עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shnord,

לאחר שכמה דברים נהפכו ליפנית במחשב שלי (האופיס) החלטתי לפרמט, אך כאשר התקנתי מחדש את כל העידכונים, במהלך התקנת sp1 מופיעה לי הודעה : The file c:\windows\system32\drivers\atapi.sys is open or in use by another application. close all other applications and try again למישהו יש מושג איזה תוכנה יכולה להשתמש בזה? כי אני יודע שזה קובץ של משהו שקשור לדיסקים. (נ.ב. הדבר היחידי שקשור לדיסקים שנמצא במחשב שלי זה נרו ואלכוהול 120)

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי Windos XP Pro + Sp1 ואני רוצה שמישהו ידריך אותי בבקשה איך להתקין אותו במחשב החדש... אני יודע להתקין win98 אבל אף פעם לא התעסקתי עם XP... לפי מה שאני יודע כשאני מקבל בפעם הראשונה את המחשב אני צריך לפרמט את ההארד דיסק לא??? איך אני מפרמט? מכניס דיסקט אתחול של 98? [ככה הייתי עושה שהייתי מתקין win98] ואז עושה דרך הדוס format c: ? ואחרי שפרמטתי איך אני מתקין את הXP? אני יודע מה98 שהייתי עושה win98/loc.... תודה רבה רבה על מי שידריך אותי איך להתקין XP במחשב החדש... למי שרוצה הנה המפרט שלי: http://planet.nana.co.il/eliad111/new.txt אפשר גם לבוא אלי לאייסיקיו: 172206889

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by -Zen,

שלום. יש לי בעיה קטנה במחשב אחרי פירמוט. כאשר אני מתקין תוכנות או משחקים, בחלונות של ההתקנה, למשל בחירת יעד ההתקנה, ושאר החלונות המופיעים הכל נכתב באותיות רוסיות בתפזורת, כלומר זה לא באמת כותב מילים אלא סתם אותיות שונות. למשל באפלורר תמיד מופיע לי הדבר הבא: איך ניתן לסדר את זה ? אודה לכם על העזרה.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by david9b,

שלום לכולם. יש לי ידידה שעובדת שמוסד ציבורי מול מחשב,וינדוס אקספי, עכשיו היה להם תמיד את המישחקים של הוינדוס, משום מה מחקו להם אותם, היתי אצלה היום זה חשבון מוגבל מאוד,אין גישה לCDROM ולא למחשב שלי ולא לפקודת ההפעלה,יש לה במחשב תפרטים קלסיים ישנים כמו וינדוס 98 אני יכול להגיע למשמש הזה דרך מצב בטוח ולסדר שהיו לה משחקים אבל אני מחפש דרך אחרת,נסינו עוד דרך להגיע למישחקים דרך תפרטי העזרה בהתחלה עזרה ותמיכה----->מוסיקה וידאו משחקים ותמונות------>משחקים------->משחקי WINDOWS ומשם כבר מגיעים למשחקים. הבעיה שאין לה אותם על המחשב הוידוס לא מצליח להפעיל אותם משם שמנסית להפעיל אותם הוא רושם שזה לא נימצא או משהוא כזה אני חשבתי על להכין דיסק אם תפרטים ולהכניס לשם את המשחקים ב…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  5. שלום מדובר ב WIN XP , והאפשרות לראות את השפה בסרגל הכלים לא קיימת , שאני ניכנס ללוח הבקרה ומנסה משם לסדר את העניין , החלונית סרגל שפה לא "עובדת" יש תמונה . כנראה שצריך לשנות משהו - בהפעלה - "עורך הרישום". אז בבקשה אלה שמיתמצאים בעניין תנו יד. דבר נוסף שורת הכתובת גם היא נעלמה לי מהתיקיות - על התיקיות - עשיתי איפוס תיקיות וזה לא עזר , באקספלורר , שורת הכתובת קיימת . כנראה שגם כאן צריך לבצע שינוי בהפעלה - "עורך הרישום". תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Goat17,

שלום לפני שבוע קניתי מחשב חדש עם לוח הIP35 PRO של abit והתקנתי עליו ויסטה 64ביט.. אחרי שהתקנתי את כלי הµguru של abit וניסיתי להריץ את אפליקצית שדרוג הbios קפצה לי הודעה של DEP שחוסם לי את האפליקציה, חיפשתי דרך לכבות את הDEP ומצאתי, כתיבה של איזה פקודה בCMD, הDEP כביכול נכבה אבל הוא עדיין ממשיך להפריע לאפליקציה של abit לרוץ.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה..

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  7. Started by moshmushon,

התקנתי XP PRO על מחשב חדש. הכל טוב ויפה חוץ מתופעה מוזרה : ברשימת התוכנות שמותקנות (ב-add or remove programs) מופיעות 3 תוכנות ראשונות וכדי לראות את השאר צריך לגלול המון המון (המון) למטה. מצורפות תמונות להמחשה... זה לא נורא אבל זה מציק... למישהו יש רעיון? חג שמח ! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by wow,

יש לי קובץ ISO וכשאני עושה עליו דבל קליק הוא מראה לי בעזרת ה-WINRAR מה יש בפנים ופותח אותו אבל כשאני מעביר אותו (אני עובד עם הארד דיסק נייד) למחשב אחר הוא נותן לי את ההודעה the archive is either unknow format or dameged אבל כשאני עובר שוב פעם למחשב הראשון הוא שוב עובד לי וחוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה ? קבצי ISO אחרים עובדים לי ויש כאלו שלא עובדים ויש לי את אותה השגיאה.

9. Started by pakariel,

יש לי מחשב עם 4GB זיכרון, התקנתי עליו windows 7 ultimate 64 bit . כאשר אני נכנס למאפיינים אני רואה שהוא אכן 64bit אבל מזהה רק 3.76GB זיכרון ולא את כל ה4. כמו כן בכנן C אני רואה גם program files וגם program files X86 האם זה תקין? כאשר אני יוסיף זיכרון למחשב הוא יזהה לי יותר מ4GB ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Haflo,

מישהו יודע כיצד לשנות את ה Default Location שחלונות פותח בעבור שמירת מסמכים..... (גם ב 2000 וגם ב98)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Maimonie,

שלום. במחשב שלי מוגדרים שני חשבונות משתמשים. אחד מוגדר כמנהל (administrator) והשני כרגיל (Standrad) האם אני יכול לעשות שכאשר המשתמש הרגיל יכנס לחשבון שלו יקפוץ לו הודעה? (POPUP) האם יש דבר כזה, ואם כן איך עושים זאת? תודה. חג שמח.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by canti,

זה המפרט שלי X1600 PRO 512 D 2.8 DDR2 512*2 זה שהמחשב שלי יחזיק את המערכת אני יודע,אבל אני אצליח להריץ איתה את המשחקים שלי? אני לא חיית גרפיקה ולא משחק משחקים יותר כבדים מHEROES5,NFSC,PRO6 ... ויש בהתקנה הרבה גירסאות שאפשר להתקין .(אולטימטיבי,ביתי בסיסי,ביתי מתקדם) איזה מהם מומלץ לי להתקין?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by ndv,

נמחק לי כל הכונן C במחשב נייד ועכשיו אני צריך להתקין עליו ווינדוס (אין לי כונן תקליטורים). במחשב השני הורדתי windows xp. יש לי במחשב רק חיבורים של USB. איך אני יכול להתקין את הווינדוס?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by y_i_c,

כל פעם כשאני מפעיל את XP אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: (תסתכלו בתמונה)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני לא סגור שההודעה מתאימה לפורום הזה... בכל אופן שאני נכנס להוטמייל אני קודם כל מזין את השם משתמש והסיסמה שלי ובדף הבא איפה שרשום "תיבת הדואר שלי" אני לא מצליח להיכנס... ס'תומרת אני לוחץ על תיבת הדואר שלי אבל זה לא נכנס...זה יעני עושה ריפרש ואני נשאר באותו העמוד... חשוב לציין שהיתה לי את הבעיה הזאת לפני שפירמטתי....אחרי הפירמוט בדקתי אם עדיין יש את זה וזה לא היה... אבל אתמול שוב פעם בדקתי והבעיה חזרה... עשיתי סריקה לרוגלות עם שלושה תוכנות (Ad Aware SE. Spy Sweeper, Spybot S&D) והעפתי את כל הרוגלות שנמצאו... והבעיה עדיין קיימת...אנשים אין לי כח לפרמט שוב ולעשות את כל התהליך מהתחלה... תעזרו לי למצוא פיתרון לזה... - - -

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by alonn24,

יש לי הרבה תהליכי SVCHOST.EXE במחשב, קראתי קצת על התהליך והבנתי שבנוסף לזה שמערכת ההפעלה מפעילה דרכו dllים על המחשב גם אנשים מסוימים יכולים להריץ dllים על אותו המחשב בעזרת התהליך. וזה קשור למשהו שרשום ברג'יסטרי, הפעלתי registry booster על המחשב וניקיתי מלא בעיות ברג'יסטרי, לא בהכרח קשורות... מאז ויש לי את התהליך הזה כל כך הרבה פעמים המחשב שלי נהייה איטי מאוד וכשזה קורה אני מנסה להכנס לproperties של חיבור האנטרנט ורשום לי שבעיה לא ידוע עלתה. מישהו יודע (אני בטוח) איך אני מתקן את המצב? אני לא בטוח שפה אני צריך לשים את ההודעה, אבל זה נראה לי המקום האופטימלי ביותר.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Started by orninyo,

איך אני משנה את הגודל זיכרון של system recovery ישתמש בו בויסטה? כרגע התיקיה שלו (system volume information) תופסת לי 13 גיגה (!!) ניסיתי כמו באקס פי לחיצה ימנית על המחשב שלי ואז מאפיינים אבל אין שם אפשרות לשנות את הגודל . רק לבחור כוננים

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  18. הורדתי Download Accelerator Plus והוא לא נתקע באמצע הורדות, אבל עדיין אני רוצה לפתור את זה...לא מותקן אצלי שום SP, נגיד הורדתי את הקובץ התקנה של IE6 שמוריד את ההתקנה מהאינטרנט והוא פשוט נתקע אחרי כמה דקות, או אפילו כל הורדה פשוטה נתקעת מה זה יכול להיות? (מחשב חדש לחלוטין-אולי בעצם בגלל זה?!)

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by poltergeits,

היי מי יכול לארגן לי לינק או איך להוריד רק את העדכון המלא של SP1 ? בבקשה זה דחוף!!!!

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by Gil80,

היי. יש לי בעיה שאני מנסה לפתור עם המערכת הפעלה, אך לפני זה אתן תיאור קצר. התקנתי בעבר ויסטה 32 ובכונן נפרד התקנתי XP. באמצעות המדריך בלינק הזה: http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/install-windows-xp-on-your-pre-installed-windows-vista-computer/ הצלחתי לגרום ל- dual boot. לפני שבוע התקנתי ויסטה 64 וכמובן ה-XP נשאר כמו שהוא על הכונן האחר. הגעתי למצב שיש לי dual boot אבל כמובן בגלל שהתקנתי את ויסטה 64 אחרי פירמוט, ה-BOOT לא כמו שהיה ולא ניתן להעלות את ה-XP. במדריך שנמצא בלינק שהבאתי יש הסבר מה לעשות באם מקבלים שגיאה שלא נמצא הקובץ ntldr מה שקורה אצלי, אך למרות שפעלתי כמו שבמדריך, אני עדיין נתקל באותה התופעה. האם יש למישהו רעיון איך לגרום ל-XP לעלות חזרה? תודה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by Oranili,

או שלא צריך? יש לו את הDEFNER והFW....

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by dbbd,

בשעה טובה קיבלתי HW חדש - לוח אם+מעבד+זיכרון התקנתי וויסטה על דיסק בHW ישן - סתם כי רציתי לראות אי וויסטה, העברתי את הדיסק לHW החדש, והפלא ופלא - המערכת עולה, מזהה שצריך להתקין דרייברים אחרים מתקינה אותם, ובסה"כ עובדת. לזה לגמרי לא ציפיתי - הרי כל תינוק יודע, בווינדוס, מחליפים HW, מתקינים מחדש עכשין השאלה - להישאר עם זה, או לפרמט את הדיסק ולהתקין מחדש, נקי? (חוץ מוויסטה אין כלום על הדיסק)

23. יש לי על המחשב גרסה חוקית של ווינדוס XP מדיה סנטר (קיבלתי עם רכישת המחשב) ניסיתי להתקין עליה עברית עם קובץ שהשתמשתי בו בעבר לגרסאות XP הרגילות הפרוצות שהיו לי אבל זה תרגם רק חלק מהמערכת, האם מישהו יודע כיצד אני יכול לעברת את כל המערכת??? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  24. Started by Joe Blow,

שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. ונעבור לשאלות: 1. מה הפקודה שאני צריך לרשום ב run כדי לקבל את האופציה שאני יכול לבחור איזה תוכנות יעלו אם המחשב ואיזה לא ? (שוכחים, קורה) 2. למישהו יש מושג איך מפעילים.מתקינים netmeeting ב XP PRO?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום ליושבי הפורום לא בטוחה שזה המקום המתאים, אבל מכל הרשימה אתם הייתם נראים לי הכי קרובים. אז מה שקרה זה ככה- אתמול החלטתי למחוק את תוכנית הICQ שהורדתי לפני שבוע, כי היתה לי הרגשה שהיא מאטה את כל העניינים במחשב. נכנסתי ללוח בקרה ומחקתי אותה ועוד משהו שהיה עליו הפרח של ICQ ונראה לי שהיה כתוב סרגל הכלים של ICQ. לאחר מכן, קיבלתי הודעה שיש להפעיל את המחשב מחדש ואישרתי. ואז התחילו כל הבעיות- כל התצוגה של המחשב- אייקונים ואותיות ממש גדלה, בצורה שנורא מציקה. זה לא קשור לגודל טקסט בתצוגה (של האינטרנט) או בגודל שאפשר לכוונן במאפיינים של שולחן העבודה. על-מנת שאוכל להמשיך להשתמש במחשב, הקטנתי את הרזולוציה, אבל זה הקטין לי גם את המסך וזה לא נוח. בנוסף, כשאני בוחרת ב"כיבוי" א…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.