Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הנפח בדיסק שמכיל את מערכת ההפעלה הולך וגדל כל יום באיזה חצי גיגה עשיתי סריקה עם מקאפי ואין לי וירוסים. כנ"ל לגבי רוגלות. כנראה שהנפח הזה נתפס ע"י הsystem restore.כשאני מוחק את restore points הנפח חוזר לגודל נורמלי. זאת תופעה חדשה שהתחילה רק בחודש האחרון, בגללה אני צריך למחוק את הנקודות שיחזור כל שבועיים. בזמנו היו מתווספות נקודות שיחזור אבל הנפח לא היה מתפוצץ. יש לכל זה הסבר? ומה לעשות כדי שההתנהגות תחזור להיות נורמלית?
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=AB99342F-5D1A-413D-8319-81DA479AB0D7&displaylang=en ויש גם את הגירסה בעברית 231.5MB http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d0e5dea7-ac26-4ad7-b68c-fe5076bba986&displaylang=he מה להוריד ?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אפשרי להתקין win 7 עם diskonkey ? פשוט עושה ההעתק-הדבק ל diskonkey ? ואיזה אפשרות בביוס אני מגדיר לו שיעלה?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קיצור ב-wellcom screen של הוינדוס כתוב לי כל הזמן 2 unread messanges ופשוט אין לי מושג מה הוא רוצה מהחיים שלי. ב-outlook express קראתי את כל המיילים (הם כבר לא מודגשים) וזה ממש מעצבן אותי. איך אני מעיף את זה?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי היו לי מותקנים תמיד 2 מערכות הפעלה xp ו win 2000 החלפתי לוח אם וה xp השתגע אז התקנתי חדש עכשיו ה win 2000 לא עולה כי יש לו בעיה של ntldr חסר וכשאני מנסה דרך ה recovery consol לסדר לו את הבעיה אני רק רואה את מחיצה c שעליה מותקן ה xp ואני לא יכול לגשת ל win 2000 כדי לסדר את הבעיה אני חייב לגשת לשם איכשהו להציל כמה קבצים חשובים ודרך ה xp המחיצה הזאת לא מזוהה ואי אפשר לגשת אליה גם מה אפשר לעשות במקרה כזה כי אני יודע שבדרך כלל צריך להתקין את ה 2000 לפני ה xp אבל הפעם לא היתה לי ברירה אם למישהו יש רעיון אני יודה לו מאוד תודה ביי
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם ברקע רץ לי הקובץ svchost.exe שלוש פעמים וגוזל כוח עיבוד יקר. מהו ואיך ניפתרים ממנו?? ועוד שאלה שאני דיי בטוח שמאוד קשורה. אמר לי מישהו שהקובץ הנ"ל קשור לתהליכים שרצים ברקע. אז רצים לי הרבה תהליכים ברקע... מה מהם להשאיר ומה המחשב ממש לא צריך? יש למישהו איזה מאמר מעניין בנושא?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הקבצים שמאוכסנים בתיקיית Drivers (קבצי sys), לבין הקבצים שמאוכסנים בתיקיית Drivers store ? תודה לעונים !
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מחשב חדש לוח אם ASUS P4 800D בבקשה אם משהוא יודע איך מקווה שהשאלה בפורום הנכון נ.ב יש לי 120 גיגה איך אני מגדיר את המחיצות בהתקנה לפני או אחרי איך אבוד עצות עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אחרי הפירמוט,המחשב עשה ריסט(עוד לא התקין את קבצי ההתקנה של הוינדוס),נכנסתי שוב למסך הכחול,ולמטה יש את הדברים שהוא בודק:SCSI וכו'.. הוא עבר על כולם,גם על הSTARTING WINDOWS,ואחרי זה הוא רשם LOADING keyboard LAYOUT והמחשב נכבה.. מה עושים? גם אם אני לא נכנס למסך הכחול וישר לוינדוס הוא כבר לא קיים וישר עושה לי ריסט. תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום וברכה. לאחרונה ביצעת התקנה מחדש של winXPHOME במחשב הנייד amilopro v3505. כאשר קיבלתי אותו מהחנות- יכולתי לראות את כל אופציות הכיבוי במסך הכיבוי (restart,shutdown,stanby,hibernate) כעת אני רואה רק את השלוש הרגילות (ללא hibernate) כאשר ניתן להחליף ע"י SHIFT בין stanby/hibernate. האם מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
רכשתי הארד דיסק חיצוני של WD 320GB בגודל 3.5'. כאשר ניסיתי להעביר קובץ שגודלו כ 4GB זה לא התאפשר. מה עלי לעשות? תודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני כרגע בצבא, אז כשיוצא לי להגיע הביתה אני רוצה להתפנק עליו, אבל הוא לא נותן!! לפני כשבועיים ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס (וויסטה) מקורי יש לציין, וכל הזמן ההתקנה נתקעת ולמרות שאין שום בעיה הוא מציג לי חלון שאומר שכל המידע שהועבר עד עכשיו לדיסק הקשיח ימחק ונסה שוב, אוקיי ניסיתי להתקין XP וגם שם יש בעיה אחרי שהגדרתי את הדיסק אליו אני רוצה להתקין את המערכת ועשיתי פרמוט לכונן הוא תמיד מתקשה להעביר קובץ מסויים, יש לציין שזה קובץ שונה בכל פעם (פעם אחת היה גם קטע כזה שהוא לא הצליח לייצור תקייה WINDOS זאות אומרת את התקייה הראשית בהתקנה). עכשיו אני יהיה איתכם גלוי ואני יודע שזה אסור אז ניסיתי להוריד מערכת הפעלה לא חוקית ולהתקין, כי חשבתי שזה בעיה בדיסק אבל מסתבר שזאות אותה שגי…
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ראיתי פעם מדריך, לא יודע איפה, שכתוב בו איזה סרויסים [sercives] אפשר להוריד ב XP בלי חשש. אשמח לקבל את רשימת הסרויסים האלו\לינק למדריך. ועוד משהו, היה עוד מדריך, בפורום אחר, להרכבת מחשב, אשמח לקבל גם לינק אליו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני צריך שדרוג לwindows vista מאנגלית לעברית יש לי דיסק אם windows vista באנגלית ואני צריך שדרוג לwindows vista מאנגלית לעברית תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי אימיול והפיירוול של ה widwonds xp. איך אני מאשר את הפורטים של האימיול בפיירוול תודה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם המפרט הזה: Core 2 Duo E6600 Gigabyte GA-965P-DS3 2GB Dual Channel 8800GTS 640MB אז מה כדאי לי להתקין את ה XP או את הוויסטה? אני לא מתכוון לפרמט את המחשב בזמן הקרוב אז חשבתי יותר לכיוון של הוויסטה. מה אתם מציעים?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני לא ממש בטוח שהדיון שאני אעלה הוא אמור להיות בפורום הזה אבל אני לא יודע מה הבעיה. אז ככה : כבר בערך חודש שיש לי בעיה מאוד מוזרה ... כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מנסה לעלות את הווינדוס (כלומר מגיע לשלב שבו רואים WINDOWS וחלון קטן כזה שמתמלא ....) ולאחר מכן הוא פשוט עושה ריסטרסטים ... וכל הזמן מגיע לאותה נקודה ושוב עושה ריסטרט .. ובשלב כלשהוא הוא מצליח לעלות .. למישהו אולי יש רעיון מה הבעיה .. אגב יש לי מערכת הפעלה windows XP Pro
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס xp OEM מותקן על המחשב. מסיבות כאלו ואחרות, אני רוצה לחזור להארדיסק אחר שיש לי, שעליו מותקנת אותה מערכת הפעלה בדיוק. האם אני פשוט יכול לעשות זאת, או שאני צריך להתקין מחדש את ווינדוס כדי לבצע activation שוב? החשש שלי הוא שאולי מיקרוסופט יוצרים איזה "מספר סידורי" בכל אקטיביזציה, ואם מזוהה שימוש בהתקנה ישנה יותר מהאחרונה, אז זה מתפרש כ"שימוש באותו רישיון על גבי מספר דיסקים קשיחים"... התקשרתי למיקרוסופט, ונציג התמיכה לא יכול היה לתת לי תשובה חד משמעית, אלא "תנסה ולא חושב שתהיה בעיה"... מקווה שהבנתם את השאלה שלי
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי שאלה: תוכנות מסוימות וכמה משחקים מבקשים ממני להתקין DirectX 9 כדי להפעיל אותם, אחרת הם לא פועלים. זאת למרות שאני משתמש בויסטה שבאה עם DirectX 10. יש איזושהי מניעה להתקין את 9? זה יבוא "על חשבון" 10? ולמה ל-10 אין תמיכה לאחור באפליקציות שדורשות DirectX 9? תודה למשיבים!
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי win xp sp2 על מחשב ישן יחסית (כבן 3 שנים). לאחרונה יש לו תופעה מוזרה שבה קיצורי הדרך על שולחן העבודה אינם מגיבים. קליק כפול לא פותח דבר. הדרך היחידה לפתוח אותם היא לחצן ימני של העכבר ו אז open . אני מחפש את הפתרון או כוון לפתרון של הבעייה. תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום היתקנתי XP מהדורה ביתית הכל עובד בסדר אך האיתחול שלו לוקח הרבה מאד זמן מה ניתן לעשות שהוא יעלה מהר בתודה
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ברחבי הרשת אומרים שכן בעזרת פאץ הורדתי כמה ואני לא מצליח לפתוח שני חשבונות מס'נגר בו זמנית ... צריך שהתוכנה תפעל פעמים אני יודע שבאיסקיו זה אפשר לחלוטין בעזרת קובץ regeidt אך אפשר ? לעשות את במס'נגר.. אני לא משתמש באיסייי הרבה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן! המעבד אינטל E2160 תומך ב-64BIT? ניסתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי תשובה מדויקת גם לא באתר אינטל
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-