Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעייה כנראה HOME לא מזהה SATA ואין לי כונן A: האם אני יוריד SP3 ל XP ויכין דיסק NLITE זה יעבוד? אני יכול לעשות DVD BOOT במקום CD BOOT ?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום. לא יודע אם זה הפורום המתאים. קראתי פעם באחד הפורומים, כי עדיף להתקין את CS3 (ופרמייר בפרט) בדיסק אחר מאשר מערכת ההפעלה. אשמח אם מישהו ידע לענות לי: 1. זה נכון ? 2. למה? 3. האם זה צריך להיות דיסק פיזי אחר? או מספיק PARTITION אחר?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי שני HD-ים. על אחד מותקן XP ועל השני VISTA. (ב BOOT אני יכול להפעיל את איזה מערכת שאני רוצה) אני צריך להחזיר את ה HD עם ה VISTA לחבר אז קניתי HD חדש ואני רוצה להתקין VISTA עליו. השאלה שלי איך הכי כדאי לעשות את זה? (אני לא רוצה לראות 3 מערכות הפעלה ב BOOT) תודה.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את הקונן ל SSD , איך אני מתקין עליו WIN 10 ? (כיום יש לי WIN 10 על קונן רגיל) תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב שמעו עד עכשיו היה לי על הנייד 32 ביט XP אבל כתוב לי 64bit Support אז רציתי לנסות את הXP 64 ביט.. אחרי שהתקנתי הכל עשיתי דרייברים אבל שמתי לב שהחלונות שאני מזיז אותם זזים בצורה איטית ביותר! שמתי לב שהוא לא זיהה את הכרטיס מסך שלי שהוא Nvidia Geforce 8400M GS 256 MB והוא עובד על משהו דפוק כזה שיש לו רק 14 מגה ובגלל זה זה איטי.. איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות (כן לקנות... ) win xp home,להתקין אותה על המחשב הנוכחי וגם על המחשב החדש שמתכוון לקנות מתישהו. זכור לי משהו על הגבלה של ווינדוס לגביי מספר הפעמים שאפשר להתקין אותה על מחשבים שונים. מישהו יכול להזכיר לי במה בדיוק מדובר? ושאלה טיפה לא קשורה אבל בכל זאת, בחנות ממנה אקנה את המחשב החדש יסכימו להתקין לי את מערכת ההפעלה למרות שלא נקנתה אצלהם? תודה
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנושא התקנה של XP וויסטה על אותה מערכת. יש לי מחשב חדש יחסית ובו יש 2 כוננים 1 של 160 GB והשני של 250 GB, אני מעוניין להתקין יחד את XP ואת ויסטה (אני לא מתקין רק ויסטה כי עדיין אין דרייברים לכל החומרה שלי - מדפסת HP לדוגנא). 1. האם אפשר להקצות Partition מסויים שיהיה משותף לשתי המערכות ? (הכוונה היא לנהל תיקית My Document אחת משותפת) והאם זה ממולץ ? 2. איך אפשר לקבוע העדפת אפשרויות במסך המעצבן הזה ששעולה עם המחשב ונותן 30 שניות לבחור שלא להיכנס לויסטה ? האם ניתן לערוך את האפשרויות ? 3. כיצד אתם ממליצים לי לחלק את נפח האחסון ? הערה : ניסיתי כבר את ההתקנה הזו בגרסת הבטא של ויסטה.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הרכבתי היום מחשב חדש (לוח אפוקס 8RDA3+) יחד עם כונן SATA של WD 80GB, עכשיו הכל מחובר נכון והכונן מזוהה ע"י המחשב, אבל שאני מנסה להתקין עליו WINDOWS XP (הגירסא החדשה של הSERVICE PACK 2 - אם זה קשור), ההתקנה אומרת לי שהיא לא מזהה HD ויוצאת. פיספתי משהו בתהליך? באג ידוע? PLZ HELP!
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ניתן להתקין אופיס 2007 על מערכת הפעלה XP? תודה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו שיש מדריך ליצור ולצרוב דיסק עם XP+SP2 אז אולי מישהו יודע איך להוסיף לXP עברית ואז לצרוב את זה שזה כבר XP ישר בעברית ויש לי את הדיסק Windows XP Multilingual User Interface Pack אם מישהו יודע זה יעזור לי מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 7 x64 ultimate. רציתי לדעת איך אני יכול להתקין בנוסף למערכת הפעלה הזו, windows 7 32 bit או windows xp. האם זה אפשרי? איך עושים את זה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
באתי להתקין WIN7 על המחשב (מפורמט מתוקתק והכול) והוא עושה לי כמו שצריך בהתחלה "LOADING FILES" וזה ואז עושה STARTING WINDOWS (כל זה בהתקנה) ואז הוא מראה לי את ההודעה הזאת: איך אני פותר את זה?יש בעיה בדיסק עצמו?אולי ב-BIOS? מחכה לתשובה, ניב.
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום כרגע מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה WIN XP. אני מעוניין במדריך אייך ניתן להתקין מערכת הפעלה נוספת(WIN 7) והבחירה בין איזה מערכת הפעלה תעלה לשימוש ! בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי דיסק boot של וינדוס 7 בדקתי אותו במחשב אחד והוא תקין במחשב הנוכחי שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא טוען את הדיסק ופשוט נתקע במסך starting windows רגע לפני שאמור להופיע התקנה של וינדוס 7 החלפתי כבל sata ואין שינוי תודה
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
איך אני מתקין ווינדוס 98 תחת ווינדוס XP בלי לדפוק את ה-BOOT של XP ?? בכדי שיהיו לי 2 מערכות הפעלה...98 זה בשביל הילד...קומפי
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
נמחקה לי מערכת ההפעלה ולפני קניית מחשב אז לבינתיים קיבלתי דיסק התקנה חוקי של XP מקרוב משפחה. הוא ביקש ממני להחזיר לו אחרי ההתקנה ולא לעשות עותק. בכל מקרה רציתי לשאול לידע כללי מה קורה כאשר אותו עותק מקורי מותקן על כמה מחשבים ? האם מייקרוסופט מזהים את זה? בכל מקרה אולי הגיע הזמן לרכוש עותק מקרוי משלי.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. נפל לידי מחשב נייד בן כ 5 שנים במצב טוב למדי שנרכש יחד עם מערכת הפעלה מקורית (XP) מחנות למוצרי חשמל. הבעיה העיקרית שהוא מפורמט, ואין לי את הדיסק המקורי של הוינדוס שמותקן עליו ואין דרך להשיג אחד כזה. כמובן שישנה מדבקה עם הקוד שמודבקת בתחתית. ניסיתי לחפש תשובות באתר של מייקרוסופט, אך ללא הועיל. אשמח לקבל עזרה בנושא - מה עושים במצב כזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק לוודא, אין בעיה להתקין XP על גבי מחשב שכבר מותקן בו ויסטה נכון? הכוונה להתקנה על גבי אותו הארד דיסק מבלי ליצור פרטישן נפרד בשביל זה, אלא ששתי המערכות יתקיימו זה ליד זה ואני אגדיר כבר בBOOT איזה מהן אני רוצה להעלות, בלי שהדבר יגרום לסיבוכים כלשהם. תודה
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ברצוני לדעת עם אני יכול להתקין את ה7 ולהשאיר גם את הוינדוס XP שלי ואם כן איך עושים את זה משהו יכול להסביר לי את השלבים בקצרה?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם אחותי מנסה להתקין זום על המחשב כדי שהילד שלה יוכל ללמוד דרכו אבל במהלך ההתקנה מסך ההתקנה פשוט נעלם ולא קורה כלום. ניסתה כבר מספר פעמים. לא לגמרי ברור מה קורה שם כי אין אפילו ERROR או משהו כזה מישהו יודע מה אפשר לעשות ? כרגע הילד שלה מתחבר לזום דרך הטלפון, דבר שממש לא נוח ומקשה על העניינים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, שאלה כזאת - נניח משתמש קנה מחשב חדש ובמקום להתקין מערכת הפעלה (נניח XP) מחדש, פשוט העביר את ההארד דיסק הישן שלו עם מערכת הפעלה של המחשב הישן. בהנחה ש XP זיהה את כל החומרה, האם צפויות בעיות? כמה מהלך כזה חכם בכלל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום! במחשב שלי מותקן כרגע חלונות 7 וחלונות 8 (שהתקנתי לפני כמה ימים לראות איך הוא עובד והאם יהיו הביצועים בו יותר טובים). ברצוני להתקין את המשחק PES. האם אפשר להתקין אותו פעם אחת ושאוכל לשחק בשני מערכות ההפעלה? (עוד דרך בשבילי לראות עד כמה הביצועים יותר טובים). תודה, מושיקו
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין תוכנה של DOS והמחשב רושם לי : windows/system32/autoexec.nt the system file is not suitable for running ms dos אגב איך עושים print screen כדי שאני אוכל להדביק בדיוק את הבעיה??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה לרוב שאני מתקין משחקים זה עושה לי שגעיות באמצע ההתקנה כול פעם ב% אחר ואני בתוח שהקובץ תקין וזה קוראה ברוב ההתקנות מה עושים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (נקי, בלי WIN) עם מסך LCD חדש (VP930), בקיצור הכל חדש. מאיפה אני מתחיל??? קודם להתקין את הWINDOWS או קודם להתקין את המסך??
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-