Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום רכשתי לפטופ DELL וקיבלתי איתו WIN7 האם אני יכול להתקין את הוינדוס על מחשב נוסף שיש לי ? (נייח ולא DELL) אני מתכנן לרכוש מחשב נייח חדש וחבל לי לשלם 420 ש"ח על עוד מערכת הפעלה אם יש פתרונות נוספים אשמח לשמוע תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט דיסק קשיח דרך ניהול דיסקים רשום " אתמול " ולא קורה כלום נשאר ככה ולא זז , זה מעצבן למה זה ככה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, רכשתי לסבתי מחשב חדש והתקנתי בו מע' הפעלה WINDOWS 7 HOME PREMIUM. בעיה שצצה שלא חשבתי עליה היא - שהסבתא לא כ"כ טובה באנגלית. האם מישהו יודע איך ניתן לשנות את שפת ה WINDOWS לרוסית, ולהוסיף רוסית כשפת הקלדה? בתודה מראש, אופיר.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, היה לי קודם הפסקת חשמל של איזה 2 שניות, המחשב נכבה ונדלק ומאז אני מקבל מסך כחול. הווינדוס מתחיל להיטען ואחרי 10 שניות מוצג המסך הבא: ניסיתי להפעיל במצב בטוח וזה גם לא עולה :\ מה אפשר לעשות? * ניסיתי לנתק את כל ההתקנים שמחוברים למחשב..השארתי רק מקלדת/עכבר ומסך ועדיין יש את השגיאה תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון בעיה ישנה חזרה להופיע... באמצע העבודה עם עם המחשב הוא "קופא", אלא שחלק מהדברים ממשיכים לעבוד - למשל ה-WINAMP ממשיך לנגן, סרטוני פלאש וסרטים במדיה פלייר ממשיכים לרוץ וכו', אבל העכבר והמקלדת לא מגיבים. לפעמים זה נמשך כמה שניות ולפעמים צריך להפעיל מחדש. לפני כחודש החלפתי לוח אם בגלל שהמחשב היה נתקע בצורה דומה, אלא שאז הופיעו גם מסכים כחולים והודעות שגיאה. ניסיתי לפרמט, להחליף זיכרון ובסוף רק החלפת לוח האם פתרה את הבעיה... אבל עכשיו זה נראה שזה קורה שוב [למרות שבלי הודעות השגיאה]. ניסיתי לחפש שגיאות בכונן, לאחות, לסגור את כל התוכנות שפועלות ברקע... כלום לא עזר. המוזר הוא שהמחשב יכול להיתקע חמש דקות אחרי הפעלה מחדש או כמה שעות אחר כך, זה קורה פתאום :-\ …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם אני מנסה לבצע התקנה של חלונות אקס פי פרו על גבי התקנה קיימת. לאחר שהתחלתי את ההתקנה והתבקשתי להקליד את המספר סידורי (סימן שמתחילה להתבצע התקנה מהתקליטור) ולאחר המסך הראשון שמראה לי כמה זמן נדרש להתקנה מתבצע ריסט ועולה המסך הכחול של ההתקנה עם הודעה שעלי להכניס את התקליטור של הווינדוס עם חבילת השרות מס' 2 וללחוץ אנטר כמובן שהתקליטור בכונן , הקשה על אנטר מחזירה את ההודעה וגם פתיחה וסגירה של מגירת הכונן לא משנה את המצב אין אפשרות להמשיך בהתקנה (המחשב לא נתקע - רק כאילו לא מזהה את התקליטור) יש למישהו עצה?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, האם יש דרך לגלות מהי סיסמת המשתמש במחשב? שחכתי את הסיסמא שלי במחשב ואין לי מושג מה לעשות אז אני מפחד לכבות את המחשב... דרך הביוס אולי או כל דרך אחרת מישהו יודע? תודה.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן חברים ! קניתי את ה AMD 64BIT כמה כדאי להשיג ווינדוס 64 ?! - האם זה בכלל יצא לשוק כבר ?! (אין לי מושששג) מה זה יביא לי וכו' וכו' ? תודה רבה תום.
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום רב אשמח אם תוכלו לעזור לי עם הבעיה שיש לי התקנתי XP SP2 המחשב שלי חדש לגמרי (INTEL DUO CORE, 4 GB RAM, כרטיס מסך ATI 4850, דיסק קשיח של WD 500GB, לוח אם GIGABYTE אחד החדישים) בכל אופן כשאני מדליק את המחשב אז עולה לי הביוס ומייד אחריו "המסך השחור" של XP. הבעייה מתחילה שמייד לאחר מכן המסך הופך לשחור והמחשב מאתחל את עצמו מחדש. (זה קרה לי כמה פעמים כבר) בפעם השנייה שהמחשב מתחיל לעלות את הXP הוא עולה בסדר ונותן לי הודעה שהייתה שגיאה חמורה. למישהו יש רעיונות או טיפים איך אפשר להתגבר על העניין? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
טוב אנשים שאלה נוספת יש לי אליכם אז ככה אני משתמש באקספלור 6 ואתם יודעים אתה צופים בסרטונים באתרים כמו sport 5 וכו'. עכשיו משום מה אני לא שומע סאונד ועד לפני כמה ימים יכולתי לשמוע הכל טוב ויפה סרקתי תמחשב ואין שום וירוס. פתאום זה אין סאונד משהו מוזר ניסיתי אפילו למחוק תדרייבר של ה auido והתקנתי מחדש אבל זה לא עזר. לגבי codec יש לי את הכי עדכני נראה לי k-lite 3.60. אם למישהו יש מושג מה הבעיה אנא להגיב כי זמ מחרפן כי שאני רואה סרט במחשב יש סאונד והכל טוב אבל שאני צופה בסרטון באינטרנט אין לי סאונד לא משנה באיזה אתר. תודה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני ניכנס למנהל משימות לתהליכים....עכשיו יש תהליך שניקרא McShield.exe הוא תוקע לי את המחשב הוא תהליך של המערכת הCPU משתנה כל הזמן בין 10 ל90........מה אפשר לעשות מה זה בכלל התהליך הזה.........? תודה מראש לעוזרים.....
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האקספלורר נתקע כל הזמן, פותחים דף חדש, נתקע.. מעבירים מאנגלית לעברית, נתקע.. מה לעזאזל עושים? אני כבר מיואשת !! (ההודעה שזה נותן "אקספלורר ביצע פעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" או משהו כזה..) תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, סליחה על הבורות. יש ברשותי 2 מחשבים ניידים עם וינדוס 8.1 מקוריים. במחשב 1 יש לדוגמה כונן D (כונן גיבוי קבצים כמו תמונות וסרטים). מחשב 2 הוא בעצמם מחשב נייד חדש. אני רוצה להעביר כל מה שבמחשב מספר 1 (כל מה שבעצם בכונן D, שזה בעצם 60 גיגה) למחשב החדש מספר 2. איך אני עושה זאת בעזרת שיתוף קבצים ? אשמח לעזרה מפורטת, זה קצת דחוף תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז עד עכשיו היה לי X86 וזה עובד בסדר והכל אבל אני רוצה לבדוק את היכולות של המעבד שלי אז החלטתי ללכת על X64 ולחבר שלי יש גרסה כזאת והוא אמר שהוא ראה שיפור בשל כבערך 20 FPS בממוצע אז אמרתי למה לא ? אז אני רוצה לקנות ואני צריך עצות לפני שאני קונה מה הגרסה האחרונה של הSP לגרסה הנ"ל? מה ההבדלים בין הX64 לX86? האם רוב התוכנות והמשחקים ירוצו עליו?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
נפטרים מזה?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום הבעיה שלי היא שמהרגע שני מדליק את המחשב לוכח 8 דקות לעלות. גם אחרי שהמחשב עולה יש לי תקיעות קטנות וגדולות כל הזמן!!! המחשב אחרי פירמוט והתקנה חדשה של ווינדוס . בדקתי שכל הדריברים מעודכנים . גם הביוס מעודכן. מה ל ע ש ו ת ? ? ? ? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
היה לי SPYCRUSH במחשב (למי שלא יודע זה SPYWARE מעצבן ביותר שקשה רצח להיפטר ממנו) וניסיתי למחוק אותו עם מלא תוכנות ריגול שונות וגם עם אנטיוירוסים ושום דבר לא הצליח למחוק אותה לגמריי אז מצאתי אתר http://www.schrockinnovations.com/removespycrush.phpשמסביר איך להיפטר מהקרציה הזאת ע"י התוכנה הזאת smitRem.exe ולאחר שניסיתי להשתמש בה כל הWINDOWS קרס לי ולא היה מוכן לעלות בשום מצב (אפילו לא בSafe mode) פשוט בזמן העליה הוא היה מראה את המסך הכחול הידוע ועושה RESET, אז פשוט פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS מחדש ואז גילית שצצו בעיות חדשות: 1. לפני שהWINDOWS מתחיל לעלות מופיעים לי למטה הרבה פסים לבנים (סוג של תהליך שרץ) ורק אז הWINDOWS מתחיל לעלות - מה שמאריך את זמן העליה בכחצי דקה. 2…
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום במערכת מחשב בה יש 4 כוננים עם מערכת הפעלה Win 10 אני מעוניין שמערכת ההפעלה לא תוכל לגשת ל 2 כוננים באופן קבוע (לא קריאה ולא כתיבה). איך עושים זאת ? המטרה שלי להתקין 2 מערכות הפעלה של win 10 על דיסקים שונים ולכל מערכת הפעלה יהיו 2 כוננים בלבד (אחד SSD ואחד רגיל), וכל אחד ממערכות ההפעלה לא יוכל לגשת לזוג הכוננים השני. זה לטובת שימוש במחשב ע"י 2 משתמשים, במקום לעשות 2 משתמשים ב win 10. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה שבועות כתבתי פה הודעה על הודעה שעולה לי לפעמים בווינדוס שעוד 60 שניות יכבה המחשב. כמה אנשים ענו לי ואמרו לי שזה וירוס תולעת ואמרו לי לעשות חיפוש בפורום להודעות שנכתבו כבר. אני קראתי את ההודעות וניסיתי לחפש ב- Task Maseenger את התולעת ולא מצאתי... ואני לא יודע איך אפשר להוריד את התולעת בבקשה תרשמו לי את הפתרון שלכם פה, ושאני לא אצטרך לעשות חיפוש כי לא ממש הצלחתי לעשות לפי איך שמסבירים שם. תודה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לרשום בשורת ה-run כדי להגיע למקום בו אני בוחר איזה תוכנות יעלו לי עם ה-windows ואיזה לא? אני אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שבו יהיו את כל האפליקציות של ה-run
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום. אני כבר יומיים מנסה להתקין ווינדווס 10 במחשב של חבר אך משום מה ההתקנה נעצרת בחלון הסרביסים אחרי הגדרות חשבון (לא freeze פשוט לא עובר לצעד הבא בהתקנה) ולאחר כמה דקות הרקע של ההתקנה הופך סגול ועדיין לא מוצג כלום (הוספתי תמונות). הלוח: Gigabyte z77 d3h הוספתי למחשב Samsung evo 860 500gb חדש (לפני כן הייה ווינדווס 7 מותקן על הארד דיסק מכני שבזמן ההתקנה כרגע מפורמט ומנותק). באמת שכבר נגרמרו לי כל הרעיונות, הכנתי 3 התקנות על 3 dok שונים, החלפתי כבלי sata וחיבורים פיזיים, בביוס וידאתי שהקונטרולר הוא AHCI ולא IDE ועשיתי עידכון לביוס. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שיש אתר שבודק האים windows vista יפעל במחשב שלי אתם יכולים להביא לי אותו?תודה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי WIN VISTA ובמשחקים וגם בתוכנות מסויימות במקום לרשום לי באנגלית או בעברים הוא רושם סימני שאלה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ניסתי להתקין תוכנה מסויימת במחשב שלי והתקבלה לי הודעה שגיאה : manager.exe - Unable To Locate Component This application has failed to start because pos.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. עשיתי תיקון לREGISTRY אבל שום דבר לא עזר מזה יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-