Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מהו הציון המקסימלי בWindows vista? קיבלתי ציון 5
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה חמורה באקספלורר. אתמול התקנתי אנטיוירוס חדש פנדה אנטיוירוס. הוא היה כבד מאוד ולכן החלטתי להסיר אותו. ביצעתי uninstal , שאכן הסיר את האנטיוירוס אבל שיבש משהו באקפלורר. לאחר ההסרה האינטרנט פשוט הפסיק לעבוד. כאשר אני ניכנס ,הוא פשוט רושם the page cannot be displayed, לגבי כל הכתובות. התקשרתי לבזק שהם ספקי האינטרנט שלי והם שלחו לי פקס עם הוראות להסרת שני קבצים ברגיסטרי (winsock,winsock2) . ביצעתי את כל ההוראות, והתקנתי את שני הקבצים מחדש. אפשרות הגלישה חזרה , ועכשיו אני יכול לגלוש אבל כאן לא נגמרת הבעיה. ברוב האתרים שאני נכנס הכתב משובש , כמו כן רוב התמונות בכל דף לא מוצגות. קורה המון פעמים שהוא רושם שהדף אינו נימצא(לא מוצא את yahoo, google,hotmail) . נראה ש…
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חבר שלי עובד עם win xp sp3 בעברית. כשהוא מנסה לפתוח קובץ עם סיומת TIF הוא מקבל את הודעת השגיאה שבקובץ המצורף. ניסיתי לבדוק איתו אם יש לו את ה-Microsoft office picture manager, ואין לו את התוכנה הנ"ל. נסיתי להדריך אותו לשייך את הקובץ לצייר. אבל ב"סוגי קבצים" שמ"אפשרויות תיקיה" שבלוח הבקרה, לא מופיע לו "paintbrush Picture". השאלה היא איך אפשר לשייך את הקובץ כך שהוא יוכל לפתוח אותו, או להוסיף ברשימה את ה-"paintbrush Picture" כדי שניתן יהיה לשייך אותו לצייר? תודה מראש ושבת שלום, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכם האם לוח האם M2NPV-VM AM2 ללא כרטיס מך יריץ ויסטה 32 BUISSNES תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי בעיה מחשב השני..הוא רושם שנעלם קובץ או משהו וניסיתי לעשות רקובר והוא מבקש את הרקוברי דיסק..ואין לי מושג איך מכינים אם תוכלו לעזור לי בבקשה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני זוכר שהיו רושמים משהו ואז מספר שניות ואז במחשב היה מתכבה בעצמו לפי מספר השניות היו רושמים את זה ב- CMD אם זה עוזר (תקנו אותי אם אני טועה)
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, נעלם לי האייקון של השפה. כיצד אני מחזיר אותו? הכוונה לשתי האותיות שמיצגות את עברית\אנגלית.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שבכותרת.. זה מקפיץ לי משחקים ומציק, איך אני פותר את השגיאה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
תמונות מסוג RAW הופיעו לי עד עכשיו כתמונה מוקטנת בתיקייה ועכשיו אחרי התקנת פוטושופ הן מופיעות כאייקון פוטושופ. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,אתמול סוף סוף פרמטתי את המחשב שלי והתקנתי מערכת הפעלה של x64 bit התקנתי את כל הדרייברים,האפדייטים וכו'. אבל נתקלתי בבעיה קטנה - משום מה הוינדואס לא מציב רוסית/עברית (השפות היחידות שהתקנתי מבלד אנגלית שזה ה default של הוינדוס) למה אני מתכוון - לדוגמה ב WMP שמות של שירים ברוסית/עברית נראים כמו גי'בריש בתקיות של קבצים ה title בגי'בריש וכו' הנה דוגמה : מישהו יודע מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, את המפרט למחשב שלי אתם יכולים לראות בצד, עד עכשיו השתמשתי בויסטה X64 ויש לציין, מערכת מעולה ! הכל עובד מהר, יפה יותר, שימושי יותר ואיכותי יותר אך לצערי אני צריך לחזור לXP עקב אי תאימות עם הטלויזיה שלי (המחשב מחובר לטלויזיה ולא למסך)... בקיצור, מחקתי את המחיצה של ויסטה, יצרתי מחיצה חדשה, באתי להתקין XP והוא רושם לי איזה שגיאה, כאילו קצבים של ויסטה עודמותקנים על המחשב למרות שפרמטתי אותה... מה עושים ? חיפשתי המון בפורום, בגוגל, אך לאמצאתי משהו שיעזור לי (מצאתי כמה דברים, אך לא שימושים למקרה שלי)
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבטל את השטלטת ה-win xp pro על צורת ה- view של תכולת התיקיות? גם לאחר שאני קובע, למשל, icon או list - מייד לאחר זמן מה זה חוזר לצורה האוטומטית ש-win xp בחר- בדרך כלל TILES/ האם יש פתרון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות 1) הווינדוס XP PRO שלי חוקי אני מנסה להתקין SP2 אבל זה מראה לי את השגיאה הבאה setup could not verify the integrity og the file Update.inf. Make sure the Cryptographic service is running on this computer. מה לעשות???? 2) כאשר אני מנסה להפעיל את המיקרוסופט אפדייט זה מראה לי שיש לי בעיה עם הActiveX כי ההגדרות אבטחה לא מאפשרים לראות את זה למרות שבהגדרות של האקספלורר כן איפשרתי להשתמש בזה ואז כשאני לוחץ אישור זה מפנה אותי לדף הזה http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=he שאומר שבכלל הפקד הזה לא מותקן לי. הוא אומר שאמור להיות לי איזה שורה מתחת לשורת הכתובת שעליה אני ילחץ ויתקין אבל אין לי לכן אני לא מצליח לעשות את העידכון למיקרוסופט מה…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם היא פועלת כמו xp הרגיל והאם חייבים להשתמש בדרייברים שמיועדים ל 64bit או שאפשר גם ברגילים, ומה קורה עם משחקים ושאר תוכנות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, התקנתי עותק חוקי של ויסטה, וכשרציתי להוריד עדכונים אז הייתי צריך להתקין את התוכנה של הgenuine וזה מצא שהעותק שלי חוקי. אבל כשאני נכנס ימני על computer, אז רשום לי 29 יום להפעלת העותק של וינדוס. מה עושים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שהמחשב מתחיל ומעלה את הוינדוס יש את הלוגו של וינדוס ודבר קטן שרץ עד שהוינדוס עולה. עכשיו זה די מעצבן ורציתי לדעת איך אני מחליף את זה במשו יותר נורמלי?????
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום ברשותי רשיון חוקי ל- WIN7 PRO 64-Bit DVD ההתקנה אבד לי האם יש למישהו מושג האם מיקרוסופט נותנת עותק של ה-DVD או מהייכן אפשר להוריד את DVD ההתקנה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת במה אופציית ה-restore point בווינדוס 10 בדיוק עוזרת? חשבתי שאם אני משתמש בה, הקבצים שנמחקו ישוחזרו, אבל זה לא קרה. יש דרך לשחזר קבצים מבלי להשתמש בתוכנות צד שלישי? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל בזמן שעושים מתוך הוינדוס איתחול למחיצה חדשה דרך ניהול הדיסקים ב-XP לוקח הרבה יותר זמן נגיד ל 200 GB יקח איזה חצי שעה ובוינדוס 7 זה לוקח דקה הכי הרבה ראיתי את זה כבר מס' פעמים,איך זה מפרמט במהירות בוינדוס 7 וב XP זה איטי,הרי אין כאן בחירה של מהיר ואיטי זה בררית מחדל של הוינדוס
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי, לפני מס' חודשים התקנתי את הבטא של ווידנוס 7, בכונן אחר, בנוסף לווינדוס אקס פי שהיה לי. בזמן האחרון עברתי מהאקס פי ל7, ועכשיו אני לא מצליח למחוק את התקייה של הווינדוס בטא שבכונן האחר. ניסיתי כבר כמעט הכל - במצב בטוח, עם תוכנה (lockhunter), כאדמין, הגדרות גישה ושום דבר לא עזר. אשמח לעזרה תודה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
המחשב שלי: פנטיום 4 2600 ht כרטיס מסך 6600gt זיכרון ddr גיגה (512+512) עם צריך עוד פרטים תגידו ועם לא אז: איך וויסטא תעבוד במחשב + הפעלת משחקים כמו ריינבו סיקס החדש,אמריקן ארמי וכו'? תודה
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלוםם ישלי VISTA 64BIT ולדוגמא שאני רואה סרט ומפעיל איתו את התירגום הוא מופיע לי בג'יבריש התרגום וגם בעוד מיקרים לפעמיים באיסיקיו ששולחיים הודעה היא כתובה בגיבריש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שאחי הקטן שיחק לי במחשב המקלדת הפסיקה לעבוד עשיתי שחזור מערכת והיא חזרה לעבוד היא הייתה דולקת והכל אני בטוח שזה משהו בהגדרה אחרי שעשיתי שחזור מערכת היא עבדה אבל זה מבאס להחזיר את המחשב חודשיים אחורה יש למישהו מושג באיזה הגדרה זה היה שהוא שינה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
נראה לי שמחקתי אותו בפעם האחרונה שהשתמשתי בAD AWARE הודעת שגיעה מגיחה בכל הפעלה מחדש מה עושים? ומה הקובץ הזה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם מבקש את עזרתכם כיצד ניתן לבטל את האופציה של מילוי המילה לאחר הקלדת האות הראשונה בלבד. בעיקר באינטרנט. ואולי בכלל במערכת ההפעלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-