עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by liberdi,

:המחשב = וינדוס במצב מטורף: ישום כלשהו מפעיל קובצי עזרה (במאות) CPU נכנס לעבודה אין סופית 1.מצ'ב 2 תמונות 2.התקנתי XP PROFESSIONAL מחדש והבעייה חוזרת מייד . 3.בדקתי וירוסים 4.בדקתי דיסק קשיח עם תוכנת היצרן. עזרה בבקשה!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by hosham,

שלום לכולם,אני משתמש באאוטלוק 2003 על WIN XP עם הגדרות משתמש של GMAIL,כל ההגדרות לפי ההנחיות ב GMAIL. הבעיה היא שכל הזמן קופץ לי חלון של הזנת סיסמת רשת ובו שם המשתמש שלי והסיסמא ואני מסמן V ב"שמור את הסיסמה" ולוחץ אישור ושניה אחרי זה החלון קופץ שוב. אם תוכלו לעזור לי אהיה אסיר תודה לכם אני כבר משתגע מזה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. בעיה ב-XP HOME - לא מזהה התקן קול, גם אחרי התקנת דרייברים לוח אם. בדקתי בביוס והכל תקין, שום דבר לא על DISABLE מה יכולה להיות הבעיה, מישהו נתקל בזה? (הסאונד עובד לאחר התקנת WIN7, ככה שזה לא בעית חומרה.) תודה.

4. Started by the kooks,

שלום יש לי הודעה כאשר אני מזמין משהו לשחק במשחקי המסנג'ר כמו דמקה אסק עיגול כל מה שקשור ActiveX Objects Missing 2 Messenger games require ActiveX objects in order to play. Please verify that you have the ability to install ActiveX objects on this machine and relaunch your game מישהו יכול לתת לי לניק לדבר הזה + הסבר איך אני מתקין? בעבר לא הצתרכתי את הדבר הזה כדי לשחק יכול להיות שהוא נימחק מן המחשב שלי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  5. יש חלונות XP PRO באנגלית. אני רוצה לעשות עוד יוזר לאדם שיודע רק רוסית. אז עשיתי יוזר חדש עם הגבלות כמובן, והוא מסוגל לכתוב וקרוא ברוסית דרך החלונות. אבל איך אני עושה ש כל הממשק כלומר ה START יהיה ברוסי ובעצם כל הממשק? האם יש חבילת שפות שאני יכול להוריד? האם יש דבר כזה גם לאופיס? תודה.

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by SandLegion,

שלום, רציתי לדעת איך פותחים את מס' החיבורים המקס' בחלונות SP2, יש לי בעיה רצינית עם זה... בהתקנה הקודמת הורדתי פאץ כזה של BAT שעשה את זה תחת DOS -רציתי לשאול אם זה כדאי -האם זה מסוכן וכו'. מחכה לשמוע אותכם. SANDLEGION

7. יש לי ויסטה, ולפני כמה ימים הוא עשה לי איזה בעיה שכשאני לוחץ לחצן ימיני על איזושהי תיקיה או שאני עושה העתק הדבק הוא מראה לי את ההודעה הזאת איזה 4 פעמים: אני לוחץ איגנור איזה 4 פעמים ואז הוא פותח לי את מה שרציתי... יש איזושהי דרך לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. יש לי בעיה עם הווינדווס זה וירוס כמעט 100 אחוז שאני לא יכול לעדכן שום תוכנת אנטי וירוס או לגשת לwindows updates וכדומה.. עכשיו אין לי מושג מה לעשות לפרמט אני לא יכול כרגע.. זה הגיע עם איזה התקנה של קספרסקי דפוק ומאז לא הצלחתי להעיף את זה כל מה שניסיתי..

• 27 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by Lethal_Acid,

שלום... אני מקווה שזה הפורם הנכון אם לא תעבירו. אז ככה יש לי שני כתובות דוא"ל שאני משתמש ב Outlook Express שלי. אכשיו איך אני מגדיר ש דוא"ל מכתובת אחת תגיע לספרייה אחת, ודוא"ל של כתובת אחרת יגיע לספרייה אחרת (שניהם בשימוש עם POP3)? תודה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  10. אני מחפש פתרון תוכנה שידע לשחזר את המערכת (windows 7 ) למצב הקודם ומוחק את כל השינויים - כמו שיש בבתי ספר \ מכללות וכו' חרשתי את גוגל ומה שהצלחתי למצוא זה 2 יצרניות של כרטיסי מג'יק. אני מחפש משהו תוכנתי בלבד. מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה בלי כרטיס?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by A.M,

טוב ככה יש לי בעיה מוזרה במחשב אני מסתיר דברים במחשב ועכשיו שאני מנסה לראות איפה הם זה לא מראה לי כיאלו אני נכנס לתיקיה לוחץ על כלים ולא מופיע לי אפשרויות תיקיה אני לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  12. אני רוצה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות חדשים אבל אני לא רוצה לפרמט את המחשב כי יש לי עליו הרבה משחקים שאין לי את ההתקנות שלהם. וחלק מהמשחקים לא יכולים לעבוד אם נגיד אני העביר אותם לכונן אחר ואפרמט רק את הכונן של הווידוס.(בגלל הרגיסטרי) אז השאלה שלי האם אני יכול להחליף את הזכרונות מעבד ולוח אם מבלי לפרמט?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by IlyaN,

שלום לכולם, אני רוצה לבצע סינכרון של תיקייה עם הכונן החיצוני שלי (WD 250GB בתוך מעטפת של TT MAX4) אבל מרכז הסינכרון לא מזהה אותו, למרות שהוא מזוהה ע"י ווינדוס ומופיע במנהל ההתקנים. מה לעשות? אני על ויסטה 32 הום פרימיום. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  14. Started by Reppix,

לצערי, אני ושאר המשפחה חולקים את אותו חיבור אינטרנט (ISDN64). שלושה מחשבים שמחוברים ברשת, למחשב שלי, שמשמש כ-Gateway. יש איזושהי דרך להגביל את מהירות הגלישה של ה-Clients? לפעמים כאשר אחרים גולשים זה מאוד מפריע לי... יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Michael101,

הי, יש ברשותי מחשב נייד שקניתי אותו והיה מותקן עליו WIN XP חוקי. ברצוני להתקין עליו WIN 7, STARTER HOME או כל גירסא שתרוץ עליו כמו שצריך. מה אתם ממליצים? מפרט המחשב: מחשב 12.1 inc , 2GB RAM, INTEL ATOM CPU N270 1.66GHZ ומקום איחסון יש בשפע. (המחשב חלש אני מודע לכך, אבל אני לא צריך יותר מזה כי סך הכל אני גולש באינטרנט ורואה סרטים) ניסיתי לבדוק עם תוכנת בדיקת התאימות של WIN7 אבל זה לא מריץ את הבדיקה בגלל שגיאה. תודה !

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  16. Started by dbx22,

היה לי וינדוס 2000 ופירמטתי ולא יודע איך אבל נשארו לי שאריות שלו, אז על המחשב המפורמט עם השאריות התקנתי אקס פי וכל פעם בהפעלה של המחשב זה נותן לי אפשרות לבחור באיזה וינדוז אני רוצה להשתמש אז רציתי לשאול אם אפשר להסיר איכשהו את ה2000 בכדי שלא יופיע בSTARTUP? תודה!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  17. Started by fx-57,

שווה או לא? מפרט בצד..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by isp2008,

שלום. לפני קצת יותר משנה רכשתי מחשב, כעת הגיע הזמן לפרמט אותו ולהתקין ווינדוז מחדש, הבעיה היא שהוא לא מצליח להפעיל את ההתקנה של ווינדוז 7 מ DOK, כשאני משנה את סדר האיתחול בביוס, מופיע סמן מהבהב והמחשב נתקע, במחשב אחר ההתקנה עובדת בצורה תקינה, הבעיה חוזרת על עצמה עם מספר DOK של יצרנים שונים, הבעיה חוזרת גם כשאני מנסה להתקין לינוקס מ ה USB,בפעם הראשונה שהתקנתי ווינדוז, הצלחתי להתקין מ DOK בלי שום בעיה, ביצעתי את הפעולות הבאות: 1) תיקון MBR 2) ניתוק של כל ההתקנים שמחוברים ב USB פרט לעכבר ולמקלדת 3) עדכון ביוס לגירסא האחרונה 4) בנוסף, הדבר היחידי ששונה במחשב שלי הוא שכעת אני משתמש בכרטיס הגרפי שעל הלוח אם, הכרטיס שהיה במחשב בפעם הראשונה שהתקנתי וינדוס התפגר- והוא מחוץ למחש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הרי במצב זה, הכוננים אינם מופיעים כשנכנסים מדיסק בוט. אז מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by felixb,

שלום, החל משלב כלשהו במהלך היום המחשב התחיל להגיב בצורה איטית יותר. בעת הסתכלות ב TASK MANAGER, שמתי לב שבכרטיסייטת ה PERFORMANCE במקום לראות את ה MEMORY שבשימוש אני רואה את ה PF USAGE. גם אחרי RESTART וכיבוי והדלקה ה TASK MANAGER עדיין ממשיך להציג את ה PF USAGE. מה יכולה להיות הסיבה לכך? (מאילו סיבות ה TASK MANAGER מתחיל להראות PF USAGE במקום ה MEMORY?)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני רוצה ליצור לעצמי משימות מתוזמנות ואני לא מצליח ליצור...לא משנה מה אני עושה הוא אומר לי "משך הזמן אינו חוקי"....תמיד...יש מצב שיש פאק בזה? יש מישהו שגם יש לו את זה?

22. איך מערכת הגיבוי של וינדוס 7 בהשוואה ל-ghost וחבריו, מנקודת מבט של משתמש "פשוט" ? בבקשה תשובות רק מאנשים שבאמת עובדים עם זה. תודה. :bash: :bash:

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  23. אני יודע שרישיון OEM אומר רק למחשב אחד ואין אפשרות להעביר אותה למחשב אחר . אבל עכשיו זכיתי בלוח אם חדש ;D ;D ואני לא יודע אם כדאי לי להסתבך עם החלפת הלול ובסוף לגלות שהווינדוס לא מאפשר את זה. אז מישהו יודע מה מיקרוסופט החליטו שקטרה במצב כזה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ido-nava,

יש ברשותי windows xp pro sp2 ... עשיתי ריסט למחשב .. ואחרי שהוא נפעל צצה לה מן הודעה בשם: מניעת ביצוע נתונים (מצורף תמונה מס 1 ex.jpg) כל פעם שאני לוחץ על סגור הודעה .. מופיע לי ההודעה הבאה: explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להסגר ...... (מצורף תמונה מס 2 ex2.jpg) ואי אפשר ללחוץ על אתר באגים כי זה סוגר את explorer.exe ומפעיל אותו מחדש ושוב אותה הודעה מרגיזה(מניעת ביצוע נתונים) ... כנל גם אל תשלח. למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה ??? ואיך מבטלים את זה ?? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  25. אהלן! כשאני מוריד מהדפדפן, המהירות בסדר גמור, הבעיה היא שנגיד אני אומר שיוריד לשולחן עבודה. הוא עובר קודם בתיקיה אחרת ואז מעתיק אותו. הבעיה זה שההעתקה הזאת לוקחת זמן על כונןIDE, וזה חבל. אני מדבר על הורדה מFILEFLYER ראפידשר וכד'. איך מבטלים את זה? אריאל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.