Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לחבר שלי בעיה במחשב שלו. כשהוא מדליק אותו אז הWINDOWS עולה והוא רואה רק עכבר ומסך שחור. אמרתי לו לנסות להפעיל בSAFEMODE, LAST GOOD KNOWN CONF, בSAFE COMMAND ושום דבר לא עזר. יש לציין שזה קרה אחרי שהוא מחק מההוספה/הסרה של תוכנית כמה משחקים. יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה ימים נתקלתי במחשב שהיה עושה מידי פעם ריסטרטים לא צפויים ונתן הודעות שגיאה, הבעיה אותרה כבעיית דרייברים של הכ.מסך ונפתרה על ידי החלפת הדרייברים. אמנם בעיית הריסטרטים נפתרה, אך פתאום צצה לה בעיה חדשה! המחשב אינו מבצע כיבוי או ריסטרט כשמבקשים ממנו.... זאת אומרת שכשאני הולך להתחל>כיבוי המחשב>כיבוי\הפעלה מחדש לא קורה כלום!!! אני יכול פשוט להמשיך לעבוד רגיל..ואין שום דרך לכבות את המחשב! יש לציין שהמחשב רץ על Windows XP pro+SP2 אשמח לקבל עזרה והצעות ניר
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לא לגרור את הקובץ אלא ממש ליצור אותו אז יש איזה פקודה שצריך לרשום. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח שמחובר ברשת אלחוטית למחשב נייח אחר שמתי לב שכשאני נכנס לתיקייה משחקים התיקייה קופאת ולא זזה למשך זמן מסויים ואז אני חוזר אליה אחרי כמה זמן והכל עובד בנתים כאילו זה תוקע את הכל..מדובר בWIN 7 ממה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש תקלה שהוינדוס XP עושה ריסט כול כמה זמן .. המחשב יכול לעבוד שעות בלי ריסט אבל שהוא מפעיל למשל xplorer ומנסה ליגלוש המחשב פשוט עושה לו ריסט עכשיו אני זוכר שיש פקודה שאפשר לבטל שהמחשב יעשה ריסט ויראה חלונות כחולים כדי לזהות את הבעיה מישהו זוכר איך עושים? אבל אני יודע שיש גם פקודה שאפשר לראות את ההסטוריה של התקלות שהיו בוינדוס פשוט שכחתי מישהו יכול לרעננן את זיכרוני?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היי אנשים.. אני כרגע עובד עם מסך CRT 19 רזולוציה של 1280-1024 בנוסף, מעל המסך מחשב יש מסך פלזמה 42. אני רוצה בעצם לגלוש\לעבוד על המחשב מהמיטה (סט אלחוטי) הבעיה היא שהפלזמה עובדת ברזולציה רחבה וקטנה משמעותית מהמסך מחשב. אז אם אני עושה EXTEND , קצת בעיה בשבילי, כי אני לא רואה את השורה של ההתחל על הפלזמה, רק על CRT, והוא דיי רחוק ממני. ואם אני עושה CLONE, אז אני רואה את כל ה DESKTOP על הפלזמה, שזה מצויין, אבל זה פועל ברזולוציה של ה CRT שהיא כמובן 1280-1024 וזה דיי בלתי אפשרי לקריאה. מה שאני בעצם מנסה לעשות זה לעבוד במצב של CLONE, אבל שמסך הפלזמה יעבוד ברזולוציה שונה (נמוכה יותר) ממסך ה CRT. יש דרך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רצתית להתייעץ אחץכם איזה מערכת הפעלה לקנות לו.. vista /xp? אני ממש אבל ממש לא הולך להוציא 1000 שקל על המערכת הפעלה חשבתי משהו כמו 400-500 וגם זה רק כי עוזרים לי המפרט שלי הוא: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe OEM Stepping G0 *Full 1520 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤603 מארזים 1 Antec P150 quit case +430w 833 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 470 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1575 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 182 …
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח , הכנסתי סיסמא לווינדוס , אבל משום מה כשאני מנסה לרשום אותה בהפעלת הווינדוס , אני מקבל שגיאה שהסיסמא שהכנסתי לא נכונה! אבל זה לא ממש הגיוני , כי כשמכניסים סיסמא ליוזר כלשהו אתה רושם אותה פעמיים כדי למנוע מצבים של טעויות , אני בטוח שאני לא טעיתי ברשימת הסיסמא אבל אני לא יודע למה הוא מקפיץ לי שגיאה שהסיסמא לא נכונה :-\ בכל אופן , אם יש דרך כלשהיא להיכנס לווינדוס בלי הסיסמא , אני אשמח אם תשתפו אותי ותראו לי מה צריך לעשות. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=AB99342F-5D1A-413D-8319-81DA479AB0D7&displaylang=en ויש גם את הגירסה בעברית 231.5MB http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d0e5dea7-ac26-4ad7-b68c-fe5076bba986&displaylang=he מה להוריד ?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מערכות הפעלה במחשב ניסיתי לשדרג את ה XP למערכת יותר חדשה של XP הבעיה שההתקנה לא הצליחה ומעבר לכך אני לא רואה את ה WINDOWS 7 כשאני מדליק את המחשב אני רואה כל הזמן הודעה שההתקנה של XP מתחילה מחדש ,ואין לי אפשרות לבחור כמו פעם ב WINDOWS 7 כל מערכת הפעלה נמצאת בכונן אחר ! אשמח לעזרה זה דחוף לי!
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אפשר להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי? כי אין לי צורב DVD.. ואם כן אז עושים את זה רגיל?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היי.שאלה שתמיד עניינה אותי, אשמח אם מישהו יאיר את עיני. אני מכניס דיסק התקנה של XP ומריץ אותו. ההרדיסק - מנותק בכוונה! אני רואה שמתבצעת פעולת LOADING FILES עד לרגע שבו כמובן אלחץ אנטר - ותגיע ההודעה שלא נמצא הארדיסק. אבל בינתיים התבצעה טעינת דרייברים וקבצים - לאן? לאן הם הוטענו אם אין דיסק קשיח? תודה למשיבים.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהנושא הזה כבר "נטחן" אבל עשיתי חיפוש קראתי חומרים במשך שעה אבל אני לא כל כך בטוח מה לעשות :-\ אין לי הרבה ניסיון בתחום הזה ומקווה שאתם תוכלו לעזור. הגעתי לאתר הזה דרך אחד הדיונים פה : http://www.nu2.nu/pebuilder/start/ עשיתי הכל לפי ההוראות צרבתי IMG אבל כשאני מעלה מדיסק הוא מגיע לי לווינדוס מדומה כזה שעולה כאילו מתוך הדיסק אבל זה לא מה שאני צריך . אני קצת פוחד מכל העסק הזה אבל חייב לעשות. פליז איך אני מגיע למצב דוס, מה, זה כל - כך מסובך ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה אני נתקבל בהרבה מסכים כחולים. בדקתי קצת את המחשב ומצאתי שהקבלים של הכרטיס מסך התפוצצו אז החלפתי אותו. (וכנראה פתרתי את אחד המסכים הכחולים שקרה בזמן צפייה בסרטים) עכשיו יש לי מסך כחול Irql_not_less_or_equal שלפי bluescreenview מעורב בו הקובץ hal.dll המסך כחול מופיע רק כשאני עובד על האינטרנט האלחוטי, כשמתאם מנותק אז המחשב עובד בלי בעיות. (כשאני נסה להכנס לאינטרנט אז תמיד מופיע לי שגיאה של DNS או אי אפשר להתחבר לשרת ואני צריך לרענן מלא פעמים עד שהוא נכנס. אחרי כמה זמן אני מקבל את המסך כחול) ניסיתי להתקין את המתאם שוב פעם וגם ניסיתי מתאם אחר, אבל זה לא עזר. צירפתי את הקבצי MINIDUMP... נ.ב עשיתי MEMTEST לפני כמה חודשים ולא הייתה בעיה... תודה רבה! [attachm…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש אפשרות אחרת לסמן ולהוסיף תוכניות בעת שהמחשב עולה?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בעת הדלקת המחשב מופיעה לבן דוד שלי הודעה "NTLDR is missing" ואחרי ההודעה הזאת המחשב מבקש RESET ומגיע לאותו מצב.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום מסך הבחירה בין מערכת ההפעלה xp ל-7 לא עולה . זה עבד לפני מספר ימים . מערכת ההפעלה xp עולה כרגע. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להתקין וינדוס 7. מצאתי את הדרייברים התואמים של הכרטיס מסך מובנה,כרטיס קול מובנה ולוח אם. עכשיו מה שחסר לי זה דרייבר למצלמה שלי אני מוצא רק דרייבר של ויסטה למצלמה. והכי חשוב זה שחסר לי דרייבר למודם כבלים THOMSON 425 ואני לא מוצא של ויסטה או 7. אז מה שמעניין אותי זה עם המצלמה תפעל על דרייבר ויסטה ואם אתם יכולים למצוא דרייבר של המודם.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
-
יש לי ווינדוס(XP) מקורי ואני כבר כמה זמן מקבל התראה שיש סרויס פק 3 להוריד(עכשיו אני עם 2) אבל בהתקנה הוא מציע לי לגבות קבצים עכשיו אני באמת צריך לגבות קבצים והם ימחקו או שלא באמת צריך לגבות?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הWINDOWS כותב שהוא אינו חוקי. איך מעלימים את זה? זה בשורת משימות תודה מראש. .swg
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
הביאו את זה פה פעם ואני לא מוצא בחיפוש מי שלא הבין זה מן אתר אינטרנט כזה שהוא בודקת לבד תמערכת שלך ונותן לך ציון (1-5 נראה לי) ועוד כמה דברים נראה לי
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, יצרתי דיסק BOOT על DOK. אני רוצה להתקין ווידוס XP על הכונן הקשיח שלי. הבעיה היא שאם אני מגדיר ב-BIOS את ה-DOK ככונן קשיח, אליו המערכת תפנה ראשון כדי לבצע דרכו את ה-BOOT, המערכת לא מזהה לי את הכונן הקשיח שיש במחשב. ככה שמתקבל לי ה- DOK ככונן C, ואז אם אני רוצה להתקין את הווידוס מהדיסק, אז הוא מתקין לי את המערכת הפעלה על ה- DOK בגלל שהוא רואה אותו ככונן יחיד. האם אפשר להגדיר שאני אתחיל את המערכת עם ה-BOOT של ה- DOK, ובכל זאת יזוהה לי הכונן הקשיח ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי win xp sp2 על מחשב ישן יחסית (כבן 3 שנים). לאחרונה יש לו תופעה מוזרה שבה קיצורי הדרך על שולחן העבודה אינם מגיבים. קליק כפול לא פותח דבר. הדרך היחידה לפתוח אותם היא לחצן ימני של העכבר ו אז open . אני מחפש את הפתרון או כוון לפתרון של הבעייה. תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-