עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום.. יש לי בעיה מוזרה אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה אבל... נגיד שאני מוריד משחק מהאקספלורר זה גם קורה... הקבצים נפתחים לי בדיילי של 2 שניות.... כאילו יש תגלגלת הזאת שהיא חושבת 2 שניות ואז נפתח הקובץ... ושהמחשב לא עושה כלום אז הוא פותח לי ישר תקובץ.. זה אמור להיות ככה הדבר הזה?

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by WarMachine,

יש לי בעיה מוזרה ב-boot והיא מתרחשת מאז שהקכבתי את המחשב, פשוט לא התייחסתי אליה יותר מדי ועכשיו קיבלתי עליה עצבים אז הגיע הזמן לראות איך פותרים אותה. בכל מקרה את הלוח אם שלי אפשר לראות במפרט, אני מדליק את המחשב(או עושה ריסט, לא קריטי)הכל עולה יפה, מזהה מעבד ,זכרון, הארדיסקים, מנסה לאתחל מCD ואם אין דיסק של אקספי או כל bootable דיסק אחר אז המחשב פשוט לא עולה. אז כמובן שאני מאתחל את המחשב כל פעם יש דיסק של XP בפנים ,זה לא כזה עניין , אבל זה ממש מעצבן, מה גם שאין לי מושג מה גורם לבעיה. הסדר בboot הוא על Floppy-->CDROM--->Hard Disk ככה שלפי ההגיון אם הוא לא מוצא דיסק בכונן דיסקים הוא פשוט אמור לטעון רגיל מההארד דיסק(כמו כל מחשב אחר מן הסתם) יש לי 5 כוננים קשיחים מחוברים…

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by liran2003,

הווידנוס לא עולה ובכונן של הווינדוס יש קבצים חשובים. איך אפשר לגבות את הקבצים שבכונן(להעביר אותם לכונן אחר)? האם יש דרך? חוץ מלהעביר את ה-hd למחשב אחר..

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by 114508534,

פתאום האקספלורר הפסיק להיפתח , ניסיתי כמה פעמים ולא נפתח, עשיתי רסטארט ולא עולה עדיין , הכוונה כמובן לאינטרנט אקספלורר הדפדפן . תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  5. שלום! רכשתי מחשב Notebook wind של MSI ורציתי לדעת איך אני יכול להתקין ווינדוס מחדש כי יש בעיה שאין במחשב CD אלא רק כניסות USB לכן רציתי לדעת אם יש איזו דרך לבצע התקנה נקיה של חלונות בדרך כלשהי או דרך USB תודה רבה על העזרה רועי

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by yisdeyo,

כל פעם שאני מחבה את המחשב חלונות עושה עידכון של אותם 4 כדכונים כל פעם איך אני מטפל בבעיה ומהי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אז ככה, סוף החודש אני מביא מחשב חדש ב TMS. עכשיו החלטתי לעזוב את WIN XP SP2 הפרוץ שלי (מעולם לא קניתי מערכת הפעלה), ועכשיו אני שוקל אם לקנות OEM (לא שדרוג) של 8, ויש לזה הרבה יתרונות: - אני יכול לשדרג את מערכת ההפעלה, כולל SP בלי לדאוג מעידכונים (ברגע שיש SP חדש המשחקים לא עובדים אם אין לך אותה, ככה שזה חשוב לי). - לא לדאוג שהמערכת תחסם פתאום. - מגיע 32/64 ביט וגם עברית/אנגלית. שוב, אין לי בעיה לשלם 450 פעם אחת ולדעת שאני מסודר לכמה שנים, והנה 2 הבעיות: 1. כמה שנים?? פתאום אני רואה דיבורים על win blue, אין לי זמן לחכות קרוב לשנה בשביל לקנות אותה, ואני לא רוצה לקנות 8 ב 450 שקל ועוד פחות משנה לקנות שוב מערכת הפעלה ב 400, זה לא הגיוני (למרות שעדכון מערכת הפעלה עולה 10…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by zeroone,

שלום מערכת ההפעלה WINDOWS XP PRO ?SP1 א. פתאום העכבר אצלי מתחיל להשתולל (הסמן) לכל עבר. וירוס? בעיה מוכרת? ב. איך אני גורם לחלונות XP PRO?SP1ל הראות לי קבצי מערכת דוגמת COMMAND.COM ושאר הקבצים בשורש של C.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by ToMuSH,

אני רץ על Windows XP SP3 ואני רוצה לאחזר את ה- CD-KEY שכרגע מערכת ההפעלה מותקנת איתו כי איבדתי אותו איך אני עושה את זה? תוכנה? דרך הווינדוס? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by itaigol90,

ערב טוב אין לי בעיה לראות באינטרנט סרטונים באתרים כמו youtube, google video וכו', זה עובד לי מצוין. אבל באתרים כמו sport5.co.il או one.co.il או keshet-tv.co.il אני לא מצליח לראות. למי שמכיר את האתרים האלו שהזכרתי, יש בהם כאלה כתבות וידאו עם סרטונים שאפשר לראות דרך הדפדפן. למי שלא מכיר, הנה דוגמא: ערוץ הספורט - http://www.sport5.co.il/lobbyvideo.aspx?FolderID=59&docID=10550〈=he וואן - http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=80988&bz=8 קשת - http://www.keshet-tv.com/nightclub/lobbyvideo.aspx פעם כל הסרטונים האלו עבדו לי, אבל לפני חודשיים בערך היה לי איזה וירוס וכמה בעיות במחשב, אז התחלתי לעבוד עם פיירוול של Zone Alarm ועוד כל מיני תוכנות כמו Windows Defend…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by Kazuma,

רציתי לדעת לגבי טכנולוגיית ה Aero ו ה 3D בווינדוס וויסטה, החלונות השקופים וכל האפקטים. האם אני אתרגל לזה ואשתמש קבוע ברגע שאקבל את המחשב החדש או שאני אמצא את עצמי חוזר לתצוגה רגילה מהר מאוד?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by davido,

יש לי נייד עם ביצועים נחמדים ולמרות שלא עולות הרבה תוכנות לוקח לו כמעט 2 דק' לעלות אז החלטתי לפרמט אותו ולהתין מערכת הפעלה חדשה יש המלצות למשהו שעולה מהר? מפרט: מעבד T7100 NVIDIA 8400G זיכרון 2G וזה הדברים החשובים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by elad76,

התקנתי את WINDOWS PRO SP2 פעמיים..פעם אחת על הקודם ופעם שניה פירמטתי את C והתקנתי אותו עליו.עכשיו אני אחרי הפירמוט ואחרי ההתקנה.. יש לי את 1900GT והתקנתי את הדרייבר האחרון שלו 6.8. אני מנסה להיכנס למשחקים שתומכים בDX9 ומופיעים לי שגיאות.. התקנתי את הDX9 אבל שהוא מתקין הוא עושה את זה לשניה.. מה לעשות?? נגיד WINNING ELEVEN 9 עובד לי אבל COD2 וMOST WANTED לא... אפשר אולי קישור להורדת הדרייברים הכי עדכניים למחשב שלי...?.

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by BURTON,

יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב ואחת מהן היא הדיפולט כלומר בעליה של המחשב היא מסומנת וכתוב שתוך כמה שניות אם אני לא אבחר אחרת היא תעלה השאלה שלי היא איך אני מחליף ביניהן שהמערכת הפעלה השניה תיהיה הדיפולט??

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by alonz1,

אני מקווה שזה המקום בשביל בעיות כאלה המערכת הפעלה שלי היא XP ואני משתמש במחשב לבד , זאת אומרת שיש רק משתמש אחד. כשאני מפעיל את המחשב במקום להיכנס אוטומטית לווינדוס הוא מעלה לי תפריט בחירה בין המשתמשים אבל יש רק משתמש אחד לבחור אני רוצה שהוא יעלה לי אוטומטית , מה לעשות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lior2201,

מישהו יכול לומר לי בקשה איך מסירים SP3 וחוזרים לSP2?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  17. Started by chenc,

שלום שמי חן וברשותי מחשב עם WIN XP SP2. בעבר הותקן בטעות כעדכון Windows Genuine Advantage Tool, שכנראה לא אפשר לי להשתמש בכונני הCD (הם פשוט נעלמו מהמחשב שלי ובDevice Manager הופיעו כתקולי דרייברים). WGA הוסר, והכוננים חזרו להופיע. עד אתמול - שהם שוב נעלמו, הדרייברים דווקא בסדר בDM רק שהכוננים מופיעים עם ! WGA לא והתקן בשנית אגב עכשיו - םשוט אין לי מושג מה עוד יכל לגרום לכוננים להיעלם. למישהו יש רעיון / פתרון? אשמח לקבל כל עזרה...

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  18. -כותרת- הדיסק הוא דיסק BOOT כמובן (נוסה בהצלחה כבר הרבה פעמים) מה עושים ? הדיסק CD מוגדר כעדיפות ראשונה בבאיוס..

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by פולי הקנטאור,

windows defender טוען שאני משמש ב"ספקים אחרים של אנטי וירוס" אך אין לי שום תוכנת אנטי וירוס על המחשב חוץ ממנו. כל פעם שאני מנסה לראות מי הספקי אנטי וירוס במחשב אני רואה שהוא הספק. יש איזו דרך לפתור את זה? תודה רבה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by OpenCan,

אני ניסתי להתקין אותה עם הדיסק של XP (כמו שמצויין באתר הרישמי של XEROX), והוא רושם לי את השגיאה בתמונה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by dyn,

שלום לכולם, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש ועדיין יש לי התלבטות קשה מאוד האם כדאי לקנו את Windows Vista Ultimate 64 Bit. הבנתי שכרגע המע' לא מושלמת ועדיין יש איתה בעיות אבל הבנתי שיצא sp1 שתיקן הרבה דברים. את המחשב אני הולך לקנות מ sky pc ושמה לא המליצו על vista Ultimate 64 bit ואמרו לי שעדיף את ה 32 bit, כי אני אצטרך דרייברים מעודכנים ל 64 ביט וגם הרבה דברים לא יעבדו לי בו. לסיכום אני רוצה לשאול אותכם: מה עדיף להתקדם כבר ולעבור ל vista או להישאר עם ה xp? אני מבחינתי כגיימר חושב שעדיף לעבור ל vista בגלל ה DX10. מצורפת תמונה של המפרט שלי למטה. אודה לכם על עזרתכם [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  22. Started by cd73,

שלום רב: יש לי מערכת הפעלה מסוג win 2003 server . אני רוצה להתקין תוכנת אנטי ווירוס טובה, מי יכול להמליץ לי על אנטי ווירוס על מנת שאוכל להתקין על הסרבר בהקדם. אודה לכם על תשובתכם בהקדם

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  23. הי, התקנתי XP SP3 ואחריו במחיצה אחרת Vista Ultimate. כשאני ב XP,כל פעם שאני מנסה לפתוח או לבדוק קובץ בתיקייה במחיצה נייטרלית (תיקיית קבצי התקנה למשל) אני מקבל הודעת שגיאה Explorer-application error, עם שגיאת זכרון...memory reference )7XoX000 והחלון נסגר. שמתי לב שזה קורה בעיקר , אם לא רק, בקבצים שיצרתי או הורדתי בויסטה, ושאני מנסה לגשת אליהם ב XP. אפילו להעתיק את הקובץ למקום אחר הוא לא נותן לי... מה עושים (חוץ מלפרמט?) תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by 3d7,

יש לי Windows Vista Ultimate x64. הקצאתי למחיצה של ויסטה 34GB. אחרי התקנה נקייה, ויסטה תפס בערך 12GB. אחרי התקנה של כל התוכנות במחשב, המחיצה של ויסטה תפסה בערך 20GB. עכשיו, פתאום אני שם לב שהמחיצה של ויסטה צבועה באדום, ונשאר לי שם רק 1.33GB. Windows תופס 21.9GB. Program Files תופס 762MB. Program Files (x86) תופס 3.02GB. Users תופס 2.19GB. pagefile.sys תופס 2GB. hiberfil.sys תופס 3.99GB - בשביל מה אני צריך את הקובץ הזה? אני לא משתמש לא ב-Hibernate ולא ב-Sleep (ביטלתי את השימוש בהם בכל מקום שמצאתי). איך אני נפטר מה-4GB האלה שהוא תופס? יש בתיקייה של Windows איזשהו זבל שאני יכול למחוק (לא סרביסים מיותרים, אלא temp)?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by DjMorpheu5,

אני נגיד רוצה לכתוב בעברית ב- notepad , אז זה כותב בעברית, כי יש לי עברית אבל אחרי שאני לוחץ שמור, אז זה מראה את זה : http://img39.imageshack.us/img39/6471/76433155.jpg אחרכך אני עושה אוקי ושומר, ואז כשאני פותח את מה ששמרתי, זה מה שמראה : http://img29.imageshack.us/img29/9803/36885901.jpg ויש גם כמה אפליקציות שמראות כל מיני סימנים במקום עברית[br]פורסם בתאריך: 26.08.2009 בשעה 22:41:19 לא משנה... זה כבר הסתדר לי.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.