עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב בימים הקרובים יעלה לאוויר אתר חדש העוסק במערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט לטלפונים סלולרים. כידוע מערכת זו קיימת כבר זמן רב אך השינוי הגדול הוא התוספת של שפת הקודש אשר תפתח את השוק לקהל הישראלי. מטרתי היא הקמת אתר שכל כולו בהתנדבות שבו ירוכזו כלל החדשות על עולם זה ועל המכשירים השונים ומערכת פורומים שונים אשר תגדל עם הגעתם של המכשירים השונים לארץ. אני וחברי מחפשים 4 כתבים (בנות/בנים) אשר יכתבו כתבות שונות לאתר ומבזקי חדשות אשר עוסקים בעולם הwindows phone 8 במידה ואתם חשים חיבה מיוחדת למערכת ההפעלה ואו חובבי גאדג'טים ויודעים גם להתבטא בעברית יפה וכמובן ידע באנגלית על מנת לתרגם כתבות שונות מהרשת אנו נשמח לצרף אתכם למשפחה. כאמור הכתיבה היא בהתנדבות אבל משאירה לכם את הא…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by foxil821,

שלום, ברשותי חלונות 7 וכרטיס מסך ATI Radeon HD 5500 יש לי 2 יציאות אודיו: אחד יציאה רגילה מכרטיס האם ושני יציאה מכרטיס מסך מחיבור HTMI אל טלוויזיה איך לגרום לחלונות 7 שיעבוד 2 יציאות במקביל מבלי שאחד מאודיו תהיה פעיל ושני כבוי כמו בתמונה. תודה על תשובה

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by Proww,

האם קיימת אופציה ב WIN7 להגדיר על תיקייה כלשהי סיסמה? תודה, אשמח לתשובה

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  4. שלום, יש לי בעית תצוגה בווינדוס, אין לי מושג מדוע היא התחילה וכיצד לפתור אותה. כשהפעלתי את האיטנרנט הבחנתי שכאשר אני גולל את העמוד למטה העמוד מצייר את עצמו מחדש, כל פעם נמוך יותר במקום לבצע גלילה רציפה. אותו דבר חזר על עצמו גם בוורד. השתמשתי במסייע של ווינדוס ובעקבותיו הגדרתי את המחשב שיפעל ללא האצת חומרה. הבעיה נפתרה אבל, חוכמה גדולה, עכשיו יש לי בעיה אחרת, משחקים שונים עובדים בצורה פחות חלקה. כשאני מפעיל את המשחק בכל זאת עם האצת חומרה מתקבלת לי הודעת שגיאה של ATI, שנעשו שינויים שבכדי לשמור אותם יש לבצע ריסט. השאלה הינה- כיצד אני מתגבר על הבעיה ויכול לראות את התצוגה באופן שוטף באינטרנט ובוורד אך גם במשחקים בלי לשחק כל פעם בהגדרות האצת החומרה. תודה מראש וחג שמח, אופק.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  5. אני לוחץ על כיבוי ואז הוא נתקע "בשומר הגדרות" ולא מכבה את המחשב. איך אני פותר את זה? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by m4a1,

טוב אז ככה יש לי שתי מהדורות מקוריות של VISTA כן כן מקוריות HOME PREMIUM ו BUISNESS אז אני אתקין את ה HOME עכשיו יש לי כמה שאלות: 1)תיהיה לי בעיה במציאת דרייברים 2)זה בהתקן הזה של מייקרוסופט אומר שצריך 40 GB קיבולת ויש לי 120 אבל מכיוון שפיצלתי את זה למחצות יצא לי 39.9 GB זה באמת ישנה משהו? צריך לעשות משהו כמו לאחד את הכוננים? 3)בכלל שווה לי עכשיו להתקין את ה VISTA ? אם אני גיימר ומשחק במשחקים כבדים? ולמיקרה שצתרכו המיפרט שלי: פנטיום 4 3 GHZ 1 GB זכרון כרטיס מסך X1950 GT 256 MB 4)אם יש לי צורך בדיסק חדש במקום 32 ביט לדוגמא 64 או שהדיסק נשרט אני יכול לקבל חדש כמובן בהצגת הרשיון או ו תמונות של הקופסא + הרשיון? אז בבקשה תענו לי

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  7. למרות שהאימיול,מסנג'ר,ICQ,ווינדוס מדיה פלייר,קספרסקי שבקושי תופס מקום והפיירפוקס עובדים ?? http://img226.imageshack.us/img226/5952/taskmangu0.jpg

8. Started by gizzz,

התקנתי עיברית בויינדוז XP אבל משום מה יש מקומות בהם אני רואה ג'יבריש במקום עיברית. למשל ב ITUNES אני לא מצליח לראות את שמות השירים בעיברית או במירק גם אחרי שנתתי את הפקודה המסויימת (לא זוכר אותה כרגע). האם לא התקנתי טוב את העיברית? אולי חסרים לי כמה סוגי עיברית איך אני בודק?

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by itzikcolt,

תעזרו לי בבקשה התהליך svchost.exe לוקח לי 2000MB מהזיכרון הוירטואלי והוא לוקח גם 50% מהמעבד ואז מופיעה לי אזהרה שאין לי מספיק זיכרון וירטואלי איך שאני סוגר את התהליך המחשב חוזר למצב נורמלי של 200MB זיכרון וירטואלי זה קורה בערך אחרי 6-10 שעות של עבודה בלי מאמץ תודה רבה לכל העוזרים את המפרט אפשר לראות בצד ימין

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  10. Started by zx1993,

הורדתי קורא PDF לויסטה (32 ביט) וסל המיחזור נעלם. לא יודע אם יש קשר. שיחזרתי (בהצלחה) את המערכת ליום קודם, אבל הסל לא חזר.... איפוא מסתתר הסל?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by slip,

אני זוכר שפעם עשיתי רקעים בתוך תיקיות ועכשיו אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת לעשות אותם בתיקיות,יכול להיות שאין את האפשרות בוינדוס XP כי מה שזכור לי שעשיתי את זה בוינדוס 98,מישהו יודע איך לעשות זאת בוינדוס XP?

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  12. התקנתי היום Vista Ultimate 32 Bit, בצורה כזאת: 1. התקנתי את ה Vista. 2. מיד אחרי ההתקנה, עשיתי חיבור לאינטרנט, ועשיתי Windows Update. 3. התקנתי דייברים לכ. מסך, לוח אם, וכרטיס קול. 4. ביטלתי את ה UAC. 5. עכשיו אני הולך להתקין אנטיוירוס (הייתי צריך מוקדם יותר, מיד אחרי החיבור לאינטרנט) 6. ואחרי זה להתקין DX 9. שכחתי משהו?

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  13. מהמעט ששיחקתי עם EFS, נראה שההצפנה מונעת גישה לתוכן של הקבצים, אבל לא מונעת ממשתמשים אחרים לפתוח את התיקיה ולראות את שמות הקבצים עצמם ותת-התיקיות שבה. שינוי הרשאות על התיקיה יכול למנוע גישה אליה, אבל הוא לא פתרון בטוח כי כל משתמש עם הרשאות אדמיניסטרטור יכול לשנות את הרשאות התיקיה. האם EFS יכול לעזור במקרה כזה? אם לא, האם יש חלופות אחרות? תודה!

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  14. אני היתקנתי חלונות ויסטה בעברית עם רשיון מקורי פעם ראשונה. בסוף התקנה שמתי דרייברים והכל מוכן. אבל יש בעיה אני לא רואה התראה בסרגל משימות סמן מפתח לרישום רשיון באינטרנט למה לא מופיעה לי? חלונות לא מבקשת ממני לעשות הרשמה למה? כיצד אני יודע באם עשיתי כבר הרשמה באינטרנט? מה עושים? מיכאל

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by kobi10,

מותקן אצלי כרגע windows xp pro. האם אפשר להתקין את הvista על הxp (והאם זה כדאי) או שצריך לפרמט לגמרי את המחשב ואז להתקין את הvista?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by elad000,

לאחר התקנת pro על מחשב שהיה בו home. 1. איך אני מעביר את ההגדרות שהיו קיימות ב- Home ? הכוונה לתוכנות, דרייברים, סטרטאפ וכו. 2. איך אני מבטל את מערכת ההפעלה הישנה? הכוונה לחלון בהפעלת המחשב בו אני צריך לבחור בין ה- Home ל pro.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by Nahum2,

מאיפה? קישור ישיר ל BUILD האחרון של גרסת ה64 ביט אם אפשר... משעמם לי ואני מתכוון לשחק בזה.....

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  18. Started by tomer*m1,

שלום, יש לי בעיה בעדכונים האוטומטיים של ויסטא שזה עושה לי שגיאה ואני לא יכול לקבל עדכונים... הנה השגיאה: זה כותב לי -"ל-WINDOWS" לא היתה אפשרות לחפש עדכונים חדשים". "שגיאות שנמצאו: קוד 80072f8f" מה אני יכול לעשות זה ממש דחוף לי כי ממש חיכיתי לחבילת העדכונים של ויסטא שהגיעה אתמול... אז בבקשה משהו שיוכל לעזור לי! חג שמח וללא מריבות בליל הסדר![br]פורסם בתאריך: 16.04.2008 בשעה 13:01:00 יש הצלחתי פשוט התאריך של המחשב היה לחודש מרץ והייתי צריך לשים אותו על התאריך הנוכחי אז זה מה שגרם לבעיה מצטער שהטרחתי אפשר לנעול אבל רק עוד דבר קטן עכשיו שבדקתי עדכונים זה מצא לי רק שתי עדכונים ואין שמה את החבילה שכל כך חיכיתי לה.... צריך להוריד אותה עצמאית או שזה בא בעדכונים האוטומטי…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by arik100,

אוקיי אז ככה קודם כל העמדה שלי אובייקטיבית לחלוטין אני אני לא בא לפרסם שום חברה אין לי שום נטיות כלפי MS לטוב ולרע אני לא פאנבוי של אף אחת מן החברות של מערכות ההפעלה בשוק ההתקנה: התקנה פשוטה מאוד יחסית למרות שאני הרבה אבל הרבה יותר אוהב את ההתקנה של XP , הרבה יותר נוחה והרבה יותר מהירה אנשים אם אתם רוצים להתקין ויסטה , תקחו את הזמן!! ואני לא צוחק עד שהדיסק נטען לוקח לו איזה 5 דקות ואז עוד פעם לוקח לו 5 דקות ואז רק הוא מתחיל להתקין ואת ההתקנה אני לא יודע כמה זמן , אני הלכתי מהבית , כשהגעתי זה סיים אהבתי מאוד את העיצוב , לגבי דרייבר של כרטיס מסך עוד לא בדקתי אם הוא זיהה אוטומטית בינתיים עובד לי יחסית חלק למרות שממבט ראשון אני מרגיש שXP יותר מהר אבל אני עדיין לא …

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  20. אוקי מצאתי תוכנה ממש מגניבה שיכולה לעלות מערכת הפעלה נוספת בתוך המערכת שלך בלי לפגוע בכלום בלי למחוק כלום או משהו דומה. איך זה עובד? אנחנו מעלים את מערכת ההפעלה שאיתה אנחנו עובדים ומריצים את התוכנה Virtual PC 2007 התוכנה פותחת חלון ומדמה לנו הרצה של המחשב ואנחנו יכולים להתקין איזה מערכת הפעלה שבא לנו בלי לפגוע או למחוק משהו. לדוגמא: ולמה זה טוב? לאנשים שרוצים ללמוד להתקין מערכות בהפעלה מעוניינים להריץ מערכות הפעלה נסיוניות מעוניינים להריץ לינוקס או לשנות הגדרות ולראות מה הם ההשפעות על המערכת. התוכנה נתנת להורדה חינם, לבעלי חלונות חוקי בלבד לפי מיטב ידעתי. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=04d26402-3199-48a3-afa2-2dc0b40a73b6&DisplayLang=…

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  21. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח.....(מפרט בצד) עכשיו אני לא מצליח להתקין את הכרטיס על הויסטה, איך אני מתקין אותו?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  22. עוד בקושי ויסטה יצאה,ומייקוסופט כבר מפתחים את windows fiji שתיהיה כמו Second Edition של הויסטה. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=447482&sid=127

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  23. כאשר אני מתקין WIN 7 בפעם הראשונה, לאחר ההאתחול הראשון הווינדוס עולה בפעם הראשונה ומסיים את ההתקנה שלו, לאחר מכן לפתע נכנס המחשב למסך שחור עם מקף תחתון ואז לא עולה כל פעם....מה הבעיה ואיך אפשר לעשות כדי לפתור ?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by DAVIDKI19,

המחשב שלי INTEL I5 GTX275 2*2 DDR3 Asus P7P55D LE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) כרגע אני על XP 32ביט אני חושב להתקין וינ 7 או וינדוס XP 64 ביט אני חושב ש המחשב לא רואה את כל ה4 ג'יגה. תודה.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  25. Started by bg1987,

אני יודע שאין (וכנראה גם לא יהיה) תמיכה בIPX\SPX על ויסטה, השאלה אם יש דרך לעקוף את הנושא (אולי VIRTUAL MACHINE?) או שאני חייב לעשות DUAL BOOT?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.