Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
במחשב החד שאני הולך לקנות יהיה לי מעבד Q6600 אז כמה ביט לקחת בכל גירסה לויינדוס? ויסטה 32 או 64? אקס-פי 32 או 64? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו? יש לי קבצים שאני מוחק מ-DOK, וכשאני נכנס שוב אליו, גם ממחשב אחר, הקבצים מופיעים. אי אפשר להפעיל אותם (לדוגמא סרט) אבל הם "נמצאים שם" ותופסים מקום. אני מוחק שוב, ושוב הם חוזרים. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ויסטה כבר כמה חודשים והכל עובד חלק, אבל לפני כמה ימים, כשעשיתי RESTART, פתאום לפני הBOOT קפצה לי שגיאה שהקובץ WINDOWS/SYS32/CONFIG/SYSTEM דפוק והווינדוס לא יכול להתחיל.. לא זוכר מה עשיתי, אני די בטוח ששום דבר מיוחד, אבל אחרי איזה 20 ריבוטים וכמה משחקים עם הUSB וכו', הוא רץ בחזרה... היום זה קרה שוב, ושוב פעם הצלחתי איך שהוא להחיות אותו. WINDOWS REPAIR טוען שהרג'יסטרי דפוק, אבל הוא לא יכול לשחזר אותו כי אין נקודת שחזור. אז עכשיו כשהצלחתי להעלות את הוינדוס, איך אני מתקן את הרג'יסטרי ? יש תוכנה שבאמת יכולה לבדוק מה לא טוב בו ? TUNEUP רק הרסה לי את זה לפי דעתי, היא זאת שגרמה לבעיה. מה האפשרויות הזמינות לי כעת חוץ מהתקנת ווינדוס חדש שזה יהיה כאב ראש רציני בהתחשב בכמ…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בזמן גלישה באינטרנט לעתים הפס גלילה בצד ימין משתגע ועולה ויורד במהירות. יש לציין שפירמטתי את המחשב והקנתי מחדש ווינדווס אקס אך עדיין התופעה משיכה (שוב רק בזמן גלישה באינטרנט). מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
ה-Internet Explorer נתקע לי בכל פעם שאני פותח אותו (לא פותח את דף הבית ולאחר זמן ארוך מאוד מציג הודעת שגיאה) בדקתי כמה אתרים וזו בוודאות לא בעייה של דף הבית ספציפית. מה אפשר לעשות???
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום חברים... יש לי WINDOWS XP וכל הסמלים והשמות התערבבו פיתאום....! למה זה? איך אני מסדר את הבעיה ? אתה יכולים לראות כמה דוגמאות בתמונה! תודה מראש! נ.ב אם שמתם לב יש ליד כל סמל מן ריבוע שחור כזה עם עיגול... ותמיד אמור להיות חץ בצבע לבן כזה... מזה הדבר הזה ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי ערכת שפה שעובדת ? ניסיתי כמה וזה רושם לי This Language cant install in this computer תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני רוצה לשמור אתר שלם, ז"א כולל הקישורים לעמודים הבאים, כך שאני אוכל להשתמש בו גם כשאני לא מחובר לאינטרנט. מישהו יודע אם זה אפשרי? אם כן-איך?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום חיברתי למחשב שלי מסך מחשב נוסף עכשיו אני נתקל בתופעה מעצבנת שלפעמים תוכנות מסוימות (לדוגמה FF) נפתחות במסך המשני שלי ולא בראשי יש אפשרות לשנות את זה(אני משתמש בתוכנה DisplayFusion והגדרתי שתמיד יפתח בראשי אבל עדין הוא פותח במשני ואז מעביר אוטומטית לראשי וזה מעצבן)? בעיה נוספת לא יודע עד כמה היא קשורה לפה, כול ביצוע הBOOT או עבודה בBIOS של המחשב מתבצע במסך המשני ולא בראשי(הראשי מחובר בחיבור DVI והמשני בחיבור VGA) יש אפשרות לשנות את זה דרך הBIOS או משהו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום. יש אתר שבו אני מכניס שם משתמש וסיסמא, אבל האתר - לאחר 20 דקות - זורק אותי החוצה, כחלק ממערך האבטחה, אני מניח. האם יש דרך (בדפדפן? תוכנה?) למנוע זאת? אני משתמש באתר במשך 8 שעות ביום, וזה פשוט סיוט!!! תודה מראש!!!
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אוקי אז רציתי לפרמט ולא מצאתי את הדיסק שלי של הוינדווס שהוא היה מושלם בלי שום בעיות והכל SP2 והייתי מעדכן לSP3 למרות שזה פרוץ הוא מובנה עם CDKEY מקורי . בקיצור אין לי דיסק אז עשיתי חיפושים אחרי מערכות הפעלה XP SP3 והורדתי 2-3 הראשונה לא הייתה טובה לא עשה לי BOOT בתחילה של המחשב .. השניה לא הצליחה להתקין AVG אז התייאשתי ואמרתי שאני יתקין את האנטיוירוס הראשון שאני מוצא .. התקנתי AVIRA 8 PRO .. והאנטיוירוס הזה היה ממש מעפן .. שעשיתי CONTROL ALT DELETE.. TASK MANAGER הוא זיהה אתזה כוירוס או משהו , כל דבר .. אפילו שעשיתי START מצד שמאל הוא הקפיץ הודעות .. הבנתי שמשהו גם בוינדווס לא היה בסדר והורדתי עוד וינדווס שכרגע אני איתו , איתו לא היו שום בעיות חוץ מדבר אחד , עד שהתק…
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחקתי מערכת הפעלה דרך XP שהייתה מותקנת על D (ווינדוס 7) ועכשיו באתחול מופיעות לי 2 המערכות, גם ה-XP וגם ה-7 . כיצד למחוק את ה7 ? בתודה אלעד. *לא יודע מה למחוק בקובץ BOOT.INI . ולא, אני לא רוצה את הדרך הקלה בביטול סימן ה-V .
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי Windos XP... מה אני עושה עם ההתקן הזה???
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
נפתר. אבל עכשיו ההארד דיסק לא מזוהה ע''י הווינדוס. הסבר למטה בתגובה.
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בחיבורי הרשת בWIN PRO אין לי הצגה של חיבורי הרשת (כרטיס רשת. ומודם ADUS בחיבור USB). בעיון במנהל ההתקנים יש לי זוהוי של שני החיבורים היא ההופעה של הדברים מוננה ממני לעשות התנתקות יזומה מהאינטרנט (על מנת להתנתק עליי סגור את הדפדףן ואז המחשב לפעמים שאול אם אני רוצה להתנתק אם הוא לא שואל הוא ממשיך להתחבר). על מנת לסדר את ההגדרות היה עלייי ללכת לכלים, אפשרויות אינטרנט ואז התקשרויות ומשם לסדר את ההגדרות של החיבור (דרך הפוכה). אין לי קיצור להתחברות על שולחן העבודה. או באפשרות הלתנתק ב'חלון' ההתנתקות של שני המחשבים ליד השעון. האם יש פיתרון אחר לבעיה פרט לפרמוט המחשב??? נ.ב. מצורף התמונה של חיבורי הרשת..... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אתמול המחשב שלי פתאום לא עלה. פשוט ככה. אחרי המסך של הפוסט, כלומר לפני טעינת הלוגו של הווינדוס, המחשב עשה ריסטראט. זה בגלל שהתקנתי דרייברים לווינדוס - למרות שהם היו רשמיים - לא יודע מה קרה. ניסיתי שיחזור, ניסיתי תיקון - לא עבד. לא היה לי Ghost. לכן פירמטתי, אבל לצערי היו לי כמה תמונות שהייתי רוצה לשחזר. יש מצב לעשות את זה? אולי בכל זאת משהו נשמר אחרי האסון? תודה רבה מראש מאור
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני משתמש ב-WIN XP PRO SP1. אני משתמש כבר זמן רב באתר של Windows Update וכאשר אני לוחץ על הקישור אני מגיע לאתר עידכון בעברית. לפני כמה ימים הגעתי משום מה לאתר העדכון באנגלית ובעל עיצוב קצת שונה. לא יודע למה זה קרה - אני פשוט רוצה לחזור למצב הקודם. מישהו יכול להגיד לי איך? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
המון זמן שאני מחפש פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת. כאשר אני עובר עם העכבר על קבצים שונים קופץ לי חלון קטן (מכונה לעיתים כ"בלון טיפ") עם נתונים לגבי הקובץ עליו נמצא סמן העכבר באותה העת. הדבר מעצבן במיוחד כאשר עוברים עם סמן העכבר במהירות על רשימת קבצים ארוכה. השאלה הנשאלת היא כמובן איך לעזאזל מבטלים את הדבר המטריד הזה? צירפתי תמונת מסך הממחישה את הדבר. תודה וחג שמח! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
רק אני הבחנתי בכך שההארדיסקים בסביבת המערכות האלה לעיתים "טוחנים" לשווא... בלי כל סיבה מוצדקת?.... ה Indexing Services מבוטלים, מה יכול להיות הגורם לכך? מדובר בתופעה רנדומלית, היכולה להתרחש סתם כך, גם ב Idle מוחלט (נמצא ב Desktop, בלי שום processים תובעניים הרצים ברקע) הנמשכת מס' דקות, עד לפעם הבאה. וכן, ניסיתי לפרמט.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולכם, בזמן האחרון כאשר אני נכנס לאתר של סלקום ואז לאזור בו אפשר לשמוע רינגטונים אני נתקל בבעיה מעצבנת! כאשר אני לוחץ על הכפתור הקטן שכביכול אמור להשמיע לי את הצלצול האינטרנט נתקע ועליי לצאת מהאקספלורר ולהיכנס שוב ולכן אנלא יכול לשמוע רינגטונים באתר ומידי פעם בא לי להוריד אחד או שניים. ממה נוצרת הבעיה? תודה..
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לאחר פרמוט הוינדוס,שמות המחיצות שונו. כונן C הפך לG. וכו'. איך אני משנה את שמותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קרה משהו קצת מוזר ב 'המחשב שלי' היסתכלו בתמונה על הסמלים,ותבינו לבד. מישהו יודע למה זה קרה בדיוק? זה לא נוח..
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
תוך כדי התקנת xp אני נישאל האים fat32 או ntfs ??? בתודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום רב, הרכבתי מחשב חדש והכל טוב, אולם כאשר הכנסתי את הדיסק של Windows 7 לכונן הוא עשה את ה-Windows Loading ואז את האנימציה, ומאז המסך שחור לגמרי. ניסיתי להחליף כונן דיסקים, לא עזר. ניסיתי להחליף את כבל ה-IDE וגם לא שינה כלום. שמתי את הדיסק במחשב אחר, והוא עובד כמו שצריך ומציג את המסך הכחול שממנו מתחילה ההתקנה. אז אם כך מה הבעיה? כששמתי דיסק של XP הוא הגיע עד למסך הכחול שבו הוא מבקש ללחוץ ENTER, משם עצרתי כי אני מניח שהוא עובד. מעבד: Intel E5200 2.6GHz לוח אם: Gygabyte G41M-ES2L זיכרונות: G. Skill 2GB כ. מסך מובנה בלוח-אם תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום יש סיבה כלשהיא לדעתכם שיכולה לגרום לדבר או שזה נורמלי ? אני מדבר על משחקים כמו BF2 וF.E.A.R, נגיד כשהBF2 עולה אז כמסתיימת הטעינה של המסך ונותר ללחוץ על JOIN GAME אני לוחץ ואז יש תקיעות בסאונד (כמו איזה דיסק שרוט שניתקע) זה קורה גם לכם ?? אני מניח שלא .... ממה זה יכול להיות ? עשיתי TEST SPEED לH.D תגידו לי אם זה בסדר לדעתם. ואיך אני יכול עוד לבדוק, אולי משהו בVIRTUAL MEMORY ?! לא יודע.... תודה כל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-