Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
הורדתי את Portlock Windows Update Manager, כדי לבדוק האם התוכנה לא תעשה לי את הבעיות ש-Windows Update עושה, והן: אחד מתהליכי Svchost.exe צורך משאבי מעבד, וכן חיפוש והתקנת עדכונים שנמשכים לנצח. שום בעייה לא נפתרת. למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם ידוע אם ווינדוס 8 64 עוזר ,משפר ביצועים ל- SSD או RAID האם יש יתרונות כלשהם מבחינת ביצועים או איכות תמונה עם WIN 8 כל זה מול ווינדוס 7 64 multicoreלא מבין למה סגרת את השאלה אתמול ??? לא יודעים לא עונים ,חבל שממנים אנשים עם חוסר ידע טכני חבל שהאתר משלם כסף לאנשים בלי ידע
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי כמה תוכנות שאני יודע שב-Windows 98 הן מציגות עברית בלי בעיה, אבל ב-Windows 2000 הן כותבות ג'יבריש. שינוי של פונטים בתוכנה לא עוזר (באחת התוכנות לא ניתן בכלל לבחור פונטים). בתמיכה הטכנית של התוכנה אמרו לי כי הבעיה היא ככל הנראה בהצגה של Unicode. ניסיתי לבטל ב-Regional Options שפות שהן לא אנגלית ועברית, אבל זה לא עזר. יש למישהו מושג מה צריך לעשות (שינוי של הגדרות או התקנת פונטים חדשים)?
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם יש אפשרות בוויסטה לעשות שהSIDEBAR יהיה פחות בהיר? שאני עושה ALWAYS ON TOP הוא ממש שחור כזה או שהוא יהיה ALWAYS ON TOP ושלא יהיה שחור בכלל אם אתם מבינים למה אני מתכוון יש אפשרות כזאת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יום אחד אני מדליק את המחשב ומקבל את ההודעה (ראה תמונה) המעצבנת שחסר לי קובץ. זה לא וירוס או משהו שמחק את זה, אין לי מושג גם איזה קובץ זה אבל אני משאר שזה SYSTEM32 FILE... אחד מהחברה שם, אתם יודעים... עשיתי חיפוש בGOOGLE, ואין אף מידע על קובץ כזה. חפשתי במחשב של אח שלי שיש לו בדיוק אותה מערכת הפעלה ורכיבי תוכנה דומים, וגם שם... אין. שאלתי אנשים והם לא מצאו. Svnet32.exe איזה קובץ זה ? מישהו יודע ? אם אתם יודעים בבקשה תעזרו וגם אם אין לכם מושג איזה קובץ זה בבקשה בבקשה בבקשה תעשו חיפוש במחשב שלכם ואם יש לכם אותו ותעלו אותו לרשת כי זה יעזור מאוד ! ואם גם את זה אין באפשרותכם לעשות, בבקשה תגידו לי איך נפטרים מהודעות כאלה. תודה רבה מראש ! נ.ב אין בעיות לוואי כתוצאה מהקובץ (יותר נ…
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי מנסה לפרמט את הלפטופ שלו. יש לנו דיסק של וינדוס XP PRO. כרגע XP כבר מותקן על המחשב שלו, יש רק מחיצה C ועליה זה מותקן. אני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריסט, נBOOT SEQUENCE שם את הכונן CD ראשון, שומר שינויים, וזה פשוט לא קולט שיש שם דיסק. העלנו את המחשב, נכנסנו לדיסק וזה פותח את החלון של התקנת WIN XP. עשינו התקנה דרך שם, זה עשה ריסט ואז כן נכנס למסך הכחול ולהתקנה והכל.. רק שבחלק שבו אני אמור לבחור לבחור מחיצה להתקין עליה, אני יכול רק להתקין על מחיצה C שכבר יש עליה וינדוס. ניסיתי למחוק אותה כדי ליצור חדשה ולעשות עליה, אבל זה אומר שאי אפשר למחוק את המחיצה כי יש עליה קבצים שנחוצים להתקנה. אז עכשיו זה מוחק את הקבצי וינדוס הישנים ומתקין את הוינדוס החדש, שזה בעצם לא עוז…
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
אהלן לפני כמה ימים הורדתי את המשחק Juiced היום הפעלתי את המחשב ומיד בלי התחברות לאינטרנט הפעלתי את המשחק , שחקתי בו וניסיתי לשחק באינטרנט למרות שלא הייתי מחובר לאינטרנט המשחק כתב לי loading וחיכיתי כ5 אחרי שראיתי שהמחשב נתקע לחצתי ריסט הישר מהמארז אחרי זה ניסיתי להפעיל את המחשב והוא פשוט לא פעל במצבו הרגיל ניסיתי להפעיל במצב בטוח והוא פעל ואפילו הסרתי את המשחק אך ללא הצלחה והמחשב עדיין אינו פועל במצב רגיל רק במצב בטוח *יש לציין כי ביצעתי שחזור מערכת וזה לא פעל *יש לציין כי ניסיתי להפעיל את המחשב מהמצב שבו כתוב "המאפיינים האחרונים שעבדו" וגם זה לא פעל תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי מחשב לנובו t61p עם ווינדוס 7 לפני שעה התקנתי idm (לא יודע עם זה קשור לבעיה) ואז מחקתי אותו ועשיתי ריסטארט ואז... רשום לי error 13 unsupported executable format לא יודע מה קרה אבל הוא לא מזהה את הפורמט???? בדיקה בגוגל וראיתי שזה קשור לדואל בוט של לינוקס ווינדוס ואני לא יודע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מסירה אותו בהוספה והסרה של תוכניות הוא דורש מכל מיני קבצים שצריך בשבילם דיסק... אבל איכשהוא עשיתי התעלם וזה "הסיר" ואז שהדלקתי את המחשב נעלם כל שולחן העבודה, והייתי צריכה לעשות שחזור מערכת במצב בטוח. יש למישהו רעיון איך להסיר את IE7?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב אחרי שאתמול הוא עבד בלי בעיות ומה שראיתי זה שכלום לא עולה בעצם,רק יש את התמונה של הדסקטופ והסמן של העכבר שאפשר להזיז אותו וזהו אין את ההתחל ואת כל התיקיות,בעצם האקספלורר לא עובד מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה??
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום,תשמעו אחרי שהסרתי איזושהי תוכנה התחילו לקפוץ לי מלא אזהרות כאלה! עכשיו עשיתי ריסט ומאז הווינדוס לא עולה יעני הוא טוען את הכל וזה שהוא מגיע לדף הפתיחה יש שחור ויש כמה שגיאות איזה 6 שגיאות אחר כך הוא עושה שגיאה שאני חייב לעשות ריסטרט וזה תמיד ככה כל פעם ! מה עושים הוא אמר לי בסוף משהו עם DLL איפשר לעשות כלום אני מתרחפן הוא אמר לי להכנס ל ADMINSTARTOR משהו כזה אני לא יודע איך נכנסים אפשר בכלל להכנס ?( בבקשה עזרה אני לא מצליח אפילו להכנס לווינדוס אני מדבר מהמחשב של אחי תעזרו לי בבקשה..
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מעוניין להסיר את הכוננים שנמצאים תחת התפריט של "קליק ימיני - SendTO" ניסיתי את הטוויק שצירפתי פה אבל הוא לא ממש משפיע.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
התקנתי את הSP2 הזה. העידכון הכי גרוע שיצא לימקוסופט עד היום אני לא יודע מה חשבתי כשהחלטתי להיכנע וסוף סוף להוריד אותו יש לי מיליון ואחד בעיות, אבל זאת הכי קטנה והכי מעצבנת: אני לא יכל להגיע ל TASK MANAGER , במקום הוא פותח לי חלון ומוזר ולא שימושי (שלא מאפשר SS) עם האפשרויות האלה: LOG OFF SHUT DOWN LOCK COMPUTER TASK MANAGER CHANGE PASS CANCEL רק שעל הכפטור של המנהל משימות אני לא יכל ללחוץ הוא אפור.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר כמה שנים לא עשיתי פורמט וקצת שכחתי... לפני שאני מפשמט אני רוצה ליצור מחיצות\להגדיר גודל למחיצות אז בFDISK אחרי שאני מוחק את המחיצות אני צריך ליצור 2 מחיצות חדשות... הראשונה היא Primary DOS השניה היא Extended? או Logical? (לפי מה שאני זוכר זה EXTENDED...אבל מזה הLOGICAL?) תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
היי, תמונה מצורפת. הבנתי שמחיקת קבצים מtemp יכולה לעורר בעיות.. יש טיפים בנושא ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לאתחל את הויסטה והתהליך נתקע ב 27% למשך שעות עד שאני צריך לאתחל את המחשב יש לי רייד10 על המחשב. האם זו הסיבה שאני לא מצליח לאתחל?? אם לא יש סיבה או פיתרון למה אי אפשר לאתחל??? תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים, יש את ה-dump המוזר הזה שאני לא ממש מבין מה הוא רוצה שאני יעשה... הרצתי חיפוש, הבנתי שהייתה שגיאה, עכשיו אני צריך פיתרון. דרך אגב יש למישהו מושג מה זה לעזאזל ה-= הזה? אם יש משהו מוזר תגידו לי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי עם הקנייה של המחשב הנייש את תוכנת ההפעלה VISTA HOME PREMIUM אני כמובן מעדיף לעבוד באנגלית אבל גם רוצה לכתוב באופיס בעברית ולחפש מדי פעם במנועי חיפוש בעברית בחרתי בהתקנה של הווינדוס שאנגלית תהיה השפה ועכשיו הוא לא כותב לי בעברית איך עושים שעדיין כל התיקיות והדסקטופ יהיה כתוב באנגלית והיא תהיה השפה הדומיננטית וגם שיהיה אפשר לכתוב בעברית? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי נייד של HP עם ויסטה שהגיע מהחנות, והיה במחשב דיסק של XP (שלי) אז אחותי הפעילה את המחשב והדיסק היה בפנים והוא התחיל להתקין XP והיא לא הבינה מה לעשות אז היא עצרה אותו באמצע. עכשיו אני לא יכול לעשות Recover או התקנה מחדש כי הוא לא מזהה את הHD אבל אם אני עושה בוט מהHD הוא שואל אותי לאיזה מצב להכנס ואז הוא נותן לי את המסך הכחול. אני יודע איך אפשר להתקין בכל זאת את הXP אבל זה ידרוש פרמוט, והקבצים שיש לי שם חשובים לי מאוד, יש אפשרות להתקין בלי לפגוע בהם?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אחרי הפירמוט,המחשב עשה ריסט(עוד לא התקין את קבצי ההתקנה של הוינדוס),נכנסתי שוב למסך הכחול,ולמטה יש את הדברים שהוא בודק:SCSI וכו'.. הוא עבר על כולם,גם על הSTARTING WINDOWS,ואחרי זה הוא רשם LOADING keyboard LAYOUT והמחשב נכבה.. מה עושים? גם אם אני לא נכנס למסך הכחול וישר לוינדוס הוא כבר לא קיים וישר עושה לי ריסט. תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! המחשב שלי עושה לי בזמן האחרון יותר מידי בעיות, והגעתי למסקנה שהוא הגורם לכך שהאינטרנט שלי מתנתק כל פעם. הוא גם עושה עוד בעיות עם משחקים ולפעמים הוא עושה ריסטארט מעצמו. אז החלטתי שאני רוצה לפרמט אותו. אני יודע לפרמט ויש לי את הדיסק התקנה של ה- XP. השאלה היא איך אני יכול לפרמט ולגבות את כל המידע שיש לי עכשיו? כלומר, השירים, המשחקים, והדברים שאני צריך, נמצאים בכונן E, ואני יכול להעביר גם לכונן הזה עוד דברים חשובים שאני צריך לשמור. ואז אני אוכל לפרמט רק את כונן C. אם אני אפרמט רק את C המידע בכונן E ישמר נכון? והאם אני צריך לעשות פירמוט מלא לכונן C או פירמוט קצר יספיק? תודה רבה לכל העוזרים, יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי "קופא" לכמה שניות אחרי החיבור לאינטרנט, ובמשך דקה או שתיים אחר-כך שורת המשימות (Task-Bar) לא מתפקדת. אם אני מעלה את מנהל המשימות, ע"י הקשה של Ctrl+Alt+Delete, המערכת "חוזרת לתפקד", אבל גם זה באופן חלקי. סריקה של אנטי-וירוס של AVG לא מעלה שומדבר רציני (כמה "עוגיות" של FF, אבל הן לא קשורות), וגם Spybot לא עולה על שומדבר. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם WIN98 בעברית (LOCALIZED). האם מישהו מכיר דרך להפוך אותו לאנגלית (ENABLED) מבלי למחוק את כל מערכת ההפעלה ? בגדול, אני רוצה לעשות לו אפגרייד ל XP אבל ה XP שיש לי הוא באנגלית ולא בעברית ולכן הוא לא מוכן לעשות UPGRADE. אני לא רוצה לפרמט הכל ולהתקין מהתחלה. האם אפשר להתקין WIN98 אנגלי על עהברי ובכך להפוך אותו ל ENABLED ? האם למישהו יצא לעשות כזה דבר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן. נכנסתי למאמר פה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=91&a=54882&c=6099&sc=0&ssc=0 ועשיתי מה שכתוב שם וזה באמת הפך לי את העיצוב ל 98. ניסיתי ללחוץ מקש ימני על הערכות נושא להחליף חזרה ל XP ואין שם את האפשרות הזאתי! מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? זה דחוף... תודה רבה!!
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-