עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nahum8,

חבר'ה,החלפתי WINDOWS מ-7 לVISTA וזה לא מזהה לי את הHD השני. בביוס זה כן מזהה, ניסיתי הכל (אני מניח) וזה עדיין לא מזהה, יכול להיות שזה FAT32?(סביר להניח שלא)

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by nirfun,

קראתי בעבר על האופציה הזו ועכשיו יש לי מעבד שתומך בזה. האם כדאי להפעיל את זה? מה החסרונות של זה? ושאלה שמסקרנת אותי, האם זה היה חוסם את הוירוס של ה-ICQ?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by PROx,

יש לי בעיה בתהליך של פירמוט המחשב,בהתקנת הווינדוס. אני מפרמט את המחשב בלי שום בעיות עד שאני מגיע לשלב שהמחשב מאתחל את עצמו כדאי להגיע להתקנת הווינדוס. לאחר האתחול, במקום להגיע להתקנת הווינדוס עצמו( ההתקנה עם השעון) זה מתחיל לי עוד פעם עם תהליך הפירמוט איפה שצריך ללחוץ על F8 וזה.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by omfir,

אוקי נכנס לי וירוס, לפי דעתי מחקתי אותו אבל תראו למה שהוא גרם לי. איך אני מסדר את הדבר הזה ? http://img244.imageshack.us/my.php?image=6270lu9.jpg תודה מראש!.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by Vaz,

שלום, יש לי 4 גיגה ddr5, למה שאני לוחץ על מאפייני מערכת בxp זה מראה לי שיש לי רק 3 וחצי? האם מערכת windows 7 בגרסת 64 ביט, או ויסטה, תנצל את המחשב ותהיה הרבה יותר מהירה לעומת ה xp? אם מדובר במחשב ממש חדש? או שאין טעם לעבור כרגע?

6. Started by moshe10,

ש פה תוכנות ישנות שכבר לא נמצאות על המחשב וחלקן וירוסים שמחקתי כבר ואני רוצה להיפטר מזה איך אפשר למחוק אותם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by redead,

הניסיונות שלי להתקין נרו על ויסטה לא מצליחים.. הוא דורש ממני לפני ההתקנה של נרו להתקין DIRECTX 9C בעוד שאני יודע שעם הווינדואס יש לי DIRECTX10 לכן אני טיפלה מסרב לענות לבקשות שלו.. עוד מישהו נתקל בזה?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by tzr84,

יש לי צג של סמסונג בן שנתיים 19'. היה לי ויסטה רגיל אולטימייט לפני חודש הייתי שם על מצב חיסכון שאחרי 5 דקות הצג נכבה ובאמת היה נכבה. לפני חודש פירמטתי את המחשב (לא החלפתי חומרה) התקנתי ויסטה אולטימייט SP1 מאז הצג לא נכבה במצב חיסכון (כ.מסך 8600GT בקרוב יוחלף ל9800GT כשתגיע ההזמנה) דרייבר הכי חדש שיש. מה אפשר לעשות לפתור את הבעיה?(שאר המפרט בצד) אני שוב מציין שלפני הפירמוט זה עבד.

9. Started by gif,

היי,נכון כשלוחצים התחל=>הפעלה=>msconfig=>ושם יש אפשרות להוריד שירותים שעולים עם המחשב נכון?יופי! אז אני הורדתי את מה שאני לא רוצה שיעלה לי עם המחשב ואחרי שאני עשיתי ריסטארט למחשב שלי הכול חזר לקדמותו...כאילו לא ביטלתי כלום... מה הפטרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  10. אהלן הייתי רוצה לדעת מה היא הדרך הכי מהירה להעביר נתונים בין מחשב נייד למחשב נייח ששניהם עובדים עם חלונות 7 ? כיצד פיזית אני יכול להעביר את הנתונים שיהיה הכי מהר . תודה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  11. פעם הכנתי,ושכחתי איך... התוכנה לצריבה שאני משתמש בה היא DeepBurner 1.9 האם כל מה שצריך הוא לעשות burn לקובץ iso וזהו?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by mrraz,

כשאני מכניס עברית בתוך חלון מתקבל ג'יבריש כזה ?ז??? ??? ??ז??? ??? בשורת הכתובות אין בעיה, רק בתוך חלונות, תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  13. מהמעט ששיחקתי עם EFS, נראה שההצפנה מונעת גישה לתוכן של הקבצים, אבל לא מונעת ממשתמשים אחרים לפתוח את התיקיה ולראות את שמות הקבצים עצמם ותת-התיקיות שבה. שינוי הרשאות על התיקיה יכול למנוע גישה אליה, אבל הוא לא פתרון בטוח כי כל משתמש עם הרשאות אדמיניסטרטור יכול לשנות את הרשאות התיקיה. האם EFS יכול לעזור במקרה כזה? אם לא, האם יש חלופות אחרות? תודה!

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by ZiV PerRy,

אז ככה ברגע שאני לוחץ ctrl + alt + del בשביל לפתוח את ה-task manager קופץ לפי חלון עם ההודעה הבאה : task manager has been disabled by your adminstartor . הנה תמונה להמחשה - http://img223.imageshack.us/img223/9258/untitledcu2.png חברה אני חייב את זה אז בבקשה מי שיעזור אני ממש יודה לו

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  15. לפני שבועיים קניתי כונן קשיח חדש של 500GB והחלטתי שבנוסף ל XP אני אתקין גם ויסטה. מאז ההתקנה עידכנתי אותו והכל עובד באופן מספק אבל יש לי שתי בעיות נורא מעצבנות: 1.כל לילה בסביבות 5-6 האינטרנט מתנתק ובבוקר רק אחרי שאני עושה ריסטרט למודם ולמחשב הוא מתחבר שוב. אני מניח שזה קשור איכשהו לחוסר הפעילות של המחשב במשך כמה שעות וניסיתי לבטל כל אפשרות בחיסכון בצריכת חשמל שנראתה לי קשורה לזה, ללא הצלחה. (ב - XP זה לא קורה) 2.כשאני מדפיס חומר בעברית מהאינטרנט הוא יוצא הפוך בהדפסה. אני משער שזו איזושהי בעיה בפונטים...? * החומרה במחשב תקינה לחלוטין, הרגיסטרי מתוחזק והדרייברים מעודכנים. כמו כן אני משתמש ב NOD32 עדכני * אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה מראש ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  16. Started by Vissor,

יש כבר פתרון לבעית ה סאונד ב ויסטה?? 5.1 לא עובד בויסטה...רק 2 רמקולים קדמים...

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by yaloner,

שלום, ניסיתי מספר פעמים להתקין WinXP על מחשב חדש ובכל פעם ההתקנה נעצרת עם הודעת שגיאה שלא ניתן להעתיק קובץ מסוים. בהתחלה חשבתי שהדיסק פגום אז השתמשתי בדיסק התקנה אחר, הבעיה חזרה על עצמה. ניסיתי כמה פעמים את שני הדיסקים ובכל פעם קיבלתי הודעת שגיאה על קובץ שונה שלא ניתן להעתיק. חשבתי שהבעיה היא אולי בכונן האופטי, אבל גם עם כונן CD אחר הבעיה חזרה על עצמה. אולי חשוב לציין שמותקנים שני דיסקי SATA ב-RAID1. אשמח לקבל כל רעיון שיש לכם כי אני כבר ממש לא יודע מה לעשות.

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לתיקיות יש Web Content בצד שמאל, בו יש Preview ל-Images ול-Video של קבצים מסומנים. ה-Preview של Images לא מזיק ואני לא רוצה לבטל אותו. אני רוצה להשאיר רק את ה-Preview של Images, אבל לבטל את ה-Preview של כל שאר סוגי המסמכים, במיוחד את ה-Preview של קבצי Video, וזאת מבלי לבטל את ה-Web View. אבל, אם זה לא אפשרי אז אני רוצה לבטל לחלוטין את ה-Preview מבלי לבטל את ה-Web View. יש דרך לבטל את זה (עדיף בלי תוכנה)? עריכה: יתכן שאפשר לבטל את זה באמצעות ה-Registry. יכול להיות שהפתרון נמצא במפתח [HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\video]. מישהו יודע איזה ערך צריך לשנות?

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by LazyBoy,

אהלן, אני מריץ XP PRO SP3 וchkdsk לא עולה. chkdsk רגיל עובד אבל אומר שיש שגיאות ועוצר, וchkdsk /f מבקש לקבוע בדיקה בזמן בוט אבל לא עושה אותה. ניסיתי כבר לבטל את הpagefile וגם לסגור את כל התוכנות והכל ללא הצלחה. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by sherlock1212,

חברה שלי קנתה מחשב חדש, dell inspiron n5110, מההתחלה יש פס בחלקה העליון של המסך והוא יוצר מסגרת חדשה, ניסיתי לשחק ברזולוציה וזה לא עזר. הוספתי תמונה כדי להבהיר על מה אני מדבר, עזרה בבקשה.. תודה. [attachment deleted by admin]

21. יש לי vista home pre 64 והורדתי bittorrent בגירסתו העדכנית ביותר... כל פעם שאני מפעיל אותו המחשב נתקע לאחר כמה דקות ויש לרסטו.... זה קורה לי גם כשאני נכנס לmyspace אבל אני לא חושב שהבעיות קשורות... מישהו יכול לחשוב על סיבה או פתרון?

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  22. שלום לכולם, מקודם רשמתי באנגלית עקב בעיה בuser מסוים בXP אבל פתחתי עכשיו user חדש במחשב שלי ואני יכול לכתוב בעברית,אז אני עורך.(עם היוזר החדש בגדול המחשב עובד,רק אין את הקבצים הגדרות ותוכנות של היוזר הקודם,והאינטרנט זז קצת לאט מה עושים?) למי שלא הבין (ובצדק חח) את האנגלית הלא משהו שלי , הינה תיקצור בעברית : היה לי יוזר במחשב שרציתי לשנות לו את השם,שיניתי,אבל ראיתי שעדיין התקייה ההיא ב כונןC נשארה עם היוזר הקודם,וקוקי מתחילים גם עם שם היוזר הקודם,אז ניסיתי ידנית לסדר את זה ובטעות מחקתי משהו והיוזר הזה נהרס לגמרי. אין בו עברית,אי אפשר להפעיל בו שום תוכנה,האינטרנט בו לא סוחב,שום דבר לא עובד,אפילו הסל מחזור שלו לא עובד,פשוט נהרס טוטלית. אם אני לא טועה מחקתי מס' קבצים בתקיית ה…

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by Check_Point,

אם אני מתקין ווינדוס מדיסק שהורדתי לצורך העניין מהאינטרנט.. אבל יש לי רישיון חוקי לחלוטין (!!!) ובהתקנה אני רושם את ה-cdkey החוקי, צריכה להיות עם זה בעיה? או שבגלל שהעותק עצמו לא מקורי אז הגרסא תהפוך ללא מקורית?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by sami lami,

אהלן וחג שמח, אתמול כשניסיתי להיכנס לכונן הקשיח שלי (מופיע בתמונה) הווינדוס מציג לי הודעה של פתיחה באמצעות עם כמה אפשרויות. מצאתי את האפשרות שפותחת את הכונן, אך כל פעם שאני מנסה לפתוח את הכונן הוא מציג שוב את ההודעה כל פעם מחדש. יש פיתרון? תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  25. עוד בקושי ויסטה יצאה,ומייקוסופט כבר מפתחים את windows fiji שתיהיה כמו Second Edition של הויסטה. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=447482&sid=127

• 7 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.