Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שכבר כמעט 3 שנים אצלי. מותקן עליו Win98 ואני רוצה גם להשאיר את המערכת הזאת. העניין הוא שעם הזמן צברתי על המערכת כל מיני שטויות, למרות שהשתדלתי להימנע, ועכשיו ניראה לי שהיגיע הזמן להתחיל מחדש. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר איך מתקינים מחדש Win98 ? יש לי את CD מערכת ההפעלה, אני רוצה לפרמט הכל ולהתקין מחדש. אני צריך תיאור של צעד צעד, או הפניה לאתר אמין שמסביר. ניסיתי לחפש פה באתר ולא הצלחתי למצוא. תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי שיפר קצת את המחשב היום, המיפרט הוא : PENTIUM D 3.4GHZ MSI NEO3 PCI-E 3GB 667MHZ 9800GT 512 HEC400 השאלה בכותרת, אני לא יודע מה להתקין לו.. מה אתם ממליצים? הוא מבחינתו להתקין ויסטה ,אהב את המערכת, תנו עצה, תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי נייד שמגיע עם ווינדוס ויסטה מושתל בו או אופצייה לגיבוי וכל זה עכשיו זה מחשב נייד בלי כונן דיוידי ויש לי כבר מדריך להתקנת ווינדוס 7 דרך USB השאלה שלי אם זה יתקין את הווינדוס7 על הוויסטה ? או שזה יפרמט אותו או משהו אני לא בדיוק מבין איך זה הולך אני רוצה שהוא יתקין את הווינדוס 7 על חשבון הכל שלא ישאר זכר לויסטה משהו יכול להסביר לי
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להפעיל שני משתמשים שונים על שני מסכים שונים ממחשב אחד(יש לי 2 מקלדות ו2 עכברים), לכרטיס מסך שלי יש 2 יציאות. אני רוצה לעשות זאת כדאי לשחק במשחק שאפשר לפעיל רק אחד ממשתמש אחד כמו משחקי בליזרד. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעיניין. בברכה, ולד.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
win xp pro sp2 יש לי קספרסקי אנטי וירוס מעודכן . כל איזה שעה ,שעתיים הקספרסקי נותן הודעה שפרצו לי למחשב מip מסוים וככה זה חוזר על עצמו כל הזמן שאני באינטרנט כבר במשך איזה חודש. עד עכשיו לא קרה טפו טפו למחשב כלום (לא מחקו כלום ואין וירוסים וכדומה) . יש לי רק פירוול של וינדוס מופעל וזהו. אני לא יודע אם להתייחס להודעות האלה ברצינות או שהקספרסקי השתגע כי עד עכשיו לא קרה כלום אבל מצד שני אולי עדיף להוריד איזה פירוול נוסף לזה של וינדוס?? מה אתם אומרים??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך לשנות בויסטה שהאייקון של תיקיית מוזיקה שבתוכו יש לי שירים מאותו הזמר אבל מאלבומים שונים.. ושזה יראה על האייקון של התיקייה את כל התדפיסים של האלבומים שבפנים.. כי זה מראה לי את התדפיס רק של אחד מהאלבומים ולא יותר.. ופעם ראיתי בפורום מישהו שעשה לו בכל אייקון כמה אלבומים ולא רק אחד.. איך אפשר לעשות כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
טוב אין לי FLOPPY ויש לי את הלוח NF7-S ובהתקנה הוא אומר לי שאין לי HD איך אני מתכן את זה כדי שאוכל להתקין את ה-WIN סוף סוף ?? ואפילו תגידו לי אם יש איזושהי דרך להיפטר מה-SATA (לשנות חיבור על הלוח או משהו גם זה יעזור ) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
שלום לכולם חברה שלי נסעה לחו"ל { ארה"ב} לעבוד למשך חצי שנה המחשב שלה לא תומך בעיברית מסיבה ברורה למדי האם יש אפשרות להתקין במחשב איזה שהוא פונט בעיברית כך שלפחות תוכל לקרוא את ה E-MAIL שרשום בעיברית אם כן איזה פונט ואיכן יש להתקין אותו תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
-
עדין לא החלה אצלי ההורדה של הוינדוס החדש , יש איזו אפשרות להפעיל אותה ולגרום לכך שכבר יתחיל לרדת אצלי ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי תוספות עבור דפדפן edge. האמת אחת מעניינת אותי, וזה חסימת פרסומות. יש דבר כזה? או לחלופין יש דרך להגדיר בדפדפן חסימת פרסומות? תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה להגביל משתמש כך שלא יוכל לבצע התקנות, לחלופין אפשר לתת לו רשימה של מספר מצומצם של קבצי exe שיהיה מותר לו להפעיל. האם קיימת תוכנה שמבצעת את זה? האם חלונות יכולה לבצע את זה? מדובר ב win2k תודה מראש לעוזרים, ערן.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
התקנתי היום את עדכון האבטחה האחרון לXP דרך windows update , ולאחר שעשיתי ריסטרט הווינדוס עלה ונתקע, עשיתי כיבוי אגרסיבי למחשב, שאחריו הווינדוס עלה והכל נראה בסדר עד שניסיתי להתחבר לאינטרנט דרך החייגן, וגיליתי שהוא לא קיים יותר , ולקח איתו את כל הnetwork connections :s05: אחרי שהסרתי את העדכון דרך הוספה\הסרה ועשיתי שוב ריסטרט זה הסתדר ... לעוד מישהו זה קרה?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בזמן האחרון קופצת לי הודעה של הSECURITY WARNING כל פעם שאני מפעיל קובץ EXE. זה כבר משגע אותי.. איך אני מבטל את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה הווינדוס לא פותח חלונות(LOL)זאת אומרת תוכנות וכו',אני צריך להקיש את הפקודה שלו כדי להכנס דרך הmanager,נכנסתי לפיירפוקס כי אני מכיר את הפקודה אבל לא את הפקודות האחרות וזה גם לא נוח.. מה לעשות ? אני משתגע.....
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
לפני כ-3 שבועות רכשתי מחשב נייד של ASUS דגם K55V. היום התחיל להופיע לי מסך כחול לאחר הפעלה של ווינדווס, לאחר הכניסה ליוזר. בסוף הטעינה, המסך נהיה כחול, עם הסבר קצר שהמחשב "נפל" וכמו כן, יש הודעת שגיאה של כמה מספרים בקוד "הקסא". מישהו יודע אולי איך פותרים את הבעייה? אשמח לקבל תשובה מהירה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי WINDOWS VISTA שעבדה מצוין,הבעיה שעשיתי משהו כנראה ועכשיו אני רואה את העברית בצורה לא תקינה או ריבועים במקום עברית או עברית עם פונטים משונים אשמח לעזרה תודה רבה שי
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי בעיה עם הWINDOWS שמצריכה התקנה מחדש (לא חשוב מה פשוט אין לי ברירה) ואף פעם לא עשיתי את זה בעבר לבד אז נחוץ הסבר על ההתקנה מחדש כך שאצטרך לעשות כמה שפחות התקנות כי אין לי מושג אם מתקינים winxp מחדש זה אומר שצריך אח"כ להתקין גם את הSP2 ועוד התקנות שאין לי מושג- כרטיס מסך ..הרדיסק (ntfs( ואלוהים יודע מה למישהו יש לינק או יכול להסביר? ??? מה לעשות לפני ואחרי ,איזה הגדרות מערכת לשמור ומה לגבות זה המפרט Motherboard: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Ch…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי תהליכים חשודים הרצים במחשב:(Windows XP SP 2) כל עצה תתקבל בברכה, תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, עד כה השתמשתי בחלונות אקס פי ומעולם לא הייתה לי סיבה של ממש להוריד אתאחת מחבילות העדכונים. כך חחינו אני והמחשב חיים טובים ובלי מריבות שבוע שעבר רכשתי נגן של חברת קריאייטיב שהתקנת הדרייבר שלו דורשת את חבילת העידכונים מס' 2 של אקס פי. התקנתי כדת וכדין אך אחרי שאיתחלתי את המחשב הוא פעל איום ונורא, נתקע ושימוש בו הפך בלתי נסבל. מה שכן הצלחתי להתקין את התוכנה ולהעביר שירים. אתמול הסרתי את חבילת העדכונים והמחשב חזר לעבוד כרגיל. מה עליי לעשות? או אולי מה עשיתי לא נכון?! אני חייב לסדר משהו עם זה כי הנגן עלה לי כסף רב, וללא העדכונים לא אוכל להשתמש בו. מצד שני אני לא יכול לעבוד עם המחשב אחר…
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום, ניסתי להתקין על HD חיצוני מערכת הפעלה XP בשביל לנסות משהו, מאז לא מופיעה לי האופצייה של ה WIN7 ,איך אני מחזיר את זה?[br]פורסם בתאריך: 27.03.2009 בשעה 16:29:09 הסתדרתי, תודה רבה, אפשר לנעול.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אין לי איתחול של המחשב. מה עושים כדי לסדר את זה? לדעתי, לא היה משהו יוצא דופן לפני שהבעייה עלתה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
קניתי לוח P55A-UD3. יש לי מערך רייד של 3 כונני 250 ועוד כונן של 2TB. אני מנסה להפעיל התקנה של windows 7 דרך דיסק ההתקנה מה-BOOT. כל הזמן הוא נתקע ברקע הכחול של ההתקנה ולא ממשיך אפילו לשלב הראשון של ההתקנה. מסתבר שזו בעיה מוכרת וחרשתי על אתרי האינטרנט ופשוט ניטרלתי את כל יתר הרכיבים בלוח ועדיין זה לא עוזר. בכל מקרה, ניסיתי להתקין ויסטה והוא מגיע לשלב ההתקנה עד שהוא מגיע לשלב ראשון שבו הוא מבקש שאני אשים דיסק דרייברים, כנראה של הכוננים עצמם. אני שם את הדיסק שקיבלתי עם הלוח והוא לא קורא אותו. נקצר את התהליך - העתקי את הדיסק לאחד הכוננים שלו ברייד ואפילו הורדתי מאתר היצרן את כל הדרייברם האפשריים. הלחתי להביא אותו למצב שהוא נותן לי רשימת אפשרויות של דרייברים ואף אחד לא מתאים..…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כברי כשבוע שהמחשב עולה לאט לאחר ההדלקה מחדש שלו. כלומר אם אניי מכניס את המחשב למצב שינה ומדליק אותו -תיקתק נדלק אם אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו, הוא נכנס לווינדוס מראה לי את התמונה של המסך [איזה 2 מלאכיות ...] ואז אני צריך לחכות כמעט דקה ולא קורה כלום,רואים רק מסך חלק, אחרי דקה המחשב מתחיל להעלות את האייקונים ,אנטי וירוס וכו' ומוכן לשימוש. מה אפשר לעשות כדי לזרז את התהליך ומה יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-