עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shay-h,

יש לי מחשב ישן באחד החדרים בבית . פנטיום 450mhz ויש עליו win-xp הבעיה שאין לי מושג מה הסיסמא של האנמיניסטור ואני נימצא עם משתמש מוגבל .. רציתי להתקין את הxp בשביל להיות האדמיניסטור אבל אני לא מצליח להתקין מחדש בגלל שאני מוגבל ביוזר ! (ניסיתי דרך הms-dos אך ללא הצלחה) אשמח לעזרה ..

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by Lyor,

שלום, אני מאמין שהנושא הזה נטחן פה כמה וכמה פעמים, אבל לא מצאתי שום פתרון כאן שמתאר את הבעיה שלי ורציתי לוודא שאני לא עושה טעות שתעלה לי בKEY של הווינדוס שלי או משהו בסגנון. יש ברשותי מחשב נייד ששדרגתי אותו מ7home ל10, ומשום מה לאחר תקופה של כמה חודשים בערך הוא הפסיק לעלות, אבל אני כבר גיביתי את הקבצים שלי דרך LIVECD (אני מניח שהקבצים של המערכת הפעלה נפגמו). ואני שוקל עכשיו אם כדאי לי לפרמט אותו, השאלה היא איך... למיטב הבנתי, אני צריך להתקין קודם כל את 7 (שוב) ולוודא שאני לא מכניס את הKEY שקיבלתי איתו בהתקנה, ורק לאחר מכן להוריד את העדכון של מיקרוסופט של WIN10 ובזמן השדרוג עצמו להכניס את הKEY הזה. האם אני פיספתי איזושהי פעולה שמאפשרת לי לבצ…

3. Started by amitey,

קניתי WIN7 ועכשיו כשבאתי להתקין הכונן שלי לא קורא את הדיסק (הוא די ישן ועושה בעיות אבל לא חשבתי שאצטרך אותו יותר מידי - חוק מרפי הידוע). יש לי מחשב אחר שבו יש כונן תקין - איך אני יכול להתקין ללא הדיסק? האם אפשר להעתיק ל HD חיצוני ולהעלות משם? עזרה דחופה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, רכשתי מחשב חדש ויש לי בבית דיסק של מערכת ההפעלה WIN7 64 BIT גרסת השדרוג. בנוסף יש לי גם דיסק של WIN VISTA 32BIT. האם אני יכול להתקין התקנה נקייה של WIN7 64BIT(כאמור הדיסק שיש לי הוא בגרסת השדרוג)? או שאני חייב להתקין את הויסטה 32BIT, ורק אז לשדרג ל WIN7 64 BIT? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ביצה,

אהלן! המעבד אינטל E2160 תומך ב-64BIT? ניסתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי תשובה מדויקת גם לא באתר אינטל

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  6. כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין לפרמט את המחשב ועל הדרך להעביר אותו לכונן אחר (SSD). ברשותי גרסת השדרוג של מערכת ההפעלה ודיסק ההתקנה של XP (מה שהייתי צריך בשביל להתקין את 7). רציתי לדעת איך אני יכול לעשות זאת בדרך הפשוטה ביותר? תמונת מערכת? איך אני ניגש לתמונת המערכת שיש לי במחשב? את תמונת המערכת אני צריך לצרוב על DVD ואחרי זה לעשות BOOT דרך הצורב? להתקין ישירות מדיסק ההתקנה של WIN7? (הכנסת המפתח תאמת שזה המחשב הנוכחי, נכון?). להתקין מההתחלה XP ואז את 7? (זה דבר שאני פחות מעדיף, אין לי כוח להתעסק עם זה). רק כדי שלא ספקות הכל מקורי. אני מעוניין להשתתף בקנייה הקבוצתית של ה-SSD (חברים שלי קנו אותו ב-900~ ש"ח), בגלל זה זה חשוב לי. אשמח לעזרה.

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by isotoper,

שלום לכולם יש לי בעיה להתקין WIN7 על המחשב שלי, משום מה ההתקנה נתקעת בהתחלה לאחר הופעת הלוגו של Windows (מופיע מסך שחור). אין בעיה בDVD ובדיסק עצמו (ניסיתי להתקין גם מ-USB ואותו דבר) . לאחר הרבה נסיונות, וחקירה מעמיקה שעשיתי, התברר לי ש WIN7 לפעמים "נתקל" ברכיב שאין לו דרייבר בשבילו וזה מה שגורם להתקנה להיתקע. לפעמים אפילו ספק הכוח לא "מתאים" לו והוא נתקע ככה. פשוט הגעתי לסף יאוש בעניין, אני כבר שבוע מריץ התקנות אינסופיות ולא יוצא מזה כלום. אשמח לכל עזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by iem,

שלום לכולם, העתקתי WIN7 מתוך דיסק מקורי לכרטיס SD שברשותי (לא בהישג ידי כרגע ההארד הנייד USB שלי...). הכנסתי אותו לסלוט של ה-SD ב-netbook וכמובן ב- boot priority סידרתי אותו בראש הרשימה. המחשב תקוע עם ה-dash המהבהב כבר למעלה משעה... ניסיתי את אותה אופרציה גם עם קורא כרטיסים וגם ע"י הסלוט המובנה.. האם אני מפספס משהו ? כרגע קיימת מע' הפעלה WIN XP HOME שאני מעדיף לוותר עליה ולהתקין fresh על C את ה- WIN7. יש לי כונן D האם אני יכול להשתמש בו באיזשהו אופן שיכול לעזור לי להתקין ? תודה !!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Michael101,

הי, יש ברשותי מחשב נייד שקניתי אותו והיה מותקן עליו WIN XP חוקי. ברצוני להתקין עליו WIN 7, STARTER HOME או כל גירסא שתרוץ עליו כמו שצריך. מה אתם ממליצים? מפרט המחשב: מחשב 12.1 inc , 2GB RAM, INTEL ATOM CPU N270 1.66GHZ ומקום איחסון יש בשפע. (המחשב חלש אני מודע לכך, אבל אני לא צריך יותר מזה כי סך הכל אני גולש באינטרנט ורואה סרטים) ניסיתי לבדוק עם תוכנת בדיקת התאימות של WIN7 אבל זה לא מריץ את הבדיקה בגלל שגיאה. תודה !

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  10. אני מרכיב מחשב ועדיין לא קיבלתי את כל חלקי המחשב - אחד הרכיבים שקיבלתי זה H.D SSD 80GB של אינטל שעליו אני מעוניין להתקין את מערכת ההפעלה והתוכנות רציתי לחסוך קצת זמן ולהתקין כבר את מערכת ההפעלה ואולי גם תוכנות על ה SSD במחשב הקיים ואחר כך להעביר את ה SSD למחשב בחדש אמורה להיות בעיה עם פעולה כזו ? אני מכיר שכן במיוחד עם דרייברים - אבל אני לא יודע מה קורה עם WIN7 אולי שם זה אחרת אשמח לתשובה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by Gico,

יש לי: מחשב חדש, עם כונן ראשי חדש (ריק ולא מפורמט), צורב DVD מחשב נייד (WinXP) עם כונן קומבו (קורא DVD, צורב CD בלבד) על המחשב הנייד יש Image של התקנת Win7, תוכנת PowerIso, תוכנת צריבה רשת ביתית מדיות DVD\CD DOK של 8GB מה הדרך הכי פשוטה להתקנת Win7 על המחשב החדש? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by abc2007,

שלום לכולם יש לי במחשב WIN XP SP3.אני יודע שאי אפשר לעשות שידרוג לווינ7 ולכן שאלתי היא האם אני יכול לקחת את תיקיית הווינדוס(תיקיה C)לבצע אך ורק עליה פורמט בזמן התקנת הווינ7 ושאר המידע בתיקיות האחרות לא יפגע ואוכל להשתמש בשאר התיקיות כרגיל לאחר התקנת ווינ7? האם זו אותה מערכת קבצים? תודה.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב DELL D510 עם 512 מגהבייט זיכרון, שפועל כמחשב שני. רציתי לדעת האם אתם חושבים שהוא יהיה מסוגל להריץ win7 בצורה נורמלית, למרות הדרישה של MS ל1 ג'יגה זיכרון. תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by noam31,

יש לי win7 חוקי מותקן על גבי SSD שהוא כונן C כמובן. אני רוצה לרכוש את השדרוג ל win8 pro אבל להתקין אותו על כונן SSD אחר - חדש שקניתי. השתמשתי באסיסטנט של מיקרוסופט אבל הוא רוצה מקום פנוי של 5G בכונן C. שאין לי. חלק מהעניין שאני רוצה להתקין התקנה נקייה על SSD חדש גדול יותר כי הנוכחי קטן מידי. הייתי מעדיף אפילו להישאר עם שתי מערכות הפעלה במקביל כדי שאוכל לעשות את כל ההתקנות בכונן החדש בנפרד ועדיין לעלות אם אני רוצה עם מערכת ההפעלה הישנה מה SSD הנוכחי. הבנתי שיש אפשרות להוריד ISO ואז להתקין בכונן אחר (לא C) את win 8 . איך אני עושה את זה? האם אני יכול בלי לפנות מקום בכונן C ? יש דרך עוקפת אסיסטנט ? אני לא ממש רוצה להזמין DVD ולחכות מי יודע כמה זמן לדיסק.. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by le cat,

האם ניתן להתקין Win98 בנוסף ל- WinXP שכבר מותקנת במחשב? אם כן, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה רבה!

• 25 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by xgamer,

שלום לכם. אני עובד במערכת הפעלה של XP. יש לי HD של 80 GB שכחצי ממנו בשימוש. מחיצה אחת! אני צריך לעבוד תחת WIN98 לזמן קצר. (כמה ימים) מה אני עושה בלי לפגוע במה שיש לי עכשיו על ה HD? ניתן לעשות מחיצה נוספת בלי לפרמט את הדיסק ואז להתקין על המחיצה השנייה 98? אשמח להסברים קצרים או מדריך כלשהו. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by guyyug,

בנייד שלי הלך הCD הוא ישן ולתקן אותו יעלה יותר ממה שהוא שווה השאלה היא אם אפשר להתקין דרך רשת (ה3.5 עובד )

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. Started by triple_maxim188,

יש לי במחשב XP אני רוצה להתקין 98 כי אני צריך לעבוד אם מערכת שעובדת על DOS איך אני יכול להתקין תודה

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by ofer_mat,

אם יש לי מחיצה ראשית אם( XP ( NTFS ומחיצה נוספת עם FAT32 - ה XP עבד יפה בלי בעיות ניסיתי להתקין WIN98 והיו לי שם מלא בעיות אבל בשלב שהוא שאל אם לפרמט אז יצאתי וביטלתי את ההתקנה עכשיו מה שקורה זה שהמחשב לא עולה גם לא ה XP אני מנסה להתקין שוב אתה ה98 ואני לא מצליח בתענה שהוא לא יכול לפרמט 1. אך אני מתקין את ה98 על ה XP ? 2. האם החומר על ה XP הלך? - אך אפשר לחזור מצב חברה אני משש צריך עזרה!! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  20. היי לכולם, יש לי 2 הארדיסק על אותו מחשב על הדיסק הראשון מותקן xp ועל הארד דיסק השני אני רוצה להתקין win98 כמו כן איני רוצה שיעלה באתחול המחשב איך אני עושה זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  21. טוב אז ככה נכנס לי ג'וק לראש בגלל איזשו משחק(כוכב כחול- סימלוטור חיל אויר ישראלי) שהוא לא עובד על XP רגיל אז התחלתי בהתקנה של win98 (כמובן שלאחר התחלת ההתקנה אני יבחר להתקין אותה בנתיב אחר.. כונן אחר עכשיו העלתי עם דיסקט איתחול וביצעתי את הפקודות הבאות: A:\D: D:\CD WIN98 D:\WIN98> MD C:\WIN98 D:\WIN98\LOC> COPY *.* C:\WIN98\LOC נץב: D זה כונן הדיסקים שלי שהוא נמצא הוינדוס 98SE עכשיו לאחר ששלב העקתה הסתיים אני רוצה להגיע למצב של: C:\WIN98\LOC>SETUP.EXE במקום: D:\WIN98\LOC> תודה רבה מארש, למנסים לעזור

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by POD,

שלום לכולם, יש לי שתי מערכות הפעלה עובדות 98 ו- XP, ברצוני להתקין את ה- 98 מחדש (לא משנה מה הסיבה) ויש לי כמה התלבטויות: 1) חשבתי לגבות את ה- MBR על דיסקט, להתקין WIN98 ואז לשחזר את ה- MBR כדי לשחזר את הקישור ל-98. 2)קראתי על זה כבר בפורום, פתחו נושא כזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=13545.0, יש שם איזושהי דרך על לשנות רק את ה- BOOT.INI. 3)ויש את הדרך הזו http://www.petri.co.il/install_windows_98_after_windows_xp.htm.(שניסיתי אותה בעבר והיא לא עבדה לי.) איך יכול להיות שיש דרך כ"כ ארוכה ומסובכת כמו מס' 3 אם אפשר את דרך מס' 2 קצת הסתבכתי. אודה לכם אם תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by cold fire,

יש לי כרגע win xp pro (לא נראה לי שהוא בגרסה של x64 - של ה64bit או שהוא תומך במעבד כפול ליבה) ויש גם את הגרסה היותר חדשה שכן תומכת ב64bit או בליבה כפולה. או כבר הגיע הזמן לעבור עכשיו לvista או שעדיין מוקדם מדי (אם כל הבאגים השונים אין לי כוח לשבור את הראש) אבל אם יצאה גרסה שעובדת ובלי כל כך הרבה באגים (התוכנות לא נתמכות, המערכת ההפעלה לא מזהה את רכיבי המערכת וכ"ו) יהיה לי מחשב עם קונרו כך שאני לא יודע איזה מערכת הפעלה יותר כדאית ממה שתארתי (וחס וחלילה לא linux עבדתי בזה במכללה וזו מערכת הפעלה הכי דפוקה שראיתי אולי הכי טובה היא גרסת סוזי 10 אבל זה כבר סיפור אחר)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eliemail,

היי רציתי לדעת היכן אני יכול למצוא הסבר מפורט כיצד מתקינים Windows XP במחשב משלב א' ועד ת' תודה

25. Started by godisme171,

יש לי WINDOWS 98 עכשיו התקנתי WINDOWS XP PRO UPDATE בD ועכשיו יש לי 2 ווינדוסים אז אם אני רוצה רק אחד אז אני צריך להתקין אותו על C?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.