Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
ל XP SP2 היה תיקון לפתיחת יותר connections האם גם לויסטה יש Fix כזה? פשוט הויסטה מידי פעם פשוט קופאת לי ולא ניתן לעשות כלום מלבד ריסט,כשאני בודק ב event view אני שם לב שאולי ה tcp גורם לכך.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אתמול התקלקל לי כרטיס המסך עקב כך שהמאורר האחורי במארז הפסיק לעבוד כנראה, ולכן קניתי MSI 7600GS ומאורר חדש. (כמובן שכבר התקנתי את הדרייברים האחרונים של נוידיה) בכל אופן, המחשב עובד בסדר גמור, פרט לדבר אחד. אם, במקרה או בכוונה, אני לוחץ כפתור ימיני בדסקטופ, כדי לראות את התפריט שממנו אפשר להיכנס למאפיינים וכו', המחשב פשוט נהיה איטי בצורה שלי ניתן להשתמש בו. ניסיתי גם להיכנס ל Nvidia control panel וזה בכלל לא עולה לי. ב task manager מופיע לי שה cpu usage קופץ מ 3, ל 50, ל 90, ובחזרה ל 3 וכך אלאה ואלאה.. זה גם מראה שהיישומים שמשתמשים בכל ה cpu הם: system idle process winlogon על כל פנים, אי אפשר לעבוד בצורה נורמאלית במחשב שמטיל בך טרור במידה ותלחץ על הכפתור הימיני, לכן …
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלומות. יש לי 1 גי'גה זיכרון וכאשר אני משחק משהו ממש כבד קופץ החלון הנ'ל בצד שמאל למטה נא לא להתייחס להודעה של ה zone larms !!,וכיצד פותרים את הבעיה הזאת? תודה A.K אמיר יצחקי[/i
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ויש לי בעיה עם העברית במסנג'ר! בכל תוכנה אחרת יש עברית כמו שצריך אבל רק במסנג'ר זה מראה לי רוסית אני יודע מה.. כל ההגדרות של השפה והמקום הם ישראל ועברית.. רק אני רוצה להדגיש שבאייסיקיו ועוד מקומות העברית כמו שצריך אבל במסנג'ר לא.. אה וחלק מהעברית במסנג'ר עובדת כמו שצריך.. למשל רק הודעות אישיות ושמות של משתמשים ושמות של קטגוריות אם הם בעברית אני רואה ברוסית.. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את BF1.41 הוא נכנס עושה מסך שחור ולאחר 2-3 שניות הוא יוצא בלי שום התראה ובלי שום סימן מזהיר, כשאני מפעיל את NFSC המסך ניכנס אני רואה את הלודו שלי EA ואז הוא יוצר ממנו ושואל אותי אם לסגור את התוכנית רגיל או לחפש באינטרנט עזרה,(מן שאלה מפגרת כזאת של ויסטה). אני חושב שבשתי המשחקים הבעיה היא התאימות עם ויסטה ולכן נידת לשנות את ההתאמה של ל XP SP2 וזה לא עזר,ניסיתי 98 שוב לא עזר הפעלתי את המשחקים כאדמין ושוב,אותו דבר... עזרה ! אני כבר נואש ...
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
כבר מזמן שמתי לב שיש לי פה לבן ממש ממש בהתחלה של המחשב והוא נעלם אחרי 2-3 גג הוא לבן אפור כזה עם כמו קווים אמצע שאם הטעינה נעלמים.! אני שוב מציין שזה ממש בהתחלה עוד הרבה לפני הטעינה של ווינדוס.. וגם אני חושב שהוא לא תמיד מופיע ובכלל פעם הוא לא הופיע.. מישהו יודע במה מדובר ? אני חייב תשובות מהירות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בו מותקן הויסטה.. איך אני יכול למחוק את כל הכונן הזה? אני מנסה ללחוץ התחל על הכונן אבל איך שהוא מתחיל הוא אומר לסגור דברים אחרים שפועלים מהכונן ואני לא יודע איזה דבר פועל מישם ואני סוגר כל מה שאני יכול ועדיין זה לא נותן.. אז איזה עוד אפשרויות יש?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, זו פעם ראשונה שלי בפורום (אני מקווה שאני במקום הנכון כי הממשק פה ממש מבלבל...) אני חייבת עזרה דחוף!! הכרטיס קול שלי אינו עובד משום מה לאחר שהותקן windows ניכנסתי ל control panel: sounds & audio devicesוכמעט הכל שם אפור! אשמח לשמוע תגובה מהירה תודה.
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
התקנתי VISTA ULTIMATE ב XP התקנתי את TWEAK XP שאיפשרה לי כניסה לוינדווס ישרות ללא מסך ה -WELCOME לא מצאתי את אותה אופצייה ב TWEAK VISTA מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור ???
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
התקנתי את ה ultravnc על הויסטה אבל כאשר אני מסה להתחבר אל המע' שלי ממחשב אחר אני מצליח להתחבר אבל רואה רק מסך שחור ולא את שולחן העבודה ? מישהו התנסה עם ה ultravnc על ויסטה ? דיי חשוב לי להשתלט על המחשב שלי ממקום אחר.
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני יכול לנהל משתמשים כשאני מחובר ליוזר שהוא לא שייך לקבוצת Admin? ואיך בדיוק אני יכול לתת הרשאות של כתיבה,קריאה, מחיקה וכל שאר האופציות למשתמשים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם מהי הגירסה של java ל win xp64bit תודה אשמח ללינק
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי וינדוס XP שרץ על מחשב חזק. הוינדוס הזה מותקן אצלי כבר כשנתיים וחצי, הוא נקי לחלוטין, ללא וירוסים וללא כלום. הוא מתחזק אותו ומפעיל אותו כראוי. לאחרונה החלה אצלי בעיה מעצבנת, היא החלה כאשר חבר, העוסק כמקצוע ביצירת סרטי וידאו, הביא לי מספר סרטים בשביל לקבל ממני ביקורת. הוא שלח לי את הסרטים ע"י שרת. הסרטים הם במפורמט AVI, וגודלם נע בין 600 מגה ל1500 מגה. כאשר אני מפעיל את הסרטים, בכל תוכנה שיש לי, אני מקבל הודעת הרור: כאשר בדקתי לעומק, הבעיה לא קיימת רק בסרטים שלו, אלא ממקורות אחרים, גם אם זה מאתרים (כמובן חוקיים, אלה הם אינם סרטים קולנועיים), יש את הבעייה. האם מישהו יודע איך אני יכול לסדר את העניין? כי זה חשוב לי ולו שאני אראה את זה על המחשב, וכר…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
מישהו מכם נתקל בבעייה זו בויסטה? מערכת ההפעלה פשוט קופאת/נתקעת לגמרי מתי שהיא רוצה ולא חוזרת. כל ניסיון להחזיר אותה לפעולה אינו צולח. ctrl+alt+del אינו מגיב. המערכת יכולה להיתקע באמצע כל פעולה - אפילו בזמן העלייה (הקווים הירוקים) או במסך login, וכמובן בכל שלב בתוך המערכת. מה שמוזר הוא שבמצב בטוח - המערכת אינה נתקעת. אני אציין שהלוח שלי ישן (המחשב בין 4 שנים), יש לי גיגה זיכרון, כ.מסך fx 5200. אם מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לתרום בפתרון הבעייה - אשמח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי זה בחינם ממייקרוסופט אבל כשאני עושה הכל בסוף זה מביא איזה אתר שכבר לא קיים אז אי אפשר להמשיך.. אז למשיהו אולי מהעבר יש את הKEY או איכשהו להשיג?
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת אם אני יכול להשתמש ב WINDOWS VISTA X86 על מעבד INTEL E6300 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כל התצוגה ממש זזה לי קצת הצידה ואז נוצר לי בצד מעין שטח מת שחור. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ATI. למה זה קורה לי ? וגם הרזולוציה משתנה מידי פעם מ-1680X1050 ל-1440X900 (או משהו דומה) ואז אני צריך להיכנס למאפיינים של הכרטיס מסך ולסדר את זה. זה ממש מעצבן הקטע הזה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחרונה מערכת הפעלה VISTA X64 ובינתיים התמודדתי עם כל הבעיות שבאו עם המערכת החדשה חוץ מבעיה אחת. המערכת לא מזהה את מצלמת האינטרנט שלי שהיא של חברת SILVERLINE ובחו"ל שם המותג הוא TRUST (ראה TRUST.COM ) - המצלמה מדגם SPACECAM 360. אמנם זאת מצלמה זולה יחסית וגם באתר היצרן מצוין שלא קיימים דריברים למצלמה שתומכים בויסטה. האם יש למישהו מושג מה לעשות חוץ מאשר לחכות ולקוות שהיצן יכתוב דריברים חדשים למצלמה? לכתוב מכתב לMS אולי? בעיה(סוגיה) נוספת היא בהקצאת הזכרון . הנני בעל מערכת עם 2 GB זיכרון RAM . שמתי לב שויסטה היא מערכת הפעלה זוללת זכרון ואולי עקב זאת היא מקצה את הזכרון לתוכנות שונות בצורה שונה מאשר WIN XP . שמתי לב שבמשחק BATTLEFIELD 2 . כשהמשחק טוען מפה הוא הת…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום זה המפרט מחשב שלי Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 THERMALTAKE BIGTYPHOON GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK עכשיו הוא עובד לאט, אין לי מושג למה... כל מה שניסיתי לא עזר... זמן טעינה שלו איטי.. מרגיש פשוט שהכל עובד לאט... ולא בא לי לפרמט אותו יש לכם הצעות ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תשמעו בעיה מוזרה אני מכין מצגת במחשב A = עם אופיס 2000 מנסה לעלות אותה במחשב B = עם אופיס 2003 > כותב לי שפורמט הקובץ אינו מזוהה ע"י אופיס אבל!!! כשאני מנסה להעלות את הכובץ דרך הרשת > באמצעות מחשב A ( אופיס 2000 ) > הכל תקין והמצגת כן עולה! (לעומת זאת בכיוון ההפוך = קודם 2003 ואח"כ 2000 זה כן עובד! ) שלחתי את הקובץ(או]יס 2000 ) במייל למחשב של חבר > וגם שם הוא עלה ( אופיס 2003 ! וגפ PP פלאייר ) הבעיה הזו חוזרת אצלי בפעם השניה כבר > מחשב B עבר פירמוט לא מיזמן וגם לפני הפרמוט היתה אותה בעיה האם זו יכולה להיות בעיה של הבטחה ? קידוד באופיס 2003? או מה זה יכול להיות? THX
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אחרי זמן מסויים שאני לא נוגע במחשב אז מקום שהוא יכבה את המסך וישאר בשולחן עבודה הוא מכבה אותו ועובר למצב של "בחירת משתמש". איך אני משנה את זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני עוקב אחרי מדריך ויש קטע שבו רשום.. select Properties Go to the Security tab and click the 'Advanced' button Go to the 'Owner' tab and click the 'Edit' button Select 'Administrators' and click 'Apply' button אבל בקובץ הזה אין את האפשרויו תהאלה יש רק כללי וסיכום.. כשנאי נכנס לקבצים אחרים גם בהם אין את זה.. אז איך אני יכול לעשות שהקטגוריה הזאת תהייה שם?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי WIN XP 64 ואופיס 2003 - רישיון לחינוך עשיתי UPDATE ל WIN XP 64 והכל הלך חלק הבעיה היא כאשר אני רוצה לעשות עידכון לאופיס אני נדרש לאמת את התוכנה - genuine ולא מגיע לשב העידכונים, במקום זה אני מקבל חלון שכתוב בו: "בשלב זה, האימות אינו נתמך עבור גירסה זו של מערכת ההפעלה Windows, או עבור מערכת הפעלה זו שאינה מתוצרת Microsoft נראה שאתה משתמש במערכת הפעלה שתהליך האימות אינו תומך בה. אנו תומכים כרגע רק במערכות ההפעלה הבאות: Windows XP Home Edition Windows XP Professional Windows XP Starter Edition Windows XP Media Center Edition Windows XP Tablet PC Edition Windows Vista [0x80080206] " בדקתי ברשת פתרונות לבעיה ושום דבר לא עוזר היה מישהו שכתב ש WIN XP…
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמא של הלוג אין שלי :'( היוזר שלי הוא ה אדמיין, אבל אני יכל לעשות הכל גם בלי סיסמא הבעייה היא : שאחרי שאני נכנס לווינדוס נוצרת הודעה : the password will be expire in 13 days, to u want to change it yes no איך אפשר לגלות מה הסיסמא ? ???
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-