Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אני לא בטוח שזו בעיה ממש באקספלרר אבל יש אתרים שאני נכנס אליהם נכנס אליי טוריאן למחשב אני משתמש גם בפיירפוקס אבל יש אתרים שאינם תומכים בפיירפוקס אז אני משתמש באקספלורר ואי אפשר לגלוש ככה זה איזשהו מין פופ אפ והאנטי וירוס שלי מזהה אותו כטוריאן והוא פשוט תוקע את כול המחשב שאני צריך לחכות 5 דקות אז שהמחשב יעבוד נורמאלי אז אני שואל אתכם מה אני יכול לעשות עם איזו תוכנה אני יכול להסיר את הטרויאן כי אני פשוט לא מוצא כלום וזה קובץ html
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני כנראה קונה מחר מחשב נייד והוא בא עם ויסטה אם הוא לא תומך בDX10 איזה יתרון יש לויסטה על הxp? כי כמעט כל המחשבים הניידים היום באים אם ויסטה אז כנראה יש לה יתרון כלשהו לא? ואם אין לה אז עדיף xp כי יש לי אפשרות לקבל את המחשב עם xp במקום הויסטה תודה יואב
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי מה קורה? שמתי לב לבעיה מעצבנת אצלי שכל פעם שאני עושה בטעות מצב שינה המחשב נכבה כמו שצריך, אבל כשאני מדליק אותו הוא מיד נדלק וישר קורס למסך כחול ונכבה. לפני כיומיים אחותי בטעות נכנסה למצב שינה והמחשב קרס כמובן, ומאז כל פעם שאני מדליק אותו הוא מבקש ממני להתקין חומרה לא מזוהה וכל הזמן משגע אותי שההתקנה נכשלה. הוא לא נותן פרטים על החומרה או על ההתקנה, מה זה יכול להיות? שום דבר לא מחובר בחיבורי USB. דבר נוסף שקורה לי מאז שקניתי את המחשב זה שהוינדוס אוהב לשנות מצבים בתיקיות, אני אוהב שהכול בתיקיה מקובץ על פי סוג, ולפעמים הוא עושה את זה ולפעמים הוא מערבב את הכול ואז אני כמובן באפשרויות צריך להתחיל לחפש ברשימה ארוכה את האפשרות "סוג" ולהוסיף אותה שוב לרשימה. למה זה קורה ואיך מ…
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי, האם בהנתן מפרט מחשב חזק למדי יהיו הבדלים בביצועי משחקים תחת מערכות ההפעלה הנ"ל? שמעתי טענות שלפיהן XP PRO מבצע הרבה בדיקות ברקע שעלולות להפריע לביצועים. האם זה נכון? תודה!
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום אני כרגע כותב ממחשב אחר אז ככה יש לי בעיה במחשב שהוא כל הזמן נתקע בגלל בעיות חומרה כלשהן בגלל שהוא נתקע כל הזמן אז הייתי צריך לעשות הרבה ריסטים ואחרי שעשיתי כמה זה כבר פגע בתקינות הווינדוס ומחק קבצי מערכת חשובים בכל פעם שאני מדליק את המחשב ורוצה להכנס לווינדוס זה כותב לי שהקובץ hal.dll נמחק או שהוא פגום ושני צריך לעשות reinstall או repair או משהו אז צרבתי את הקובץ hal.dll מהמחשב של אחותי לתוך דיסק השאלה שלי היא איך אפשר להכניס את הקובץ הזה לתוך התיקיה c:/windows/system32 מבלי להכנס לווינדוס (כי הוא לא עובד כרגע) לפי מה שאני יודע אפשר לעשות את זה דרך הדוס אם באמת אפשר כמו שאני חושב.. אז איך עושים את זה? איך נכנסים לדוס? איזה פקודה לרשום כדי להעביר את הקובץ מתוך דיסק ל…
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש אפשרות לאפליקציה כלשהי בוינדוס שמסמנת ויזואלית קבצים שונים בתוך תיקייה בצבעים שונים,כלומר אם יש לי תיקייה של 10 קבצים למשל אני רוצה ש-3 קבצים יהיו בצבע ירוק ,ועוד 3 קבצים בצבע אדום ועוד 4 קבצים בצבע צהוב,כך שתהייה אפשרות לגשת לקבצים הנחוצים במהירות אם יש לי תיקייה של מאות קבצים. האם יש תוכנה כזאת או אפליקציה כזאת? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף שני כוננים קשיחים למחשב שלי שאחד מהם הוא SSD 120GB. אני רוצה להעביר את המערכת הפעלה לSSD ולאפס את הכונן הקשיח הנוכחי שעליו נמצאת המערכת הפעלה. באופן כללי, את המחשב קניתי עם ויסטה ואז בהמשך "שידרגתי" ל7 עם החבילת הרחבה שהציעו לבעלי ויסטה או XP. השאלה שלי היא האם אני צריך להתקין עוד פעם את ויסטה על הSSD ואז להתקין את ההרחבה ל7 או שאפשר להתקין ישר מהדיסק את 7? אשמח לתשובה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 64BIT וכשהמחשב נכנס למצב שינה הוא מכבה את הכרטיס רשת למרות שמוגדר לו לא לעשות זאת בהגדרות צריכת חשמל. זה מעצבן כי כשאני מוריד קובץ והמחשב נכנס למצב שינה ההורדה מפסיקה את עצמה. האם ישנו פתרון? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לא מזמן התחברתי לאינטרנט מהיר adsl כל פעם שאני משאיר אותון להוריד קבצים, לאחר יום, יומיים , כשאני מנסה לנתק אותו ה startup menu נתקה ,הלוגו של שני המחשבים מסרב לרדת .כשאני עושה איתחול ,האיתחול נתקה . ניסית להתקין מחדש את הדרייברים של המודם וזה לא עזר. בevent viewer רשום: id =1002 application=102 hang up problem לא יודע מה לעשות צריך עזרה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הורדתי משחק מהאינטרנט, כשאני מחלץ את הקובץ מופיעה לי הודעה שאומרת שלא ניתן לחלץ את הקובץ כיוון שהוא שוקל יותר מ 4 GB ומערכת הקבצים FAT32 לא מאפשרת זאת, משהו כזה.. איך אני בכל זאת יכול לחלץ את הקובץ (ISO)? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לאחרונה כשאני נכנס לאתרים , מופיעה הודעת שגיאה (לא בכולם) . "אירעה שגיאת זמן ריצה . האם ברצונך לבצע איתור באגים? שורה: 409 שגיאה: תו לא חוקי " אני לוחץ כל פעם ביטול ואז הדף אינטרנט עולה . זה מציק נורא ואם מישהו יודע מה לעשות בנידון אודה לו מאוד .
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן! המעבד אינטל E2160 תומך ב-64BIT? ניסתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי תשובה מדויקת גם לא באתר אינטל
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ההתקנה של הויסטה לא רואה את ה250 ג'יגה SATA יש איזה שהם דרייברים שצריך להתקין כמו בXP?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אני מוכר מחר XP HOME ב150 שקל שווה לי או שלא? תאכלס אני עובד עם PRO לא מקורי אז אין לי מה לעשות איתו
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד שהוא הביא מבלגיה יש על המחשב winxp pro יש אי תאימות בין המקלדת לבין הפלט כלומר: אם מקישים a מקבלים q אם מקישים q מקביל a וכו' איך אני מגדיר בוונדוס את המקלדת כדי שהיא תעבוד טוב?
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הנפח בדיסק שמכיל את מערכת ההפעלה הולך וגדל כל יום באיזה חצי גיגה עשיתי סריקה עם מקאפי ואין לי וירוסים. כנ"ל לגבי רוגלות. כנראה שהנפח הזה נתפס ע"י הsystem restore.כשאני מוחק את restore points הנפח חוזר לגודל נורמלי. זאת תופעה חדשה שהתחילה רק בחודש האחרון, בגללה אני צריך למחוק את הנקודות שיחזור כל שבועיים. בזמנו היו מתווספות נקודות שיחזור אבל הנפח לא היה מתפוצץ. יש לכל זה הסבר? ומה לעשות כדי שההתנהגות תחזור להיות נורמלית?
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את הוינדוס. זת'ומרת שאני נכנס לדיסק של הוינדוס דרך הבוט אז הוא מבקש ממני לבחור כונן להתקנה אז אני בוחר בסי ואחרי שהוא מפרמט את הכונן ורוצה להתחיל להתקין הוא רושם שיש בעיה. אמרו לי שצריך לעשות F DISK אז רציתי לדעת מה זה ואיך עושים את? (ד.א. זה מחשב חדש - התקנה ראשונית של וינדוס) עריכת המודר: כותרת. למה להפסיק את המשפט באמצע?...
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בזמנו כששידרגתי את המחשב האישי שלי לווינדוס 7, הכרתי את כל הדרייברים של המחשב בעל פה ככה כשהתקנתי את הווינדוס 7 התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם, כרטיס מסך ושאר חלקי המחשב בעצמי. לאמא שלי יש מחשב עם ויסטה 32bit אשר קנתה מHP, במסגרת ההנחה שלי כסטודנט החלטתי לקנות לה ווינדוס 7 פרו במחיר מוזל ולהתקין לה אבל נתקלתי בבעיה הפשוטה שאני לא מכיר את המחשב שלה ואני לא יודע אילו דרייברים עליי להתקין על מנת ליצור הורמוניה בין המערכת לשאר חלקי המחשב. מישהו יודע איך אני יכול לברר ולדעת אילו דרייברים להוריד למחשב שלה? אני גם די רוצה להעיף את כל המערכת שHP התקינה בגלל שהיא עושה כאב ראש.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לאחרונה המחשב שלי היה כשבוע (הייתי בחו"ל, אז לא באתי לקחת אותו) במעבדת מחשבים (חשוב לציין שבמעבדה עובד חבר טוב שלי ואני סומך עליו ב100%) בגלל בעיות שונות שלא היה לי כוח לגשת אליהן בעצמי (הארדיסק דפוק, פירמוט, בלוסקרין בstartup, ועדכון bios). אחרי שבוע שהמחשב היה במעבדה שבמהלכו הוא עבר בדיקות חומרה רבות וoc קל (q9300 ל3.0ghz). המחשב במעבדה לא קרס אפילו פעם אחת. אך כשהבאתי אותו הבייתה, והתחלתי להתקין תוכנות (לא הספקתי להתקין יותר ממסנג'ר, ממיר וידאו, אייטונס, דיסק וירטואלי וקודאקים לוידאו) התחלתי לקבל בלוסקרינים. עד ל5 ביום. הסרתי את כל התוכנות שעלולות להיות "חשודות", ניתקתי את המסך השני והארדיסק אחד. אך הבלוסקרינים המשיכו. לאחר ששלחתי dump לאותו חבל הוא הודיע שהבעיה נ…
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
WINDOWS XP נתקע אחרי פתיחת הארד דיסק בחלון אקספלורר. דבר זה קורה בשני הארד דיסקים שונים בעוד שבשלישי זה לא קורה. אציין כי לכל שימוש אחר דרך תוכנות (שימוש / התקנה / הסרה / העתקת קבצים) ההארד דיסקים הנ"ל עובדים ללא בעיות - כמו כן נבדקו בSISOFT SANDRA ולא צוינה בעיה. הבעיה מתרחשת אחרי פתיחת הארד דיסק באקספלורר כאשר לא נעשית כל פעולה נוספת למשך מספר שניות. ה XP נתקע לחלוטין עד ביצוע END PROCESS לNON RESPONDING (הארד דיסק / תיקייה פתוחה) - או אז נעלם כל הדסקטופ ועולה מיד מחדש. אציין כי תוכנות שברקע ממשיכות לעבוד ללא בעיות. מישהו מזהה מה זה ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח , הכנסתי סיסמא לווינדוס , אבל משום מה כשאני מנסה לרשום אותה בהפעלת הווינדוס , אני מקבל שגיאה שהסיסמא שהכנסתי לא נכונה! אבל זה לא ממש הגיוני , כי כשמכניסים סיסמא ליוזר כלשהו אתה רושם אותה פעמיים כדי למנוע מצבים של טעויות , אני בטוח שאני לא טעיתי ברשימת הסיסמא אבל אני לא יודע למה הוא מקפיץ לי שגיאה שהסיסמא לא נכונה :-\ בכל אופן , אם יש דרך כלשהיא להיכנס לווינדוס בלי הסיסמא , אני אשמח אם תשתפו אותי ותראו לי מה צריך לעשות. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה פרמטתי את ה-R דיסק הראשי שלי והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. חלק מהגיבוי שלי היה גם של קבצי הדואר האלקטרוני שניסיתי לשמור במטרה לשמר את ההודעות. מה שהצלחתי למצוא זה כמות קבצים שווה לכמות התיקיות בתא הדואר. (תיבת נכנסות, תיבת יוצאות וכו') שכל קובץ שוקל בהתאם לכמות תוכנו. שמרתי את הקבצים מסוג *.dbx וניסיתי להדביק אותם באותה תיקיה לאחר ההתקנה המחודשת של מערכת ההפעלה. אך אין קול ואין עונה- נתקעתי ואיני מצליח לשחזר את הקבצים. אולי מישהו מהאנשים החביבים שבאזור יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני פותח קבצים אלו? מה אני יכול לעשות איתם? ואם יש פה אדם חסר רחמים מספיק- שיגיד לי אם כל המיילים שלי פשוט -אבודים!!!-----??? שלכם, אביעד.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן. האם תוכלו להסביר לי איך אני מתקין WIN2K מדיסק שבטעות נעשה ללא בוט ? הפקודה SETUP (כמו ב 98)איננה מאפשרת התקנה בדוס. תודה.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, יש לי windows xp xp2 home edition ודי הרבה פעמים ה-explorer.exe מראה שגיאה ואחריו drwtsn32.exe ואחרי זה המחשב נתקע, כדי לחזור להשתמש במחשב אני צריך לעשות "סיים משימה" ל - drwtsn32.exe ממנהל המשימות והתהליך חוזר על עצמו שמתי לב שלרוב זה קורה בזמן שאני מנסה להעתיק קבצים או לראות מאפיניים של קובץ או בלי שום סיבה נראית לעין (למשל שאני קורה מסמך word) בדקת בגוגל והתהליך drwtsn32.exe הוא לגיטימי, יש לי במחשב eset smart security 3 (חוקי ומעודכן) וביצעתי סריקת וירוסים ותוכנות ריגול עם: antivir, spyboot,ad aware וכמובן עם eset ושום דבר לא נמצא מבקש את עזרתכם תודה
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-