עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by KoM,

אוקיי התקנתי ויסטה כדי להנות מה-DX10, הכל עובד ונחמד, אבל משום מה אני שומע את אחד ההארדיסקים נכבה מדיי פעם וחוזר לעבוד, הדבר לא נראה לי קורה ב-XP. למשל באמצע קרייסיס אני שומע את הכונן נכבה ואיך שאני מעשה למשל את ה-MANAGE של הדיסקים בוינדוס אני שומע אותו נדלק. יש לציין שאני יכול לגשת לכל הכוננים כל הזממן, יש מצב שהוא מכבה את אחד ההארדיסקים בעת אי שימוש ?? יש לי 3 הארדיסקים במחשב.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי ויסטה חוקית עם רישיון שקניתי בחו"ל אבל באנגלית אני רוצה להתקין MUI בעיברית, הורדתי את ה-MUI באופן חוקי וזאת ההודעה שקיבלתי התקנתי SP1 בויסטה דרך העידכונים יכול להיות שזאת הבעייה? מה יקרה אם אני יסיר את ה-SP1? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  3. תמיד היה לי זיכרון פנוי ויציב בכונן C סביב ה 30-20 גיגה, ואם פעם בא היה יורד מכל מיני התקנות או "זבל" הייתי מנקה קבצי זבל , לאחרונה לא מבין מה הולך כל הזמן ללא התקנות(למעט עדכונים שוטפים של הווינדווס) יורד לי הזכרון אפשר לתאר את זה כל כמה ימים יורדים לי כמה גיגה ולא מוצא איפה בעיה, איבדתי שליטה על הפנוי של הזכרון לדוגמא מצליח לנקות 700 מגה יום למחרת יורד 2גיגה ,כאילו יש איזה ווירוס או משהו שממלא לי בזכרון , עכשיו הגעתי למצב יש לי 5-4 גיגה בכונן ,ולא מצליח לפנות .. נעזר בתכונה sequoiaView מה שעזר לי לפני כן גם לפנות רבצים גדולים מיותרים ,עכשיו גם אם זה לא מצליח לעשות כלום , עשיתי סריקת ווירוסים לא גילה כלום, מיואש לפני פירמוט יש מישהו שאני יכול לעשות ?? מצורף תמונה וויזו…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  4. הייתי רוצה לדעת והבין פעם אחת ולתמיד איך מכבים את הכפתורים המעצבנים האלה שתקועים במקומות אסטרטגים. *לא בטוח שזה המקום להודעה הזאת*

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  5. אני מחפש שני יישומים בעברית לחלונות 3.11 בשביל חבילת הדמייה של חלונות 3.11 שמופעלת ע"י Dosbox, אותה הורדתי מהאתר מסע אל העבר. היישומים הם: כרטסת Card File ומקליט המאקרו Recorder. עד כה, מצאתי דרך ת'רד כלשהו בפורום (ובעקבותיו דרך חיפוש בגוגל), את Cardfile.exe באנגלית, אך אני רוצה את שני היישומים הללו בעברית, כיוון שביישומים האלו באנגלית, אין תמיכה בכיוון הכתיבה מימין לשמאל, וכך כל הטקסט בעברית בקבצים שיצרתי בעבר עם יישומים אלו כאשר היה לי חלונות 3.11 במחשב, רשום משמאל לימין ולא מימין לשמאל. איפה אני מוצא אותם? פרסמתי את דיון לפני כן בפורום מסע אל העבר, אך עד עתה לא קיבלתי שם תשובה, ואני חושב שפה יש סיכוי גדול יותר למצוא מישהוא שיודע.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אחרי שעשיתי update ל sp2, ה windows התחיל להתעדכן מעצמו, דבר שמאוד מציק לי כשאני משחק ברשת. אחרי שביטלתי את העידכונים האוטומטיים, הופיע לי סמל ב system tray שאומר לי שהמחשב לא מוגן בלה בלה בלה ושאני "חייב" להפעיל את העדכונים האוטומטיים האלה... למישהו יש מושג איך אני מעיף את הדבר המטריד הזה?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  7. יש לי 3 מחשבים, כולם מריצים win 7 ultimate. ב - HTPC יש כונן אחד פנימי, שעליו מאוכסנת כל המדיה. אתמול הוצאתי אותו, והתקנתי במקומו כונן בנפח גדול יותר. העתקתי את כל התוכן, והכונן החדש עובד בצורה תקינה. הענקתי לכונן החדש את אותה אות שהיה לכונן המקורי. הגדרתי שיתוף, נתתי את כל ההרשאות האפשרויות, ואיקון של הכונן החדש אכן מופיע בחלון ה - Network של המחשבים האחרים. כשאני מנסה להיכנס אליו, אני מקבל את ההודעה שמופיעה בתמונה המצורפת. לכונן אחר שנמצא ב - HTPC, אין לי בעיה לגשת. גם לגשת בכיוון ההפוך, מה - HTPC למחשבים האחרים ברשת אין בעיה. זה כנראה קשור, אך לא יודע מה לעשות עם זה. כשאני נמצא במחשב אחר, ומסמן איקון של כונן שלא עושה בעיות, רשום למטה: offline status : online כשעומדים ע…

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by omer_xd,

שלום רב, יש לי בעיה בתצוגת הסמלים של המסך. הכתוביות שמיתחת לסמלים הם בתוך רקע של צבע אפור בטעות שניתי את הצבע איך אני מחזיר את הרקע של הכתוביות ליהיות שקוף? אשמח לקבל תשובה בהקדם. בתודה מראש:omer_

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  9. שמתם לב להבדל? למה מאחורי אייקון אחד יש צל חזק ולאחר צל חלש? איך לתקן את הבאג הזה?

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by izikd,

קרה לי משהו מוזר במחשב הישן שלי שיש עליו Windows 2000 Advenced Server. פתאום נעלמו כל פקודות הדוס, כמו: ping, ipconfig מה אני עושה? עריכה: גיליתי שאני פשוט לא יכול להריץ את הפקודות מה command promat מה אני עושה עם זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by wiimaster666,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WIN 7 כאשר הזיכרון הפנימי (RAM) מגיע ל 2.1 GB המחשב מתנתק לי מאינטרנט זה קורא שאני מפעיל jdownloader (במשך שעתיים ) אבל process שלו רק ב80 MB לא משהו קיצוני יש לי במחשב 4GB זיכרון פניני (RAM) אם מישהו מכיר את הבעיה הזו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ^oz,

האם קיימת אפשרות להתקנת שתי מערכות הפעלה נאמר xp ו-98 על אותו מחשב , ושתינתן אפשרות בחירה מאיזה מהם להעלות??

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by EyEOnE,

כמה שדרוגים ניתן לעשות? האם הוינדוס משתדרג ללא כל השטויות שמגיעים עם HP?

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  14. אהלן, אני אומנם אוהב לשחק הרבה , אבל מולטי טסקינק זה הדבר שאני יותר אוהב לעשות. עד לא מזמן השתמשתי בXP 64 ביט כל הזמן ולא הבנתי למה המחשב שלי זוחל לעומת של אח שלי עם ה32 ביט ונתונים הרבה פחות טובים משלי. עד ששמתי לי את ה32 ביט והוא פשוט עעעעעףףףףף לעומת ה64. למשל הCHROME האהוב עלי עובד כמו עגלה בXP 64 BIT ואם אני מפעיל כמה דברים , זה אפילו גורם לתקיעות בWINAMP 2.95 שלי שהוא לא צורך כמעט משאבים. אומנם התקנתי את הWINDOWS 7 64BIT אבל אני לא יודע אם יש טעם להשקיע בו משאבי-זמן יקרים שלי ולכן אני מעוניין להתייעץ במבינים פה. האם הWINDOWS 7 64BIT מבצע מטלות של 32 ביט בצורה טובה יותר ? למשל שמתי לב שאפילו הIE 8 64BIT הוא עובד על 32 ביט. אני העלתי תיאוריה שכל מה שמצויין לידו בTASK …

15. אני פשוט משתגע ולא יודע מה לעשות פיתום אני לא יכול להיכנס לשום תיקיה ולא למחשב שלי וגם כאשר אני עושה כפתור ימיני לא מופיע לי OPEN איפה שמופיע DRIVE.. אין שם את הכונן שלי C וכל הקטע הוא שאני לא משתמש ברשת ולא הישתמשתי ברשת

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Aviv Bromberg,

כשאני מדליק את המחשב מופיע לי מסך שחור של DOS ורשום לי כהלן: NTlDR is missing press ctrl+alt+delet to restart האם אני יכול לתקן את זה מבלי לפרמט את הכונן הקשיח? מאיפה אני משיג דיסקט של גיבוי?

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום . אני מחפש תוכנה שתמנע התקנת תוכנות על המחשב . כדי שיישמר במצב הכי קל ומהיר. מדובר במחשב שמריץ גם XP וגם 2000 . תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by kobi_af,

שאני לוחץ על המקשים כדי שיהיה לי מנהל המשימות כדי לסגור תהליכים רשום לי שהוא הוגדר על ידי מנהל המערכת כלא זמין אני יודע שזה וירוס כי הורדתי שמהו חשוד וישר נהיה לי את זה... הבעיה איפה אפשר להגדיר שיהיה לי זמין ולמה שאני סורק באתרים הוא לא מוצא לי אותו סרקתי חלקי אפשר אתרי סריקות טובים?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  19. פעם שמעתי שכשאתה מוריד מערכת הפעלה ולא קונה, אז מערכת ההפעלה לא מתעדכנת. האם זה נכון והאם ישנם עוד חסרונות?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  20. חבר שלי ביקש לשאול פה. שהוא לוחץ על Local blabla זה אמור לפתוח את הסטטוס אבל הוא לא פותח אותו דבר אם עושה על הסמל של ה2 מחשבים חץ ימני ולוחץ על STATUS זה לא פותח לו - כי הפעולה היא בעצם אותו פעולה כמו לחיצה כפולה. איך מתקנים את זה ?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  21. שלום לכולם וחג שמח. יש לי ווינדווס XP PRO עם service pack 2 ומותקנות בו התוכנות הבאות: Ad- aware, spybot- search&destroy, norton anti virus 2003 מעודכן. אתמול,כאשר אני הייתי מחובר לאינטרנט העכבר התחיל לזוז באופן שאני לא שולט עליו ונפתחות לי מלא תוכניות. הורדתי spy sweeper והרצתי לו בדיקה ומחקתי את כל מה שהוא מצא. ליתר ביטחון גם הרצתי בדיקה לכל התוכנות הנ"ל. חשבתי שהבעיה נפתרה. היום, כאשר גלשתי, שוב חזרה הבעיה, העכבר התחיל לזוז ונפתחו מלא תוכניות. לדעתי זה האקר שפרץ לי למחשב. אני כבר לא יודע מה לעשות, בבקשה תעזרו לי. חג שמח לכולם.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום! רציתי לדעת ,איך אני מבטל את ה30 יום של ווינדוס ?XPאם אני לא טועה,קוראים לזה אקטיבציה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. זה קורה לי לאחרונה,כאשר אני לא במחשב והווינדוס נכנס למצב של "מנוחה" (לא SLEEP) אז כאשר אני מעיר אותו העכבר לא מגיב בלחיצות שלו אבל הוא זז והמקלדת פועלת אבל לא מאפשרת לי לבצע פעולות כמו שאני לוחץ על מקש ה"התחל" במקלדת אז אני לא יכול לעלות למעלה בחיצים וכדומה. עוד משהו שאולי אפשר לציין שזה קורה לי מאז שאני משחק GTA4 וכאשר אני יוצא מהמשחק אז כאילו הוא עדיין רץ ואני לא יכול לעשות כלום,אותו אי תגובה שכתבתי בהתחלה. מישהו מכיר? יודע מה לעשות,אולי יש תוכנה הפותארת את הבעיה... תודה רבה לעוזרים .

• 12 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by nimrods,

שלום לכולם..! יש לבת דודה שלי מערכת הפעלה של ויסטה והיא רוצה לעשות את החלונות שלה בתלת-מימד איך עושים צריך תוכנה או משהו..?? תודה לעוזרים..!

• 1 תגובה
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.