Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
1)האם אפשר לשנות גודל של חוצץ © שבו מותקן ה W7 מבלי לעשות פורמט ? 2)בדרך כלל אני נותן לפני פורמט מקום של 100 ג'יגה לחוצץ(לדוגמא בשם C) שבו אני מתקין את מערכת ההפעלה ,ולאחר שאני מתקין הכל כולל תוכנות באותו חוצץ נשאר לי תמיד מקום פנויי של כ 70 ג'יגה -שאני מרגיש שהם מבוזבזים (כי איני מתקין/מוריד ל- C שום דבר), השאלה שלי כמה הכי טוב להשאיר מקום(או מינימום מקום שדרוש) פנויי בחוצץ של מערכת ההפעלה לעבודה תקינה וחלקה של המחשב תוך כדי מצב IDLE וגם במצב שבו המחשב במאמץ ?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה במחשב.. אתמול הייתי במחשב כרגיל ופתאום המסך קפץ, וראיתי את הDESKTOP הרבה פעמים על המסך (דרך אגב, לא פעם ראשונה שזה קורה) אז עשיתי RESET, והמערכת פשוט לא עלתה אחר כך... ניסיתי גם להכנס עם SAFE MODE וגם לא עלה... אני פשוט רואה את כל המסך שחור ואת הלחצן של העכבר... מה שמוזר שאם אני משאיר את זה ככה אז הSCREEN SAVER עולה לצורך העניין, המחשב חדש (חודשיים) ויש לי מערכת הפעלה WINDOWS VISTA מה יכולה להיות הבעיה?? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
המחשב שלי מדי פעם עושה לעצמו ריסטרטים ואחרי זה מראה לי הודעה שהתבצעה שגיאה חמורה והמחשב עשה שחזור מערכת. כל פעם בלי הודעה מוקדמת זה קורה. יש לי וינדוס XP SP1. איפה הבעיה ואיך מסדרים אותה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
טוב אז תשמעו אני רוצה להוסיף האקדיסק נוסף כאילו יש לי אחד אני קונה עוד אחד עכשיו תקשיבו אני מחבר אותו בפנים הכל טוב עכשיו אני מדליק את הווינדאוס איך אני מוסיף לו כונן כאילו עכשיו יש לי c d e ואני רוצה להוסיף שיהיה לי f אני צריך שתסבירו לי איך לעשות זאת וגם אם צריך תוכנה אז תביאו את התוכנה וגם מדריך בבקשה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כאשר אני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה דקות יש הודעת שגיעה ואני לא יכול להדביק ולגזור . בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מעצבן אותי
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי פעם ראשונה שיש בעייה שאני לא מצליח לפתור הקיצר יש לי SP2 לווינדוס אקס פי בעברית...הקטע שלפעמים אני מנסה להוריד סתם קבצים מאתרים מוכרים ולא מוכרים וזה רושם לי שההגדרות האבטחה שלי אינן מאפשרות לי להוריד קובץ זה. אוקיי, נכנסתי להגדרות של האקספלורר ולהגדרות אבטחה, סידרתי את הכל בדיוק כמו אצל חבר שלי שאצלו אפשר להוריד הכל, אבל במדוייק. זה עדיין לא נותן להוריד. מה לעזאזל הSP2 הזה רוצה ממני???????? למה הוא חוסם לי ישר קבצים כל קובץ שאני מוריד מבלי לשאול אותי אפילו??????? מה הוא דפוק? אפילו הורדות מ DOWNLOADS.COM ואפילו הורדות מפה.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מחשב חדש לוח אם ASUS P4 800D בבקשה אם משהוא יודע איך מקווה שהשאלה בפורום הנכון נ.ב יש לי 120 גיגה איך אני מגדיר את המחיצות בהתקנה לפני או אחרי איך אבוד עצות עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום, אחרי פירמוט המחשב והתקנת כל העדכונים הבנתי שSP3 עושה לי בעיות ואני צריך לחזור לSP2. איך עושים את זה בדרך היעילה ביותר?(האפשרות האחרונה היא לפרמט את המחשב שוב ולא להתקין את הSP3, תודה, Zinger777.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט מחשב ולהתקין ווינדווס אבל ממש לא ידע איך עושים את זה ומה צריך לשם זה ,מה גם שאני לא כל כך מבין במחשבים איפה אני יכול למצוא מדריך מפורט בנושא הזה???? אשמח לקבל כמה הצעות או מדריכים תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היה לתי דיסק קשיח גוסס (ומותקן עליו ויסטה). קניתי דיסק קשיח חדש והתקנתי עליו ויסטה. עכשיו הבעיה היא שאני חייב לחבר את הדיסק קשיח הישן כדי שהוינדוס החדש יעלה. לפי מה שאני מכיר זה בגלל שהקובץ BOOT נמצא על הדיסק קשיח השני? אני צודק? איך מסדרים את זה? אשמח לעזרה, תומר
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ווינדוס 2000. כשאני מריץ את ה Disk Defragmenter, ולוחץ Analyze, אחרי כמה שניות מופיעה לי שגיאה: ScanFat: Scan Aborted - Fatal Error - File: \\?\Volume{3f17cc5f-feff-11d5-960d-806d6172696f}\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\PKLUE6N2\clici[1].gif והפעולה נעצרת... מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן wa סהלן קניתי לפני חודשיים מחשב חדש: CPU Type DualCore Intel Pentium E2200, 2218 MHz (11 x 202) 2 GB זיכרון Motherboard Name Asus P5KPL-CM וחשוב לציין שבתוך המחשב מצויים שני דיסקים קשיחים, אחד SATA 2(Drive #2 - WDC WD1600AAJS-00WAA0 (149 GB)( והשני IDE (Drive #1 - WDC WD2500AAJB-00WGA0 (232 GB)) כשאני מדליק את המחשב, ישנה בדיקה של CHKDSK שמודיעה על מספר קבצים פגומים שקיימים במחשב, אך הבדיקה מראה שהבעייתיים תוקנו והכל בסדר גאמור. אבל כשהמחשב עולה, מספיק לפתוח תוכנה אחת(לדוגמא:ווינאמפ) בשביל שהעניינים יתחילו לדשדש... המחשב לא זז, והוא תקוע למהדרין בעוון ווינאמפ, what a shame... הנה תמונה מהמנהל משימות, בשעת רגיעה לאחרונה... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ה automatic updated הוריד לי עידכון, כשהעידכון סיים לרדת האייקון מצד ימין למטה נעלם ורק כשאני רוצה לכבות את המחשב פתאום מופיע לי האם להתקין עידכון ולכבות או רק לכבות. במצב זה אני לא מצאתי אפשרות לראות מה העידכון.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, יש הרבה תוכנות עיצוב לXP למשל Aston,Customizer XP,Style XP ועוד אז איזה מהן הכי טובה הכי נוחה ולא מאטה את הביצועים של המחשב... תודה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
במחשב ניח חדש - לאחר התקנת xp הוגדר כבוי צג לאחר 10 דקות , לא הוגדר כבוי דיסקים או המתנה הצג נכבה אך לא מתעורר עם הזזת עכבר או מקלדת רק לחיצה של מספר שניות על לחצן ה power מעירה אותו
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי בעיה אבקש עזרה אני לא מצליח לפתוח את TASK MANEGER כנראה נדפק הקובץ יש איזה שיטה לשחזר את הקובץ או לתקן את זה בברכה רונן
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שאלה בקשר שולחן עבודה מרחוק.. איך אני מוחק תרשימה של האיפי...שנשמרת לי בשולחן עבודה מרחוק יש תחלון שרושמים תאיפי......תמונה למטה אני רוצה לנקות את כל האיפי (המחשבים שהתחברתי אליהם) כי זה מבלבל אותי כל פעם הקיצור למחוק תרשימהההההה יש תמונה למטה אם מישו יודע זה יעזור ונראה לי שהנושא קשור לאיטנרנט ורשת כי זה קשור איכשהו...... אם לא תעבירו לתוכנה או ווינדוס או לא יודע לאן [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא כזה ספק 550 REAL מעבד Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GAP55US3L צ'יפסט P55 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 לדיסק קשיח Western Digital 500GB SATA2 32MB Bufferו- 20 ש"ח זכרון פנימי (Kingston 4096MB (4GB DDR3 1333MHz כרטיס מסך: Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB עכשיו התקנתי windows 7 ultimate 64bit והא עשה לי בעיות הוינדוס ארו לא עבד לי טוב(כל התלת מימד בשולחן העבודה) והיה שגיאה שאומרת שמנהל החלונות של שולחן העבודה אינו זמין והווינדוס היה עולה לאט והיה לי מידי פעם שהמחשב מפעיל את עצמו לבד בלי שום הודעה מחקתי את הווינדוס והתקנתי windows 7 ultimate 32bit והמחשב עובד מעולה והכל עובד אז השאלה שלי היא אם המחשב שלי יכול לעבוד טוב ב64 ביט ואם כן מה …
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לאחר קריסה של לוח האם עשיתי שדרוג משמעותי למחשב והחלפתי לוח, מעבד ושאר ירקות. הוספתי גם כונן SSD חדש ועליו התקנתי את החלונות. השארתי את כל הכוננים הישנים כולל הכונן עליו היתה תוכנת החלונות קודם. לפני השדרוג ביצעתי גיבוי לקבצי ה- OUTLOOK ולאחר ההתקנה החדשה הצלחתי לשחזר בהצלחה חלק מהקבצים ואז גיליתי שככל הנראה לא ביצעתי גיבוי לקבצי ה-INBOX שלי. כעת, אני לא מצליח לחזור ולהפעיל את החלונות מהכונן הקשיח הישן (מקבל הודעת שגיאה של בעיה עם קבצי החלונות). כיצד אני יכול לגשת לכונן הישן וליבא את קבצי ה-OUTLOOK באופן ידני? איפה לחפשם.. מדובר בחלונות 7 ובאופיס 2007.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כיביתי את המחשב ע"י ניתוק מהחשמל לאחר מכן בכל פעם שאני מדליק את המחשב יש חלון כחול שמבצע 3 שלבים על דיסק d לאחר קריאה בפורומים עשיתי את הפעולה הבאה - בכונן d לחצתי מאפיינים -כלים- בדיקת שגיאות כששתי הקוביות מסומנות בסימן וי ואישור לאחר מכן נדרשתי לכבות ולהדליק ונפתח מסך כחול שהריץ 5 שלבים בערך כשעה לאחר מכן כיביתי את המחשב והפעלתי מחדש ועדיין נפתח חלון כחול הריץ 3 שלבים מהירים וניסיתי אח"כ לאחות את כונן d אך הוא עדיין מבקש לעשות chkdsk f וכל פעם שאני מפעיל את המחשב לפני עליית הווינדוס הוא מבצע סריקה של 3 שלבים מהירים הצילוו מה לעשות תודה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502911 זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
AMD Althon XP 2500+ 1.8GHz 1024MB Memory DDR 512x2 512MB NVIDIA GeForce 7600 GS- AGP8x ASUS M.Board מה אתם אומרים וויסטה תעבוד לי על המחשב?
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
איך אני יכול להסיר את זה כי היום זה פשוט בא בהפצצה של איזה 30 כאלו בלי הפסקה בדיוק עכשיו כשאני כותב את ההודעה הזאת זה קרה עוד פעם :-[ צרפתי תמונה שתבינו בדיוק על מה אני מדבר:
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, מישהו החליף לי את הגדרות השפה במחשב לערבית, כך שכל טקסט בעברית המועבר ממחשב אחר הופך לערבית, כך שאפילו שמות קבצים חדשים שאמורים להופיע בעברית - מופיעים בערבית. כיצד אני מחזיר את המצב לקדמותו ? (עברית/אנגלית) תודה
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-