Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחרונה המחשב שלי היה כשבוע (הייתי בחו"ל, אז לא באתי לקחת אותו) במעבדת מחשבים (חשוב לציין שבמעבדה עובד חבר טוב שלי ואני סומך עליו ב100%) בגלל בעיות שונות שלא היה לי כוח לגשת אליהן בעצמי (הארדיסק דפוק, פירמוט, בלוסקרין בstartup, ועדכון bios). אחרי שבוע שהמחשב היה במעבדה שבמהלכו הוא עבר בדיקות חומרה רבות וoc קל (q9300 ל3.0ghz). המחשב במעבדה לא קרס אפילו פעם אחת. אך כשהבאתי אותו הבייתה, והתחלתי להתקין תוכנות (לא הספקתי להתקין יותר ממסנג'ר, ממיר וידאו, אייטונס, דיסק וירטואלי וקודאקים לוידאו) התחלתי לקבל בלוסקרינים. עד ל5 ביום. הסרתי את כל התוכנות שעלולות להיות "חשודות", ניתקתי את המסך השני והארדיסק אחד. אך הבלוסקרינים המשיכו. לאחר ששלחתי dump לאותו חבל הוא הודיע שהבעיה נ…
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי תיקייה ריקה על שולחן העבודה וכל פעם שאני מנסה למחוק אותה ,אני מקבל הודעה "אין אפשרות למצוא את הקובץ שצוין " שאלה שנייה , (בעייה דומה) , בהוספה והסרה של תוכניות , כאשר אני מנסה למחוק תוכנה מסוימת אני מקבל הודעה "פעולה זאת חוקית רק עבור מוצרים המותקנים כעת " בקיצור איך אני מוחק את שני הדברים האלה ?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס ל-device manager בויסטה (ע"י קליק ימני על המחשב ומאפיינים) וזה לא נכנס. לא נותן שום הודעה, פשוט לא נכנס. יש עוד פתרון חוץ מלשחזר מגיבוי/שחזור מערכת? Vista Ultimate 32 bit (גרסה חוקית), המפרט בצד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בעת כיבוי המחשב מופיע לי הודעה זו. OS=XP תוכן ההודעה- the appliction.....because the program is closing/ (משהו בסגנון . אני לא מספיק לקרוא את ההודעה כי המחשב נכבה. אם למישהו יש מושג ....
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אני לא מבין מה הבעיה. כשהתקנתי לעצמי את הווינדווס לפני כחודש לא היו בעיות. היום התכוונתי לתת את המחשב הישן לאחיין שלי אז רציתי לדרוס חלק מהמחיצות מהכונן הישן ולהשאיר לו את מ"ה. המליצו לי על תוכנה כזאת ובסוף התברר שהיא מחקה את כל הדיסק. חבל כי היה שם ווינ' עם רשיון. ועכשיו אני צריך להתקין ווינדווס חדש. טוב, אם הכונן מפורמט אז לא צריכה להיות בעיה. הכנסתי את הCD ואכן האשף עלה. ביקשתי שייצור מחיצה של 10G ואז הוא התחיל בתקנת הקבצים. לאחר מכן הוא כותב שיש בעיה והוא מאתחל את עצמו וחוזר חלילה. כל הזמן הוא נתקע וכותב שיש בעיה. הבנתי שצריך לפרמט את הכונן שוב וזה מה שעשיתי. אבל מאז אני מקבל שוב ושוב את ההודעה שציינתי בכותרת. מה לעזאזל עשיתי לא בסדר…
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מיקרוסופט שיחררה 9 (!!) עידכוני אבטחה חדשים ל XP , מי שלא משתמש בעדכון אוטומטי שידאג להוריד ולהתקין את העידכונים
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את מע' ההפעלה שלי win xp pro לפני חודשיים, מופיעים לי סימני שאלה ????? ????? בחלק מהיישומים וההתקנות שאני מריץ. מה הגורם ואיך אני יכול להתגבר על הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לפני פירוט הבעיה, אני רוצה רק להגיד שאם הנושא הזה לא מתאים לפורום הספיציפי הזה, אז אני מתנצל, לא מצאתי יותר מתאים מזה. אוקיי, ועכשיו לבעייה: הבעייה היא שקבעתי לי דף בית מסויים, וכשאני פותח את האקספלורר, הוא לא מעדכן אוטומטית את הדפים של האתר, הוא פשוט נותן לי את הדף הקודם שהוא הציג לי בביקור הקודם שלי באתר, ואני חייב לעשות refresh כדי לקבל את הדף העדכני. איך אני יכול לעשות שאני ייכנס לדף הבית והדפדפן ישר יעדכן לי את הדף אוטומטית. הערה קטנה : הבעיה הזאת כל פעם חוזרת על עצמה, פעם כן ופעם לא ואני פשוט לא זוכר איך סידרתי את זה בפעם הקודמת, אז אם מישהו יכול לתת לי לזה פיתרון סופי, אז בבקשה. תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,ברשותי הארד דיסק חיצוני של 500GB,עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין את הוינדוס 7 על ההארד דיסק החיצוני ולדוגמא כל פעם אם אני אלך לחבר עם ההארד דיסק החיצוני יהיה אפשר להפעיל את הוינדוס דרך הבוט? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הקבצים שמאוכסנים בתיקיית Drivers (קבצי sys), לבין הקבצים שמאוכסנים בתיקיית Drivers store ? תודה לעונים !
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
במחשב מסוים הרצתי unRAID 5 ומותקן בו דיסק WD של 3TB שהנפח שלו זוהה באופן תקין. התקנתי עכשיו Windows server 2012 64bit והכונן מזוהה כ-2TB בלבד. עדכנתי BIOS, התקנתי דרייברים והוא עדיין לא עובר 2TB. הכונן פורמט כ-GPT ועדיין 2TB. מה פספסתי?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כשאני בוחר לפרמט דרך הדיסק של windows יש לי 4 אפשרויות: שתיים שהם quick ושתיים שהם רגילות, אז אני רוצה לפרמט בשיטה הרגילה (לא המהירה) אז אני לא יודע מה לבחור יש לי : Format the partition using the NTFS file system או Format the partition using the FAT file system אז במה לבחור ???
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם היום גיליתי שנותרו לי 2 ג'יגה פנויים בכונן C... חיפשתי, וראיתי תיקייה בשם TEMP שתופסת לי 7 ג'יגה!!! אני מת לפנות את המקום הזה, השאלה אם זה לא יהרוס משהו... זו התיקייה: C:\Users\Omri Dadon\AppData\Local\Temp
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
התקנתי את הויסטה אולטימייט X64 ואחרי שסיימתי יש לי את המסך כניסה עם מין ריבוע זה של יוזר ורשום לי שם ANOTHER USER ואם אני לוחץ עליו אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא ואז זה אומר לי שהם לא נכונות ואי אפשר להיכנס לווינדוס בדרך אחרת רק אם אני לוחץ על ANOTHER USER ואז אני צריך להכניס שם וסיסמא. במהלך ההתקנה לא היה לי שום שלב שבו הייתי צריך לתת לא משתמש ולא סיסמא. מה אני עושה ??
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
נכנס לי SPY מסריח וגם אחריי שהעפתי אותו עדיין יש לי את אותה הבעיה. פתחתי משתמש אחר ואז הTASK MANAGER כן עלה אבל אני צריך שהוא יעלה במשתמש שלי מין הסתם. זה כותב לי: Task Manager has been disabled by your adminstator איך אני מכוון את זה בחזרה שזה יפעל? זה דיי דחוף לי אז בבקשה ממכם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום רב, הרכבתי מחשב חדש והכל טוב, אולם כאשר הכנסתי את הדיסק של Windows 7 לכונן הוא עשה את ה-Windows Loading ואז את האנימציה, ומאז המסך שחור לגמרי. ניסיתי להחליף כונן דיסקים, לא עזר. ניסיתי להחליף את כבל ה-IDE וגם לא שינה כלום. שמתי את הדיסק במחשב אחר, והוא עובד כמו שצריך ומציג את המסך הכחול שממנו מתחילה ההתקנה. אז אם כך מה הבעיה? כששמתי דיסק של XP הוא הגיע עד למסך הכחול שבו הוא מבקש ללחוץ ENTER, משם עצרתי כי אני מניח שהוא עובד. מעבד: Intel E5200 2.6GHz לוח אם: Gygabyte G41M-ES2L זיכרונות: G. Skill 2GB כ. מסך מובנה בלוח-אם תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מחפש כבר חודש ולא מוצא חבילת שפות שתהפוך את הXP שלי מעברית לאנגלית. אפשר בבקשה קישור/שם/מידע כל שהוא בנושא
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום יש סיבה כלשהיא לדעתכם שיכולה לגרום לדבר או שזה נורמלי ? אני מדבר על משחקים כמו BF2 וF.E.A.R, נגיד כשהBF2 עולה אז כמסתיימת הטעינה של המסך ונותר ללחוץ על JOIN GAME אני לוחץ ואז יש תקיעות בסאונד (כמו איזה דיסק שרוט שניתקע) זה קורה גם לכם ?? אני מניח שלא .... ממה זה יכול להיות ? עשיתי TEST SPEED לH.D תגידו לי אם זה בסדר לדעתם. ואיך אני יכול עוד לבדוק, אולי משהו בVIRTUAL MEMORY ?! לא יודע.... תודה כל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני צריך לפרמט את המחשב ולצערי אני לא מוצא את הדיסק של ויסטה ויש לי רישיון חוקי של VISTA HOME PREMIUM מה עושים? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני פרמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להתקין את הווידוס XP לעומת זאת אני כן מצליח להתקין את WIN98 ואני לא רוצה את הווינדוס הזה ואני גם לא מצליח לעשות רפיר(תיקון) לXP ולא מצליח לשדרג אז מה אפשר לעשות במצב כזה בבקשה תעזרו לי אני בלי מחשב וזה משגע אותי!!!???
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מידי פעם ככה כל מכה זמן אני שם לה פתאום שהמחשב שלי איטי משהו (Q9450,4 ג'יגה זיכרון,לוח X48 שך DFI) אז אני בודק ורואה שלמעלה מ-3 ג'יגה זיכרון שלי תפוסים למרות שמה שפועל זה המנהל הורדות של הפיירפוקס. עשיתי צילומי מסך של מה שאני רואה:
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
איך מוחקים network connections? הכוונה היא לא ל"חייגנים" עצמם, אלא ל - Local area connections וכו'
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יותר מה 5 גגה כי זה לא הגיוני אחריי פירמוט ...זה תפס לי כל כך הרבה מקום פנויי
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח שרת http ושאנשים אחרים יוכלו להוריד ממנו וגם ושהוא יהיה על המחשב שלי. יש למישהו תוכנה שאיתה אפשר לפתוח שרת?. תודה!.
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
First i'm sorry it's in English, my Hebrew is currently f*cked up. It's rather simple; i've downloaded a compressed mpg vid file, and after extraction it just disappears. Hope this will explain it better then I did: http://rapidshare.com/files/27669625/File_disappearance.avi.html (Click free, wait as long as you need, write down the letters and download) Any suggestions? By the way you don't have to write in English, the fact I can't write doesn't necessarily mean I can't read
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-