לשתי מחיצות. פיזית, ה-80 הוא SLAVE וה-160 MASTER. ב-DISK MANAGEMENT הויסטה רשם לכונן C (המחיצה הראשונה של ה-160) שהיה מותקן עליו הווינדוס BOOT, והמחיצה השניה SYSTEM.. (והמחיצה השניה בכלל ריקה לגמרי, אין שם כלום, אין לי מושג למה הוא חושב שזה של המערכת) שיהיה, לא הפריע לי, אבל בכל מקרה נמאס לי מויסטה אז החלטתי לפרמט ולהתקין XP. עכשיו נגיע להתקנה של XP.. איפה שאני צריך לבחור איפה להתקין את הוידנוס, הוא הראה לי את שני המחיצות של ה-160, מחיצה ראשונה היא C והיא הכונן הריק (שהיה אז SYSTEM בויסטה בלי צדק, זה הכונן הריק.. הו…

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  23. איך אני אמור לעדכן את המערכת? העידכונים האוטומטיים מעדכנים הכול או שרק עידכונים קריטיים?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by PuMbA,

התקנתי ווינדוס אקס פי פרו אס פי 2 ועשיתי עדכון כזה שאני יוכל להוריד את העדכונים של מיקרוסופט עכשיו הורדתי ואז הוא גילה שהווינדוס שלי לא חוקי ומופיע לי למטה שהוא לא חוקי קופץ לי ושאני מכבה את המחשב וגם שאני מדליק הוא מפעיל לי את האתר שלהם ומראה לי איך לארגן לי אחד חוקי ומשגע אותי אומר לי שנפלתי קורבן לעותק מזוייף ושטויות כאלה קצת עזרה לא תזיק תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם רציתי לדעת האם אפשר להתקין ווינדוס אקספי\ויסטה של 32 ביט על מעבד של 64 ביט? יהיה איזשהו שינוי? לא יציב? משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.