עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני צריך לפרמט את המחשב ולצערי אני לא מוצא את הדיסק של ויסטה ויש לי רישיון חוקי של VISTA HOME PREMIUM מה עושים? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  2. התקנתי לדוד שלי windows vista (32) אחרי שהשתמש עם xp אחרי ההתקנה כשניסיתי להשתמש ב windows update קיבלתי שגיאה מספרה 8007005 אם אני לא טועה חיפשתי בגוגל מדריך לבעיה עשיתי כמה פעולות ניסיתי שוב להשתמש בwindows update ועכשיו אני מקבל את השגיאה 8000FFFF חיפשתי באינטרנט מדריכים עשיתי שום דבר לא עזר.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש, ליאור.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by tomer_bb,

שלום יש לי ווינדווס ויסטה ואני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: failed to set data for css כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  4. שלום לאחרונה הולך ונגמר לי המקום בקונן הראשיו שלי ניסיתי לבדוק לאן הוא נעלם ומצאתי שתחת USERS קיימת תקיה עם השם שלי שכללת את כל הספריות הרגלות Desktop,Documents, Favorites וכו החלק המעניין הוא שגודלן שכל כל אחת מספריות המשנה האלה לא עולה על 10 מגה ולמרת זאת גודל הספריה עצמה עובר את ה 10 גיגה אם משהו יוכל לגלות לי לאן לעלם המקום (קבצים מוסטרים וכו) ומה אפשר לעשות כדי לראות אותם או סתם לתפל בבעית חוסר המקום אני אשמח כעמור מערכת ההפעלה היא vista business

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  5. יש לי מחשב נייד טושיבה עם מעבד I3 שמריץ חלונות 7 HOME PREMIUM. אני רוצה להתקין גם XP על אותו מחשב כדי שתוכנה מוסיימת תרוץ לי. רכשתי XP ואני רוצה לדעת איך להתקין. האם להכניס את הסידי ולהתקין באופן רגיל?[br]פורסם בתאריך: 20.09.2010 בשעה 12:51:41 אוקיי קראתי פה באתר משהו דומה ושם היה כתוב שאת מערכת ההפעלה הישנה יותר תריך להתקין לפני החדשה.מה קורה אם החדשה (7) כבר מותקנת ? האם אני לא יכול להתקין XP? או שאוכל להתקין 7 נוספת?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by דודי הסטלן,

לפני פירוט הבעיה, אני רוצה רק להגיד שאם הנושא הזה לא מתאים לפורום הספיציפי הזה, אז אני מתנצל, לא מצאתי יותר מתאים מזה. אוקיי, ועכשיו לבעייה: הבעייה היא שקבעתי לי דף בית מסויים, וכשאני פותח את האקספלורר, הוא לא מעדכן אוטומטית את הדפים של האתר, הוא פשוט נותן לי את הדף הקודם שהוא הציג לי בביקור הקודם שלי באתר, ואני חייב לעשות refresh כדי לקבל את הדף העדכני. איך אני יכול לעשות שאני ייכנס לדף הבית והדפדפן ישר יעדכן לי את הדף אוטומטית. הערה קטנה : הבעיה הזאת כל פעם חוזרת על עצמה, פעם כן ופעם לא ואני פשוט לא זוכר איך סידרתי את זה בפעם הקודמת, אז אם מישהו יכול לתת לי לזה פיתרון סופי, אז בבקשה. תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  7. הוא ביקש ממני כבר פעמים לעשות ריסיט, אבל עכשיו הוא מבקש ממני לחכות 9 שעות ו 59 דקות עד הריסיט ואין לי אפשרות לביטול ! בבקשה תעזרו לי ! תודה מראש ! עריכה: הודעת השגיאה היא : The RPC Server is unavailable . חיפשתי בגוגל , אבל לא הבנתי שמה את הפתרונות.. בבקשה עזרו לי ..

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by tovtov,

האם במחשב פנטיום 866 עם זיכרון 256MB, כדי לשדרג את מערכת ההפעלה. מה זה יתן. נכון להיום אין לי בעיות עם WIN98 מבחינת יציבות. תודה, יוסי

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by Netanel16,

איך מוחקים network connections? הכוונה היא לא ל"חייגנים" עצמם, אלא ל - Local area connections וכו'

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  10. שאני משחק FIFA או MOST WANDET פיתאום הוא יוצא לי בלי להגיד כלום בלי שום דבר לחלונות מה אפשר לעשות. זה נכון שזה יכול להיות 1000 דברים אבל בכל זאת למישו יש רעיון? עדכון דריברים לכרטיס עשיתי! טמפרטורות בסדר זה נורטווד! למי יש רעיון מה לעשות?

11. Started by BlacK_RaveN,

כשאני בוחר לפרמט דרך הדיסק של windows יש לי 4 אפשרויות: שתיים שהם quick ושתיים שהם רגילות, אז אני רוצה לפרמט בשיטה הרגילה (לא המהירה) אז אני לא יודע מה לבחור יש לי : Format the partition using the NTFS file system או Format the partition using the FAT file system אז במה לבחור ???

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by eladbu,

לפני כשעה המחשב שלי עבר לבלו סקרין וזאת היתה ההודעה karnel apc durimg exit מה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by דודי הסטלן,

שלום, הבעייה היא כזאת, לאחר שהסרתי את התוכנה ICON PACKEGER, חלק מהסמלים שתוכנה שינתה לי במחשב עדיין נשארו למרות שעשיתי הסרה מלאה של התוכנה, וזה ממש מעיק יש לי אייקונים ממש מגעילים ולא מקוריים, ואני לא יודע איך להחזיר את זה לקדמותו לאייקונים המקוריים של ווינדוס. מי שיכול לעזור לי בזה אני אודה לו מאוד, תודה מראש, דודי הסטלן.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  14. Started by hagay21,

התקנתי עותק חדש של וינדוס וסל המחזור ניהיה ממש ממש איטי גם שזורקים אליו דברים גם שמשחזרים וגם שמנסים להיכנס ל properties יש למישהוא פיתרון מה לעשות או ידע איך מסירים את הפח ומתקינים אותו מחדש? מישהוא שמע פעם על תופעה כזו?

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by oded6188,

מה בעצם Hibernate עושה? האם המחשב נחשב ככבוי? כי נגיד אני עושה את זה למחשב הנייד, ומכניס אותו לתיק, ופתאום הוא יחליט להידלק... ואז כל העסק מתחמם בתוך התיק וזה לא טוב...

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  16. יש לי במחשב 3 כוננים פירמטתי אתמול את C והתקנתי מחדש את הווינדוס... E לפני זה היה כונן חסום שפתוח רק למשתמש שלי ולא למשתמש של המשפחה... עכשיו אחרי שפירמטתי לא יכולתי להיכנס אליו אבל פתרתי את זה חלקית... אני יכול להיכנס עכשיו לכונן אבל חלק מהתיקיות והקבצים אני עדיין לא יכול להיכנס אליהם.... איך אני יכול לפתור את זה? ניסתי לעשות את אותו הדבר שעשיתי לכונן עצמו אבל אי אפשר לעשות את זה.... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by yfbr,

הרבה פעמים אני מקבל חלון שמודיע על Script Error ומציע לי לעשות Debug. איך ניתן למנוע הופעת חלונ זה ? מצורפת תמונת חלון השגיאה וכן תמונת Option -> Advanced.

18. Started by idan1836,

איך עושים אף דיסק שרוצים להתקין ווינדוס אקס פייייי???????? עריכת המודר: כותרת.

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by ag43,

אני מעוניין לבטל את האופצייה הנ"ל (או לפחות לקבוע את הMastered כDEFAULT) בעת צריבת תקליטורים בויסטה. מישהו יודע כיצד לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by blackmonkey,

שלום לכולם רכשתי מחשב חדש, ואיתו מערכת הפעלה של WINDOWS XP חוקית, מלאה, בסכום כסף מלא (וכואב) שאלתי היא- האם לאחר ההתקנה על המחשב החדש- אוכל להתקין את הוינדוס במחשב נוסף בביתי שפירמטתי לאחרונה? ובמידה וההתקנה על המחשב לא תפעל באופן תקין (הכוונה- ללא הודעות על "חוקיות המערכת")- האם בעיות יופיעו גם במחשב החדש עליו כבר התקנתי את הווינדוס? האם בעצם ההתקנה של גרסה חוקית אחת על שני מחשבים אני אדפוק את שניהם??

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  21. המון זמן שאני מחפש פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת. כאשר אני עובר עם העכבר על קבצים שונים קופץ לי חלון קטן (מכונה לעיתים כ"בלון טיפ") עם נתונים לגבי הקובץ עליו נמצא סמן העכבר באותה העת. הדבר מעצבן במיוחד כאשר עוברים עם סמן העכבר במהירות על רשימת קבצים ארוכה. השאלה הנשאלת היא כמובן איך לעזאזל מבטלים את הדבר המטריד הזה? צירפתי תמונת מסך הממחישה את הדבר. תודה וחג שמח! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  22. שלום לכולם אני רוצה לקצר את זמן עליית הווינדוס אני זוכר שיש איזה אפשרות שינוי ב-regedit שמשנה את זה אני מתכוון לטעינה(הקווים)תודה לכולם אלי.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  23. יותר מה 5 גגה כי זה לא הגיוני אחריי פירמוט ...זה תפס לי כל כך הרבה מקום פנויי

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by ilay22,

מסתבר ששני שליש מהתוכנות שהשתמשתי בהן בXP לא מתאימות לויסטה, כולל פירוול, אניטיוירוס, נגני מדיה (חוץ מ WINAMP) איפה אני מוצא את התוכנות שמתאימות כבר לויסטה? למה שום נגן וידאו חוץ מהמדיה פלייר לא עובד?ולמה יש תוכנות שמתנהגות כל פעם כאילו זאת הפעם הראשונה אני מפעיל אותן? איך אני עושה קיצור לחייגן, או עושה שהוא יתחבר אוטומטית? למה ההתקנה של של נגן הפלאש לפיירפוקס קורסת? (מיקרוסופט מנסה למנוע שימוש בדפדפנים אחרים? ) משחקים אמורים לרוץ על ויסטה כמו על XP או שהם מושפעים מהמערכת?

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  25. שלום רב. בנסיוני הקודם קניתי WIN98 בקופסא עם מס' קוד מודפס, ואחר זמן רב איכשהו גילתי שמס' הקוד לא היה בלעדי והוא מופיע באחת ההורדות שהורדתי שאלתי היא במידה והקנה WIN חדש מישהו יכול לערוב שמס' ה WIN לא פרוץ? תודה.

• 6 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.