Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! כאשר אני נכנס לאחד המשתמשים במחשב שלי המחשב חושב כמה עשרות שניות ואז נראה כאילו הוא קורא מכונן הפלופי....בהתחלה חשבתי שהוא עושה זאת כי הפלופי מוגדר לו הboot device השלישי ולכן הוא "בודק אותו" אך ניטרלתי את זה בביוס והוא עדיין עושה לי את זה...כמו כן לא מזמן פירמטתי את המחשב והבעיה עדיין נמשכת....אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה כי זה נהיה מאוד מציק לחכות את הזמן הזה שנכנסים למשתמש... תודה רבה לעוזרים.... : : :
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בכל פעם שווינדוס עולה (2000) מופיעה לי הודעת שגיאה של הקובץ vxh8jkdq7.exe ביצעתי חיפוש בGOOGLE ןהבנתי שזה סוג של TROJAN אבל איך אני מסיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
שלום, מעוניין לדעת אם אני יכול להתקין WIN 7 דרך הרשת זה מה שיש לי: SWITCH UNMANAGED מחשב 1 - מותקן WIN7 מחשב 2 - עליו אני רוצה להתקין WIN7. מחוברים ברשת GIGA תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עברתי במזל טוב ל-XP אחרי שנים של התכחשות מוחלטת למערכת הזאת, והתקנתי את ה-SP2. מה הבעיה? הפיירפוקס (וגם האקספלורר שמשמש רק כדפדפן גיבוי אצלי) לא נטענים באופן אחיד. למשל, אני נכנס לאתר כמו ynet, הוא מעלה את השליש העליון ואז חושב זמן רב עד שמעלה את היתר (אם בכלל). זה אמנם לא קורה כל הזמן, אבל זה קורה - והרבה. לפעמים זה מסתדר אחרי refresh. יש רעיונות? * לא נראה לי שזה קשור, אבל היתה לי בעיה של document contains no data. תיקנתי אותה כפי שמוסבר כאן: http://www.techspot.com/vb/archive/index/t-15244.html
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס ל cd-rom דרך סייר ! בבקשה תעזרו לי איך לפתור את זה...
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת. בהתקנה הראשונית של התוכנה FLASHGET נורטון הקפיץ לי חלון, בטעות עשיתי בלוק לפני שהספקתי לקרוא, מעין רפלקס כזה... עכשיו אני לא יכול להרויד כלום כשהפירוול מופעל, אז איך אני מאשר בפירוול את התוכנה ? עם אפשר בבקשה תמונה איפה זה נמצא כי די הסתבכתי עם כל העניין. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס באיזה מחשב למנהל המשימות (CTRL+ALT+DEL) והוא רושם לי שנחסמתי משהו כזה ושאני לא יכול להכנס לזה איך אני מבטל את זה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני לוחץ קליק ימני ואז SAVE PICTURE AS והוא מראה לי : מה זה =S ?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אני משחק או משו פיתאום המחשב מיתכבה וכותב ועושה לי מסך כחול וחירטוטים בלי הרבה דיבורים הינה . . . התמונה http://img70.imageshack.us/img70/5335/08060623512oa.jpg בקשה עזרו לי זה מזה חשוב..! תדוה לעוזרים :-*
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המחשב שלי ניכבע היום בבוקר אחרי שקפץ החשמל בבית מאז הווינדוס לא עולה והוא אומר לי לנסות לעשות ריפייר בהתקנה של ווינדוס ניסיתי ואני מקבל שגיאה במסך כחול של BAD_POOL_CALLER ניסיתי גם להתקין ווינדוס כרגיל אבל אחרי שאני לוחץ F8 שאני מאשר התקנה הוא מביא לי את אותו מסך כחול עם השגיאה הזאת מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי בלפטופ שלי windows 10, כשידרוג מwindows 7 שהיה מותקן עליו. מאז הרבה פעמים כשאני משאיר את המחשב כמה שעות כשאני מגיע אליו אני רואה שהוא עשה ריסטרט, וכמה פעמים במהלך העבודה פתאום היה לי מסך כחול עם שגיאה. זה לא היה מסך כחול קלאסי כמו שמוכר מאוד מXP, הוא נראה מאוד שונה: מעט כיתוב, ספר אחוזים למשהו ואז עשה ריסט למחשב. היה כתוב שהתקלה היא IRQL_unexpected_value למה זה קורה? מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה? עריכה: הנה תמונה של המסך שמופיע http://i61.tinypic.com/2nvcj0j.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 98 , יש לי את ה ISO של ה 2000 על המחשב , אני יכול לשדרג ככה?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חיברתי הארדיסק חדש אבל האותיות התבלגנו לי ??? פעם ידעתי איך לעשות את זה אבל שכחתי :-[ תודה למי שעוזר אגב לא ידעתי איפה לרשום את זה אז רשמתי את זה כאן.. אם טעיתי אז תעבירו.. תודה
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איך להפוך את רקע המילים של האיקונים על הדסקטופ לשקופים בווינדוס XP? כמו כן, איך אפשר להוסיף לטקסט צל?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי, יש לי תופעה מאוד מוזרה בווינדוס. בהתחלה הכול עבד אצלי כרגע, ופתאום, בלי שום סיבה הגיונית, התצורה בה הווינדוס פועל השתנתה: כשאני לוחץ CTRL ALT DEL זה מגיע לחלון עם כל מיני אופציות ביניהן Task Manager, במקום להגיע ישירות ל-Task Manager כמו שזה תמיד עשה ועושה אצל כולם! וגם כשהווינדוס עולה אז זה מבקש ממני ללחוץ אנטר בכניסה למשתמש, למרות שיש לי רק משתמש אחד בווינדוס הזה, וגם לו אין סיסמה, אז למה זה לא מעלה מיד את הווינדוס אלא מחכה שאני אלחץ אנטר? בקיצור, זה כמו במחשבים בצבא. פעם זה לא היה ככה, אצל כל החברים שלי זה לא ככה, ואני מת לדעת מה גורם את השינוי הזה בווינדוס ואיך מחזירים אותו חזרה. שאלתי כבר עשרות אנשים, אני מקווה שהישועה תבוא מפה. לא יכול להיות שזה קורה אצלי כל פע…
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום בשורת המשימות בWIN XP שעוברים מעל תוכנה כל שהיא שעובדת אז מוצג בבועה את השם שלה ומה היא עושה .אצלי הפירוט הזה של התוכנה מופיע מתחת לשורת המשימות זאת אומרת אני רואה כזה ריבוע צהוב אבל אני לא רואה מה כתוב בו כי זה מתחת לשורת המשימות. איך אני עושה שאני יוכל לראות? תודה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי בכמה מילים איך ניתן בווינדווס XP לשמור קובץ פלאש מסוים מתוך דף אינטרנט פשוט?? אני חושב שהקבצים הללו נשמרים בד"כ כזמניים אבל באיזה תיקיה ואיך ניתן להגיע אליה??? חשוב זה תחת ה XP
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
ראיתי באיזה אתר הורדות שנותן לינק להורדת תוכנה שתאפשר תמיכה ב4 גיגה זיכרון . ואני לא הבנתי איך זה שהוינדווס החדש לא תומך ב4 גיגה זיכרון ו win xp כן תומך הלינק של ההורדה פגום ואני באמת רוצה לדעת האם באמת win7 לא תומך ב4 גיגה? האם יש הורדה חוקית להורדת התוכנה כדי שהוינדווס כן יתמוך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עותק חוקי למהדרין של XP ועכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש. ברור לי שזה לא הגיוני לקנות עותק חדש של XP אבל אין לי מושג איך בכלל נראה מחשב שמגיע בלי מערכת הפעלה ואיך מתקינים על מחשב כזה מערכת הפעלה. מישהו יכול לעזור? טנקס
-
- 2 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
ב-XP הוא עולה בלי בעיה, ב-7 מקבל מסך כחול ישר עם הטעינה (הערה בנוגע לזה שצריך chkdsk /f) ושגיאה 0x0000005d (או משהו בסגנון). יש לי גישה חופשית ל-CMD ואפילו דרך ה-Repair Console אני יכול להריץ קבצי EXE בצורה מוגבלת כאילו אני על ה-7 עצמו. למישהו יש רעיון? תודה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
חברים אני צריך עזרה לא מזמן התקנתי ויסטה ULTIMATE ויש לי בעיה לראות סרטים בAC3 יש לי מגבר המחובר למחשב דרך ה SPDIF ב XP הכל עבד חלק היה לי חבילת מקודדים של ה K-LITE דרך AC3FILTER הכל עבד פיקס הייתי שומע דולבי דיגיטל או DTS חלק היום בויסטה כלום כל מה שניסיתי לא עוזר עדנתי את הדרייבר לויסטה ניסיתי דרך כמה תוכנות דרך BSPLAYER דרך MV2PLYER דרך המדיה פליר הרגיל. נסיתי לראות DVD אורגינל דרך ה POWERDVD וכלום לא עוזר!!! מה אני מפספס פה???
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין עליו מחדש את ווינדוס XP ..... השאלה שלי אם לאחר הפירמוט אחלוקה של הכוננים תישאר או שהיא תעלם? כלומר אני אצתרך להגדיר מחדש את המחיצות שלי (יעני כוננים C ו D?) תודה לעוזרים נ.ב. אני חייב דיסקט אתחול כדי להתקין את הווינדוס?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי ל task manager , applications והופיע לי :" exe.המסמכים שלי"ושום חלון לא היה פתוח וזו הפעם הראשונה שאני נתקל בכזה דבר מישהו יכול לומר לי מה זה אומר?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
נגיד וקימפלתי את האקספלויט עם התוכנה cygwin וזה עבד,ועכשיו אני פורץ עם האקספלויט.ומה צריך להיות לי אם אני במחשב האחר?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-