עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by chenc,

כיצד ניתן להפעיל משחק דוס ישן יחסית (ריימן 1) תחת חלונות 2000 או XP?

2. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by sami lami,

אהלן וחג שמח, אתמול כשניסיתי להיכנס לכונן הקשיח שלי (מופיע בתמונה) הווינדוס מציג לי הודעה של פתיחה באמצעות עם כמה אפשרויות. מצאתי את האפשרות שפותחת את הכונן, אך כל פעם שאני מנסה לפתוח את הכונן הוא מציג שוב את ההודעה כל פעם מחדש. יש פיתרון? תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  4. עוד בקושי ויסטה יצאה,ומייקוסופט כבר מפתחים את windows fiji שתיהיה כמו Second Edition של הויסטה. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=447482&sid=127

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  5. Started by idan1836,

שלום, הבעיה שיש לי עכשיו קרתה לי בעבר ועזרו לי לפתור אותה עם סימון של משהו ברג'יסטרי, אבל אני לא מוצא את התארד שפתחתי שם. הבעיה שלי היא, שאני לוחץ לחצן ימני ומאפיינים של שולחן עבודה, אז יש לי רק 2 לשוניות, איך אני מחזיר את כולן ? זה היה משו ב regedit לפי מה שאני זוכר .. תודה

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  6. Started by mr_x,

שלום! יש לי בעיה חמורה ב- ,XP המערכת הייתה מותקנת בשדרוג על חלונות 98 ,הכל עבד יחסית בסדר במשך שנה.לאחרונה בצעתי התקנה נקייה של אקס פי במחשב. ומאז רק צרות ,בכל פעם שאני מנסה לפתוח יישומים של וינדוס כגון "המחשב שלי" ,אקספלורר,או לבדוק קבצים בדיסק הקשיח . אני מקבל הודעות שגיאה ומהערכת לא מתפקדת עד שאני מבצע "איתחול מחדש. יש לציין שהעותק שברשותי חוקי לחלוטין ולא צרוב שיכול לגרום לבעיות. גירסה 1.0.0.1, כתובת התקלה 0x000042de?. 27/09/2002 16:21Application Error??תקלה ביישום explorer.exe, גירסה 6.0.2600.0, תקלה במודול flt.dll, גירסה 1.0.0.1, כתובת התקלה 0x000042de?. 27/09/2002 16:21Application Error??תקלה ביישום iexplore.exe, גירסה 6.0.2600.0, תקלה במודול flt.dll, גירסה 1…

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  7. לא יודע למה בפורומים ובעוד אתרים אני לא מצליח לראות את התמונות... גם בפורומים אני לא רואה את כל הסמיילים את החתימות.. ואת כל השורה שיש בה את ה"נושא חדש" וכל אלה.. מי שיודע שיעזור בבקשה.. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 17.04.2007 בשעה 01:32:27 טוב פתרתי את הבעיה...מחקתי את האינטרנט אקספלורר דרך "הוספה/הסרה של רכיבי windows" והתקנתי אותו מחדש מאותו המקום.. וזה יסתדר...

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by yanushka,

איך ניתן למנוע את הופעתן? בתודה מראש, יניב

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by hichcock,

היי עברתי עכשיו בשעה טובה סוף סוך לווינדוז 7 תודה לאל שאין יותר ויסטה! אז קודם כל, ה-side bar שהיה בויסטה לא קיים ב-7? ה-uac ב-7... איך מבטלים את זה? אם יהיו עוד דברים נשאל.... תודה בינתיים.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  10. קמתי בבוקר ולהפתעתי ראיתי שיש מסך כחול, העתקתי את מה שהיה כתוב שם: ממה זה קרה?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  11. Started by lowlow1001,

מתבלבל ונופל -------------- קפטן שלום, בעקבות עבודה אטית מאוד של המחשב נכנסתי ל"מנהל המשימות", שם גיליתי שימוש של עד 98% ב-CPU על ידי תהליך בשם "תהליך לא פעיל של המערכת". האם הוא האשם בעבודה האטית של המחשב, וכיצד ניתן להסירו (בטוב זה לא הולך)? בהצדעה, הקפטן משיב: ------------- מכל השאלות החוזרות, זוהי החביבה עלי ביותר ומקורה בניסוח בעייתי המבלבל את המשתמשים שלא לצורך. משמעות ה"תהליך לא פעיל של המערכת" היא שהמעבד אינו פעיל ב-98% מהזמן. במיקרוסופט רצו להשלים תמיד ל-100% וזה מה שיצא להם. אין מה לדאוג ואין מה להסיר. כדי לטפל בבעיית המהירות - הרץ אנטי-וירוס מעודכן, תוכנה נגד רוגלות, וודא שעדכוני החלונות שלך עובדים. כמו כן, בדוק מדי פעם את מנהל המשימות. אם תמצא שם משהו משמעותי…

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  12. Started by lilshtig,

היי, יש לי מחשב חדשאני מנסה להתקין win xp, הוא טוען את כל הדרייברים ונתקע ברגע שהוא מגיע לחלק: Setup Is Starting Windows. ניסיתי כמה דיסקים של WIN ניסיתי להחליף דיסק קשיח וזיכרונות ושום דבר לא עוזר. יש לכם רעיון אולי למה זה קורה? תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  13. שלום. חבר שלי העביר כל מיני תקיות מכונן c למחיצה אחרת. כעת יש לו הרבה הודעות שגיאה בכל מני תוכנות. כנראה על הדרך הזיז קבצים של תוכנות ושל מהערכת ההפעלה. יש דרך להחזיר את הקבצים אאו שצריך לאט לאט לזהות מה הועבר ולהחזירו? מנסה לחסוך את ההתקנה מחדש של כל התוכנות. למערכת הפעלה תיקון יעזור? תתודה

14. התוכנות קיימות על ההרד דיסק paltalk מופיעה ב regedit שאני מנסה לעשות remove תוכנת ה uninstall רצה , עושה כאילו הסרה , אבל בעצם לא קורה כלום winace לא מופיעה ב regedit וקובץ ההסרה אומר ש deinstalltion data cannot be found

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  15. תמיד יש צריכת מערכת של 100 אחוז בידי הישומים svchost.exe ו system. בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות!

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  16. Started by LazyCat,

פעם פורסם באתר מדריך בשני חלקים כמדומני למחשב ואינטרנט יותר מהירים (ע"י ניקוי ה- reg וה- spywares וכו'). חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, מישהו יודע לאן הוא נעלם?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by zoyaniv,

שלום שאני גולש בחלק מהאתרים או אפילו בתוצאות חיפוש של כמה תוכנות אני מקבל כתב גיבריש במקום אנגלית איך אני יכול לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by Pika007,

אני פשוט לא מאמין עד שיש לי ווינדוס חוקי, נכנסתי לאתר של מייקרוסופט להוריד את העדכון הקריטי הנ"ל, והכלי של ה Validation נפל X_X מישהו יכול בבקשה לדאוג לי להורדדה ישירה לקובץ KB940104 לווינדוס ויסטה הום פרימיום 32 ביט באנגלית? תודה לכל מי שמוכן לעזור קרייסיס צולע בלי העדכון הזה ]:

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  19. היי התקנתי עותק של ווינדוס מחדש על מחשב שהיו בו שניים לפני כל אחד בpartion נפרד מחקתי אחד מהpartion והתקנתי שם את הווינדוס אך שהעליתי מחדש נעלם לי התפריט בחירה בין החלונות ורק החדש עולה . איך אני יכול להחזיר את הישן גם? כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by elior021,

שלום לכולם לא אני לא ממש יודע לאיזה נושא בפורום הבעיה שלי קשורה אני חושב שלכאן מצטער אם אני טועה. אז ככה יש לי תיקיה במחשב שהקבצים בתוכה לא נפתחים לי כבר שבוע. יש בתיקיה קבצים של וורד קבצים, של ווינדוס מדיה פלייר ועוד. שאני מנסה להפעיל אחד מהקבצים שנמצאים בתוך התיקיה אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שאין למשתמש זכויות גישה לקובץ. עלי לציין שאין לי עוד משתמשים במחשב רק אני וזה משתמש שמתפקד כמנהל מחשב שעליו אני מחובר תמיד ויש אחד שנקרא גוסט שהוא לא פעיל. את התיקיה הזאת אני יצרתי מזמן והיא עד היום עבדה כמו שצריך. שחכתי לציין שיש לי ווינדוס XP תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by shay310,

היה לי במחשב וינדוס ויסטה ואקס פי ברגע שפירמטתי את הכונן של אקס פי והתקנתי מחדש נעלם לי הדואל בוט ואני לא יכול להכנס לויסטה איך אני יכול להחזיר את הדואל בוט עזרה דחוף בבקשה

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by amittt,

טוב אז תקשיבו יש לי windows xp pro אם אני רוצה לפרמט אותו איך אני עושה זאת???????? תודה לכל העוזר ועוד שאלה איך אני מתקין windows xp pro מהדוס כאילו עשיתי פירמוט עכשיו איך אני מתקין אקס פי מהדוס תודה לעוזר ושום תודה גדולה לכל מי שעוזר

23. Started by 3d7,

שלום! שמתי לב למשהו מאוד מוזר. אני פותח את ה"מחשב שלי", נכנס למחיצה C, ולתדהמתי אני רואה שהתיקייה של Windows נעלמה. יש במחיצה C את התיקייה "Documents and Settings" והתיקייה "Program Files", ושני קבצים: "DFIMB.DAT" ו-"ALCSetup.txt". נכנסתי ל-"Folder Options", ומסומן שם "Show hidden files and folders". לאן התיקייה של Windows נעלמה? זה וירוס או פיצ'ר של Windows שהותקן לי באחד העדכונים האחרונים ונועד להגן על התיקייה של Windows? אני משתמש ב-Windows XP Professional SP2.

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by IMAGUY1X,

שלום לכולם מחר מגיע המחשב שלי ויש שמה 2GB RAM X 2 סה"כ 4 עכשיו יש לי דיסק של WINDOWS 7 לא מקורי ותמיד היה לי 32 לא יודע איך איך אני יכל לשנות ל 64?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  25. טוב אז ככה ברשותי ווינדס XP פרופשיינל המלא חשוב לציין!! התקנתי את הווינדוס לאחר שפירמטתי את המחשב הישן שעליו היה ווינדוס 98SE לפני אז ככה לאחר סיום ההתקנה הווינדוס העלה הערה שאני צריך לבטח את המחשב בליוי איקון קטן של שני מפתחות ואם אני לא יעשה את זה בזמן של 30 יום הווינדוס ישובת או ימחק או לא ממש הבנתי מה הוא רוצה אבל זה לא נראה לי טוב ניסית לראות במה מדובר וחשוב לציין שאין לי אינטרנט במחשב הישן הוא מתעקש שאני יתחבר או שאני יתקשר לשרות לקוחות אבל כשמתקשרים עונה רק פקס. בקיצור עיזרו לי לפתור בעיה זאת בבקשה

• 7 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים