עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by hapoel,

אהלן מה שלומכם מישהו יכול להגיד לי איך מורידים את ה-safely remove hardware מה-msconfig? יעני איך זה רשום שם?? תודה מראש לכולם

2. אני משתמש בויסטה 64 מחשב משפחתי שיש בו מספר משתמשים לעיתים משתמש אחד מפעיל רשימת השמעה כל שהיא (עם מדיה פלייר או ווינאמפ) ונועל את המשתמש שלו השאלה שלי היא האם אני יכול לשלוח למשתמש שלו מתוך המשתמש שלי פקודה כמו השתק או עצור מבלי לסגור לו את כל התהליך על ידי kill process או לצאת מהמשתמש לי להתחבר למשתמש שלו לעצור את הנגן שלו לחזור למשתמש שלי ולהמשיך לעבוד או לחילופין דרך כלשהיא לעשות mute למשתמש שלם (כמובן שווליום מיקסר היה הרבה יותר יעיל אם היתה בו אפשרות לשליטה על ווליום של משתמשים אחרים) למרבה האירוניה נראה לי שהרבה יותר פשוט לעשות זאת למשתמש מרוחק פיסית

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by A1eX,

ערב טוב, השאלה היא כזו: כיצד ניתן לעשות שבעת כניסה למצב המתנה יכבו כל המווררים במארז בנוסף להרדיסקים והספק?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by david86,

http://img188.imageshack.us/img188/2826/085icm.jpg אייזה שגעיות המסך הכחול הזה אומר?

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by lidor_abo,

מישהו יודע מתי יוצאת חבילת השירות הראשונה של ויסטה.?

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by Ruya,

יש לי Windows Vista כרגע ואני רוצה לדעת איך אני מוחק אותו כדי שאני יוכל להתקין Windows אחר ? רויה.

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by Pimpy,

שלום, יש לי ויסטה וה- SIDEBAR (הסרגל עם הגדג'טים) לוקח לי הרבה מאוד משאבי מערכת. לשם השוואה: אצל חבר שלי, שמסתכלים במנהל משימות רואים שה-SIDEBAR לוקח לו 8,000K ויש עוד SIDEBAR שלוקח 5,000K. אצלי, שמסתכלים במנהל משימות רואים שה-SIDEBAR לוקח לו 50,000K ויש עוד SIDEBAR שלוקח 20,000K. להבהרה המחשב שלי יותר חזק משל חבר שלי בלא מעט ויש אותם גאדג'טים...(יש מפרט למטה) אני ממש מקווה שמישהו יודע למה אבל אין לי מושג ואפילו כיוון למה זה קורה!!!! תודה רבה רבה!!!! נ.ב המפרט שלי (מחשב חדש): INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHZ 8MB 1066MHZ LEADTEK 8800GTS 640MB PCI-E GIGABYTE GA-965P-DS3 OCZ DDR2 2048 (1024MBx2) 800MHz CL4 WD 250AAKS 250GB SATA ENERMAX LIBERTY 400W

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  8. במשהוא שנקרא MASSANGER המסנג'ר שלי לא עובד כיביתי אותו שהוא לא יעלה בהתחלה אבל אני כל הזמן מקבל הודעות על מיני פירסומות משונות. מה זה? ואיך אני עוצר את זה? תודה. יאיר.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by wow,

האם זה נכון שכדאי לא להתקין שום תוכנה בכונן C ז"א לתת רק לווינדוס להיות שם? אם לי יש 20 ג'יגה בכונן C ועכשיו אחרי כל התוכניות שמותקנות בו (עם הווידוס כמובן )נשארו לי 13 זה יהיה פחות טוב מזה אם הווינוס יהיה מותקן רק הוא על הכונן הזה? המערכת תעבוד מהר יותר או שזה לא משנה כי נשארו לי 13 ג'יגה שזה הרבה?

10. ניסיתי גם שחזור מערכת אבל זה לא עזר... הוא מראה איזה הודעת שגיאה עם system32.exe ופותח את תקיית ה- system32 ובעקבות כך המחשב פועל לא יציב ותוכנות קורסות מה יכולהלהיות הבעיה? ??? האם אפשר להשיג את הקובץ הזה וע"י כך לתקן את זה? או שבכלל חייבים להתקין מחדש את הווינדוס מחדש? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  11. זה נמצא במחשב של העבודה רשת פנימית ...לאחר שינוי הססמא לחדשה זה קרה ריסטארט לא עוזר להיפתר מזה ...כל כמה דקות חוזר ונעלם [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by shloosh,

לסבא שלי יש windows 98 עם גירסא 5,יש לו הרבה בעיות לפתוח אתרים שונים עם הגרסא הזאת. אמרו לו להתקין את גירסא 5.5 או 6 בכלל... מה עדיף ויפעל טוב על המחשב שלו פנטיום 450??? ועל ווינדוס 98 ואיפה אפשר בכלל להוריד את הגרסא המלאה של זה,או לפחות עידכון או משהו כזה?????

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by ביצה,

אהלן! יש לי WIN7 כבר מלא זמן ואני משתמש והכל טוב ויפה עוד לא היתה לי תקלה אחת. אתמול היתי באמצע משחק והיה הפסקת חשמל והמחשב התכבה ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור ומופיע עליו את ההודעה הבאה: "Disk boot failure, insert system disk and press enter" ואני לא יודע מה לעשות. דרך אגב בדקתי בביוס והבוט מכוון ל-HDD כמו תמיד ואני לא מבין מה הבעיה פתאום. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by matanya,

עם גיגבייט EX58-UD5 רואה רק 2G RAM (מאפייני המחשב שלי - כללי, אע"פ שב System Info הוא רואה 3G). ב Boot.ini יש: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /PAE /3G מה קורה כאן. נדמה לי שבבורד הקודם שהיה לי (UD4) הוא כן ראה 3G . תודה.

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by Terminal Frost,

האם עדכון BIOS יכול לגרום לבעיות בהפעלת XP שכבר מותקן על המחשב? קראתי בהרבה מקומות שאין לעשות עדכון BIOS לתקנה קיימת של XP, ואם כן עושים יש לעשות REPAIR להתקנה לפי שהיא עולה. ואם מותקן XP SP2 - אפשר לעשות REPAIR עם דיסק של הXP המקורי?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  16. יש לי ווינדווס xp, ויש לי איתו בעיה מרגיזה שהוא פשוט מאתחל את עצמו, כשלפני זה הוא מודיע לי הודעה בה נאמר לעשות שמירה בכל תוכנה שהיא, ושהמחשב יסגר תוך דקה, ומופיע שם קאונטר של זמן. זה קרא לי לאחר שפירמתתי את המחשב... אני מודע לזה שהבעיה הזו אמורה להיפתר ע"י שידרוג winxp, אבל שידרגתי מהאתר של מיקרוסופט וזה עדיין קורה!

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  17. אוקיי לפני כמה ימים הלכתי לישון עם הטלויזיה דלוקה ( דרך המחשב ) בבוקר התעוררתי והמחשב עשה לעצמו ריסט ונתקע בחלון דוס ששם היה כתוב משהו כמו no system disk אחרי כמה נסיונות ריסט נוספים הצלחתי לעלות את ווינדוס , המערכת הפעלה כאילו עשתה לעצמה שיחזור וחזרה למחצב ההתחלתי אחרי פירמוט למרות שכל התוכנות עדיין מותקנות ולא איבדתי שום חומר , פשוט נעלמו כל האייקונים וכו'... בנוסף המחשב עבד נורא לאט... בדקתי וראיתי שההארדיסק נכנס בלי שום סיבה למצב PIO... אחר שהחלפתי בין מקומות ה IDE הוא חזר למצב Ultra DMA mode 5 ולתפקוד רגיל הדבר הזה קרה לי בעבר ללא סיבה אני פשוט לא בטוח אם זו בעית חומרה או תוכנה יש רעיונות או עצות ? דרכים לבדוק את החומרה או משהו ? System specs: AMD Athlon XP 2500 …

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by maXopka,

אחרי התקנה בפעם רביעית התיאשתי, אבל עדיין לא הבנתי למה זה קורה? הפרטים בתמונה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by matan101010,

יש לי כל הזמן הודעות מהמסנגר סרביס בקשר לכל מיני דברים ונותנים לי קישורים ואני לא רוצה שזה יקרה כי זה סתם מקפיץ לי את ה-windows ומפריע לי, איך אני מבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by dbx22,

מה הservice pack הכי אחרון? מאיפה אפשר להוריד אותו ? (אם זה חוקי)

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by foxil821,

שלום, ברשותי חלונות 7 וכרטיס מסך ATI Radeon HD 5500 יש לי 2 יציאות אודיו: אחד יציאה רגילה מכרטיס האם ושני יציאה מכרטיס מסך מחיבור HTMI אל טלוויזיה איך לגרום לחלונות 7 שיעבוד 2 יציאות במקביל מבלי שאחד מאודיו תהיה פעיל ושני כבוי כמו בתמונה. תודה על תשובה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by CoBrA-MaN,

אז ככה, כשאני במצב של IDLE בוינדוס XP משום מה המעבד מנוצל הרבה יותר מידי ממה שאמור להיות (ניכר ב cpu usage). מלבד זאת, אחרי שאני נכנס לישום כלשהו ויוצא הזכרון שבו השתמשתי לא תמיד מוחזר ויוצא מצב שאני מוכרח לעשות ריסט כל יום (לצורך הענין, יש לי 256 DDR333) או לאחר שימוש ארוך בתוכנה\משחק כבדים. תודה מראש לעוזרים :-\

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by idDFdd,

תראו, אף פעם לא הבנתי את הפירמוט בוינדוס ויסטה לוחצים על מחיקת הכוננים בתפריט הזה וזה מוחק תוך שניות את כל החומר בדיסק הקשיח ואז תוך 20 דקות יש ויסטה חדש... לעומת זה בXP פירמוט וההתקנה לוקח הרבה יותר זמן... מישהו יכול להסביר לי את זה?

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by mr. president,

יש לי מחשב חדש . AMD ATHLON X2 3800 ASROCK ALIVESATA2-GLAN 1GB DDR II 667 MHZ. התקנתי את הכרטיס רשת מהדיסק בלי בעיה. הייתה קצת בעיה להתחבר לאינטרנט אבל בבזק בינ"ל עזרו לי. אז נזכרתי שלא התקנתי כ.קול. אז התקנתי גם אותו מהדיסק. במהלך ההתקנה קיבלתי הודעה שהשתנו קבצים של המערכת (כלומר של וינדוס XP ) ולהכניס את הדיסק של וינדוס כדי למנוע בעיות בעתיד. הכנסתי, סיימתי להתקין את הכרטיס קול ולא הייתה בעיה. כשהפעלתי עוד הפעם את המחשב,לא היה זכר לכ.רשת. התקנתי אותו עוד הפעם וגלשתי. ואז המחשב התחיל להיתקע. שאני פותח כמה חלונות באקספלורר, המחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט. ואז לפעמים לא מופיע הכ.רשת, ואני צריך לכבות את המחשב ולהדליק אותו ואז יש כ.רשת מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  25. התקנתי ויסטה על מחשב Pentium D (dual-core) CPU 2.8GHz, 2GBRAM, GeForce 7300LE 512 MB. המחשב עומד בדרישות החומרה. ההתקנה עברה חלק ומהר, אך לאחר האיתחול האחרון ניתקלתי בבעיה הבאה: השלב האחרון של ההתקנה (בדיקת ביצועי המערכת אם איני טועה) לקח למחשב המון זמן: חושב לכמה שניות, קופא למשך דקות ארוכות (שוב, המון זמן), ממשיך עוד כמה שניות לחשוב, שוב קופא, וכן הלאה. לאחר מכן הוא עלה בסופו של דבר, אך גם אז נמשכה הבעיה - בשביל להגיע למצב שאפשר ללחוץ על אייקון כלשהו, לוקח שוב דקות רבות, וגם וגם אז "חלון הההזדמנויות" הוא לשניות מועטות בלבד. ראוי לציין שניסיתי בעבר גירסא אחרת של ויסטה, שלאחר התקנתה צצה הבעיה. חשבתי שהיה מדובר בבעיית זיכרון, אז שידרגתי ל-2GB, אך הנה אני כאן היום שוב עם א…

• 8 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.