Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
הרגע התקנתי windwows 98 והבעיה היא שאני לא יכול לראות עברית משום שהיא לא מותקנת. איך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
היי, ברשותי עותק חוקי של WinXp, אך אבד לי קוד ההתקנה. האם ישנה דרך שבה אוכל להשיג קוד התקנה חדש? ישנו איזשהו מרכז תמיכה של מייקרוסופט או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי הודעת שגיאה שאף פעם לא נתקלתי בה בקשר ל DLL ההודעה מופיעה שאני מנסה לפתוח תוכנה כלשהי (שעבדה מספר חודשים בלי בעיות ולא היו שינויים בה בזמן האחרון) אני עם מערכת הפעלה XP ולא עשיתי שינויים חומרתיים וגם לא בתוכנות חדשות (לא שזכור לי..) צירפתי תמונה עם ההודעה ניסיתי כבר כמה דברים: 1. התקנת התוכנה מחדש - לא היה שינוי.. (גם ניסיתי הסרה לגמרי והתקנה מחדש..) 2. מחיקת הקובץ HHCRTL.OCX - גרם להודעת שגיאה שחסר קובץ לתוכנה ולנסות והתקין אותה מחדש 3. מחיקת הקובץ USER32.DLL - הוינדווס יוצר אותו מחדש אוטומטית בלי שינויים וההודעה בפתיחת התוכנה חוזרת על עצמה יש למישהו רעיונות ??? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
התקנתי אתמול windows vista ultimate 32bit , הכל עובד מצויין ונראה מדהים. אבל היתה לי בעיה להתקין תדריבד של המודם שלי (USB ALE 150) כנראה שהדריבר לא תומך ולא מצאתי דריברים תומכים. מה עלי לעשות? יש פתרון בכלל? בכל מקרה אני בקרוב מקים רשת ביתית חוטית בין שני המחשבים , אז יש לי כמה שאלות... תהיה לי איזה בעיה להקים תרשת כי במחשב הזה יש XP ובחדש VISTA... ואני מקווה שלנתב החדש(BR6104KוEdimax) תהיה תמיכה בויסטה ..מישו יודע אולי? תודה רבה ואני מצטער אם לא שייכתי את התרד למקום הנכון...
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותכם שאלה קצת מסובכת. לפני כמה ימים קניתי עותק חוקי של Windows xp בגרסת הום- אדישן בעברית. קיבלתי איתו דיסק התקנה מקורי (תמונה 1) ומס' רישיון. התקנתי את התוכנה על המחשב הנוכחי בהצלחה (עד היום עבדתי עם Windows 98). בחודש ינואר 2007 קנתה אחותי מחשב נייד, איתו הגיעה כבר מותקנת מערכת ההפעלה Windows xp בגרסת הום- אדישן אבל באנגלית. על גב המחשב הנייד מודבקת מדבקה עם מס' רישיון שונה ממה שסיפקו לי לפני כמה ימים בחנות (תמונה 2). השאלה שלי היא כזאת: מערכת ההפעלה בנייד היא באנגלית. האם אני יכול לפרמט את כל ההרד דיסק בנייד, ולהתקין את מערכת ההפעלה מאותו דיסק מקורי שיש לי (בעברית), אך להקליד את מס' הרישיון שיש מאחורי המחשב הנייד, ולא את מס' הרישיון שהקלדתי בהתקנה במחשב …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הרבה תיקיות בשם FOUND.00, FOUND.01 FOUND.02... והם לא מופיעות דרך הEXPLORER הרגיל אפילו שמסומן להציג תיקיות מוסתרות. אני מצליח לראות אותן רק דרך נרו: למישהו יש מושג מה זה התיקיות האלה?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר להרצת משחקים בויסטה אני רוצה כניראה לשדרג את המערכת שלי לווינדוס ויסטה השאלה היא האם משחקים של אקספי ירוצו עליה אני מתכוון למשחקים כמו command and conquer 3 the sims 2 rollercoaster tycoon 3 counter strike half life 2-1 ועוד... תודה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מפעיל סרט בויסטה בעזרת אחד הנגנים אפילו המדיה פלייר אז אחרי זמן קצוב השומר מסך מתעורר למרות שלא מסומן לו לעבוד אם אותם צוכנות מישהוא יודע משהוא בנוגע לבעיה זו
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני להתקין XP עם answer file שיצרתי. הקובץ עצמו כבר מוכן אולם אני לא מצליח להתקין איתו מצ"ב לינק שמכיל: 1. את הקובץ עצמו של ה UNATTEND 2. קובץ ISO של הUNATTEND מכיון שאני מתקין דרך תוכנה וירטואלית ובכדי לזהות את הקובץ הנ"ל יצרתי לו כונן וירטואלי ואין בעיה עם הקטע הזה כיון שהוא מזוהה ב BOOT http://myfiles.co.il/file/583/MOSHE.exe.html והנה עוד לינק http://sendir.co.il/646081 יש לציין שהקובץ תשובות נמצא בכונן אחד - F והדיסק עצמו נמצא כמובן בכונן אחר E. כשאני במצב של DOS כתבתי את הפקודה הבאה: e:\i386\winnt /u:f:\unattend.txt תודה מראש לעוזרים |כן|
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את BF1.41 הוא נכנס עושה מסך שחור ולאחר 2-3 שניות הוא יוצא בלי שום התראה ובלי שום סימן מזהיר, כשאני מפעיל את NFSC המסך ניכנס אני רואה את הלודו שלי EA ואז הוא יוצר ממנו ושואל אותי אם לסגור את התוכנית רגיל או לחפש באינטרנט עזרה,(מן שאלה מפגרת כזאת של ויסטה). אני חושב שבשתי המשחקים הבעיה היא התאימות עם ויסטה ולכן נידת לשנות את ההתאמה של ל XP SP2 וזה לא עזר,ניסיתי 98 שוב לא עזר הפעלתי את המשחקים כאדמין ושוב,אותו דבר... עזרה ! אני כבר נואש ...
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב די נחמד ורציתי לשאול אותכם איך הוא יסתדר אם ויסטה AMD Athelon Dual Core 3800 512mb X2 של ראם EVGA 7900 GTX כדי לשים ויסטה בכלל?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
בצורה חלקה וללא בעיות בשימוש בממשק הAERO.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
לאחרונה תוך כדי עבודה על המחשב נפתחות הודעות כאלו אם אני לוחץ סגור הודעה יש שגיאה באקספלורר והמחשב נתקע ואני נאלץ לסגור את האקספלורר דרך טסק מנג'ר. סרקתי וירוסים וגם התקנתי מחדש את המערכת הפעלה וSP2 אך שום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
ישנה בירשותי ווינדוס ויסטה איך אני בודק שזה אכן 64 ביט ושזה אוליטמיוט אני מתכוון לקובץ התקנה עצמו לפני שמתקינים תודה שמואל
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רב, איך אני מפרמט מחיצה שבה לא מותקנת מערכת ההפעלה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אך אני מחזיר את האייקון של העוצמה לסרגל כלים בווינדוס... הוא נעלם לי... אני צריך להתקין אותו מחדש אך אני מתקין...
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כמה גיגה צריך כדי שויסטה תרוץ טוב ויסטה אולטימיט ואני מתכוון להתקין רק ווינדוס בלי תוכונות בלי כלום כמה צריך כדי שזנ יעבוד חלק תודה
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
האם קיים וינדוס 2003 workstation??? נ.ב. אני שואל את זה כי אני רוצה להשתדרג מוינדוס 2000 workstation שיש לי עכשיו (ב"ה כבר עבר 5 שנים מאז הפורמט האחרון של המחשב העגלה שלי LOL)
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
מה מתאים\ירוץ מהר\מומלץ יותר למערכת שלי 64 או 32 ביט? אני פשוט לא יודע איזה גירסה עדיף לי להתקין... אני בכלל ארגיש בהבדל?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מידי פעם מפרמט ואכשיו אני רוצה לדעת מתי היה הפירמוט האחרון,כאילו באיזה תאריך הותקן הווינדוס איך בודקים? תודה שמואל
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכם האם לוח האם M2NPV-VM AM2 ללא כרטיס מך יריץ ויסטה 32 BUISSNES תודה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום מישהו נגע לחבר שלי במחשב כנראה בטעות ועשה לו סיסמת כניסה למחשב מכאן הבעיה : איך אני עושה שחזור סיסמא או מבטל אותה כי לSAFE MODE הוא לא נכנס הוא מעלה את הפקודות בדוס ונתקע שם לפני הSAFE MODE מה לעשות תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לתרגל התקנה של חלונות במער' וירטואלית דרך DOS. בכדי לעשות זאת ברצוני לבצע תחילה הפעלה של המער' שתגיע למצב של DOS ולשם כך אני צריך דיסקט הפעלה. כמובן שבמחשב וירטואלי אין לי כונן דיסקטים, והאמת גם אין לי במחשב שלי אבל ארגנתי את קבצי הדיסקט הפעלה ואפילו אף יצרתי כבר את הכל בתוך קובץ אחד וירטואלי - כמובן שמתאים לדיסקט וירטואלי ואף הוספתי אותו למער' הוירטואלית. הבעיה היא שזה לא עובד וכאילו הדיסקט או משהו כזה לא טוב. האם יש למישהו רעיון או שהתנסה בזה בעבר? כל הנ"ל מתבצע תחת מעטפת של תוכנת ההדמיה Virtual PC תודה וחג שמייייח
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
התקנתי את ה ultravnc על הויסטה אבל כאשר אני מסה להתחבר אל המע' שלי ממחשב אחר אני מצליח להתחבר אבל רואה רק מסך שחור ולא את שולחן העבודה ? מישהו התנסה עם ה ultravnc על ויסטה ? דיי חשוב לי להשתלט על המחשב שלי ממקום אחר.
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-