עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by asmon,

כשאני לוחץ כפתור ימני על קובץ כלשהו, רוב הסיכויים שתקפוץ לי הודעת שגיאה וכל חלונות ה EXPLORER יסגרו לי. כשאני רוצה רק למחוק קובץ, אפילו כשאני רק לוחץ על DELETE קורה לי אותו דבר. אפשר להשתגע כשאני רוצה למחוק משהו וזה לא מצליח, החלון נסגר וצריך לחכות כמה שניות עד שהכל יטען מחדש ולהכנס שוב לתיקייה. ככה אני יכול לסבול כמה פעמים ברצף עד שאני מצליח למחוק קובץ מסכן. האם יש את הבעיה לעוד אנשים ויש דרך לטפל בזה או שזו בעיה בגרסא שהתקנתי? (בכל מקרה אני כבר מעדיף לחזור לXP)

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by shimon956,

אני יודע שאין פו שום שאלה רציתי רק לעזור לכול אלו שיש להם את ההודעות של המסנגר ב-xp אז נכון שהמסנגר מעצבן אותכם? C:\windows\inf\ :כנסו לתיקייה הזאת sysoc.inf פתחו את הקובץ msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7 מצאו את המשפט hide ומחקו את המילה שהמשפט ייראה כך msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,,7 עכשיו כנסו ללוח בקרה-הוספה והסרה-הוספה והסרה של רכיבי וינדוס ומחקו את המסנג'ר המעצבן .בהצלחה

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by benor,

כשהמחשב שלכם נהייה פתאום איטי ואין לכם מה לעשות תנסו לפעול בדרכים האלו: עם יש לכם תוכנת אנטי וירוס, הריצו בדיקה מלאה של הדיסק הקשיח. הורידו SpyBot Search and Destroy ובדקו עם אין לכם ריגול במחשב. את SpyBot Search and Destroy ניתן להוריד מכאן: http://ftp.pcworld.com/pub/new/privacy___security/ad_blockers/spybotsd11.exe וגם Ad-aware 6.0 תמחקו קבצים שאין לכם צורך בהם תמחקו תוכנות שאין להן שימוש Start < Settings < Control Panel < Add or Remove Software תמחקו קבצים זמניים Internet Explorer < Tools < Internet Options < General < Delete Files תמחקו קבצים שאין להם שימוש בתוכנה הזאתי:Dust Buster http://www.net-free.it/downloads/download.php?idscript=79 נקו א…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Maiasony,

שלום התקנתי וינדוס על כונן חדש ואני מעוניין לפרמט את הישן (יש לי עדיין גישה לוינדוס הישן) כשאני מנסה לעשות פורמט בוינדוס החדש הוא אומר לי שהוא לא יכול לפרמט איך אני יכול בכל זאת לפרמט?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  5. משהו ברשת הפנימית פה שולח בכוונה אליי פקודות של SHUT DOWN (זה שסופר שניות עם הודעה שהוא בוחר לרשום גם ) אני חושב שזה NET START - MY IP .....וכ'ו ... איזה סרביס אחראי לזה ? איזה לבטל ב services.msc ?? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Gil_T,

עשיתי שטויות עם המחיצות שלי והגעתי למצב שיש לו 2 כמה מחיצות. C כוללת 550 GB ועליה את הווינדוס D כוללת 380 GB ועליה יש עוד ווינדוס שאני לא משתמש בה E כוללת 7 מגה וכוללת ככל הנראה קבצים חיוניים למערכת הפעלה (אני לא יודע איזו מהן) אני רוצה לאחד את כולם, השאלה האם זה אפשרי ללא פרמוט?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום, אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, במידה ולא אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. קיבלתי אוסף קליפ-ארט במתנה מחו"ל רק שאלו דיסקים המיועדים למק, האם ישנה דרך לצפות / להשתמש בקבצים? י ש לי XP והוא לא מזהה את הדיסק, אלא נותן הודעה שכנראה הדיסק לא בפורמט הנכון. האם ישנה איזו תוכנה או משהו שדרכו אפשר לצפות ולהשתמש בקבצים? האוסף הוא : ART EXPLOSION 750000 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Shpiz,

אז ככה יש לי ווינדוס אקס פי פרו ולפעמים הסרגל כלים פשוט נתקע כל המחשב עובד אבל הסרגל נתקע ולא מגיב ומתעדכן במנ שהולך במחשב וכעבור חצי דקה בערך זה מסתדר...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by trxman,

אהלן כולם אני צריך להעביר 3 קבצים מסויימים לsystem32 במהלך הboot ואני לא ממש מצליח לעשות זאת, או שאני לא חושב על דרך נכונה. מה שעלה לי לראש זה לחפש תוכנה כזאת שתיצור דיסק אתחול עם הקבצים המדוברים, ואף תוסיף תפריט/ממשק מזערי שברגע שהמשתמש יילחץ לחצן כלשהו, הקבצים יועתקו לתיקייה. ואכן מצאתי תוכנה שמתאימה לדרישותיי והיא http://www.ezbsystems.com/easyboot/, אך אני לא מצליח ליצור קובץ iso טוב, כזה שעובד =/. אני מקווה שהגדרתי טוב את המצב והבעייה, ואבקש עזרה לגבי התוכנה/תוכנה אחרת/שיטה אחרת לחלוטין...בטוח יש משהו פשוט יותר תודה רבה! :}[br]פורסם בתאריך: 22.01.2009 בשעה 19:53:55 אוקיי הצלחתי בסוף להסתדר, בטעות שמתי את loader.bin שהתוכנה מכינה לא בתיקייה המתאימה.תודה רבה בכל…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. יש בעיה כזאת בלוחות האם עם צ'יפסט 865PE של msi הוא כותב הודעה כזאת cannot boot from cd code 5 חשוב לציין שניסיתי מכונן אחר ,והדיסק בוט כבר הותקן כבר על מחשב דרך הבוט. האפשרות היחידה שנותרה לי להתקין את הווינדוס 7 זה דרך הווינדוס XP הנוכחי השאלה אם זה מוחק את הווינדוס XP אני רוצה שרק הווינדוס 7 יהיה ושלא ישאר XP תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  11. לחבר שלי יש בעיה במחשב. כאשר הוא מדליק את המחשב הוא מקבל שגיאה לפני טעינת ווינדוס, שקובץ חסר או פגום בתקייה: windows/system32/config/system. כתוב שאפשר לעשות repair, וכדי לעשות זאת צריך להכניס את הדיסק של הווינדוס, וללחוץ על R. כך הוא עשה (ויש לו XP מקורי ד"א), ואחרי טעינת הדיסק, המחשב דרש להכניס פקודת DOS, משהו כמו זה (מצטער אני לא זוכר בדיוק): c:/windows/system32/ וחבר שלי (ואני) לא מבינים בזה.. לכן פניתי אליכם אם תוכלו להדריך אותנו מה לעשות.. תודה. ומשהו ששכחתי להוסיף- לחברי לא זכור משהו שעשה שקשור לקבצי מערכת ובכלל תקיית system32, ויום לפני הכל עבד כשורה.

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  12. Started by Booobb,

האם ב NTFS אפשר להפעיל משחקים שמיועדים ל98 ? והאם אפשר בעזרת PARTITION MAGIC לפצל שיהיה כונן אחד NTFS ואחד FAT32 ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. איך אני משנה את המראה של הXP ? עם אילו תוכנות אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  14. האם מומלץ להתקין ויסטה 64 ביט ? אני לפני התקנת המחשב מחדש וחשבתי לנסות מה אתם אומרים? המחשב הוא מחשב חזק ככה שאני לא מודאג מהביצועים אני חושש רק לגבי משחקים ותוכנות למיניהם תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. פעם הייתי מפעיל בלי בעיות משחקי דוס על גבי ה Windows אבל עכשיו בעקבות הת'רד הזה ניסיתי להפעיל איזה משחק ומופיעה לי ההודעה הבאה: תעזרו לי בבקשה בא לי לחזור קצת לנוסטלגיה, ולא צריך להציע לי את התוכנה DOSbox כי הרזולוציה שם קטנה מידי וגם עושה בעיות. תודה מראש slim_shady.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן.. לאחרונה התחלתי להתעסק קצת עם המערכת הפעלה והאפשרויות תקיה (סוגי קבצים) וכנראה ששיניתי משהו. איכשהו גרמתי לכך שברגע שאני נכנס לתקיה מופיעה לי הודעת שגיאה כמו בתמונה, לכל התקיות. אם אני מבקש לסייר לאותה תקיה אין שום בעיה אבל לפתוח אותה באותו חלון זה פשוט לא אפשרי. מה אוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו? http://img220.imageshack.us/my.php?image=90497962.jpg [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  17. יש אפשרות אחרת לסמן ולהוסיף תוכניות בעת שהמחשב עולה?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by bbking,

שלום לכם בווינדוס 7 היה מרענן גילויי חומרה ואז היו נותנים ציון למחשב, איפה זה נמצא ב8.1? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by 3pac,

לחבר שלי היה וירוס במחשב והוא רצה לפרמט. הוא התקין Partition Magic כדי לעשות מחיצה ולגבות את כל הקבצים . אחרי שלחץ על APPLY (המחשב היה על מצב בטוח) המחשב עשה ריסט ולא עלה יותר, הוא מגיע לשלב של הטעינה לאיזה 5-7 שניות וחוזה למסך של הבחירה בין מצב-בטוח או מצב נורמלי. מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by v_man,

במחשב השני שלי אני לא רואה עיברית אני רואה גיבריש כזה מה אני צריך להוריד או לעשות כדי שלא יהיה לי את זה בבקשה :-\

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  21. Started by teltel,

איך אפשר לבטל את השימוש בווידוס לשלושים יום? פעם ראיתי את זה אבל בזמנו היה יל חוקי כיום לאחוקי ואתמול עשו לי פרמוט ווינדוס חוקי אבל הוא רושם לי יש לך 30 יום להשתמש בווינדוס. יש אפשרות לבטל את ה30 יום. עם כם אני מאוד אודה על תגובה תודה )

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. במחשב מסוג LG X110 (בלי כונן דיסקים) ומערכת הפעלה XP SP3 אני מקבל שגיאה מוזרה ולא עולה המחשב עד הסוף... בנוסף לזה הוא גם החליט על דעת עצמו לשים סיסמה בהפעלת המחשב, הסיסמה ריקה אבל עדיין לא מבין מאיפה זה בא. הנה השגיאה: service to handle post-installation details מפה הוא רק נותן לי "שלח" "ואל תשלח". ולא חשוב מה אני עושה הוא לא מעלה את כל הדברים אלא משאיר לי רק את הרקע!! לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי. :-[

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by orendia,

התקנתי מערכת הפעלה ועכשיו אני מעלה את המחשב והוא מראה לי בתהליך ההעליה שיש 2 מערכות הפעלה גירסאות windows home מותקן על כונן D ו Windows Pro מותקן על כונן C איך אני מבטל את המערכת הפעלה ה -PRO???? ???

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by minor,

יכול להיות שזה ישמע לכם מוזר, אבל... חיפשתי באתרי החנויות ולא מצאתי גרסת retail לרכישה - כל הגירסאות הופיעו כ-OEM. מישהו יודע על חנות בה אפשר לרכוש גרסה כזו? תודה מראש לכל העונים וסליחה אם זה לא הפורום המתאים.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  25. 1. אם יש לי ווינדווס 7 מאוקטב עם רישיון X, אני יכול "ללכת אחורה" ולאקטב מחדש לרישיון Y? 2. יש לי מחשב נייח ישן (פנטיום) שעומד בדרישות הסף בעיקרון ורץ עם ווינדווס 7 די סבבה בסה"כ. ווינדווס 10 ירוץ עליו יותר טוב או פחות לדעתכם? במילים אחרת: ווינדווס 10 כבד יותר מווינדווס 7 או הפוך? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.