עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום.. אני רוצה לבחור ערכת נושא של וינדוס אקס פי.. והוא משאיר לי "תהתחל" בערכת הקלאסית של וינדוס למרות ששיניתי לערכה של וינדוס אקס פי השורת "התחל" עדיין נישארת אפורה ולא משתנה לשורת התחל הכחולה או הכסופה..! הנה סתכלו בתמונה איך השורה של התחל! אני רוצה להפוך אותה לשניה ו זה לא נותן מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by ofeky1,

היום עשיתי עדכונים והמחשב עושה לי בעיה אחרי שאני מתקין את העדכון Windows XP ?KB929338 ד"א יש לי Vista Transformation Pack 6.0 מותקן במחשב וכל פעם שהמחשב עולה הוא מראה לי את המסך boot של הויסטה אחרי שהתקנתי את העדכון הנ"ל (Windows XP ?KB929338) שהמחשב עולה הוא מראה לי את המסך boot הרגיל של ה XP ואחרי כמה שניות הוא נתקע ולא עולה!! אחר כך אני מפעיל את המחשב במצב בטוח ועושה שחזור מערכת לאתמול והמחשב עולה רגיל!! לעוד משהו זה קרה?? איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  3. היא מותקנת על C. אני יכול לפרמט מההתקנה של XP ולהתקין XP על C ולא יהיו בעיות? לא מצאתי דרייברים טובים לעכבר שלי - LOGITEC MX 1000 - הדרייברים לא עובדים טוב לא מצאתי דרייברים טובים למצלמה שלי - LOGITEC QUICK CAM ZOOM לא מצאתי דרייברים טובים למודם 56600 שלי - INTEL לא מצאתי דרייברים טובים למדפסת שלי - BROTHER DCP 130C - הדרייברים לא עובדים טוב לא מצאתי תוכנת NETLIMITER שעובדת כמו שצריך. לא מצאתי תוכנת EVEREST שעובדת כמו שצריך. לא מצאתי תוכנת BSPLAYER לויסטה. פשוט יותר מידי דברים שאין כרגע. אני חוזר מויסטה 64 של שנת 2007 לXP32 של שנת 2001. יש למישהו עיצות.

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  4. יש לי XP חוקי עם IE7 ובזמן האחרון שאני נכנס לאתר הIE7 מתחיל להתקע לי ולעשות בעיות בזמן החיפוש עדכונים והעדכון זה קורה לעוד אנשים?? מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by ELiA,

הורדתי את הסקין: Cylon.wba ועכשיו אני לא יודע איך להפעיל אותו.. אני לא רוצה להריץ אותו בעזרת תוכנה כמו wincustomize יש דרך אחרת?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by Yaniv.E,

איזו מערכת הפעלה עלי לקנות? XP, VISTA 32 או VISTA 64? מעבד: ההתלבטות שלי בין ה-E4300 ל-E6600, כשהשיקול הוא מחיר לעומת ביצועים. (אבל אחד מהשתיים בטוח) לוח אם: Asus P5B Deluxe זכרון 2GB - עוד לא החלטתי איזה. מה אתם ממליצים? אני צריך את המחשב כדי להריץ DB של אורקל, כלי פיתוח, אופיס ואינטרנט.

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by attiass,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME EDITION בעברית,ופתאום קרתה לי בעייה: כאשר אני מדליק את המחשב ומגיע למסך בחירת המשתמש (מסך כחול עם אופציות של כל חשבונות המשתמשים שרשומים עליו) אני מנסה להיכנס לאחד השמות ( כל אחד מהם) הוא מתחיל לטעון עבורי את הWINDOWS אך אז מיד הוא כותב "מתנתק" ואין לי אפשרות לעשות משהו אחר חוץ מלהיות תקוע במסך הכחול הזה. אני כן מצליח להיכנס ב SAFE MODE ניסיתי להריץ בדיקה של אנטי וירוס אך הוא לא מצא כלום. ניסיתי לכבות כל מיני הגדרות ב MSCONFIG וגם זה ללא תועלת יש למישהו רעיון? תודה.

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by idodi10,

האם המחשב שלי כשיר להרצת ויסטה Ultimate?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  9. אני מנסה לשים Themes חדשים לווינדוס אבל לא מצליח. אני מוריד את הערכות, שם ב: C:\WINDOWS\Resources\Themes לוחץ על הקובץ שמפעיל את ה Theme אבל זה מראה את הסקין הרגיל של ווינדוס לדוגמה (ה Theme לא עובד). ושום Theme שהורדתי וניסיתי לא עבד. מישהו יודע למה?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  10. אני בטוח שראיתי פה מדריך באיזה סטיקי לפני כמה ימים, ואני לא מוצא אותו... הוא נראה די אינפורמטיבי (חיפשתי בכל מני פורומים פה, מישהו יודע איפה זה ?) בכל מקרה, אני רוצה להעביר התקנת חלונות ממחשב אחד לשני (שניהם מעבדים P4, רק שהלוח אם שונה, וכאשר מנסים להפעיל אותו על המחשב החדש הוא מאתחל ישר על ההתחלה, בלי מסך כחול). אם מישהו מכיר את המדריך המדובר, או מדריך אחר שיעזור, אשמח לשמוע. בינתיים אני יודע שצריך למחוק את הדריברים של ה IDE במחשב הישן קודם. (אני לא מדבר מבחינת רשיון, אלה מבחינת שהמחשב יעלה עם אותו דיסק מהמחשב הישן ?)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by mokisho,

התקנתי וינדוס ויסטה במחשב שלי שהוא בעל מעבד E6600 בעל אובר קלוק למהירות 3.2 והציון שויסטה נתנה ל הוא רק 5.7 וכידוע לכם תמיד אמרו שכוח העיבוד של מעבדים אלו גבוהה עדיין לשוק הביתי האם הציון הזה נראה לכם נורמלי ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי יש לי VISTA RTM FINAL ורציתי לדעת אם יש הבדל בין גירסא זו לגירסא שיצאה לא מזמן לחנויות? תודה

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  13. מצאתי כתבה בוואלה שאומרת איך להשתמש בויסטה בלי אקטיווציה ל-120 יום. לא הבנתי איך אני עושה את זה. מישהו יכול להסביר בבקשה? http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1059764

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by snaidis,

התקנתי את ה VISTA "בהצלחה" ואחרי ההתקנה יש לי בעיות קשות של איטיות, כלומר אני לוחץ על COMPUTER לדוגמא, ואני צריך לחכות חצי שעה בלי הגזמה עד שזה עולה. כשהוא עשה לי LOADING DESKTOP זה לקח לו גם חצי שעה בערך וזה נראה הוא לא עושה כלום כאילו הוא פשוט תקוע... ואז אחרי 30 דקות הוא נכנס ושוב נתקע ככה. כאשר אני נכנס לאתר כלשהו לדוגמא הוא עולה עד החצי ואז שוב זה נתקע וצריך לחכות חצי שעה עד שיסתדר. לא נראה לי שזו בעיה במפרט שלי, אני חושב שהמחשב כן מבצע את הפעולה אבל לוקח לו הרבה זמן להציג את זה משום מה... כלומר, אני לא רואה שהמחשב "חושב" או משהו בזמן ביצוע הפעולות הללו. ניסיתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך דרך ה SAFE MODE(ששם הכל עובד די טוב...) אבל זה לא עזר. מה עוד יכולה להיות הבעיה …

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מה הכי כדאי. חוץ מזה, עשיתי חיפוש באתרי סיקורים(כדי לראות סיקור כמובן...) ולא מצאתי סיקור ל 64 ביט מלא שתומך בעברית וכולל אופיס 2007. מישהו מצא? בקיצור, איזה סיקור הכי כדאי לקרוא? תודה.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  16. היי התקנתי את ויסטה על מחיצה נפרדת מה-XP, לא היה שום הודעת שגיאה במשך ההתקנה, אבל בסיום ההתקנה רק ה-XP עולה! איך אפשר לגשת לויסטה? תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 13.03.2007 בשעה 22:15:58 (בדיקה)

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Emms12,

שלום! הבעיה שלי היא כזאת: הייתה לי בעיה במחשב, כדי לנסות לתקן אותה התקנתי על דיסק קשיח נוסף התקנה נקייה של WINDOWS, עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול לגשת לתיקיית של המשתמש הישן שלי שהפכתי לPRIVATE מתוך ההתקנה החדשה של חלונות (אני לא יכול להריץ את ההתקנה הקודמת, יש מסך כחול)? יש לי את הסיסמה של המשתמש הישן. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 08:49:42 למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  18. אני משתמש ברזולוציה 1024*768. יש 17 LCD.

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור. אז ככה התקנתי ווינדוס וויסטה על כונן נוסף שפתחתי (עם התוכנה PartitionMagic 8.0) במקביל ל XP ולאחר שהתרשמתי רציתי למחוק (כי לפי דעתי הוא לא מצדיק לשדרג את כל המחשב אליו). בקיצור לא ידעתי איך למחוק את וויסטה אז מחקתי את הכונן עם אותה תוכנה ומה שקורה זה שבהתחלה כאשר מדליקים את המחשב יש מסך שחור ששואל עם להיכנס לוויסטה או לגרסאות הישנות יותר של ווינדוס ואם לא נוגעים בכלום אז אוטומטי הוא נכנס לאפשרות של וויסטה ומציג שגיאה. עכשיו מה שאני רוצה זה לבטל את זה שפשוט הוא יכנס לXP מה עושים??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מריץ, פותח חלון של משהו, סוגר ומריץ מלא דברים שלא ניתן להבחין בהם(עושה את זה מהר) ואז מעלה את הויסטה. יש למישהו מושג מה זה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by minnymoony,

שלום, אני מחפש מדריך שיסביר איך מפרמטים מחשב,האם מישהוא יכול לתת לי קישור? יכול להיות גם באנגלית. תודה.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  22. תנו עיצות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום רב. בנסיוני הקודם קניתי WIN98 בקופסא עם מס' קוד מודפס, ואחר זמן רב איכשהו גילתי שמס' הקוד לא היה בלעדי והוא מופיע באחת ההורדות שהורדתי שאלתי היא במידה והקנה WIN חדש מישהו יכול לערוב שמס' ה WIN לא פרוץ? תודה.

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by The UnKnown,

אני קצת לא מעודכן בכל מה שהולך עם החומרה\תוכנה בזמן האחרון [אולי קצת יותר], בכל אופן היום ראיתי את המערכת הפעלה הנ"ל ונאמר לי שהיא הכי חדשה ומעודכנת לפני VISTA. חשוב לציין שהיא נראית מצויין... רצה מעולה... ומבחינת מראה מהווה הכלאה בין XP לVISTA [בקטנה]. זאת גרסה מומלצת לי בתור משתמש 32BIT שעדיין לא מרגיש צורך לעבור לVISTA ? מה גם שהמערכת שלי תיאורטית לא אמורה להריץ את ויסטה בצורה יותר מדי טובה, לפחות בהיבט של משחקים. תודה !

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by moonjib,

שלום. פרמטתי את המחשב היום, ובטעות מחקתי את האייקון "מיקומי הרשת שלי" מהשולחן עבודה. רציתי לדעת איך מחזירים אותו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים