עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by PayneBack3251,

שלום רב לפני כחודש התקנתי את ויסטה מאז היתה בעיה שמעיקה עליי זה ההעתקות בויסטה הם יותר איטיות מה ה xp אבל הדבר הכי מעצבן הוא שאני מעתיק משהו אז המחשב בקושי מתפקד כאילו הוא משתמש בכל הכוח של המעבד בשביל להעתיק במקום הדיסק הקשיח אני לא יודע מה לעשות... אם למישהו יש נסיון עם זה אני ישמח לפתרון תודה מראש,עידן

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  2. יש אפשרות לשלוט על הגודל ?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  3. אני לוחץ על כיבוי ואז הוא נתקע "בשומר הגדרות" ולא מכבה את המחשב. איך אני פותר את זה? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by aviran_n,

חבר שלי שכח את הססמא של הXP שלו, חשבתי על להיכנס ממשתמש אחר ופשוט "להסיר" את הססמא מהמשתמש הראשי, אבל המשתמש היחיד במחשב הוא האדמיניסטרטור ואין לי אפשרות להסיר את הססמא במחשב שלו. המחשב שלו פה אצלי ככה שיש את האופציה לחבר את הדיסק הקשיח שלו אצלי אם זה יתן משהו. אשמח אם תתנו כאן רעיונות/דרים להיפטר מהצורך בססמא הזאת ללא פרמוט שימחק את המידע מהדיסק. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by STi,

אני יודע שהנושא חוזר על עצמו כל פעם, אני םשוט מחפש את זה בנרות, מצאתי את ה-ophcrack הזה, נכנסתי לאתר, אבל הקטע שאני לא יודע איזה מהתוכנות להוריד או אטיזה קובץ ISO להוריד ואני גם לא יודע איך להשתמש בדיסק שמכינים מהקובץ הזה, או שזה פשוט וזה עושה את זה אוטו' אם אפשר אנשים לתת קישור ישירות ו להסביר בדיוק מה צריך להוריד תודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  6. המקוריים של האתרים השונים תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by shai11,

התקנתי ויסטה עכשיו יש לי בעייה במיקרופון למי שיש ויסטה ומיקירופון שעובד שיגיד בבקשה ואולי יסביר גם איך הוא סידר את זה

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש, ואני מתלבט מה לעשות לפני שאני מחבר אותו לאינטרנט... ידוע לי שלהשאיר אינטרנט פתוח עם הפיירוול של xp זה רשלנות... לכן אני משתמש במחשב הישן בגירסה החינמית של zonealarm. הבנתי שהפיירוול בויסטה השתפר משמעותית, האם עדיין עדיף להתקין ה-zonealrm? ועוד שאלה, קניתי אנטי וירוס nod32, וכתוב על האריזה: "for windows vista" ובמקום אחר: "v2.7 - 64bit" הויסטה הוא 32 והמעבד 64, האם זה יעבוד?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  9. אני מעוניין להתקין במחשב גם XP וגם ויסטה, רציתי לדעת באילו דרכים יווצר לי דיואל בוט ובאילו דרכים אני עלול להרוס את תפריט הבחירה ולאבד את ה-XP... כרגע יש הארדיסק עליו מותקנות שתי מערכות XP (אל תשאלו למה) והם נבחרות על ידי תפריט דיואל בוט). יש במחשב הארדיסק נוסף עם מחיצה ריקה ומחכה. האופציות הן : 1. התקנה מתוך XP למחיצה אחרת. 2. התקנה מתוך ה-BOOT (דיסק בפנים ועלייה ממנו) לתוך מחיצה אחרת (XP מותקנת כבר על מחיצה אחרת) 3. ניתוק ההארדיסק של XP והתקנת וינסטה נקי על הארדיסק אחר, האם אחרי חיבור ההארדיסק עם ה-XP יווצר תפריט דיואל בוט ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by veredaniel,

אני יודעת שאפשר להוציא את הcd key מXP השאלה היא איך מוציאים מ2003 server אה ומדובר במערכת חוקית

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  11. יש בברירת מחדל אחד כזה אבל הוא נותן כותרות של מיקרוסופט

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  12. או להסתיר תקיות שלמות תודה

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by Joob69,

אני מתלבט האם לעבור לויסטה... ראיתי סוגים: home, home premium, ultimate מה ההבדל בין הגירסאות (חוץ מהמחיר ) ?? האם כדאי להצטייד בויסטה למחשב משחקים מהדור החדש? אז אם למישהו יש תשובות לשאלות האלה.... אודה לו אם יחלוק את המידע P:

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  14. החלטית להתקין את הויסטה כמערת הפעלה עיקרית ולהיפטר מה-XP. כרגע יש לי מערך RAID עם 3 מחיצות: 1- 30 ג'יגה של הויסטה. 2- 13 ג'יגה של ה-XP 3- מחיצה של כול הסרטים ושאר ירקות. עכשיו בכדי לא להסתבך עם DUELBOOT ושאר חרא עדיף לי : א- למחוק את המחיצה של הויסטה דרך ה-XP ואז בהתקנה של הויסטה למחוק את המחיצה של ה-XP וליצור במקומה מחיצה חדש אחת לויסטה ? איך אני מוודא שזה התהליך הנכון? מחכה לתשובות או הצעות. עידו

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  15. אז כמו שאמרתי אני התקנתי והסרתי את האובנטו ושיניתי משהו בהתקנה בהגדרות הדיסק הקשיח עכשיו יש לי ויסטה כי רק היא הצליחה להתקין את עצמה על הכונן XP פשוט מציגה לי שגיאה באמצע ההתקנה בפירמוט של הכונן שהכונן דפוק או משהו. אז כניראה שיניתי למצב שהXP לא "מבינה" מה אני יכול לעשות עכשיו? אני מת כבר להעיף את הויסטה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Press,

אהלן, אז ככה, ברצוני לפרמט את המחשב שלי שכרגע יש לעיו מערכת Windows XP Pro, יש לי גם דיסק של ה-Windows עליו אותה המערכת, שאלה, אני פשוט צריך להכניס את הדיסק לתוך הכונן וזהו? הבנתי שצריך לשנות את ההגדרות ב-BIOS, כיצד אני עושה זאת? ואחרי ששיניתי את ההגדרות ב-BIOS אני מפעיל את המחשב מחדש וזה נכנס להתקנה? עוד שאלה אחרונה, לפני שאני מתקין מחדש, יש צורך למחוק את המערכת הקיימת במחשב או שזה פשוט מתקין עליו מחדש? (בכונן C). תודה רבה לעונים! ומצטער על הבורות

• 11 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by Spider76,

שלום, במחשב שלי קיימים 2 דיסקים. על הראשון מותקן XP PRO. על השני התקנתי פדורה 7.. בכל פעם שאני מעלה את המחשב מתקבל תפריט של הפדורה ונותן לי 5 שניות לבחור אם להעלות מערכת הפעלה אחרת. האם ניתן לגרום לכך שבאתחול יופיע המסך בחירה של ה- XP ?? וגם שה- XP תהיה ברירת המחדל שלי ולא פדורה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  18. Started by stone cold,

אח שלי כנה מחשב ניד למי שרוצה מפרט זה המפרט- רק שהוספנו 512 זכרון לגיגה בסך הכל טוב תזכרו שזה וסיטה ביסיק בעברית ובלי תלת מימד ושטויות אחרות בינתים לקח הרבה זמן להתקין תמערכב אבל זה גם ביגלל שHP דחפה עוד תוכנות להתקנה כמו נורטון ל60 יום לדוגמה שמחקתי והתקנתי במקומו אנטיוירוס וחוסם תולעים חינמי בכל מיקרה לוקח זמן למערכת לעלות אבל יש גם יתרונות לקח לי רק דקה לחבר תמחשב לראוטר -ואני לא מכיר תמערכת בכלל והיא אומנם קצת איטית אבל לא ברמה קיצונית -וזה על מחשב ניד יש לי כמובן לבדוק עוד הרבה דברים כמו תוכנות בסגנון GIMP\אופן אופיס וכו וגם ליצפות בסרטים אבל בנתים המערכת לא גרוע יש חסרונות ויתרונות מול XP שרובם לערכתי יעברו אם הזמן שגירסאות חדשות של תוכנות יצאו ושמחשבים י…

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by marlboro,

לא עובדים לי רדיו וטלוזיה דרך המחשב ברוב האתרים :'(

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  20. לאחר שהסרתי את התולעים אני מקבל הודעה: the fowlloing itames willnot remove C:\Windows\system32\winload.exe מה זה הקובץ הזה, אני משתמש בויסטא, דבר נוסף, גם לאחר שאני מסיר בעזרת התוכנה קבצים when u save בהפעלת סריקה נוספת הם נמצאים עוד פעם ומזוהים בתור regesrty keys או regesrty values

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. בקיצור, התקנתי ויסטה (ULTIMATE 32) והכל סבבה, לא רואה שום הבדל מאקס פי חוץ מבעיות תאימות דרייברים ומראה חדש דנדש ויפה. רק מה? בBOOT, הוא לא מוכן לעלות אלא אם כן הדיסק נמצא בכונן. כלומר - סדר טעינת הכוננים בביוס הוא פלופי-דיסק-דיסק קשיח, הוא מנסה לטעון מהדיסק של ווינדוס "PRESS ANY KEY", אני לא לוחץ, והוא טוען את מערכת הפעלה מהדיסק הקשיח כרגיל. אם אני מוציא את הדיסק, הוא כותב לי OPERATING SYSTEM MISSING. כאילו מה נסגר? אם אני משנה את הבוט אורדר, אני מקבל אופרייטיניג סיסטם מיסינג. עכשיו חיפשתי את התופעה ומצאתי הסבר מאוד מנומק שפשוט לא הבנתי: http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1031077049&postcount=9 עכשיו קודם כל זה נורא מרגיע שזה לא בעיה יחודית לי ושיש אותה לעוד אנ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי פונטים ומספר תוכנות (פרוצות) של אדובי, שעובדים על XP. אני עומד לקנות חמשב חדש, האם הפונטים והתוכנות הללו ירוצו חלק על הויסטה? תודה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  23. Started by UnPluggeD,

שלום, אני לא זוכר את הסידיקי של האיקספי שלי, ופעם היתה לי תוכנה שמוציאה את הסידיקי מהערכת שמותקנת. תודה רבה לעוזרים נ.ב המערכת הפעלה שלי חוקית. ואני לא מוצא את הדיסק והסיסמא שלו.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by מר מקלדת,

"יש לציין שעם חלק קטן מלוחות האם (שאינם תומכים באמולציה של ערוץ IDE על ערוץ SATA, פונקציה מאוד נפוצה ברוב לוחות האם), יש צורך בדיסקט המכיל דרייבר ל-SATA (הידוע בכינויו "דרייבר F6"), לצורך התקנת ווינדוס XP על הכונן הקשיח. במקרה ורכשתם לוח כזה, אתם תזדקקו לכונן פלופי לצורך ההתקנה בלבד. אין זה אומר שתצטרכו לקנות אחד - ניתן "להשאילו" ממחשב ישן רק לצורך ההתקנה. בעיה זו עומדת כנראה להפתר עם יציאת Windows Vista, שתכיל דרייברים שכאלו היישר מהקופסא." הועתק מכאן: http://hwzone.co.il/articles/buyers_guide/7/ כשאני קונה מחשב איך אני יודע אם הלוח אם שלו תומך באמולציה של IDE על SATA? ומה זה בעצם אומר - כשאני מתקין את XP אני יוכל להתקין אותה כרגיל בלי ללחוץ F6 ולהכניס דיסקט אם הדרייבר? …

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  25. Started by RS4,

יש לי VISTA ULTIMATE עכשיו אחרי כמה שעות שלא נוגעים במחשב הוא נכנס באופן אוטומטי למצב לילה והוא מבצע ניתוק כזה... וכל התוכניות שפועלות לא עובודות בעיקר ההורדות שלי והם מפסיקות עד שאני נוגע במחשב איך אני מבטל תמצב הזה?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים