Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות למשל שמקש F12 שאף פעם גם ככה לא בשימוש תמידי ......אני רוצה לעשות שכל פעם שאני אלחץ עליו הוא ישים לי כ 12 ספרות ......שכל פעם אני מכניס ידנית ..... נראה לי קוראים לזה STICKEY KEYS .......לא מצליח למצוא את זה ב SP2 ....... איפה זה נמצא ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אז ככה, כשאני במצב של IDLE בוינדוס XP משום מה המעבד מנוצל הרבה יותר מידי ממה שאמור להיות (ניכר ב cpu usage). מלבד זאת, אחרי שאני נכנס לישום כלשהו ויוצא הזכרון שבו השתמשתי לא תמיד מוחזר ויוצא מצב שאני מוכרח לעשות ריסט כל יום (לצורך הענין, יש לי 256 DDR333) או לאחר שימוש ארוך בתוכנה\משחק כבדים. תודה מראש לעוזרים :-\
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כשרוצים לשנות את ה File Associations של קובץ מסויים מגיעים לתפריט שנקרא Open With השאלה היא איך מסירים מהתפריט הזה תוכניות כי במשך הזמן הוא גדל וגדל ואחרי כמה זמן יש שם כבר כל מיני תוכניות שהוסרו או דברים שבטעות הוכנסו(למשל קיצור דרך לתיקייה) בעיה נוספת שהצלחתי לסדר עם ה system restore והייצי מעוניין לדעת איך מסדרים אותה בדרך אחרת היא שכשמנסים לפתוח קובץ עם Open With במקום לקבל את התפריט ה notepad נפתח ואין אפשרות להגיע לתפריט הזה בעיה אחרונה אני מנסה לפתוח קובץ avi או כל ק(ובץ וידאו אחר) בעזרת התפריט של Open With מגיע לתוכנה שאני רוצה לפתוח איתה את הקובץ(התוכנה נקראת GSpot ) מסמן אותה לוחץ על open ומשום מה היא לא מופיעה בתפריט איך אפשר לסדר את זה תודה מראש הראל
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כאשר אני מתקין WIN 7 בפעם הראשונה, לאחר ההאתחול הראשון הווינדוס עולה בפעם הראשונה ומסיים את ההתקנה שלו, לאחר מכן לפתע נכנס המחשב למסך שחור עם מקף תחתון ואז לא עולה כל פעם....מה הבעיה ואיך אפשר לעשות כדי לפתור ?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המחשב שלי INTEL I5 GTX275 2*2 DDR3 Asus P7P55D LE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) כרגע אני על XP 32ביט אני חושב להתקין וינ 7 או וינדוס XP 64 ביט אני חושב ש המחשב לא רואה את כל ה4 ג'יגה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אני יודע שאין (וכנראה גם לא יהיה) תמיכה בIPX\SPX על ויסטה, השאלה אם יש דרך לעקוף את הנושא (אולי VIRTUAL MACHINE?) או שאני חייב לעשות DUAL BOOT?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בעזרתכם האדיבה להתקנת שפה נוספת עברית על מחשב נייד שמותקננת בו מע' הפעלה וויסטה פרימיום 64 ביט במחשב דל שנרכש זה עתה בחו"ל תודה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה פירושם של ה-x64 וה-x86 ? תודה למי שיענה, ומי שיודע להרחיב יותר על איך זה משפיע בתחום המשחקים שירחיב. תודה !
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי 2 התקנות ווינדוס כל אחת על דיסק פיזי אחר כל התקנה רואה את ההקנה השניה (שתיהם XP דרך אגב...) הכל טוב ויפה... אני מעוניין להעתיק תקיה מסוימת מהוינדוס הראשון לשולחן עבודה של הווינדוס השני אבל הקטע הוא שאני לא רוצה שזה יהיה חד פעמי אני מעוניין שכל פעם שאני ישנה את התוכן של התקיה הזאת, העותק בהתקנה שהניה של הווינדוס גם ישתנה (בהתקנה של הווינדוס השני אני לא משתמש הרבה אז לא מפריע לי שהדיסק הפיזי השני יכתוב כל פעם שהראשון כותב) כמו סוג של RAID 1 אבל רק עם תקיה מסוימת במקום כל הכונן או מחיצה שלמה מישהו יודע איך אני יכול לעשות (אם בכלל) דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
איך אני מתקין ווינדוז XP על HD בלי למחוק את הקבצים הישנים שלו? כדאי לבחור באופציית REPAIR במקום התקנת WINDOWS? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
רק אני הבחנתי בכך שההארדיסקים בסביבת המערכות האלה לעיתים "טוחנים" לשווא... בלי כל סיבה מוצדקת?.... ה Indexing Services מבוטלים, מה יכול להיות הגורם לכך? מדובר בתופעה רנדומלית, היכולה להתרחש סתם כך, גם ב Idle מוחלט (נמצא ב Desktop, בלי שום processים תובעניים הרצים ברקע) הנמשכת מס' דקות, עד לפעם הבאה. וכן, ניסיתי לפרמט.
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום מתכוונת לקנות נייד של LENOVO בגלל שלמדתי על בשרי שלא תמיד מתאים לנייד WIN7 (האסוס 1005 שלנו זוחל זחילה מרשימה תחת 7) אשמח לדעתכם - האם במחשב המפורט בכ"ז כשאי להתקין 7 (במחיר מצחיק) או שעדיף XP? Windows® XP Professional מע הפעלה Intel Core™2 Duo מעבד T6570 סוג מעבד 2.1GHZ מהירות שעון 800MHz תדר 2MB L2 זכרון מטמון 2GB זכרון 800Mhz DDR2 6400 מהירות זכרון 250GB sata במהירות 5400RPM דיסק ???
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. אני זוכר שפרסמו את ויסטה נורא התלהבו מהטריק התלת מימדי של הגרפיקה, כלומר עם יש לכם כמה חלונות פתוחים אז לוחצים ALT +TAB ומקבלים תמונה תלת מימדית של החלונות הפתוחים, עכשיו לשאלה ,יש לי וינדוס 7 אולטימיט 64 ביט , האם הגאג'ט קיים ? עם כן איך מפעילים?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם אז ככה, יש לי שאלה קטנה על איזה משהו שמציק לי ב windows xp. כשאני נכנס למחשב שלי אני רואה את כונן D עם איקון של כרטיס רשת אלחוטי. האיקון הזה הופיע לי מלפני המון זמן, וגם עכשיו ביצעתי פירמוט למחשב ועדיין יש את האיקון. אכן אני עובד עם כרטיס רשת אלחוטי אבל מזה האיקון הזה על כונן D? ואיך אני מסיר את האיקון הזה? תודה רבה תמונה לדוגמא:
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
טוב אחרי השיעור בעברית נגיע לבעיה... התקנתי SP3 ואני רוצה להסיר אותו.הכל טוב ויפה וכולם יגידו לי ללכת ללוח בקרה הוספה\הסרה של תוכניות.הבעיה היא שליד החבילת שירות 3 אין את הכפתור "הסר".ניסיתי את CCLEANER אבל עדיין התוכנה עדיין על המחשב ואני רוצה לנקות אותה לגמרי ולהתקין את חבילת השירות SP2. נסיתי את הנקודת שיחזור של חלונות וגם לא הלך. אשמח לפתרונות. תודה
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום-מותקן לי כיום וינ'7ואני מנסה להתקיןXP על מחיצה אחרת ומקבל הודעה שלא ניתן להתקין כי מותקנת גירסה חדשה יותר. האם יש פתרון לבעיה?-תודה
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
שלום בווינדוס 7 התקנה חדשה כל פעם שאני כותב את האותיות הראשונות זה פתאום פותח את הסרגל חיפוש וממשיך לכתוב שם.. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גולש בלפטופ דרך ההוטספוט של הסלולרי שלי. רציתי לדעת, אם אני מוריד את הפלאש ב xp, תצרוכת הגלישה שלי תהיה יותר מועטה? יש לי 2 ג'יגה ואני לא רוצה לבזבז אותם על פירסומות. אם כן איך מורידים את הפלאש? והאם יש עוד טוויקים ששוה לעשות כדי להוריד מנפח הגלישה? תודה
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות את מיקום תיקיית users, ובמדריכים שראיתי נאמר לאתחל את המחשב מהדיסק של win7 ואז לאחר השלב של בחירת השפה אמור להופיע לי החלון הבא (כמו בקובץ המצורף) ואז לבחור windows repair הבעיה היא שכאשר אני עולה מהCD ובוחר שפה ישר מופיע לי המסך של partintions ובאיזה אני רוצה להתקין ולא מופיע לי המסך שאני צריך? מה אפשר לעשות בנושא?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל העמדה שלי אובייקטיבית לחלוטין אני אני לא בא לפרסם שום חברה אין לי שום נטיות כלפי MS לטוב ולרע אני לא פאנבוי של אף אחת מן החברות של מערכות ההפעלה בשוק ההתקנה: התקנה פשוטה מאוד יחסית למרות שאני הרבה אבל הרבה יותר אוהב את ההתקנה של XP , הרבה יותר נוחה והרבה יותר מהירה אנשים אם אתם רוצים להתקין ויסטה , תקחו את הזמן!! ואני לא צוחק עד שהדיסק נטען לוקח לו איזה 5 דקות ואז עוד פעם לוקח לו 5 דקות ואז רק הוא מתחיל להתקין ואת ההתקנה אני לא יודע כמה זמן , אני הלכתי מהבית , כשהגעתי זה סיים אהבתי מאוד את העיצוב , לגבי דרייבר של כרטיס מסך עוד לא בדקתי אם הוא זיהה אוטומטית בינתיים עובד לי יחסית חלק למרות שממבט ראשון אני מרגיש שXP יותר מהר אבל אני עדיין לא …
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אוקי מצאתי תוכנה ממש מגניבה שיכולה לעלות מערכת הפעלה נוספת בתוך המערכת שלך בלי לפגוע בכלום בלי למחוק כלום או משהו דומה. איך זה עובד? אנחנו מעלים את מערכת ההפעלה שאיתה אנחנו עובדים ומריצים את התוכנה Virtual PC 2007 התוכנה פותחת חלון ומדמה לנו הרצה של המחשב ואנחנו יכולים להתקין איזה מערכת הפעלה שבא לנו בלי לפגוע או למחוק משהו. לדוגמא: ולמה זה טוב? לאנשים שרוצים ללמוד להתקין מערכות בהפעלה מעוניינים להריץ מערכות הפעלה נסיוניות מעוניינים להריץ לינוקס או לשנות הגדרות ולראות מה הם ההשפעות על המערכת. התוכנה נתנת להורדה חינם, לבעלי חלונות חוקי בלבד לפי מיטב ידעתי. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=04d26402-3199-48a3-afa2-2dc0b40a73b6&DisplayLang=…
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח.....(מפרט בצד) עכשיו אני לא מצליח להתקין את הכרטיס על הויסטה, איך אני מתקין אותו?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
עוד בקושי ויסטה יצאה,ומייקוסופט כבר מפתחים את windows fiji שתיהיה כמו Second Edition של הויסטה. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=447482&sid=127
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-