עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, ישנם אתרים כמו G2A או exongames.co.il שמציעים קניה של KEY במחיר זול משמעותית מהמחיר ה"רשמי". האם אלה הצעות אמיתיות או שמא SCAM? אודה למי שיש ניסיון עם האתרים הנ"ל או אחרים ויכולים לתת עצה לגבי רכישה של WINDOWS. תודה!

2. win-xp-pro בשורת משימות יש את המגן עם האיקס האדום שמתריע על בעית אבטחה. הוא ממליץ להדליק את הWINDOWS FIREWALL . כשאני מנסה להפעיל מתקבלת הודעה : we're sorry. the sequrity center could not turn on windows firewall וממליץ להדליק אותו לבד דרך הלוח בקרה. מנסים>הודעת שגיאה: due to unidentified problem windows can not display firewall settings . אם למישהו יש מושג מה זה אומר ואיך לתקן את זה.....

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by yanivc26,

יש לי שרת 2003. ברצוני לייצור ספרייה משותפת ולתת לכולם ( Everyone) הרשאות List & Read & Execute עליה. כאשר משתמש יוצר קובץ חדש אני רוצה שרק הוא (בתור ה- creator owner) יוכל לערוך את הקובץ (הרשאת modify) ואילו כל שאר המשתמשים ישארו עם הרשאות List & Read & Execute על הקובץ החדש שנוצר. האם בכלל דבר זה אפשרי ב- windows 2003 ומה הדרך לעשות זאת?? האם צריך לתת הרשאת Modify מראש על הספריה המשותפת ואז יש דרך למנוע את ההורשה (חילחול) לקבצים הנוצרים בספרייה זו?? כך שרק ל- creator owner של הקובץ תשאר הרשאת Modify ולכל השאר המשתמשים רק הרשאה לפתוח את הקובץ??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Stealth,

היי לחצתי בטעות על open in browser בקובץ מדיה שהפעלתי בinternet explorer עכשיו רוב קבצי המדיה דרך הxplorer לא נפתחים בגלל נסיון של הxp לפתוח את זה בbrowser עצמו חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי דרך משהו מכיר שינוי registry כלשהו או כלי להחזרת המצב לקדמותו?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  5. המחשב שלי נתקע אז עשתי לו reset ועכשיו כל פעם שאני מדליק אותו הוא שואל אותו איך אני רוצה שווינדווס יעלה: -במצב בטוח -במצב רגיל ויש עוד כמה אפשרויות.... אבל לא משנה מה אני בוחר הוא עושה לעצמו reset ומגיע לאותו דבר עוד פעם ועוד פעם.......... מה אני עושה ????????? למישהו יש מושג איך מסדרים את זה??? אמרו לי שאולי צריך לאפס את הביוס...אם זה נכון אז איך מאפסים אותם????

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  6. ביום שלישי מיקרוסופט תשחרר עדכון אבטחה מקיף לכל הדפדפנים הפעילים שלה, החל מה-IE6 המזדקנת ועד ל-IE11. דאגו לעדכן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%91%d7%98%d7%97%d7%94-%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%98%d7%99-%d7%9c%d7%90%d7%a7%d7%a1%d7%a4%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה לקנות WIN7 הום פרימיום 64ביט בכמה שיותר זול, אין לי בעיה לקנות מחו"ל. אני לא רוצה OEM ולא UPGRADE. גם לא משנה בעברית או אנגלית. אני צריך שתהיה אפשרות להתקין לפחות על שני מחשבים ועדיף על 3. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Lioriii,

האם PCANYWHERE V5.0 שהוא עובד במצב דוס יוכל לעבוד עם WIN2000 ???והאם ישנה תוכנה טובה ומהירה יותר ויעילה יותר של התחברות למחשב מרוחק ???אם כן מה היא?? והאם ישנה אפשרות לתוכנה שעובדת תחת דוס לעבוד תחת WIN2000???? תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by shiko,

אקספלורר לא נכנס לכל האתרים לחלק מהאתרים הוא נכנס ובחלק מהם הוא פשוט זורק החוצה כלומר הוא סוגר את האינטנט אקספלורר והחיבור לאנטרנט נשאר עדיין מחובר ניתן להכנס שוב לתוך הדפדפן אבל כששוב פותחים את אותם אתרים דומים הוא זורק שוב החוצה אתר כדוגמת www.fibi.co.il אני משתמש במערכת הפעלה מסוג windows xp professional המערכת מעודכת מתוך אתר העידכון של windows update אני מחובר בחיבור adsl מפרט המחשב: פנטיום 4 2.4 זיכרון 256 תודהshiko

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי ווינדוס אקס פי לפני חודש פרמטתי את המחשב ועכשיו אני מעדכן את הווינדוס מחדש לאט לאט הבעיה שלי שהוא ניתקע עם כל מיני עדכונים של .net framework גרסאות 2 ו 3.5 כל מיני עדכוני אבטחה שלהם הוא מראה שהוא מתקין הכל טוב ויפה אבל הוא לא מבקש להפעיל מחדש את המחשב אין הודעת שגיאה וכשאני מפעיל מחדש את המחשב צריך להתקין עוד פעם את העדכונים כאילו לא הותקנו בכלל ניסיתי לעדכן ידנית דרך הווינדוס אפדייט וגם דרך העדכונים האוטומטיים שום דבר לא עוזר המחשב "מסרב" להתקין אותם פשוט אשמח לעזרה תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by mironm,

יש לי XP PRO מקורי מחבר וכשאני מנסה להפעיל אותו דרך האינטרנט הוא כותב לי את ההודעה הבאה איפה שתריך להכניס את ה cd key: לפי רישומינו חרגת ממספר הפעמים שבאפשרותך לבצע הפעלה של Windows באמצעות מפתח מוצר זה....... אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by OHANA,

יש לי XP מקורי והכל פעל כמו שצריך עד עכשיו פתאום מופיע לי כל הזמן אייקון: שאומר לי שהעידכונים כבויים ואני מנסה להדליק אותם חזרה זה לא נותן לי זה עושה לי את ההודעה הבאה: וניסיתי להפעיל אותם גם דרך הלוח בקרה וזה עדיין לא עובד... ונראה לי שזה גם דיי מעט לי את המחשב ודופק אותו לאט לאט... תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  13. Started by Animor,

שלום, ניסיתי לחפש תשובה לשאלה שלי בדביק ובעמודים האחרונים, אך לא מצאתי. אשמח אם מישהו יוכל לענות או להפנות אותי לדיון המתאים. יש לי מחשב נייד של HP עם ויסטה 32b בשפה העברית. לצערי, פספסתי את המועד לשדרוג המוזל ל-windows 7 של HP. אני רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה ללא פרמוט. 1. האם אני יכול לשדרג בעזרת רכישת דיסק windows 7 OEM או שאני חייב לקנות את גרסת השדרוג/ריטייל? 2. מה קורה אם אצטרך בעתיד לפרמט את הנייד? אין לי דיסק של ויסטה, המחשב פשוט הגיע עם זה. כיצד אוכל להתקין מאפס windows 7? 3. האם אני חייב לקנות windows 7 בעברית? תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. למרות שהמחשב חדש + מערכת הפעלה חדשה XP פרופשיונאל...עדיין הוא עולה די לאט אומנם התקנתי לא מעט תוכנות אבל שמעתי שאפשר לוותר על דברים מיותרים של הווינדוס בעלייה של המחשב 1. מחפש מדריך לאופטומיזצייה של איתחול המחשב ושל פעולתו...כל הטיפים הניסתרים...מכירים כזה? 2. אם יש תוכנה טובה ויציבה >> גם כן מחפש כזו 3. מעבר לזה כאמור יש לי זיכרון 2G >>> שרובו עומד פנוי...אילו הגדרות אני יכול לשפר כדי להמהיר את פעולת המחשב? או שווידוס אמור לעשות את זה אוטומטית? בקיצור התחושה שלי שהמערכת מחשב החדשה שלי לא מכויילת כהלכה מחפש עצות ועזרה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  15. במחשב של אמי מותקנת מערכת הפעלה חלונות XP, ואני הגדרתי בהגדרות החסכון בחשמל שהמסך יכבה לאחר 3 דקות של אי שימוש. אבל מה, המסך לעיתים קרובות לא נכבה. כניסה מחדש להגדרות התצוגה ומשם להגדרות חסכון בחשמל ולחיצה על אישור, פותרת את הבעייה הזאת באופן זמני, אך היא חוזרת לאחר זמן מה. הבעייה קרתה בעבר גם במחשב שלי, כאשר עוד היה מותקן בו חלונות XP, ובעוד מחשבים שלהם הייתה לי גישה והיה בהם חלונות XP. הבעייה הזאת לא קורית עם חלונות 7. מהי הסיבה לכך?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני פשוט יכול להתקין את זה בכונן השני שלא מותקן בו הווינדוס הראשון ואז יהיה לי שתי מערכות הפעלה??-אני באמצע התקנה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. שלום לכולם, התקנתי מערכת הפעלה חדשה במחשב שלי WINDOWS 7 ULTIMATE ומשום מה אחד מהדיסקים שעבד לפני פתאום לא מופיע במחשב שלי.. נכנסתי ל DISK MANAGMENT ושם הוא כן מופיע.. בדיסק יש מידע שכמובן אני צריך להמשך הדרך. מה עושים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by ShOw-Time,

לחבר שלי היו 2 כוננים במחשב C-D על D היה וינדוס XP ועל C קבצים ששמר בשביל לפרמט את המחשב ולהתקין 7 אז עשיתי לו פירמוט של D והקתנתי עליו 7, העלנו את המחשב עם הוינדוס החדש ועכשיו המחשב מזהה רק את D ,שבעצם הוינדוס כבר הפך לC אבל את הC המקורי מהXP הוינדוס לא מראה במחשב שלי,הוא מראה אותו בCOMP MANAGE אבל שם הוא כאילו נעול אי אפשר להתשמש בו,אפשר רק למחוק אותו ולשנות לו אותיות משהו כזה, בקיצור איך אני מחזיר אותו לתפעול רגיל.... ועוד משה וקטן,שאני מעלה את המשחב אז הוא שואל אותי במסך שחור לפני עליית הוינדוס איזה מערכת אני רוצה להעלות-WIN7 או שOther windos system כאילו נשארו לו קבצי מערכת של XP משהו כזה,אבל פירמטתי הכל למה זה ככה למה הוא לא מעלה ישר את 7 בלי ויתר מדיי שאל…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. קורה לי לפעמים תקלה במחשב, שפתאום ככה אחרי שהכל עובד כמו שצריך, פתאום השפה במקלדת נתקעת לי על אנגלית, ה-CAPSLOCK מכובה, ובשורת משימות אני רואה שזה מחליף מעברית לאנגלית, אבל בפועל זה נשאר כל הזמן באנגלית - אותו דבר עם העברית לפעמים. יש לציין שרק אחרי שאני עושה ריסטרט זה חוזר לפעול כמו שצריך. אשמח לעזתרכם.

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by Zambar,

שלומות, Windows XP SP1 ברשותי, וכאשר אני מפעיל את המחשב הכל עולה יופי טופי, ואז, כשידידנו אמור להגיע למסך של בחירת היוזר, הוא פשוט מראה מסך שחור שעליו רק סמן עכבר שיכול לזוז. הנ"ל מתרחש גם במצב בטוח\ רק שאז הוא "יענו" מראה את שולחן העבודה במצב בטוח, עם סמן עכבר שיכול לזוז לו לכל כיוון, אבל זה הכל. נסיתי לנתק כל דבר מהמחשב למעט מסך, לא הועיל. לא מתקבל שום מסך שגיאה/ BSOD. שום תקלה נראית לעין לא מופיעה בזמן אתחול המחשב. מישהו, משהו..?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by Godmoney,

כשאני פותח את ה MSN, אחרי ה Login הוא עולה בסדר, ואז אני מקבל הודעה שחבר שלי שלח לי כשהייתי Offline ואז הוא נתקע... מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by ward,

לפני ימים התקנתי את מערכת ההפעלה החדשה של חלונות 64 ביט ששלחה לי מיקרוסופט דרך המייל.. והתחלתי לעבוד עם המערכת.... אז צץ לי רעיון נחמד..לפתוח את הדיון הזה שבו אני תמיד אעדכן ואכתוב פה מה כן עובד ומה לא..תוכנות משחקים הכל ..זה אולי יעזור למשתמשים אחרים שירצו לעבור ל חווית ה64ביט אבל אין להם את האומץ .. אחרי קראית דיון זה אתה תדע מה להתקין ומה לא. וגם למה לחכות.. ** אני מתחיל עםהמפרט של המחשב ** Amd64 3000+ 754 Ga-k8nsnxp 1024 ddr ram a-data Radeon 9800 PRO 80GB SATA ******************* התחלה..: כאשר אתה צרי להתקין את XP בכונן Sata אתה חייב ללחוץ F6 בהתחלת ההתקנה ואחר כך להכניס דיסקט מיוחד ומבקרה שלנו הדיסקט ממש מיוחד אשר צריך להיות דיסקט דרייבר של ס-אתא עם תמיכה …

• 51 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. Started by DJ Clue,

שלום... היום פירמטתי את המחשב והתקנתי windows server 2003 ומשום מה נראה לי ש 3D בwindows הזה לא פועל... למה??? האם יש אפשרות לאפשר לwindows להפעיל אפלקציות בתלת-מימד??? כמו משחקים וכדומה??? או שעדיף להחזיר את המחשב ל XP הישן והטוב? תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by Da-Funk,

שלום אני רוצה לתזמן CheckDisk שיבוצע פעם בשבועיים על 2 המחיצות שיש לי בהארדיסק כולל זאת שעליה יושבת המערכת הפעלה (מה שאומר שיופעל במצב דוס). האם יש אופצה לעשות כזה דבר ? יכול להיות שזה אפשרי עם תוכנה מסויימת שאני לא מכיר שיותר טובה מה CDisk של Windows ?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  25. אז ככה.. כול עשר איזה עשר דקות ב "עוצמת שמיעה" הקובץ Wave מתנמך ל 0 תמונה : ועשיתי ריסט למחשב וכלום. וזה משגע כול פעם ללכת ולהגביר מחדש.. WIN XP

• 1 תגובה
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.