Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי WIN XP. התקנתי WIN 2003 ונוצר BOOT לשתי מערכות ההפעלה. WIN XP נמצא בכונן אחד ו WIN 2003 בכונן פיזי SLAVE. מחקתי את WIN 2003. אתחלתי את המחשב עם דיסק התקנה של WIN XP. בחרתי Repair. בחרתי 1 = מספר ברשימה של מערכות WIN המותקנות. יש רק אחת. נשאלתי לססמת ADMIN. לחצתי ENTER (לא הזנתי ססמא אי פעם). הקשתי FIXMBR. ואח"כ EXIT. המחשב אותחל. שום שינוי. עדיין מופיע אופציות ל WIN XP וגם WIN 2003. חזרתי על הנ"ל והקשתי: FIXBOOT. עדיין שום שינוי. אז איך אני יכול לאתחל את ה MBR?! תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
הדיסק מעת קנייתו היה מחולק לסי ודי כשהויסטה מותקנת על c ללא cd/dvd פיזי. אם אפעיל התקנה של xp מדיסק xp שעושה boot ואבקש שה-xp תותקן ב-d האם יהיה לי מולטי בוט והאם הויסטה תיפגע ?
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שמסביר על התיקיות של Windows/פקודות דוס (ב-XP כמובן) או מכיר איזה ספר טוב שמסביר על זה?..
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום קניתי כונן HD חדש חיברתי אותו למחשב והתקנתי עליו windows (דרך הwindows הישן). הפכתי אותו ל Master ואת הכונן הישן ל slave וה windows החדש לא עולה לי (לא מצליח לעשות boot) . עוד בעיה, הווידוס הישן אומר שיש לי רק 20GB על ה HD החדש למרות שהוא 80GB. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ראיתי בכמה אתרים שיש את זה (SP3 - WIN XP) כבר בשוק או באינט' האם זה נכון??? ואם כן זה בטא או משהוא כזה או שזה מלא???
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימייט 32 ביט. המחשב שלי לא עובד כמו שצריך השאלה שלי היא עם אני יתקין הום פרימיום אז המחשב יעבוד טוב יותר?? תודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בוקר טוב,יש לי עוד בעיה קטנטנה.אני מנסה להסיר ולהתקין מחדש תוכנה שקצת עושה לי בעיות. התטכנה היא power dvd (תומכת ויסטה). ניסיתי בהתחלה להסיר אותה בדרך הרגילה דרך ההוספה הסרת תוכניות ואכן התוכנית הוסרה,אבל רק מהרשימה של ההוספה והסרה של תוכניות. התוכנה עצמה עדיין מותקנת על המחשב. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה,במהלך ההתקנה אני מקבל הודעה שיש אותה כבר על המחשב והאם אני רוצה להסיר אותה ולהתקין במקומה את הנוכחית. כמובן שאני מאשר את זה אבל אז ההתקנה פשוט נפסקת ולא עושה כלום.... יש לי הרשאה כמנהל מחשב. אני אודה אם תעזרו לי אגב,הוינדוס הוא ויסטה אולטימיט 64 ביט תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הורדתי את הגירסא האחרונה של הadobe reader שגם מותאמת לויסטה ואני לא מצליח להתקין אותה,המערכת מתחילה את צהליך ההתקנה ולאחר כמה שניות שהיא מסיימת לבצע התקנה ראשונית היא נותנת לי את ההודעה הבאה ובגדול .. http://aycu23.webshots.com/image/15422/2004912013940134216_rs.jpg אני "מנהל המחשב" אז אני לא רואה שזאת הסיבה וגם בדיסק שלי יש הרבה מקום מה הבעיה ?< תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי! בכונן F אצלי במחשב יש בגודל הכולל 232 ג'יגה . 190 ג'יגה פנוי 42 יש חומר בשימוש זה מה שהוא מראה במאפיינים. העניין הוא שהחומר 42 ג'יגה אינו מוצג, יש דרך להציג אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הויסטה לא נותן לי להתקין דמון טולס מישהו יודע איזה גירסה תופסת או מה עושים להקוף את ההגבלה ?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כל משחק נותן הודעה הזו תמונה למטה !הקטע שיש משתמש יחיד וזה אני איך אני מגדיר את עצמי אדמיניסטרייטור??????????????? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי ויסטה אולטימייט 32X (יכול ליהיות שב 64 אין את כל הבאלגן הזה..) התקנתי BF2 הכול עבד בסדר, אחרי שעידכנתי לפאטצ' 1.41 הוא הפסיק לעבוד ! אני לוחץ על האייקון שלו בא לי מסך שחור ואז הוא יוצא בלי שום התראה או הסבר ! התקנתי NFSC אותו הבעיה הוא ניכנס מראים את הלוגו של EA יש מסך שחור והוא יוצא. התקנתי HL2 EP1 הוא נכנס יש את הסמל של VELVE יש את הזכויות יוצרים ואז הוא יוצא. התקנתי פיפא 2007 אותו סיפור. התקנתי TMNT ויש לי ארטפיקים מטורפים ! TRACKMANIA לא עובדים, כולם ! התקנתי את האנטי וירוס NOD 32 והוא אומר לי שיש לו בעיות התאמה. התקנתי את הדרייור של המצלמה והוא עוד פעם אומר לי על הבעיות התאמה ! ויש עוד הרבה הרבה תוכנות שלא עובדות עם מסכים שחורים או בעיות התאמה ! אה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
למשל כול מיני SERVICES שפועחים עם הויסטה..מה אפשר לכבות ומה לא....?הכול כדי להפוך את ויסטה ליותר קלה ומהירה... יש אתר כזה או אולי מישהו יודע ויכול לתת כמה עצות מה לסגור מה לכבות בויסטה..כול מה שלא נחוץ וסתם זולל משאבים..? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מדפסת וברגע שאני לוחץ על הוסף מדפסת אני מקבל חלון שבו רשום: "השלמת הפעולה לא הצליחה.שירות ההדפסה ברקע לא פועל" מה עושים??
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה... הטקסט גדול מידי בווינדוס, מה עושים? הנה תמונה: אחים שלי שינו משהו, איך אני מחזיר את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מערכת XP PRO SP2 עם IE6 ועם כמעט כל העידכונים כולל האופציונאליים למעט התקנת NET. קובץ SWP מוגדר בגודל קבוע ונמצא בכונן פיזי אחר מזה של מחיצת הסיסטם/BOOT. מציין זאת למרות שספק גדול אם יש לזה קשר בכלל. צריך להפעיל תוכנה דוסית שהעברית בה במקור, אין לה תחליף מתאים (הצעה לתוכנה חדשה יותר לא מעשית ולא רלוונטית כרגע). התוכנה משנת 2001 עם תוספות ושינויים מ 2003-2004 ומותאמת לעבודה ב WIN2K וב XP ועבדה טוב. עבדה היטב עד לא מזמן, כולל תמיכה בעברית בחלון דוסי. לא בוצעו בה כל שינויי הגדרות ודרך הגישה שלה לזכרון אינו בשליטת המשתמש. לאחרונה בעת ההפעלה מופיעה בחלון הדוסי הודעת שגיאה DPMI error (4002): memory manager does not support DPMI אין לי אפשרות לדעת בדיוק מתי התחילה התו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול למחוק אץ כל הנתונים כלל שמות התיקיות ש/באוטלוק 2003 כך שכשאני מפעיל אותה מחדש כאילו שהיא מופעלת בפעם הראשונה (ללא נתונים כלשהם) ? אני שואל שאלה זו בנוסף וללא קשר לשאלה אחרת ששאלתי בפורום.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שאני מעלה את המחשב מופיע לי מסך שבוא אני צריך לבחור באיזה USER להיכנס ל-VISTA איך אני מבטל את זה, אני רוצה שהוא ייכנס ישר ל-VISTA מוגדרים אצלי ה-USER שלי שיש לו זכויות ADMIN וה-USER של ADMIN שה-VISTA יוצר תודה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חבר שלי התקין מחדש WINDOWS XP מקורי. (REINSTALL דרך התקליטור) ו עכשיו הWINDOWS מסקרב לתת לו להתקין את SP2 ושאר העדכונים ההכרחיים בטענה שיש לו אותם כבר. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מסדר את המועדפים שלי בסדר מסוים שאני אוהב אבל כל כמה זמן (כמה ימים) הוא מסדר לי אותם לפי סדר א"ב איך אני מבטל את זה?? זה מה זה מעצבן תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 23:24:15 אף אחד לא יודע?אף אחד לא מכיר את הבעיה? הבעיה היא גם שאני לא יודע בכלל איך לחפש בעיה כזאת בגוגל
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איך לשנות בויסטה שהאייקון של תיקיית מוזיקה שבתוכו יש לי שירים מאותו הזמר אבל מאלבומים שונים.. ושזה יראה על האייקון של התיקייה את כל התדפיסים של האלבומים שבפנים.. כי זה מראה לי את התדפיס רק של אחד מהאלבומים ולא יותר.. ופעם ראיתי בפורום מישהו שעשה לו בכל אייקון כמה אלבומים ולא רק אחד.. איך אפשר לעשות כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי לדעת אם אפשר להכניס 4GB זיכרון במערכת הפעלה vista בגרסת ה32 ביט? או שחייב 64 ביט. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני עובד ב-VISTA ULTIMATE EDITION חיברתי את המחשב שלי לרשת הביתית שלי שאליה מחוברים עוד מחשבים שמריצים XP PRO אני לא מצליח לשתף את ה-HD שנמצא ב-VISTA למחשבים אחרים, אני לא מצליח להתחבר ממחשב שמריץ XP PRO למחשב שמריץ VISTA הוא מבקש ממני סיסמא ו-USERNAME. איפה אני מגדיר את זה? אני רוצה שתהיה לי אפשרות ממחשב VISTA ולמחשב XP PRO והפוך להעתיק קבצים ולמחוק. תודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מידי פעם, לא תמיד, נראה כאילו באופן רנדומלי מופיעה לי הודעת שגיאה "האקספלורר צריך להיסגר" ואז התוכנה מבצעת RESTART וכל התיקיות הפתוחות על המחשב נסגרות. ביצעתי סריקת וירוסים ורוגלות ושאר מרעין והמחשב נקי. תוכנת ההפעלה היא ויסטה מקורית 32 ביט. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-