Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי תהליכים חשודים הרצים במחשב:(Windows XP SP 2) כל עצה תתקבל בברכה, תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש בעיה בוינדוס במחשב של אבא .. הוא התחיל להתיקע במסך הפתיחה , כשהוא נכנס עשיתי סריקת וירוסים והסרתי אותם .. אבל הבעיה לא נפתרה . עשיתי "רייביאר" מהסידק של הוינדוס גם לא הצליח . כשאני נכנס לוינדוס הוא רושם לי שיש תקלה חמורה והוא צריך להתכבות , אחרי כמה דקות הוא עושה ריבוט עצמאי . מה זה יכול להיות ?? אפשר לתקן את זה בלי להתקין וינדוס חדש ?? תודהה
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
חברים שלום... משהו מוזר קורה עם המחשב שלי. יש לי ווינדוס 7 אולטימיט עם אקטיבציה מלאה לגמרי ! - עובר אפילו בדיקות אתרים של מיקרוסופט והכל והוא עובד מצוין בכל פעם שאני מתקין או מסיר תוכנה מהמחשב ולאחר מכן מבצע הפעלה מחדש למחשב קורה משהו מוזר. בנוסף לחשבון היחידי שיש על המחשב נוצר חשבון בעל שם universal בעל גישת Administrator החשבון שלי הוא בעל גישת הניהול הכי גבוה, החשבון שנוצר בעת ההתקנה הורדתי לחשבון השני גישות הניהול ומחקתי גם אותו. כל פעם אני מוחק אתו מחדש וכל פעם הוא חוזר. מישהו שמע פעם על התופעה הזאת או מודע לדבר שכזה ?
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הדפדפן דורש adobe flash 64-bit אך חברת ADOBE לא תומכת מאיפה כן ניתן להשיג flash Adobe Flash Player is not supported for playback in a 64-bit browser
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי XP, עם כמה users (שהם לא אדמין). כשאני נכנס בתור משתמש רגיל - לא ניתן להתקין תכנות חדשות. כשאני מתקין דרך דרך משתמש שיש לו הרשאות - זה לא מתקיו לשאר המשתמשים. איך אני יכול להתקין פעם אחת בשבילכל המשתמשים? איך אני יכול לעדכן תוכנות מותקנות (כמו למשל להתקין מילון חדש לבבילון, ככה שכולם יוכלו להשתמש בו) איך אני יכול להסיר תוכנה שהותקנה לכל המשתמשים?
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
זתומרת להוריד את קובץ ההתקנה עצמו? אני לא מצליח להתחבר לאתר של מייקרוסופט בזמן העדכון עם קובץ ההתקנה הרגיל שבאתר שלהם
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלומות לפני שבוע בערך היו לי כמה הפסקות חשמל פתאומיות וכל כונן C שלי נדפק/נמחק. פירמטתי את המחשב, התקנתי את Windows XP SP2 עם כל העידכונים ואיזה אנטיוריוס. מאז יש לי קצת בעיות עם המחשב: למשל בתוכנות CUBASE 3 ו GUITAR RIG 3. בחלק מהתוכנות ההתקנה נתקעת באמצע או שאני מצליח להתקין ואז כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת של "send / don't send" . ניסיתי שתי התקנות שונות של הווינדווס, כל התוכנות הותקנו מאותן התקנות שהשתמשתי בהן כדי להתקין את התוכנות לפני מה שקרה למחשב, בנוסף תהליך EXPLORER תקוע כשהווינדווס עולה(סימן שעון חול כשמעבירים את העכבר מעל הTASKBAR( וצריך ללכת למנהל משימות לסגור את התהליך מהתהליכים ולהתחיל אותו מחדש מהשורת פקודה. מה קרה למחשב …
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האם זה נכון שכדאי לא להתקין שום תוכנה בכונן C ז"א לתת רק לווינדוס להיות שם? אם לי יש 20 ג'יגה בכונן C ועכשיו אחרי כל התוכניות שמותקנות בו (עם הווידוס כמובן )נשארו לי 13 זה יהיה פחות טוב מזה אם הווינוס יהיה מותקן רק הוא על הכונן הזה? המערכת תעבוד מהר יותר או שזה לא משנה כי נשארו לי 13 ג'יגה שזה הרבה?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל העמדה שלי אובייקטיבית לחלוטין אני אני לא בא לפרסם שום חברה אין לי שום נטיות כלפי MS לטוב ולרע אני לא פאנבוי של אף אחת מן החברות של מערכות ההפעלה בשוק ההתקנה: התקנה פשוטה מאוד יחסית למרות שאני הרבה אבל הרבה יותר אוהב את ההתקנה של XP , הרבה יותר נוחה והרבה יותר מהירה אנשים אם אתם רוצים להתקין ויסטה , תקחו את הזמן!! ואני לא צוחק עד שהדיסק נטען לוקח לו איזה 5 דקות ואז עוד פעם לוקח לו 5 דקות ואז רק הוא מתחיל להתקין ואת ההתקנה אני לא יודע כמה זמן , אני הלכתי מהבית , כשהגעתי זה סיים אהבתי מאוד את העיצוב , לגבי דרייבר של כרטיס מסך עוד לא בדקתי אם הוא זיהה אוטומטית בינתיים עובד לי יחסית חלק למרות שממבט ראשון אני מרגיש שXP יותר מהר אבל אני עדיין לא …
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
התקנתי עיברית בויינדוז XP אבל משום מה יש מקומות בהם אני רואה ג'יבריש במקום עיברית. למשל ב ITUNES אני לא מצליח לראות את שמות השירים בעיברית או במירק גם אחרי שנתתי את הפקודה המסויימת (לא זוכר אותה כרגע). האם לא התקנתי טוב את העיברית? אולי חסרים לי כמה סוגי עיברית איך אני בודק?
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש: Intel q6600 geforc8800gtx ultra 4gb ram Windows Vista Ultimate 64 bit עכשיו לאחר כמה ימים שקניתי את המחשב היה לי BSOD(blue screen of death). לפי מה שאמרו לי הבעיה יכולה להיות או עם ההארד דיסק או עם מע' הפעלה, אני די סבור שהבעיה לא עם ההארד דיסק כי בזמן אתחול המחשב לא מוצגת לי שיש בעיה איתו, אז הבנתי שהבעיה עם המע' הפעלה. לפי מה שאני יודע יש פקודה שרושמים בהפעלה שמסדרת את הקבצים של מע' הפעלה, ובכללי מסדרת את המחשב. אני אודה מאוד למי שיוכל להשיג לי את הפקודה הזאת..!
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
עם גיגבייט EX58-UD5 רואה רק 2G RAM (מאפייני המחשב שלי - כללי, אע"פ שב System Info הוא רואה 3G). ב Boot.ini יש: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /PAE /3G מה קורה כאן. נדמה לי שבבורד הקודם שהיה לי (UD4) הוא כן ראה 3G . תודה.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מקווה שלא טעיתי בפורום, אם כן שמנהל יעביר... הפעלתי את המחשב מחדש ופתאום קפץ לי האייקון של windows security alerts (תמונה למטה) הוא אומר לי שהפייר וול של ווינדוס מכובה, לחצתי להפעיל אותו והוא נתן שגיאה ואמר שאני ינסה להפעיל אותו ידנית. פתחתי את הפיירוול והוא נתן לי שגיאה: והוא לא מביא לי לשנות הגדרות שלו ולא כלום :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום שאני גולש בחלק מהאתרים או אפילו בתוצאות חיפוש של כמה תוכנות אני מקבל כתב גיבריש במקום אנגלית איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח משמתמש נוסף בווינדווס XP. פתחתי כבר משתנמש נוסף אבל מחקתי אותו כי אני רוצה משתמש שיהיה כאילו עם מחשב ריק שיש בו רק ווינדווס ואז כל דבר שאני רוצה להתקין במשתמש החדש אז אני יצתרך להתקין מחדש וגם שיהיה לו כונן נפרד. איך עושים את זה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
משום מה העותק של הווינדוס שלי מזהה כלא עובר אקיווישן.. למרות שכאשר אני נכנס למאפיינים של המחשב שלי כתוב לי ש" WINDOWS IS ACTIVATIED"... אני לא יכול להפעיל שום דבר (משחקים,תוכנות)... משהו עודנתקל בזה? צריפתי תמונה שתסביר את המצב.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
תראו, אף פעם לא הבנתי את הפירמוט בוינדוס ויסטה לוחצים על מחיקת הכוננים בתפריט הזה וזה מוחק תוך שניות את כל החומר בדיסק הקשיח ואז תוך 20 דקות יש ויסטה חדש... לעומת זה בXP פירמוט וההתקנה לוקח הרבה יותר זמן... מישהו יכול להסביר לי את זה?
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום שלום אני צריך עזרה בצורה דיי רצינית אני כבר שובר את הראש יומיים ולא מוצא פתרון העניין הוא כזה: יש לי הארדיסק חדש (רגיל, לא סאטא ולא כלום) חיברתי אותו הכנסתי דיסק של ווינדוס לכונן סידרתי בביוס שיקרא מהדיסק הדיסק עולה מתחילה ההתקנה ביקשתי לפרמט את ההארדיסק פירמוט מלא אז הוא מפרמט ואז מתחילה העתקת הקבצים כל הקבצים מועתקים ואין שום בעיות ואז מגיע השלב שהמחשב צריך לעשות ריבוט הוא עושה ריבוט למחשב עולה המסך שכתוב כזה יפה ווינדוס אקספי ואז הוא טוען כזה קצת ופותח לי מסך כחלחל שכזה וזהו שם הוא נתקע אין שום הודעה על המסך שום כתובת מסך ריק לחלוטין בצבע תכלכל אני ממש מרגיש כבר חסר אונים במיוחד לאחר שנסיון התקנה דומה כבר הצליח לדפוק לי הארדיסק של 40 ג'יגה אחר שהיה לי (גם שם הגעתי…
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה על מחשב Pentium D (dual-core) CPU 2.8GHz, 2GBRAM, GeForce 7300LE 512 MB. המחשב עומד בדרישות החומרה. ההתקנה עברה חלק ומהר, אך לאחר האיתחול האחרון ניתקלתי בבעיה הבאה: השלב האחרון של ההתקנה (בדיקת ביצועי המערכת אם איני טועה) לקח למחשב המון זמן: חושב לכמה שניות, קופא למשך דקות ארוכות (שוב, המון זמן), ממשיך עוד כמה שניות לחשוב, שוב קופא, וכן הלאה. לאחר מכן הוא עלה בסופו של דבר, אך גם אז נמשכה הבעיה - בשביל להגיע למצב שאפשר ללחוץ על אייקון כלשהו, לוקח שוב דקות רבות, וגם וגם אז "חלון הההזדמנויות" הוא לשניות מועטות בלבד. ראוי לציין שניסיתי בעבר גירסא אחרת של ויסטה, שלאחר התקנתה צצה הבעיה. חשבתי שהיה מדובר בבעיית זיכרון, אז שידרגתי ל-2GB, אך הנה אני כאן היום שוב עם א…
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
בחיבורי הרשת בWIN PRO אין לי הצגה של חיבורי הרשת (כרטיס רשת. ומודם ADUS בחיבור USB). בעיון במנהל ההתקנים יש לי זוהוי של שני החיבורים היא ההופעה של הדברים מוננה ממני לעשות התנתקות יזומה מהאינטרנט (על מנת להתנתק עליי סגור את הדפדףן ואז המחשב לפעמים שאול אם אני רוצה להתנתק אם הוא לא שואל הוא ממשיך להתחבר). על מנת לסדר את ההגדרות היה עלייי ללכת לכלים, אפשרויות אינטרנט ואז התקשרויות ומשם לסדר את ההגדרות של החיבור (דרך הפוכה). אין לי קיצור להתחברות על שולחן העבודה. או באפשרות הלתנתק ב'חלון' ההתנתקות של שני המחשבים ליד השעון. האם יש פיתרון אחר לבעיה פרט לפרמוט המחשב??? נ.ב. מצורף התמונה של חיבורי הרשת..... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ullimate 64 bit עם המפרט הבא נמצא בצד והבעיה היא כשאני מתקין משחק זה לוכח לא הרבה זמן וגם כשאני מעתיק מדיסק למחשב אז לוקח לו זמן יותר מהרגיל
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני עושה בהפעלה MSCONFIG והוא רושם שזה לא נמצא בלה בלה צריך לשים אותו בסיסיטם32 מאיפה אני יפליץ אותו?
-
מזה יומים המחשב שולח דואר באופן עצמאי למספר כתובות מצומצם המכילות וירוס. יש לי WIN XP HOME אנטי וירוס מעודכן (לא גילה לי וירוס). עשיתי סריקת וירוסים אוןליין באתר של MCAFEE ולא גילה לי דבר. די ברור לי שיש לי תועלת או שמהו כזה במחשב. אשמח לקבל עצות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מערכת xp פרופשנל. הצילום הראשון של הוא של ה nero 7 השני הוא של ה iTunes 10.5 אני מבין שכנראה חסר או נדפקו לי קבצי dll או משהו מקבצי המערכת. יש אפשרות לאתר אותם ברשת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
סתכלו אני עכשיו מהמחשב של אח שלי יש לי מחשב הכל טוב עובד וזה.. עכשיו קיצר התקנתי עליו ויסטה לא מזמן זה לא קשור רק שתידעו לא יודע אם זה יעזור קיצר רציתי למחוק את כל D למה סתם הוא עמד לי אז קיצר לקחתי את התוכנה הזאת: נערך ע"י multicore - פרסום WAREZ אסור בפורום. ולא יודע לחצתי שמה על איזה משו ואני כמו טמבל המחשב יעני עשה ריסט וזה עכשיו לא עולה שאני פותח זה עולה לי כאילו הכונן ריק וזה עולה לי ללחוץ על ctrl+alt+del Hעני לעשות עוד פעם ריסטרט.. קיצר יש לי את הדיסק התקנה של הווינדוס ויסטה עכשיו אני מפעיל את המחשב יש לי מחשב של DELL אני יודע איך להיכנס לביוס אבל לא יודע כאילו אין פה ביוס אני מפעיל את המחשב יש לי את אפשרויות אבל אף אחת מהם זה לא להיכנס לביוס אין לי מושג מה…
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-