Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
http://www.stardock.com/products/rightclick/
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
איך עושים שהמחשב יעלה האינטרנט יתחבר אוטומטית?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, שבועיים בערך מאז ההתקנה מחדש, וזה עדיין מעיק לי. התקנתי XP PRO (חוקית למהדרין!) בגרסה אנגלית, התקנתי את כל תוספי השפה העברית האפשריים ועדיין משום מה אני מקבל מיילים עם "?????" במקום עברית. בתוכנות מסוימות (ACDSEE, ICQ) אני מקבל גם "????" במקום השם העברי, כשמסנג'ר לדוגמא - הכל עובד פיקס. מה לא עשיתי נכון?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מישהו יודע למה? ואיך לבטל את זה? זה דיי משגע אותי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האם הויסטה הזה הוא 64ביט או 32? - נערך ע"י אחראי הפורום -
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב את הויסטה שהורדתי לדיסק DVD ולעשות ממנו BOOT כדי להתקינו.. איזה תוכנת צריבה אני צריך ואיך אני עושה את זה.. נ''ב יש לי nero7 ???
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
כשאני מעלה את הווידוס המחשב נותן לי איזה שגיאה בקשר ל REGISTRATION ואני לא יכול להיכנס למשתמש שלי... איך אני נכנס ל SAFEMODE???
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
טוב אז זאת הבעיה שלי: אחרי איזה שבועיים שלא נגעתי בוויסטה אצלי במחשב החלטתי להפעיל אותה בשביל לבדוק משהו... ובזמן שהיא נטענת בBOOT מופיע לי זה: http://img518.imageshack.us/my.php?image=19052007186kf8.jpg לא נגעתי בוויסטה כבר שבועיים ואף אחד אחר גם לא נגע בה, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אין לי שום ווירוס והHD בסדר גמור. ד"א יש לי גישה מלאה לכל הקבצים של וויסטה דרך הXP שגם מותקנת על אותו מחשב. שום מצב לא עובד בוויסטה, לא מצב בטוח ולא אף מצב. מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני משתמש באקספלורר 6, יש לי חלונות XP פרו עברית. לאחותי יש לה ילד וילדה, הם גולשים לאתרים בכל מקום. אני רוצה להיסתכל מסמך קובץ היסטוריה שילד\ה ביקרו כמה מקומות אתרים. באקספלורר 6 איפה זה נמצא לראות מסמך קובץ אתרים היסטוריה שהוא ביקר? אני לא יודע איפה זה נימצא. אני היסתכלתי בהגדרות באקספלורר 6 ולא מצאתי. אני לא מתכוון לקיצור דרך לחצן כפתור שנקרא "היסטוריה". אני מתכוון האם יש קובץ אחד קטן או גדול ששמור על אתרים שהילד ביקר מקומות באתרים או אקספלורר מאחסן כתובות אתרים שהילד ביקר באתרים. אני לא צריך תוספת תוכנה צד אחר זה עולה כסף וגם חינם,ולא מבין תוכנה אחרת. אני רוצה לדעת איפה מוחבא קובץ של אקספלורר 6 נימצא כתובות אתרים שהילד ביקר מכמה מקומות אתרים? זה מאוד חשוב ה…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מפעיל את הIE ובכל זאת הוא מופיעה כפועל (ראה תמונה). בנוסף מופיע לי הודעת סקריפט מדי פעם הוא שואל אם להפסיק את פעולת הסקריפט בגלל שהמחשב יכול לקרוס משו כזה...(אני אצלם את ההודעה ברגע שהיא תופיע שוב). עכשיו אני מנסה לסגור את היישומים שמוסומנים באדום והם חוזרים. מה לעשות? ??? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
משום מה, כשאני בא לעשות בתיקייה מסויימת בוינדוס סדר סמלים לפי, ואז השתנה, בתיקייה הזאת אין לי את האופציה הזאת. יש לי מלא אופציות של מוזיקה כמו: סוג, אמן, אלבום, מספר רצודה, משך זמן וכו'... אבל "השתנה" אין . בשאר התיקיות יש. למי שרוצה לדעת, באפשרויות תיקייה זה לא מסומן כתיקיית מוזיקה אלא כתיקיית מסמכים. אשמח אם למישהו יש פיתרון. בתודה מראש אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק של WINDOWS XP SP2, ורציתי לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדוס דרך הדיסק. אז שמתי אותו בכונן והפעלתי את המחשב, אך הוא עולה ונכנס לווינדוס בלי שיזהה את הדיסק ויתחיל בפירמוט\התקנת\תיקון ווינדוס. נכנסתי לביוס של המחשב (מחשב ישן..) ולא מצאתי דרך לקבוע BOOT FROM CD-ROM. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום ברצוני לדעת כיצד ניתן לשבור את מחסום ה 3 גיגה של חלונות XP.אני עובד עם 3 תוכנות בו זמנית ואני רוצה להתקין 4 גיגה על המחשב. הבנתי ש 64 ביט תומכת אבל אני לא רוצה לפרמט כי הכל עובד חלק.יש פיתרון אחר?? התקנת ויסטה לא ממש קורצת לי וטוב לי עם מה שיש. אני רוצה מערכת שלא תיקח משאבים אלה תדע לנצל אותם כראוי. תודה רבה על העצות ויום טוב לכולם.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד אני הופך את הממשק של VISTA לממשק הAero- ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לגשת לאיזהשו נתיב ברשת דרך כונן ממופה ה Explorer קורס וזורק הודעת שגיאה (כל פעם הודעה אחרת). הוא קורס בערך שאני מגיע לרמה השישית של התיקייה, כלומר כאשר אני נכנס לשש תיקיות. Application popup: explorer.exe - Application Error : The instruction at "0x7c91888f" referenced memory at "0x072ba098". The memory could not be "read". Application popup: Explorer.EXE - Application Error : The instruction at "0x7c9106c3" referenced memory at "0x0056005a". The memory could not be "written". Application popup: explorer.exe - Application Error : The instruction at "0x7c9111de" referenced memory at "0x0065004c". The memory could not be "read". Application popup: Explore…
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
פשוט לרשום בגוגל את העניין ולהוריד את ה-dll הזה מחדש? איך לעזעאל זה פתאום נמחק לי? יש סיכון מסויים בלהוסיף Dll מאתר כזה או אחר? יש אתר "אמין" ל-Dllים? לאן אני בכלל מוסיף את זה? לילה טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
נכון שיש לכם סתם דוגמא תקובץ WINZIP ואם לא מותקנת אצלכם התוכנת קיבוץ WINZIP אז הוא פותח לכם חלון באיזה תוכנה אתם רוצים לפתוח את הקובץ? ואז אתם מסמנים אז ככה יש לי בכונן אני לוחץ פעמים הוא שואל אותי באיזה תוכנה אתה רוצה לפתוח אני מזמן לו internet explorer וזה פותח תכונן רגיל הבעיה שאן שמה תאפשרות לסמן בוי תמיד תפתח כאלו בתוכנה זאת כמו שבדרך כלל יש זה כאלו חסום כזה ואי אפשר ללחוץ על זה אני פעם ראשונה רואה בעיה כזאת ניסיתי להתקין מחדש ת WINDOWS על ה WINDOWS הקיים ולא הצלחתי חשבתי לפרמט מחדש ולהתקין אבל אם למשהו יש אולי פתרון שיכול לחסוך לי תניסיון פירמוט כי האמתי שאני לא בטוח שגם זה יעזור תודה רבה רבה לעוזרים זה מאוד חשוב לי! תודה
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
טוב אני ממש לא ידעתי איפה לשים את זה וזאת גם בעיה קטנה מאוד כי היא לא ממש מפריעה לתפקוד אבל אני מצליח לתקן אותה רק אם אני מפעיל מחדש את המחשב.. וגם אין לי מושג איך היא קוראת.. פתאום אני בודק שם וזה מה שרואים.. בהתחלה זה בסדר. הנה תיאור בתמונה: הסמן היה על הווינאמפ.. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אשר עובדים ברשת על שני המחשבים מותקן xp serves paek 2 הרשת פועלת וניתן להכנס לדיסק הקשיח וכו' של המחשבים מן המחשבים השניים כאשר אני מפעיל את הremote אני כותב את השם של המחשב השני ברשת (אליו אני רוצה להכנס) ומופיע לי חלון שדורש שם משתמש וסיסמא באף מחשב אין סיסמא ואני לא יודע על איזה שם משתמש מדובר בקיצור צריך עזרה בהפעלת remote desktop בין 2 מחשבים תןדה לכול העוזרים ski_farm
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ואם כן בכמה יותר?. למה יש לי X64 והוא לא נותן כלום במשחקים וחשבתי אולי זה משתמש ביותר זיכרון של המחשב מ32 . ולכן אני יעדיף להתקין 32
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
כברי כשבוע שהמחשב עולה לאט לאחר ההדלקה מחדש שלו. כלומר אם אניי מכניס את המחשב למצב שינה ומדליק אותו -תיקתק נדלק אם אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו, הוא נכנס לווינדוס מראה לי את התמונה של המסך [איזה 2 מלאכיות ...] ואז אני צריך לחכות כמעט דקה ולא קורה כלום,רואים רק מסך חלק, אחרי דקה המחשב מתחיל להעלות את האייקונים ,אנטי וירוס וכו' ומוכן לשימוש. מה אפשר לעשות כדי לזרז את התהליך ומה יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. אני עובד על לפטופ שבו מותקנת מערכת ההפעלה Windows XP. לאחרונה נתקלתי בבעיה, שאחרי שהמחשב חוזר מ-Hibernation האינטרנט אקספלורר לא עובד (לא מתחבר לאתרים). מישהו יודע מה הסיבה לבעיה זו ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדפדפן של הויסטה כל כמה זמן הוא פשוט נתקע טוען משהו ונסגר... התקנתי מקסטון גם עדיין יש את הבעיה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מחשב שמותקנת עליו מערכת הפעלה XP , כמה מקום פנוי צריך שיהיה במינימום?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כ.רשת: Cnet pro200 pci fast ethernet adapter שעשיתי בדיקה לראות אם אני יכול להתקין ויסטה אז האשף אמר שהויסטה לא יכיר לי את הכ.רשת. רציתי לדעת עם יש דריברים שתומכים בכ.רשת הזה לויסטה?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-