עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yaloner,

שלום, ניסיתי מספר פעמים להתקין WinXP על מחשב חדש ובכל פעם ההתקנה נעצרת עם הודעת שגיאה שלא ניתן להעתיק קובץ מסוים. בהתחלה חשבתי שהדיסק פגום אז השתמשתי בדיסק התקנה אחר, הבעיה חזרה על עצמה. ניסיתי כמה פעמים את שני הדיסקים ובכל פעם קיבלתי הודעת שגיאה על קובץ שונה שלא ניתן להעתיק. חשבתי שהבעיה היא אולי בכונן האופטי, אבל גם עם כונן CD אחר הבעיה חזרה על עצמה. אולי חשוב לציין שמותקנים שני דיסקי SATA ב-RAID1. אשמח לקבל כל רעיון שיש לכם כי אני כבר ממש לא יודע מה לעשות.

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by ski_farm,

כשאני מתקין xp sp3 על מחשב 1.8g ההתקנה מתחילה כרגיל ואז מופיעה הודעה הבאה: STOP: 0x000000A5 (Parameter1, Parameter2, Parameter3, Parameter4) The ACPI Bios in this system is not fully compliant to the specification. Please read the Readme.txt for possible workarounds, or contact your system vendor for an updated bios. The bios in this system is not fully ACPI compliant. Please contact your system vendor for an updated bios. If you are unable to obtain an updated bios or the latest bios supplied by your vendor is not ACPI compliant, you can turn off ACPI mode during text mode setup. To do this, simply press the F7 key when you are prompted to install stor…

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by roeesnir,

יש לי מחשב שכבר היה עליו XP. מצד החומרה הוא תקין, אבל כשאני מנסה להקין עליו XP, יש איזה קובצ שהוא כותב שהוא לא יכול להעתיק. ושואל אם להתעלם, לצאת מההתקנה, או לנסות שוב. הדיסק של ההתקנה בסדר, כי הוא עובד על מחשבים אחרים. ניסיתי דיסקים שונים, ובכולם אותה בעיה. הוא לא נתקע בשלב ספציפי, כי כל פעם הוא לא מצליח להעתיק קובץ אחר. מה עושים???

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  4. Started by lokorn,

אז ככה הבעיה היא שאני מתקים אקספי על המחשב ובאמצע ההתקנה איפה שהוא רושם שהוא עושה installing devices הוא פשוט נתקע וכלום לא זז ניסיתי עם 2 דיסקים שונים של אקספי ובשניהם זה נתקע שם, התקנה של ווינדוס 98 עובדת. למישהו יש מושג מה הבעיה ואם יש דרך להתקין במחשב הזה אקספי בכל זאת?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by curdi1,

שלום, קיבלתי מתנה לפטופ של חברת לנובו - 3000 n200-769 ע"ג הלפטופ מותקנת windows vista באנגלית אני מעוניין להתקין עליו win xp בעברית אך לאחר שאני מתחיל את ההתקנה ההקנה מודיעה שהיא לא מזהה את ההרדיסק כמובן שבביוס הוא כן מזוהה. יש למישהו פתרון ??? תודה רבה !

6. Started by y_i_c,

כל מי שרוצה לדעת איך ליצור דיסק בוטאבל של XP מוזמן לשלוח לי אימייל! בקובץ זה מוסבר איך לצרוב את ה XP על מנת לאפשר איתחול המחשב והתקנת ה XP ללא צורך בדיסקט איתחול כל שהוא למעט הדיסק של ה XP עצמו

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. חברה , אני שובר את הראש למעלה מ 6 שעות וללא פתרון , קיבלתי את הנייד החדש שלי fujitsu amilo 7440 עם winxp sp2 english enabled ( עבדו עליי !) אני מנסה להתקין את xp hebrew sp2 או xp hebrew pro אך ללא הצלחה , ההודעה שאני מקבל היא שהוא לא מזהה את ההרד דיסק שהוא SATA מבדיקה הבנתי שהוא צריך דרייברים של ה SATA וזאת אוכל לטעון אותם אך ורק בעזרת הורדת הדרייברים ל דיסקט ואז מייד בהתחלת ההתקנה יש ללחוץ על F6 כדי לכוון אותו לדיסקט זה . אך בנייד החדש הזה אין כונן דיסקטים ואין לי מושג אין אני עובק את המיגבלה הזאת . נאנ עזרו לי , האם יש למישהו רעיון ? תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  8. Started by Kenny,

היי אנשים.. תמיד התקנתי 7, על XP ללא בעיה. עכשיו אני רוצה לעשות את זה בצורה ההפוכה.. זה מחשב של עסק שהתוכנות שהוא עובד איתם עושות המון בעיות על WINDOWS 7 גם הבחור רגיל ל XP.. בכל קרה, את ההתקנה אני לא מצליח לפתוח דרך הווינודס.. שאני שם את הדיסק בכונן הוא לא עושה לי בוט מהדיסק.. יש עוד רעיונות? יש משהו מיוחד שצריך לעשות כשמתקינים XP על 7 ? מלבד פרמוט..

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  9. אני רוצה להתקין מחשב ברכב שלי. הבנתי שיש בעיות עם הרדיסקים שמותקנים במכונית (קריסות אחרי תקופה קצרה), אפילו כשמדובר על הרדיסקים ניידים. האם ניתן להתקין על Disk On Key בגודל 8GB מערכת הפעלה כלשהי? האם ניתן בכלל לעשות זאת? אם כן, אפשר לקנות שני USB ולהשתמש בהם במקום הרדיסק? כלומר אחד מערכת הפעלה והשני תוכנות ושירים. אם למישהו באתר יש ניסיון בנושא אשמח למידע נוסף (גם בנושא ההתקנה של המחשב במרכב וגם על התקנת מערכת הפעלה ב- USB) תודה, אלעד

• 28 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. כרגע יש התקנה במחיצה C שבכונן הישן - 'old-C' בכדי להתקין את ה OS בכונן החדש על האות C, אצטרך לנתק את הישן מהמחשב.ולהגדיר את החדש בביוס כעדיפות בוט ראשונה, כך שבסופו של דבר אקבל 'new-C' כשהבוט עולה מהכונן החדש. בשלב זה כשאחבר את הכונן הישן, 'old-C' כבר לא יזוהה בגלל שינוים שדרושים בקבצי הבוט של 'new-C', וכן שינוי האות של old-C ל- D לדוגמה. אבל איך משנים אות למערכת הפעלה (אם בכלל זה אפשרי)? והאם דרוש שינוי נוסף פרט ל boot.ini? [ישנה גם אפשרות שלא כ"כ מועדפת עלי והיא העברה של כל התכנים והתוכנות מ old-C ל new-C (או יותר גרוע - התקנה החדשה שהיא למעשה אימאג' של הישנה) וכך אוכל פשוט לפרמט את old-C..]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by netanel38121,

שלום. יש לי בעיה מאוד מוזרה. יש לי מערך RAID 0 500GBX2 שאני מתקין ויסטה הכל מעולה. לאחרונה החלטתי שאני רוצה XP, למרבה הצער ברגע שהמסך של ההתקנה עולה לי (איפה שההתקנה מטעינה את הקבצים של האתחול של ההתקנה של XP במסך הכחול הזה למטה כתוב Windows now is loading Files משהו כזה.) פתאום נהיה מסך כחול או איך שמכנים אותו מסך המוות. זה XP SP2 מעודכן. מקורי. בעיקרון אני חושד ב RIAD האם זה מה שעושה את הבעיה? ואם כן אני יכול לבטל את ה RAID ושכל כונן יהיה בפני עצמו? בתודה .

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by xgamer,

יש לי לוח טיפה ישן וHD שעובד ב SATA. הלוח לא מזהה את ה HD בביוס, אבל כאשר אני מתקין ווידנוס אז הווינדוס כן מזהה אותו. עושה פורמט והתקנה כפי שמופיע בהוראות ואז כאשר נדרש לבצע ריסט, הוא שוב לא מזהה את הHD ואז חוזר חזרה להתקנת שוב של הווינדוס. אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by guyl3,

שלום לכולם , אני מעוניין לבצע Dual-boot למערכת שלי חילקתי את הכונן שלי לשניים 250GB כל אחד C ו D מעוניין לעשות התקנה על כונן D שהוא extended של C בעת ההתקנה טוען את כל הדרייברים עד הסוף מגיע ל WINDOS setup..ונתקע שם שאלותי הם : האם בגלל שהמערכת המותקנת היא WIN 7 אני לא מצליח לעשות clean install על כונן D ? או האם בגלל שהיא 64 ביט והמערכת שאני רוצה להתקין היא 32 ביט? או שפשוט אי אפשר להתקין XP ברגע שהמערכת הראשונה היא 7 WIN או VISTA **אני מנסה להתקין על מחשב נייד שהושק עם WIN 7 בבדיקתי באתר היצרן ( ASUS ) יש עדכון ביוס - ביצעתי גם אותו לגרסא האחרונה -כדי להסיר ספק . אני יודע של 7 WIN יש XP MOD אל הוא עובד רק עם גרסת ה ULTIMATE - ובלי שם קשר אני מעדיף לעבוד עם המערכת …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by artyom,

אפשרי בכלל? כי לפי מה שראיתי ישנה גרסאת PORTABLE... ואם זה אפשרי אז יהיה אפשר להשתמש בWINDOWS הזה בכל מחשב? תודה עריכה: אני בטוח שהיה מדובר על הנושא בעבר אבל לא היה לי מושג מה לחפש : ??? ???

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  15. קניתי לפטופ חדש לא מזמן, שהגיע עם vista, ניסיתי להתקין עליו xp במבקום, ובתוכנית ההתקנה קיבלתי הודעה שאין למחשב הארדיסק. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by veredaniel,

מנסה להתקין xp על דיסק חדש והwindows לא מזהה את הדיסק הדיסק sata 2 הלוח GIGABYTE GA-8I915P DUO PRO ניסיתי כמה דריברים של sata גם כאילו שעבדו בעבר הדיסק מזדהה תקין בביוס כmaster ניסיתי שתי גירסאות שונות של xp אחת עם sp0 ואחת עם sp2 למישהו יש רעיון? [br]פורסם בתאריך: 17.05.2007 בשעה 22:17:05 לא משנה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  17. התקנת XP על דיסק חיצוני (מחובר בUSB לנייד)-אפשרי?

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by GHOST,

איך אני מתקין מערכת הפעלה על ההארדיסק הנ"ל? מערכת ההפעלה רושמת שאין הארדיסק באט ההתקנה?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by שגיב,

שלום ולילה טוב לכולם יש ברשותי מחשב נייד עם ויסטה ואני רוצה לעבור ל XP, עכשיו שההתקנה עולה של ה XP הוא אומר לי שהוא לא מזהה דיסק קשיח אז ביררתי בכל מיני פורומים מה הסיפור הזה והבנתי שצריך להכניס דיסק של המערכת הפעלה ויסטה ולמחוק את כל המחיצות עכשיו השאלה שלי אם זה בטוח הפיתרון או לא תודה רבה לעונים בברכה שגיב

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  20. Started by zaroor,

האם אפשרי להתקין XP על ויסטה בלי לפרמט במחשב נייח ?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  21. Started by gimdy,

קיבלתי היום את המחשב שלי עם ויסטה לתקופת ניסיון יש לי וינדוס XP ואני רוצה להתקין אותו מתקינים אותו על הויסטה הניסיוני או שצריך למחוק משהו ?

22. Started by dudu26,

שתי שאלות: 1. במחשב החדש יש לי Samsung 250GB SATA2 ו- Maxtor 40GB IDE. המאקסטור התגלה ככונני C, D ו-E (הוא היה מחולק ממזמן) בביוס. על הסמסונג התקנתי ווינדוס וחילקתי אותו ל-3 (האותיות הבאות ברצף) בגדלים של: 15GB for XP, 35GB for Programs and the rest for storage. האם זה משנה שהווינדוס שלי מותקן על כונן G ? 2. לאחר הפיצול של ה-250GB (NTFS) גיליתי שהקבצים ב-G תופסים כ-3GB (ב"מאפיינים") אבל כתוב ב- my computer ש- Total Size - 14.6GB Free Space - 9.42GB --------------------------- לאן נעלמו יותר מ-2 ג'יגה? האם ה- pagefile כל כך גדול? או לדוגמה בכונן הגדול שנותר לאכסון (אין בו כלום כעת) כתוב שגודלו 134 ג'יגה ויש בו 133 ג'יגה פנויים (אין בו כלום!). מה קורה פה? תודה!

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by adis50,

שלום ... אני רוצה לדעת האם זה אפשרי להתקין XP על דיסק קשיח דרך כונן חיצוני ואחר כך לחבר את הדיסק קשיח למחשב אחר ללא מערכת הפעלה בכלל ?? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by benking,

קניתי מחשב חדש: amd 940, 4GB, HD4870, 500GB אמרו לי שכדאי לי להתקין על המחשב XP(עם service pack 3) כי המערכת יותר קלה ומהירה מויסטה. עכשיו השאלה שלי היא האם זה באמת נכון ולא יהיה שום הבדל בין XP ל VISTA (חוץ מהאפקטים הוויזואלים)? אני יוכל להפעיל את כל המשחקים והכל יהיה בסדר? אני יודע שXP יודע לנצל רק 3.25GB זיכרון RAM - יש משחק שדורש יותר מזה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by KrustyTheKlown,

קניתי מחשב חדש וכמובן שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה(ולצורך העניין גם בלי כונן אופטי) אני מתכוון לחבר לו כונן DVD/CD שנשארו מהמחשב הישן... יש לי דיסק של XP PRO BOTTABLE.... השאלה היא אם המחשב יזהה את הכונן מיידית או שאני יצטרך להתקין צשהו קודם עם דיסקט או משהו כזה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.