Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, אני זוכר שכבר ראיתי את הדבר הזה שכל המערכת הפעלה נכנסת לכמו זום... ואם למשל אני רואה את שורת ההתחל למטה, אני לא רואה את ה"מחשב שלי" למעלה אז אני צריך להרים את העכבר למעלה, ואז כל המסך מתפס למעלה... ואז אני רואה את "המחשב שלי" אבל לא רואה את שורת ההתחל למטה. בקיצור, אני בתוך ZOOM IN . איך מבטלים את זה? (אני זוכר שכבר ראיתי את האופציה אני פשוט לא זוכר איפה) תודה.
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי אני משתמש ב SERVER 2008 לייתר דיוק אבל הם אותו דבר כמעט יש לי 64ביט אני מנסה לעדכן את כל הקונטרלרים אבל הם נשארים על התאריך הישן 2006 והגירסה גם ישנה 8 במקום 9 מה אפשרות לעשות ניסתי גם MANUALLY וגם עם התקנה של ה Chipset
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לבטל את אפשרות החיפוש במחשב עם מערכת ווינדוס XP. תודה!
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום חברים... יש לי WINDOWS XP וכל הסמלים והשמות התערבבו פיתאום....! למה זה? איך אני מסדר את הבעיה ? אתה יכולים לראות כמה דוגמאות בתמונה! תודה מראש! נ.ב אם שמתם לב יש ליד כל סמל מן ריבוע שחור כזה עם עיגול... ותמיד אמור להיות חץ בצבע לבן כזה... מזה הדבר הזה ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
למה הXP לוקח לי הרבה זיכרון explorer = 38..220 RAM iexplorer = 52.320 RAM כל השאר תקין אבל המחשב עובד ב 384 RAM קבוע. הורדתי את כל הדברים בMSCONFIG ניקיתי תולעים סוסים וכו מעוד אפשר ? AMD 3000 + 64 bit 512 RAM gforce 6600 gt 256 hardisk 160
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי HD של 80 שמחולק ל2 מחיצות והתקנתי על אחת XP שפעל מצוין שנה ומשהו ועכשיו עשה לי בעיה שעליה אני לא יפרט... בקיצור בשביל הפיתרון חשבתי להתקין XP חדש ומתוכו לפתור את הבעיה של הישן ובטעות התקנתי את הXP החדש על אותו מחיצה של הXP הישן ועכשיו אני לא מצליח להפעיל את הXP הישן! אפילו לא עולה לי מסך בחירה בין שניהם! יענו במחיצה אחת מותקנים שני וידוסים ביחד ואני רוצה לדעת איך אני מחליף מאחד לשני? שניהם זה XP SP1 והמערכת קבצים היא NTFS.
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי XP PRO , SP2 ובכל פעם שהוינדוס עולה זה מביא לי מסך בצבע כחול שרושם : \systemroot\windows\system32\AutoChk.exe program not found - skipping AUTOCHECK אחרי שתי שניות המחשב עולה כרגיל ואין שום בעיה עם הוינדוס.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לא פעם ראשונה. יש מין פס לבן כזה שעובר בין מלבנים לבנים קטנים ולוקח לו המון זמן,אחרי זה מגיע הלוגו הרגיל,ואחריו מסך שחור,כלום נאדה,אין תצליל הזה,אין ת'וואלקום סקרין שום דבר. שמתי לב שהמנורה של העכבר נשארה דולקת נון סטופ אז כשהוצאתי אותו(ועוד כמה דברים)המצב לא השתנה בכלל. זה כבר קרה,וניסיתי לעשות repair אבל בקטע של המחיקה של קבצים הוא פשוט כמעט לא הצליח למחוק שום קובץ,וכל הזמן הייתי צריך ללחוץ esc. האם לעשות repairעוד פעם?מה גורם לזה בכלל?,אני כבר לא יכול עם זה יותר אני פשוט חייב לפתור את זה אחת ולתמיד. ד"א רק אתמול פירמטתי,התקנתי הכל,הכל עבד ממש יופי,מושלם,אפילו כשחזרתי(כיביתי אותו מאתמול...) היום הכל עבד מצויין,ופתאום היום הוא עשה את זה. בבקשה ערזה,אני כבר אובד עצות מכל …
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פנטיום 4 1.7, 320 MB SDRAM ו WIN XP PRO שמעולם לא עשה בעיות כמו אלה. לפעמים אני עוזב אותו לקצת זמן, וכשאני חוזר אני מגלה שהוא מתפקד ממש לאט. הרצתי אנטיוירוס וAd-Aware וזה לא מצא כלום. שמתי לב שבזמן פעולה רגיל ה Commit Charge הוא משהו כמו 130 מגה (מצורפת תמונה), ובזמן התפקוד האיטי הוא מגיע ל730!! למה זה? תראו בתמונה גם אם יש שם תוכניות זרות שלא צריכות להיות שם.....הHTPATCH הזה הוא משהו שקשור ללוח אם, של SiS.... הLucoms הוא חלק מהאנטיוירוס. תודה! למי שרואה תמונה חצויה שייכנס דרך הלינק http://server5.uploadit.org/files/Shayks-patch.jpg
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם של חברת גיגהבייט 7n400v-l. לאחר שאני בוחר את אופציית STANDBY, הנורות של העכבר והמחשב נכבות. ואינני יכול להחזיר לפעילות את המחשב. כמו כן, המסך נכנס גם לסטנד-ביי. המסך חוזר, רק לאחר שאני עושה ריסטרט. כמו כן, משום מה אופציית ה-hibernate חסומה בפניי. אני משתמש בXP. האם מישהו יודע מה עליי לעשות בביוס או במערכת ננפעלה על מנת שאוכל להשתמש באופציית הסטנד-ביי. תודה
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לחבר שלי WINDOWS 2000 בגרסה האנגלית והוא רוצה להפוך אותה לעברית , השאלה היא האם ניתן בכלל ואם כן איפה ניתן למצוא את קובצי השפה האלה , כי אני יודע של WINDOWS XP בגרסה האנגלית היה PATCH שהופך אותה לעברית .
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לא מזמן התחברתי לאינטרנט מהיר adsl כל פעם שאני משאיר אותון להוריד קבצים, לאחר יום, יומיים , כשאני מנסה לנתק אותו ה startup menu נתקה ,הלוגו של שני המחשבים מסרב לרדת .כשאני עושה איתחול ,האיתחול נתקה . ניסית להתקין מחדש את הדרייברים של המודם וזה לא עזר. בevent viewer רשום: id =1002 application=102 hang up problem לא יודע מה לעשות צריך עזרה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אני משתמש ב - WINXP PRO ואחרי התקנת SP1 אני לא יכול לשמור סיסמאות כניסה לאתרים ב - IE. הכוונה היא למסך הקטן שקופץ בכניסה לאתר הדורש סיסמה. לפני התקנת ה - SP1 היה במסך הקטן הזה מקום לסמן וי בצד שמאל למטה שאמר SAVE PASSWORD. אחרי ההתקנה, אפשרות השמירה נעלמה לי. יש למישהו מושג למה? האם יש דרך להחזיר את האפשרות הזאת? אולי זאת סתם הגדרת אבטחה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
ביומיים האחרונים האינטרנט עושה לי בעיות בגלישה, לפעמים לא נכנס לאתרים (404 תוך שניה), לפעמים לא טוען את כל האתר (ברוב המקרים - תמונות) ולא מתחבר למסנג'ר, כמו כן יש לי בעיה של איטיות - האתרים נפתחים מאוד לאט, אני מרגיש שזה לא היה ככה לפני זה. אני באינטרנט זהב (כבלים) באזור תבל, חיבור 1.5M, משתמש קבוע ב-Ad-Aware עדכני, ותהליכים שלי מצורפים כתמונה. אני לא יודע מה הבעיה, אשמח לקבל עזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה שלי היא שכשאני פותח לינק בחלון חדש החלון הזה לעולם לא נטען. הסבר: אם למשל יש לינק שפותח חלון IE חדש, החלון נראה כאילו הוא מנסה לטעון את העמוד אבל הוא בעצם לא. גם אם אני אחכה המון זמן שום דבר לא ייקרה. אם אני אלחץ REFRESH גם כלום לא ייקרה. רק כאשר אני לוחץ STOP ואז REFRESH העמוד ייעלה. הבעיה מפריע מאד מכיוון שפעמים רבות מדובר בחלון שאין בו את הADDRESS BAR או כפתורי שליטה, ואז אין באפשרותי להעלות את העמוד. אני עובד עם WINXP SP2, עם כל העדכונים האחרונים. ניסיתי ללכת להגדרות של EXPLORER ולהחזיר הכל לDEFAULT אך הבעיה לא הסתדרה. למישהו יש רעיון אויל מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב הוא נתקע בשלב של ה-Windows is shutting down. עשיתי חיפוש וראיתי מה רשמתם אבל יש לי רק Power Options ואין לי שם שום דבר שקשור לACPI. בבקשה תעזרו לי... וחוץ מזה יש לי עוד בעיה.. כל פעם שאני מנסה להריץ במחשב פקודה של shutdown -s -t30 וכאלו או לבטל הוא רושם לי הודעת שגיאה. למה זה?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם ברקע רץ לי הקובץ svchost.exe שלוש פעמים וגוזל כוח עיבוד יקר. מהו ואיך ניפתרים ממנו?? ועוד שאלה שאני דיי בטוח שמאוד קשורה. אמר לי מישהו שהקובץ הנ"ל קשור לתהליכים שרצים ברקע. אז רצים לי הרבה תהליכים ברקע... מה מהם להשאיר ומה המחשב ממש לא צריך? יש למישהו איזה מאמר מעניין בנושא?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום חברים! טוב אז ככה . יש לי על המחשב עותק של ווינדוס לא חוקי (אל תפלו לי מהכיסא כי חצי מהארץ ככה), ואני שמעתי שכל פעם שאני נכנס לאתר של msn או microsoft הם הולך למחשב שלי ובודק אם יש לי עותק חוקי או לא ואם לא הוא פשוט מוחק לי את המחשב . עכשיו, אני לא יודע עם זה באמת ואני ישמח אם תאמרו לי עם זה נכון . לא להיכנס לאתר של microsoft אין לי בעיה . אבל הבעייה שלי היא שהודיעו לי שגם שמעדכנים דרך : windows update הוא עושה את הבדיקה הזאת !. אני ישמח אם מישהוא יאמר לי עם הדאגה שלי אמיתי כי לא עדכנתי את הווינדוס שלי אף פעם!. אם מישהוא יודע אם הבדיקה של מייקרוסופט באמת מתקיימת או מישהוא יודע פתרון חלופי שיאמר לי כי לא בא לי עכשיו על פירמוט. אני משתמש בwindwos xp pro …
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
למה כשאני עושה ריסטרט תמיד נפתח לי חלון כזה של איזה תוכנה (למרות שסגרתי אותם לפני) ואם אני לא עושה END NOW זה לא עושה ריסטרט? מה הבעיה הזו?
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מעיף את הבלונים המיותרים האלה לדוגמה שאני מיתחבר לאינטרנט מופיע בלון "אתה מחובר לאינטרנט..." עשיתי חיפוש ולא מצאתי פה שאלות על זה נ.ב אני אשמח עם תביאו לי תמונות של איך מפתח הרג'סטרי ניראה תודה
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס אליו הוא נעלם לי בהתחלה זה אחרי כמה שניות אם אני מנסה עוד פעם זה באותה שניה שאני מנסה אני רואה אותו והוא נעלם עשיתי בדיקת וירוסים יש לי קפרסקי 6 הרצתי CCLEANER וAdvanced WindowsCare V2 Personal ולא עזר :s05:[br]פורסם בתאריך: 20.08.2007 בשעה 18:06:57 טוב מצטער על ההקפצה, אבל זה איכשהו נפתרהיה פרוסס של IEXPLORER שחסם ת'טסק מנג'ר ונראה לי שהפרוסס הזה כל הזמן חוזר למישהו זה קרה פעם ?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
פשוט לרשום בגוגל את העניין ולהוריד את ה-dll הזה מחדש? איך לעזעאל זה פתאום נמחק לי? יש סיכון מסויים בלהוסיף Dll מאתר כזה או אחר? יש אתר "אמין" ל-Dllים? לאן אני בכלל מוסיף את זה? לילה טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי פשוט רשיון חוקי של Vista Enterprise, ולא יודע חסר לי קצת הglam של ultimate כיוון שאני לא מתכוון באמת לקנות Ult, יש איזהשהי דרך להמיר את הרשיון לHome premium, לשדרג לAero בסכום סמלי, או להכניס אותו בכוח למערכת?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-