עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ilay22,

הכל היה בסדר עד שפתאום נתקע לי הBABYLON וכנשנכנסתי לטאסק מנג'ר לסגור אותו זה מה שקיבלתי: איך אפשר לתקן את זה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by Vissor,

יש כבר פתרון לבעית ה סאונד ב ויסטה?? 5.1 לא עובד בויסטה...רק 2 רמקולים קדמים...

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by mrraz,

כשאני מכניס עברית בתוך חלון מתקבל ג'יבריש כזה ?ז??? ??? ??ז??? ??? בשורת הכתובות אין בעיה, רק בתוך חלונות, תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  4. Started by yaronzeev1,

היי יש לי ויסטה ultimate והכל עובד אחלה אפילו יש לי חלונות תלת מימדיים אבל לא מופיעה לי הסרגל בצד המסך שלו אלא יש לי רק את הסרגל עם הstart והשעונם וכל זה אבל שמעתי שיש סרגל נוסף על צידיי המסך אז איך אני עושה שהוא יופיעה בבקשה?

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by KillerGuy,

למה וויסטה לא מפעיל קבצי GIF על המחשב ורק על אקספלורר? אם אני פותח תמונה רגילה הוא מציג אותה, אני מעביר הלאה לתמונה של GIF והוא לא מריץ אותה (אם היא תמונה נעה)

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  6. קראתי את הבקורת שיש באתר הראשי על הMedia Center של Vista. ושם נראה שלפי המיקוד וינדוס נתנה למשתמש את האפשרות לבחור את שירות הTV GUIDE של YES. קישור: http://hwzone.co.il/articles/vista_mce/ עמוד 5 ו-6. עכשיו אני משתמש ב-XP + Media Center 2005 עם כל העדכונים. הגדרתי בכל מקום שמצאתי בוינדוס וגם בMC את ארץ ישראל כמקום שבו אני נמצא, וכשאני מנסה להפעיל את מדריך השידורים, הוא מראה לי הודעה שאין שירות כזה אשר זמין במקום בו אני גר. ניסיתי כל מיני מספרי מיקוד ושום דבר לא עבד. אני כ"כ רוצה להפעיל את האפשרות הזו! האם הדבר אפשר בMC 2005 או שזה דורש ממני להשתדרג לVISTA? משהו שאני לא ממש מעוניין בו בלשון המעטה. אודה למי שיענה תשובות לעיניין עם רעיונות לפתרון הבעיה. *ועוד שאלה כדרך אגב. …

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  7. קניתי 4 זכרונות של קינגסטון של 667 כל אחד 1 ג'יגה איזו מערכת הפעלה יכולה לתמוך ולנצל את כל -ה 4 ג'יגה זכרון האם זה הווינדוס 64 ביט XP או ה- Vista 64 ביט ??? תודה

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by samigol,

מישהו מכיר דרך להכנס למצב ms-dos לפני שנכנסים לwindows

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  9. שלום לכולם בעקבות הצעותיכם ועזרתכם הרבה הצלחתי להרכיב מפרט די עצבני למחשב ב7000 שקל בערך. בתור מערכת הפעלה אני קונה את VISTA PREMIUM 64BIT ושאלתי היא האם המשחקים של היום(כגון BATTLEFIELD2,COMPANY OF HEROS) יעבדו על המערכת? והאם יש מישהו שמשחק היום על מערכות כאלה ואין לו בעיות? ??? תודה לכולם מראש על העזרה. נ.ב. אם יש משהו שחשוב שאפרט תגידו לי ואשמח לכתוב.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by dyn,

שלום, לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש: Intel q6600 geforc8800gtx ultra 4gb ram Windows Vista Ultimate 64 bit עכשיו לאחר כמה ימים שקניתי את המחשב היה לי BSOD(blue screen of death). לפי מה שאמרו לי הבעיה יכולה להיות או עם ההארד דיסק או עם מע' הפעלה, אני די סבור שהבעיה לא עם ההארד דיסק כי בזמן אתחול המחשב לא מוצגת לי שיש בעיה איתו, אז הבנתי שהבעיה עם המע' הפעלה. לפי מה שאני יודע יש פקודה שרושמים בהפעלה שמסדרת את הקבצים של מע' הפעלה, ובכללי מסדרת את המחשב. אני אודה מאוד למי שיוכל להשיג לי את הפקודה הזאת..!

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  11. אני רוצה להתקין את הווינדוס ב-HD חדש של 250GB SATA על לוח אם חדש ויש לי 2 HD של 80GB בחיבור IDE (על אחד מהם מותקן הוונידוס) האם לאחר התקנת הווינדוס על ה-250 ניתן לחבר את ה-80 שיתפקדו ככוננים משניים או שחייבים למחוק את הויונדוס שב-80 ? וצריך לעשות משהו עם הג'מפר ?

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  12. שלום הבעיה- כאשר אני פותח את המחשב ומנסה להיכנס לתיקיית המחשב שלי מופיע לי סמן של פנס זז מצד לצד. אני מצליח להיכנס רק אחרי שאני פותח את האקספלורר ואז זה מצליח להיכנס. למה זה ככה? מה זה קשור לדפדפן ? ועוד בעיה גדולה זה כשאני עושה ריסט והסורק הארד דיסק האוטומטי של הווינדאוז מסיים את הסריקה שלו עולה הסורק של המקום הפנוי ואז פשוט הוא נתקע לי כשהוא מגיע לאיזה 7 אחוז.. נתקע לגמרי והמחשב חושב כמו סוס ואני חיכיתי המון זמן חשבתי אולי הוא צריך לחשוב וזה לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ? :[ מערכת ההפעלה שלי היא XP HOME

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by KaKa,

משום מה צצה לי הודעה שאין לי מספיק זיכרון ווירטואלי אז הלכתי לבדוק מה הבעיה וראיתי שהזיכרון הווירטואלי מכוון ל0 ואני לא יכול לשנות את זה! ולפני שאני מגיע לי לדף של הזיכרון הווירטואלי אני מקבל את ההודעה הזאת: http://rotter.net/User_files/nor/3f74b29674f54940.jpg ואז אחרי ההודעה שאני נכנס לדף של הזיכרון הווירטואלי אני פשוט לא יכול לשנות מ0: http://rotter.net/User_files/nor/3f74b2f475e22eab.jpg למישהו יש פיתרון? אני לא יכול לשחק במשחקים כי הוא כל פעם מביא לי הודעה שאין מספיק זיכרון ווירטואלי תודה רבה לעוזרים. :-*

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  14. במשהוא שנקרא MASSANGER המסנג'ר שלי לא עובד כיביתי אותו שהוא לא יעלה בהתחלה אבל אני כל הזמן מקבל הודעות על מיני פירסומות משונות. מה זה? ואיך אני עוצר את זה? תודה. יאיר.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by gal_il50,

כשאני מפרמט את המחשב ועולה ה-WINDOWS XP PRO אז אני צריך לפרמט את שאר הכוננים אז השאלה שלי היא שאני עושה קליק ימני על כל כונן אז איזה אפשרויות לבחור:יש פירמוט מהיר,יש FILE SYSTEM שיש בו 2 אפשרויות:FAT32 ו-NTFS. יש ALLOCATION UNIT SIZE מה אני בדיוק בוחר?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by LRa,

שבת שלום, וניגש לענייננו : ניסיתי לשתף ספריה ב WINXP, אז הלכתי ל WINDOWS EXPLORER, לחצתי כפתור ימני ואז על SHARING AND SECURITY, סימנתי V על " SHARE THIS FOLDER ON THE NETWORK" עשיתי OK ואז קיבלתי ERROR : "an error occurred while trying to share 'folder' : The server service is not started. The shared resource was not created at this time. " טוב אז מה שניסיתי זה ללכת ל FOLDER OPTIONS ואז ל VIEW ולהוריד את ה V מ USE SIMPLE FILE SHARING. עכשיו כשאני הולך ולוחץ קליק ימני על הסיפריה, אין לי SHARING AND SECURITY, ורק כשאני הולך ל PROPERTIES אז יש לי שם SECURITY אבל אין SHARING( מה שכן אמור להיות, אתם יכולים לנסות בבית ;D). למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות כדי לפתור זאת? תודה…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  17. נישארו לי ימים ספורים לאקטיב וינדוס ואני לא יודע מה לעשות אמרו לי להכניס את הסיריאל הזה אבל זה לא עבד (FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8) אני ממש ממש לא רוצה לפרמט אמרו לי שיש קראק אבל אין לי מושג על זה בבקשה תעזור לי

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by zzroni,

אני רוצה לגבות את הרישום (registry) ב xp . מישהו יודע אילו קבצים אני צריך לשמור? באופן ידני ולא דרך תוכנית גיבוי. אני יודע שבחלונות 98 הקבצים הם : system.dat user.dat

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  19. אהלן חבר'ה... מחשב חדש בא ואיתו באו כל הבעיות... המערכת הפעלה מאוד לא יציבה, התהליך EXPLORER קורס לפחות פעמיים בכל פעילות של המחשב, כאשר אני יוצא ממשחקים בצורה מסודרת קופצת לי הודעת שגיאה, שגיאת 623 כאשר אני מנסה ליצור חיבור אינטרנט ועוד שלל תקלות משונות... אבל מה שבאמת מציק לי, הוא הריסטים הפתאומיים שקורים לי לפחות פעמיים ביום, ללא כל סיבה נראית לעין. זה יכול לקרות בזמן שאני משחק, וזה יכול לקרות סתם תוך כדי גלישה באינטרנט... כמו כן, לאחר הריסט כאשר הוא טוען את מערכת ההפעלה ומגיע למסך ה Welcome הוא מבצע שוב ריסט, ובפעם הבאה ה WIN מוכן לעלות. לאחר שה WIN עלה קופצת הודעת שגיאה משהו Unexpected... בקיצור ממש מוזר! צירפתי לפה את הקובץ MINIDUMP שהוא יוצר לאחר הריסט, אני אודה מא…

20. סתכלו מה הבעיה [attachment deleted by admin]

21. רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול לגרום למחשב במקום לשים לי את התמונת רקע של השולחן עבודה להריץ לי איזה קובץ EXE כך שכאילו במקום תמונה ברקע אני יראה את הממשק של התוכנה

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by ranyr,

athlon 500 128MB SDRam אני מפעיל את ההתקנה מהדיסק windows XP זה מעתיק את הקבצים...עושה אתחול... ונתקע אחרי שהוא כותב את זה... looking for boot records on IDE 0...ok

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by Aviram,

רציתי לדעת איך אפשר לשנות את התמונה שרואים כשמטעינים את הווידוס ואם אפשר בכלל. יש לי תמונה של longhorn.bmp ואני רוצה לשים אותה במקום. האם אפשר?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by liav12,

אני משתמש בוינדוס אקס פי ואני לא מצליח למחוק את הוירוס הזה, אנטיוירוס לא מזהה שקיים בכלל, וגם כן הפיקס שלו לא מזהה אותו, ובסריקה אני רואה שהוא קיים(lsass), גם במנהל משימות לא ניתן להפסיק את פעולתו, יש למישהו מושג איך מוחקים אותו? רק שאני נכנס לאינטרנט הוא מתחיל לספור 60 שניות

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by shimon23,

שלום פתחתי את ה msconfig וראיתי שעם עליית הווינדוס עולה אצלי קובץ בשם BOKJA.exe שנמצא בספריה של הווינדוס, מישהו יודע מה הקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.