Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אהלן בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל מידי פעם להראות מסך שחור במקום המסך שבו אמורים להקיש סיסמא כדי להכנס למערכת הפעלה. מה שאני עושה כדי לתקן את זה, זה להפעיל את המחשב במצב בטוח ולבצע שחזור מערכת וזה מסתדר. השחזור האחרון לא עבד ואני עדיין עובד במצב בטוח. ברור שביצעתי סריקות מלאות על המחשב עם קספרסקי וגם עם נוד32 מעודכנים. קשה לי להאמין שזה קשור לכ.מסך: אני לא משתמש ב-TV-OUT וגם הרי שהמערכת עובדת בסדר ב-safe mode. דבר נוסף הוא שאני גם לא יכול לעשות repair למערכת, הוא לא מציג לי את האפשרות הזאת בכלל. זה ממש מייאש למישהו יש מושג מה הסיפור הזה ומה אני יכול לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אז ככה, אצלי בנייד מותקן windows 7, לאחר שהתקנתי דרייברים ותוכנה עבור המצלמה המובנת בנייד (Dell 1555), בהפעלה מחדש הוינדוס החליט שהוא לא מתכוון לעלות ועוד לפני הציג הודעת שגיאה: 0xc000000e ורשום שהוא לא יכול להיכנס כי הוא לא מצליח לגשת לאחד ההתקנים (שאני מניח שההתקנה של הדרייברים למצלמה חירפנה אותו) בסדר עם הנאחס הזה והכאב ראש הזה, לא הצלחתי למצוא פתרון כדי למנוע את הסרה של ההתקנה או מה שלא היה שם ** (אם למישהו היה פתרון אחר אשמח לדעת, שחזור לא עבד כי לא היו נקודות ולא היתה אפשרות לבצע תיקון עצמאי) אז נאלצתי להתקין שוב את הוינדוס, למי שלא יודע שמתקינים שוב וינדוס על אותו כונן הוא יוצר גיבוי לקודם בתיקיה שנקראת windows.old כמובן נאלצתי להתקין הכל מחדש כולל דרייברים ** השאל…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
האם אני יכול שיהיה לי על מחשב אחד גם וינדוס 98 וגם וינדוס אקספי? ואם כן האם אני פשוט מכניס את הדיסק של וינדוס 98 ומתקין? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מצאתי את ה UNREAL IRCD לגירסאת WIN2K אבל הקובץ קונף שלו נורא מוזר וממש ממש לא מזכיר את הקונף שלו לגירסאת יוניקס מצאתי עוד קליינט אחד של חברת WEBMASTER אבל הוא מוגבל ל14 יום נדמה לי... אני מחפש כמובן גם SERVICES בנפרד או כלול בתוכנה..
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין גירסה 64ביט של WIN 7 כרגע מותקנת גירסה 32 ביט. משום מה המחשב מסרב לעשות בוט מהצורב DVD ועולה רגיל ... שיניתי כמובן בביוס שהבוט יהיה מה CDROM (אין הגדרה של DVD שם ) וזה לא עובד ..בביוס יש אפשרות גם של בחירה חד פעמית במקור לבוט בחרתי CDROM וזה גם לא עובד ... מה עושים? הלוח של גיגהבייט GAEP43-DS3
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
סתכלו מה הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
הכל התחיל שפתאום ה-NOD32 נדפק ועלתה הודעה שחסרים קבצים וצריך להתקין מחדש. אני בא להתקין ועולה לי ההודעה הזאת http://img138.imageshack.us/img138/5543/nod32lf0.jpg ניסיתי גירסה אחרת וגם בה זה עולה אז אמרתי ננסה אנטי וירוס אחר Kaspersky גם בו עולה משהו http://img88.imageshack.us/img88/9515/kaspestv8.jpg עכשיו כבר ממש התחלתי להתייאש גם ב-AVG חטפתי שגיאה http://img512.imageshack.us/img512/5628/avgdb1.jpg התקנתי SPYWARE DOCTOR והוא לא מותקן בהצלחה הנה http://img458.imageshack.us/img458/5361/spyam5.jpg ואחר כך ההודעה הזאת עולה לי http://img510.imageshack.us/img510/7159/hmoe7.jpg אני מכניס את הדיסק והוא אומר לי שזה לא הדיסק הנכון http://img228.imageshack.us/img228/2…
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני על ויסטה. אחרי שהתקנתי את הSP1, כשאני לוחוץ על קונטרול אלט דליט אני מגיע לאותו חלון עם אפשרויות שהייתי בו תמיד אבל האפשרות של לפתוח את מנהל המשימות נעלמה זה לא נורא כי גם לא ממש צריך אותו בויסטה וגם יש תוכנות אחרות שעושות את זה.. סתם מסקרן אותי איפה הוא?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני לוחץ על כיבוי ואז הוא נתקע "בשומר הגדרות" ולא מכבה את המחשב. איך אני פותר את זה? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם יש מחשב עם VISTA ברגע שאני מחבר הרד דיסק חיצוני עם USB המערכת מבקשת דרייבר (אין שום דרייבר לכונן ולא מצאתי שום דרייבר) מה ניתן לעשות ? זה כונן גיבויחיצוני של WD 160 GB תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה במחשב כשמנסים להיכנס למחשב שלי או לאקספלורר בכל דרך ההודעה המופיע - problem accured in internet explorer, restart your computer if this problem continue הדבר קרה משום מקום, תוך כדי גלישה תמימה באינטרנט, מה שמעלה אפשרות של פריצה למחשב וחבלה... אין לי תוכנת הגנה אשמח על כל תגובה. תודה
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני שבוע מחשב חדש, עם כונן של 500GB (של WD), העניין הוא, שהוא מופיע לי בתור 99GB. הסיכום עם מי שרכשתי ממנו את המחשב, הוא שהמחשב יגיע עם גרסת הבטא של WIN 7.0, רציתי לדעת האם הגרסה בגלל שהיא בטא מגבילה את ההארדיסק ל- 99GB? ואם זה לו הבעייה, איך אני פותר אותה. בנוסף, בדקתי שאכן מדובר בכונן של ה- 500GB שמותקן במחשב, ככה שהטעות לא בחומרה. תודה רבה. כמו כן, הבנתי שיש פקודה שמאריכה ב-30 יום את הרשיון של התוכנה. רציתי לדעת מהי... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כותרת ^^ כל פעם שאני עושה קליק ימיני על קובץ exe כלשהו זה קורס ומבקש ממני לעשות ריסטרט אקספלורר הבסיסי של ויסטה. זה ה Error שאני מקבל Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: explorer.exe Application Version: 6.0.6001.18000 Application Timestamp: 47918e5d Fault Module Name: StackHash_129f Fault Module Version: 6.0.6001.18000 Fault Module Timestamp: 4791a7a6 Exception Code: c0000374 Exception Offset: 000b015d OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 129f Additional Information 2: 10c58cf1e8e51a2b8c4d23f0927041a8 Additional Information 3: 0e9b Additional Information 4: 15e2e7cc918a7…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
עדכנתי התקנתי אבל אני לא מוצא אותו על השולחן עבודה שלי או כשאני לוחץ לחצן ימני על קבצי wmv עשיתי ריסטים הסרתי התקנתי מחדש, מה לא כלום לא עוזר לא מופיעה לי גם כשאני נכנס לשינוי רקע שולחן העבודה אפילו אופציה לבחור. בתוכניות המותקנות הוא נמצא אבל רק שם מישהו יודע מה עושים =\
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
זתומרת להוריד את קובץ ההתקנה עצמו? אני לא מצליח להתחבר לאתר של מייקרוסופט בזמן העדכון עם קובץ ההתקנה הרגיל שבאתר שלהם
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
I made a format yesterday, and i want to install SP2, can someone give me a direct link to the download ? BTW, it requires SP1? And what is the good way to install SP2, by the Windows Update or downloading and a manual installation? Thanks!
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בעיה בRegional and Language Options אין לי אפשרות להוסיף או לשנות את השפות לא בregional ולא ב advanced מופיע לי השפה שאני מעוניין. לאן זה נעלם??למה זה נעלם??? ואיך אפשר לסדר זאת כי זה לא נותן לי גם עם דיסק של המערכת הפעלה לשנות משהו אין לי את האופציה בכלל. למישהו יש מושג זה דחוף תודה מראש דרך אגב מדובר במערכת הפעלה win xp pro
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל העמדה שלי אובייקטיבית לחלוטין אני אני לא בא לפרסם שום חברה אין לי שום נטיות כלפי MS לטוב ולרע אני לא פאנבוי של אף אחת מן החברות של מערכות ההפעלה בשוק ההתקנה: התקנה פשוטה מאוד יחסית למרות שאני הרבה אבל הרבה יותר אוהב את ההתקנה של XP , הרבה יותר נוחה והרבה יותר מהירה אנשים אם אתם רוצים להתקין ויסטה , תקחו את הזמן!! ואני לא צוחק עד שהדיסק נטען לוקח לו איזה 5 דקות ואז עוד פעם לוקח לו 5 דקות ואז רק הוא מתחיל להתקין ואת ההתקנה אני לא יודע כמה זמן , אני הלכתי מהבית , כשהגעתי זה סיים אהבתי מאוד את העיצוב , לגבי דרייבר של כרטיס מסך עוד לא בדקתי אם הוא זיהה אוטומטית בינתיים עובד לי יחסית חלק למרות שממבט ראשון אני מרגיש שXP יותר מהר אבל אני עדיין לא …
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 3, 733 מגה הרץ, 256 זיכרון SDRAM, מערכת הפעלה Windows XP. לאחרונה החלטתי להוסיף עוד שני יוזרים למחשב. כדי ששניהם יוכלו להשתמש באינטרנט סיווגתי את כולם כ- Administrators. מאז שעשיתי את זה, עם הזמן, שמתי לב שביצועי המחשב וכרטיס המסך יורדים. לדוגמא, המחשב כמעט נתקע, או יותר נכון נחנק כאשר אני נותן לו לבצע הרבה משימות ביחד, דבר שלא ממש קרה בעבר. מבחינת כרטיס מסך, שמתי לב שהביצועים שלו גם ירדו לאחרונה כאשר אני משתמש באחד המשחקים "הכבדים" שברשותי, דבר שגם לא ממש קרה בעבר. אני לא יודע מתי בדיוק זה התחיל, אבל אפשר לומר שזה מאז שהוספתי את היוזרים החדשים. הייתכן שזו הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לאחרונה זה עובד רק לפעמים או לא בכלל. יש איזה קובץ תיקון שאפשר להתקין?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם אם מישהו יוכל להסביר לי מה הפעולה הזאת? היא מנסה להוריד לי גם לפעמים דברים מהאינטרנט [אני רואה תעבורה בnet limiter] נראה לי שהיא מתחילה כשהאימיול מוריד אז יכול להיות שזה קשור הקטע הוא שבפעם האחרונה שאישרתי אותה פתאום נכבה לי המסך כאילו מישהו השטלת לי על המחשב והכונן של הדיסקים פתאום התחיל להסתובב ... בקיצור נראה חשוד... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מתי בדיוק ? CANT WAIT TO USE IT YAY נ.ב: קניתי AMD 64BIT 3000+ VENICE אתם ממליצים להתקין עליו WXP רגיל או W64BIT ?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שני מחשבים עם windows 7 עכשיו אני יודע שיש אפשרות לשיתוף בין שני המחשבים עכשיו זה דורש קובץ של טקסט שיש בו את הסיסמא כדי שהיה שיתוף למחשב השני עכשיו השאלה שלי אם אין לי את הקובץ הזה ובטעות הוא נמחק יש איזה שהיא דרך לשחזר את הקובץ הזה ? בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים פיזיים במחשב, C: ו-D:. גיליתי שהראשון © תקול, ולכן התקנתי את Windows XP על D, ואמרתי לעצמי שאוציא את C בהזדמנות. עכשיו גיליתי שככל הנראה המחשב לא מסוגל להעלות את חלונות בלי כונן C. איך אני יכול לגרום לו לרוץ עם D בלבד?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הוא אמור להופיע 4 פעמים ככל הידוע לי ויש לי למשל בproccess קבוצה של 4 אחד אחרי השני ועוד אחד שהוא ה5 בנפרד יעני למטה יותר ברשימה של הקבצים שרצים עכשיו האם זה וירוס כי לפי מה שידוע לי הsvchost.exe צריך להופיע רק 4 פעמים....בכל מקרה המחשב שלי גם עובד בזמן האחרון דיי לאט וזה נראה לי בגלל זה....וכן עשיתי סריקה עם הadaware והspybot והעפתי את כל הspywares והשטויות אבל המחשב עדיין איטי (עשיתי את זה ממזמן כבר רק רציתי לציין שזה לא בגלל spywares או משו מסויים) אז אני חושב שזה בגלל הsvchost.exe החמישי....איך יודעים אם זה באמת וירוס או לא? כי שמעתי שאנטי וירוס לא מוצא אותו....בבקשה עזרה...
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-