Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
היי.. שכחתי את הסיסמא לווינדוס ויסטה ואינני מצליח להיכנס למערכת. דבר יותר קריטי הוא שאני רואה רק שליש מסך כי המסך של המחשב עצמו שבור.. (זה מחשב נייד). ניסיתי לחבר את המחשב עצמו לצג חיצוני אך עד שהווינדוס לא עולה אי אפשר לשכפל / להרחיב צגים. מה אני עושה ? תודה.
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש שהגיע בלי מערכת הפעלה ואני אמור להתקין עליו את הווינדוס... עכשיו יש לי 3 שאלות: 1. מה אני מתקין קודם? את הדיסקט של הביוס או את הווידוס? 2. האם תוך כדי ההתקנה אני יוכל לבחור כמה כוננים קשיחים יהיו למחשב ואת גודלם? 3. האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת בנוגע להתקנת ווינדוס פעם ראשונה למחשב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס, אני עושה Format דרך הביוס מגיע לווינדוס SETUP, ההתקנה ממשיכה בערך כ5 -6 דקות ואז קופץ מסך כחול שאומר BAD_POOL_CALLER ניסיתי לנתק את כל הUSB האפשריים אבל זה לא עזר עזרה בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי היום להתקין את windows7 ויש לי כמה בעיות עם ההתקנה אחרי שזה נכנס לחלון ההתקנה, מגיע לשלב האחרון (finishing installation) המחשב מאתחל את עצמו בחזרה, ופשוט לא עולה, כל המסך נשאר שחור ניסיתי שוב להתקין מחדש, ניסיתי גם גם להתקין על כונן אחר, שום דבר לא עזר ניסיתי גם לעלות ב safe mode זה נכנס לחלון בו כתוב: windows is preparing for first use ואז מופיע חלון בו כתוב שאי אפשר לעלות במצב בטוח, ואז שוב, המחשב מאתחל את עצמו וחוזר חלילה מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה רבה לעונים!!
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום רב, לחבר שלי יש ווינדוס אקס פי בעיברית והוא רוצה בנוסף ווינדוס 98 האם ניתן אחרי ששי ווינדוס אקס פי לשים גם 98? אם כן מישהו יכול לפרט לי את הדרך התקנה או שזה אותו דבר כמו התקנה רגילה שנפתח החלון של ההתקנה להתקין רגיל בכונן אחר? או משהו שונה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי מחשב שצריך להתקין עליו מערכת הפעלה, הבעיה שאין לו סי די! נסיתי להתקין דרך USB בלא הצלחה. אני יודע שייש אפשרות להתקין וונוס ממחיצה,למשל בהרבה מחשבים ניידים חדשים זה כך. השאלה של היא איזה וונדוס אני צריך בשביל זה? או שאפשר להפוך וונוס רגיל לכזה?? בתדה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי במתנה את הדיסק של ווידוס 2000 בעברית ואני רוצה להתקין אותו במקום ה-98. מכיוון שאין לי נסיון עם המערכת הזו הייתי רוצה לשאול: 1. האם יש משהו מיוחד באופן ההתקנה שלה או שצריך לפרמט כמו ב- 98 ואז להתקין ? 2. אם כן - האם צריך דיסקט בוט מיוחד ? 3. ידוע לי שיש מספר SP - כמה ? והאם הם קריטיים וצריך למהר להוריד אותם או שאפשר להתמהמה...? 4. האם גיבוי הדרייברים (יש במחשב כרגע 98) יעזור או שיש ל- 2000 דרייברים שונים ? 5. אשמח לכל טיפ ועצה לפני ההתקנה !!! תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DOK ולחבר אותו קבוע למחשב...עכשיו אני רוצה להתקין עליו וינדווס XP PRO השאלה היא כמה בגג הנפח שלו (נגיד ואני מתקין סטנדרטי...עם מדיה פלייר וכאלה).... האם אפשר לעשות בוט מUSB? האם DOK של 2GB יספיקו (נגיד להתקנה מינימלית,ללא מדיה פלייר ומויי מייקר וכל הבולשיט הזה..)...והאם המערכת הפעלה תהיה יותר מהירה? ותעלה יותר מהר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן להחליף לןח אם ומעבד..הורדתי את ההתקנה של חלונות 10 מהאתר של מיקרוסופט לדיסק און קי כמו שצריך.. זה יספיק?(יש לי כרגע מקורי...אחרי שדרוג מ-8),או שצריך את הסריאל?איפה אני מוצא אותו אם כן..). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 7הום אם הקוד אבל אין לי את דיסק ההתקנה ואני רוצה להתקין בעברית איפה אני יכול למצוא את ההורדה בעברית?? מחשב נייח
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך ניתן להתקין ווינדוס כאשר הקובץ מקובץ winrar ולהפוך אותו שהיה דיסק bootable?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני מעוניין להתנסות בוינדוס 10, אך לא רוצה להעלות את המערכת הפעלה על הקשיחים של המחשב הנייד שלי, יש לי הארד דיסק נייד USB3 ואני מעוניין להתקין עליו את הוינדוס בלי לפגוע בתוכן שיש עליו. יש לי גם כרטיס זכרון 16GB ודיסק און קיי עם נפח זהה, אז אם אפשר איכשהו להתקין על אחד מהם את הוינדוס ולהעלות אותו משם אני אשמח לדעת על דרך מהירה שעובדת ניסיתי בעזרת מדריך שמצאתי ברשת שכולל את היישום של מייקרוסופט (NT6.X fast installer) שמחלץ את install.wim על גבי ההתקן הנייד ואמור להתחיל התקנה עליו לאחר הריסטרט. אך לא הצלחתי, כשאני מנסה להעלות את ההתקנה מהדיסק און קיי, זה מבקש ממני להכניס דיסק התקנה כי הקבצים פגומים או משהו כזה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הסתכלתי על כמה סרטונים והסברים כיצד להוריד קובץ של הוינדוס לדיסק און קי דרך מחשב אחר, ובכולם מראים שאחרי ההורדה נפתחת תיבת שיח אם להתקין במחשב הזה או ליצור קובץ. אצלי נפתחת רק האפשרות לשמור במחשב כן או לא. הצלחתי להוריד את הקובץ לדיסק און קי אבל זה קובץ של 18.3 מגה ולא נפתחות לי כל התיבות של בחירת שפה וכו' שמראים בהדרכות. מישהו יודע לכוון אותי? האם יש לזה קשר שבמחשב הישן, איתו אני עובדת, יש וינדוס 7? אני חייבת להשיג מחשב עם וינדוס 10 כדי ליצור קובץ חיצוני? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של אסוס רמפג' 2 אני רוצה להתקין וינדוס 7 ומשום מה אני לוחץ על כל הכפתורי F ואף אחד מהם לא נותן לי את האפשרות של החלון שממנו בוחרים את הדיסק התקנה של הוינדוס מה עלי לעשות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון אבל אשאל בכל זאת. יש לי שני דיסקים קשיחים: בראשון יש לי Windows XP עם כל התוכנות שהשתמשתי עד עכשיו. בשני אני רוצה להתקין Windows 7, אבל אני לא רוצה למחוק את הדיסק הראשון. אני רוצה פשוט לתת לדיסק השני עדיפות בביוס ולהתקין עליו את window 7. הדיסק הראשון יישאר עם מערכת הפעלה של XP וישמש בעיתות שלום כדיסק רגיל. אם יהיה לי בעייה, אני אשנה עדיפות ואכנס עם מערכת ההפעלה של ה-XP. האם יכולה להיות לי בעייה? האם אני צריך לנתק את הדיסק הראשון לגמרי כשאני מתקין את מערכת ההפעלה בדיסק השני? האם יכול להיות מצב שאחרי ההתקנה האנטי וירוס במערכת החדשה יזהה את האנטיוירוס במערכת הישנה (או אנטי וירוס) כוירוס. יש עוד דברים שאני צריך לדעת לפני שא…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ואני מעוניין למחוק את הוינדוס והלהתקינו מחדש, האם אני יכול להשתמש בסידיקי שהטכנאי מחשבים שם לי במחשב? כלומר מה שמופיע ב-System (לחיצה ימינית ואז מאפיינים בחלון "המחשב שלי"). תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קונה הארד דיסק חדש האם יהיה לי כדאי להתקין עליו וינדוס 7 והאם זה יכול לעשות לי בעיות לצד הויסטה 64 ביט שכבר מותקן לי האם יופיע לי מסך פשוט שיהיה אפשר לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות ומה בנוגע לדרייברים איך המחשב ידע עם מה לעבוד ואם אני יעלה את ההתקנה של וינדוס 7 ילך לכונן שמותקן לי משהו ישן שהתקנתי שהשתמשתי ב ויסטה ואני אנסה להפעיל את התוכנה היא תדע להפעיל את התוכנה? למשל יפעיל את הוינדוס 7 ואנסה לפתוח פוטושופ שהתקנתי על הויסטה בנוסף זה נכון שוינדוס 7 ישתמש ב כרטיס מסך שלי GTX280 בסביבת הדסקטופ וישפר לי את הביצועים הכללים? או שזה נוגע רק לתוכנות ספציפיות כמו המרת סרטים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרושה עזרתכם; הזמנתי מחשב חדש לפני כמה ימים, בשבוע הבא הוא יגיע. המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה וללא כונן אופטי. חשבתי על הרעיון לפתוח את המארז, לחבר בכמה שניות כונן אופטי שיריץ את הדיסק ולהתקין. אבל אז הגיעה לאוזניי שמועה כלשהי שישנה אפשרות להתקין את מערכת ההפעלה בלי כונן אופטי בכלל. מושג? יש שמץ קלוש כלשהו של מושג למישהו? תודה רבה, פאביו.
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
כרגע בוינדוס לא מוכן להיות מותקן על הכונן לא משנה גודל הפרטישן. מדובר בלוח X58 UD7.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי! כיצד אני מתקין וינדוס 98 במחשב שלא מופיע בביוס boot cd אם אפשר לפרט את השלבים בפירוט ע"י תקליטו איתחול . תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש לגמרי, עוד לא הותקן עליו כלום, משמע ממש ריק. יש לי דיסק XP, הארד דיסק 120 GB, מה אני צריך לעשות בשביל תהקין את הXP? אני צריך לעשות FDISK או משהו? או שההתקנה עושה שם הכל? חוץ מדיסק XP אני צריך עוד משהו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב שיש עליו XP SP1 ברצוני להתקין DOS שיפעל לבד (לא אימולאטור) ובאופן עצמאי. ושאוכל לבחור עם הדלקת המחשב באיזה מערכת הפעלה לעבוד. תודה לכל במגיבים בנושא.
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לא משנה איזה מדריך ניסיתי ברשת אני לא מצליח לבצע את העניין, לא מצליח להתקין וינדוס XP מה-DOK, מדובר בהתקנת וינדוס חוקית. האם יש חשיבות לדיסק או קי עצמו ? לגודל המחיצה ? אשמח לעזרה כדי לגרום לדבר הזה לקרות !
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כרגע הויסטה מותקנת על דיסק של 160 ג'יגה, אני רוצה לשים את ה-XP על מחיצה של 20 מתוך ה-160. האם יכולות להתעורר בעיות בהתקנה? אם כן, איזה ואיך אפשר לפתור אותם? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום..! אני מתקין את הוינדוס אקספי פרו ועכשיו בהתחלה של התקנה הוא אומר שוהוא לא מצליח ליקרוא איזה קובץ אז עשיתי אנטר והוא המשיך! אז למה הוא מגיע למצב כזה ביגלל הדיסק?ביגלל הכונן תקליטורים .?או ביגלל הארד דיסק?! ועוד שאלה עכשיו אני בהמשך ההתקנה ובדקה 39 של ההתקנה הוא ניתקע איזה 5 דק אפילו יותר! זה יכול ליהות שההתקנה לא תיהיה תקינה בסוף ההתקנה(גם ביגלל שעשיתי אנטר בתחילת ההתקנה וגם ביגלל זה עכשיו)? ? תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-