Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שוינדוס 7 עושה גיבויים שונים ומיוחדים לוינדוס. השאלה האם אפשר לסמוך על זה או לעשות גיבוי פעם בחודש גם עם גוסט? אם אני משתמש רק בוינדוס 7 אבל יש בעיה והמערכת הפעלה בכלל לא עולה, איך אני משחזר את הגיבוי שוינדוס 7 עשו לי?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט מחשב ולהתקין ווינדווס אבל ממש לא ידע איך עושים את זה ומה צריך לשם זה ,מה גם שאני לא כל כך מבין במחשבים איפה אני יכול למצוא מדריך מפורט בנושא הזה???? אשמח לקבל כמה הצעות או מדריכים תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
סתם מתוך סקרנות. אני חושב שמאז ששידרגתי לSP3 התחילה מן בעיה כזאת שהמחשב נתקע לשתי שניות ברגע שאני עושה RESET לראוטר שלי. אם אני עושה איפוס תקשורת ל LOCAL Area Connection כלומר repair או disconnet/connect אז אין בעיה, אבל אם אני לוחץ על הRESET של הראוטר אז סוג של עצירה כזאת שבה המחשב לא מגיב וכל מה שרץ יעצר כאילו הזמן לא זז. אני כמעט בטוח שזה התחיל כששידרגתי ל SP3 אבל אני חושד בלוח האם. זה קרה לעוד מישהו?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי (יותר נכון היו לי...) שני דיסקטים זהים כאלו,ואני משתמש בהם כדי לפרמט ולהתקין אימג' של נורטון גוסט גירסה 6.החלטתי להשתעשע עם אחד מהם,אז קודם-כן גיביתי:העתקתי את כל הקבצים עליו לתיקיה בשולחן העבודה,ואח"כ פירמטתי אותו (בהתחלה כ MS-DOS start up disk שלא עבד....,ואח"כ פירמוט רגיל). העתקתי את הקבצים מהתקיה ששמרתי בדסקטופ לדיסקט המפורמט,אבל אני לא מצליח לעשות BOOT ממנו! הוא כותב לי להוציא את הדיסק וללחוץ על כל מקש בשביל RESTART. בדקתי שיש בדיוק אותם קבצים בתיקיה,בדיסקט ,וגם בדיסקט השני שלא נגעתי בו. ניסיתי עם הדיסקט השני,ולא היתה איתו בעיה-פתח לי את התפריט הרגיל של 98. אז מה עשיתי לא בסדר? פירמטתי לא נכון? אולי לא מספיק להעתיק את הקבצים כמו שעשיתי.....איך בכלל יוצרים דיסק …
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הורדתי באתר יצרן HP דרייברים. בחלונות XP היתקנתי דרייברים של מחשב נייד. נישאר לי רק אחד לא מותקן דרייבר שכתוב לא מזוהה עם סימן קריאה עיגול זהוב. וחסר לי דרייבר כזה. היחסכלתי במאפיינים --> מנהל --> ורשום שם דרייבר הוא: microsoft ACPI-compliant system באתר של יצרן HP מחשב נייד ראיתי דרייברים ולא יודע איזה מיהם הוא הנכון והמתאים לדרייבר הזה. אני חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום.אני לא יודע איפה אוכל להשיג דרייבר כזה. איך אפשר לימצוא דרייבר כזה? בתודה מראש מיכאל יש לי בקשה האם קיים גם דרייבר לחלונות 7,אפשר לקבל עידכון דרייבר?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי כל מני בעיות ב WINDOWS, כל מני דברים שהשתנו, אחד הבעיות זה שה MSCONFIG לא נפתח. כנראה שזה תוצאה של כיבוי לא נכון שאחריו אני מניח התקלות הופיעו. השאלה שלי היא אם אני אעשה SYSTEM RECOVERY או איך שלא קוראים לזה מהדיסק של ה XP PRO הבעיה תיפתר? אה כן ועוד משהו, אני לא יכול לפתוח את ה ADD/REMOVE WINDOWS COMPONENTS מה ADD OR REMOVE PROGRAMS שיש ב CONTROL PANEL... ד"א: האם SYSTEM RECOVERY מהדיסק של מערכת ההפעלה ישפיע משהו על המידע או על התוכנות המותקנות?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
שלום, כשפותחים קבצי טקסט בעברית הכל נראה ג'יבריש, אותו דבר אם מוסיפים תרגום לסרט, עכשיו אני זוכר שב-XP היתה אפשרות להרחבת השפה עבור כל התוכניות, ואני לא מוצא אותה ב- 7, למשיהו יש מושג מה עושים? נ.ב מדובר ב-WIN7 ULTIMATE 32bit. תודה.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ברשותי מחשב די חדש (בן חצי שנה בערך).זה מפרט המערכת: windows xp home edition sp2 (מקורית!!!) מעבד אינטל פנטיום כפול ליבה 3GHZ זיכרון RAM 1024 MB DDR2 2.99 GHZ המחשב שלי קופא בעת האיתחול.עוד לפני שעולה מסך הטעינה של ווינדוס XP (עם הפס הכחול המרצד למטה) המחשב פשוט קופא.לא ממשיך הלאה. לא ניתן לעשות RESET. גם לא CTRL+ALT+DEL.פשוט כלום.נאדה. כשמכבים ומפעילים שוב הוא מגיע למצב שהוא שואל אם אני רוצה SAFE MODE וכו'.כשאני עושה SAFE MODE הוא קופא בנקודה שבה הוא מנסה לטעון את הקובץ MUP.SYS אם לא נוגעים במחשב כמה זמן המערכת מופעלת כמו שצריך,עד שהמחשב מאט את עצמו בצורה עצבנית,וקופא שוב.כשמאתחלים את המערכת שוב הוא קופא באותה נקודה MUP.SYS התקלה פשוט הופיעה פתאום כרעם ביום בהיר.פירמטטי …
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קפצה לי הודעה לשם כיווץ המיילים באאוטלוק אקספרס. לחצתי אוקיי. לאחר הכיווץ גיליתי להפתעתי כי כל המייילים של 2007 בsent items נעלמו. ניסיתי לחפש ארכיוו או משהו דומה אך לשווא-אני לא מוצא. אני ממש חייב שיהיו לי את כל המיילים ששלחתי. מה שמצחיק זה שנשמרו כל המיילים של השנים הקודמות למעט 2007. בעמודה משמאל בה רשום sent items inbox לא מופיע שום סעיף המעיד על משהו הדומה לארכיון..כבר כמעט התייאישתי. ולמה רק בsent items נעלמו לי המסמכים ולא בשאר
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום, ברשותי עותק מקורי וחוקי של Windows XP Home Edition. בכל פעם שאני נכנס לאתר Microsoft Windows Update ומנסה להוריד עידכונים למערכת ההפעלה אני מקבל את ההודעה הבאה (מצורפת תמונת מסך). האם מישהו נתקבל בתופעה הזו? עזרה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
הורדתי את הקובץ אבל כאשר אני פותח אותו לא רשום איך מתקינים אותו האם משהוא יודע איך עושים זאת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את ה N10E אחרי המתנה ארוכה ויש כמה שאלות ה XP HOME שמותקן הוא באנגלית לא ידעתי המיקלדת בעיברית קצת מטומטם אבל זה מה יש באתר ראיתי שיש מדריך כדי ליצור כתיבה עיברית אבל הפונטים נישארים באנגלית. איך הופכים הכל לעיברית מישהוא אמר לי שצריך כמה דרייברים ואז זה הופך לעיברית האים נכון? ועוד שאלה האים אני יכול להתקין IE7 בעיברית?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ויסטה ULTIMATE 64 ביט ורציתי לדעת האם אני יכול להוריד ולהתקין כל תוכנה בלי בעיה או שאני צריך לבחור בגירסה שמותאמת ל64 ביט; ושאלה נוספת בכונן C שלי יש PROGRAM FILES ו PROGRAM FILES*86 למה יש לי שניים כאלו ומה זה אומר? אשמח לתגובה תודה
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
קודם כל מצטער על כל השאלות .. אני לא מצליח להעתיק קבצים ב ויסטה ..אני רק רוצה להעביר סרט או איזה קובץ אחר ממקום למקום באותו כונן הוא חושב לי שעה כאילו מה כבר ביקשתי ממנו !! למה זה קורה למה יש את האיטיות הזאת ה WINDOWS הזה ?זה נראה כאילו ה HD כל הזמן עסוק אפילו שאני לא עושה כלום יש פיתרון לבעהי הזאת ?
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני לא יכול לעדכן דרך האתר שלהם. אני מכיר דרך אפשרית ע"י הורדת קובץ והתקנתו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
מערכת הפעלה שלי היא ויסטה כמו שכתוב בכותרת והכונן עבד בלי בעיה עד שנפל מהמחשב{לא נפילה נפילה אלה שהכבל יצא ממנו ולא נחבט} והכבל של החשמל יצא ממנו. עכשיו חיברתי את זה למחשב רואים שהכונן עובד {אור פתוח בו} אבל במחשב שלי לא רואים את הכונן במנהל התקנים בבקרי אפיק אוניברסלי USB כתוב UNKNOWN DEVICE ניסיתי לכבות את חשמל והכבל של USB מהכונן למחשב אבל לא עוזר כמו כן גם ריסטרט לא עזרו בעניין ואני לא יודע מה לעשות יש למישהו פתרון כי יש לי הרבה מידע בכונן
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום בעת התקנת win xp pro קיבלתי הודעה ntdlr is missing , כיצד ניתו להתגבר על בעייה זו. תודה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין להוריד תוכנה לא משנה איזו אך היא לא עברה את החתימה הדיגיטלית של ווינדוס. יש לי אקס.פי כמו שכבר הוזכר. לכן אני לא יכול להתקין אותה בגלל זה. אז מי שיודע איך אני מבטל את החתימה הדיגיטלית הזאת בבקשה שיכתוב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה עשית פירמוט ועכשיו שאני רוצה להיכנס למנהל משימות הוא אומר לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על-ידי מנהל המערכת שלך. http://www.2send.us/uploads/640cfd0d77.JPG
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה במחשב של חבר ! מתי שהוא מפעיל את המחשב ניהיה לו המסך שאמורים להכניס קוד לוינדוס בשביל לעלות את המערכת(סיסמא שהמשתמש עשה)! והוא לא זוכר , ובמסך הפתיחה מופיע לו רק את המשתמש "אדמניסטור" בלבד,וצריך קוד לעלות והוא שכח אותה! איזה אפשרות יש לבטל את הקוד?!(ניסתי דרך "הסייפ מוד")והוא מגיע לי לאותו מסך פתיחה! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP. פעם הייתי מתקין את הSP1 בכדי שתהיה תמיכה בJAVA או לפני זה מוריד ישירות ממיקרוסופט את הVM אבל עכשיו בSP1a אין JAVA, ולא באתר של מיקרוסופט... אז מאיפה לעזעזל אני מביא תמיכה בJAVA??
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-