Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
ואם כן מה צריך לרשום? ההתקנה לא עולה כשאני עושה BOOT מה-CD.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי..מישהו נתקל פעם בבעיה הזאת שאולי יוכל לעזור לי..? כשאני מנסה לכתוב בעיברית בתוך החלונות של אקספלורר אני מקבל גיבריש..החלונות שבתוך הדפדפן, לא שורת הכתובת.!! ניסיתי כל מיני דברים ושום דבר לא מצליח..יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות Windows Vista... ראיתי גרסאות 64 ביט, וגם 86? לא ראיתי 32, אבל אני מניח שיש. כמה שאלות: 1. מה ההבדלים ביניהם. 2. למה כדאי אחת ולא השנייה (יתרונות וחסרונות של כל אחת) 3. האם צריך להתאים חומרה מסויימת לכל גרסא (מעבד?) 4. יש מצב שתוכנות (או משחקים) מסויימות לא תומכות בגרסא אחת ובשנייה כן? בעקרון המחשב שלי מיועד למשחקים, וגם עבודה עם Cubase SX3 ועריכת סאונד, אבל רק כתחביב. לקראת סוף הקיץ אני מתכוון לעשות שדרוג מקיף, הן לגיימינג והן לחומרת סאונד... אם זה אומר משהו. תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה השבוע התקנתי ויסטה תוך כדי ההתקנה פתאום עולה לי איזה שגיאה שאומרת שאי אפשר להעתיק קבצים או משהו כזה .. מישהו יודע אולי מה הבעיה? או שאולי זה קרה למישהו ?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בנוסף לשגיאה יש גם 2 ישומי אקספורר שלא ניתן לסגור (אני סוגר הם חוזרים) שמנצלים הרבה משאבים. אשמח לעזרה בתיקון הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
בכל מיני תוכנות למשל כמו nvidia , זה אמור להיות בעברית אבל רשום סימני שאלה , מה צריך לעשות כדי שלא יהיה סימני שאלה תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כשאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב הוא נתקע על "שומר את ההגדרות" אגב מחשב חדש מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד אני הופך את החלונות בוינדוס ויסטה ל-windows flip 3D ?
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אז ככה התחלתי לפרמט תמחשב ובטעות בהתקנה ששאל אותי איזה שפה אני רוצה סימנתי גם את האפשרות של east languages אחרי שזה מגיע לקטע שזה מתקין את הווינדוס קופצץ לי הודעה שמחפשת את הFILE ניסיתי לחפש אותו בדיסק בתיקייה i386 ולא מצאתי את הFiLE שהם ביקשו וזה גם לא נותן לי להמשיך את ההתקנה בלי זה , וכשאני מנסה לעשות ריסט זה חוזר לי להתקנה . אז חברה מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך אני יוצא מההתקנה בכלל וכשאני יעשה ריסט זה לא יחזור לי להתקנה?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מחשב ברכב שלי. הבנתי שיש בעיות עם הרדיסקים שמותקנים במכונית (קריסות אחרי תקופה קצרה), אפילו כשמדובר על הרדיסקים ניידים. האם ניתן להתקין על Disk On Key בגודל 8GB מערכת הפעלה כלשהי? האם ניתן בכלל לעשות זאת? אם כן, אפשר לקנות שני USB ולהשתמש בהם במקום הרדיסק? כלומר אחד מערכת הפעלה והשני תוכנות ושירים. אם למישהו באתר יש ניסיון בנושא אשמח למידע נוסף (גם בנושא ההתקנה של המחשב במרכב וגם על התקנת מערכת הפעלה ב- USB) תודה, אלעד
-
- 28 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום! קראתי את המדריך ורציתי לדעת אם אני יכול להוסיף את SP2 לדיסק שדרוג של וינדוס XP עם SP1? תיהיה בעייה בגלל שזה דיסק שדרוג?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום רב, מחשב נייד של acer שמותקן עליו Windows XP HOME SP2 בעברית. כשנכנסים ל- Windows צריכים להזין סיסמא. יש לי גישה אל המחשב, אני עובד עליו לא מעט. האם יש אפשרות לגלות מהי הסיסמא הקיימת? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה דחופה! האם WINDOWS HOME EDITION הוא 32BIT או ?64BIT ואם יכול להיות שניהם אז איך אני אדע מה שלי??
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
ההודעה שאני מקבל ADWARE:WIN32/WHENU.SAVENOW מה זה אומר, אני אמור להסיר את זה ?
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חבר שלי ניתקע....המחשב שלו עולה עד הקטע שהוא מגיע לטעינת XP ואז זהו הוא לא זז משם יותר...מחשב סופר על ככה שאין בעיה עם המחשב...הוא עורך ווידאו. וגם DJ..הווינדוס פתאום לא עולה לא והוא מכניס את הדיסק פירמוט והוא לא מגיב ולא כלום....יש דרך לפרמט? זה קצת דחוף
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום,אני משום מה לא מצליח לעדכן את הויסטה שלי. אני מצליח רק לאחר שאני מחזיר לפעולה את ההתרעות המעצבנות של המערכת.אבל אי אפשר לעבוד ככה. לא מזמן פירמטתי את המחשב ואף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת. אני מוסיף כמובן תצלום מסך של הבעיה. מישהו יודע,יכול לעזור תודה מראש http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=4085&sdi=phithawra
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מיקרוסופט עוד לא הספיקה להוציא DX 9.0L וכבר יוצאים כל מיני גרסאות "פרוצות" של DX10? במקרה מצאתי את הקובץ הנ"ל ברשת: http://depositfiles.com/en/files/894026 הקובץ לא נבדק על-ידי, ואין עליו הרבה מידע ברשת ולכן אני לא מומלץ להתקין את זה כלל, פתחתי את הנושא בכדי ליידע ולדון בו.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני לוחץ את הקישור של הרדיו או של התחנת טלווזיה האקספלורר נתקע
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוחק איזה שהי תוכנה או משחק התיקייה נשארת והיא ריקה, יש מצב שהיא תימחק כולה אוטומטית?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יותר מה 5 גגה כי זה לא הגיוני אחריי פירמוט ...זה תפס לי כל כך הרבה מקום פנויי
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
עריכה: השאלה שונתה כי הקודמת נענתה... קראתי את המדריך להוספת SP2 לדיסק XP אבל לא ממש הבנתי... יש לי XP בעיברית (חוקי יש לציין..קיבלנו מהעבודה של אמא פעם במחיר ממש זול) אבל אין לו אפילו SP1 ממש רק כשיצא הXP אבל בעיברית והמדריך מיתייחס לאנגלית וגם לא ממש הבנתי מה לעשות... אני צריך להעתיק את הדיסק של הXP למחשב שלי להוריד את הSP2 ולהוסיף (באיזשהי צורה--אם תוכלו להסביר) ואז לצרוב בתוכנה נרו בIMAG? או איזה פורמט אחר? פשוט אני רוצה לפרמט את המחשב של אחים שלי ואני רוצה להתקין הכול ביחד ולא לחכות עוד הפעם ולהוריד SP2 שוב וכול זה... אם תוכלו להסביר תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי מצלמת sony שאני מחבר ב- usb למחשב והוא מזהה אותה. בד"כ כשהייתי מחבר אותה למחשב היה ניפתח לי חלון ששם הייתי בוחר להשתמש ב- microsoft camera and scanners אבל לאחרונה לא ניפתח לי שום חלון. גם כשאני עומד על ה"כונן" של המצלמה והולך למאפיינים ול- auto play ומגדיר שתמיד זה יפתח דרך ה- microsoft camera זה לא עוזר וההגדרות חוזרות בחלון של ה- auto play ל- music files. האם ניתן לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קיים של 120GB מחולק ל: C - 15GB D - 95GB על C כמובן מותקן XP וגם על D יש קבצים. - האם ניתן להגדיל את C על חשבון D בלי לפגוע בנתונים? - כיצד מומלץ לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב אחד שני משתמשים איך אני יכול לבטל את הגלישה בתוכנות הנ"ל לאחד המשתמשים?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-