Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי לשרת ה-FTP שלי דרך האפשרות: open FTP site in windows Explorer וכל מה שאמור להיות בעברית רשום בג'יבריש http://i32.tinypic.com/dlt1yt.jpg מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את מע' ההפעלה שלי win xp pro לפני חודשיים, מופיעים לי סימני שאלה ????? ????? בחלק מהיישומים וההתקנות שאני מריץ. מה הגורם ואיך אני יכול להתגבר על הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, כשאני מדליקה את המחשב מופיע לי ERROR STUCK KEY 42 PRESS F1 אחרי שאני לוחצת F1 המחשב נדלק לי למסך של הסיסמא, הכל רגיל כמו ווינדוס 7 אבל מופיע לי המסך כניסה של המדיה סנטר, הסמלים של האופיס הפכו לי לסמלים של מדיה סנטר. זה לא נכנס לא להגדרות לא לאינטרנט לכלום שהוא לא תמונה או סרט. אני לא יודעת מה לעשות. בבקשה תעזרו לי תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
האם כל הוירוסים שנכתבו ל- XP/2000/NT, משפיעים באותה מידה גם על ויסטה?
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
אני רוצה לנסות להתקין את Windows 7 על מחשב עם "רק" 256MB RAM.כיצד ניתן לעקוף את המגבלה הזו? הבנתי שמספיק משתמשים התקינו גם על 64 ו128- RAM. אשמח לכיוון בנושא, תודה. נ.ב מדובר על גרסאת RC מאתר מיקרוסופט.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
התקנתי עותק חדש של וינדוס וסל המחזור ניהיה ממש ממש איטי גם שזורקים אליו דברים גם שמשחזרים וגם שמנסים להיכנס ל properties יש למישהוא פיתרון מה לעשות או ידע איך מסירים את הפח ומתקינים אותו מחדש? מישהוא שמע פעם על תופעה כזו?
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
במחשב שולחני מותקן חלונות 7 הום פרימיום.במחיצה כונן C. במחיצה כונן D ריק.האם אני יכול להתקין חלונות XP במחיצה כונן D או שצריך להתקין דבר ראשון חלונות XP ואח"כ להתקין חלונות 7? פעם קרה לי בעבר היתקנתי חלונות 2000 בכונן C ואח"כ חלונות XP בכונן D , והתקנה הייתה לא מוצלחת. כי היא רק התקינה חלונות XP ולא רואים חלונות 2000.אתם מבינים מה קורה? רציתי לדעת מה הדבר הראשון מתקינים חלונות 7 או חלונות XP? בתודה מראש מיכאל
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום לאחרונה הולך ונגמר לי המקום בקונן הראשיו שלי ניסיתי לבדוק לאן הוא נעלם ומצאתי שתחת USERS קיימת תקיה עם השם שלי שכללת את כל הספריות הרגלות Desktop,Documents, Favorites וכו החלק המעניין הוא שגודלן שכל כל אחת מספריות המשנה האלה לא עולה על 10 מגה ולמרת זאת גודל הספריה עצמה עובר את ה 10 גיגה אם משהו יוכל לגלות לי לאן לעלם המקום (קבצים מוסטרים וכו) ומה אפשר לעשות כדי לראות אותם או סתם לתפל בבעית חוסר המקום אני אשמח כעמור מערכת ההפעלה היא vista business
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אני משתמש בויסטה 64 מחשב משפחתי שיש בו מספר משתמשים לעיתים משתמש אחד מפעיל רשימת השמעה כל שהיא (עם מדיה פלייר או ווינאמפ) ונועל את המשתמש שלו השאלה שלי היא האם אני יכול לשלוח למשתמש שלו מתוך המשתמש שלי פקודה כמו השתק או עצור מבלי לסגור לו את כל התהליך על ידי kill process או לצאת מהמשתמש לי להתחבר למשתמש שלו לעצור את הנגן שלו לחזור למשתמש שלי ולהמשיך לעבוד או לחילופין דרך כלשהיא לעשות mute למשתמש שלם (כמובן שווליום מיקסר היה הרבה יותר יעיל אם היתה בו אפשרות לשליטה על ווליום של משתמשים אחרים) למרבה האירוניה נראה לי שהרבה יותר פשוט לעשות זאת למשתמש מרוחק פיסית
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היום הופיע בעיה חדשה במחשב שלי... יש לי WIN XP PRO SP1 באנגלית ואני לא מצליח לקווץ חלונות... מה שקורה זה שכל פעם שאני מנסה לכווץ תוכנית/חלון/יישום זה במקום להתקווץ ולהופיע בשורת הזאת של ההתחל הוא פשוט נעלם.... מה עושים???
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
שלום רב מדובר במחשב פנטיום 1.3 גיגה הרץ לוח אם של אסוס ,256 מגה בייט אני מנסה כבר בפעם העשירית להתקין WIN XP על המחשב של גיסי ללא הצלחה ישנם מספר בעיות במהלך ההתקנה כמו : 1.CANNOT COPY A FILE .............. זה קורה ממשך בהתחלה ההתקנה ברגע שהוא מעביר קבצי התקנה התחלתיים ברגע שמופיע תקלה זו אני לוחץ RETRY והוא מצליח להמשיך אבל היו כמה קבצים אשר לא הצליח יש לומר שגם לאחר שהצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה "בהצלחה" כמו כן במשך התקנת תוכנות נלוות ניתקלתי בבעיות קשות בהתקנתם ובסוף גם לא הצלחתי לדוגמא "ERROR CAB, לכן החשד היה שהמערכת לא הותקנה כראוי כעיקרון 1.אני החלפתי את דיסק ההתקנה ולא עזר 2.ביצעתי פירמוט מלא וחלוקה לH.D לא נראה שום בעייה ב-H.D - לא ער 3.ניסתי להתקין גם…
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי במחשב 2 HD. באחד היה ועדיין מותקן XP. והשני חדש, שהתקנתי עליו 7. הHD הישן היה מחולק ל2 מחיצות C וD. אבל אחרי שהתקנתי את הווינדוס החדש על הHD החדש, הHD החדש נקרא C, ו2 המחיצות הישנות נקראות D וE. לא מחקתי את ווינדוס XP. קראתי שהיה אמור לקפוץ מסך שבו אני בוחר את מע' ההפעלה שאני רוצה להפעיל כשאני מדליק את המחשב, אבל מסך כזה לא קופץ לי. אני צריך שמהHD הישן תופעל XP. ומה הHD החדש תופעל 7. כשהדגש הוא שיהיה אפשר להעביר קבצים בין 2 הכוננים. עזרתכם..
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה ריענון לרשימת שרתים בcod4 מופיע לי המסך הכחול הבא... זה רק רק רק בסיטואציה הזאת ולא בשום מצב אחר, ככה שאוליי זה בעיה במשחק או משהו... אני חושב שזה מתאים יותר לפורום הזה כי לא נראה לי שגיימרים ממש מבינים במסכים כחולים.. יש לציין שמותקן אצלי xp מקורי עם כל העידכונים.. הנה קישור לתמונה... http://eliad.org/uploads/1201503985.jpg
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ברחבי הרשת אומרים שכן בעזרת פאץ הורדתי כמה ואני לא מצליח לפתוח שני חשבונות מס'נגר בו זמנית ... צריך שהתוכנה תפעל פעמים אני יודע שבאיסקיו זה אפשר לחלוטין בעזרת קובץ regeidt אך אפשר ? לעשות את במס'נגר.. אני לא משתמש באיסייי הרבה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מזה קובץ XSL? יש תוכנה שאפשר לפתוח את הקובץ הזה? אפשרי להפוך אותו ל-MP3? תודה למי שיעזור
-
המעבד כל הזמן על 98--100 אחוז!! בדקתי ב TASK manager המשימה שעושה את הבעיות היא: TV Remote HID Service!!! מזה ביכלל?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
היי,התקנתי WIN 7 על המחשב של אחותי,הכל עבר חלק וביום הראשון הכל העבד,אחרי כמה שעות התחילו פריזים לעיתים דחופות.לפעמים כל כמה דקות ולפעמים 40 דקות.מה לעשות?יש לציין שעד הפריז הוא עובד חלק ומהר וזה קורה באופן פתאומי.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס ויסטה בעברית במחשב של מישהו, אין לי את האפשרות להפוך בן עברית לאנגלית, נכנסתי לשפות והוספתי אנגלית, ועדיין לחיצה על ALT+SHIFT לא משנה כלום... עזרה..
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
קודם כל* לא לנעול חברה כי אני קצת חדש פה ואני לא יודע איפה לפתוח את הנושא בקשר למערכת הפעלה שלי(Windows Vista) אז ככה התקנתי היום ויסטה 32 ביט..וגם הוספתי עוד 2GB ראם השאלה שלי היא כזאת: אני רואה שהמערכת מזהה 3.25GB אבל בתכלס יש לי 4GB השאלה היא - המערכת מזהה 3.25 ומנצלת\משתמשת בכל ה-4 או רק ב3?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בשבוע האחרון כל רבע שעה אני נזרק חזרה לשולחן העבודה מתוך משחקים וסרטים (בסרטים סרגל המשימות מופיע לשניה). עשיתי בדיקת וירוסים וספיוורים וזה לא עזר. יש איזה תוכנה שכל 15 דקות קופצת לשבריר שניה ונסגרת ואני לא מספיק אפילו לראות מהי! למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אהלן. לפני שבוע+ התקנתי על מחשב ישן windows7. בחרתי ערכת נושא מהמובנות ומשום מה רק היום שמתי לב שהם לא מתחפות. יש בעיה חמורה יותר אי אפשר לשנות רקעים. רק רקעים שמגדירים מהדפדפן. חיפשתי בגוגל והבנתי שהבעיה היא גם בXP והפיתרונות לא עזרו (או שלא הבנתי אותם כי זה התעשקות ברגיסטרי). וגם שמעו, למחשב יש gefurce mx4000 והוא לא תומך AERO. מה שמבאס זה שהערכת נושא התכלת אי אפשר לפחות לשנות את הצבע שלה למישהוא יש פתרון?. כי לפחות בויסטה זה לא היה נורא כי לא היו שמים לב לזה. (אני מדבר על פיתרון שלשנות את הצבע לא להפעיל AERO). אגב גם התפריט של הגאדג'טים לא נפתח. יש לי פיתרון אחד-לפתוח משתמש חדש. אבל אז לגבי האוטלוק אני יודע רק להעביר את הקובץ נתונים אבל אני יצתרך לסדר מחדש את התיקיות נ…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הגדרתי שתהיה התראת שולחן עבודה, אבל לא הייתה שום התראה כשקיבלתי מייל... מה יכולה להיות הסיבה? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
איזה כרטיסי TV הוא יודע לעבוד איתם ואיזה כרטיסים את ממליצים ויש תוכנה של לוח מישדרים מה שם התוכנה
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-