עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. טוב קניתי ואני מדגיש קניתי!! מערכת הפעלה win xp home edition ואמרו לי שאני יכול להוסיף עוד כמה שקלים כדי שיהיה לי את הויסטה בצורה חוקית זה נכון? ואם כן איך אני עושה את זה

2. Started by m.l,

חבר שלי שלח לי את הצילום מסך שאני מצרף פה...רשום שם בתיקייה אחת AMD64 (מוקף בתמונה) האם זה אומר שזו גירסא של AMD או שזה תומך גם באינטל.... דרך אגב זו סתם תמונה שהוא הוריד מאיפה שהוא אבל אני מקיף גם למעלה כדי שתיראו...רשום גירסא של תאגידים...זה משנה משהו? דרך אגב מחקתי שם את מה שהיה רשום למעלה כי רשום שם CDKEY וזה לא חוקי....השאלה היא עיניינית בלבד כי אני מעוניין לדעת אם XP64 ביט תומך בצורה יותר טובה במעבדי AMD מאשר במעבדי אינטל [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by shirNoshe,

ואללה,היום קרה לי משהו שאני עוד משפשף את העיניים שלי. חבר הביא לי מחשב פנטיום 3 עם כונן קשיח ועליו WIN98.על המחשב שלו לאחר עלית ה-WIN הוא כאילו קורס ומנורת ה-HD לא מפסיקה להבהב,צריך לאפס..בלה..בלה.בקיצור לא ניתן לעבוד על המחשב. אמרתי לו,שמע..בוא ניקח את הכונן שלך למחשב שלי(זה שבמפרט) ונראה אם הביוס ומע' ההפעלה שלי מזהה,ואז ננסה להציל את החומר שלו. בקיצור עלה וכו' וצרבתי לו את כל החומר החשוב. עכשיו,אמרתי לו בוא נעלה את המע' שלך ונראה מה יקרה,הוא אמר בחיים לא יעלה לך מהכונן שלי על המחשב שלך,אמרתי לו..צודק!אבל..!!בוא ננסה. ניסינו והופ.. מע' ההפעלה שלו עלתה!אומנם במצב בטוח,אבל עלתה כמו גדול!עכשיו אני מנסה לבדוק מה דפוק שם.. איך יכול להיות שכונן קשיח ממחשב פנטיום 3 עם ח…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. שלום, יש לי XP pro sp2 מותקן על מחיצה אחת, ו vista מותקן על מחיצה שנייה . בהפעלת המחשב אני צריך לבחור מערכת הפעלה שאני רוצה כרגע, וברירת המחדל היא vista ואם לא לוחצים על כלום במשך 30 שניות זה בוחר את ה vista, אני מעוניין שהXP יהיה ברירת המחדל ושבמקום 30 שניות זמן ההמתנה יהיה רק 10 שניות. ניסיתי להכנס למאפיינים במחשב שלי >מתקדם>הפעלה ושחזור>הגדרות ושם ראיתי שיש 2 מערכות הפעלה שהוא מזהה , ויש גם 2 מקומות להכניס זמנים , זמן להצגת רשימת מערכות הפעלה וזמן להצגת אפשרויות לשחזור. אז שיניתי את מערכת ההפעלה של ברירת המחדל לאפשרות השנייה שלא הייתה מסומנת (על אחת כתוב XP והשנייה לא ברורה,כנראה ה vista חח כי אין עוד) אז בחרתי בזאת שכתוב XP ,אישרתי ועשיתי ריסט , ולא קר…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  5. היי, קיבלתי לא מזמן מחשב נייד ישן . המחשב הוא של IBM , פנטיום 3 566 משהו כזה לא זוכר בדיוק ו50 מגה זיכרון. קניתי למחשב כרטיס רשת אלחותי usb . עכשיו הבעיה היא כך: על המחשב מותקן כרגע windows xp pro וביטלתי את כל האפשרויות הוייזואליות אבל עדיין המחשב זוחל ובקושי זז. האם התקנת windows xp home תשפר את המצב ותאפשר עבודה סבירה? המטרה של המחשב היא רק ורק אינטרנט. או שעליי לנדוד לwindows 98 או 2000 המיושנים.. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כשאני מפעיל את וינדוס (XP SP2) הוא נכנס אוטומטית לאדמיניסטרייטור, איך אי עושה שהוא יכנס לבד ליוזר שלי?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by אור כהן,

לי בכל אופן יש XP

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Shitface,

הי, אני בדיוק מרכיב את המחשב שלי ובפעם הראשונה בחיים החלטתי לעשות RAID. אני קורא קצת בחוברת של הלוח אם - ואני מבין מה צריך לעשות מבחינת הBIOS וכו', אבל - מציעים שם להכין דיסקט BOOT כדי לעשות RAID וכו' -בכל מקרה, לא ברור לי מה בדיוק אני צריך לעשות כדי להתקין על RAID. אגב - המחשב: E6420 DS3 2X250GB WD Sata2 16MB RAID 24/7 2x1GB DDR2 800MHZ GSKILL DUAL CHANNEL GIGABYTE 7600GT 256MB אני רוצה לעשות RAID 1. אגב - גם הCDROM הוא SATA, ויש כונן דיסקטים. אחרי כל הזיון שכל הזה - מה עושים? תודה! ורציתי להוסיף שיש לי דיסק bootable מקורי

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  9. Started by RX7,

כל פעם שאני עושה ניתוק דרך "התחל" מופיע לי דוח שגיאות עם סימן של "המחשב שלי" ואני לוחץ על "אל תשלח" והוא עושה כאילו הוא מרענן לי את המחשב, מעלים אייקונים ומחזיר אותם, או לדוגמא שאני סוגר את האמיול מופיע לי הדו"ח שגיאות המעצבן הזה עשיתי בדיקת שגיאות והבעיה לא נפתרה למישהו יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by Sunshade,

לפתע פתאום בלי כל אזהרה מוקדמת (טוב היו כמה פעמים שהפעלה מחדש פתרה את הבעיה) דאבל-קליק על תיקיות או כל דבר אחר שקשור למערכת ההפעלה (סל-מיחזור, המחשב שלי וכו') גורם להעלמות של שולחן העבודה, כל מה שנשאר זו תמונת הרקע, ואחרי מספר שניות עולה מחדש. נכון להיום מדובר במצב קבוע, יש פתרון מלבד פרמוט והתקנה מחדש? (יש לי הרבה חומר לגבות.. ) כל שאר התוכנות עובדות מצויין ללא תופעות לוואי. המחשב עובד כמעט תמיד מחובר לביטורנט דרך Azureas. מערכת :WinXP SP2 מעבד: C2D E6300 זיכרון: 2GB HD: WD 160GB כ. מסך: 7600gs לא יודע אם זה קשור אבל יש לי פנדה אנטיוירוס טיטניום

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by shnozlid,

הארד דיסק שלי מחולק ל C ששם הXP נמצא ול D ששם שאר הדברים . אני רוצה להתקין מחדש את XP על C וגם לפרמט אותו על הדרך. כאילו שכל הקבצים שהיו על XP לא יהיוי עוד. נכנסתי להתקנה וכשהגעתי לשלב שאני צריך לבחור מחיצה, אז לחצי על המחיצה C ואז הוא הודיע לי שהוא יתקין את המערכת בנוסף, ולא במקומה. מה אני עושה כדי שהוא יתקין במקומה וימחק את שאר הקבצים על המחיצה? מקווה שתבינו את כוונתי. מאור

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. יש איפה שהו בXP אפשרות לבטל את חלון ההזהרה\אבטחה המעצבן הזה כל פעם שאני מנסה לפחוח באימייל סרט או מצגת או קובץ WORD או EXCEL ? אני לא מצאתי ! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  13. טוב אז ככה נכנס לי ג'וק לראש בגלל איזשו משחק(כוכב כחול- סימלוטור חיל אויר ישראלי) שהוא לא עובד על XP רגיל אז התחלתי בהתקנה של win98 (כמובן שלאחר התחלת ההתקנה אני יבחר להתקין אותה בנתיב אחר.. כונן אחר עכשיו העלתי עם דיסקט איתחול וביצעתי את הפקודות הבאות: A:\D: D:\CD WIN98 D:\WIN98> MD C:\WIN98 D:\WIN98\LOC> COPY *.* C:\WIN98\LOC נץב: D זה כונן הדיסקים שלי שהוא נמצא הוינדוס 98SE עכשיו לאחר ששלב העקתה הסתיים אני רוצה להגיע למצב של: C:\WIN98\LOC>SETUP.EXE במקום: D:\WIN98\LOC> תודה רבה מארש, למנסים לעזור

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. המחשב עושה קצת בעיות, ואני צריך לפרמט גם ככה. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא צפייה בסרטים וסדרות, ובקרוב הוא יצוות עם מסך 37" חדש דנדש, אז חשבתי כבר להתקין מדיה סנטר. יש יתרונות למדיה סנטר על XP רגיל? אם כן, מה הם?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by snapdragon,

שלום, אני רציתי לעדכן לSP2 כי FIFA07 לא מתקין את זה בלי (נראה לי שזאת הסיבה). הורדתי במשך הלילה את העדכון והבוקר לא ראיתי אפשרות להוריד אותו ולכן הנחתי כי הוא הורד ועודכן, אבל לא, הגרסה שרשום היא עדין SP1. מה פה קורה פה ? תודה על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by אנדי,

שלום, מערכת חלונות מתקינה בכל מחיצה בדיסק, תיקייה סמוייה בשם system volume information. באופן רגיל אין אפשרות לפתוח תיקייה זו כמו שפותחים תיקיות אחרות. לאחרונה, סריקת in-depth analysis שבצעתי ע"י האנטיווירוס nod32, זיהתה שני 'ג'וקים' שמסתתרים בתוך תיקייה כזו באחת ממחיצות הדיסק (לא C). סריקת וירוסים רגילה באמצעות אותו אנטיווירוס, לא גילתה דבר. nod לא הצליחה להסיר את אותם שני 'ג'וקים', וגם הגרסה החדשה של ad-aware נכשלה במשימה. האם יש דרך כלשהי לפתוח את התיקייה הזו באופן ידני? האם יש תוכנה שמסוגלת בוודאות לעשות זאת? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by newpc,

hi i got a problem i am trying all day now to install win xp on my new pc with no luck oh ya and i tryed to install from 5 cds not the same V i am geting this error: sxs.dll syntax erro in manifest or policy file gdiplas.man on line 4 the request could not be performed because of an i/o device error thats all it say after it get stuck for 1h haf way in to the install any ideas how to fix it? pc is mb:asus p5k ram:xms2 ddr2 800 corsic cpu:6600 v-card:asus gtx hd:80g and 2x250g thats it if u have any ideas of same thing i can try plez let me know thx

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  18. Started by Galit17,

איך אני רואה שקיפות של חלון על חלון? ואיך אני מפסיקה את הקטע הזה של ההזהרה שכל שניה כאשר אני פותחת תוכנה הוא רוצה שאני יאשר?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. יש לי ווינדוס XP על מחיצה אחת ושאר המשחקים על מחיצה השנייה. עכשיו אני רוצה להתקין מחדש את הווינדוס בלי לשמור את כל מה שהיה באותה מחיצה(משמע לפרמט). השאלה שלי היא כזאת, אני רק צריך להכניס את הדיסק ולהתקין את זה , או שאני צריך לעשות איזה תהליך?? אשמח למדריך. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by shnozlid,

אז ככה יש לי 250GB שהם מחולקים 40 210. בכונן של ה40GB הווינדוס מותקן. השאלה שלי היא כזאת, אם אני אתקין מחדש את ווינדוס, משמע יפרמט את כל הכונן, האם המשחקים שהותקנו במחיצה השנייה יפעלו או שאני צריך להתקין מחדש? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  21. Started by m4a1,

תקשיבו התקנתי ויסטה על הנייח שלי הכל טוב חח עכשיו היתענייתי לדעת:בלפטופים חדשים שמגיעים אם ויסטה,אין כרטיס מסך מספיר חזק לAERO או שיש חח? אז מזתומרת שברוב הלפטופים החדשים אין אופציה ל AERO?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by parker8,

ה-BOOT SCREEN שיש בויסטה הוא נורא משעמם, יש רק LOADING עלוב כזה, אפילו בלי סמל כמו ב-XP. אני מעוניין לשנות את זה, יש למישהו כמה יפים כאלה? אם אין, אשמח גם לתוכנה שיוצרת קבצים כאלה. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by alonkl,

להתקין ווינדוס אני ידוע לא בעיה. אבל איך אני מפרט כולל מחיקה טוטאלית של כל המידע?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  24. רק אני יודע שOEM אם אנלא טועה זה סתם רק דיסק בלי כל האריזה והחוברות הסברים וRETAIL זה כל החבילה - הדיסק קופסה חוברות הכל הכל.. (ד"א ההתמקדות שלי היא בXפ לא בויסטה) אבל בתוכנה עצמה יש הבדל? זתומרת אני משום מה הבנתי XP OEM יהיה אפשר להתקין אותו על מחשב אחד ואחר כך אם אני בא לקנות מחשב ואז להתקין עליו את אותו הווינדואוס אז לא אפשרי או שמהו כזה וכאילו RETAIL זה כן אפשרי? אני שואל מתוך עניין אבל גם כיא יזה חבר אחד שלי נואש מהעותקים הלא חוקיים שהוא משיג/מוריד והוא חושב כבר ללכת על קנייה אז זה סבבה גם ללכת על OEM? כי הפערי מחירים בין OEM לRETAIL די רציניים

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם , כשאני פותח חלון ראשון של דפדפן אינטרנט אקסלורר , החלון נפתח תקין על כל המסך , אבל כשני פותח חלון נוסף , הוא נפתח רק על כחצי מהמסך ואז אני צריך ללחוץ MAXIMIZE כדי שיפתח על כל המסך. בעבר לא הייתה לי הבעייה הזו (שקצת מציקה הייתי אומר) . באוונט ובפיירפוקס כמובן שאין את הבעייה הזו כי שם זה נפתח ע"פ לשוניות בטאבים . למישהו יש פתרון לזה ?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.