עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הסידי רום בנייד שלי מת ואני תקוע עם מערכת הפעלה שלא עולה זה ממש דחוף לי הכוונה ל התקנה מתוך usb flash drive

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. Started by LironPinto,

אני צריך את הויסטה הכי טובה שקיימת בעברית בבקשה .. ומדריך קטן לפרמוט .. כלומר אני יודע לפרמט עם xp זה לא בעיה .. השאלה היא האם זה אותו דבר עם vista ? נ.ב לגבי המעבד 32\64 ביט אין לי מושג יש לי Core 2 Duo E6550 2.4Ghz 1333Mhz .. כעיקרון המחשב חזק אבל השאלה היא עם 32 או 64 .. טוב תודה מראש ; )

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by ItachiSan,

שלום, מותקנות לי על המחשב ויסטה ו 7. במסך הבחירה בינהן ה 7 משמשת כברירת מחדל (אם אני לא בוחר וינדוס בעצמי ה 7 תיבחר לבד אחרי 30 שניות). האם ניתן להפוך את הסדר כך שהויסטה תהיה ברירת המחדל? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by wow,

אני יודע שיש אפשרות לתכנת את הרגיסטרי ככה שהמחשב יעבוד הרבה יותר טוב. מישהו יכול לתת לי על זה עוד פרטים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מנסה להתקין ווינדוס 7 דרך הBOOT ואני מקבל שגיאה. אני עובר בהתקנה את המסכים הרגילים: מסך ראשון: אתה צריך לבחור שפת התקנה, אזור וכו'... מסך שני: לוחץ על "התקן כעת". מסך שלישי: טוען את ההתקנה. מסך רביעי - הבעיה: קופץ לי חלון שרשום בו: "מנהל התקן נדרש של כונן תקליטורים\DVD אינו זמין. אם יש לך מנהל התקן בתקליטון, תקליטור, DVD או כונן הבזק מסוג USB, נא הכנס אותו כעת. הערה: אם מדיית ההתקנה של windows נמצאת בתוך כונן התקליטורים/DVD. ניתן להוציאה בבטחה בשלב זה." ואז יש לי לבחור : עיון | אישור | ביטול. מה אני אמור לעשות? למה הכוונה? תודה רבה והמשך יום טוב. יש לי צורב מסוג ASUS DRW 1814 BLT

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. קודם כול קראתי חוקים.אבל מה לעשות אני חייב לכתוב את ההודעה .... אני חייב לדעת מה אני עושה עם עדכנתי את הWINDOWS וכל פעם בעלייתו אני מקבל הודעה שהXP פג וזה.... הווינדווס מעצבן אותי ושולח יותר מדי הודעות.... תודה .

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  7. Started by netanel38121,

כותרת. מתי שאני בא לעשות כיבוי הוא פשוט נתקע. לא משנה אם זה כיבוי או הפעלה מחדש. המחשב שלי נקי מ קוקיס עשיתי בדיקה לתקינות קבצי מערכת ההפעלה והכל תקין. מישהו נתקל בזה או יודע מ הפיתרון? כמו כן עוד עניין לפעמים שאני מפעיל משהו לא משנה מה המחשב גם נתקע. זה יכול להיות MSN זה יכול להיות BSPLAYER או כל תוכנה אחרת. אני חושב שיש לי איזה משהו שמותקן אצלי שגורם לזה אולי איזה עידכון של MICROSOFT? אין לי שמץ מה זה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, עד לפני שבוע היה לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק. לפני שבוע שניהם שבקו חיים, לא משנה איך, מה שחשוב זה שהם לא עבדו. אז הייתי כמעט שבוע במחשב של אחותי ועכשיו חזרתי למחשב שלי. הסרתי את התוכנה iTouch של לוג'יטק אבל את התוכנה Logitech Desktop Manager אני לא מצליח להסיר.(הוא מוציא לי הודעה שהוא לא מוצא איזה מודול מסויים אבל זה כרגע לא הבעיה) המצב הוא כזה: מקלדת אני מחבר בכיף וכאשר רק מקלדת מחוברת הכל עובד מצויין. כשאני מחבר גם עכבר, מתחילה הבעיה - המחשב נותן צפצוף בעת העלאת המחשב ומודיע שמקלדת לא מחוברת, ואז המחשב מוציא עוד הודעה: windows could not start because the following file is missing or corrupt: \system32\ntoskrnl.exe please re-install a copy of the above…

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  9. אני מנוי בויגיימס ויש לי בעיה שגם בתמיכה הטכנית הטלפונית לא הצליחו לפתור לי אותה. כפי שאתם רואים (את מה שהקפתי בעיגול..) דרך החלון הזה (ורק דרך זה) ניתן להכנס לאתר עכשיו כבר כמה זמן אני לא יכול לכתוב בחלונית הזאת כלום! ופשוט אני לא מצליח להכנס לוי גיימס (אגב: אני משלם עליו 20 ש"ח בחודש לאתר!) עכשיו התקשרתי לתמיכה הטכנית של אינטרנט זהב וגם הם לא הצליחו לפתור את הבעיה. מישהו כאן יכול לעזור לי בבקשה! :'(

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by lidorosh,

חברה אתם יודעים מתי יוצא וינדוס ויסטה?

11. נכנסתי לבעיה עם המשחק הזה כבר... אני לא יכול להתקין מחדש את המשחק בגלל (כנראה) שהמשחק עדיין מופיע ברשימת הוספה/הסרה. אז התחלתי למחוק ידנית את הקבצים ואת הרג'יסטרי ועכשיו כבר אין לי את כפתור ההסרה מרשימת הסרה/הוספה (כשהכפתור היה לי אז ה-uninstall היה מתקדם עד הסוף ובסוף היתה הודעה ש-the installation was interrupted. ניסיתי בעזרת תכנת advanced uninstall משהו כזה ולא עזר כי לא היה קבצים להסרה. קיצור, מה אני בשביל להסיר כל זכר של המשחק בשביל להתקין אותו ולשחק בו? כשאני בא להתקין את המשחק אז יש לי את האפשרויות repair ו-remove ובסוף של שתיהן רשום לי ההודעה: the installation was interrupted. תודה רבה. (אם זה עוזר אז המשחק הוא Guitar Hero 3... ואני מת לשחק בזה שוב.)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by homart,

היי! (xp pro) המחשב שלי לא מריץ שום סוג של AUTORUN לא כשאני מכניס דיסקים רקםי או צרובםי ואפילו לא דיסקים מקוריים ששיש להם אוטורן! מה אפשר לעשות??? יכול להיות שיש לי איזה קובץ שנמחק???

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  13. אני שואל מכיוון שאני רוצה לעבוד עם VISTA בתור מערכת ההפעלה המרכזית במחשב ולעבור ל-XP רק למצבים ש-VISTA לא מתפקדת בהם. לכן אני מעוניין ש-VISTA תהיה מותקנת ב-C ו-XP על D.

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  14. היי, לפני יומיים חזרתי לבית,וגיליתי שהמחשב עשה ריסט לעצמו. לא ממש שמתי עין על זה, עד שאני מגלה שהמחשב לא זז בשיט!, הוא תמיד חושב,גם אם אני לא נוגע בו. כאשר אני עושה לו הפעלה מחדש,טעינת מערכת ההפעלה לוקחת לו מינימום 2 דקות, פעמים רבות הוא מציג לי מסכים כחולים. מה לא עשיתי? בדיקת וירוסים - Avg ו-ZA בדיקת רוגלות - Windows Defender,Ad-Aware,SpyBot ועוד. עשיתי איחוי ל-2 המחיצות. עשיתי בדיקה בכלי של MS שמחפשת תוכנות זדוניות והוא לא מצא כלום. עשיתי שימוש בתוכנה של WD שאמורה לבדוק ולתקן סקטורים של הדיסק, ובנוסף עשיתי את הבדיקה של XP עצמה - שמחפשת סקטורים פגומים,מנסה לשחזרם ולתקנם. כלום לא עוזר,הוא עדיין מציג מסכים כחולים. מה שנשאר לי זה רק לפרמט. יש לי 2 רשיונות/דיסקים חוקיים של …

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  15. היי... יש לי בעייה דחופה במחשב: היה לי ויסטה, אבל בגלל שלא יכולתי להשתמש בתכונת ה-VIVO בכרטיס המסך שלי ועוד קצת בעיות החלטתי להתקין גם XP על הדיסק השני שלי (שיהיה לי בחירה של XP או VISTA בהפעלה של המחשב). אבל, אחרי שהתקנתי את XP הוא ישר מעלה את XP ללא בחירה ואני לא יודע איך להגדיר לו לטעון את הויסטה! תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  16. שלום לכם, זה נכון שהכי טוב זה ה512, כי כך הכונן מנוצל יותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 15.8k צפיות
  17. Started by danidi,

שלום יש לי וינדוס אקס פי.. שאני מזיז חלונות בוינדוס הם זזים נורא לאט משום מה.. זה לא היה עד עכשיו מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  18. זה קצת דחוף... אז פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  19. בזמן האחרון המחשב שלי עבר הרבה הפסקות חשמל ואתמול הווינדוס הפסיק לעבוד. המחשב פעל כמו שצריך ואז הלכתי לרגע וכשחזרתי רק הווינאמפ נשאר דולק והאקספלורר היה סגור ולא היה ניתן להכנס לטאסק מנג'ר. מאז הווינדוס לא עולה. אני מפעיל את המחשב, יש Loading של הווינדוס ואז חלון כחול לפחות משנייה ואי אפשר לראות מה רשום שם. בבקשה תעזרו לי יש לים שם חומר חשוב ואני חייב לגבות אותו ואני גם לא רוצה לפרמט! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  20. Started by g_s,

שלום יש לי בעיה ... בכל פעם שאני גולש באינטרנט אני נזרק החוצה לשולחן עבודה מישהו יכול לעזור לי???

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by regev_k,

רכשתי רישיון ל WIN 8.1 PRO הכל חוקי ועובד כמו שצריך. אני מעוניין לעשות התקנה של WIN 10 , אבל ברגע שדרוג אני רואה שזה תופס לי עוד מקום במחיצה C בנוסף למה שיש. אומנם זה ברור לי , אבל השאלה שלי היא כזאת : עשיתי התקנה נקייה והרישיון של ה WIN 8.1 לא תופס על ה WIN 10 מישהו יודע מה עושים בנידון!? חזרתי כרגע ל 8.1.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  22. Started by roeesnir,

מערכת ההפעלה עולה XP SP3, ומופיע מסך שחור עם הסמן של העכבר. אין שולחן עבודה, Ctrl Alt Del לא עושה כלום, ואי אפשר לעשות כלום אלא לכבות את המחשב ע"י לחיצה ארוכה. אפשר לתקן את זה? מה גורם לזה?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  23. ערב טוב לכולם.... אני מישתמש בחלונות 8.1 ניכנסתי לחנות ומוריד אפליקציה mako ומגיע לשידור חיי ערוץ 22 חדשות. ולא נותן לי ליראות שידור חיי. הנה תמונה באתר: כך מקבל הודעה שגיאה וידאו http://sizmedia.com/my.php?i=y4dkuzzy3tyz.png איך פותרים את בעייה שיעבוד שידור חיי ערוץ 2 חדשות? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אין איזו אפשרות שההום אדישן כן יתמוך בליבה הכפולה כי המחשב חדש ווממש אין לי כוח לפרמט אותו......

• 1 תגובה
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.