Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
Windows XP Professional 32-bit - Black Edition v2009.1.24 מישהו מכיר את הגרסא הזו או שמע עליה ויכול לתת חוות דעת ?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רב! לפני כשנה התקנתי ווינאוס XP עם הSP2 והSP3. לפני כמה ימים כשהפעלתי GTA IV גיליתי הודעת שגיאה שבה נאמר שהמשחק לא יכול לרוץ על ווינדואוס לא מעודכן לSP3. הופתעתי שכן התקנתי את העידכון. בדקתי באפשרויות המערכת ואכן, הווינדואוס שלי בSP2.... הורדתי את ההתקנה של SP3 דרך הUPDATE של הWIN. ההתקנה רצה לה כמה דקות ואז קופצת הודעת שגיאה- " CANNOT find dmserver.dll" אם אני בוחר להמשיך בהתקנה ההתקנה מסתיימת ואז קופצת הודעה שאירעה שגיעה במהלך ההתקנה וSP מותקן לא בצורה מלאה ועלול לא לעבוד כראוי... ניסיתי להתקין SP2 מחדש, אותו סיפור... כמו כן ברצוני לשאול עוד שאלה, בזמן האחרון המחשב שלי פולט לי יותר מידי הודעות שגיאה.. בBSP פלייר אחרי שאני עושה FAST FORWARD עם החצים תמיד יוצאת הודעה…
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, כמה שניות אחרי שהווינדואז (xp) עולה, מופיעה לי ההודעה שבתמונה המצורפת ומתחילה ספירה לאחור לכיבוי המחשב... בנוסף לזה, באמצע הספירה הווינדואז נתקע ומפסיק להגיב. מה עושים עם זה? :\ תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום מידי פעם הווינדואז שלי מחליט להיתקע והוא עושה לי מסך כחול שכתוב בו כל מיני שטויות שלא עוזרות לפתור את זה... בהתחלה זה היה קורה פעם בכמה ימים אבל לאט לאט זה התחיל לקרות יותר ויותר עד שזה הגיע לפעמיים שלוש ביום, בדר"כ זה קורה יותר בזמן שאני משתמש הרבה במחשב ולא סתם משאיר אותו פתוח זה קרה לי כשהתמשתי ב- sp1 אבל מאז קניתי הארד דיסק חדש, ועליו התקנתי sp2, וגם פירמטתי את הישן, אבל הוא ממשיך להיתקע כל הזמן ואני לא מבין למה וזה ממש מעצבן... יש למישהו מושג איך אני יכול לגלות מה גורם לזה ואיך להפסיק את זה? ??? נ.ב אני לא מבין בזה יותר מידי אבל הסיבה היחידה שהצלחתי לחשוב עליה היא התנגשות בין הכרטיס קול onboard לבין הכרטיס קול השני שהתקנתי אבל את הכרטיס onboard חבר שלי ביטל ב…
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מדובר בלפטופ וברגע שסוגרים אותו הוא מן הסתם יוצא לסטנדביי אבל עד היום האינטרנט היה נשאר מחובר ולאחר שפירמטתי והתקנתי מחדש עליו XP עכשיו ברגע שאני סוגר אותו והוא עובד לסטנדביי האינטרנט ישר מתנתק וחוזר אוטומטי ברגע שאני פותח אותו.. איפה בדיוק ניתן להגדיר לו שלא יתנתק? תודה
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
WINDOWS XP.. מחשב חדש מטורף אבל פתאום השבוע כול דבר נתקע לי בו.. אני פותח חלון של "המחשב שלי " והוא מחליט להיתקע..וזה יקרה אחרי ש10 פעמיים לפני זה הכול היה נקי וחלק.. ואותו הדבר לגבי הדפדפן אינטרנט ועוד חלונות שאני יפתח.. על כול כמה פעמיים שהכול עובר חלק וטוב פתאום זה נתקע בלי להודיע כלום.. ממש ממש מוזר בחיים שלי לא נתקלתי בכזה דבר ועוד שזה קרה לי אחרי שממש לא עשיתי כלום .. מישהו יודע מה לעשות?????
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום התופעה המרגיזה הזו קרתה לאחר ניקוי וירוסים עם AVIRA ניסיתי להכנס עם administrator אבל אותו דבר נכנס למשתמש שתי שניות ולוג אווט מישהוא יש רעיון חוץ מפרמוט המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני שוקלת לרכוש ווינדווס חדש, 7 64 ביט, מה שבטוח אני צריכה 64 ביט, קראתי לא מעט על המתקדמים יותר שיש להם באגים למשל על 8, אני עובדת עם מחשב עבודה לגרפיקה ואני צריכה משהו רציני שלא יעשה לי בעיות, כי אני עובדת עם המחשב כל היום שגם לא יהיו תקלות בעוד שנה שנתיים, אשמח להמלצה, מה הכי מומלץ תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אז אני בונה מחשב חדש, ובעיקר אני לא רוצה לשלם 500 ש''ח על מערכת הפעלה של ווינדווס 10. מישהו יכול לתת לי מדריך או פריצה של ווינדווס 10 שאני יוכל להתקין על USB ואז דרך הBIOS? תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח של 1TB מתוכם 100GB הם כונן C של מערכת ההפעלה ו900 מהם של כונן D. רציתי להוריד מכונן D מאה ג'יגה ולהעביר אותם לכונן C, הצלחתי לכווץ את הגודל שלו ב100GB וכעת יש לי 100 ג'יגה שטח פנוי, אבל כשאני לוחץ מקש ימני על כונן C יש לי אפשרות רק לכווץ אותו ולא להרחיב, לעומת זאת אם אני לוחץ מקש ימני על כונן D(הכונן שממנו נלקח השטח) יש לי אפשרות להרחיב אותו. יש אפשרות להעביר את זה לC?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כשאני מאתחל את המחשב או מדליק מחדש הווינדווס 7 אולטימייט מתחיל לעלות מסך שחור עם הפרטים של כרטיס המסך מיד מופיע המסך של לוח האם ושם נתקע למספר שניות וממשיך הלאה- זה מצב טוב או נתקע לכמה דקות או נתקע להרבה זמן אני "משחרר" את זה ע"י איתחול מהכפתור במארז- גם זה לא עובד במכה ראשונה או ע"י קונטרול אלט דליט-כמה פעמים מה קורה כאן? תודה ערן
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, חבר ביקש שאסדר לו את המחשב. המ"מ היא Win XP SP3 . הבעיה היא שאחרי ה Log in המחשב פשוט נתקע ולא מגיב. כשנכנסתי ב Safe mode הכל עבד חלק... יש עצות ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אתמול הפעלתי את המחשב מחדש לאחר תקלה קטנה עם הסורק. ומאז הווינדווס מסרב לעלות, הוא נשאר במסך עם הקוביות המרצדות ולא מתקדם לשום מקום. נכנסתי ללא שום בעיה למצב בטוח, ולמצב בטוח עם .comands. אך מצב בטוח עם רשת, הפעלה אחרונה שעבדה ומצב רגיל נתקעים באמצע. הפעלתי איחוי דיסק ממצב בטוח בתקווה שאולי הוא יעלה על בעיה בהרד דיסק אך גם זה לא עזר. גם כיבוי המחשב לכמה שעות לא עזר. למישהו יש פיתרון בבקשה? יום נהדר רפי
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
התקנתי לפני שבוע ויסטה על המחשב בהתחלה נראתה סבבה עבדה חלק אפילו התעלמתי מזה שמלא דרייברים חסרים לי (מקלדת ועכבר , פלאפון וכו'...) ומלא תוכנות אבל אחרי יומיים התחילה לקרטע פשוט לא יאומן איך מערכת הפעילה יכולה להוציא בנאדם משפיות ..כמעט זרקתי את המחשב מהחלון (ואני גר בקומה שמינית ;D)... כל מה שניסיתי לעשות נתקע ולא עבד אפילו ריסטרט לא עשתה כל פעם העלתה חלק מהתוכנות בהפעלה וחלק לא בקיצור חירפנה אותי...למזלי השארתי על הדיסק השני את הxp שלי ועכשיו אני כותב ממנו ומתחיל להעריך את המערכת הפעלה הזאת יותר...טוב בקיצור יש לי שתי שאלות: 1. איך אני מוחק את הויסטא וחוזר למצב שיש לי רק xp (הויסטא נמצאת על דיסק חדש שקניתי והxp על הישן ) ואיך אני מוסיף מקום לדיסק של הויסטא (כחומר למחי…
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם..אתמול החלפתי מעבד במחשב שלי..מ-2.8 ל-3.0.. החלפתי..הכל היה בסדר,המחשב עלה והודיע לי שהתקנת המעבד הצליחה ושאני צריך לעשות ריסט כדי שכל השינוייםן יכנסו לתוקף.. עשיתי ריסט ומאז המחשב לא מגיע לווינדווס..כל מה שניסיתי לא עובד!..הוצאתי את הבטריה..איפסתי את הג'אמפר של הביוס..הכל הכל והמחשב פשוט לא עולה.. ניסיתי גם לתקן את ההתקנה של הווינדווס(ריפר) וזה גם לא נותן..זה תמיד מסיים את ההתקנה של הווינדווס עצמו ושזה מגיע לחלק שהמחשב אמור לעשות ריסט לבד ואז להמשיך להתקין..(אחרי כל הבדיקה וההתקנה שהוא מבצע במסך הכחול..)..הוא לא ממשיך ופשוט עושה ריסט!.. גם אחרי שאני מסיר את הבטריה ומחזיר,זה כותב לי שהאוברקלוקינג נכשל כשבפועל אין אוברקלוק..אומר לי שהבטרייה כמעט ריקה בזמן שלא מש…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימייט, אם יהיה לי כרטיס טלוויזיה ואני יחבר את הממיר הYES שלי לכ. TV, אני יראה ממש כמו בTV? זאת אומרת יהיה את הכחול הזה שרשום מה יהיהו התוכניות הבאות? ואני גם יוכל להקליט בקלות כמו ביס מקס (מין טיבו כזה)
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לא מזמן מייקרוסופט הוציאו עידכון אשר גם מבשר את הידיעה שאין לי/לך/לכם ווינדוס מקורי. עכשיו יש לי בעיה בקשר לזה,לחבר שאני בדרך כלל מסדר לו את המחשב,הודיע לי שגם הוא קיבל הודעה זאת.. לפי טענת החבר יש לו ווינדווס מקורי (אך לא סגור על זה ) - ''יש לי ווינדוס מקורי אבא שלי קנה אותו באיזה 600 שקל מ Exelnet'' אני לא יודע עד כמה זה נכון... לי לא לזכור שפירמטתי לו והתקנתי לו ווינדווס... השאלה שלי כרגע עם מישהו יודע מה השם של העידכון,כי אני חושב שכדאי שהוא ימחוק איתו כדי למנוע ממנו את הכאב ראש הזה.. אז מישהו יודע מה השם של העידכון ? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ווינדווס XP משנה לי כל הזמן את התפריט של ה-Arrange Icons By בספריות עם מפ3ים, סרטים, תמונות וכו'. במקום האופציות הרגילות: Name, Size, Type, Modified, הוא שם אופציות אחרות ומשונות (אורך, אמן, שנה וכו') כדי לתקן את זה, אני הולך לפולדר נורמלי ועושה באפשרויות Apply to all folders, ואז כל הספריות נהיות עם Name, Size, Type, Modified, אך תוך זמן קצר (לא ברור מה גורם לכך) הוא חוזר לאפשרויות המיוחדות! האם יש איזשהי אופציה \ Registry Tweak לבטל את השדות המיוחדים שהוא שם לקבצי מולטימדיה? ??? אני משתגע מזה! :AR15:
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אז ככה, לוח אם מת ושרף לי גם את המעבד, קניתי לוח אם דור 11 ומעבד I512600K. מערכת ההפעלה ישבה על SSD וכנראה שבזמן שהמחשב מת משהו נדפק במערכת ההפעלה. אחרי שהתקנתי את הלוח אם והמעבד הביוס מזהה את הדיסקים שיש לי במחשב אבל אומר שהוא לא מזהה מערכת הפעלה לאתחול. הכנסתי את דיסק ההתקנה וניסיתי דרכו לתקן את את מערכת ההפעלה אבל הוא לא הצליח. על הדיסק יש 2 מחיצות על אחת מותקן WIN7 ועל השניה מותקן WIN10 ובזמן התקלה המחשב היה על ווינדוז 10. כרגע נראה לי שניסיון תיקון נוסף יכול להתבצע רק דרך שורת הפקודה אבל אני לא מתמצא בזה ואיזה פקודה צריך לכתוב. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני משתמש יחסית חדש בווינדוז 7 וניסיתי לאחרונה כמה גירסאות של האולטימט וכרגע אני משתמש באנטרפרייז החלפתי כמה פעמים עקב בעיית חומרה במחשב בכל מקרה... שתי שאלות איך יכול להיות שבאולטימייט דירוג המעבד שלי (אינטל דואל קור אי 7300) היה 6.5 ובגירסא הזאתי הדירוג הוא 5.1 אבל מה שיותר מטריד הוא הביצועים הגרפיים אני משתמש ב-אנבידיה ג'יפורס ג'יטיאס 250 והביצועי משחקים מקבל 6.8 שזה סבבה אבל הגרפיקה לווינדוז מקבל רק 2.9 המחשב שלי רץ ממש באיטיות ואני לא ממש מבין מה הבעיה למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אם אני בתוכנית/משחק המחשב קופץ לי לווינדוז וכשאני נגיד באינטרנט המחשב פשוט עושה לי את הדפדפן אפור כזה,כאילו אני לא מתמקד עליו.. ווינדוז XP SP3
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי שדרוג מאסיבי, אני עכשיו נמצא עם צ'יפסט של אינטל, 945G, וקונורו. אין לי מושג איך הולך כל הסיפור של הUNIFIED DRIVER PACK של הצ'יפסטים של אינטל (הייתי עם Nforce עד עכשיו) אז הכוונות? (:
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי פנטיום 4 1.7 גיגה, 128 דידיאר וקיצר מחשב בעל דרישות הרבה יותר גבוהות מהדרישות של ווינדוז אקספי איך שהתקנתי את הווינדוז היה אחלה, ממש מטוס - היום, בערך חודש אחרי - הוויינדוז לא זז - עד כדי כך שאני צריך להמתין משהו כמו שלוש דקות שלמות על שהסיסטם טריי (system tray) יטען, ואין לי בו כלום חוץ מנורטון אנטיוירוס... מה שמצחיק שגם שיש לי בסיסטם טריי יותר מדבר אחד - לא כולם נטענים לדוגמא יש לי נטסקייפ ובבילון - ורק הנורטון והבבילון נפתחים אבל הבבילון מופיע בטאסק מאנאג'ר.... תכלס, בחיים לא נתקלתי בדבר כזה מוזר - גם ההרצה שלו לא קשור להפעלה - מבחינת ההתחל - התפריטים זוחלים - ואני ממש צריך לחכות שהמחשב שלי יחשוב בשביל שיציג לי את התוכן של תיקיה מסויימת... זה ממש מוזר - …
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מאז הפירמוט האחרון, ווינדוז כל הזמן עולה אוטומאטית על האדמיניסטראטור, אפילו שהוא מוגדר עם סיסמה, הווינדוז מתעלם ממנה ופשוט נכנס, ואני צריך לעשות Logout ידנית ולהיכנס ליוזר שלי. מדובר על Windows XP SP2. למישהו יש מושג מה צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני יודע שיש לי אינטרנט אלחוטי שאני אמור לקלוט אבל אני לא מצליח מחשב נייח חדש I5 עם USB WIFI של TP לינק..אני לא מצליח לקלוט..איזה הגדרות אני צריך לשנות?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-