Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
האם במחשב פנטיום 866 עם זיכרון 256MB, כדי לשדרג את מערכת ההפעלה. מה זה יתן. נכון להיום אין לי בעיות עם WIN98 מבחינת יציבות. תודה, יוסי
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיית USB במחשב שלי: כאשר אני מחבר התקן נייד חדש למחשב (HD נייד, FLASH, מצלמה) - הוא עובד בסדר גמור. אבל לאחר מכן, כאשר אני מנסה לחבר אותו שוב - המחשב לא מזהה אותו יותר, או לעתים (באופן רנדומלי) מזהה כ-UNKNOWN ולא נותן לעבוד איתו. הבעיה לא קיימת עם ההתקנים האלו במחשבים אחרים, הבעייה היא בכל יציאות הUSB, הבעייה לא קיימת עם המקלדת והעכבר האלחוטיים ביצעתי הסרה והתקנה מחודשת של מנהלי ההתקנים ללא הצלחה. אשמח לעזרה תודה,איתי
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
לא מזמן התחברתי לאינטרנט מהיר adsl כל פעם שאני משאיר אותון להוריד קבצים, לאחר יום, יומיים , כשאני מנסה לנתק אותו ה startup menu נתקה ,הלוגו של שני המחשבים מסרב לרדת .כשאני עושה איתחול ,האיתחול נתקה . ניסית להתקין מחדש את הדרייברים של המודם וזה לא עזר. בevent viewer רשום: id =1002 application=102 hang up problem לא יודע מה לעשות צריך עזרה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
היי... אני משתמש במע' הפעלה: Win XP Pro, עם חיבור אינטרנט בכבלים (מהירות 1.5mg). איך אני עושה כך שהחיבור לאינטרנט יופעל אוטומטית, מבלי לבצע דבר, ברגע שה-windows נפתח? אשמח לתשובה בהקדם... סופ"ש עים לכולם... ניב.
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הורדתי משחק מהאינטרנט, כשאני מחלץ את הקובץ מופיעה לי הודעה שאומרת שלא ניתן לחלץ את הקובץ כיוון שהוא שוקל יותר מ 4 GB ומערכת הקבצים FAT32 לא מאפשרת זאת, משהו כזה.. איך אני בכל זאת יכול לחלץ את הקובץ (ISO)? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לי ולחברה שלי יש מחשבים ניידים "המריצים" ויסטה. לפני כשבוע הופיע אצל חברה שלי בעיה שהמחשב מדווח שאין לה מקום פנוי על הכונן הקשיח ביצעתי נקיון מחיקת קבצים זמנים הסרת תוכנות וניקית 12 גיגה ביצע הפעלה מחדש למחשב הושוב דווח לי שיש רק 100 מגבית פנוים ביצעתי סריקה ואיתור שגיעות לא עזר השתמשתי בכלים לניקוי זיכרון לא עזר בסוף לאחר מעמצים ואלוהים יודע מה לא ניסית איך שהוא זה חזר לדווח שיש לה כ 12 גיגה פנויים וכעט אותו דבר קרה גם לנייד שלי. חשבו לציין שביצעתי על שני המחשבים סריקות נגד וירוסים אם NOD32 וסריקת אם התוכנת חומת האש שלי ואין שום בעיה שהם מגלים. אשמח לדעת אם משהוא נתקל בזה ויודע ממה זה נגרם. לדעתי מאחר ושני המחשבים מריצים את אותה מערכת הפעלה ולא בוצע שום התקנה ש…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום , אני לא כל כך מתמצאת , אך שמעתי בעבר ש -service pack 2 אינו כה מוצלח ואינו חף מבעיות ועדיף להשאר עם 1 ..אז נשארתי . עכשיו , אני גם לא מעדכנת מאתר מיקרוסופט (מסיבות מובנות...) ומורידה קבצי עדכון ידנית (אבטחה וכו') מאתר : www.softwarepatch.com מס' שאלות: 1) אם מה שאני עושה זה מיותר ועדיף כבר להתקין את service pack 2\3 וזהו ולהוריד עדכונים ממקירוסופט (רק איך לבטל את ה-WGA או איך שקוראים לזה..) . 2) אני יודעת שהחבילה 2 מגיעה עם פיירוול מובנה ואני רוצה להשאר עם ה-SYGATE וה- NOD ANTIVIRUS במקום הDEFFENDER .במידה ואני אתקין חבילה 2\3 ,תהיה אפשרות לבטל את שניהם ? (את חומת האש אני יודעת לבטל ). 3) במידה ולא , לא תהיה בעייה בהתקנת תוכנות \ עדכונים לתוכנות בעתיד (לאחר…
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, תוכלו בבקשה לתאר לי מה הצעדים שצריך לעשות כדי לקבל את כל האפשרויות שהמערכת מביאה? האם זה כך?: 1) פירמטתי את המחשב. 2) הכנסתי דיסק. 3) הופיע אשף התקנה ואני הולך לפיו. 4) מכניס סריאל 5) מסיים התקנה. ... מה הלאה? אני הבנתי שיש כל הזמן תוכנה שרצה ברקע ובודקת שהעותק שלך מקורי ומדווחת למיקרוסופט. איך היא עושה זאת? האם אני יכול להשתמש בדיסק שקיבלתי מחבר (אני די בטוח שמדובר בדיסק מקורי) ובסריאל שלו? האם אני יכול לרכוש סריאל בנפרד כדי שזה יהיה יותר זול? תודה.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
השארתי הודעה בטריידזון ומשיהו הגיע אליי למייל עם מספר פלאפון ומחקתי בטעות גם מהInbox וגם מDeleted items! יש דרך להציל את זה?? כי אני ממש רוצה ליצור קשר עם הבנאדם! תודה רבה לכל המגיבים!
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ההודעה הזאת מופיעה לי כל כמה שניות והמחשב נהיה איטי רצחח : עשיתי ריסטים והכל, ולפעמים העכבר והמקלדת לא פעילים... בבקשהה מישו יכול לעזור?????????
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מחשב חדיש, לוח אסוס P5B, מעבד 6420 , 2 גיגה זיכרון. משמש לאינרנט ושימושים יומיומיים (לא מחשב עריכה/עבודה). אחרי שנה וחצי,התחיל להיות עגלה, עשה צרות ושגיאות ופירמטתי. עכשיו הוא ניהיה עוד יותר גרוע - - כל תוכנה פשוטה לוקח לה זמן להעלות (למשל הפעלה של אוטלוק, נפתח, קופא, כל החלון ניהיה "לבן משובש" ורק אחרי כמה שניות טובות נפתח). - לפעמים חלונות נתקעים לחצי דקה ולא מגיבים (סתם תיקייה רגילה) - תוכנות קופאות להרבה שניות. - עכבר קופא יש את כל העידכונים, כל התיקונים, שומר עליו ללא רוגלות, ועושה סריקות... ממש מרגיז עד כדי חוסר סבלנות ממשי.... מה הבעיה...?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את הוינדוס. זת'ומרת שאני נכנס לדיסק של הוינדוס דרך הבוט אז הוא מבקש ממני לבחור כונן להתקנה אז אני בוחר בסי ואחרי שהוא מפרמט את הכונן ורוצה להתחיל להתקין הוא רושם שיש בעיה. אמרו לי שצריך לעשות F DISK אז רציתי לדעת מה זה ואיך עושים את? (ד.א. זה מחשב חדש - התקנה ראשונית של וינדוס) עריכת המודר: כותרת. למה להפסיק את המשפט באמצע?...
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום רב, בכל התקנה של תוכנה/ פילטר/ מקודד חדשים, אני מקפיד ליצור נקודת שחזור של המצב התקין שהיה לפני ההתקנה. לפני זמן מה התקנתי חבילת מקודדים, שלא נתנו לי את התוצאה הרצוייה. כאשר רציתי לחזור לנקודת השחזור שלפני התקנה זו, המחשב ניסה לבצע את השחזור, אך לבסוף התקבלה הודעה הודעה שהשחזור לא הצליח. בחרתי נקודה קודמת יותר, אך שוב השחזור נכשל. יש לציין שבדיוק אותו הדבר היה קורה לי עם המחשב HP הקודם תחת חלונות ויסטה. אז לא ייחסתי לכך יותר מדי חשיבות, כי סברתי שאולי משהו השתבש במחשב, ופשוט השלמתי עם המצב שלא ניתן להשתמש בפונקציה הזו של שחזור. אך כעת מדובר במחשב חדש לגמרי, ועם מערכת הפעלה חדשה, חלונות 7. אז מדוע שוב השחזור הזה לא עובד, ואיך ניתן לתקן זאת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את מע' ההפעלה שלי win xp pro לפני חודשיים, מופיעים לי סימני שאלה ????? ????? בחלק מהיישומים וההתקנות שאני מריץ. מה הגורם ואיך אני יכול להתגבר על הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, יש לי windows xp xp2 home edition ודי הרבה פעמים ה-explorer.exe מראה שגיאה ואחריו drwtsn32.exe ואחרי זה המחשב נתקע, כדי לחזור להשתמש במחשב אני צריך לעשות "סיים משימה" ל - drwtsn32.exe ממנהל המשימות והתהליך חוזר על עצמו שמתי לב שלרוב זה קורה בזמן שאני מנסה להעתיק קבצים או לראות מאפיניים של קובץ או בלי שום סיבה נראית לעין (למשל שאני קורה מסמך word) בדקת בגוגל והתהליך drwtsn32.exe הוא לגיטימי, יש לי במחשב eset smart security 3 (חוקי ומעודכן) וביצעתי סריקת וירוסים ותוכנות ריגול עם: antivir, spyboot,ad aware וכמובן עם eset ושום דבר לא נמצא מבקש את עזרתכם תודה
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שבת שלום, וניגש לענייננו : ניסיתי לשתף ספריה ב WINXP, אז הלכתי ל WINDOWS EXPLORER, לחצתי כפתור ימני ואז על SHARING AND SECURITY, סימנתי V על " SHARE THIS FOLDER ON THE NETWORK" עשיתי OK ואז קיבלתי ERROR : "an error occurred while trying to share 'folder' : The server service is not started. The shared resource was not created at this time. " טוב אז מה שניסיתי זה ללכת ל FOLDER OPTIONS ואז ל VIEW ולהוריד את ה V מ USE SIMPLE FILE SHARING. עכשיו כשאני הולך ולוחץ קליק ימני על הסיפריה, אין לי SHARING AND SECURITY, ורק כשאני הולך ל PROPERTIES אז יש לי שם SECURITY אבל אין SHARING( מה שכן אמור להיות, אתם יכולים לנסות בבית ;D). למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות כדי לפתור זאת? תודה…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני רואה בפיירוול אנשים תמיד מנסים לפרוץ לי דרך פורט 445 מזל שיש לי פיירוול תותח עוצר את כולם חחח... ;D ;D אבל נמאס לי יש למשהו מושג איך אני סוגר אות הפורט הזה??
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד אינטל פרוסקט c-0 ומתי שמתקינים sp2 המחשב נתקע, מישהו יודע מה עושים בנידון ?
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום רב בימים הקרובים יעלה לאוויר אתר חדש העוסק במערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט לטלפונים סלולרים. כידוע מערכת זו קיימת כבר זמן רב אך השינוי הגדול הוא התוספת של שפת הקודש אשר תפתח את השוק לקהל הישראלי. מטרתי היא הקמת אתר שכל כולו בהתנדבות שבו ירוכזו כלל החדשות על עולם זה ועל המכשירים השונים ומערכת פורומים שונים אשר תגדל עם הגעתם של המכשירים השונים לארץ. אני וחברי מחפשים 4 כתבים (בנות/בנים) אשר יכתבו כתבות שונות לאתר ומבזקי חדשות אשר עוסקים בעולם הwindows phone 8 במידה ואתם חשים חיבה מיוחדת למערכת ההפעלה ואו חובבי גאדג'טים ויודעים גם להתבטא בעברית יפה וכמובן ידע באנגלית על מנת לתרגם כתבות שונות מהרשת אנו נשמח לצרף אתכם למשפחה. כאמור הכתיבה היא בהתנדבות אבל משאירה לכם את הא…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצאת חבילת השירות הראשונה של ויסטה.?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קמתי בבוקר ולהפתעתי ראיתי שיש מסך כחול, העתקתי את מה שהיה כתוב שם: ממה זה קרה?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
היי. התקנתי Windows 2000 pro והוא עושה לי בעיות עם עברית בכמה תוכנות. בmIRC: העברית הפוכה. בICQ: אני רואה שמות שבעברית כסימני שאלה וכשאני משנה זה כותב אותם כג'יבריש. דבר נוסף זה שבאינטרנט אקספלורר - הכותרות של הדפים כתובות גם הפוך. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כשרוצים לשנות את ה File Associations של קובץ מסויים מגיעים לתפריט שנקרא Open With השאלה היא איך מסירים מהתפריט הזה תוכניות כי במשך הזמן הוא גדל וגדל ואחרי כמה זמן יש שם כבר כל מיני תוכניות שהוסרו או דברים שבטעות הוכנסו(למשל קיצור דרך לתיקייה) בעיה נוספת שהצלחתי לסדר עם ה system restore והייצי מעוניין לדעת איך מסדרים אותה בדרך אחרת היא שכשמנסים לפתוח קובץ עם Open With במקום לקבל את התפריט ה notepad נפתח ואין אפשרות להגיע לתפריט הזה בעיה אחרונה אני מנסה לפתוח קובץ avi או כל ק(ובץ וידאו אחר) בעזרת התפריט של Open With מגיע לתוכנה שאני רוצה לפתוח איתה את הקובץ(התוכנה נקראת GSpot ) מסמן אותה לוחץ על open ומשום מה היא לא מופיעה בתפריט איך אפשר לסדר את זה תודה מראש הראל
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יותר מה 5 גגה כי זה לא הגיוני אחריי פירמוט ...זה תפס לי כל כך הרבה מקום פנויי
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני רוצה לחדש את המערכת הפעלה שלי XP PRO מקורי ואני לא רוצה לפרמט!! אז השאלה אם בדיקת תאימות לא תפגע לי במקוריות של המערכת הפעלה? ואם אני יעשה repair שאני מפעיל את הדיסק מהBOOT יפגע במקוריות? השאלה שלי מה אני צריך לעשות תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-