עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by artyr,

מישהוא יכול לעזור לי יש לי בעיה בכיבוי המחשב במחשב יש לי WIN XP וכשאני לוחץ כיבוי המחשב מופעל מחדש בימקום להיתכבות עישיתי לו סריקת דיסק אבל בכל זאת הוא לא מיתכבה וגם הלכתי ללוח הבקרה ומיצריכת וחשמל וזה גם לא פטר את הבעיה

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by lipa,

שהיה לי XP והמחשב היה ב-OC הכל עבד מצויין ויציב , ברגע שהתקנתי ויסטה המחשב עבד ממש גרוע (מלא הודעות שגיאה) ולקח לי זמן להבין שהבעייה מה-OC , ברגע שהחזרתי את ההגדרות בביוס ל-default הכל הסתדר וברגע שהחזרתי את ההגדרות ל-OC כל הבעיות חזרו , ניסיתי לשחק עם ההגדרות בביוס והצלחתי להגיע רק ל-FSB של 360 יציב לעומת 411 ב-XP , בכל מקרה הציון בחומרה נשאר תמיד זהה (כמובן שכל פעם אני לוחץ על "עדכן את התוצאה שלי") בקיצור ויסטה ו-OC הולכים ביחד ?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by overload,

יש דרך להחליף את הצלילים של הכיבוי וההפעלה של הXP ? אולי יש איזה תוכנה או SHELL שעושה את זה? סתם בשביל שתדעו אני רוצה להחליף את ההתחלה בהקלטה של התנעה של מנוע של 911GT3 ;D.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by ohadzamir,

שלום! יש לי בעיה מוזרה קצת... כשאני רוצה לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב, הוא יוצא מהמשתמש ונתקע במצב של SAVING USER SETINGS או משהו כזה... מה הבעיה פה??? איך אפשר לתקן???? תודה מראש אוהד

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  5. יש את MSCONFIG אם אני מוריד משם את כל V והמחשב עולה וכותב לי הודעה ישר אחרי ההתחברות שצריך לאמת את הווינדוס, איך אני מסדר את זה? לא זוכר איזה V הורדתי ויש מיליון אופציות שיחזור מערכת ממצב בטוח לא עובד

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by Zeev86,

היי. אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב (הדיסקים יועברו למחשב החדש), אני מאמין שהרשיון שלי לא יעבוד יותר. איך מעבירים אותו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by hagayben,

בעיה ראשונה מותקנים לי על המחשב שני דפדפנים אקספלורר ופייר פוקס שאני יורד ועולה בגלגלת או כותב באינטרנט אם נתקעים לשנייה ואז חוזרים לעצמם למישהו זה קרה או למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון? ובעיה שנייה אחרי חצי שעה שאני לא נוגע במחשב הוא נכנס לפעולת שינה ואז שאני מעיר אותו הוא קם עם האינטרנט מנותק אני יודע לסדר שלא יהיה מצב שינה אבל אני רוצה ללכת ישר לבעיה ולבטל את הניתוק חיפשתי בהגדרות לא מצאתי משהו תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by neovo,

קיבלתי נייד HP חדש 6760 והוא מכיל בתוכו מערכת הפעלה VISTA HOME PR 32 ביט יש בנייד 4 גיגה זכרון שלא מנוצלות בגלל מגבלת מערכת ה 32 ביט עכשיו לשאלה : יש לי דיסק VISTA ULTIMATE אורגינל RETAIL עם שתי גרסאות 32 ו 64 האם אני יכול להתקין את גרסת ה 64 ביט של הריתייל ולהכניס לו את הקוד של ה HOME PRO שקיבלתי בנייד ואז יהיה לי מערכת 64 ביט חוקית האם הזנת קוד של HOME PRI בהתקנה בדיסק של ה ULTIMATE יתקין את ה JOME PRO ???

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  9. אז אתמול הגעתי למסקנה שיש לי יותר מידי אייקונים על הדסקטופ (שכולם היו חשובים לי) אז התקנתי בפעם השניה (פעם שעברה זה היה לפני כחצי שנה) ObjectDock (הגסה המלאה) ויש לי למעלה דוק שמחולק לטאבים ושם יש את כל מה שהיה לי בדסקטופ ןלמטה יש לי דוק רגיל (לא מחולק לטאבים) שלא שמתי שם כלום ושם יש את מה שרץ ברקע שאני יוכל לעבור מחלון לחלון ואני לא יהיה מחויב להשתמש ב-Alt+Tab (את ה Start Bar הסתרתי). עכשיו אין לי שום אייקונים על הדסקטופ חוץ מהסל אשפה שלא מפריע לי שהוא שם. עכשיו, קצת משעמם פה ואני חושב להוסיף דברים אבל אני לא בטוח מה, יש side bars והתנסתי עם אחד מהם (Toosje - לא בטוח איך רושמים), קיצור, אני מעוניין בדברים כאלה, האם שי למישהו המלצות על דברים\תוכנות שיהיו על הדסקטופ שייתן …

10. Started by ayby,

יום טוב. : בזמן האחרון החליט המחשב להתיש אותי בעת הגלישה ולכן השתמש במגוון הודעות שגיאה שסגרו את ה-explorer בערך כל חמש דקות עקב בעיות DLL שונות. והיום הוחלט לשים קץ לדבר. הכונן פורמט ומערכת ההפעלה (win 98)הותקנה מחדש. אבל ההוא (המחשב) לא ויתר והמשיך לשלוח הודעות ולמנוע גלישה רגילה ונינוחה. בכ"ז , גם אני לא ויתרתי מהר והתקנתי explorer 6 בתקווה שדפדפן הדגל של mic יגבר על תעלוליו של זה שלא אומר את שמו (המחשב). אבל סופו של דבר ההוא (המחשב) התעשת בשניות ;D והנה מגוון הודעות השגיאה שקיבלתי בדקות הראשונות לגלישה (ממש עכשיו). 1.שגיאה ב-RUNDLL32 2.שגיאה ב-MSGRV32 והפירוט הודיע על בעיה ב-KRNL386EXE 3.ולפחות פעמיים נזרקתי למסך כחול מרצד ובו הודעה על "OE" כלשהו שלא ניתן לפת…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. בXP ובמערכות הפעלה הישנות זה היה סטנדרט. עכשיו בWIN7 שככו את זה? מה ניראה להם ששיתוף קבצים במערכת הפעלה בימינו לא שמיש כמו בעידן של XP/98 וכו.. אשמח לפתרון

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by אוהד הפועל בדם,

נפתח לי בלמטה של ה-windows בשורה הכחולה משהו בשם search assistant זה לא בעיה אבל זה מעצבן כל פעם לסגור ידנית את זה כשנפתח הווינדוס. יש דרך לגרום לזה לא לעלות כל פעם? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by NOSTREDAMUS,

כן חברים העדכון הו קטנטן בגודל 10 קילו בייט ומעדכן את גרסא 9.0b http://www.microsoft.com/windows/directx/default.aspx

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by Tamir92,

אחרי שהתקנתי ויסטה אין לי קול מישהוא יודע מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  15. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים. אגב....אני לא משתמש אף פעם ב EDGE, איני יודע למה זה.

16. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, אני התקנתי עידכונים של Windows אך לא עשיתי הפעלה מחדש - פתאום המחשב עזה ריסט עצמי ולאחר הריסט הוא עושה את זה כח הפעלה מחדש. http://img267.imageshack.us/my.php?image=14921493149115061514149xa7.jpg מה עושים? :-\ אודה לכולם!.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  17. שלום לפני כחודש כל פעם שהייתי מפעיל סרט יחד עם עוד תוכנה { עומס על המעבד } ה WIN היה קורס והיה מראה מסך כחול כיום המצב התחיל להיות חמור המסך הכחול מופיע בלי שום סיבה גם כאשר לא פועלת אף תוכנה ברקע האם יש מנוס מלהתקין את WIN מחדש ? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by wraithLord,

די מסביר את עצמו. אני רוצה להתקין XP על דיסק קשיח בשביל הלפטופ. עשיתי image על דיסקונקי אבל זה מסרב להגיב. ניסיתי גם על שני מחשבים ושניהם לא קוראים את הפלאש. חשבתי לחבר את הדיסק של הנייד למחשב ולהתקין מתוך חלונות אבל האופציה מחוקה באוטוראן. יש דרך לעקוף את זה? ניסיתי להוציא את הHD המרכזי ולהשאיר רק את הפלאש והדיסק המפורמט אבל כלום לא קורה. עצות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Menymen,

אהלן, שאלה לי אל המומחים, המפרט של המחשב שלי הוא לוח P43-DS4 Gigabyte זכרון 4G 2*2 Hyper x 1066 מעבד Q6600 כ.מסך Gigabyte 4850 512M שימושי מגוונים, משחקים סרטים וכד', תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shloosh,

זה קובץ המערכת שפתוח ברקע שאני משתמש באינטרנט אקספלורר אבל לפעמים סתם ככה יש לי שניים כאלה ואין לי מושג למה וזה תופס 20 מגה זיכרון,ואני חושב שהאינטרנט נהיה יותר איטי בגלל זה יש איזה וירוס או משהו שקשור לזה? איפה יש בדיקת וירוסים חינם אבל טובה?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by redti,

שלום, ברצוני לבטל את התיקיה my recent files מחיקה לא עוזרת כי זה כל פעם נוצר מחדש אם אתם יודעים אני אשמח לקבל עזרה..

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  22. פירמטתי את המחשב עכשיו קיצר הווינדוס היה מותקן על C מן הסתם פירמטתי את C לפני הפירמוט גיביתי את כל הדברים ל-D היה ב-D רק תקייה אחת בשם גיבוי שום תקייה או קובץ אחר פירמטתי את C הכל עובד טוב והכל פתאום אני רואה שכל הקבצים והקבצים של הווינדוס וגם Program Files וה-WINDOWS משל הערכת הפעלה לפני הפירמוט עברו ל-D ! וכל הקבצים שגיביתי כאילו מהתקיות האלה שהם היו ב-C לפני הפירמוט לא נמצאים שם

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by DarkMoh,

אני רוצה לעבור לוויסטה שכבר מותקנת אצלי במחשב, אבל הבעיה היחידה שמונעת ממני לבצע את המעבר היא העובדה שהאינטרנט לא עובד שם. יש לי רשת ממש מסובכת עם כל מני הגדרות טיפשיות ואני לא מצליח להעביר אותם ידנית ל-Vista. אשמח לתוכנה \ דרך חלומית שפשוט "תשמור" את ההגדרות ותגרום להם להיות אותו דבר בוויסטה. Windows Easy Transfer - לא יכול להשתמש בה.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by eliya136,

יש לי בעיה מזה מעצבנת יש לי ווינדוס XP וכל הזמן מופיע לי המגן האדום הזה עם האיקס הלבן בתוכו עכשיו הוא אומר לי כל הזמן you have a security problem (יש לך בעיה ביטחונית) עכשיו זה כל הזמן קופץ ומפריע ואם אני לוחץ זה אומר להוריד תוכנת הנה והיא לא בחינם וגם הAVG שלי לא נותן לי להתקין אותה לפחות אז ...מה שאני מבקש אם מישו יכול להגיד איך לבטל את המגן איקס ואני ממש אבל ממש יודה לו נ.ב. עשיתי סריקה מלאה למחשב עם AVG וזה לא מצא כלום אז....

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by yossi051,

חברה אני חייב עזרה...העיה התחילה כשנשרף לי הלוח אם..כשחזר מתיקון גילית שהמערכת הפעלה לא עולה אז התקנתי וינדוס על כונן אחר.. ניסיתי להיכנס לתיקיות ב- Documents and Settings כדי להעתיק את כל הקבצים ששמורים לי על שולחן העבודה וסמסמכים שלי. אבל אז יצאה לי הודעה שגיאה שאין גישה אל....הגישה נתחתה...ניסיתי לעשות ריקוברי על הוינדוס אבל זה דורש לפרמט. חשוב לציין שאני יכל להגיע לכל הקבצים בכונן חוץ מהתייקיה הנל וזה בגלל שהיה לי סיסמה בכניסה למערכת. האם יש אפשרות לפרוץ את התיקייה?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.