עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אוקי מצאתי תוכנה ממש מגניבה שיכולה לעלות מערכת הפעלה נוספת בתוך המערכת שלך בלי לפגוע בכלום בלי למחוק כלום או משהו דומה. איך זה עובד? אנחנו מעלים את מערכת ההפעלה שאיתה אנחנו עובדים ומריצים את התוכנה Virtual PC 2007 התוכנה פותחת חלון ומדמה לנו הרצה של המחשב ואנחנו יכולים להתקין איזה מערכת הפעלה שבא לנו בלי לפגוע או למחוק משהו. לדוגמא: ולמה זה טוב? לאנשים שרוצים ללמוד להתקין מערכות בהפעלה מעוניינים להריץ מערכות הפעלה נסיוניות מעוניינים להריץ לינוקס או לשנות הגדרות ולראות מה הם ההשפעות על המערכת. התוכנה נתנת להורדה חינם, לבעלי חלונות חוקי בלבד לפי מיטב ידעתי. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=04d26402-3199-48a3-afa2-2dc0b40a73b6&DisplayLang=…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by idang,

אני משתמש בתוכנת אנטי-וירוס AVG, וקיבלתי התראה מהתוכנה שנמצא במחשב שלי וירוס בתיקיה System Volume Information שבכונן :C . זוהי תיקיה חבויה ולאחר שחיטטתי בה ראיתי שיש בה תכננים עדכניים אבל לא מובנים איך נוצרו ולמה התוכנה מצאה שם וירוס. לפני שאני מוחק את הקובץ ואולי את התיקיה ( במידת הצורך ) רציתי שתייעצו לי. צירפתי תמונה- דו"ח של הוירוס, תמונה של שם התיקיה , תמונה של התוכן בתיקיה. . [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by Eviljelly,

אוקי , קניתי מחשב חדש וחיברתי אותו (יכול להיות שכל העסק מתחיל מפה) וניגשתי להתקין את מערכת ההפעלה . ניסיתי בהתחלה להתקין XP אבל הוא כל הזמן נתקע בשלבים שונים של ההתקנה , בהתחלה חשדתי בכונן דיסקים , החלפתי אותו וגם לא עזר אחרי זה ניסיתי להתקין 98 ושוב פעם נתקע כל פעם בשלב אחר של ההתקנה בלי שום סיבה נראית לעין . בסוף ויתרתי הוצאתי את ההרדיסק התקנתי 98 על מחשב אחר , וחיברתי חזרה , באתי להריץ אבל הוא נתקע באמצע האתחול משום מה בלי שום סיבה (הפס הכחול-לבן למטה רץ אבל לא מגיב) ניסיתי במצב בטוח והוא רושם לי windows protecion error . לפני שהחזרתי את ההרדיסק הרצתי את ה98 על המחשב השני והוא עבד חלק . בנוסף מידי פעם כשאני מנסה להריץ את המחשב הוא מתחיל לכתוב לי כל מיני קודי אסקי מוזר…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by spot,

בזמן גלישה באינטרנט לעתים הפס גלילה בצד ימין משתגע ועולה ויורד במהירות. יש לציין שפירמטתי את המחשב והקנתי מחדש ווינדווס אקס אך עדיין התופעה משיכה (שוב רק בזמן גלישה באינטרנט). מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  5. Started by aloneg,

מישהו יכול להגיד לימה זה ולמה זה כדי לי? הגרסה הזאת באמת משפרת משהו? Microsoft .NET Framework 3.0: x86

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  6. תמיד יש צריכת מערכת של 100 אחוז בידי הישומים svchost.exe ו system. בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות!

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  7. נתקלתי הרבה פעמים בכל מני אתרים לא ממש חוקיים שמציעים להורדה גרסאות Windows עדכניות עד לתאריך האחרון, אבל עם קראק. יש לי Windows7 ultimate מקורי, איני מעוניין בשום פריצות, ולכן השאלה שלי - מאיפה ואיך הם משיגים עותקים מעודכנים? כי די נמאס לי כל פעם להוריד עדכונים וservice pack למערכת הפעלה שלי לאחר כל פורמאט.

8. Started by yakir8,

שלום חיברתי למחשב שלי מסך מחשב נוסף עכשיו אני נתקל בתופעה מעצבנת שלפעמים תוכנות מסוימות (לדוגמה FF) נפתחות במסך המשני שלי ולא בראשי יש אפשרות לשנות את זה(אני משתמש בתוכנה DisplayFusion והגדרתי שתמיד יפתח בראשי אבל עדין הוא פותח במשני ואז מעביר אוטומטית לראשי וזה מעצבן)? בעיה נוספת לא יודע עד כמה היא קשורה לפה, כול ביצוע הBOOT או עבודה בBIOS של המחשב מתבצע במסך המשני ולא בראשי(הראשי מחובר בחיבור DVI והמשני בחיבור VGA) יש אפשרות לשנות את זה דרך הBIOS או משהו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  9. Started by amittt,

טוב אז תקשיבו יש לי windows xp pro אם אני רוצה לפרמט אותו איך אני עושה זאת???????? תודה לכל העוזר ועוד שאלה איך אני מתקין windows xp pro מהדוס כאילו עשיתי פירמוט עכשיו איך אני מתקין אקס פי מהדוס תודה לעוזר ושום תודה גדולה לכל מי שעוזר

10. Started by m.l,

המפרט המלא הוא: מעבד פנטיום 3 850 MHZ 512MB RAM 20GB HDD לוח אם של AOPEN האם יוכל להריץ XP PRO בצורה סבירה...אני יודע ש98 הוא יריץ טוב..אבל השאלה היא על XP....אני יודע שמחשבים יותר גרועים מזה מפעילים XP בצורה סבירה מאוד ככה שזה ניראה לי יעשה עבודה דיי טובה... יוכל? השימוש היחיד במחשב הוא אופיס ICQ אינטרנט וכדומה....(המחשב של דוד שלי.)..

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by eid101,

יש לי מחשב תותח עם מפרט טוב מאוד קניתי אותו חדש ... כאשר הפעלתי עליו 32BIT הוא היה בסדר גמור XP וגם VISTA אבל כאשר ניסיתי לשים 64BIT VISTA/XP זה היה איטי יותר . למה זה קורה ואיך משפרים את זה ? מפרט המחשב :- כ.זכרון 4GB 800MHZ OCZ CL4 כ.מסך ATI READON 512 MB DDR2 HD 2600 לוח אם :- ASUS M2N-E מעבד :- AMD AM2 ATHLON 6000+ 64BIT

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by slip,

אני זוכר שפעם עשיתי רקעים בתוך תיקיות ועכשיו אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת לעשות אותם בתיקיות,יכול להיות שאין את האפשרות בוינדוס XP כי מה שזכור לי שעשיתי את זה בוינדוס 98,מישהו יודע איך לעשות זאת בוינדוס XP?

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  13. אתמול, עם מעט יוזמה, החלטתי לפרמט סוף-סוף ולשים קץ לכל הבעיות השונות הופיעו עם הזמן. אז פירמטתי, והתקנתי מחדש אקספי פרו. הכל טוב ויפה....ההתקנה הסתיימה, ריסט ונכנסתי למע' ההפעלה החדשה. התקנתי את כל הדרייברים בהצלחה, כל הדברים הבסיסיים שלי שאני מתקין כל פעם מחדש (רק המצלמה המפגרת שתמיד עושה בעיות ) וניגשתי לעשות Update. פתחתי את האקספלורר, ניגשתי לאפדייט וזה מצא כל מיני עידכונים בדרגה קריטית, חלק התקין ואז פתאום נאמר לי כי ארעה שגיאה, והוצגה בפניי רשימה של בערך 20 עדכונים שעדיין לא הותקנו. זה קרה אתמול בערב, וכבר הייתי צריך ללכת אז סיימתי עם מה שהספקתי ואמרתי לעצמי שהיום אני אסיים לעדכן. אני ניגש לעדכן, מופיע הכיתוב "סורק עדכונים"... ואז פתאום הודעת שגיאה שמונעת ממני …

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by The UnKnown,

מצורפת תמונה... מחקתי אותו דרך תוכנה [REGCLEANER] לאחר שסירב להימחק בהוספה\הסרה... מחקתי אותו ידנית מC:\ ועדיין הוא נמצא באקספלורר בסרגל למעלה... נ.ב איך זה הגיע בכלל ?! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  15. יש לי בעיה שכל הישומים מופיעים לי עם סמל לבן ולא פועלים בכלל כלומר מתיי שאני בא לפתוח אותם מופיע לי סמל פתח באמצעות למרות שזה ישום !!! הבעיה כ"כ חמורה שאני לא יכול לתת אפילו סקרין כי הצייר גם לא עובד לי מה לעשות? ד"א זה קרה לי אחרריי שהסרתי את התוכנה של נרו ובתוכה תוכנת העזר back it up שהשתלטה לי על הישומים

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by tepez,

לחבר שלי יש מחשב נייד שהוא הביא מבלגיה יש על המחשב winxp pro יש אי תאימות בין המקלדת לבין הפלט כלומר: אם מקישים a מקבלים q אם מקישים q מקביל a וכו' איך אני מגדיר בוונדוס את המקלדת כדי שהיא תעבוד טוב?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by eladh16,

שבת שלום לכולם אז ככה, יש לי שאלה קטנה על איזה משהו שמציק לי ב windows xp. כשאני נכנס למחשב שלי אני רואה את כונן D עם איקון של כרטיס רשת אלחוטי. האיקון הזה הופיע לי מלפני המון זמן, וגם עכשיו ביצעתי פירמוט למחשב ועדיין יש את האיקון. אכן אני עובד עם כרטיס רשת אלחוטי אבל מזה האיקון הזה על כונן D? ואיך אני מסיר את האיקון הזה? תודה רבה תמונה לדוגמא:

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  18. בשבוע האחרון כל רבע שעה אני נזרק חזרה לשולחן העבודה מתוך משחקים וסרטים (בסרטים סרגל המשימות מופיע לשניה). עשיתי בדיקת וירוסים וספיוורים וזה לא עזר. יש איזה תוכנה שכל 15 דקות קופצת לשבריר שניה ונסגרת ואני לא מספיק אפילו לראות מהי! למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by VINERA,

כאשר אני מחפשת דרך====== התחל =חיפוש= ולדוגמא מסמך מסויים......( גם אם הוא יחיד) הוא נותן לי==== שגיעה ומוציא אותי מהמסך של החיפוש. אם הודעת אזהרה. ורק בסיום החיפוש. אני לא יכולה לעשות חיפוש בכלל ולצערי יש לי מכל דבר פעמיים במחשב. אני רוצה לדעת איך אני מסדרת את התקלה. תודה ורד

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by orengreen,

Ok Guys, I need your help urgently!!! A few weeks ago, I started to get blue screen crashes with KERNEL_STACK_INPAGE errors After a few crashes, the computer stopped booting, and sometimes the BIOS didn't even recognize the Hard-Disk (It's a WD SATA HD) I took it to the shop, and they said that a virus changed the HD from NTFS to RAW, and they did a low-level format and everything was fine 3 weeks have passed, and now I'm starting to get the same thing!!! I did a memory diagnostic - OK, I did a HD diagnostic (both symantec and WD apps) - it's OK also. I always have firewall and antivirus. Also, the problems are not sudden, but they gradually get worse and worse. I really …

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  21. קניתי 4 זכרונות של קינגסטון של 667 כל אחד 1 ג'יגה איזו מערכת הפעלה יכולה לתמוך ולנצל את כל -ה 4 ג'יגה זכרון האם זה הווינדוס 64 ביט XP או ה- Vista 64 ביט ??? תודה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by aviz,

אני רואה וכותב מצויין בעברית , אבל משום מה כשאני מוריד קבצי txt שכתובים בעברית אני מקבל אותם תמיד בגיבריש. לפי דעתי זה בגלל שהם מקודדים ב ansi במקום ב utf-8 אבל איך אני יכול לשנות את ההגדרה הזאת בתור ברירת מחדל ? תודה

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת והאם זה ייעמיס על המחשב הרבה?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  24. המקלדת לא עובדת רק ביונדוס XP (בביוס היא כן עובדת....) שאני מסתכל במאפיינים של לוח המקשים כתוב "אין אפשרות להפעיל התקן זה (קוד 10)" ניסיתי כבר להסיר את המקלדת ולהתקין שוב מהווינדוס וגם ניסתי עם עוד שתי מקלדות אך כלום לא עזר.... אם למישהו יש פיתרון אני ישמח מאוד. מקווה שתעזרו לי תודה אלון נ.ב התלבטתי בין לשים את זה בתמיכה טכנית ללשים את זה בפורום הזה אז אם צריך תעבירו ;D

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  25. במחשב שולחני מותקן חלונות 7 הום פרימיום.במחיצה כונן C. במחיצה כונן D ריק.האם אני יכול להתקין חלונות XP במחיצה כונן D או שצריך להתקין דבר ראשון חלונות XP ואח"כ להתקין חלונות 7? פעם קרה לי בעבר היתקנתי חלונות 2000 בכונן C ואח"כ חלונות XP בכונן D , והתקנה הייתה לא מוצלחת. כי היא רק התקינה חלונות XP ולא רואים חלונות 2000.אתם מבינים מה קורה? רציתי לדעת מה הדבר הראשון מתקינים חלונות 7 או חלונות XP? בתודה מראש מיכאל

• 1 תגובה
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.