עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי אנשים, אני זוכר שכבר ראיתי את הדבר הזה שכל המערכת הפעלה נכנסת לכמו זום... ואם למשל אני רואה את שורת ההתחל למטה, אני לא רואה את ה"מחשב שלי" למעלה אז אני צריך להרים את העכבר למעלה, ואז כל המסך מתפס למעלה... ואז אני רואה את "המחשב שלי" אבל לא רואה את שורת ההתחל למטה. בקיצור, אני בתוך ZOOM IN . איך מבטלים את זה? (אני זוכר שכבר ראיתי את האופציה אני פשוט לא זוכר איפה) תודה.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  2. לאחרונה זה עובד רק לפעמים או לא בכלל. יש איזה קובץ תיקון שאפשר להתקין?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by m.l,

המפרט המלא הוא: מעבד פנטיום 3 850 MHZ 512MB RAM 20GB HDD לוח אם של AOPEN האם יוכל להריץ XP PRO בצורה סבירה...אני יודע ש98 הוא יריץ טוב..אבל השאלה היא על XP....אני יודע שמחשבים יותר גרועים מזה מפעילים XP בצורה סבירה מאוד ככה שזה ניראה לי יעשה עבודה דיי טובה... יוכל? השימוש היחיד במחשב הוא אופיס ICQ אינטרנט וכדומה....(המחשב של דוד שלי.)..

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by slrr,

יש דרכים לעקוף את זה..? או שאני יכול לשים את הדרייבר ב-USB או שעדיף כבר VISTA HOME X32 .. לוחאם-ABIT NF7-S 786 RAM DDR 400 FX5500 256BIT 256MB ATHLON XP 3.2

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by 3d7,

בלילה היתה לי הפסקת חשמל רגעית (אני יודע כי השעון של המיקרוגל הבהב בבוקר). יש לי שני מחשבים שמחוברים למייצב מתח. שניהם פועלים 24/7, אבל המסך שלהם מכובה בלילה. הדלקתי את המסך של המחשב הראשי, והוא פועל רגיל (הוא לא נכבה בלילה). הדלקתי את המסך של המחשב השני, וראיתי שהמחשב כבוי. הפעלתי את המחשב, והגעתי למסך של הProgress Bar (לפני המסך Welcome). המחשב נשאר תקוע על המסך הזה. ניסיתי לעלות בSafe Mode ובLast Known Good Configuration, וזה אותו דבר (בSafe Mode הוא אפילו לא מגיע למסך הזה). יש דרך לתקן את התקלה בלי לפרמט את המחשב, ובלי לעשות התקנה מחדש?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by bennash,

אני סוף כל סוף הצלחתי לשדרג לחלונות 10 אבל התגלתו (מה הנקווה של התגלו והרבות של התגלתה?) בעיות: 3.11) אני לא מצליח לצאת מתוכניות לא פעילות במנהל משימות. 95) אני לא מצליח לתזמן 5 דקות של רקיעי שולחן עבודה מתחלפים. 98) המצביעים מXP לא נמצאים במסך הכניסה. 2000) כל הסמלילים (לוגו) של הקבצים והתיקיות מXP נמחקו. ME) אני לא מוצא איפה אני שם ערכות נושא למחשב. XP) אני לא מצליח לנקד פתאום. Vista) אני לא מצליח לשנות גופן, צבע גופן, צבע פס כותרת... בחלונות. 7) אני לא מצליח לחבר כונן רשת בחיבור USB עם DOK לD--Link VDSL N 6740U לפי הגדרות בחוברת. 8) אני לא מצליח להגן על הדפדפן Edge באמצאות האנטי וירוס שלי. 10) אני לא מצליח להוריד סרטונים ושאר קבצים בדפדפן Edge דרך I…

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by -JustMe-,

שלום! לפני כשנה קניתי מחשב חדש, והוא עשה לי בעיה מוזרה. כמעט כל משחק ותוכנה שהרצתי הוא הריץ לי מהר מדי.. למשל במשחקים הייתי רק לוחץ על תזוזה וישר מגיע לסוף המפה ודברים כאלו... הסבירו לי שזה נובע מהעובדה שיש לי 2 ליבות( AMD ATHLON 4200), אז השתמשתי במדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183189.msg1816093#msg1816093 עשיתי בדיוק מה שרשום וזה הסתדר לי מצוין. עכשיו, היום עשיתי פרמוט, ולאחריו זה שוב קרה. פעלתי לפי המדריך, אבל משום מה עדיין יש את הבעיה. יכול להיות שזה בגלל שתהקנתי SERVICE PACK 3 הכי עדכני? כי כשהורדתי את העדכון הראשון שמצוין במדריך הוא אמר לי שלא צריך להתקין אותו כי הגרסא שלי חדשה מדי או משהו כזה... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למד…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by nirfun,

קראתי בעבר על האופציה הזו ועכשיו יש לי מעבד שתומך בזה. האם כדאי להפעיל את זה? מה החסרונות של זה? ושאלה שמסקרנת אותי, האם זה היה חוסם את הוירוס של ה-ICQ?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  9. יש לי ווינדוס XP (לא פרופישיונל) מקורי! בעבר התקנתי SP3 באופן אצמעי שהוא יצא ועכשיו אחרי הרבה זמן פירמטתי את המחשב היום ואין לי את העידכון של SP3.. יש עדיין רק את SP2 ואני לא רוצה להתקין את זה כי זה יעשה לי בעיות אחר כך עם ההתקנה של 3 אני מעדיף ישר להתקין את SP3. למה אין אותו בעידכונים האוטומטיים? צריך עזרה כמה שיותר מהר תודה..

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by tomey,

שלום עשיתי דפרג לכונן הקשיח והוא מסיים כאשר הדפרג לא מגיע לרמה גבוהה (26%) לאחר הדפרג עשיתי בדיקה והוא אומר לי שהכונן קשיח זקוק לדפרג לאחר דפרג! ניסיתי עם תוכנה חיצונית אחרת וקורה אותו הסיפור מה הבעיה??

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by liav12,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הטוויקים לוינדוס? אם אני לא טועה שמו פה פעם קישור אבל אני לא מוצא אותו.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by A-10,

AMD הודיעה כי מערכת ההפעלה החדשה גורמת לירידת ביצועים של עד 15 אחוז במעבדי החברה, כשהפגיעה גדלה ככל שהמעבד חזק יותר ... https://www.gadgety.co.il/280800/windows-11-amd-hurts/

13. פעם הכנתי,ושכחתי איך... התוכנה לצריבה שאני משתמש בה היא DeepBurner 1.9 האם כל מה שצריך הוא לעשות burn לקובץ iso וזהו?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by elior021,

כיצד להגדיר בעת שיש דואל בוט על המחשב לבטל את מסך בחירת מערכת ההפעלה ולאפשר הפעלה לחלונות ויסטה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  15. הדיסק. אני מנסה לעשות איחוי דיסק בתוכנה המובנת בווינדוס אקס פי פרו, אני לוחץ על בצע איחוי ואז מופיעה השגיאה. מקווה לפתור את הבעיה... קצת פרטים על המחשב : intel Pentium ® 4 cpu 3.00GHz 2.99G GHz ווינדוס אקס פי פרו sp2 448MB RAM כמו כן העלתי צילום של השגיאה תודה ירון [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  16. Started by udi,

בעבר התקנתי את התוכנה במחשב ומחקתי אותה וכיום כאשר אני רוצה להתקין אותה שוב היא רושמת לי בעת ההתקנה שיש גירסה של התוכנה בWINDWOS אשר לא הספיקה להמחק כראוי ויש לעשות איתחול למחשב כדי להשלים את המחיקה. עשיתי איתחול מאה פעמים וזה לא עוזר התוכנה לא רשומה לא בREGEDIT ולא בהתקן והסר שאלתי את אותה שאלה בפורום של "תוכנה " והם לא מצאו פתרון בשבילי אז אני שואל כן אולי לכם יש תודה מראש

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by Shadowman,

התקנתי dx9 והבנתי שאני לא צריך אותו... אני רוצה לחזור ל 8.1 אני לא מצליח להסיר אותו!! השאלה שלי איך אני עושה זאת!!!

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by idan1836,

שלום, הבעיה שיש לי עכשיו קרתה לי בעבר ועזרו לי לפתור אותה עם סימון של משהו ברג'יסטרי, אבל אני לא מוצא את התארד שפתחתי שם. הבעיה שלי היא, שאני לוחץ לחצן ימני ומאפיינים של שולחן עבודה, אז יש לי רק 2 לשוניות, איך אני מחזיר את כולן ? זה היה משו ב regedit לפי מה שאני זוכר .. תודה

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by Dmoney,

יש לי WinXP Pro ו-Windows Media Player 9. יש לי איזה קליפ כלשהו שאני מצליח להריץ אותו בעזרת התוכנה והכל בסדר....אבל יש חלק מסויים בקליפ שאני רוצה לבצע עליו Print Screen, ולאחר מכן לערוך את התמונה בצייר. ביצעתי את הפעולה אך כאשר אני מדביק את התמונה בצייר כל מה שאני רואה בתוך החלון של המדיה פלייר זה מסך שחור :-\ (ניסיתי להשתמש גם בתוכנה Paint Shop Pro, וגם שם קיימת אותה הבעיה....) איך בכל זאת אני יכול לעשות את זה? 10x

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by iquitos,

שלום לכולם! לפני שבוע קניתי מחשב נייד עם הארד דיסק 320 כאשר החלוקה בו היא : הכונן הראשי (C:operation system) מכיל 283 ג'יגה בייט והכונן המשני (D:recovery) מכיל 14.5 ג'יגה בייט. לי אישית החלוקה הזאת לא נוחה ומה גם ששמעתי שהכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (C:operation system) צריך להיות כמה שיותר פנויי ומומלץ לא להתקין עליו תוכנות או כל דבר אחר חוץ מדרייברים ומערכת הפעלה (פה גם נשאלת השאלה האם זה באמת נכון או שאלה רק "שמועות") על המחשב מותקן אצלי WIN7 וכרגע אני רוצה לחלק מחדש את הכוננים ע"י הקטנת הכונן הראשי לגודל של כ-100 ג'יגה ואת כל שאר המקום "לספח" לכונן המשני ועליו להתקין משחקים תוכנות מוזיקה וכ'ו.. הידע שלי במחשבים הוא די מוגבל ולכן אני לא יודע איך לעשות את זה והאם אפ…

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by taschi,

אני יודע שזה נשמע טיפשי, אבל לכל המבינים ניסיתי להחליף דרך מנהל ההתקנים אות כונן של צורב בדיוידי שלי ולא הצלחתי וכך גם בהרד דיסק השני שלי כזכור לי זה היה אפשרי בחלונות 98 ??? אם מישהוא יודע מה לעשות אודה לו מאוד ... בתודה מראש!!!

22. Started by glassmoon,

הי איך יוצרים בwin xp, קיצור דרך עם command parameters? ניסיתי ליצור אחד והופיעה הודעת שגיאה: The name '...'' specified in the target box is not valid

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by aviv88,

ביטלתי פה את ה-V ב Device manager - האם יש דרך להשאר ב sleep mode ולהמשיך הורדות..? אולי לבטל כיבוי הרדיסק..?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  24. Started by mazgan,

שלום קניתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה יש לי בבית XP כשאני מגיע להתקנה ומגיע לתווית ה- Paratition המחשב מזהה שיש לי 131 גי'גה , למרות שיש לי HD של 500 הוא מבקש ליצור paratition , אני יוצר והוא מראה לי בparatition size כ-131 ג'יגה וב-unparatition space מראה לי 8 מגה לאן נעלם כל שאר המקום? כאשר אני עולה בביוס המחשב מזהה שיש לי 500 ג'יגה בHD לדעתי זו איזושהי בעיה בביוס , אשמח לעזרה , המון תודה

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by atomic rooster,

אהלן. לצורך התקנת Oracle Forms נתבקשתי לשנות Path מסוים בLocal Machine. במקום להוסיף לו את הPath החדש בהמשך לPATH הקיים,מחקתי את הPATH הקיים. השאלה שלי היא איך ניתן ךשחזר את הPATH הקודם. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים