עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gif,

היי,נכון כשלוחצים התחל=>הפעלה=>msconfig=>ושם יש אפשרות להוריד שירותים שעולים עם המחשב נכון?יופי! אז אני הורדתי את מה שאני לא רוצה שיעלה לי עם המחשב ואחרי שאני עשיתי ריסטארט למחשב שלי הכול חזר לקדמותו...כאילו לא ביטלתי כלום... מה הפטרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by Architect,

זה פשוט מדהים עד כמה הבעיה הזאת שיגעה אותי! האקספלורר עושה בעיות מאז שנכנס לי ווירוס ועכשיו, אחרי שטיפלתי בווירוס, והאקספלורר נשאר פגום (הוא עושה בעיות עם ג'אווה, ז"א כמעט כל אתר לא עובד) אני מנסה להסיר אותו ולהתקין מחדש ופשוט לללאאאא מצליח כבר שעות אני מנסה איכשהו לתקן! ניסיתי לעבוד עם נטסקייפ, אבל הרבה אתרים שאני חייב אותם לא עובדים כגון האתר של בנק לאומי. (ניסיתי גם AVANT ועוד כמה...) ניסיתי כבר להתקין JAVA ועדיין לא עובד! למישהו יש רעיון איך להסיר סופית את האקספלורר בשביל להתקין אותו שוב? (REPAIR גם לא עובד) או סתם רעיון איך זה יעבוד? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  3. ואיך האפשרות הזאת נקראת כי אני לא מוצא אותה (יש לי WIN XP PRO)?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

I am using StyleXP ... i downloaded few themes and i dont know how to apply it... sounds funny but i just cant for some reason. Thnx ...

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  5. שלום רב לכולם יש לי שלושה הרדיסקים של 1T כל אחד ואני מנסה לעשות RAID 0 אני בונה RAID דרך הביוס והביוס מזה את כל השלושה ונותן לי נפח של 2748 זאת אומר 2T ו748GB אבל כאשר אני מגיע להתקין את הוינדוס הוא לא מאפשר לי RAID0 של יותר מ 2T אם יש למשיהוא הסבר אני ישמח לשמוע כיצד ניתן לפתור את הבעיה אני מנסה להתקין וינדוס 7 פרופשנאל 64 ביט

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by mccartney,

שלום לכולם! בצפייה בתוכן ספרייה במצב Details ישנה עמודת Size אשר מציגה את גודלם של הקבצים אך לא את גודלן של התיקיות. למישהו ידוע איך ניתן להציג את גודלן של התיקיות במצב זה? תודה, מקרטני

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  7. אהלן יש לי מערכת xp pro sp2 heb וכשאני מדליק את נמחשב הוא מראה לי מסך שחור ומייד מראה לי את מסך הברוך הבא הכחול של וינדוס, למה? אני רוצה להגיע למסך הboot ולא מצליח? יש רעיונות? :s05:

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by asaf999,

שלום לכולם לפני מספר ימים התקנתי על המחשב windows xp pro... אולם להפתעתי העברית במחשב הפוכה... צירפתי תמונה בכדי שיהיה ברור יותר... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  9. המעבד שלי כל הזמן עובד על 100% ואז המחשב איטי רצח.... לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב עכשיו זה לא היה לי מאז שפירמטתי אותו זה קרה לי מאתמול בלילה ככה... אז מה שאני ניסיתי לעשות זה להוציא סוללה ולהחזיר להוציא מעבד ולהחזיר אנטי וירוס וזה לא מצא לי וירוסים.... אז מה אני יכול עוד לעשות? תודה ענקית לעוזרים

• 14 תגובות
    • 852 צפיות
  10. יש לי בעיה קטנה עם ה BOOT.INI יש לי XP במחיצה C וסרבר 2008 במחיצה G איך אני אמור לערןך את הBOOT.INI כך שאני יוכל להפעיל את שניהם אגב עכשיו אני יכול להיכנס רק ל XP ויש לי רק דיסק קשיח אחד SATA

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by elior021,

כיצד להגדיר בעת שיש דואל בוט על המחשב לבטל את מסך בחירת מערכת ההפעלה ולאפשר הפעלה לחלונות ויסטה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  12. אני לוחץ על כיבוי ואז הוא נתקע "בשומר הגדרות" ולא מכבה את המחשב. איך אני פותר את זה? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by ניצוץ,

מועדים לשמחה יש לי קובץ מוזיקה שברצוני להעבירו למקום אחר. אך התברר שיש בעיה בקובץ (שם ארוך מידי וכד'). ניסיתי בכמה אפשרויות לשנות את שם הקובץ אך זה בלתי אפשרי, מפני שלחיצה על העכבר לא פותחת את התפריט הרגיל (גזור, שנה שם, מחיקה, מאפיינים וכו') אלא מאפשרת רק לבחור פתיחה באמצעות... ותו לא ! אני רוצה למחוק את הקובץ ופשוט אין אל מי לדבר..... לא עוזרת הפעלה במצב בטוח. כמו"כ תוכנות כמו DELETEDR, UNLOCKER. גם לא מצליחים למחוק. בקיצור שום כלום !! האם יש לכם פתרון לבעיתי ? תודה מראש ניצוץ

14. Started by idan79,

האם וויסטה מגיע עם אופיס מובנה?אם כן אז מה מכיל האופיס? האם יכולה להיות בעיה בהתקנת גירסת אופיס ישנה על וויסטה? תודה

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by berner,

חברים שלום 8) רכשתי HD חדש ואני רוצה להתקין את WIN7 בנפרד ובנוסף למערכת XP שרצה עלHD נוסף איך אני מבצע התקנה כזו שאוכל להתרגל וללמוד על הפעלתה ללא פגיעה במערכת הקיימת ובבוא העת להעביר את החומרים והתוכנות שלי למערכת החדשה אשמח להדרכה וסיוע בברכה

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  16. Started by Nathan_S,

האם ניתן להתקין ולעדכן Windows בלי כונן אופטי רק דרך קורא כרטיסים. הייתי רוצה לפרק מהמחשב את הכונן האופטי, ולהשתמש בכרטיסי זכרון בלבד.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  17. אני רואה עברית בסדר וגם רושם אבל אם אני רושם בעברית לדוגמה בNOTEPAD ושומר, אחרי שאני פותח את הקובץ שוב אני רואה סימני שאלה. מישהו יודע איך מסדרים את זה? יש לי VISTA ULTIMATE, והבנתי שאני יכול להתקין את חבילת העברית MUI בחינם (רק לשתמשי ULTIMATE), האם הכוונה שכל הWINDOWS יהיה בעברית או שאני רק יקבל תמיכה מלאה בעברית (בתוכנות שאני משתמש)?אם הMUI הופך את כל הWINDOWS לעברית אז המשך המשפט לא רלוונתי, אבל אם לא אז איך אני מתקין את הMUI זה אמור להיות על הדיסק או שמורידים את זה ממיקרוסופט? איך מבטלים את האופציה שהWINDOWS שואך ALLOW על כל תוכנה שאני מפעיל או לפחות איך גורמים לו לזכור תוכנות שכבר אישרתי?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by אנדרי07,

יש לי וינדוס SP3 בעיברית והוא בדרך כלל התעדכן אוטומטית. לאחרונה אני לחצתי שיתקין את העדכון שהורד וההעדכון התחיל ובסוף הופיעה לי השורה הבאה:"עדכון אבטחה מצטבר עבור Internet Explorer 7 עבור Windows XP KB950759 " . למישהו יש מושג איך הכל זאת אני מתקין את העדכון הזה?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by ron533,

יצרתי מחיצה נפרדת עבור הזכרון הוירטואלי בכונן, וקבעת את רוב גודל הכונן עבור הזכרון הזה, אבל ה MFT שנוצר ע"י וינדוס יושב באמצע המחיצה הזו ולכן מפצל לי את קובץ ה SWAP של הזכרון הוירטאלי לשניים... כידוע הוא חייב להיות לא מחולק כדי להיות באמת יעיל. איך אני קובע או מזיז (עם תוכנה חיצונית או רג'יסטרי) את מיקומו של ה MFT כדי ליצור קובץ SWAP אחד ומאוחד? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by ShayGTi,

לא האינטרנט אקספלורר, אלא של הווינדוס. אם אני עובר בין תיקיות או מעתיק קבצים או כל פעולה קטנה אז הEXPLORER נותן לי ארור ונסגר. איך אפשר לסדר את זה???

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by guuner,

אני מנסה להתקין סקינים לW7 אבל לא ממש מצליח. זה נותן לי קובץ שלא נותן בכלל להשתמש באותו קובץ ולא כלום ואין לי משוג מה עושים עם זה. הנה האתר http://windows7themes.com/ איך אני משתמש בסקין?? תודה מראש אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  22. היי אנשים, אני זוכר שכבר ראיתי את הדבר הזה שכל המערכת הפעלה נכנסת לכמו זום... ואם למשל אני רואה את שורת ההתחל למטה, אני לא רואה את ה"מחשב שלי" למעלה אז אני צריך להרים את העכבר למעלה, ואז כל המסך מתפס למעלה... ואז אני רואה את "המחשב שלי" אבל לא רואה את שורת ההתחל למטה. בקיצור, אני בתוך ZOOM IN . איך מבטלים את זה? (אני זוכר שכבר ראיתי את האופציה אני פשוט לא זוכר איפה) תודה.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by SensatioN,

כל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני רוצה להתקין נגיד משחק או משהו שקשור ל Windows installer אני צריך להפעיל את הService הזה. איך אני יכול לעשות שזה יהיה פועל אוטומטי? תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by alia,

אני חושב שאני יודע את התשובה,אך רק כדי להיות בטוח,שהמומחים יאשרו שזה פתדון שעובד: win 7 ultimate כבר מותקן על המחשב,אני מתקיןxp על מחיצה אחרת,ובגמר ההתקנה אני חוזר לוינ7 ועושהboot repair מתוך נתפריט שלrepair my computter .ואז אמור להיות המסך של הדואל בוט. זה נכון או שפיספסתי\טעיתי במשהוא? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  25. הבנתי שיש דרך מסוימת וזה לא פשוט כמו לפרמט.. השאלה היא איך אני עושה את זה? אני רוצה XP 64BIT ויש לי כרגע XP 32BIT

• 5 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים