עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. המחשב שלי 1.8 והוא אצלי כבר 4/3 שנים.... הבעיות חלו אחרי ששידרגתי אותו ..כרטיס מסך..לוך אם...דידיר.. שקיבלתי את המחשב הוא הפך לי את ה windos pro שהיה לי לעיברית לא אהבתי את העיברית פירמתתי אותו והתקנתי את ה pro שלי עכשיו יש windos שעובד לעט בינקום 3 קווים כחולים הוא עושה לי 10 ..15 ..ושאני מקבל את המסך welcome צריך לחכות מלא זמן לפחות 10 שניות עכשיו אני פותח winamp מפעיל תוכנה או סתם פותח expolere השיר הופל ללעט עובד לעט נורא וגם שאני מזיז את העכבר עובד לעט ..בקיצור המחשב נהפך לעיטי אני יכול לסדר את זה ? להפוך אותו לרגיל ושיעבוד כמו שצריך.......?????ועכשיו גם אחרי שאני עושה פורמט אני מקבל מסך כחול שמראה לי bios loading ועוד מלא שטויות ............................אני ח…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by Dmoney,

יש לי WinXP Pro ו-Windows Media Player 9. יש לי איזה קליפ כלשהו שאני מצליח להריץ אותו בעזרת התוכנה והכל בסדר....אבל יש חלק מסויים בקליפ שאני רוצה לבצע עליו Print Screen, ולאחר מכן לערוך את התמונה בצייר. ביצעתי את הפעולה אך כאשר אני מדביק את התמונה בצייר כל מה שאני רואה בתוך החלון של המדיה פלייר זה מסך שחור :-\ (ניסיתי להשתמש גם בתוכנה Paint Shop Pro, וגם שם קיימת אותה הבעיה....) איך בכל זאת אני יכול לעשות את זה? 10x

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  3. שאני משחק FIFA או MOST WANDET פיתאום הוא יוצא לי בלי להגיד כלום בלי שום דבר לחלונות מה אפשר לעשות. זה נכון שזה יכול להיות 1000 דברים אבל בכל זאת למישו יש רעיון? עדכון דריברים לכרטיס עשיתי! טמפרטורות בסדר זה נורטווד! למי יש רעיון מה לעשות?

4. נעלם לי האייקון של סל המיחזור משולחן העבודה ניסתי להחזיר אותו מ: למאפיינים > שולחן עבודה > התאמה אישית של שולחן העבודה אבל הוא לא מופיע גם שם מישהו יודע? תודה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  5. משום מה אני לא מצליח לראות מסך מלא של הדפדפן, אלא אני רואה את שולחן העבודה שלי בחלק העליון של המסך. יש לי מחשב סמסונג סידרה 7 15.6 אינץ

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by Shiker,

היי חברים לצערי מזה זמן רב יש לי בעייה כל פעם שאני גולש קופץ לי חלון חדש שבהתחלה הוא ריק, כשאני לוחץ על הכפתור STOP אז פתאום מופיעה כתובת res://ieframe.dll/navcancl.htm ובשביל להמחיש לכם את זה בצורה ברורה יותר העלאתי תמונה www.shiker.co.il/window.jpg ניסיתי לפתור את זה דרך התוכנות spyware doctor, spybot S&D, AdAware אבל אין שום דבר נאדה, וזה מעצבן ככה יש פתרון לזה?

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  7. ואם אפשר גם מה חינמי ומה עובד בכל מקרה (גם אם לא חינמי). תודה.

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  8. הבנתי שיש דרך מסוימת וזה לא פשוט כמו לפרמט.. השאלה היא איך אני עושה את זה? אני רוצה XP 64BIT ויש לי כרגע XP 32BIT

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by yossia23,

שלום אנשים התקנתי לא מזמן WINXP על המחשב האם כדאי להתקין WINDOWS 7 בנוסף? לא יהיו התנגשויות? איך להתקין WINDOWS 7 בBOOT או דרך הWINXP? ובמחיצה נפרדת נכון? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  10. שלום, במחשב עם XP, יש צורך לפרמט דיסק (וירוסים) . המחשב הגיע עם מע. הפעלה מותקנת (xp) אך ללא דיסק התקנה. אינני יודע איך עושים ב XP דיסק הצלה. האם קיימת דרך לפרמט את הדיסק ולהותיר את מע. ההפעלה על כנה ? תודה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  11. אני צריך עזרה בדבר הבא : כרגע יש לי במחשב השני כונן 40GB המחולק לשלוש מחיצות כאשר במחיצה הראשונה מותקן וינדוס 98SE ובכונן השני מותקנת וינדוס 2000PRO, הוינדוס 2000 הותקן מתוך הוינדוס 98SE כדי ליצור תפריט דיוא ל בוט מה שאומר שקבצי הבוט נמצאים בוינדוס 98SE. כעת קיבלתי הארדיסק חדש לשם ואני רוצה לחלק אותו גם ל-3 אבל לשים בו וינדוס 2000PRO( להעתיק את זה מההארדיסק הקודם) ובמחיצה השנייה לשים וינדוס XP, ככה שבעצם לא יהיה וינדוס 98SE ואת הוינדוס XP אני אתקין מהוינדוס 2000PRO כדי ליצור תפריט בוט. אם אני סתם אעביר ואעתיק בעזרת GHOST את המחיצה של הוינדוס 2000PRO ללא המחיצה של הוינדוס 98SE הוינדוס לא יעלה כיצד אני אוכל לגרום לכך שהוא יעלה ללא וינדוס 98SE ?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by elior021,

שלום לכולם לא אני לא ממש יודע לאיזה נושא בפורום הבעיה שלי קשורה אני חושב שלכאן מצטער אם אני טועה. אז ככה יש לי תיקיה במחשב שהקבצים בתוכה לא נפתחים לי כבר שבוע. יש בתיקיה קבצים של וורד קבצים, של ווינדוס מדיה פלייר ועוד. שאני מנסה להפעיל אחד מהקבצים שנמצאים בתוך התיקיה אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שאין למשתמש זכויות גישה לקובץ. עלי לציין שאין לי עוד משתמשים במחשב רק אני וזה משתמש שמתפקד כמנהל מחשב שעליו אני מחובר תמיד ויש אחד שנקרא גוסט שהוא לא פעיל. את התיקיה הזאת אני יצרתי מזמן והיא עד היום עבדה כמו שצריך. שחכתי לציין שיש לי ווינדוס XP תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  13. אם אני מוחק איזה דרייבר ומתקין דרייבר חדש ואח"כ עושה שחזור מערכת האם הדרייבר הקודם שהיה לי יחזור יחד עם כל ההגדרות גם שהיו מוגדרות לו. למה יש לי איזה דרייבר אחד שאני משחק איתו ואיך שהו מישהו סידר לי אותו שהוא לא יעשה לי את ההודעה המרגיזה הזאת של ה- cpu covver הזה. עכשיו אבל משום מה הכרטיס נתקע לי בכל מיני משחקים ואני חושב שאם אני יחליף לדרייבר חדש יותר 5.7 למשל זה יפתור לי את הבעיה. אבל אני מפחד שמה זה גם לא יפתור לי אותה וגם אח"כ תחזור לי את אותה בעיה. ד"א הכרטיס מסך שלי זה radeon 9600xt 128mb

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  14. Started by DarkNess,

זה מה שקורה שאני מנסה להפעיל קובץ txt

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  15. כמעט כמעט כל תמונה שאני שומר במחשב נשמרת לי כ-BMP אני יודע שאפשר לבחור אם לשמור כ-JPEG או BMP אבל פשוט אין את האפשרות של של לשמור כ-JPEG !!! וזה תמונות שהם במקור JPG באתר שבו הם נמצאות שאני בא לשמור אותם אפשר רק BMP! זה ממש מעצבן, יש לי תמונות של 11 מגה! אגב אני על 64ביט כרגע אם זה משנה משהו... תודה!!

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by the kooks,

שלום. אני מעולם לא עשיתי את הניקוי ראג'סטי אך לאחרונה נאמר לי שאם אני אעשה זאת המחשב שלי יפעל הרבה יותר מהר(כרגע הוא פועל בסדר פחות או יותר) אבל אם אפשר שיפעל יותר טוב וזה לא יעשה לי בעיות אז למה לא.. קראתי קצת על תוכנות לניקוי ראג'סטרי ורציתי לשאול האם זה יכול למחוק לי דברים שני צריך כמו כתובת במועדפים או אתרים שמישמרו בזיכרון וכדומה? ובנוסף האם זה באמת ישפיע אחרי שאני אנקה את האג'סטרי?(יש לי כבר שנתיים את הXP ועוד לא עשיתי ניקוי אחד) אם אפשר לינק לתוכנה+תשובה לשאלותי בברכה רועי.

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by freakagnux,

מישהו יודע איך אני יכול להתקין IIS על אקס פי הום?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by The-Devil,

שלום לחבר שלי יש בעיה האחיות שלו!! שנוגעות לו במחשב אז היום הן הגיעו לרמה חדשה הן הצליחו להעלים לו כליל את השורה של "קובץ" "עריכה" וכו... ב"מחשב שלי". זה לא נעלם כי הוא כווץ, ולא בגלל ה V הארור אפילו ניסינו ALT+V להעלות את הView אבל זה רק משמיע קול של שגיאה. לכן אם מישהו יודע אם מכיר את השורה ברגיסטרי שצריך לשנות כדי שזה יחזור או בדרך אחרת תתקבל בברכה...

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by Nir Hayat,

איך מתחילים לעבוד עם עם Windows מאפס שהמחשב בא רק עם תוכנת הפעלה? איך מורידים קיצורי דרך של גוגל ושל ג'י מייל למשל?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by Proww,

האם קיימת אופציה ב WIN7 להגדיר על תיקייה כלשהי סיסמה? תודה, אשמח לתשובה

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  21. Started by tront,

אני קונה שבוע הבא מחשב חדש שיש בו 4Gb זיכרון, רציתי לדעת אם XP יממש את כולו במשחקים?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  22. חברה , אני שובר את הראש למעלה מ 6 שעות וללא פתרון , קיבלתי את הנייד החדש שלי fujitsu amilo 7440 עם winxp sp2 english enabled ( עבדו עליי !) אני מנסה להתקין את xp hebrew sp2 או xp hebrew pro אך ללא הצלחה , ההודעה שאני מקבל היא שהוא לא מזהה את ההרד דיסק שהוא SATA מבדיקה הבנתי שהוא צריך דרייברים של ה SATA וזאת אוכל לטעון אותם אך ורק בעזרת הורדת הדרייברים ל דיסקט ואז מייד בהתחלת ההתקנה יש ללחוץ על F6 כדי לכוון אותו לדיסקט זה . אך בנייד החדש הזה אין כונן דיסקטים ואין לי מושג אין אני עובק את המיגבלה הזאת . נאנ עזרו לי , האם יש למישהו רעיון ? תודה

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  23. Started by dulcevida,

היום בערב הגעתי לבית של ההורים שלי, מדליק את המחשב וחשכו עיניי... מדובר במערכת הפעלה Win XP Pro והיה עליה רק חשבון משתמש אחד - Administrator שהיה מוגן בסיסמא. אני מעלה את המחשב ובמסך הפתיחה מופיע משתמש אחד בלבד בשם CCLOGIN (בלי ה-Administrator המקורי...) מוגן בסיסמא ואני לא מצליח להכנס... נכנסתי בSAFE MODE דרך ה-Administrator שלי והורדתי למשתמש החדש את הסיסמא אבל לא הצלחתי למחוק אותו. שאלה ראשונה:כעיקרון, האם administrator אחד לא יכול למחוק אחר??? אחר כך הדלקתי את המחשב ומשום מה ברירת המחדל שלו היא הUSER החדש ה-"CCLOGIN" ובגלל שהורדתי לו את הסיסמא הוא נכנס ישר לחשבון שלו (דסקטופ נקי לחלוטין, כמו אחרי התקנה של WINDOWS). אז שוב עליתי בSAFE MODE והחזרתי לו את הסיסמא ועכשיו כ…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  24. Started by PsyDream86,

יש לי 200 קבצים בשמות שונים מאותו סוג במקרה שלי DWG. אני מעוניין לשנות את השם של כולם ומצאתי שאפשרות היחידה המובנת בוינדוס זה לסמן הכל ולעשות RENAME לקובץ בודד לדוגמה DIMA אבל אז הוא ממספר אותם DIMA(1).dwg DIMA(2).dwg DIMA(3).dwg DIMA(4).dwg האם יש דרך לעשות את המספור בדרך שלי לדוגמא DIMA_1.dwg וכו' שאני יחליט איזה סיומת תרוץ על הקבצים?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  25. שלום לכולם קיבלתי עם הקנייה של המחשב הנייש את תוכנת ההפעלה VISTA HOME PREMIUM אני כמובן מעדיף לעבוד באנגלית אבל גם רוצה לכתוב באופיס בעברית ולחפש מדי פעם במנועי חיפוש בעברית בחרתי בהתקנה של הווינדוס שאנגלית תהיה השפה ועכשיו הוא לא כותב לי בעברית איך עושים שעדיין כל התיקיות והדסקטופ יהיה כתוב באנגלית והיא תהיה השפה הדומיננטית וגם שיהיה אפשר לכתוב בעברית? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.