עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ariel-ro,

שלום לאחר פירמוט הקבצי CAB לא נפתחים, המערכת אומרת שהיא לא מזהה את הקובץ ולכן אי אפשר לפתוח אותוץ איך פותחים את הקובץ? אריאל

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  2. שתיהן שוקלות 0 קילו ושמנסים למחוק זה אומר שהווינדוס משתמש.. הוא משתמש ב0 בייט של תקיה ? אנלא מביןןן

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  3. פשוט שכחתי...

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by mito,

איך מתקינים windows xp במחשב חדש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Dark Tetris,

ידידה שלי עשתה עבודה במחשב הבת שלה מחקה לה אותה מהמחשב... השאלה שלי היא איך היא יכולה לשחזר את העבודה? יש לה windows xp sp2 והאם תוכנה כמו אקרוניקס תעזור לי ועוד שאלה אני למשל פותח קובץ טקסט רושם כמה שטיות ואז מוחק אותו איך אני משחזר אותו תודה רבה (-:

6. Started by UnPluggeD,

שלום, אני לא זוכר את הסידיקי של האיקספי שלי, ופעם היתה לי תוכנה שמוציאה את הסידיקי מהערכת שמותקנת. תודה רבה לעוזרים נ.ב המערכת הפעלה שלי חוקית. ואני לא מוצא את הדיסק והסיסמא שלו.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  7. קניתי מחשב נייד חדש של asus ללא מערכת הפעלה (רק msdos) ואני רוצה להתקין ווינדוס 8 64 ביט שיש לי (חוקי). איך אני עושה את זה? האם אפשר פשוט להכניס את הדיסק ולהתקין. או שיש צורך בסוג של פירמוט או משהו אחר לפני? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by FARKASH7,

לאחר שהתקנתי את המעטפת אני לא יכול להכנס במצב אקספלורר איזה שם אני צריך להקיש במנהל המשימות כדי להפעיל אותו לפני שאני נכנס לווינדוז.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  9. היא בודקת את סיפריית WINDOWS הקיימת או מספיק שהיא מזהה שיש עוד כוננים וקבצים (אפילו שלא קשורים לWINDOWS) והיא תתן להתקין?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by moo2004,

היי, אני לא יכול לראות סרטונים מ Ynet אני כן רואה את החלון שבו אמור לרוץ הסרט, אני רואה שהוא נטען אבל אז בחלון שבו הסרט אמור לרוץ נעשה שחור ואני לא יכול לראות כלום. זה קורה לי גם ב IE6 וגם ב Avant

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by eran-net.il,

ערכתי חיפוש בהודעות קודמות, ומצאתי תשובות סותרות... (נניח שה-BIOS תומך ב-BOOT מ-USB) האם ניתן להתקין windows xp על הארדיסק נייד חיצוני בחיבור USB? (וכמובן שמ"ה תעלה באופן תקין) (באחת ההודעות הישנות נאמר שניתן רק מתוך בהתקנה של windows xp שבה מובנה ה- sp2 מראש) מה לגבי גירסאות אחרות של windows כמו 2000pro או אחת מגירסאות של vista? תודה לעונים, ערן

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  12. יש לי וויסטה אולטימייט 32 ביט. אני מנסה לעשות sharing להרד דיסק/Partition שלם. הוא מבצע sharing ואני נותן Permission Full לכולם. כשאני מנסה להיכנס ממחשבים אחרים - הוא לא נותן להיכנס . שיניתי כבר את כל מה שצריך ב network center. אני מצליח רק לעשות sharing לתיקיות ןאז שה מראה לי אותם בנפרד כאשר אני נכנס אל המחשב. יש אפשרות בוויסטה לעשות sharing לpartiton/הרד דיסק שלם ושכל המחיצות תחתיו יהיו באופן אוטומטי בsharing גם כן? תודה!

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by עמיר,

האם כל ה KEY הרגילים (לא ה VLK) שמקבלים זהים, או שיש שוני (למשל בין אחד שקניתי לבין אחד שקבילתי מ MSDN וכו'?). איזה מגבלות יש לי מבחינת שימוש ב KEY ? (אינסוף פעמים על מחשב אחד ? על כמה מחשבים אפשר וכו'). האם לאחר ההתקנה, אני צריך לעשות REGISTRATION בו אני מוסר את הפרטים, או רק ACTIVATION שמתקשר ובודק את תקינות ה KEY ?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by tullybrn,

שלום :] יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בויסטה (גם בגרסת 32 ביט וגם ב64 ביט). אני מתקין את מערכת ההפעלה (לא מקורית כמובן) באנגלית, לאחר מכן מוריד את חבילת העברית דרך הWindows Update ומתקין אותה, לעומת פעמים קודמות שהמעבר לעברית היה חלק לגמרי מכל הבחינות, כרגע המערכת עוברת לממשק עברי אך כאילו שוכחת להעביר חלק מהסרגלים, הוספתי תמונה כדי להמחיש את הבעיה, מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by infernal goat,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה, יש לי winxp עם sp2. משום מה כשאני נכנס לדף אינטרנט כלשהו הוא לא מתעדכן בצורה אוטומטית, אלא רק אחרי שאני עושה refresh. חשוב לציין שהבעיה התחילה באופן פתאומי לפני חודשיים (הייתי עצלן ורק יום כתבתי פוסט) תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by arsar,

אני מחפש תוכנת cardfile כפי שהיתה בווינדוס 3.1 למחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 7

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by RYaniv,

ברשותי מחשב חדש יחסית, בן כחודשיים וחצי. בהתחלה התקנתי עליו חלונות ויסטה אך לאחר מס' בעיות שהיו עם מערכת ההפעלה הזאת החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות XP הישנה והטובה. ההתקנה עברה חלק, הכל עובד טוב פחות או יותר פרט לבעיה אחת מרגיזה: לאחר זמן מה של עבודה המסך כובה ומפסיק לעבוד וכל המחשב מפסיק להגיב, ורק לאחר מס' שניות הוא חוזר למצב העבודה הרגיל כאילו כלום לא קרה (פעם או פעמיים הוא גם התחיל את עצמו מחדש), כמעט. כשהוא "שב" לחיים, מתחילות להופיע כל מיני הפרעות כאלה בתצוגה. אני לא חושב שהבעיה היא בכרטיס המסך, כיוון שעשיתי בשבילכם פרינט סקרין (כדי שתוכלו לראות במה מדובר) וההפרעות מופיעות גם בו (תמיד בצבע טורקיז משום מה). ניסיתי לעדכן דרייברים (כרטיס מסך Radeon 4670) וגם הסרתי והתק…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. שלום, אני רוצה להתקין ויסטה עם אקספי, עכשיו הבעיה היא שיש לי שתי מחיצות שהם משתוות בגודל. בקיצור יש לי 600 ג'יגה וכל אחד מחולק ל300 ג'יגה. עכשיו אני רוצה ליצור עוד מחיצה בשביל להתקין תויסטה ואני לא יכול כי אין לי יותר מקום. איך אני יכול לעשות בלי שאני יבנה ת'מחיצות מחדש עוד מחיצה? להעביר מדי נגיד למחיצה הזאת כמות של ג'יגהבייטים. תודה לעוזרים! אם לא קיימת דרך שכזו אשמח בכל זאת שתגיבו!

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  19. יש לי במחשב שני כונני, כונן C ו-כונן D. המטרה להעביר חלק מהג'יגה בייט מכונן C לכונן D עשיתי Resize בכונן C ופיניתי 20 ג'יגה בייט, הפכתי אותם לכונן Logical על מנת שאוכל לעשות מיזוג עם כונן D שגם מוגדר כ- Logical . ברגע שעשיתי מיזוג עם תוכנת Paragon אז הוא מאחד לי את הכונן החדש עם כונן D אבל הוא בעצם מוחק לי את המידע!!!!! בקיצור איך אפשר לעשות מיזוג מבלי שיפגע לי חומר ? ? ? ??

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by shimronfio,

היי, יש לי בעיה אך ורק עם קבצי MKV, לפעמים חלק מהקבצים פשוט נעולים ולא ניתנים להזזה, להעתקה או לשינוי שם. כבר נסיתי את הLOCK HUNTER, יש עוד אפשרויות?.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by snapdragon,

שלום, אני רציתי לעדכן לSP2 כי FIFA07 לא מתקין את זה בלי (נראה לי שזאת הסיבה). הורדתי במשך הלילה את העדכון והבוקר לא ראיתי אפשרות להוריד אותו ולכן הנחתי כי הוא הורד ועודכן, אבל לא, הגרסה שרשום היא עדין SP1. מה פה קורה פה ? תודה על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  22. אני לא ממש זוכר איך זה קרה אבל בקיצור כשאני מדליק את המחשב יש לי שתי ווינדוסים לבחירה וכאילו רק אחד עובד כי בכונן D אין כלום.... אבל אני לא רוצה שיהיה שתיים אני רוצה שיעלה אוטומטי התקין... איך אני עושה את זה? תודה רבה למי שיעזור לי!!

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by can_not_lose,

מיקרוסופט שלחו לי הזמנה ל HOTMAIL להיות בטה טסטר של RC1 זה תרגיל ?

24. Started by omri123,

שלום צצה לי בעיה שתהיתי אם ניתנת לפיתרון במחשב שלי מותקנות שתי מערכות WIN בכוננים ניפרדים וכאשר אני מפעיל את המחשב אכן הוא נותן לי אפשרות בחירה בDOS עד כאן הכל יפה לאחרונה התקנתי מחדש את אחת ממערכות ההפעלה ומאז נעלמה לי אפשרות הבחירה אני יודע שבWINXP יש אפשרות "לשחק" עם הקובץ BOOT.INI ולהוסיף שם שורות השאלה אם ניתן גם לעשות זאת בWIN7 יש לציין ששתי המערכות הפעלה מותקנות על כוננים שונים והן אכן קיימות השאלה איך אני יכול להחזיר את אפשרות הבחירה בDOS כיוון שהיא נעלמה לי לאחר ההתקנה תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by alex28,

חברים תעזורו לי בבקשה יש לי מסך כחול אני לא יודע מה הבעיה http://img99.imageshack.us/img99/3079/dsc01225h.jpg אך אני יכול לפתור את בעיה תודה חברים על עזרה שלכם

• 2 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.