עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=450293&sid=127 יש אפשרות להתקין את הויסטה בלי סיריאל,ואז זה גירסת ניסיון שניתן להאריך עד ל120 יום באמצאות הדיסק. בכתבה הזאת יש דרך איך לעקוף את המגבלה של מספר הפעמים שניתן להאריך בצורה חוקית.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by Double_N,

בעת שהתקנתי מערכת הפעלה נוספת , לינוקס, בטעות מחקתי מספר קבצי מערכת בווינדוס. אופציית "שחזור מערכת" לא הצליחה לעזור לי, אבל בעזרת הדיסק של ווינדוס הצלחתי לגרום לו לעבוד, אבל הבעיה העיקרית היא שאין סאונד. ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול, וזה לא עוזר, כנראה שזה בגלל קבצי המערכת שנמחקו... מישהו יודע איך לשחזר את הקבצים האלה \ לסדר את הקול ? בתודה.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by omrit,

מישהו יודע איך אני מבטל את ה UAC עבור קובץ ספציפי? בכל פעם שאני מפעיל את הקובץ הספציפי הוא מבקש "לאשר" את התוכנה מחדש...

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by kobibo,

יש לי כנראה בעיה ב Mobile Center ,אני מצליח לראות את התיקיות שב PPC שלי וכמו כן לסנכרן ביניהם אבל משום מה אנני מצליח לצאת לאינטרנט דרך ה PPC . במחשב אחר (לא ויסטה) שהתקנתי את ה Active Sync 4.5 אין בעיה וכאשר במכשיר מסונכרן אני גם מצליח לצאת החוצה לאינטרנט. הדבר גורם לי בעיות בעיקר כשאני רוצה לעדכן את המפות של FreeMap ולאו דווקא בגלישה עצמה.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  5. שלום לכולם. הבעיה: מערכת ההפעלה במחשב הנייד זקוקה לפירמוט והתקנה מחדש (אינטל סלרון 1600MHz עם 512MB) הכונן מחולק לשני מחיצות: כונן C שבה מותקנת מערכת ההפעלה וכונן D. מערכת קבצים FAT32. פירמטתי את כונן D, הפירמוט עבר בהצלחה. הכנסתי את דיסק ההתקנה של חלונות XP (מקורי וחוקי לחלוטין) לכונן, עשיתי ריסט, במקום שתוכנית ההתקנה תעלה הWindows עלה. נכנסתי ל- BIOS, עברתי ללשונית BOOT, הגדרתי שה- CD ROM ייטען ראשון (מצורפת תמונה). יצאתי, המחשב עשה ריסט. נורת ה- CD ROM הבהבה, שומעים שהדיסק מסתובב בכונן אבל אחרי כמה שניות הנורה מתכבת, הדיסק מפסיק להסתובב וה- Windows שוב עולה. איך לגרום לתוכנית ההתקנה לעלות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

6. שלום ניראה לי זה שאלה חוקית בפורום אז יש לי מחשב נייד שקניתי דיי מזמן ויש לי סריאל מקורי והכל טוב אבל בזמן האחרון הוא עובד דיי לאט והרבה זבל מותקן ואני רוצה לעשות פורמט ולנקות הכל . אבל הבעיה שהדיסק המקורי שבא איתו נאבד ואין לי מושג איפה הוא. והסריאל כתוב מתחת למחשב... והשאלה אם אני נגיד מוריד גירסה מהאינטרנט ולא רוצה להשתמש בקראק שהם מביאים אלה בסריאל שלי האם זה יעבוד כמו שצריך ? וגם אקיבטיבציה??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. איך אני יכול לדעת אם הויסטה היא 32 או 64 ביט? איזו תוכנת צריבה מתאימה לויסטה? אוף הויסטה הזאת מתחילה לעלות לי על העצבים....

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by yanhak,

מישהו אולי יודע אם ניתן לשדרג את WINDOWS VISTA HOME BASIC ל- WINDOWS VISTA HOME PREMIUM? אם מישהו עשה זאת או יודע על אופציה כזו אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה רבה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  9. שוקל הנושא...אני חודש עם מחשב חדש > ושואל את עצמי עם אני נישאר עם הXP פרופשיונאל היציבה (כנירה 32 סיביות > לא ממש יודע איך בודקים?) או עובר לXP 64 (או מחכה שנה! לעובר כבר לויסטה) המלצות? THX

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by enzo,

אני יכול להתקין כל גרסה שאני רוצה ויש לי מחשב חזק(תסתכלו במפרט). לפי Windows Vista Upgrade Advisor מומלץ לי על גרסת עסקים. אני רוצה להתקין אולטימיייט (32 ביט) אבל לאור תגובות בפורומים שונים הבנתי שיכולות להיווצר בעיות עם תוכניות,משחקים ויישומים שונים. כמו כן אחרי בדיקה של המחשב נאמר שיכולה להיווצר בעיה עם נרו. אני משתמש הרבה במשחקים הכי חדשים שיש,וגלישה באינטרנט ותוכנות תחזוקה למחשב. כרגע אני עם XP PRO SP2 ולא יודע האם לעבור לויסטה או לא. יכולה להיות סיטואציה שהמחשב יפעל פחות טוב? מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by H A Q,

קניתי VISTA וכשאני עושה סט אב מופיעה לי ההודעה הזו : מה הבעיה? יש מצב שגרסת VISTA היא 64 ביט ו XP שלי הוא 32 ביט? אם כך המצב מה הפתרון ?

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  12. אני רוצה שהכחול מאחורי האיקון יעלם. איך אני עושה את זה? http://img441.imageshack.us/img441/525/52437456tq7.jpg

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  13. שלום לכולם, בכל פעם שעולה לי המחשב - אני מקבל הודעת שגיאה (מצורפת תמונה) זה התחיל לפני שבוע בערך,מה אני עושה? אשמח לתגובות, בתודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. בויסטה עושים פחות ריסטרטים מXP אחרי התקנות/הסרות למיניהם?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. המחשב מזהה את העכבר ומתקין אותו אבל העכבר לא פועל על המחשב (העכבר עצמו פועל ואני לוחץ על כפתור ה"שן הכחולה" והמחשב מזהה אותו לצורך ההתקנה. בנוסף העבכבר אף עבד בסדר גמור מול ה-XP). כאשר אני בוחר שוב בהתקנת התקנים המחשב שוב פעם מזהה אותו כ "התקן חדש". הורדתי דריבר חדש לויסטה אבל העסק לא עובד. מישהו נתקל בבעיה דומה? אגב הויסטה (לצערי) היא HOME BASIC קנויה (כך שזה לא באג שנוצר, לא עלינו, כתוצאה מפריצה). המשך יום נעים

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. שלום לכולם. ברשותכם שאלה קצת מסובכת. לפני כמה ימים קניתי עותק חוקי של Windows xp בגרסת הום- אדישן בעברית. קיבלתי איתו דיסק התקנה מקורי (תמונה 1) ומס' רישיון. התקנתי את התוכנה על המחשב הנוכחי בהצלחה (עד היום עבדתי עם Windows 98). בחודש ינואר 2007 קנתה אחותי מחשב נייד, איתו הגיעה כבר מותקנת מערכת ההפעלה Windows xp בגרסת הום- אדישן אבל באנגלית. על גב המחשב הנייד מודבקת מדבקה עם מס' רישיון שונה ממה שסיפקו לי לפני כמה ימים בחנות (תמונה 2). השאלה שלי היא כזאת: מערכת ההפעלה בנייד היא באנגלית. האם אני יכול לפרמט את כל ההרד דיסק בנייד, ולהתקין את מערכת ההפעלה מאותו דיסק מקורי שיש לי (בעברית), אך להקליד את מס' הרישיון שיש מאחורי המחשב הנייד, ולא את מס' הרישיון שהקלדתי בהתקנה במחשב …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by IlanF,

אני לא יודע אם זה כבר ידוע, אבל הרגע קראתי את זה בMEGAGAMES.COM

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by EMAN,

יש לי WINDOWS VISTA ULTIMATE אשר תומכת בAERO. כאשר התקנתי לראשונה את המערכת, כל התצוגה התלת מימדית הופיעה כרגיל אבל כשהתחלתי להתקין דברים זה נעלם.. אמרו לי להגיע לחלון שמשנה צבעים וכאלה בPERSONALIZE אבל לא הופיעו לי שום צבעים ולא התפריט שכביכול היה אמור להיות.. תעזרו לי בבקשה להחזיר לAERO.. תודה

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by enzo,

כיצד ניתן לבצע הפעלה אוטומטית מתוזמנת של המחשב בכל יום באותה שעה אם בכלל? אני משתמש XP SP2.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אנשים... התקנתי אתמול בלילה את גירסאת הULTIMATE והכל עובד כמו שצפיתי חוץ ממצב SLEEP ו HIBERNATE. כשהוא עובר למצב הזה הוא מכבה רק חלק מהרכיבים (לפטופ) אך נשאר דולק והדרך היחידה להדליק אותו היא ע"י כיבוי חזק. נא עצתכם... אני נואש עדכון... הבעיה היא לא בכניסה לSLEEP אלא ביציאה ממנו... כשאני לוחץ על ההפעלה אחרי שהוא ישן הוא לא מתעורר לי... בבקשה!!!

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  21. Started by tamirgolan,

שלום,מתוקנת במחשב שלי ווינדוס ויסטה הום פרימיום וברצוני לשדרג אותה לאולטימייט(יש לי דיסק סריאל,הכל). הבעיה שאם אני מנסה לשדרג אותה דרך הוינדוס הום מפסיק את הפעולה בהעתקת הקבצים,ואם אני מנסה לשדרג דרך הבוט הוא כותב שאני צריך לשדרג דרך הווינדוס. מה עושים??

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  22. מה זה אומר? איך אפשר לפתור את הבעיה? המסך עולה בכל פעם שאני מעלה את ווינדוס מחדש (XP SP2)

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  23. Started by amig2,

אני מתכנן לקנות תוך חודש חודשיים מחשב עם רשיון oem של ויסטה הום פרימיום. מלבד הקטע שמותר למכור oem רק עם מחשב חדש, יש עוד הבדלים בין oem לגרסה רגילה שקונים במחיר גדול פי 3? האם יש הגבלות על פירמוט? האם אפשר להעביר למחשב אחר? ומה קורה עם קורס המחשב, אפשר להתקין מחדש? ואני יכול להתקין את הגירסה בעצמי, או שבחנות חייבים להתקין?

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by IlanF,

בזמן האחרון יש לי הרבה כאלה... אתם בטח זוכרים את הפעמים הקודמות... אף אחד לא ענה עכשיו יש בעיה אחרת, הוא מופיע אבל הבחירה של הפעולה לא... לזה יש תיקון?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. זה המפרט Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 THERMALTAKE BIGTYPHOON GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK פירמטתי את המחשב, אבל הוא עדיין עם זמני טעינה נמוכים נראה לי, והCPU לפעמים עולה לאחוזים גבוהים עד ל60 ככה מה אפשר לעשות? אני משתמש בAVG בתור אנטי וירוס דפדן AVANT עדכונים עדיין לא התקנתי, אולי יש לך המלצות שקשורות גם לעידכונים...

• 0 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים