Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 THERMALTAKE BIGTYPHOON GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK פירמטתי את המחשב, אבל הוא עדיין עם זמני טעינה נמוכים נראה לי, והCPU לפעמים עולה לאחוזים גבוהים עד ל60 ככה מה אפשר לעשות? אני משתמש בAVG בתור אנטי וירוס דפדן AVANT עדכונים עדיין לא התקנתי, אולי יש לך המלצות שקשורות גם לעידכונים...
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם קובץ exel ישנו קובץ שהוא ממש חשוב וכאשר אני מבצע עיצוב מותנה --כללי סימון תאים----טקס המכיל איני יכול להקליד בעברית רק במספרים או באנגלית הסרתי את אופיס והתקנתי חדש .... ניסיתי ביוזר אחר באותו המחשב וזה לא עובד אבל במחשבים אחרים כאשר הם נכנסים לעדכן את הקובץ (הוא משותף ברשת )זה כן עובד האים יש למישהו איזה פיתרון ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את המחשב מחדש וכעת כאשר אני מאתחל הוא דורש ממני סיסמה איך מבטלים את זה?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מעלה את הוינדווס, עולות לי באופן אוטומטי אין ספור (כ-40) תוכנות שונות. המחשב חדש ולא פוצצתי אותו בתכנות סתמיות מותקנות עליו תוכנות גרפיות של אדובה, אוטוקאד, מקס וכ"ו האם תוכלו להמליץ לי לגבי תוכנות 'שירותים' שניתן לוותר על הרצה אוטומטית שלהם? כל זאת, כמובן, כדי לזרז על עגלת הויסטה תודה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי XP ו-ADSL ורציתי לדעת איך אני עושה שאני לא אצטרך להפעיל את הקישור לאינטרנט ושהאינטרנט יהיה מחובר תמיד...... תודה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
ברשותי ויסטה הום בייסיק. המחשב מזהה את הראוטר (של השכן) ומתחבר אליו אבל אין לי חיבור לנט. החיבור מוגדר כ- LOCAL CONNECTION. בהצגת החיבור אכן נראה חיבור בין המחשב לראוטר אבל יש X על החיבור בין ההתקן לאינטרנט. פיתרונות?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אחרי שיטוט ברשת, לא מצאתי פיתרון. אסכם את הבעיה ואת מה שעשיתי עד כה.. דיסק חיצוני כולל כונן דיסקים ו-DOK לא מאפשרים גישה. דרך CMD אין גישה. בתור administrator וכל יוזר אחר, אין גישה. ניסיון explore וכו' למיניהם, נכשל. ב-manage מופיע נפח הדיסק עם שמו אך ב-my computer מופיע Removebale drive . סריקת AV לא העלתה שומדבר חדש, ניסיון בסריקות COMBOFIX ו-SFF וכל הנלוות כולל Anti spy למיניהם וכל התוכנות שאני יודע שעובודות, כלום.. נאדה. והדובדבן שבקצת, ב- safe mode אפשר להכנס לתוך התיקיות ולהתקנים החיצונים.. מופיע שמם והכל בסיידר.. יש רעיונות?
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הכול התחיל אחרי שהתקנתי אתמול אנטי וירוס על המחשב שלי,וזה לאחר שלא היה מותקן על מחשב שנתים אנטי וירוס. הוא מצא קרוב ל750 וירוסים, והוא תיקן כמה קבצים של הWIN שנדפקו. אחרי הסריקה הוא מודיעה לי שיש לי רק 22 מגה מתוך 40 גיגה, אז אני מתחיל למחוק קבצים שאני לא משתמש בהם. מחקתי בסביבות 2 גיגה, אבל הוא עדיין מופיעה לי ההודעה של low disk space, ונשאר לי עדיין 22 מגה בדיסק הקשיח. התחלתי וחיביתי את המחשב מספר פעמים, אבל עדיין יש לי את הבעיה המעצבנת הזאת. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון קיבלתי כמה וכמה מסכים כחולים עם קוד שגיאה של 0x0000007a צירפתי תמונה מBlueScreenView אך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת זאת?
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מתכוון אם אני למשל מעתיק תיקיה מסויימת ממקום למקום או מעביר אותה ל-DISK ON KEY. איפה אני מוחק את כל ההיסטוריה\קובץ LOG או מה שזה לא יהיה ?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם קיים tweak או תוכנה שמאפשרת להציג את התאריך (שנה/חודש/יום ויום בשבוע) מתחת לשעון ב-System Tray (כמו ב-Windows XP) במערכת ההפעלה Windows 2000 Professional?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בבואי היום להדליק את המחשב לאחר שהוא נתקע, אומר לי ידידי המחשב כי הקובץ: windows\system32\config\system הושחת !! בטוב ליבו הציע לי להכניס את הדיסק המקורי להקיש R ע"מ לתקן. מאחר ודיסק ההתקנה של החלונות שלי הוא מה שנקרא auto-XP (התקנה בלי יותר מדי שאלות) הוא מדלג על שלב התיקון. נסיון ראשון: פניתי לכונן e (כונן פיזי אחר) שם התקנתי את החלונות במקביל להתקנה ב-c אלא שהתקנה זו ישנה. ע"מ לקצר אומר כי דאגתי לגבות את הרגיסטרי ולבצע גיבוי מערכת ל-C אך שחזור המערכת של החלונות המותקנים ב-E אינו מכיר את קבצי השחזור מ-C. העתקתי מספריית config את הקובץ system.sav במקום הקובץ system , אבל כשניסיתי להעלות את המחשב מ-C, הוא התחיל לבצע התקנה של ה-XP מהאמצע וביקש באזשהוא שלב את ה-SN (אותו אין…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פשוט אני לא רוצה לקנות סתם ואני לא יודע מאיפה להסיג אז מאיפה אתם חושבים אני יכול להשיג ווינדוס??
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס XP SP1. עד היום כשכל מיני וירוסים טורדניים היו רצים אצלי במחשב (לפחות עם ווינדוסים קודמים) היה אפשר לבדוק את הקבצים הרצים ברקע ולנטרל אותם, אם ע"י אנטיוירוס, מחיקה, או סתם לסגור את הוירוס שרץ. בזמן האחרון קרו לי מספר פעמים דברים מוזרים. סרקתי את המחשב לוירוסים (וזה קרה לי עם שני אנטיוירוסים שונים ויתכן גם וירוסים שונים) ולצערי נמצאו וירוסים, כמובן ביקשתי מהאנטיוירוס למחוק אותו, אבל אז טען האנטיוירוס כי הקובץ בשימוש, עשיתי ALT+CTRL+DEL וחיפשתי את הקובץ הנגוע, אבל הוא לא רץ, בדקתי שוב, אבל אותו דבר, הלכתי ומצאתי תוכנה באינטרנט בשם PROCESS EXPLORER שאמורה להראות לי את כל הקבצים שבשימוש במחשב ומי משתמש בהם, וכלום, אין זכר לקובץ. למישהו יש מושג מה באמת נסגר …
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד כה השתמשתי בחלונות אקס פי ומעולם לא הייתה לי סיבה של ממש להוריד אתאחת מחבילות העדכונים. כך חחינו אני והמחשב חיים טובים ובלי מריבות שבוע שעבר רכשתי נגן של חברת קריאייטיב שהתקנת הדרייבר שלו דורשת את חבילת העידכונים מס' 2 של אקס פי. התקנתי כדת וכדין אך אחרי שאיתחלתי את המחשב הוא פעל איום ונורא, נתקע ושימוש בו הפך בלתי נסבל. מה שכן הצלחתי להתקין את התוכנה ולהעביר שירים. אתמול הסרתי את חבילת העדכונים והמחשב חזר לעבוד כרגיל. מה עליי לעשות? או אולי מה עשיתי לא נכון?! אני חייב לסדר משהו עם זה כי הנגן עלה לי כסף רב, וללא העדכונים לא אוכל להשתמש בו. מצד שני אני לא יכול לעבוד עם המחשב אחרי ההתקנה של חבילת העדכונים כי הוא עובד נורא ואיום. אשמח לעזרתכם,
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
1. העדכון הראשון , זה משהו חשוב? , לא הבנתי ביכלל למה הוא קשור (ה Group Policy...) 2. העם כידי להתקין את עידכוני הדריברים לדריברים של NVIDIA שמופיעים אצלי ? , כי לפי האתר של NVIDIA הדריבר שלי של הצ'יפסט הוא הדריבר האחרון תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 3 800 עם 196 זיכרון פנימי ורציתי לדעת איזה מערכת הפעלה כדי להתקין עלוי העם win 2000 הוא win xp עכשוי המחשב עובד עם win 2000 ועובד מצוין .ואני רוצה לפרמט אותו . גיא .
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שאני לוחץ את הקישור של הרדיו או של התחנת טלווזיה האקספלורר נתקע
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוז ויסטה אולטימייט 32 ביט ובחלק מהתוכנות כמו מסנג'ר וגם בשולחן העבודה הפונט נראה מאוד מטושטש וקצת קטן. איך מגדירים את הפונט בויסטה כרצוני?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני יודע שהנושא חוזר על עצמו כל פעם, אני םשוט מחפש את זה בנרות, מצאתי את ה-ophcrack הזה, נכנסתי לאתר, אבל הקטע שאני לא יודע איזה מהתוכנות להוריד או אטיזה קובץ ISO להוריד ואני גם לא יודע איך להשתמש בדיסק שמכינים מהקובץ הזה, או שזה פשוט וזה עושה את זה אוטו' אם אפשר אנשים לתת קישור ישירות ו להסביר בדיוק מה צריך להוריד תודה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בוקר טוב. יש לי כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר הוט,ככה בעצם אני צופה בטלוויזיה, אבל יש לי בעייה ,המדיה סנטר פשוט מסרבת להציג לי על כל המסך (16:9) ,זה מצליח להציג רק 4:3 ,אחרי כל ההגדרות הנכונות של המסך שלי, כלום לא עוזר, יש דרך כלשהי לסדר את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היייייייייי אנשים לפני כמה ימים היה לי סתם ככה משעמם אז עברתי על הפרטים של המחשב שלי בaida וראיתי שהזיכרון הווירטואלי של המחשב שלי הוא ב25 אחוז שימוש והזיכרון הפיסי ב41 ולפי דעתי אני מפסיד קצת מהירות על הדבר הזה אז יש דרך כול שהיא שאני יכול להעביר חלק מהעומס של הזיכרון הווירטואלי לזיכרון הפיסי (לא את כולו כי ה25 אחוז האלה הם בערך 95 אחוז המזיכרון הפיסי שלי)
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היי האם בווינדוס יש קובץ שמתעד את הזמנים שבהם הווינדוס הופעל או נכבה? אם לא, האם יש תוכנה פשוטה שיכולה לתעד את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח DFI DK X48, כאשר בקר האחסון שלו מוגדר בביוס כ-RAID. נכון להיום אני עובד עם כונן SSD ראשי, שעליו מותקת מערכת ההפעלה וכל התוכנות..... ו-2 כוננים ב-RAID 1 (Mirror) ששם נמצא כל המידע החשוב - תמונות, מוסיקה גיבויים וכו'. אני מעוניין לבטל ה-Raid, ולהשתמש ב-2 הכוננים בנפרד......... הבעיה שאם אני מבטל את בקר ה-Raid ועולה במצב AHCI המחשב לא עולה. כאילו הדרייבר של הבקר צריך להתחלף גם כן, וווינדוס לא מעדכן אותו עצמאית... או שהוא לא מסתדר עם זה. מישהו מכיר פתרון לתופעה הנ"ל, או דרך אחרת להתגבר על הבעיה מבלי לפרמט ? תודה, תומר
-
- 37 תגובות
- 11.3k צפיות
-