Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום ברצוני לדעת איך אני אמור לדעת או איפה אני מוצא בתוך הגדרות של הווינדוס אם זה ווינדוס 64 ביט או 32 ביט
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
פתאום לפני כמה ימים זה התחיל לעשות לי את זה . מה הפתרון ?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
התחילו לי דיי הרבה בעיות עם הווינדווס, והבעייה הכי רצינית היא ההודעת שגיאה הזו. בבילון למשל נסגרת איך שהווינדווס עולה, אבל זה קורה גם בעוד תוכנות. מישהו יודע מה לעשות? דרך אגב, כשהבעיות האלה החלו הרצתי Memtest. סטיק אחד נמצא פגום, אבל הסטיק שבו אני משתמש עכשיו בסדר, ויש לי פחות ראם ויותר בעיות. אם אין פתרון אני אתקין ווינדווס מחדש, אבל אני רוצה משהו לפחות בנתיים. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
^^^ תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי תמחשב החדש ,רק שיש בעיה אחת קודם כל מפרט של המחשב amd dual core asus m2ne g-skill memory geforce 8800gts 640m lcd 19 LG 1953tr הבעיה היא שאחרי שהתקנתי תמערכת הפעלה windows xp pro בעברית הרזולוציה של המסך השתנתה ל 640 על 480 והאיכות צבע ירדה לרמה הכי נמוכה ושאני מנסה לשנות זה שואל לאישור אבל לא משנה תאיכות ? למה ? שאני מפעיל תמחשב מחדש מכל סיבה שהיא עדיין נשאר מלא אותיות מוזרות בכל מיני צבעים מוזרים עוד לפני שהמערכת הפעל עולה יענו על המסך השחור וזה פשוט דיכאון מקווה לעזרה ותודה מראש אסף
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי במחשב 160 ג'יגה עכשיו אני צריך ממכם עזרה כיצד לחלק את הכוננים בצורה הכי נוחה וטובה בשביל ההתקנה... עכשיו יש לי XP וההארד דיסק מחולק ל4 כוננים כשהשארתי לווינדוס עצמו 20 ג'יגה+תוכנות דרך אגב אם יש לי שירים וכל מיני תוכנות שאני צריך אני יכול להשאיר אותם בכונן נפרד ושאני יתקין ת-VISTA הם יפעלו כרגיל?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, לחברה שלי יש XP Home (גרסת OEM) והיא התחילה לעבוד Avid שבעקרון דורש Pro. בנתיים הכול עובד כמו שצריך אבל רצינו לבדוק כמה בכלל יעלה השדרוג הזה. חיפשתי ולא הצלחתי למצוא שם ערכת שדרוג. האם שדרוג כזה אפשרי? כמה בערך הוא עולה? האם יש צורך לפרמט מחדש את הכונן או שניתן פשוט להתקין את השדרוג ולהמשיך כרגיל. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בעיה חמורה עם הווינדווס. לפני כשנה נגמר לי התקופה של האנטיוירוס ומאז השתמשתי באינטרנט ללא אנטיוירוס. במהלך הזמן הזה נכנסו וירוסים, עכשיו אני לא מסוגל לבצע הרבה פעולות בסיסיות כגון לפתוח את הcommand. הרצתי סריקה דרך האתר של סימנטק, הוא מצא לי מספר וירוסים, ניסיתי למצוא את הremoval שלהם באצר, אבל נדמה שצריך להתקין קודם גירסה של סימנטק, הבעיה היא שגם להתקין תוכנות אינני יכול. אז אני מביא כאן את הרשימה של הוירוסים, אשמח אם תמצאו לי removal בשבילם ללא צורך באנטיוירוס או משהו כזה: W32.Stration@mm W32.Grum.A W32.Stration.CX@mm Trojan.Tooso.Q Spyware.Ardakey W32.Beagle.DZ בינתיים מחקתי את הקבצים שהיו נגועים והיו בתיקייה TEMP אבל הבנתי שצריך גם לשנות משהו בREGEDIT כדי לב…
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה זה X86 בכללי? ומה זה X86 בסידרה של WINDOWS VISTA ULTIMATE והאם CORE 2 DUO תומך ?
-
- 15 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחדש את המערכת הפעלה שלי XP PRO מקורי ואני לא רוצה לפרמט!! אז השאלה אם בדיקת תאימות לא תפגע לי במקוריות של המערכת הפעלה? ואם אני יעשה repair שאני מפעיל את הדיסק מהBOOT יפגע במקוריות? השאלה שלי מה אני צריך לעשות תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כאילו עכשיו זה מוגדר כ ישראל איך משנים את זה לארץ אחרת אם רוצים?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
תודה למי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
Home Basic / HomePremium / Bussiness / Ultimate... :s05: ז'תומרת יש גרסאות 64ביט ו32ביט שההבדל ביניהן ברור. אבל מה ההבדלים העקרוניים בין בייסיק לפרימיום לדוגמא? ולמה האולטימייט עולה כ"כ הרבה יותר מכל השאר? בכולם יש את ממשק הAERO? איך אני יכול לדעת מה לבחור לנייד החדש שלי?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש והתקנתי הכל, והכל עובד יופי פרט לדבר אחד חשוב - כל ההגדרות שלי לא נשמרות. לדוגמא - האייקון של Power Options ממשיך כל פעם להופיע ב system tray אחרי restart. הרזולוציה כל פעם משתנה מ-1024X1280 לרזולוציה נמוכה יותר וכן הלאה. מיותר להגיד שזה ממש מעצבן... עכשיו, קרה דבר מעצבן נוסף - וכשהתקנתי את מערכת ההפעלה, ההתקנה החליטה לקרוא לPartition באות I, כי כל האותיות שלפני משום מה תפוסות על ידי קורא כרטיסים פנימי (עם 4 "יחידות" נפרדות). יכול להיות שיש לזה קשר?! ואיך אפשר לפתור את העניין? תודה! שכחתי להוסיף, שהגרסה חוקית, והורדתי עידכונים, אבל זה לא שינה שום דבר (לא לטובה בכל מקרה).
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבואי היום להדליק את המחשב לאחר שהוא נתקע, אומר לי ידידי המחשב כי הקובץ: windows\system32\config\system הושחת !! בטוב ליבו הציע לי להכניס את הדיסק המקורי להקיש R ע"מ לתקן. מאחר ודיסק ההתקנה של החלונות שלי הוא מה שנקרא auto-XP (התקנה בלי יותר מדי שאלות) הוא מדלג על שלב התיקון. נסיון ראשון: פניתי לכונן e (כונן פיזי אחר) שם התקנתי את החלונות במקביל להתקנה ב-c אלא שהתקנה זו ישנה. ע"מ לקצר אומר כי דאגתי לגבות את הרגיסטרי ולבצע גיבוי מערכת ל-C אך שחזור המערכת של החלונות המותקנים ב-E אינו מכיר את קבצי השחזור מ-C. העתקתי מספריית config את הקובץ system.sav במקום הקובץ system , אבל כשניסיתי להעלות את המחשב מ-C, הוא התחיל לבצע התקנה של ה-XP מהאמצע וביקש באזשהוא שלב את ה-SN (אותו אין…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה ברגע שאני רוצה לשדרג את הWINXP. אני נכנס לדיסק לוחץ על שידרוג שם את הקוד ואז המחשב מופעל מחדש והדיסק אמור לשדרג את המחשב. (אני עושה את זה כי נדפק לי משהו במחשב ואני לא מעוניין לפרמט). בקיצור לפני שהוא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה, מופיעה הודעה הזאת: "The file iaStor.sys could not be found. Press any key to continue". מה הבעיה? מה צריך לעשות? יכול להיות שהבעיה בדיסק? כי כבר ניסתי בעבר לעשות את השידרוג והופיעה לי את אותה הודעה. תודה לכולם (אני מקווה שהבנתם למה שהתכוונתי אם לא תשאלו) ושוב תודה! נ.ב: שכחתי לציין שהוא לא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה. פשוט מגיע להודעה שרשמתי מעלה וכאשר לוחצים על איזה…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך אני מוסיף שם שפות(עיברית) הוא נותן לי הודעת שגיאה: "WINDOWS COULD NOT LOAD KEYBOARD LAYOUT" או משהו כזה... עזרה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום לכם היה לי עד עכשיו שתי מערכות הפעלה אחת ויסטה ואחת XP. כל אחת הייתה מותקנת על כונן בנפרד, עשיתי אתחול לכונן של הויסטה ועדין הוא מעלה לי את המסך של ה BOT שאני מדליק את המחשב, איך מבטלים את זה? שהמחשב יעלה ישר ל XP. עוד שאלה, יש לי OFFICE 2007 מותקן ומשום מה הוא נדפק שאני רוצה להסיר הוא אומר שחסרים קבצים, ושאני מפעיל התקנה הוא אומר להפעיל את ההתקנה מהמיקום המקורי. מה קורה פה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף אפשרות למסך שנפתח כאשר אני לוחץ קליק ימני על קבצי תמונות. למי שלא מבין על מה אני מדבר, הוספתי תמונה. אני לא רוצה שזה יופיע בopen with , אלא במסך המידי. אני פשוט רוצה שתהיה אפשרות לפתוח את זה עם פוטושופ CS3, שמשום מה לא מוסיף את האפשרות הזאת.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי מעבד: athlon64 3500 כרגע אני מריץ עליו את ויסטה 32, המחשב משמש למשחקים סרטים ושאר פעילויות פנאי.. האם שווה לי להתקין את גירסת 64 ביט?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי בעיה מתי שאני מעלה את הווינדוס זה טוען תוכניות שאנני רוצה שיטענו ואני מחפש את הכלי שירות לקביעת תצורת מערכת בשביל לבטל חלק מהתוכניות
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257994.0 עכשיו שמעתי שהXP 32 BIT לא יודע לנצל מחשבים חזקים האם זה נכון? ומה לגבי הויסטה שווה לשים אותה או שעדיין יש יותר מדי בעיות? תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 5.05.2007 בשעה 15:04:44 :s05:
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין וויסטה. המחשב בנוי משני הארדיסקים , כשאחד מחולק לשתי מחיצות. הוויסטה וה XP לא מוכנים להתקין את עצמם על אף מחיצה This is no a compatible XP / vista partition. משהו כזה.. וניסיתי להתקין מפה משם לפרמט למחוק את המחיצה, נאדה.. עכשיו ניתקתי אחד מההארדיסקים (הזה שלא מחולק ) וניסתי להתקין. הוא עושה לי NTDLR מיסינג.. מה אני עושה ?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אנשים איך הויסטה כדאי להתקין אותה?????? ולפי המפרט שלי איזה גרסה של ויסטה להתקין ultimate או home פרימיום ?? נ.ב אני רוצה שיהיה לי שתי וינדוסים במחשב גם ויסטה וגם xp אז 27 ג'יגה יספיקו לויסטה ולכל התוכנות שאני אתקין עליה??
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-