Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לאחר ההתקנה פתאום כשאני לוחץ פעמיים על תקיה היא לא נפתחת ואני חייב ללחוץ על ENTER ... מה הבעיה? למה זה קרה פתאום? זה קרה קצת אחרי ששיחקתי עם ההגדרות של העכבר.. אבל אין לי מושג מה עשיתי.. איך פותרים את הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
כשרוצים לשנות את ה File Associations של קובץ מסויים מגיעים לתפריט שנקרא Open With השאלה היא איך מסירים מהתפריט הזה תוכניות כי במשך הזמן הוא גדל וגדל ואחרי כמה זמן יש שם כבר כל מיני תוכניות שהוסרו או דברים שבטעות הוכנסו(למשל קיצור דרך לתיקייה) בעיה נוספת שהצלחתי לסדר עם ה system restore והייצי מעוניין לדעת איך מסדרים אותה בדרך אחרת היא שכשמנסים לפתוח קובץ עם Open With במקום לקבל את התפריט ה notepad נפתח ואין אפשרות להגיע לתפריט הזה בעיה אחרונה אני מנסה לפתוח קובץ avi או כל ק(ובץ וידאו אחר) בעזרת התפריט של Open With מגיע לתוכנה שאני רוצה לפתוח איתה את הקובץ(התוכנה נקראת GSpot ) מסמן אותה לוחץ על open ומשום מה היא לא מופיעה בתפריט איך אפשר לסדר את זה תודה מראש הראל
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש אופציה לשנות את ברירת המחדל של ויסטה לגבי מיון התיקיות. יש אופציה להוסיף מיון לפי גודל סוג ותאריך שינוי אך כל הזמן זה מאתחל את עצמו לברירת מחדל תודה בכל אופן.
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 3, 733 מגה הרץ, 256 זיכרון SDRAM, מערכת הפעלה Windows XP. לאחרונה החלטתי להוסיף עוד שני יוזרים למחשב. כדי ששניהם יוכלו להשתמש באינטרנט סיווגתי את כולם כ- Administrators. מאז שעשיתי את זה, עם הזמן, שמתי לב שביצועי המחשב וכרטיס המסך יורדים. לדוגמא, המחשב כמעט נתקע, או יותר נכון נחנק כאשר אני נותן לו לבצע הרבה משימות ביחד, דבר שלא ממש קרה בעבר. מבחינת כרטיס מסך, שמתי לב שהביצועים שלו גם ירדו לאחרונה כאשר אני משתמש באחד המשחקים "הכבדים" שברשותי, דבר שגם לא ממש קרה בעבר. אני לא יודע מתי בדיוק זה התחיל, אבל אפשר לומר שזה מאז שהוספתי את היוזרים החדשים. הייתכן שזו הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אתמול ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים של איי טי איי וקיבלתי מסך כחול שניסתי להפעיל את המחשב מחדש. הסרתי את הדרייורים אבל מאז שאני לוחץ על המחשב שלי לוחק לו בערך שתי דקות להראות את הכוננים ...או שהוא נתקע וזהו ... ךמישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
נתקלתי הרבה פעמים בכל מני אתרים לא ממש חוקיים שמציעים להורדה גרסאות Windows עדכניות עד לתאריך האחרון, אבל עם קראק. יש לי Windows7 ultimate מקורי, איני מעוניין בשום פריצות, ולכן השאלה שלי - מאיפה ואיך הם משיגים עותקים מעודכנים? כי די נמאס לי כל פעם להוריד עדכונים וservice pack למערכת הפעלה שלי לאחר כל פורמאט.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
שלום לי ולחברה שלי יש מחשבים ניידים "המריצים" ויסטה. לפני כשבוע הופיע אצל חברה שלי בעיה שהמחשב מדווח שאין לה מקום פנוי על הכונן הקשיח ביצעתי נקיון מחיקת קבצים זמנים הסרת תוכנות וניקית 12 גיגה ביצע הפעלה מחדש למחשב הושוב דווח לי שיש רק 100 מגבית פנוים ביצעתי סריקה ואיתור שגיעות לא עזר השתמשתי בכלים לניקוי זיכרון לא עזר בסוף לאחר מעמצים ואלוהים יודע מה לא ניסית איך שהוא זה חזר לדווח שיש לה כ 12 גיגה פנויים וכעט אותו דבר קרה גם לנייד שלי. חשבו לציין שביצעתי על שני המחשבים סריקות נגד וירוסים אם NOD32 וסריקת אם התוכנת חומת האש שלי ואין שום בעיה שהם מגלים. אשמח לדעת אם משהוא נתקל בזה ויודע ממה זה נגרם. לדעתי מאחר ושני המחשבים מריצים את אותה מערכת הפעלה ולא בוצע שום התקנה ש…
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום , אני לא כל כך מתמצאת , אך שמעתי בעבר ש -service pack 2 אינו כה מוצלח ואינו חף מבעיות ועדיף להשאר עם 1 ..אז נשארתי . עכשיו , אני גם לא מעדכנת מאתר מיקרוסופט (מסיבות מובנות...) ומורידה קבצי עדכון ידנית (אבטחה וכו') מאתר : www.softwarepatch.com מס' שאלות: 1) אם מה שאני עושה זה מיותר ועדיף כבר להתקין את service pack 2\3 וזהו ולהוריד עדכונים ממקירוסופט (רק איך לבטל את ה-WGA או איך שקוראים לזה..) . 2) אני יודעת שהחבילה 2 מגיעה עם פיירוול מובנה ואני רוצה להשאר עם ה-SYGATE וה- NOD ANTIVIRUS במקום הDEFFENDER .במידה ואני אתקין חבילה 2\3 ,תהיה אפשרות לבטל את שניהם ? (את חומת האש אני יודעת לבטל ). 3) במידה ולא , לא תהיה בעייה בהתקנת תוכנות \ עדכונים לתוכנות בעתיד (לאחר…
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מה הservice pack הכי אחרון? מאיפה אפשר להוריד אותו ? (אם זה חוקי)
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום יש לי את המערכת הפעלה 7 והיום אחרי שאני חוזר מהעבודה אני רואה שכל הסמלים בשולחן העבודה נעלמו וכל התקיות הכל הכל נעלם פשוט נעלם.... איך אני מחזיר את הכל למצב הנוככי?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני סוף כל סוף הצלחתי לשדרג לחלונות 10 אבל התגלתו (מה הנקווה של התגלו והרבות של התגלתה?) בעיות: 3.11) אני לא מצליח לצאת מתוכניות לא פעילות במנהל משימות. 95) אני לא מצליח לתזמן 5 דקות של רקיעי שולחן עבודה מתחלפים. 98) המצביעים מXP לא נמצאים במסך הכניסה. 2000) כל הסמלילים (לוגו) של הקבצים והתיקיות מXP נמחקו. ME) אני לא מוצא איפה אני שם ערכות נושא למחשב. XP) אני לא מצליח לנקד פתאום. Vista) אני לא מצליח לשנות גופן, צבע גופן, צבע פס כותרת... בחלונות. 7) אני לא מצליח לחבר כונן רשת בחיבור USB עם DOK לD--Link VDSL N 6740U לפי הגדרות בחוברת. 8) אני לא מצליח להגן על הדפדפן Edge באמצאות האנטי וירוס שלי. 10) אני לא מצליח להוריד סרטונים ושאר קבצים בדפדפן Edge דרך I…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
פעם התקנתי על כונן C שהיה עליו XP את ה-7 באנגלית, לאחר כמה זמן התקנתי 7 בעברית אבל בכונן אחר, מהיר יותר. אני רוצה לפרמט את כונן C כדי שיהיה ריק, אבל הוא לא נותן לי. בכל דרך שאני מנסה הוא פשוט אומר לי שאני לא יכול, ניסיתי דרך CMD ודרך מנהל האחסון. ודרך אגב מחקתי את ה-7 באנגלית דרך MSCONFIG. אני אשמח אם מישהו יעזור לי לפרמט את כונן C הישן.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום! לפני כשנה קניתי מחשב חדש, והוא עשה לי בעיה מוזרה. כמעט כל משחק ותוכנה שהרצתי הוא הריץ לי מהר מדי.. למשל במשחקים הייתי רק לוחץ על תזוזה וישר מגיע לסוף המפה ודברים כאלו... הסבירו לי שזה נובע מהעובדה שיש לי 2 ליבות( AMD ATHLON 4200), אז השתמשתי במדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183189.msg1816093#msg1816093 עשיתי בדיוק מה שרשום וזה הסתדר לי מצוין. עכשיו, היום עשיתי פרמוט, ולאחריו זה שוב קרה. פעלתי לפי המדריך, אבל משום מה עדיין יש את הבעיה. יכול להיות שזה בגלל שתהקנתי SERVICE PACK 3 הכי עדכני? כי כשהורדתי את העדכון הראשון שמצוין במדריך הוא אמר לי שלא צריך להתקין אותו כי הגרסא שלי חדשה מדי או משהו כזה... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למד…
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קמתי היום בבוקר הדלקתי את המחשב החלון של הוינדוס עולחה ופתאום מסך כחול מעצבן הוא אומר שההיתה בעיה עם הקובץ HIDCLASS.SYS ומתחת כותב DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שאלה קצת מטומטמת אולי אל תהרגו אותי אני בסך הכל רוצה קצת חיים יותר נוחים אני עובד בעבודה עם WIN98 (אבל בבית עם XP וזה אותו דבר ) עם תוכנת OUTLOOK EXPRESS גרסה 6 כל העדכונים לWIN מותקנים אני לא עובד עם PREVIEW PANE - חלונית תצוגה מקדימה מחשש לVIRUS אני בסך הכל רוצה כשאני עושה דאבל קליק על הודעת אימייל - שתפתח בחלון שיהיה על כל המסך כי זה נפתח בחלון חלקי כזה נכון אני יכול ללחוץ דאבל קליק על שורת הכותרת או על הריבוע כדי לקבל חלון מלא אבל כשאתם קוראים הרבה הודעות ביום זה כבר הופך למספר לא מבוטל של קליקים.... ניסיתי לראות בהגדרת של OE וגם של הWIN - FOLDER OPTIONS ולצערי לא הצלחתי לסדר את זה למי יש רעיון???? אולי אתם יכולים לקרוא לי מפונק אבל אני אשמח לקבל עזרה ממי שיודע
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אני מתנסה בגרסת חלונות 8 שמייקרוסופט שחררה לבדיקה. המחשב עם ספריה בשיתוף. המשתמש הוגדר כמשתמש עם חשבון מייקרוסופט. כיצד אני ניגש לספריה שבשיתוף דרך מכשיר אחר? אני מנסה עם טאבלט אנדרואיד ותוכנת ES Explorer, לגשת דרך פרוטוקול SMB. הבעיה העיקרית היא שאני לא יודע מה שם המשתמש שהוא מצפה שאני אתן לו. ניסיתי את המשתמש ככתובת האימייל של חשבון מייקרוסופט אבל הוא לא מקבל את זה. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום.. אני מתהצל אם זה לא המקום להודעה הזאת אבל יש לי תקלה ממש ממש מוזרה: יש קבצים שכשאני מנסה להתקין אותם כותבים לי הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין אותם כי WINDOWS INSTALLER לא מותקן כראוי זה לא ככה בכל ההתקנות אלא רק בהתקנות שמשתמשות בו... אין לי מושג מה לעשות בבקשה תעזרו לי מהר רועי
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום! היום אני פותח את המחשב והווינדוס מגיע לחלק של הפס הרץ ואחרי זה כשהוא אמור להעלות את המסך הכחול של ההתחברות אז המסך נכבה והווינדוס כאילו ממשיך לעלות(המנורה האדומה נדלקת והכל). בדקתי במסך אחר וזה אותו דבר. זה יכול להיות כרטיס מסך? המחשב עולה במצב בטוח ובמצב VGA וכשהווינדוס אומר לי שהרוזולוציה לא מתאימה אז אני מאשר שיתקן ואז המסך נכבה. עשיתי תיקון ע"י הדיסק של הווינדוס וזה לא עזר... מה אני עושה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני בא להכנס לWINDOWS UPDATE בא להתקין דברים וזה עושה לי שהעותק של ווינדוס שלי לא חוקי..עכשיו אני שואל אותכם האם יש קרק שיבטל את אימות הגרסה של ווינדוס וככה אני יוכל להוריד דברים מWINDOWS UPDATE ובכלל מאתר מייקרוסופט תודה
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ניסיתי היום להתקין את windows7 ויש לי כמה בעיות עם ההתקנה אחרי שזה נכנס לחלון ההתקנה, מגיע לשלב האחרון (finishing installation) המחשב מאתחל את עצמו בחזרה, ופשוט לא עולה, כל המסך נשאר שחור ניסיתי שוב להתקין מחדש, ניסיתי גם גם להתקין על כונן אחר, שום דבר לא עזר ניסיתי גם לעלות ב safe mode זה נכנס לחלון בו כתוב: windows is preparing for first use ואז מופיע חלון בו כתוב שאי אפשר לעלות במצב בטוח, ואז שוב, המחשב מאתחל את עצמו וחוזר חלילה מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה רבה לעונים!!
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
http://img242.imageshack.us/img242/8981/memoryerrorby2.jpg העברתי מבט בתהליכים ואין איזשהו תהליך שגומר לי את כל הזיכרון .. יכול להיות שהויסטה שומר זיכרון או משהו כזה? ואגב שאלה, יש לי אפשרות להקצות את הגיגה זיכרון שלא מנוצל במערכת(מתוך ה-4 זיכרון במערכת 32 ביט) לטובה הזיכרון גרפי ייעודי? אם כן איך?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, כמה משתמשים אפשר לפתוח על xp באופן מקומי על המחשב שלי, עד 300 או יותר או מה הערך המקסימלי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש איזה פקודה שבהפעלה הבאה של ה WINDOWS הוא יעבוד עם ב סייפ מוד עם רשת ?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לא יודע אם עדיין קוראים לזה scandisk אבל אני צריך את הלוג של זה דחוף. המחשב התעצבן אחרי עדכון דרייברים ועשה את הסריקה הזאת בהפעלה. מחק לי כמה קבצים ואני צריך לדעת איזה. נראה לי שניים של ה ווינדוס o_O תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-