Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, לא מזמן פרמטתי את המחשב והבעיות רק ממשיכות להצטבר נראה שיש לי בעיה עם האינטרנט. לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש העמודים נטענים באיטיות בלתי נסבלת אבל כשאני רוצה להוריד קבצים המהירות היא סבירה לחלוטין... חיפשתי מה יכול לגרום לזה ונתקלתי בדרך במשהו מוזר בחומת האש של windows. חומת האש מבוטלת ואני לא יכול להפעיל אותה (צירפתי תמונה) אני ממש צריך עזררה עם זה כי האינטרנט זה השימוש העיקרי שלי במחשב תודה מראש, כפיר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב בן חצי שנה. dell 1525 מותקן עליו מערכת ויסטה וולטימט. אני היום ניכנס למחשב ורואה שהרבה מקום תפוס בכונן C שבו מתקנת המערכת הפעלה.. עשיתי מאיפינים ותפוס איזה 50 ג'גה.. ואין סרטים או אימיול ודברים כאלה.. אז ניכנסתי לתוך C אפשריות תקייה>>הצג קבצים מוסתרים. סימנתי את כל מה שבכונן והכל היה ביחד איזה 21 ג'יגה.... איך זה יכול להיות????!! תודה רבה לכולם.. הנה תמונה http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1257146239.jpg תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
איך אני עושה שאת קובץ הBAT הכנתי הוא יעתיק את עצמו ל STRTUP של הוינדוס? מישהו יכול להגיד לי בבקשה את הפקודה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחלונות 98 אני מנסה לעשות איחוי לדיסק ומקבל הודעה שצריך להריץ SCANDISK. הבעיה שזה לא מצליח לפתור את הבעיה שהיא כמדומה קובץ בספריית ה-TEMP של חלונות עם אותיות עבריות וסימנים אחרים בשם. לא ניתן למחוק אותו, גם לא בדוס ללא חלונות אולי גם כי אני לא מצליח להפעיל עברית בדוס ולהשתמש בשם הקובץ לצורך המחיקה. אני מריץ את HEBREW.COM ומקבל הודעה שאין HEBREW.INI ועברית לא מותקנת. מישהו יכול לייעץ איך מוחקים קובץ כזה? הוא כבר עולה לי על העצבים...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל אבל אני לא מוצא דבריםש אני אוהב.. ואני מעדיף רקעים של משחקים או סרטים.. אפשר לינקים.?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי קובץ ווינראר ששוקל יותר מ-4 ג'יגה. כשאני פותח אותו הוא מגיע ל-99% ואז הוא כותב לי שגיאה שקשורה ל ntfs (מה זה בכלל )... זה אומר לי שזה לא תומך בקבצים מעל ל-4 ג'יגה מה שנראה לי לא הגיוני כי כבר פתחתי כבצים מעל ל4 ג'יגה בווינראר לפי דעתי...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משאיר תמחשב דולק.. ואני מריץ עליו כמה דברים והוא נהיה טיפה עמוס.. והולך.. שאני חוזר פתאום אני רואה שהמחשב התכבה מעצמו.. וכל פעם אחריי הדלקה רשום לי הודעה שגיאה חמורה במערכת וכו..! שלח דוח שגיאות תראהת שגיאות .. פעם זה לא היה קורה לי..עשיתי הצג שגיאות זה הוביל אותי לקובץ שיש ב TEMP מחקתי אותו אני מקווה שזה יעזור.. המחשב פתאום נתקע ועושה ריסט כמו התקף לב כזה דום לב לכמה שניות ועושה ריסט ..רק שהוא בעומס.. ופעם זה לא היה קורה לי זה רק השבוע|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 איך פותרים אתזה????
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
תמונהההההה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אז הלך לי ההארד דיסק עם הרבה קבצים די חשובים, להציל אותו כרגע יעלה לי יותר ממה שאני יכול להרשות לעצמי. אז חשבתי שלפחות אני אדע מה בדיוק איבדתי שם. בשביל זה חשבתי ללכת ל-Windows Index ולראות את הקבצים. אבל לא כ"כ מצליח למצוא קורא לקובץ הזה. מישהו מכיר דרך פשוטה והכי חשוב חינמית ?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התקנתי לסבא שלי winxp וכעת משחקים לא עולים אצלו ( פרעה , קליאופטרה , sim city 3000 וכו... ) מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי XP על כונן חדש, בהתקנה הקצאתי ל-C רק 10GB (פעם ראשונה שאני מתקין ווינדוס, זה היה נראה לי הגיוני) ואת השאר לכונן E. עכשיו מן הסתם גיליתי שזה ממש לא מספיק ושאני צריך להגדיל את המחיצה. אני כמובן יכול לפרמט הכל ולהתחיל מההתחלה, אבל כבר התקנתי את כל הדרייברים והתוכנות על כונן C ואם אני יכול להימנע מלעשות את זה פעם נוספת זה כמובן יהיה עדיף. השתמשתי גם בחלק מכונן E והעברתי לשם קבצים מהHD הקודם, אבל אין לי בעיה לאבד אותם. כאמור זאת פעם ראשונה שאני מתעסק בכל מה שקשור לפירמוט והתקנה של מערכת הפעלה, כך שאם אפשר להסביר דברים כמו לילד זה יהיה עדיף. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
איך אני יוצר כונן d בהתקנת הווינדוס xp תודה מראש netanel305
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי וין אקס פי פרו ----- אני צריך שכל הוינדוס יהיה בשפה עברית-- אם יש איזה תוכנה שעושה את זה? ו איפה אפשר להוריד
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על כפתור ימני ובוחר בSettings, והולך ל Desktop אני מקבל את הודעת ה error שמצורפת בתמונה. זה די מבאס שאני לא יכול לשחק עם האפשרויות של הרקע, מישהו מכיר את הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
עשיתי איפוס למחשב, ועכשיו כשמנסים להתחבר לחשבון הקיים זה מה שרואים.. זה פשוט חוזר לאותו מסך. תודה..
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לצורך ארגון מורכב של קבצים אני אמור לפתות עשרות רבות של ספריות וירטואליות (include in library) אני מעדיף למקם אותן בכונן אחר (כיום ב C) מעדיף להשאיר את ספריית "המסמכים שלי" ללא שינוי מיקום כיצד עושים זאת? (לא מצאתי ברשת תיעוד רישמי והקיים רק מבלבל) כמו כן, האם אפשר ליצר תת-ספריה וירטואלית? (לא מצאתי כלל תיעוד לזה) החלונות בגירסה אנגלית תודה עמיר
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי אנשים ! המפרט שלי :מעבד INTEL PENTIUM D 930 לוח אם gigabyte GA-8i945P-G כרטיס מסך GeForce 7600GT זכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM פירמטטי את המחשב לפני כמה ימים לאחר שתוכנת אנטי ספאם מסוימת דפקה אותו. לפני כן, המחשב עבד בלי שום בעיות, הייתי מריץ כמה תוכנות כבדות במקביל בלי שום בעיה. מאז הפירמוט המחשב נתקע כל כמה דקות, לא מתכבה ולא סוגר יישומים. הבעיה היא שחבר שלי שנמצא עכשיו בחו"ל התקין לי את המחשב בפעם הראשונה. יחד עם הדרייברים של המחשב הוא התקין גם את הדרייבר הבא מדיסק פלופי שהוא יצר : The Intel® Matrix Storage Manager is designed to provide functionality for the fol…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שיניתי את המראה של ה WINDOWS (החלונות, שורת ההתחל...), עכשיו הכל היה טוב ויפה....עד שלא מזמן כל פעם שהוינדוס עולה אני רואה שהמראה השתנה לברירת מחדל של הוינדוס, ורק לאחר כמה שניות יש הודעה: "נא המתן", המסך הופך שחור לבן, ואז המראה משתנה (כמו שמחליפים מראה במאפייני תצוגה).... אני לא מבין ....למה זה קורה? פעם המחשב היה עולה ישר עם המראה ששיניתי והכל היה טוב....יש איזה אפשרות שמסדרת את זה? זה מציק לי, כי לוקח ל WINDOWS יותר זמן לעלות..... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים גרסה מלאה של וינדוס ויסטה ושדרוג מה ההבדל בין השדרוג לבין הגרסה המלאה ?
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כל כמה פעולות שקשורות לסייר וינדווס הexplorer נסגר והוינדווס מפעיל אותו מחדש... פירוט: שם אירוע בעיה: APPCRASH שם היישום: explorer.exe גירסת היישום: 6.0.6000.16549 חותמת הזמן של היישום: 46d230c5 שם מודול התקלה: StackHash_3284 גירסת מודול התקלה: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4549bdc9 קוד החריגה: c0000374 היסט החריגה: 000af1c9 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 3284 מידע נוסף 2: ac4807bfc0071468be9411181549f7d9 מידע נוסף 3: 4031 מידע נוסף 4: a9ecb89baba6f9ad702241251d592f13
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב. אני רוצה להחזיר את התוכנות שהיו לי, ויש תוכנות שהוא לא נותן לי להתקין למשל: Acrobat Reader Office 2003 QuickTime Alcohol 120% ועוד כל מיני. הוא נותן לי הודעת שגיאה כשאני מפעיל את הקובץ: windows installation package could not be opened... אני חושב שזה משהו שקשור ל Windosw Installer הורדתי מהאתר של MIcrosoft, ועדיין הבעיה קיימת. בפעם הקודמת שפירמטתי הכל היה בסדר. Windows XP SP2 - חוקי. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי פעם ראשונה שיש בעייה שאני לא מצליח לפתור הקיצר יש לי SP2 לווינדוס אקס פי בעברית...הקטע שלפעמים אני מנסה להוריד סתם קבצים מאתרים מוכרים ולא מוכרים וזה רושם לי שההגדרות האבטחה שלי אינן מאפשרות לי להוריד קובץ זה. אוקיי, נכנסתי להגדרות של האקספלורר ולהגדרות אבטחה, סידרתי את הכל בדיוק כמו אצל חבר שלי שאצלו אפשר להוריד הכל, אבל במדוייק. זה עדיין לא נותן להוריד. מה לעזאזל הSP2 הזה רוצה ממני???????? למה הוא חוסם לי ישר קבצים כל קובץ שאני מוריד מבלי לשאול אותי אפילו??????? מה הוא דפוק? אפילו הורדות מ DOWNLOADS.COM ואפילו הורדות מפה.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חייב את עזרתכם יש לי מחשב ויש לי בו תוכנה שאין לי קובץ התקנה שלה קניתי מחשב חדש וניסיתי להעלות אותו אם הארדיסק הישן והוא נופל לי כל הזמן בעליה גם בסייף מוד אני לא יכול לפרמט את הארדיסק הזה בשום מצב ואני חייב להעלות את המחשב אם הארדיסק הזה המחשב נופל כי החומרה שונה במחשב הישן יש לוח של MSI מעבד 3 G של אינטל פנטיום ובמחשב החדש יש לי E 2200 ולוח של g31 -m7 של INTEL מה אני אמור לעשות כדי לישמור על המידה חייב את עזרתכם תודה מראש לכל העוזרים מיקי כהן
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-