Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קניתי מחשב חדש מעבד 6300E לוח אם אסוס p5n-e sli זיכרון גיגה הרדיסק WD SATA 250 G אני מנסה להתקין את הווינדוס XP SP2 זה דיסק ל 32 ביט מדיסק שיש לי ההתקנה הולכת יפה ואז בסוף הוא מפעיל את המחשב מחדש ומערכת ההפעלה לא עולה לי במקום זה רשום לי באנגלית שמערכת ההפעלה דפוקה תתקין מחדש אני מתקין מחדש לא עוזר לקחתי דיסק אחר וניסיתי ושוב אותו הדבר הלכתי לחבר לקחתי מימינו דיסק אחר ושוב אותו דבר בסוף הורדתי ממחשב אחר לינוקס אובונטו 64 ביט התקנתי והכול עובד מצויין שאני מנסה מתפריט בוט של הלינוקס להעלות את הווינדוס פשוט לא קורה כלום ושאני נכנס מהלינוקס למחיצה של הווינדוס אני רואה שהכול נראה בווינדוס בסדר גמור אני רוצה להצליח להתקין ווינדס תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
http://www.windowssecrets.com/comp/070315/#story1
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי יש לי ויסטה ultimate והכל עובד אחלה אפילו יש לי חלונות תלת מימדיים אבל לא מופיעה לי הסרגל בצד המסך שלו אלא יש לי רק את הסרגל עם הstart והשעונם וכל זה אבל שמעתי שיש סרגל נוסף על צידיי המסך אז איך אני עושה שהוא יופיעה בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות SHARE על ספריות בוינדוז אבל שלא יראו את הסימן של היד מתחת לתיקייה (האייקון שמציין שהספריה נמצאת בSHARE) האם ניתן לעשות את זה בWINDOWS XP? זה מאוד חשוב לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
עוד בקושי ויסטה יצאה,ומייקוסופט כבר מפתחים את windows fiji שתיהיה כמו Second Edition של הויסטה. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=447482&sid=127
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש עם מעבד e4300 ו2גיגה זיכרון אני חושב להתקין את vista וגם winxp השאלה איזה עדיף או צריך להתקין קודם וכמה גודל מחיצה לעשות לכל אחד מהם? והאם כאי להתקין ?64bit תודה
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בלסטר וכל הקקה מייקה הזה ואני לא רוצה לעשות עידכון אלא פשוט שיהיה לי את הקבצים להתקין במחשב אחר תודה רבה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כשאני מכניס עברית בתוך חלון מתקבל ג'יבריש כזה ?ז??? ??? ??ז??? ??? בשורת הכתובות אין בעיה, רק בתוך חלונות, תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
יש לי ויסטה חדשה בעברית ומתחשק לי לנסות את זיהוי הדיבור שלה. אני יודע שהתכונה תומכת בזיהוי באנגלית בלבד, אבל אני לא מצליח אפילו להפעיל את האפשרות, למרות שיש אייקון שכתוב בעברית "זיהוי דיבור" המערכת רושמת לי שהשפה לא נתמכת. איך עובדים עליה ומפעילים את הזיהוי (האנגלי) על מערכת בעברית?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היייי יש לי את הויסטה אולטימייט והחלונות השקופים וה3d flip עובדים אבל את ה Texas hold'em והdream scene אני לא מקבל מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה!? אני עם geforce 5900 אבל התקנתי את הדרייברים הכי חדשים ולפי מה שהבנתי אנשים מפעילים את הנ"ל עם כרטיסים סידרה 5 עזרה בבקשה אני ממש מתוסכללללל
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המצב עכשיו שבכל תקייה מראה לי משהו אחר ואם אפשר הסבר ל NEWBIE תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
איך ניתן להפוך את כל האתרים ששמורים בפבוריטס לכתובות אינטרנט? זאת אומרת, אני רוצה לראות את הכתובות שלהם ולא רק את שמות של אתרים. האם אפשר לבנות רשימה של כתובות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד לפני שבוע היה לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק. לפני שבוע שניהם שבקו חיים, לא משנה איך, מה שחשוב זה שהם לא עבדו. אז הייתי כמעט שבוע במחשב של אחותי ועכשיו חזרתי למחשב שלי. הסרתי את התוכנה iTouch של לוג'יטק אבל את התוכנה Logitech Desktop Manager אני לא מצליח להסיר.(הוא מוציא לי הודעה שהוא לא מוצא איזה מודול מסויים אבל זה כרגע לא הבעיה) המצב הוא כזה: מקלדת אני מחבר בכיף וכאשר רק מקלדת מחוברת הכל עובד מצויין. כשאני מחבר גם עכבר, מתחילה הבעיה - המחשב נותן צפצוף בעת העלאת המחשב ומודיע שמקלדת לא מחוברת, ואז המחשב מוציא עוד הודעה: windows could not start because the following file is missing or corrupt: \system32\ntoskrnl.exe please re-install a copy of the above…
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי דיסק התקנה מסודר ומעודכן של התקנת XP בעברית אבל אני רוצה את הווינדוס באנגלית. האם האנגלית תהיה מובנת בכל מקרה או שלא?
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
משום מה כל איזה 5 שעות הXP מחליט שהוא מוריד לי את התמונות של הדיסיקים של השירים שיש לי על המחשב איך אני מבטל את זה.. או שיכול להיות המדייה פלייר בכול אופן איך מבטלים את זה?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
לא חייב שיהיה בעיברית אבל מומלץ ושלא יהיה למתקדמים מידי אבל גם לא שיסביר על ההתחל, אתם יודעים משהו בין לבין. תודה !
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי מערכת הפעלה WINDOWS על דיסק C ואני רוצה להתקין מערכת הפעלה LINUX על דיסק I לדוגמא איך אני עושה שהמערכת הפעלה WINDOWS תעלה אוטומטית בכל הפעלה לאחר התקנת הויסטה? ושאני יוכל להפעיל את המערכת LINUX על ידי לחיצה על מקש כלשהו בRESTART אני מדבר על ה BIOS CONFIGURATIONS וההגדרות של התקנת הLINUX תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , אני יודע שהנושא נטחן , אבל אני מחפש תוכנות שרצות ב 64 טהור , לא כאלה שהם 32 ויש להם תאימות כרגע אני מה שאני מחפש בעיקר זה אנטי וירוס שלא מצאתי , דרייור לכרטיס קול AC97 של REALTEK שלא מצאתי ועוד ממולצים . אני יודע שהנושא נטחן אבל אני חורש ולא מוצא , כמובן שקראתי מלא טראדים בנושא בבקשה עזרה . ולמי ששואל ה XP 64BIT מדהימה , אני נהנה ממנה יותר מה VISTA בהרבה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידוע איך, אבל פתאום שמתי לב שאין סיומות לקבצים מוכרים. אני זכרתי שצריך ללכת ל: כלים->אפשרויות תיקייה ושם להוריד את הסימון. הבעיה זה שאין בכלים את האפשרות אפשרויות תיקיה!!! יש רק: סינכרון מיפוי כונן רשת ניתוק כונן רשת והוספתי דרך הסרגל כלים וזה לא נכנס לי לאפשרויות תיקיה... מה אפשר לעשות??? בתודה מראש אלעד
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אתמול התקנתי VISTA 32BIT ULTIMATEעל המחשב שלי AMD 3800 DUAL CORE DFI NF4 ULTRA D KINGSTON 2G 400MHZ X1800GTO THERMALTAKE 460W המחשב לא ב-OC וכל כמה זמן הוא קורס לי,מסכים כחולים וכד'. יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים ללוח ולכרטיס מסך. ה-CCC בזמן איתחול מחשב לא תמיד פועל לאחר ריסט,אני מקבל מידי פעם הודעות שהוא הפסיק לעבוד פתאום,רזולוציה משתנה מידי פעם לאחר ריסט. מה בדיוק הבעיה יכולה להיות ? לאח שלי למשל יש נייד שהוא קנה עם VISTA ואין לו את הבעיות האלו. אני חייב לציין שיש לי עוד מחשב (E6600,P5B DELUXE,2G MEMORY,LIBERTY 620W,X1950XT) ושם היו לי את אותם הבעיות. מה יכולה להיות הסיבה אני כבר מיואש.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לי יש מחשב ישן.. בן 4-5שנים פחות או יותר... ויש בו 3 כוננים (D,E,C) ואני צריך- רוצה לפרמט את כונן D איך ביכולתי לפרמט אותו? -ניסיתי דרך המחשב - לא הצליח = הייתה בעיה וסידרו אבל לא פירמטו. אמרו שצריך איזו פקודה לפירמוט, דרך דיסק או דיסקט ככול הידוע.. רק אני לא מוצא- יודע מה הפקודה או כל דבר נוסף שיכול לעזור. ודיסק מקורי לווינדוס XP יש לי, אבל אח שלי אמר שזה לא קשור ל כונן D אלה רק C איפו שהוא מותקן (הWINDOWS).. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בזה באמת. תודה רבה לכם, ממני: אלעד
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
1. האם אני חייב להשתמש בHTPC או שאפשר מחשב רגיל? 2. האם המדיה סנטר מגיע עם גירסת הUltimate?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום. רציתי ליצור דיסקט הפעלה עם MS DOS כדי שאני יוכל לעשות אליו BOOT, ושיתמוך במערכת NTFS כדי שאני יוכל לבצע פעולות על קבצים בכונן ממנו. קיצר הורדתי והתקנתי את NTFSPRO, הפעלתי אותה והכנסתי דיסקט, ואז הוא העתיק כמה קבצים, אבל אז הוא אמר לי להכניס עוד דיסקט, ועוד דיסקט. אז למה זה לעזאזל? מה אני אמור לעשות עם כל הדיסקטים האלה? ודרך אגב לפני שאני מעתיק אל הדיסקט את הקבצים עם התוכנה אני צריך קודם לעשות "צור דיסקט הפעלה של MS DOS " דרך הוינדוס?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תוספת נחמדה התווספה לעדכונים של הויסטה אולטימייט בימים האחרונים. התוספת נקראת dream scene , והיא מאפשרת להפוך את רקע שולחן העבודה , לדינאמי ע''י קביעת סרטוני WMV ו mpeg לרקע. נחמד ביותר למי שנמאס מהרקע הנוכחי שלו ומחפש שינוי. להסבר מפורט יותר ווידאו הדגמה: http://windowsultimate.com/blogs/extras/archive/2007/01/07/windows-dreamscene.aspx תהנו.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-