Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי חברים לצערי מזה זמן רב יש לי בעייה כל פעם שאני גולש קופץ לי חלון חדש שבהתחלה הוא ריק, כשאני לוחץ על הכפתור STOP אז פתאום מופיעה כתובת res://ieframe.dll/navcancl.htm ובשביל להמחיש לכם את זה בצורה ברורה יותר העלאתי תמונה www.shiker.co.il/window.jpg ניסיתי לפתור את זה דרך התוכנות spyware doctor, spybot S&D, AdAware אבל אין שום דבר נאדה, וזה מעצבן ככה יש פתרון לזה?
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני פשוט לא מאמין עד שיש לי ווינדוס חוקי, נכנסתי לאתר של מייקרוסופט להוריד את העדכון הקריטי הנ"ל, והכלי של ה Validation נפל X_X מישהו יכול בבקשה לדאוג לי להורדדה ישירה לקובץ KB940104 לווינדוס ויסטה הום פרימיום 32 ביט באנגלית? תודה לכל מי שמוכן לעזור קרייסיס צולע בלי העדכון הזה ]:
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מופיעה לי מסך כחול וכתוב בו:driver irql not less or equel
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שבוינדוס אקס פי יש אפשרות לשנות את התוכניות לברירת המחדל לא זוכר איך עושים את זה ז"א שאם אני רוצה שהמדיה פלייר יהיה תוכנית ברירת המחדל אז אני משנה את האופציה הזו למישהו יש רעיון איך מגיעים לזה? ולא לחיצה על עכבר ימני ואז הפעלת באמצעות אלא אחרת עד כמה שידוע לי יש אייקון עגול כזה עם צבעים שאז הוא נותן גישה לתוכניות ברירת המחדל של וינדוס או התאמה אישית ושם אני מחליף לתוכנית בה אני רוצה להשתמש.... תודה מראש ושבוע טוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
יש לי שני כוננים פיזיים במחשב, C: ו-D:. גיליתי שהראשון © תקול, ולכן התקנתי את Windows XP על D, ואמרתי לעצמי שאוציא את C בהזדמנות. עכשיו גיליתי שככל הנראה המחשב לא מסוגל להעלות את חלונות בלי כונן C. איך אני יכול לגרום לו לרוץ עם D בלבד?
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום! במחשב שלי מותקן כרגע חלונות 7 וחלונות 8 (שהתקנתי לפני כמה ימים לראות איך הוא עובד והאם יהיו הביצועים בו יותר טובים). ברצוני להתקין את המשחק PES. האם אפשר להתקין אותו פעם אחת ושאוכל לשחק בשני מערכות ההפעלה? (עוד דרך בשבילי לראות עד כמה הביצועים יותר טובים). תודה, מושיקו
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, חבר שלי נתקל בבעיה עכשיו. המובי מייקר לא עבד לו אז הוא עשה ריסטרט למחשב. כשהמחשב נדלק מחדש עלה המסך של בחירת יוזר, והוא ראה שהיוזר שלו נעלם ורק יוזר בשם Admin נשאר והוא לא יודע את הסיסמה אליו. למישהו יש מושג איך היוזר נמחק פתאום ? והאם כל הקבצים שהיו ביוזר ובמחשב נמחקו ביחד איתו ? ואפשר לפתוח יוזר חדש דרך מסך בחירת המשתמש ? ה-Windows שלו לא מקורי, יכול להיות שזאת הבעיה ? יכול להיות שזה וירוס ? אשמח לתשובות, נועם
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
-
היי , אני יודע שהנושא נטחן , אבל אני מחפש תוכנות שרצות ב 64 טהור , לא כאלה שהם 32 ויש להם תאימות כרגע אני מה שאני מחפש בעיקר זה אנטי וירוס שלא מצאתי , דרייור לכרטיס קול AC97 של REALTEK שלא מצאתי ועוד ממולצים . אני יודע שהנושא נטחן אבל אני חורש ולא מוצא , כמובן שקראתי מלא טראדים בנושא בבקשה עזרה . ולמי ששואל ה XP 64BIT מדהימה , אני נהנה ממנה יותר מה VISTA בהרבה
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
איך דוחסים 5 וינדוסים בדיסק אחד כמו שהרבה מפיצים winxp 5 in1
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת ביותר כשאני מנסה להפעיל תוכנה/משחק קופצת לי הודעה שאומרת: {שגיאת ישום} אתחול תקין של הישום נכשל (0xc0000005). לחץ על אישור כדי לסגור את הישום. חשבתי לסרוק ספייווארים ווירוסים אבל גם האנטיוירוס לא עולה וממש לא מתאים לי לפרמט עכשיו את המחשב, יש דרך לפתור תבעיה ללא פרמוט? תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
בכמה ימים האחרונים ה Firewall שלי אומר לי על כמעט כל דבר שאני מפעיל שהוא מנסה להתחבר ל crl.verisign.com או משהו כזה, ומשהו גם ניסה את crl.microsoft.com אם אני לא אומר לו לזכור את התשובה שלי, שהיא "לא" אז זה מאט לי את המחשב כל פעם. כשאני מוחק קובץ לוקח לו שעה, והוורד שואל פעמיים, ואחרי שהוא לא מצליח אז נורטון אנטי וירוס מנסה. (הפיירוול של sygate ). יש למישהו מושג מה זה ואיך להפסיק את זה? עשיתי חיפוש במחשב ל verisign וכל מה שזה מצא זה C:\Program Files\Common Files\Services\verisign.bmp שזה כולו לוגו מסריח. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
יש לי קשיח של 4 גיגה יכנס בפנים ?? ווינדוס 2000 SP3 ועוד שתיים של 20 ו16
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה שמשגעת אותי ואני נאלץ לעשות כל פעם ריסטרט כדי שזה יעלם, כאשר אני עובר בין החלונות לפעמים קורה מצב שההנפשה (הכתומה כמו בתמונה שתראו להבא) תקועה על חלון שאני בכלל לא בו, והוא ממוזער, התקיעה נשארת שם (בצבע כתום) עד שאני לא מעביר על כך את העכבר, לאחר שזה קורה כל חלון שנפתח (ממוזער או לא) מקבל את הצבע ונתקע כך, הדבר נורא מעצבן ואשמח לפיתרונות (חוץ מלבטל את ה AERO) תמונה להמחשה: http://eliad.org/uploads/1251331911.jpg תודה.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הכל היה בסדר עד שפתאום נתקע לי הBABYLON וכנשנכנסתי לטאסק מנג'ר לסגור אותו זה מה שקיבלתי: איך אפשר לתקן את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שזה הפורום המתאים אם לא בבקשה תעבירו. רוב המשחקים שאני משחק אחרי 5-1-5 דקות קופץ מסך המוות הכחול ושניה והמחשב עושה ריסט. זה קורה לי בGRWA2, BIOSHOCK, MOA AB,911 - First Responders וכו'... האם יש פיתרון? מפרט מחשב בצד. תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, 2 שאלות לקהל**: יש לי ויסטה הום פרימיום על לפטופ עם 2 ג'יגה זיכרון ומעבד ליבה כפולה 2 גה"צ. (לפטופ של לנובו T61) הלפטופ חדש, אצלי שבוע, ואני יודע לגלוש בלי שיידבקו לי דברים על המחשב ככה שהסיכוי שרכשתי רוגלות ועניינים בשבוע הזה די נמוך. יותר מפעם אחת קרה לי, שפתאום הוויירלס נכבה, ואז אחוזי הCPU קופצים לערכים מטורפים של 60% ולא יורדים. וכמובן שאז כל פעולה על המחשב נעשית בעייתית, ואני לא מצליח להדליק בחזרה את הוויירלס. עד כה זה קרה פעמיים, ופעמיים עשיתי ריסטארט והכל הסתדר, אבל זה לא פיתרון לבעיה (זה לא שהמחשב דלוק וכל היום טוחן עבודה, כולה כמה קבצים באקרובט, פיירפוקס ומסנג'ר). ועוד שאלה על ויסטה - כשאני בא להוריד SP1 לויסטה באתר של מייקרוסופט רשום (בתרגום חופשי) …
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קרה משהו קצת מוזר ב 'המחשב שלי' היסתכלו בתמונה על הסמלים,ותבינו לבד. מישהו יודע למה זה קרה בדיוק? זה לא נוח..
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא מחשב חדש שיש בו 4Gb זיכרון, רציתי לדעת אם XP יממש את כולו במשחקים?
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
למי שלא מכיר, Microsoft Update זה תוסף שמאפשר לעדכן את כלל רכיבי התוכנה של Microsoft ולא רק של חלונות (אופיס, לצורך העניין) במכה אחת. עושה רושם שלאחר ההתקנה של הדבר הזה, בשעת ביצוע עדכון, המחשב מואט בצורה משמעותית ומתפקד ממש... רע... זה גועל נפש. איך ניתן להסיר את הדרעק הזה בקלות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני יודע חבר שלי פעם היה לו גם XP וגם 98 באותו כונן ( C במיקרה הזה) והוא יכל לבחור בהם בבוט איזה להתחיל איתו אז אני רוצה לדעת עם זה אפשרי לעשות את זה עם הVISTA ו XP... כי אני לא ממש רוצה לחלק את ההרדיסק לעוד כונן בישביל הויסטה...
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום, מדי פעם המחשב שלי עושה ריסט ואחרי שהמחשב עולה הוא אומר ש windows בצע שיחזור לאחר יציאה בלתי צפוייה ומראה לי תהודעה הזאת: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: a BCP1: 000000000000002F BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000001 BCP4: FFFFF80001C598B2 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112907-01.dmp C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-45271-0.sysdata.xml C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WERCF9D.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fw…
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-