עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by xTz,

ויש בפי כמה שאלות: 1. איך מבטלים את הUAC הזה שגורם להרבה כאבי ראש? 2. אם אני משנה בהגדרות של התצוגה שזה יפעל ב32 ביט האם תוכנות שלא עבדו במצב של 64ביט יתחילו לעבוד? אני אוסיף עוד אם אני אזכר..תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by avirokach,

לפני כיומיים נכנסתי לחשבון שלי ב- WIN XP וקיבלתי DESKTOP כאילו של משתמש חדש בלי כל ההגדרות שלי. הוא אפילו הקפיץ לי הודעה של לעשות סיור היכרות ב- XP. מבדיקה ראשונית נראה לי שה- PROFILE שלי נדפק איכשהו ובתוך ה- Document and Settings נוצרה לי תיקייה חדשה בשם TEMP.{Name}.000 והיא למעשה ה- Profile החדש שלי. תיקיית ה- PROFILE הישנה קיימת אבל הפסיקה להיות בשימוש. איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by spot,

בזמן גלישה באינטרנט לעתים הפס גלילה בצד ימין משתגע ועולה ויורד במהירות. יש לציין שפירמטתי את המחשב והקנתי מחדש ווינדווס אקס אך עדיין התופעה משיכה (שוב רק בזמן גלישה באינטרנט). מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  4. Started by alexei,

ה-Internet Explorer נתקע לי בכל פעם שאני פותח אותו (לא פותח את דף הבית ולאחר זמן ארוך מאוד מציג הודעת שגיאה) בדקתי כמה אתרים וזו בוודאות לא בעייה של דף הבית ספציפית. מה אפשר לעשות???

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by דנינו,

הבעיה נפתרה תודה.

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by Thug Love,

מישהו יכול להביא לי את הפאץ לsp2 שתקן את מספר החיבורים מה שיש בנעוץ לא טוב תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by Blackend,

אתמול ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים של איי טי איי וקיבלתי מסך כחול שניסתי להפעיל את המחשב מחדש. הסרתי את הדרייורים אבל מאז שאני לוחץ על המחשב שלי לוחק לו בערך שתי דקות להראות את הכוננים ...או שהוא נתקע וזהו ... ךמישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

8. Started by idan1836,

יש לי את הSP1 מותקן במחשב ואני מעוניין להתקין את הUSB2 ונכנסתי למנהל התקנים, ועשיתי "עדכון מנהל התקן..." והוא רשם שלא ניתן להתקין את החומרה בגלל שלא מצא את הדרייבר כנראה! איך אני אמור להתקין את הUSB2? ד"א: הדיסק של הלוח אם היה בכונן בזמן ניסוי ההתקנה אבל ההתקנה בכל זאת לא הצליחה. תודה מראש! ;D

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by elior021,

שלום לכולם לא אני לא ממש יודע לאיזה נושא בפורום הבעיה שלי קשורה אני חושב שלכאן מצטער אם אני טועה. אז ככה יש לי תיקיה במחשב שהקבצים בתוכה לא נפתחים לי כבר שבוע. יש בתיקיה קבצים של וורד קבצים, של ווינדוס מדיה פלייר ועוד. שאני מנסה להפעיל אחד מהקבצים שנמצאים בתוך התיקיה אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שאין למשתמש זכויות גישה לקובץ. עלי לציין שאין לי עוד משתמשים במחשב רק אני וזה משתמש שמתפקד כמנהל מחשב שעליו אני מחובר תמיד ויש אחד שנקרא גוסט שהוא לא פעיל. את התיקיה הזאת אני יצרתי מזמן והיא עד היום עבדה כמו שצריך. שחכתי לציין שיש לי ווינדוס XP תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by amittt,

טוב אז תקשיבו יש לי windows xp pro אם אני רוצה לפרמט אותו איך אני עושה זאת???????? תודה לכל העוזר ועוד שאלה איך אני מתקין windows xp pro מהדוס כאילו עשיתי פירמוט עכשיו איך אני מתקין אקס פי מהדוס תודה לעוזר ושום תודה גדולה לכל מי שעוזר

11. Started by foxil821,

שלום, ברשותי חלונות 7 וכרטיס מסך ATI Radeon HD 5500 יש לי 2 יציאות אודיו: אחד יציאה רגילה מכרטיס האם ושני יציאה מכרטיס מסך מחיבור HTMI אל טלוויזיה איך לגרום לחלונות 7 שיעבוד 2 יציאות במקביל מבלי שאחד מאודיו תהיה פעיל ושני כבוי כמו בתמונה. תודה על תשובה

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by davidreznic,

יש לי דיסק עם ויסטה. עשיתי מחיצה ורציתי להתקין שם XP. שמתי את הCD , הוא העתיק את כל הקבצים, אתחל ואז כתב :DISK READ ERROR BOOTMR IS MISSING" הקטע הוא שאחרי זה גם הויסטה סירבה לעלות והציגה את הודעת שגיאה, למרות שלא נגעתי בה. את הויסטה סידרתי, אבל אני עדיין לא יוכל להתקין את XP. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  13. Started by nore0,

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  14. אהלן התקנה חדשה של חלונות 7. CTRL + SHIFT אינה עובדת. כלומר, הצמדת הטקסט לימין אינה עובדת. בכל התוכנות, אם זה מסנג'ר, notepad, דפדפנים שונים וכן הלאה. איך מקנפגים\מסדרים זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  15. שלום חברים. אני משתמש במחשב שלי בחשבון של ווינדוס מוגבל. קרי לא ADMIN. איך אני יכול לתת אישור לחשבון לצרוב דיסקים בתוכנת נירו, כי כרגע אני לא יכול אלא אם אני נכנס כ- ADMIN.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  16. רכשתי מחשב חדש עם WIN7 והרדיסק 500GB. כשאני מחבר את ההרדיסק הישן בחיבור IDE, המחשב מזהה אותו ואחריו שאני מגדיר אותו במחשב, ומנסה להיכנס לרדיסק הישן, הוינדוס מסקש ממני לבצע פירמוט להרדיסק הישן. לא קיימת אפשרות אחרת. מה לעשות ? תודה!

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  17. אני מצליח להכנס למצב HIBERNATE רק דרך גדג'ט שהורדתי

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  18. שלום רב לכולם יש לי שלושה הרדיסקים של 1T כל אחד ואני מנסה לעשות RAID 0 אני בונה RAID דרך הביוס והביוס מזה את כל השלושה ונותן לי נפח של 2748 זאת אומר 2T ו748GB אבל כאשר אני מגיע להתקין את הוינדוס הוא לא מאפשר לי RAID0 של יותר מ 2T אם יש למשיהוא הסבר אני ישמח לשמוע כיצד ניתן לפתור את הבעיה אני מנסה להתקין וינדוס 7 פרופשנאל 64 ביט

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by FlyBoy,

די אין לי כוח יותר לריב עם הדפדפן הזה בקשר לחלונות קופצים ועוד בעיות אחרות שיש לו. יש לכם המלצות לדפדפן אחר???? (לא חייב להיות חינמי..אבל שיהיה טוב)

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by thegodx,

לאחר שבלי כוונה הורדתי קובץ וירוס בשם P2P הוירוס חסם לי ברגיסטר כנרא את המנהל שולחן עבודה עשיתי עוד משתמש בשביל לבדוק עם הוא חסם אותו גלובלית אבל במשתמש אחר הוא עובד זאת אומרת שאפשר לתקן את זה...מחקתי כבר את הוירוס הנה השגיעה שיוצאת לאחר שאני לוחץ CTRL+ALT+DEL עזרה בבקשה. :-[

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  21. המקלדת לא עובדת רק ביונדוס XP (בביוס היא כן עובדת....) שאני מסתכל במאפיינים של לוח המקשים כתוב "אין אפשרות להפעיל התקן זה (קוד 10)" ניסיתי כבר להסיר את המקלדת ולהתקין שוב מהווינדוס וגם ניסתי עם עוד שתי מקלדות אך כלום לא עזר.... אם למישהו יש פיתרון אני ישמח מאוד. מקווה שתעזרו לי תודה אלון נ.ב התלבטתי בין לשים את זה בתמיכה טכנית ללשים את זה בפורום הזה אז אם צריך תעבירו ;D

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by Nihility,

בXP יש משהו שנקרא double click sensitivity זה קובע מה המרחק המקסימלי בין שתי לחיצות (פיקסלים) שבו זה יחשב ללחיצה כפולה מישהו יודע איפה זה בויסטה?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  23. סתכלו מה הבעיה [attachment deleted by admin]

24. Started by yan,

רציתי לדעת אם יש איזה טוויק שלווינדוס שמאפשר לי לשנות את התיקית בררת מחדל בהתקנה של תוכנה כל שהיא או משחק נגיד במקום C:\Program Files אז H:\BLABLA

• 3 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים