Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
התקנתי בבית ווינדוס 7 Enterprise ללא מפתח מוצר כעת הוא רושם לי: 2 ימים עד להפעלה אוטומטית התקנתי מדיסק מקורי אבל המפתח המוצר נחסם ע''י מיקרוסופט מה יקרה אם אני לא יקנה מפתח מוצר?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם אחרי התקנת ווינדוס 10 צריך להתקין מחדש את כל התוכנות? האם התוכנות שמותקנות עכשיו בווינדוס 7 יעבדו בווינדוס 10? למשל, Nero. אם מדובר בשדרוג חינמי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
העלתי קובץ MINIDUMP [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי דיסק קשיח חדש והפכתי אותו לראשי במקום הישן ע"י שכפול מחיצת C של הדיסק הישן מאז כאשר אני לוחץ על SLEEP המחשב מבצע LOG OUT ומכבה את המסך בלבד איך מתקנים את העיניין הזה ? תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שנושא הסליפ בווינדוס 7 הוא מאד מאד בעייתי! לאחר שניסיתי וניסיתי הגעתי למסקנה שאני מכוון את המחשב למצב הייברנט בגלל כל הבעיות של התעוררות ממצב סליפ! זה עבד יפה מאד עד לפני מס' ימים וכרגע המחשב פשוט נשאר דלוק קבוע. יש לציין שזה קורה בעוד מחשב שברשותי שבו ההגדרות מכוונות למצב שינה רגיל וגם שם המחשב פשוט נשאר דולק! אם למישו יש רעיונות אני אשמח.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר התקן חדש ב-USB ה-ווינדוס 7 גירסאת 64 ביט רושם לי THE USB DOES NOT REGONIZED , הבעיה ממשיכה אחרי שפירמטתי אפילו את המחשב מגירסאת ווינדוס 7 32 ביט למשהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה לפני כמה ימים עם העדכונים של ווינדוס כל פעם שאני בודק עדכונים הוא מוצא שני עדכונים שכבר התקנתי ומתקין אותם מחדש גם אם אני לא לוחץ על ההתקנה, מתי שאני מכבה את המחשב הוא מתקין אותם בכל זאת ככה זה כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מוצא את אותם שני עדכונים שצריך להתקין.. העדכון הראשון זה: עדכון אבטחה עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 עבור מערכות מבוססות x64 (KB2656351) הוא שוקל 9MB ויצא ב29.12.11 (זה ממש מוזר כי זה עדכון ישן ולא ראיתי אותו עד שהבעיה התחילה) העדכון השני: עדכון עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vist…
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ום, לפני חודשיים כל פעם שעשיתי ריסט למחשב, ווינדוס היה עולה(שמעתי את הסאונד ש הדסקטופ) והייתי רואה את הסמן של העכבר אך שאר המסך היה שחור, ואחת להרבה מאוד איתחולים הייתי מגיע לדסקטופ כמו שצריך. אז התקנתי שוב ווינדוס 7 SP1 והבעיה נפתרה, עד לפני שבוע. עכשיו כל פעם שאני מאתחל זה שוב קורה, אבל אם כן אני בחור באופציה של last known configuration. יש דרך פתור זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום. במשרד שלי יש מחשב נייח, שעבורו רכשתי מחשב חדש, ועליו מותקן 7. אחת החברות שאיתן אני עובד, לא תומכת (עדיין) ב 7, ואמרו לי בעקבות זאת להוריד XP MODE. מכונה ווירטואלית שכזאת. השאלה היא האם מדובר בפתרון רציני, או שכדאי לחזור ל XP. מאיזה בחינה? בעיקר מבחינת בטיחות והגנה מפני מזיקים שונים (וירוסים, מזיקים, וכן הלאה. המחשב בשימוש של פקידות, שאת הפעילויות שהינן עושות בזמן העבודה איני יכול לבדוק). תודה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי, כשאני מדליקה את המחשב מופיע לי ERROR STUCK KEY 42 PRESS F1 אחרי שאני לוחצת F1 המחשב נדלק לי למסך של הסיסמא, הכל רגיל כמו ווינדוס 7 אבל מופיע לי המסך כניסה של המדיה סנטר, הסמלים של האופיס הפכו לי לסמלים של מדיה סנטר. זה לא נכנס לא להגדרות לא לאינטרנט לכלום שהוא לא תמונה או סרט. אני לא יודעת מה לעשות. בבקשה תעזרו לי תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 64BIT והוא מוגדר שאחרי 10 דקות שלא נוגעים במחשב הוא יכבה את הצג. (בהגדרות צריכת חשמל) הבעיה היא שכאני לוחץ על העבר או מזיז אותו כדי להחזיר את המחשב לפעולה הווינדוס קופא ולא ניתן לבצע שום פעולה וניתן להזיז את העכבר לכ-10 שניות ואז אי אפשר יותר להזיזו והכל קופא ויש צורך בריסט כדי להחזיר את המערכת לפעולה. איך לתקן את בעיה זו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום!!! חבר התקין לי לפני כחודשיים ווינדוס 7 מהדור הכי ראשון לפני כשבוע קיבלתי הודעה לפיה עליי לגבות את המחשב כי תוקף הרשיון תם בעוד 9 ימים במשך כל השבוע לא קיבלתי שום הודעה נוספת בעניין היום קיבלתי מחדש הודעה שבה כתוב שתוך יומיים יפוג התוקף מה עליי לעשות כדי לחדש את התוקף של הרשיון??? ומדוע הווינדוס שאמור להיות תקף עד 2011 עושה לי בעיות?(הגירסה הינה חוקית מהאינטרנט) אודה אם תעזרו אני ממש נואש (החבר שהתקין לי במילואים ויש לי רק יומיים) נ.ב היה זכור לי שיש פורום למערכות הפעלה אבל לא מצאתי אותו במידה וכן אני מצטער שלא פניתי לפורום הנכון ומקבש שתעבירו אותי אילו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסמל של עצמת הקול נעלם לי משורת המשימות. יש ווליום, שומעים איפה שצריך, רק הסמל נעלם לי. איך אני מחזיר אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה רושם לי שזה משתמש רק ב 3.5GB RAM http://img143.imageshack.us/img143/4370/75083583.jpg ומתי המחשב משתמש בזיכרון וירטואלי? האם מה שעשיתי כאן זה טוב? האם ההגדרות שהגדרתי כאן קשורות לזה שיש מקום פנוי או אין בכוננים שלי? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
היי רכשתי לפני שנתיים אולטראבוק של סמסונג.. משום מה המחשב לא עולה ונראה לי כל מה שנשאר לי לעשות זה לפרמט עכשיו ברצוני לציין כשקנית את המחשב לא היה עליו מדבקה של רישיון ושל קוד המוצר.. מה גם שמתחת לסוללה אין ולא בתוך הקופסא של הווינדוס המחשב נרכש מ KSP איך אני משיג את המפתח מוצר? אמרו לי שיש דרך הביוס? תודה
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון שמתי לב לדבר מוזר ומציק במיוחד, כשאני לוחץ על alt+shift כדי להחליף שפת כתיבה לוקח לו משהו כמו שנייה עד שהוא מחליף את השפה. ברוב המקרים אני גם צריך להחזיק את הכפתורים לשנייה הזאת עד שהוא מחליף את השפה, אחרת אני אמשיך לכתוב באותה השפה. לאחרונה התחלתי להקליד די מהר, והדבר הזה הופך כתיבה של שילוב עברית ואנגלית למשימה מאוד מסובכת. זה קורה לי בכמה מחשבים שיש לי, כמה עם ווינדוס 8 ועוד כמה עם ווינדוס 7, אבל לפני כשבוע יצא לי לעבוד על מחשב עם XP ושם החלפת השפה היא מיידית עם הלחיצה ושם לא היה לי בעיה להקליד. מחיפושי באינטרנט אחר פתרון לבעיה ההזויה שלי מצאתי עוד כמה משתמשים בודדים שמתלוננים על הדבר הזה, אבל לצערי לא היה ברשותם פתרון. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הדבר הזה?…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ידוע אם ווינדוס 8 64 עוזר ,משפר ביצועים ל- SSD או RAID ??? האם יש יתרונות כלשהם מבחינת ביצועים או איכות תמונה עם WIN 8 ??? כל זה מול ווינדוס 7 64
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי WIN8 גרסת שדרוג והרצתי אותה על הווינדוס 7 החוקי שהיה לי (מחשב נייד) כעת אני מתכנן לקנות מחשב נייח. האם אני יכול להתקין באופן פיראטי ווינדוס 7 ואחר כך להתקין עליו את הווינדוס 8 החוקי שקניתי? או שהוא מוגבל בכלל למחשב אחד? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני חדש . יש לי בעייה עם ווינדוס8 .(ניסיתי ראשית כל לחפש מאמרים שלכם בנושא אך לא מצאתי). ראשית דבר מידע נוסף על המחשב שלי: יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב ווינדוס וויסטה הום פרמיום וגם ווינדוס וויסטה אולטימט. כאשר שידרגתי את הווינדוס הראשית שלי וויסטה הום פרמיום לווינדוס 8 פרו,הכל עובד כשורה אצלי,אבל לצערי הרב אני לא מצליח לגרום לווינדוס 8 לראות\לזהות גם את ווינדוס וויסטה אולטימט שנמצאת בכרך לוגי אחר . את ווינדוס וויסטה אולטימט , התקנתי תקופת מה, לפני התקנת ווינדוס 8. האם יש דרך לגרום לווינדוס 8 לראות או לזהות גם את ווינדוס וויסטה אולטימט,במערכת האיתחול של המחשב שלי ??? Robitusinm
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חלק מהתכונות לא מוצגות טוב מבחינת עברית, ד"א אני לא מצליח למחוק את העברית מתוך השפות על מנת להתקין אותה מחדש.. יש למשהו רעיון ? איך עושים את זה? מוחקים את העברית ומתקנים מחדש או שיש איזה עדכון שצריך לעשות על מנת שהעברית תסדר במערכת?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות התקנתי ווינדוס 8 ולפני יומיים שמתי לב שהמחשב לא נכנס למצב שינה, הוא פשוט מכבה את המסך(אני לא יודע אם זאת בעיה שצצה לאחרונה או שרק עכשיו שמתי לב). יש לכם רעיונות? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן,פינקתי את עצמי בSSD ורכשתי 8 PRO במבצע שהיה להם,התקנתי הכול רץ בצורה מופלאה,אך מידי פעם הווינדוס קופא וקורס,ללא הודעה כל שהיא/BSOD. אם היה BSOD אז אולי הייתי חושד בחומרה,אך הבעיה הזו לא הייתה בווינדוס 7,ספק בעיה בחומרה אני מאמין שזה משהו בווינדוס. אשמח לעצות.
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה מוזרה. זה התחיל אחרי שהתקנתי וינדוס 8.1 (מקורי). בכל פעם שאני מעלה משהו (וידאו ליוטיוב, קבצים לדרופבוקס וכו') - אני לא יכול להשתמש באינטרנט כלל - לא להעלות משהו במקביל ולא לצפות בדפי אינטרנט. הכרום מראה את התמונה עם הדינוזאור כשיש בעיה באינטרנט, אבל הקבצים כן מועלים. כאשר ההעלאה מסתיימת, האינטרנט חוזר לעבוד כרגיל. כאילו ההעלאה "סותם" את רוחב הפס לשני הכיוונים. רעיונות לאיך לפתור את זה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אם יש לי ווינדוס 8.1 אני יוכל לעדכן לווינדוס 10 ללא כסף?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רמקול בלוטות של LG דרך הפלאפון אין תקיעות אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב, כל דקה בערך יש תקיעה של שנייה אחת בסאונד ואז חוזר. צרפתי תמונה של מנהל התקנים. חשוב לציין שהתקיעה היא בשידור בוודאות בעקבות העבודה המוזיקה ממשיכה להתנגן. אני מעריך שהבעיה היא משהו בדרייברים, ישבתי כמה שעות טובות לגרום לווינדוס לגרום לזהות את הבלוטות, ככל הנראה פשוט יש איזה בעיה בין תאימות של הדרייברים. אשמח אם משהו בעל ניסיון בנושא או בעל ניסיון טוב יותר בגוגל יעזור. תודה לעונים יצא עדכון עובד מעולה. אפשר למחוק
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-