עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, יש לי 2 רמקולים ו-subwoofer וכולם מתחברים רגיל (דרך היציאה האחת מאחורי המחשב). במערכת ההפעלה windows 7 כיצד: א. אני יכול לשלוט על עוצמת ה- subwoofer ? ב. להגביר את העוצמה של כל רמקול בנפרד (הימני שלי יותר חלש)?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by gal200920,

קונה מחשב חדש לשימוש משרדי (לא הכי איכותי) ומתלבטת איזה ווינדוס להתקין, המליצו לי 10 אבל אני לא מבינה גדולה, הבאתי מפרט של המחשב אם זה חשוב - https://tms.co.il/desktops/office-desktop?product_id=107767

3. פרמטי לפני שבוע וכל פעם אני נתקל בבעיה אחרת...עכשיו נכנסתי לתיקייה של המשתמש שלי ומחקתי מישם תיקיות שחשבתי שאני לא צריך (ספריות) בניהן: מועדפים, חיפושים,3 קיצורי דרך "ושולחן העבודה". עכשיו פתאום שאני נכנס לתיקייה של המשתמש שלי או לתיקיית הסיפריות או בכלל פותח חלון כדי לשמור קובץ (כמו בוורד למשל)+, קופצת הודעת שגיאה שבתמונה. יותר מיכך אני לא יכול להעתיק כלום לשולחן העבודה או לשים בו קיצורי דרך! איך אני מחזיר את תיקיית שולחן העבודה? את שאר התיקיות תמיד הייתי נוהג למחוק אבל כנראה ששולחן העבודה היא חייבת להשאר. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by פיני1805,

שלום, התקנתי עדכון שמודיע לי שהווינדוס לא חוקי. איך אפשר להסיר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by papa duck,

שלום לכולם אני חדש כאן בפורום פרמטתי את המחשב ונתקלתי בבעיה שלא הייתה לי לפני הפרמוט מערכת ההפעלה שלי היא XP כמובן כשאני פותח את הoutlook express הוא עושה לי sign-in אוטומטית - לא רוצה את זה!!!! יש לי רק 7 חברים במסנג'ר ואני פותח אותו פעם ב.... בדר"כ אני משתמש בICQ הצ'ק בוקס של sign in automatically לא מסומן! וגם בלשונית preferences לא מסומנים run this program when windows starts וגם allow this program to run in the background מי יודע מה עושים??? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by י.ע,

היכן נמצאים מכתבים שנשלחו והתקבלו ב- outlook express. אני רוצה לגבות אותם לפני פירמוט המחשב ולהחזיר אותם לאחר הפירמוט.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם! אני רוצה להתקין win8 על הנטבוק שלי ולצורך העניין אני מכין התקנה על דיסק חיצוני של 250GB. משום מה הכלי הנ"ל לא מזהה את הדיסק כשאני רוצה לייצא את ההתקנה. יש למישהו מושג למה? הדיסק מפורמט ועובד תקין. אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by KOBrA,

חברה יש לי וינדוס 6 ב 1 ו הוא מזה מעפן אני מעתקין ממנו את XP PRO COR... והוא דפוק... אז אני רוצה וינדוס אחר אז איזה וינדוס XP אתם ממליצים לי ?? ומזה INTERGRATED ?? ומה אתם אומרים על הגרסה הזאת של הוינדוס ?? WINDOWS XP PRO CORPORATE (BOOTABLE) + SP1 INTERGRATED ??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by HellBoY,

טוב אז ככה. יש לי וינדוס xp pro ולא מותקן סרביס פאק. שאני מעלה את המחשב אז ב welcome screen לוקח לו משו כמו 30-40 שניות כדי להעלות את הוינדוס. עוד דבר זה כשאני מעלה אותו נפתחת לי ההודעת שגיאה הבאה: http://img33.imageshack.us/my.php?image=ds8zp.jpg מה עושים עם שתי הבעיות הנ"ל ? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by yotam.m,

חיפשתי באתר של מיקרוסופט את SP2 ולא מצאתי הכוונה היא להוריד את SP2 בעברית כקובץ ולא מתוך windows update איפה אפשר למצוא את SP2 כקובץ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מותקן כרגע win xp home eng ויש לי את הדיסק המקורי בעברית. יש דרך לבצע? אני מכיר את חבילת השפות, אך היא עובדת רק אל pro. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  12. השארתי הודעה בטריידזון ומשיהו הגיע אליי למייל עם מספר פלאפון ומחקתי בטעות גם מהInbox וגם מDeleted items! יש דרך להציל את זה?? כי אני ממש רוצה ליצור קשר עם הבנאדם! תודה רבה לכל המגיבים!

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by ofekd23,

שלום אני לא בטוח שזה המקום זה סליחה עם אני תועה קניתי מחשב חדש עם 4GB RAM זה כך יש לי מערכת העפלה XP 32BIT אני יודע שבמערת של 32BIT אפשר להישתמש ב3.5 GB RAM איתי מעונין לדעת עם אני יוכל לנצל את הזיכרון הנותר לשימוש אחר (לדוגמה: לעבירו לזיכרון Cache או לזיכרון של הכרטיס מסך ועוד...) עם אשפר? איך עושים ? עם אפשרלביא גם מדריך? (בעיברית) לאיזה סוג זיכור הכי כדי להוסיף ולמה ? ואם בכלל מומלץ לעשות פעולה זות? תודה לכולם וסליחה על שגיות הכתיה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  14. למשל באתר שבו בודקים את הציוני אני רואה ג'יבריש, ניסיתי לשחזר את ברירת המחדל באפשרויות אינטרנט ולנסות קידודים שונים כולל Hebrew (windows), אין זה לא עוזר? מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by haimon_v,

בתקופה האחרונה יש לי בעיה חמורה - אני לא מצליח לסמן או לבחור יותר מקובץ אחד אם אני רוצה להעתיק/ לגזור/ למחוק אותו. יש לי ויסטה אולטימייט רצה מעולה עד עכשיו, כשאני עושה ctrl+a או משאיר את הshift/ ctrl לחוצים הוא לא מסמן לי כמה קבצים. חייבעזרה - מי שיכול לעזור שיחק אותה!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  16. אהלן, יש לי 2 משתמשים על המחשב עם Fast User Switching. כאשר אני עושה LOGOFF מאחד מהם, כאשר השני פעיל, לפעמים מתקבל מסך שחור ללא כל תגובה לשום לחיצה על מקש כלשהו. שני המשתמשים הם ADMIN. ה-WINDOWS לא חוזר למסך ה-WELCOME ואני חייב לכבות את המחשב באמצעות לחצן הכיבוי. ניסיתי לחפש פיתרון בגוגל אך גם שם לצערי אין עדיין פיתרון :-\. מיקרוסופט מציעה באתר שלה להתקין את SP2- מה שכבר יש לי. אשמח לקבל עזרה.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  17. אחרי שהתקנתי תדרייברים הנ"ל מהאתר גורו3D המחשב לא נותן לי להכנס לproperties בווינדווס (בכל תוכנה\קובץ שהוא), ולהפעיל תוכנות שונות כאילו אני מגבילים אותי. אני לא מקבל הודעות שגיאה או כלום. יש למישהו רעיון? יש לי LP מחר ככה שאני ממש צריך תמחשב שלי עובד. do ur best forum buddies. וכן למדתי מוסר השכל לא להתקין דרייברים לא מאושרים. תודה מראש. **אני משתמש בSP2. אל תגידו זה מה שקורה שמשתמשים בSP2 אלא בבקשה תתנו עצות.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by moonjib,

שלום. פרמטתי את המחשב היום, ובטעות מחקתי את האייקון "מיקומי הרשת שלי" מהשולחן עבודה. רציתי לדעת איך מחזירים אותו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Godmoney,

עדכון אבטחה וכמה רקעי וידאו חדשים (4 האמת היא... ודיי מכוערים...). משהו ראה שם עוד משהו שהחמצתי?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. התקנתי WIN XP על כונן D במקום על C,הכל עובד טוב,אמורה להיות לי בעיה עם זה בעתיד?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by amitey,

שלום לכולם . יש לי מחשב נייד די ישן - DELL LATITUDE C640 בעל מעבד P4 וזכרון 1ג' ו HD של 30. היום רצה עליו XP ישנה ועמוסה שאני רוצה לפרמט - האם להתקין 7 או XP . יש לי 7 חדש שאני רוצה להתקין עליו אבל אני חושש שזה "יתקע " אותו . מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  22. שלום לכולם, מחקתי מערכת הפעלה דרך XP שהייתה מותקנת על D (ווינדוס 7) ועכשיו באתחול מופיעות לי 2 המערכות, גם ה-XP וגם ה-7 . כיצד למחוק את ה7 ? בתודה אלעד. *לא יודע מה למחוק בקובץ BOOT.INI . ולא, אני לא רוצה את הדרך הקלה בביטול סימן ה-V .

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by mickycohen,

כשהמחשב עולה והוא רושם טוען את ההגדרות אחרי שאני שם לו סיסמא של המשתמש ישר אחרי שהוא טוען את ההגדרות הוא רושם לי מתנתק וחוזר לי למצב שהוא רוצה שוב את הסיסמא חייב את עזרתכם תודה לעוזרים דרך הגב זה XP יש רק משתמש אחד שמוגן בסיסמא

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מתקין וויסטה והוא עושה לי שגיאה של 0xe0000100 אחריי שהוא כמעט ומסיים את ההתקנה והווינדוס מקורי מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by ehud101,

שלום, בקרוב עומד לפוג רשיון הסטודנט לwindows 7 שיש ברשותי. אני נאלץ כעת לקנות windows ולא בטוח איזה. הייתי מאד מרוצה מה 7 ומהתנסותי עם ה8 הוא לא מצא חן בעיני. איך ה 10? הוא דומה יותר ל 7? האם ניתן לרכוש אותו כבר? האם עדיף לרכוש את ה 7 ולעדכן חינמית ל 10? אשמח על כל עצה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.