עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני חדש בפורום הזה ואני לא יודע ממש לאן לפנות אם הבעיה שלי מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני חייב מדריך להתקנת ווינדוזס 98 ואקס פי מי שיכול לזעור לי תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by EvilForce,

שלום, יש לי ווינדוס 98 ויש לי בעיה. כשאני מדליק את המחשב הוא כותב לי שחסר win.com ואני לא רוצה לפרמט, האם יש דרך לסדר זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by mosheli,

לאחר התקנת ווינדוס חסרים לי תחת "device manager" הדברים הבאים (סימן שאלה צהוב לידם...): o Multimedia Audio Controller o Other PCI bridge device o PCI memory controller o SM bus controller הכנסתי את דיסק לוח האם שלי ועשיתי התקנה אוטומטית ע"י ווינדוס אך הוא לא מצא דבר דרייברים מתאימים. איך אני יכול לפתור את הבעיות, ואגב מה ההשפעה שלהן? עריכה: הלוח שלי הוא GA-K8NF-9 nForce4

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by esaly,

היי! יש לי תופעה מוזרה שפתאום צצה בXP. יש סימנים שלא משנה מה עושים - לא ניתן להסיר אותם מהשולחן העבודה. הדבר מתואר בצילום מסך... יש לציין שביצעתי סריקות עם HiJackThis ועם ESET NOD. המון תודה לעוזרים [חיוך] [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם היום התקנתי דרייבר חדש ואני מעוניין לחזור לדרייבר הקודם שהיה לי לפניו, וחשבתי אולי עדיף לי לעשות שחזור מערכת במקום כל הפרוצדורה של למחוק-להתקין מחדש.. יש לי נקודת שחזור מלפני ההתקנה, השאלה היא האם זה יקח אותי לנקודה שלפני התקנת הדרייבר החדש? כלומר, האם זה ישחזר לי את הדרייבר?[בשביל להתקין את החדש היה צורך למחוק כליל את הקודם!] ועוד שאלה- נגיד ושיחקתי במשחק מסויים, והתקדמתי בו והעליתי את הדרגה ליותר גבוהה - האם לאחר השחזור הדבר יחזור ללפני ששיחקתי? תודה רבה לכל מי שעוזר, אבי.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  6. איך אפשר למחוק או לאתר את הסיסמה הזאת? http://www.up2me.co.il/v.php?file=44022681.jpeg

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. במחשב שלי אין כונן DVD, אז התקנתי ויסטא דרך הDeamon Toolz כמה שזה מצחיק, כן .. התקנתי אותו על כונן C, פתחתי מהויסטא החדש פרטישן חדש והתקנתי בו וסיסטא [כונן W] אני נמצא בויסטא של כונן W ורוצה למחוק את הווינדוס בכונן C [הויסטא הישן] אני מנסה את כל הדרים האפשריות אפילו ניסיתי format c גם del c ניסיתי פשוט הכל כל מה שאני לא עושה הוא אומר לי שאין לי גישה למחוק קבצים אלו השאלה היא: אני רוצה להפוך את כונן W לפריימרי [הכונן הראשי] ולפרמט את כונן C לגמרי, או שפשוט למחוק את כל הכוננים לגמרי ולהשאיר כונן אחד עם ויסטא [תחשבו על זה שאין לי כונן DVD ככה שזה צריך להתבצע דרך מעכרת הפעלה שתתמוך ב Daemon Tools].. אשמח לעזרה אני חייב אתכם!

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by Divine,

יש לי windows 2000 pro והוא לא מוכן לקרוא עברית כמו שצריך לדוגמא באיי סי קיו כל העברית חוץ מההודעות עצמן וההסטוריה זה גי'בריש נגיד אם מישהו רושם בפרטים בעברית אני לא רואה אני צריך עזרה להתקין עברית שתעבוד ניסיתי במאפייני שפה ומיקום להוסיף גופנים וזה פשוט לא עבד הוא העתיק קבצים ולא עשה כלום אם למישהו יש את הפתרון הוא יוערך מאד!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם , עקב בעיות במער' ההפעלה ,החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש . עליתי עם דיסק ההתקנה ובחרתי בפורמט מלא לכונן C . מד הפירמוט התקדם עד 100% ואז הופיעה הודעה : "setup was unable to format the partition the disk may be damaged" ניסיתי לפרמט גם דרך דיסקט עם FDISK ל-FAT32 ,אבל גם כאן הוא מגיע ל-100% ואז כשאני עושה ריסט ועולה עם דיסק XP ,יש אותה בעייה . ח"כ גם עליתי עם ERD COMANDER כדי לגבות חומר מ-C ל-D ,אבל בעלייה חוזרת עם ה-ERD הוא נותן הודעת שגיאה שהמחיצה פגומה ב-D (כנ"ל לאחר חיבור הדיסק כמשני במחשב אחר) . פתחתי גם מחשב לחבר מחדש כבלים ואיפוס ביוס עם סוללה . ניסיתי שוב להתקין דרך דיסק XP ושוב נתקע הודעת השגיאה בסוף הפירמוט. ביטלתי גם את מחיצת C דרך FDISK וב…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בעיה שהחלה לפני כמה ימים. משום מה, אני לא מתליח להיכנס לאתר הזה, ולפעמים לעוד כמה אתרים, אבל שאר האתרים (מאובטחים או לא) אני נכנס ללא בעיה. פשוט מקבל dns error - page cannot be displayed . יש לי ראוטר. אין תוכנת פיירוול ושל הווינדוס מזמן מנוטרל. האם מישהו נתקל בבעיה כזו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shmizan,

שלום חברה. אני על ווינדוס 7 בהתקנה די חדשה. לא שמתי לב לשום בעיות עם העברית עד שניסיתי להתעסק עם כתוביות ובספציפיות עם subtitle workshop. בגרסא החדשה ביותר (4) הכתוביות בעברית מופיעות בג'יבריש בלי אפשרות לסדר את זה. בגרסא 2.51 הצלחתי לראות עברית תקינה. כשאני פותח קובץ תרגום עם NOTEPAD אני מקבל ג'יבריש במקום עברית (ובXP יכלתי לראות את העברית). חלון WINRAR שהשם שלו בעברית מוצג כסימני שאלה. קובץ תרגום SRT בתוך קונטיינר MKV מוצג כג'יבריש בנגן המדיה במקום בעברית. צירפתי תמונות על מנת שתבינו על מה מדובר.. מישהו נתקל בזה בעבר? או יודע מה לעשות כדי לתקן? מדובר בדברים שפעלו רגיל לגמרי ב XP. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. זה קרה ב4 משחקי ילדים שניסיתי להתקין לאחותי ובכולם היתה הבעיה כשניסיתי להפעיל את ההתקנה או שזה קרה בהפעלה אוטומטית. אנא עזרו לי להבין מה הבעיה. כמו כן ניסיתי לשנות ב"תאימות" את מערכת ההפעלה וגם זה לא פעל. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by arik100,

אהלן בעת הפעלת שירות RDP הוא שואל אותך אם לסמן V על האופציה הזאת עכשיו אם אני מסמן V הוא לא נותן לי להתחבר. מדובר על רשת ביתית - WORKGROUP לא DOMAIN. לפי מה שהבנתי מדובר על אופציה שמשמשת רק למקומות - דומיין לצורך העניין - שיש בהם שרת שהוא יוצר בעצם את החיבור RDP בתור צד שלישי https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc732713.aspx תקנו אותי אם אני טועה..

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי! כאשר המחשב עולה,הוא לא ממשיך לטעינת וינדוס. כדי שימשיך הלאה לעלייתו ממש אני צריך ללחוץ F-1 להמשך או ליכנס לביוס DEL. אין שגיאה כלשהי על המסך. תודה!

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  15. אני מחפש דרך לצבוע להבליט או להוסיף הערות לקבצים ותיקיות שיעזור לי ויעשה לי סדר בקבצים. אם אפשר שזה יהיה בכל דרך שאשתמש בסייר עדיף (גם בהעלאת קבצים/שמירה וכל פעם שנפתח חלון סייר) אשמח לרעיונות תודה שכחתי להוסיף מדובר ב WIN 7

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. 2 סטיקים של קינגסטון, מערכת הפעלה 64 bit. להלן התמונה: http://img268.imageshack.us/i/79611728.jpg/ מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by שיקאגו,

אני צריך למפרט את הנייד דרך DISK ON KEY, איך אני עושה את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. כשאני נכנס לכונן D רואים רק קבצים במשקל כולל של 2 מגה (כולל קבצים מוסתרים)... איך אני יכול לראות את הקבצים שנמצאים בכונן D אבל לא רואים אותם? חשוב לציין שזה קרה אחרי שהרצתי GHOST וכנראה שה-GHOST עשה לי שכבה חדשה על השכבה של הקבצים שישבו שם...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי חברים, קניתי מחשב נייד של אסוס עם ווינדוס 8.1 לפני כמה ימים ורציתי לדעת אם יש איזשהי רשימה של אפליקציות ותכונות "safe to remove" מהווינדוס. תוכנות יישומים או תהליכים שפועלים ברקע ואני לא באמת אשתמש בהם מתישהו ואפשר למחוק\לעצור בלי בעיה.. אני יודע שבאנדרואיד יש רשימה של לפחות 30 יישומים שאפשר למחוק בלי בעיה.. השאלה אם גם בווינדוס.. תודה רבה חברים ושנה טובה!

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  20. לאחר הסרת הWINDOWS MASSENGER והתקנת MSN 5 במקומו, כשאני מנסה להפעיל את הסיוע מרחוק הוא רושם לי את הדבר הבא: "כדי להבטיח שהתכונות של סיוע מרחוק, שיתוף יישומים ולוח ציור יפעלו ב- MSN Messenger גירסה 5.0 ואילך, נא שדרג את Windows Messenger לגירסה 4.7 ואילך. כדי לגלות היכן ניתן למצוא את השדרוג, נא לחץ על תפריט עזרה לעיל, לחץ על הפקודה נושאי עזרה וערוך חיפוש באמצעות המילה "שדרוג"." האם יש דרך אחרת להפעיל את הסיוע מרחוק מהמחשב שלי למחשב למחשב רשת? אני פשוט מעוניין להשתמש בסיוע מרחוק במחשב הלקוח שלי ברשת ביתית של שני מחשבים אז איך אפשר לעשות זאת מבלי להתקין את ה4.7 חזרה?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by alonkl,

sorry for writing english i can't talk to you in hebrew i just bought Windowx XP x64 Edition and it's in english (also not hebrew enabled) can i install the hebrew MUI of 32 Bit On this operating system? thank you very much for patience

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  22. מאז שיש לי את הדיסק SATA2 החדש, הוא מופיע לי למטה ב TRAYBAR בתוך רשימת הדברים שניתנים לניתוק (כמו נגני MP3 וכו'), אך מכיוון שזה הדיסק הראשי שלי, אני מעוניין להסיר אותו מהרשימה, האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  23. התקנתי את הגירסא החדשה שיצאה אתמול Windows XP SP2 **צונזר** אין לדבר על Warez בפורומים! כשאני רוצה לעשות עדכון ל WINDOOWS דרך ה Windows Update אז הוא רושם לי את זה מה זה אומר ?.......... Windows Update cannot continue because a required service application is disabled. Windows Update requires the following services: Automatic Updates enables detection, downloading, and installation of critical updates for your computer. Background Intelligent Transfer Service (BITS) enables faster, restartable downloading of updates. Event Log logs Windows Update events for troubleshooting. To ensure that these services are enabled: 1. Click Start, and then click Run. 2. Type services.…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by chuny,

שלום לכולם אני יודע שנמאס לכם לשמוע על מסכים כחולים אבל אשמח אם תוכלו לעזור. אז ככה המחשב שלי בן חצי שנה ומאז שקיבלתי אותו היו לי בעיות של מסך כחול שקפץ לי פתאום כל 3 שבועות אבל זה נגמר כי זה היה קשור לכרטיס מסך וטפלתי בזה. בחודש האחרון אני מקבל מסכים כחולים עם הודעות שגיאה משתנות תוכנות קורסות לי, זת'ומרת הודעות שגיאה שבגללה התוכנות היו צריכות להסגר או שפשוט הם נסגרו ככה סתם. גם במהלך השימוש במחשב מופיע מסך שחור לשניה ושוב חוזר למצב רגיל. קראתי שיכול להיות שזה קשור לזיכרון הוירטואלי ושלא נעשה איחוי וצריך להחליף אותו. ועוד מצב מוזר. אם המחשב נתקע במסך כחול ואני עושה ריסט אז המחשב לא עולה ונתקע שניה אחרי שאני לוחץ ריסט. אבל אם אני מנתק את החיבור של המודם למחשב הוא עולה …

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by er0101,

איך אני מציג תכנים אלו: http://www.microsoft.com/israel/windowsmediacenter/center.aspx במקום התכנים האמריקאים שיש לי? ניסיתי לשנות 'איזור' לישראל בלוח בקרה ולא עזר

• 3 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.