עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by coorva,

שלום רב לאחר שמשחק כשעה או שעתיים במחשב (מפרט המחשב בפרופיל) וחוזר ל- windows מקבל הודעה......... windows apear to be working slowly, please change color scheme to basic המשחק שבו אני משחק הוא crysis . האם יכול להיות שמקבלים הודעה כזו גם כאשר יש מיפרט כזה?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by PhoenixBoy,

התקנתי SP2 ואני לא יכול לראות תמונות באימילים ולא לצפות בג'אווה בדפדפן. למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  3. שלום לכם, במחשבי מותקן סטיק אחד של 2GB DDR3 1333 של חברת kingston. התקנתי Win7 X64 Ultimate. משום מה כתוב לי זכרון RAM: 2GB (1.75 בשימוש) מדוע הוא לא מנצל את כל הזכרון שקיים אצלי? תודה לכם.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by UrielZ,

לא מזמן רציתי להתקין וינדוס 7 כדי לבדוק אותה ועשיתי שטות. יש לי כרגע שתי וינדוסים, XP ואת ה-7 שאני רוצה למחוק. את ה-XP התקנתי במחיצה C שעשיתי בשבילו ואת ה-7 התקנתי סתם על מחיצה של משחקים. איך אני נפתר מה-7 מבלי לפרמט את המחיצה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by RJ1,

לפני חודש כתבתי הודעה דומה (קישור), שגם היא עסקה במסך כחול. הפעם הודעת השגיאה היא: 0x24 (מידע נוסף) עשיתי chksdk גם עם הפקודה /f וגם עם הפקודה /r. הוא מצא ותיקן כמה דברים אבל זה עדיין לא פתר את הבעיה. החלפתי גם את הקובץ ntfs.sys בקובץ חדש למקרה שהוא פגום, אך גם זה לא עזר. גם במצב בטוח אי אפשר להיכנס. עשיתי אוברקלוק לפני כמה ימים. יכול להיות שזה מה שגרם לבעיה. בכל אופן החזרתי את ההגדרות לקדמותם. אבל בגלל שזה פעם שנייה אני מתחיל לחשוש שזה לא בעיה נקודתית אלא משהוא רציני יותר. יכול להיות שיש בעיה בדיסק הקשיח? בכל אופן, יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה הנוכחית? אחרי חופשים רבים בגוגל לא מצאתי עוד רעיונות חוץ מלפרמט את הכונן (מה שאני מעדיף לא לעשות). תודה.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  6. זה קורה כשאני מפעיל כל מיני ישומיים וזה קורה בישומיים שונים ולא תמיד

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

חבר שלי התקין את הוינדוס מחדש בתיקיה שונה בגלל שהיו לו כמה בעיות. עכשיו הוא לא יכול להכנס לוינדוס הישן, ובוינדוס ה"חדש" אין גישה לתיקיה של היוזר הישן: c:\documents and settings\blabla איך הוא יכול לגשת אליה בכל זאת? (אגב, כמובן שגם אי אפשר לגזור, לשנות לה את השם וכו)...

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  8. Started by Psycho17,

אנשים תענו על הסקר חשוב לי לדעת את דעתכם...

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  9. מה קורה אחים שלי קניתי מחשב חדש הנה-- E6300 1g זיכרון 160GB דיסק קשיח 7300GS של ASUS האם המחשב יריץ טוב את הווינדוס הזה יותר מ-אקס פי?!?!

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  10. הדיסק. אני מנסה לעשות איחוי דיסק בתוכנה המובנת בווינדוס אקס פי פרו, אני לוחץ על בצע איחוי ואז מופיעה השגיאה. מקווה לפתור את הבעיה... קצת פרטים על המחשב : intel Pentium ® 4 cpu 3.00GHz 2.99G GHz ווינדוס אקס פי פרו sp2 448MB RAM כמו כן העלתי צילום של השגיאה תודה ירון [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  11. Started by LRa,

אהלן, ראיתי עכשיו וידאו שמציג את הממשק של ווינדוס 8 ונראה שהוא נבנה סביב הרעיון של מסך מגע. מה ההיגיון מאחורי זה? הרי רוב המסכים הביתיים כיום הם לא מסכי מגע, וגם אם כן, במסך ביתי זה הרבה פחות יעיל ופחות מהיר לאור העובדה שהמסך נייח וגדול.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by Delux,

סוף כך סוף קניתי פנטיום 4 1700MHz בקיצור התקנתי על ההתחלה 98 והווינדוס הזה בלתי נסבל קורס כל 5 דקות עכשיו יש לי רק שתי אופציות XP או 2000 עזרו לי בבקשה. הצרכים הם למשחקים ואינטרנט תודה לאלה שנותנים תגובות

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. שלום. בדיוק היום שדרגתי לWIN7 64BIT ואני מרוצה בסך הכל. לצערי קצת שיחקתי עם ההגדרות של שיתוף הקבצים במחיצה/כונן D וכעת איני יכול לערוך שמות של קבצים שם או בכלל למחוק קבצים. זה מה שאני מקבל, אפור כזה שאי אפשר לעשות איתו כלום: יש הצעה לפיתרון? בכונן E ו C אין לי את הבעייה הזו.. אני צריך להגיע למצב שיהיה לי אפשרות להוסיף שם משתמש Everyone וככה אני אצליח לערוך קבצים בתיקייה. תודה מראש. *הקובץ Unlocker הזה שהמליצו לי פה לא עבד טוב עם זה, לא עשה כלום. אני פשוט צריך הדרכה מה לעשות עם ההגדרות. תודה שוב. כל האפשרויות צבועות באפור.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by slimshady21,

לא יודע למה, אבל כשאני רוצה לשחזר למצב קודם, ואני נכנס ל- התחל>תוכניות>עזרים>כלי מערכת>שחזור מערכת, ומשחזר למועד מוקדם יותר- אני לוחץ "הבא" והכל, הוא מסיים, מאתחל את המחשב, ואז בפתיחה של הוינדוס הוא רושם לי שלא הייתה אפשרות לשחזר את המערכת כי לא נקבעה נקודת שיחזור לתאריך זה. וזה קורה גם אם אני משחזר לתאריך שהמחשב קובע (כל פעם שיש שינוי מהותי בוינדוס) או נקודות שיחזור שאני יצרתי... מה לעשות?? זה קרה לי גם לפני שפירמטתי, וגם עכשיו...

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by o.s,

שלום אני רוצה להתקין ויסטה על המחשב שלי conroe 6300 gigabyte 965p ds3 7300 gt 1 gb ddr2 667mhz והשאלה שלי היא:לפי מה שהבנתי כדי שהמשחקים יעבדו כמו שצריך כדי להוסיף עוד גי'גה זיכרון, השאלה אם הכ.מסך יתפקד אותו הדבר כמו ב XP או שגם הוא יעבוד יותר לאט? תודה

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  16. יש לי מעבד 820 . הרצתי חיפוש על ויסטה +נימים ולא מצאתי תוצאות בפורום . כרגע אני על XP. האם ובמידה ואני אתקין ויסטה , המחשב יעבוד טוב יותר ??במידה וכן , במה זה יתבטא? תוכנות BUILT IN של מער' ההפעלה (בעיקר תוכנות שמשתמשות בכח עיבוד),יעבדו טוב יותר תחת מאמץ (כלומר התפלגות על 2 הנימים) ? או שהריבוי נימים זה פונקציונלי רק לתוכנות צד ג' כרגע. לפי מה שהבנתי , תוכנות צד ג'\משחקים , עדיין אין הרבה (לפחות ממה שאני משתמש), שתומכות בריבוי נימים . תודה .

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  17. מישהו מכם מכיר פקודה בחלונות שגרומת לכך שחלון שבו אני רואה סרט הנגן לא יעלם (יהיה כאילו מתחת) כאשר אני עובר לתוכנה אחרת? כאילו שאני מסייר בסייר הקבצים והוא נמצא מתחת לחלון של הסרט כאשר אני פותח תסייר וכך אני יכול להמשיך לראות את הסרט וגם לסדר את הקבצים משהו שבעצם אני תוקע את החלון בקדמת המסך תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. Started by assaf990,

אני רוצה ליצור חשבון אדמין עם סיסמה והכל. ובנוסף -חשבון עבור אורח ללא סיסמה אני רוצה גם שבכל הפעלה של המחשב אז אוטומטית זה ייכנס לי לחשבון של האורח ללא מסך פתיחה האם אפשרי? איך?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  19. שלום, אני עובד תחת Xp כאשר כל המחיצות בפורמט NTFS. הגדרתי 2 יוזרים במצב Limit. איך אני מגביל לשם דוגמא את שאר היוזרים מלהיכנס למחיצות/ספריות מסויימות? ובכלל איך אוכל לבצע הרשאות מתקדמות יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by assaf990,

באנגלית אבל שאוכל להוריד על DISKONKEY ואז להתקין אותו על המחשב שלי (שלא מחובר לאינטרנט) מאיפה מורידים דבר כזה? וגם עוד שאלות על WIN2000) ב. מה מחליף את MSCONFIG ב-WIN2000? או איך אני שולט על תוכנות שעולות עם האיתחול? ג. לאחר מצב המתנה - המחשב ב-WIN2000 מסרב להתעורר!! ESC אנטר עכבר - לא עוזר!! ד. בכניסה למצב בטוח אז העכבר והמקלדת לא מגיבים למרות שהכל דולק אצלהם (ובמצב NORMAL) הם עובדים

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by anatoli,

אהלן אנשים, אין לי מושג למה זה התחיל פתאום. פירמטתי את הכונן כרגיל, ניסיתי להתקין את הווינדוס ואני מקבל שגיאה בתחילת ההתקנה (כשהוא מראה בצד 39 דקות). נברתי ברשת ואומרים שם להחליף את שם התיקייה catroot2 ל-catold. זה דרש ממני להפסיק את אחד מהשירותים (net stop cryptsvc), אבל לצערי הבעיה עדיין נותרה. ניסיתי גם דיסק אחר עם SP2 במקום SP3, ועדיין אותו הדבר. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by dd7,

כבר כמה ימים שאני פותח את האקספלורר הוא נתקע ואז אני פותח עוד אחד ואז גולש בו והראשון נתקע לתמיד עד שאני עושה לו סיים כעת.. מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by gkman,

שלום מדי פעם כשאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך כחול שכתוב עליו הודעת שגיאה: Driver IRQL not Less Or Equal ושהבעיה נמצאת ב- atapi.sys המסך לא קופץ כל פעם שאני מדליק את המחשב אלא רק לפעמים אחרי שימוש של כ10 דקות ואולי אפילו יותר. חיפשתי בגוגל פתרון לבעיה אבל לא מצאתי מקום שמתייחס לatapi.sys יש לי ווינדוס XP אם מישהו יכול לעזור... אני אשמח תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by R0tem1,

אני על ויסטה. אחרי שהתקנתי את הSP1, כשאני לוחוץ על קונטרול אלט דליט אני מגיע לאותו חלון עם אפשרויות שהייתי בו תמיד אבל האפשרות של לפתוח את מנהל המשימות נעלמה זה לא נורא כי גם לא ממש צריך אותו בויסטה וגם יש תוכנות אחרות שעושות את זה.. סתם מסקרן אותי איפה הוא?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by imac,

מה זה? איך זה קרה? איך משנים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.