עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by sh_idan,

שלום, ניסיתי לקודד מקור וידאו בH.264 בעזרת windows media encoder וכרטיס לכידה osprey 230- אך ללא הצלחה. רציתי לדעת האם מישהו יודע אם זה אפשרי בדרך כלשהי, או לחילופין מכיר כלי אחר שבאמצעותו אני יכול לעשות זאת? חשוב לי שהקונטיינר המופק יהיה של מיקרוסופט (.wmv למשל) מכיוון שאני משתמש בשרת windows media server להזרמת הוידאו, ולניגונו בסופו של דבר בwindows media player (שגם עד כה עשה בעיות בניגון h.264, אך נראה לי שאלו הן בעייות פתירות). תודה על ההתיחסויות, עידן

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by Nick_Less,

אז ככה: חבר שלי הביא לי את הארד דיסק שלו WD 320GB 16Mb ואמר שהווינדוס לא עולה. כשחיברתי את הכונן למחשב שלי עבד כמו שצריך,גיביתי את כל מה שהוא רצה - עד כאן הכל טוב.חיברתי לאחר מכן את הכונן שלו כראשי עם דיסק אקס פי בכונן דיוידי,הווינדוס עולה כרגיל וקורס (זו הבעיה העיקרית) אבל כשאני מחבר את הכונן שלי כראשי מתחיל תהליך פרמוט רגיל. הכונן מן הסתם עובד כי יש גישה למידע שעליו השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות בשביל לפרמט את הכונן הזה? עשיתי Chkdsk /R וגם /F לכונן כשהמחשב עולה (ריסט וכל פעם אחד אחר) וגם SFC תודה,בר

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by uzana2004,

בס"ד שבוע טוב לכולם... אני יודע שחלקכם יקפצו וירשמו לי חיפוש אבל חיפשתי ולא מצאתי מענה לבעיה הבאה: בכל פעם שאני מכבה את המחשב דרך ה-XP הוא לא נכבה אלא אחרי שאני מחכה קצת ולוחץ על הכפתור פתיחה של ה-CD ROM. את הסידי אני התקנתי בעצמי(יש לי אותו בנוסף לצורב די וי די שהתקינו לי בחנות). כמו כן אין לי שום התנגשוית חומרה או משהו כזה. תודה רבה לכל מי שעוזר...

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by Dimka,

שלום כולם, זו שאלה לא סטנדרטית קצת, אבל בטוח שכולם נתקלו במצב הבא: הרמקולים בעוצמה מסויימת ופתאום מדליקים קול ונבהלים מהעוצמה - קורה לאחרונה בסרטי יוטיוב, מעבר מסרטון שקט לקולני וכו' (שלא נדבר על הפרסומות). לבעיה הזו יש פתרון והיא נירמול, אפשר להפעיל אותה לדוגמה ב-MPC למי שמשתמש, אבל האם יש תוכנה או פתרון משוכלל וכללי יותר? מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב (ושאני בפורום הנכון...) עריכה: מצאתי משהו מעניין מובנה בחלונות, הולך לנסות... - לא עובד :-( http://anderwald.info/windows/normalize-all-sound-output-in-windows-vista-and-higher/ עריכה 2: האפשרות הזו עוזרת קצת, מישהו מכיר משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by amore,

שלום רב מדובר במחשב פנטיום 1.3 גיגה הרץ לוח אם של אסוס ,256 מגה בייט אני מנסה כבר בפעם העשירית להתקין WIN XP על המחשב של גיסי ללא הצלחה ישנם מספר בעיות במהלך ההתקנה כמו : 1.CANNOT COPY A FILE .............. זה קורה ממשך בהתחלה ההתקנה ברגע שהוא מעביר קבצי התקנה התחלתיים ברגע שמופיע תקלה זו אני לוחץ RETRY והוא מצליח להמשיך אבל היו כמה קבצים אשר לא הצליח יש לומר שגם לאחר שהצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה "בהצלחה" כמו כן במשך התקנת תוכנות נלוות ניתקלתי בבעיות קשות בהתקנתם ובסוף גם לא הצלחתי לדוגמא "ERROR CAB, לכן החשד היה שהמערכת לא הותקנה כראוי כעיקרון 1.אני החלפתי את דיסק ההתקנה ולא עזר 2.ביצעתי פירמוט מלא וחלוקה לH.D לא נראה שום בעייה ב-H.D - לא ער 3.ניסתי להתקין גם…

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  6. יש לי משחק שאני רוצה להסיר אך כשאני בא להסירו אני מקבל הודעה שלא מוצא את קובץ INSTALL.LOG מה עליי לעשות...

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by PhoenixBoy,

לחבר שלי התחילו להיות בעיות במחשב אז ביקשתי ממנו שישלח לי את הלוג. אתם יכולים בבקשה לעזור ולראות אם יש משהו שצריך למחוק? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 02:33:19, on 20/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\Program File…

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  8. התוכנות ממש חשובות לי, כך שאין מצב שאני מפרמט (תוכנות מקוריות) הXP מתחיל לעלות, ונותן מסך כחול והמחשב מתאתחל. אותו דבר גם ב-Safe Mode. איך מתקנים בלי לפגוע בתוכנות?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  9. לא מצליח להתקין את Service Pack 1 על הוויסטה An internal error occurred while installing the service pack. Error code: 0x8007000D בגלל שהיו עוד הרבה בעיות מעבר להתקנה של ה SP, החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ויסטה שוב אבל עדיין אני לא מצליח להתקין את ה SP1 מה יכול לגרום לבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  10. אוקיי לפני כמה ימים הלכתי לישון עם הטלויזיה דלוקה ( דרך המחשב ) בבוקר התעוררתי והמחשב עשה לעצמו ריסט ונתקע בחלון דוס ששם היה כתוב משהו כמו no system disk אחרי כמה נסיונות ריסט נוספים הצלחתי לעלות את ווינדוס , המערכת הפעלה כאילו עשתה לעצמה שיחזור וחזרה למחצב ההתחלתי אחרי פירמוט למרות שכל התוכנות עדיין מותקנות ולא איבדתי שום חומר , פשוט נעלמו כל האייקונים וכו'... בנוסף המחשב עבד נורא לאט... בדקתי וראיתי שההארדיסק נכנס בלי שום סיבה למצב PIO... אחר שהחלפתי בין מקומות ה IDE הוא חזר למצב Ultra DMA mode 5 ולתפקוד רגיל הדבר הזה קרה לי בעבר ללא סיבה אני פשוט לא בטוח אם זו בעית חומרה או תוכנה יש רעיונות או עצות ? דרכים לבדוק את החומרה או משהו ? System specs: AMD Athlon XP 2500 …

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by Notter,

הורדתי את הדמו של המשחק painkiller מהאתר של Nvidia זה קובץ exe, וכשהפעלתי אותו אז נפתח כזה חלון קטן שנראה כמו ms-dos שנעלם תוך שניה ועכשיו אני לא יכול למחוק את הקובץ, בטענה שיש תוכנה שמשתמשת בו... אז הלכתי ל safe mode, ועדיין אני לא יכול למחוק אותו! נורא מעצבן, אז איך מוחקים את זה? ואני לא חושב שיש כאן משהו שקשור לוירוס, כי הורדתי את זה מהאתר של Nvidia כמו שאמרתי

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  12. בכל פעם כשאני נכנס לתיקיה מסויימת(איפה שיש לי כל מיני הורדות מהאימיול ומהביטורנט) נפתחת לי ההודעה הבאה וכל החלון נסגר. עשיתי סריקה עם האנטי וירוס 2004 ולא מצאתי כלום. מה זה יכול להיות? עריכת המודר: כותרת שונתה למשהו יותר ענייני. להבא קרא את חוקי הפורום.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by or,

ובכבקשה בלי התחכמויות כמו באתר של מייקרוסופט וכל זה כי מן הסתם כבר חיפשתי שם ולא מצאתי ככה שאם למישהו יש קישור ישיר להורדה זה יעזור המון, תודה. ואגב, אם למישהו כבר יש את המערכת, איך היא תומכת בתוכנות ישנות? (אפשר לשים עלייה אופיס אקס-פי או אי סי קיו וכל זה?)

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  14. שלום. עניין הדרייברים תמיד מוזר לי. האם יש לתת לווינדוס להתקין את הדרייברים מ Windows Update, או שיש ללכת לאתר החברה ולהוריד משם את הדרייברים? בכלל, עניין הדרייברים קשה מאוד להבנה. תודה!!!

15. היי, יש לי XP ואני שיניתי את מראה הICONים לא דרך ה-ICONPACKAGER, איך אני יכול להחזיר אותם לנורמה?

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by tamir6066,

היי,התקנתי WIN 7 על המחשב של אחותי,הכל עבר חלק וביום הראשון הכל העבד,אחרי כמה שעות התחילו פריזים לעיתים דחופות.לפעמים כל כמה דקות ולפעמים 40 דקות.מה לעשות?יש לציין שעד הפריז הוא עובד חלק ומהר וזה קורה באופן פתאומי.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  17. שלום לכולם,הבעייה שלי כזאת: אחרי שאני משחק קצת במשחק מסויים (DIRT 3,CSS לדוגמא) נהייה לי ארטיפקטים על המסך לשנייה מלבנים אלכסוניים בצבע סגול ונעלם. אחרי כמה פעמים שזה קורה,נהייה דבר חדש. התמונה במסך קופאת ל2 שניות,אחרי זה המסך משחיק לגמרי לעוד 3 שניות ,ואז ממשיך כרגיל וחוזר חלילה כל דקה בערך -קפיאת תמונה לשנייה שתיים-מסך שחור לכ-3 שניות-המשך כרגיל.המשחק עצמו לא נתקע וגם לא הסאונד.אחרי שמסתיים כל התהליך הזה של ה 5 שניות בערך אני ממשיך כרגיל. אחרי כ 10 פעמים שקורה התהליך מגיע המסך הכחול ומסיים תעסק. זה מה שמופיע: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 116 …

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  18. המפרט הוא: AMD X2 6000 5GB RAM Asus M2V HD4670 הבעיה התחילה אחרי החלפת המעבד שלפניו הוסף זכרון והוחלף כרטיס מסך, הכל בהפרשים של כחודש אחד מהשני. וההודעה שהיא מקבלת אחרי משהו כמו 2-3 דקות שימוש היא: למישהו יש מושג איך פותרים את זה?

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by Player9,

קודם כל* לא לנעול חברה כי אני קצת חדש פה ואני לא יודע איפה לפתוח את הנושא בקשר למערכת הפעלה שלי(Windows Vista) אז ככה התקנתי היום ויסטה 32 ביט..וגם הוספתי עוד 2GB ראם השאלה שלי היא כזאת: אני רואה שהמערכת מזהה 3.25GB אבל בתכלס יש לי 4GB השאלה היא - המערכת מזהה 3.25 ומנצלת\משתמשת בכל ה-4 או רק ב3?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  20. שלום חברים, הופיעה לי בעיה בזמן האחרון, כאשר אני מנסה להעביר קבצים מהמחשב לHD נייד או להיפך, יוצא מסך כחול, מתחילה ספירה עד 100 בקפיצות של 5, נדמה לי שזיהיתי שכתוב בתחתית המסך dumping memory או משהו דומה לזה. יש למישהו מושג מה יכול להיות הפתרון?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  21. יש לי תוכנות שעולות אוטומטים עם הפעלת המחשב, בלי שאני שולט בזה. כלומר הן לא מופיעות ב MSCONFIG, וגם לא רואים אותן בתוכנות כמו WINXP MANAGER וכו'.. איפה אני יכול לראות את רשימת כל התוכנות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  22. אחרי הרדמה (SLEEP) - מאווררים על מהירות מקסימלית ולא עולה. מערכת הפעלה : WIN7, הבעיה התחילה: שישי שעברה, המערכת מותקנת כבר הרבה זמן ללא בעיות. לא מופיע בEVENT הניסיון ההערה, איפסתי BIOS ושחזרתי הגדרות "צריכת חשמל" בוויינדוז, עשיתי גם שחזור מערכת אך ללא שינוי. הבעיה גם כשכל הSERVICES מכובים והיוזרים מנותקים. אשמח לקבל רעיונות. לוח אם:M2NSE מעבד: AMD

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by oren,

שלום, כשאני מציג תמונות ב-IE6 והתמונה גדולה יותר מהמסך, הדפדפן אוטומטית מקטין את התמונה ומציג לי לחצן להגדלה. רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהוא יציג לי את התמונה בגודלה המקורי, בלי לשנות אותה. תודה.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  24. לפני יומיים התקנתי windows 7 x64 על המחשב שלי, לאחר תקופה ארוכה שהיה לי את גירסת ה-32 ביט. ההתקנה עברה חלק, וגם העדכונים, אך כשניסיתי להיכנס לדפדפן לאתרים של 'https' הדפדפן כותב "the site's security certificate is not trusted!" באקספלורר הוא מציג בעייה דומה "The is a problem with the website's security certificate". מחיפוש ארוך באינטרנט הבנתי שזה בדרך כלל קורה למחשבים במשתמשים בפרוקסי, או למחשבים שהשעון והתאריך לא מכוונים בהם, אבל אצלי התאריך בסדר גמור ולא משתמש בשום פרוקסי. אודה לכם אם תוכלו לעזור בהקדם תודה מראש, תומר

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  25. היי, קניתי וונדוס גרסאת סטודנטים מה שלא ידעתי זה שהיא 32 ביט , ואני צריך לעבודותיי את גרסאת ה 64 ביט. האם אני יכול להשתמש בסריאל שיש לי על דיסק התקנה של 64 ביט? אשמח לתשובה מהירה תודה רבה. איתי.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים