עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by sharkitxt,

תראו זהו המפרט שלי: pentium 4 2.40 GHz 1 GB RAM ati radeon 9600, 128 mb איך זה נראה לכם יעבוד? תודה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  2. אני לא יודע מה קרה פתאום התחלפה לי השפה מעברית לאנגלית בXP מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את השפה לעברית ?תודה..

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  3. איך לגרום ל-Address bar ב-IE לא להציג הסטוריה? פעם ידעתי איך לעשות את זה אבל עכשיו אני פשוט לא מצליח למצוא את זה. תודה

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by yotam.m,

svchost לוקח 98 99% שימוש מהמעבד, מישהו יודע למה? ולמה משמש התהליך הזה בעיקר?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  5. היי, קניתי וונדוס גרסאת סטודנטים מה שלא ידעתי זה שהיא 32 ביט , ואני צריך לעבודותיי את גרסאת ה 64 ביט. האם אני יכול להשתמש בסריאל שיש לי על דיסק התקנה של 64 ביט? אשמח לתשובה מהירה תודה רבה. איתי.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  6. יש אפשרות אחרת לסמן ולהוסיף תוכניות בעת שהמחשב עולה?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  7. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=AB99342F-5D1A-413D-8319-81DA479AB0D7&displaylang=en ויש גם את הגירסה בעברית 231.5MB http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d0e5dea7-ac26-4ad7-b68c-fe5076bba986&displaylang=he מה להוריד ?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  8. Started by BreezeNET,

עד היום כשהתקנתי מערך RAID על XP הייתי צריך להתקין את הדרייבר מתוך FDD בתחילת התקנת הווינדוס האם ב-ויסטה ו-WIN7 כבר אין צורך בתהליך הזה? הכל Built-in ? בחוברת של הMB מצויין רק Win XP & 2000 תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by iyehuda,

איך מחזירים אותו ב ויסטיה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by idan79,

האם וויסטה מגיע עם אופיס מובנה?אם כן אז מה מכיל האופיס? האם יכולה להיות בעיה בהתקנת גירסת אופיס ישנה על וויסטה? תודה

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by Googleness,

אני מנסה לעזור למישהו בתקלה עם המחשב כאשר בשורה התחתונה מדובר בכך שהCPU שלו נמצא בשימוש של 84% ומעלה בלי הספקה ביוזר הרגיל שלו וביוזרים אחרים על אותו מחשב אין בעיה כזאת והכל חלק. מבדיקה שלי ולהערכתי התקלה נובעת מהתקנה כושלת של Vista inspirat מסוג Bricopack או משהו כזה. הבעיה היא שאין קובץ הסרה, אין בהוספה/הסרה של תוכניות כניסה של ההתקנה וגם אי אפשר לבטל את ההתקנה של זה. התיקייה נמצאת בתוך תיקיית הWindows בל אני מנוע מלבצע מחיקה מכוערת שעלולה לגרום לקריסת המחשב כאשר הוא ינסה לטעון את קבצי הTHEME. האם יש דרך להסיר את המטרד הזה בביטחה? יש קובץ הסרה? תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by djvibe,

היי יש לי להכין פרוייקט בנוגע לסרבר אז אני ארשום פה כמה שאלות כל תשובה תתקבל בברכה וארני אומר מראש תודה לכם!!!!!!!!!!!!! 1.איפה אני מגדיר שמשתמשים לא יוכלו לשמור דברים על הדסקטופ שלהם ? 2.אם ננעל לאיזה יוזר החשבון איך אני כאדמין מאתר את זה וישר משחרר לו את הסיסמא? 3.איך אני מגדיר שאצל היוזרים שאני יוצר יותקן אוטומטית ה ADMINPACK וה GPMC.MSI שוב תודה רבה !!!

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  13. ויהיה בין היתר "התחל" בצד ימין במקום "START" בצד שמאל ?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by fenix5545,

היי אני לא יודע אם זה המקום ליכתוב את זה אבל... אז הבעיה שלי היא כזו הוא איטי יש לי 2 גיגה רם ו750-850 גיגה הרד דיסק יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 9500 GT אנוידיה המחשב בן 4 שנים יש אליו וינדוס 7 קניתי אוטו בזמנו ב4500 ש"ח כבר פירמטתי אותו כמה פעמים וזה לא הכי אזר (הפירמוט בא אחרי חודש או משהוא כזה) וזה כך כבר חצי שנה ואכשיו זה נהיה עוד יותר גרוע כשאני מדליק את המחשב לוכך לו משהוא כמו 10 דקות אם לא יותר לעלות אם אני פותח משהוא אז לוכך לו הרבה זמן ליפתוח אותו ושלא נדבר אל האינטרנט אני עובד אל אלחוטי והוא הרבה פעמים מיתנתק או סתם עושה שתויות וכול הבעיות הללו היו לי ליפני שעברתי לוינדוס 7 בהתחלה היה לי XP וויסטה אני חושב שאני אם ה7 כבר חצי שנה הכיצר מאז שיצע לו הבטא ה3 ואכשיו יש …

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by DJ_VAKNIN,

יש אפשרות לאפליקציה כלשהי בוינדוס שמסמנת ויזואלית קבצים שונים בתוך תיקייה בצבעים שונים,כלומר אם יש לי תיקייה של 10 קבצים למשל אני רוצה ש-3 קבצים יהיו בצבע ירוק ,ועוד 3 קבצים בצבע אדום ועוד 4 קבצים בצבע צהוב,כך שתהייה אפשרות לגשת לקבצים הנחוצים במהירות אם יש לי תיקייה של מאות קבצים. האם יש תוכנה כזאת או אפליקציה כזאת? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  16. Started by idanrm,

שלום רב, הרכבתי מחשב חדש והכל טוב, אולם כאשר הכנסתי את הדיסק של Windows 7 לכונן הוא עשה את ה-Windows Loading ואז את האנימציה, ומאז המסך שחור לגמרי. ניסיתי להחליף כונן דיסקים, לא עזר. ניסיתי להחליף את כבל ה-IDE וגם לא שינה כלום. שמתי את הדיסק במחשב אחר, והוא עובד כמו שצריך ומציג את המסך הכחול שממנו מתחילה ההתקנה. אז אם כך מה הבעיה? כששמתי דיסק של XP הוא הגיע עד למסך הכחול שבו הוא מבקש ללחוץ ENTER, משם עצרתי כי אני מניח שהוא עובד. מעבד: Intel E5200 2.6GHz לוח אם: Gygabyte G41M-ES2L זיכרונות: G. Skill 2GB כ. מסך מובנה בלוח-אם תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  17. מה יכולהל היות הבעיה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  18. איך משנים בXP את צבע הכתב של האיקונים בשולחן בעבודה?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by MeTaLhAmMeR,

התקנתי ווינדווס אקס פי SP2 במחשב הנייד שלי (של אל ג'י) התקנתי את הדרייברים שמגיעים עם הדיסק, שמתי את התוכנות שמסביב (אנטי וירוס, אד אוואר וכ'ו...) ולאחרונה שמתי לב שמסך ה welceome מסתיים להטען רק אחרי דקה... מה יכולה להיות הסיבה או יותר נכון, מה כדאי להתחיל לעשות?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  20. Started by Dana_s,

שלום ברשותי חלונות 2000 סרבר - SP4 יש לי בעיה מוזרה בהעתק הדבק. כשהמחשב מייד לאחר ההדלקה אין כל בעיה להשתמש בהעתק הדבק. לאחר מספר שעות עבודה אני מנסה להעתיק משהו ואז כשאני באה להדביק זאת הכפתור הדבק אפור (כבוי) - כלומר לא ניתן להדביק התופעה קוראת בכל סוגי העתק הדבק: צילום מסך, העתקת טקסט ועוד... זה ממש מוזר והתקלה הזאת משגעת אותי כבר כמה חודשים. מה לדעתכם ניתן לעשות? :-[

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  21. אוקיי יש לי רק משתמש אחד במחשב, GAL, שזה אני. משום מה לפני כמה שבועות הוא התחיל להעלות בכל הפעלה של המחשב את מסך בחירת המשתמש של xp. יש כמובן רק אופציה אחת, שזה אני... זה אמנם לא רציני אבל זה טורדני. מה עושים? (אני רוצה כמובן שהוא יחזור למצב הקודם, פשוט להעלות ישר את המשתמש שלי בכל הפעלה של המחשב).

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  22. אתמול המחשב שלי פתאום לא עלה. פשוט ככה. אחרי המסך של הפוסט, כלומר לפני טעינת הלוגו של הווינדוס, המחשב עשה ריסטראט. זה בגלל שהתקנתי דרייברים לווינדוס - למרות שהם היו רשמיים - לא יודע מה קרה. ניסיתי שיחזור, ניסיתי תיקון - לא עבד. לא היה לי Ghost. לכן פירמטתי, אבל לצערי היו לי כמה תמונות שהייתי רוצה לשחזר. יש מצב לעשות את זה? אולי בכל זאת משהו נשמר אחרי האסון? תודה רבה מראש מאור

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  23. אני עושה בהפעלה MSCONFIG והוא רושם שזה לא נמצא בלה בלה צריך לשים אותו בסיסיטם32 מאיפה אני יפליץ אותו?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  24. משום מה אחרי שהתקנתי את הXP (מספר פעמים) גם נקייה וגם משדרוג, לחצן הכיבוי האוטומטי משום מה לא עובד בXP ונותן לי "it is now safe to...." ב98 לעומת זאת המחשב נכבה לבד מה עושים?! בתודה מראש נדב

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  25. Started by zohare62,

יש לי מחשב פנטיום 3 יש 2 בעיות בעיה ראשונה אני מנסה להיכנס לסיסטם ריסטור עולה המסך של התאריך ריסטור ללא שום תאריך מסך ריק לגמרי (במסך הקטן שיש בו תאריכים של ריסטור) בעיה שניה כשאני נכנס לאינטרנט מופיעה לי הודעת שגיאה internet explorer has encortered a problem and need to close כשאני פותח את ההודעה כתוב לי שתקיה בתקיות הזמניות כלולה בתקלה. מחקתי את כל התקיות והקבצים מהtemp .לא עוזר התקנתי את החלונות מחדש (התקנה ופירמוט מלא)לא עוזר. החלפתי זיכרון הרד דיסק כרטיס רשת כרטיס מסך לא עוזר . ניסיתי דפדפן אחר לא עוזר גם החדש נסגר אבל לוקח יותר זמן להיסגר. אני חושב שאולי הלוח אם הלך נראה לי שזה בעית חומרה כי את אותו דיסק xp שהתקנתי למחשב שלי התקנתי למחשב של אבא שלי שהוא הבעיתי (הפנ…

• 2 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.