Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מבקש עזרה בפתרון הבעיה. בשדרוג מ sp2 ל sp3 כ.מסך נעלם ולא מוכר במערכת ואין אפשרות להתקין דרייבר. כרטיס מסך מסוג GForce FX5200 של חברת NVidia נעלם מהמערכת . התקנת דרייבר שהייה בשימוש לפני השדרוג מפיק הודעת שגיאה שאין כרטיס מתאים להתקנת דרייבר. נתוני המחשב: פנטיום 4 2.4mHZ דגם לוח אם - p4m266 Chipset - via p4m 266(vt8751) הדרייבר שבימוש - NVidia 71.89 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך radeon 9600 pro שעד עכשיו היה מחובר אליו מסך ה-CRT שלי בחיבור D-sub. היום קיבלתי את מסך ה-LCD החדש שלי, וניסיתי לחבר אותו באמצעות חיבור ה-DVI. אך לצערי כאשר הווינדוס אמור לעלות מופיע לי מסך כחול (פעם ראשונה מזה 6 שנים)!!! במסך הזה רשום: The problem seems to be caused by the following file: ATI2DVAG. כיצד אני יכול לחבר את המסך בחיבור ה-DVI ולמנוע את הופעת הודעה השגיאה?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מקוה שזה הפורום הנכון..(אם לא שיעבירו) לא יודע איך להסביר בדיוק אבל קרה לכם פעם שרשמתם משהו ואז הייתם צריכים לתקן וחזרתם את הסמן אחורה בשביל להוסיף כמה אותיות ואז זה פשוט מוחק לך את האות שלפני ומחליף אותה באות שרשמת זה קרה לי היום בביצפר ואני לא זוכר איך מסדרים את זה אז אם מישהו יודע אני אודה לו מאוד.
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי אנשים.. אני כרגע עובד עם מסך CRT 19 רזולוציה של 1280-1024 בנוסף, מעל המסך מחשב יש מסך פלזמה 42. אני רוצה בעצם לגלוש\לעבוד על המחשב מהמיטה (סט אלחוטי) הבעיה היא שהפלזמה עובדת ברזולציה רחבה וקטנה משמעותית מהמסך מחשב. אז אם אני עושה EXTEND , קצת בעיה בשבילי, כי אני לא רואה את השורה של ההתחל על הפלזמה, רק על CRT, והוא דיי רחוק ממני. ואם אני עושה CLONE, אז אני רואה את כל ה DESKTOP על הפלזמה, שזה מצויין, אבל זה פועל ברזולוציה של ה CRT שהיא כמובן 1280-1024 וזה דיי בלתי אפשרי לקריאה. מה שאני בעצם מנסה לעשות זה לעבוד במצב של CLONE, אבל שמסך הפלזמה יעבוד ברזולוציה שונה (נמוכה יותר) ממסך ה CRT. יש דרך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי ישנן שתי מחיצות - C ו-D. תיקיית My Documents נמצאת במחיצה C ואני מעוניין להעביר את היעד שלה למחיצה D. תודה רבה על העזרה, מתחילון.
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני לא מוצא אותם בהסרה /הוספה של תוכניות... ויסטה נותן לי מלא פעמים מסכים כחולים וקראתי איפושהוא שזה קשור לעידכונים ודרייברים של הכרטיס מסך אני רוצה להסיר תעידכונים ולהתקין דרייברים מחדש בתיקווה שזה יפתור את העסק....
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
המגן הצהוב מופיע כשאני מוריד עדכונים אך מייד הוא נעלם. את העדכונים ניתן להתקין רק כשמבצעים כיבוי למערכת. יש לזה פתרון? אופיר
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות להתחבר ל-VISTA ב-REMOTE ממחשב אחר בצורה שתאפשר למי שעובד על המחשב עם ה-VISTA להמשיך לעבוד כרגיל? אני מתכוון כמו שבלינוקס מספר משתמשים יכולים לעבוד על אותו מחשב דרך VNC.
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לפני כמה ימים היתקנתי windows 7 ultimate x64 חוקי וכשר על גירסת הניסיון של W7 ׁ(בלי לפרמט,פשוט נוצרה סיפרית WINDOWS OLD ) ומאז בכל הפעלת מחשב אחרי שהווינדוס עולה,ניפתח מסך שחור בגודל בינוני שהישום שמפעיל אותו רשום למעלה=ac3_codec . אני פשוט סוגר את החלון והכל חוזר להיות נורמלי ורגיל. אין לי מושג מה תפקידו והאם ניתן בביטחה למחוק את הישום שנימצא ב-c:\windows\temp . רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הורדתי מה-IMESH איזה קובץ, וכשפתחתי אותו (התקנה) אז המחשב נתקע באמצע ההתקנה. המחשב נתקע לגמרי אז עשיתי לו RESET. הבעיה היא שאחרי שהווינדוס עלה - הקובץ התקנה פשוט נעלם! התאדה באויר! חיפשתי אותו בכל מקום - ידנית ודרך החיפוש ואין! יש לי ווינדוס XP. הסברים?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם וויסטה אולטימייט תעבוד על תצורת מחשב כזו : Intel P-IV Prescott 3.0 Ghz Kingstone 1024 MB DDR ATI YUAN RADEON 256 MB W.D. 7200 rpm 160GB ההגדרה שלי ל"תעבוד" היא שתאפשר להריץ משחקים,תוכנות ועובדה מסודרת עם המחשב,בלי שהמערכת תתקע... תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 64BIT והוא מוגדר שאחרי 10 דקות שלא נוגעים במחשב הוא יכבה את הצג. (בהגדרות צריכת חשמל) הבעיה היא שכאני לוחץ על העבר או מזיז אותו כדי להחזיר את המחשב לפעולה הווינדוס קופא ולא ניתן לבצע שום פעולה וניתן להזיז את העכבר לכ-10 שניות ואז אי אפשר יותר להזיזו והכל קופא ויש צורך בריסט כדי להחזיר את המערכת לפעולה. איך לתקן את בעיה זו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מסתבר ששני שליש מהתוכנות שהשתמשתי בהן בXP לא מתאימות לויסטה, כולל פירוול, אניטיוירוס, נגני מדיה (חוץ מ WINAMP) איפה אני מוצא את התוכנות שמתאימות כבר לויסטה? למה שום נגן וידאו חוץ מהמדיה פלייר לא עובד?ולמה יש תוכנות שמתנהגות כל פעם כאילו זאת הפעם הראשונה אני מפעיל אותן? איך אני עושה קיצור לחייגן, או עושה שהוא יתחבר אוטומטית? למה ההתקנה של של נגן הפלאש לפיירפוקס קורסת? (מיקרוסופט מנסה למנוע שימוש בדפדפנים אחרים? ) משחקים אמורים לרוץ על ויסטה כמו על XP או שהם מושפעים מהמערכת?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי VISTA 32 + 3GB אני הורדתי את הזיכרון הוורטואלי רק כדי לראות שיש שינוי נפח הזיכרון שהמחשב לוקח נישאר אותו דבר ... בנוסף אני עדיין רואה task manager שלמעשה יש PAGE FILE והוא לא אפס ...האם אני טועה בהבחנה שלי ...
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי אם להציד את ההודעה כאן או בפורום תמיכה טכנית אז אני מתנצל מראש אם המנהלים יחליטו שטעיתי.... ביצעתי התקנה חדשה של windows xp , לאחר שאני מחבר את הsidewinder gamepad לתוך gameport של כרטיס הקול, מערכת ההפעלה אמורה לזהות אותו אוטומטית ולהתקין את הדרייברים המובנים לג'ויסטיק. הבעיה שלי היא שהקבצים האלה כנראה פגומים שכן הוא מזהה לי "unknown device" שתצורת מנהל ההתקנים שיושב על gameport של כרטיס הקול ורושם לי כשהוא מנסה להתקין את הדרייברים "data is invalid"' ניסיתי למצוא את הדרייברים המקוריים או את הקבצים מתוך הדיסק של הwindows ולא הצלחתי למצוא שום דבר שקשור לזה. יש שני פתרונות מתבקשים 1. לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש 2. לקנות איזה שהוא מתאם usb parralle אבל לפני כ…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם לאח שלי יש בעיה ב XP המחשב עובד בשנה האחרונה טוב מאוד אתמול התחיל לעשות בלו סקרין על IRQL NOR LESS OR EQAL הוא שלח לי את ה DUMP FILE והתקנתי את הפאק טול של ויינדואס XP על הויסטה שלי ולא כל כך הבנתי מה היא הבעיה מהקובץ הוא מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
היי לחצתי בטעות על open in browser בקובץ מדיה שהפעלתי בinternet explorer עכשיו רוב קבצי המדיה דרך הxplorer לא נפתחים בגלל נסיון של הxp לפתוח את זה בbrowser עצמו חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי דרך משהו מכיר שינוי registry כלשהו או כלי להחזרת המצב לקדמותו?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
אני מקבל קבצים בפורמט XPS. אני מקבל אותם בעברית הפוכה, יש משהו ש"מיישר" את התוכן?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם היום גיליתי שנותרו לי 2 ג'יגה פנויים בכונן C... חיפשתי, וראיתי תיקייה בשם TEMP שתופסת לי 7 ג'יגה!!! אני מת לפנות את המקום הזה, השאלה אם זה לא יהרוס משהו... זו התיקייה: C:\Users\Omri Dadon\AppData\Local\Temp
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
נתקלתי בהודעה שקובץ rundll32 חסר לא ניתן להריץ אף תוכנה מובנת של windows . ברשותי windows me וכאשר הפעלתי setup התגלו שגיאות ונדרשתי להפעיל scandisk ללא הצלחה
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולםText :hi: משום מה ומסיבה לא מובנת לי אינני מצליח לפתוח עוד חלון של אתר אחר כשאני נמצא באתר מסויים לפעמים אני מצליח להשאר בשני אתרים בו זמנית עם שני חלונות על המסך אבל זה נדיר,בדרך כלל כשאני מנסה להכנס לעוד אתר ולא משנה אם זה דרך המועדפים , הקלדה לשורת הכתובות, או קיצורי דרך על הסרגל ברגע שאני מנסה לעבור מייד נסגר לי האתר שאני נמצא בו מה גורם לזה? לא היתה לי את הבעיה הזאת לפני ואני מתחיל להתעצבן מזה אני עם ווינדוז 98 המהדורה הראשונה ואקספלורר 6 המחשב כמעט ריק 40 ג'יגה על 2 כוננים שבתוכם יש לי בסך הכל 3 ג'יגה 128 זכרון מעבד פנטיום 4 1.6 איך מחשב ריק עושה בעיות את זה אני לא מבין מי יכול לעזור??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי לפטופ חדש עם VISTA HOME BASIC (אמור להיות מקורי). האם אמורים לקבל איתו גם דיסק התקנה? (אני לא קיבלתי) (בפעם הראשונה שהפעלתי אותו נרשמתי עם שם משתמש ונראה לי שהוא עשה אקטיבציה) (אני יודע שב XP קיבלו וחשבתי שגם בVISTA אמורים לקבל)
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מישהו כיצד ניתן לנעול את מערכת ההפעלה Windows XP במהלך עבודה שוטפת? נעילה שלא מנתקת את המשתמש אלא רק נועלת את המערכת.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, הבעייה היא כזאת, לאחר שהסרתי את התוכנה ICON PACKEGER, חלק מהסמלים שתוכנה שינתה לי במחשב עדיין נשארו למרות שעשיתי הסרה מלאה של התוכנה, וזה ממש מעיק יש לי אייקונים ממש מגעילים ולא מקוריים, ואני לא יודע איך להחזיר את זה לקדמותו לאייקונים המקוריים של ווינדוס. מי שיכול לעזור לי בזה אני אודה לו מאוד, תודה מראש, דודי הסטלן.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-