עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל מידי פעם להראות מסך שחור במקום המסך שבו אמורים להקיש סיסמא כדי להכנס למערכת הפעלה. מה שאני עושה כדי לתקן את זה, זה להפעיל את המחשב במצב בטוח ולבצע שחזור מערכת וזה מסתדר. השחזור האחרון לא עבד ואני עדיין עובד במצב בטוח. ברור שביצעתי סריקות מלאות על המחשב עם קספרסקי וגם עם נוד32 מעודכנים. קשה לי להאמין שזה קשור לכ.מסך: אני לא משתמש ב-TV-OUT וגם הרי שהמערכת עובדת בסדר ב-safe mode. דבר נוסף הוא שאני גם לא יכול לעשות repair למערכת, הוא לא מציג לי את האפשרות הזאת בכלל. זה ממש מייאש למישהו יש מושג מה הסיפור הזה ומה אני יכול לעשות ?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  2. שלום לכולם אם מישהו יוכל להסביר לי מה הפעולה הזאת? היא מנסה להוריד לי גם לפעמים דברים מהאינטרנט [אני רואה תעבורה בnet limiter] נראה לי שהיא מתחילה כשהאימיול מוריד אז יכול להיות שזה קשור הקטע הוא שבפעם האחרונה שאישרתי אותה פתאום נכבה לי המסך כאילו מישהו השטלת לי על המחשב והכונן של הדיסקים פתאום התחיל להסתובב ... בקיצור נראה חשוד... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by ron533,

יצרתי מחיצה נפרדת עבור הזכרון הוירטואלי בכונן, וקבעת את רוב גודל הכונן עבור הזכרון הזה, אבל ה MFT שנוצר ע"י וינדוס יושב באמצע המחיצה הזו ולכן מפצל לי את קובץ ה SWAP של הזכרון הוירטאלי לשניים... כידוע הוא חייב להיות לא מחולק כדי להיות באמת יעיל. איך אני קובע או מזיז (עם תוכנה חיצונית או רג'יסטרי) את מיקומו של ה MFT כדי ליצור קובץ SWAP אחד ומאוחד? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by R0tem1,

אני על ויסטה. אחרי שהתקנתי את הSP1, כשאני לוחוץ על קונטרול אלט דליט אני מגיע לאותו חלון עם אפשרויות שהייתי בו תמיד אבל האפשרות של לפתוח את מנהל המשימות נעלמה זה לא נורא כי גם לא ממש צריך אותו בויסטה וגם יש תוכנות אחרות שעושות את זה.. סתם מסקרן אותי איפה הוא?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by B@By-KiLLeR,

שכחתי את הסיסמא של הלוג אין שלי :'( היוזר שלי הוא ה אדמיין, אבל אני יכל לעשות הכל גם בלי סיסמא הבעייה היא : שאחרי שאני נכנס לווינדוס נוצרת הודעה : the password will be expire in 13 days, to u want to change it yes no איך אפשר לגלות מה הסיסמא ? ???

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  6. עשיתי באנצ' קטן לויסטה שתי מערכות האחת: Dual Core 2.8GHZ לא קור 2 דאו.. 512MB 667Mhz 160GB ASUS PX5L Nvidia Point of view 7100GS המערכת השנייה היא במיפרט שלי. במערכת הראשונה הנ"ל ויסטה עלתה ב-36 שניות מלחיצת כפתור ההדלקה!! (שיא עולם 23 שניות) במערכת השנייה תחזיקו חזק!!! 3 שעות!!!! אני לא מבין למה אצל חבר יש לו מערכת בדיוק כמו שלי אותו מעבד וזכרונות (אגב הוספתי עוד 512MB זיכרון DDR2 עדיין לא עזר) ואצל חבר שלי הכל עובד חלק!!!! שיחקנו Quake 4 וסטאלקר הכל זז טיל... לחבר שלי יש 7600GT בעל S.M3 ולמערכת השנייה שלי יש S.M3 מסקנה שלי אין לי את הטכנולוגיה הזאת אז ויסטה לא תזוז לי מהר? וכל הזמן בתקיעות? איך זה... אם אני יקנה DirectX 10 (ו S.M4) אז זה יעבוד יותר מהר?! תשו…

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by SpLiNtEr,

מקור - http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15340&catid=3 סוף סוף!, אבל לחכות שנה שלמה?... זה די מבאס! :-[

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by moshel7,

האים אפשר להתקין sp1 לוויסטה בעיברית לאחר הוספת חבילת שפה באנגלית

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  9. איך אני מסדר את זה?

10. Started by The UnKnown,

מצורפת תמונה... מחקתי אותו דרך תוכנה [REGCLEANER] לאחר שסירב להימחק בהוספה\הסרה... מחקתי אותו ידנית מC:\ ועדיין הוא נמצא באקספלורר בסרגל למעלה... נ.ב איך זה הגיע בכלל ?! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  11. Started by redead,

הניסיונות שלי להתקין נרו על ויסטה לא מצליחים.. הוא דורש ממני לפני ההתקנה של נרו להתקין DIRECTX 9C בעוד שאני יודע שעם הווינדואס יש לי DIRECTX10 לכן אני טיפלה מסרב לענות לבקשות שלו.. עוד מישהו נתקל בזה?

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  12. win-xp-pro בשורת משימות יש את המגן עם האיקס האדום שמתריע על בעית אבטחה. הוא ממליץ להדליק את הWINDOWS FIREWALL . כשאני מנסה להפעיל מתקבלת הודעה : we're sorry. the sequrity center could not turn on windows firewall וממליץ להדליק אותו לבד דרך הלוח בקרה. מנסים>הודעת שגיאה: due to unidentified problem windows can not display firewall settings . אם למישהו יש מושג מה זה אומר ואיך לתקן את זה.....

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by niva401,

שמתי לב שבד"כ לאחר (וגם לפני) ביצוע איחוי- נשאר שטח ריק גדול ולאחריו מעט קבצים איך ניתן לגרום שכל הקבצים יהיו ברצף ע"ג הדיסק? האם שטח הריק נכנס לסיכום של שטח בשימוש? חשוב לי לקראת חלוקת מחיצה אחת לשתיים

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by SeeYouInHell,

לא יקרה כלום אם אני אתקין 64 BIT על מחשב עם 1G RAM נכון אני יודע לא מומלץ אבל יש לי גירסא מושלמת (אין לי כוח להוריד 32) וגם זה ממש אבל ממש זמני עד המחשב החדש וכן המחשב שלי תומך ב64 פשוט בwindows adviser הוא אומר שרצוי שיהיה 2GB לOPTIMAL אז כאילו זה סתם שטויות הרי הוא יעבוד כמו 32 עם 1GB ככה שזה לא באמת משנה נכון?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  15. היי היי, התקנתי ווינדוס אולטימייט כשדרוג לויסטה פרימיום, היו לי מחיצות לפני זה ומחקתי כל מה שהיה במחיצה השניה ובראשית לא נגעתי כי האמנתי שבמילא הכל ימחק, הרי עשיתי התאמה אישית (מה שאומר שהכל היה צריך ללכת) ובהפתעה גמורה אחרי השידרוג אני רואה פה תיקיה קטנה של כל החומר והקבצים שהיו לי בויסטה. איזו הפתעה בכ"מ, ההתקנה בוצעה ולהלן לשאלות: א. אני רוצה לשלוט בתוכנות שנדלקות עם הווינדוס, ושכחתי איך עושים את זה. אשמח אם יזכירו לי חברי הפורום כיצד אני שולט בתוכנות שנדלקות עם הווינדוס. ב. הסיבה הראשית שקניתי את האולטימייט היא הXP MODE שאני זקוק לה, היכן אני מוצא אותה בווינדוס או היכן אני מוריד אותה בכלל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  16. אהלן הייתי רוצה לדעת מה היא הדרך הכי מהירה להעביר נתונים בין מחשב נייד למחשב נייח ששניהם עובדים עם חלונות 7 ? כיצד פיזית אני יכול להעביר את הנתונים שיהיה הכי מהר . תודה

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by 921nadav921,

קיבלתי עכשיו מחשב חדש נקי מטרויינים. במידה והרצה לפרמט אותו בעתיד, איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by i022052,

שם משתמש וסיסמה בטוח נכונים אני מנסה להיכנס לחלונות XP ומקבל הודעת כניסה: קבוצת משתמשים שצויינה אינה קיימת מישהו יכול לעזור לי?

19. Started by idani1983,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה. נרשמתי לקורס שמציע מבחנים ופתרונות באינטרנט, לצערי הם מאפשרים כניסה לשירות רק מהמחשב בו ביצעתי את ההרשמה למחשב. זה מעצבן אותי כי לפעמים אני רוצה לעבוד מהנייד. איך הם יודעים מאיזה מחשב התחברתי? אולי דרך COOKIE?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by avivos,

יצרתי אימ'ג בghost הפלתי אותי על מחשבים בדיוק אותו הדבר מבחינת החומרה מה שקרה כל המחשבים שהפלתי עליהם את האימג מגיעים עד המסך של הברוך הבא אני לוחץ אינטר מאשר להם להיכנס למערכת זה נכנס וישר מתנתק וחוזר עוד פעם למסך ברוך הבא ניסיתי כמה פעמים להיכנס והבעיה חוזרת על עצמה בכל המחשבים שהפלתי עליהם את האימ'ג מדובר במערכת הפעלה win xp sp3 pro

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  21. נתקלתי בתופעה, לא יודע אם זה רק לאחרונה... אבל אני כמעט משוכנע שזה לא היה כך בעבר. למרות שבביוס ה P&P O/S מוגדר על NO ולכרטיס המסך מוענק IRQ 11 (ע"פי ה Pci Listing לפני ה Boot Sequence), ללא שום Share עם התקנים אחרים, מערכת ההפעלה משום מראה שכ' המסך חולק את IRQ 9 ביחד עם בקרי ה USB, כ' הרשת וכ' הקול. בעבר כרטיס המסך ישב בדד על IRQ 11, בלי שום חלוקה, אני כמעט בטוח בכך. אם תוכלו לברר אצלכם מה המצב, ולומר לי על מה עומד ה P&P O/S בביוס, אעריך זאת מאוד. *בשביל להגיע למצב הזה ב"מנהל ההתקנים", לחצו על View בסרגל הכלים העליון ובחרו ב"Resources By Type". תודה.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  22. טוב אז ככה חבר הביא לי דיסק שרשום עליו את הדבר הבא: Windows_2000_Professional_Service_Pack_3-Multilanguage(hebrew-russian) אז מה תהיה ההתקנה שלו? ברוסית? או שאני יוכל לבחור? וכאשר התקין לא יווצר מצב שבו רשום לי מחשב שלי ברוסית? למרות שזה נשמע טיפשי תנו לי תשובה בבקשה!

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  23. שלום שלום מצאתי אפשרות נחמדה בווינדוס אקס פי.. control panel>sound, speech, audio devices<speech אפשר להכניס משפט והווינדוס אומר לך אותו ... משהו נחמד העניין הוא שהקול שם ממש גרוע... וראיתי שיש אפשרות לבחור את הקול.. השאלה היא איך ואיפה מורידים עוד קולות??? ואחרי שמורידים לאיפה שומרים את הקובץ? למישהו יש מושג? ועוד דבר... איך אני מקליט את זה? תודה וביי

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  24. Started by Parallel,

אני יודע שיש פקודה ב-run שכותבים ואז מגיעים לתפריט של התוכנות שאמורות לעלות שהמחשב עולה מחדש.....ומשום מה הפקודה הזו פרחה מזכרוני...מישהו יכול להגיד לי מה היא תודה מראש

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  25. שלום לכול העוזרים ותודה מראש נכנסתי באינטרנט לאיזורים אשורים ומשום מה כל האיקונים בשולחן העבודה כול הקיצורי דרך למינהם הפכו ללבן כזה מה עלי לעשות על מנת שיחזרו הסמלים??

• 1 תגובה
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.