עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם וחג שמח , הכנסתי סיסמא לווינדוס , אבל משום מה כשאני מנסה לרשום אותה בהפעלת הווינדוס , אני מקבל שגיאה שהסיסמא שהכנסתי לא נכונה! אבל זה לא ממש הגיוני , כי כשמכניסים סיסמא ליוזר כלשהו אתה רושם אותה פעמיים כדי למנוע מצבים של טעויות , אני בטוח שאני לא טעיתי ברשימת הסיסמא אבל אני לא יודע למה הוא מקפיץ לי שגיאה שהסיסמא לא נכונה :-\ בכל אופן , אם יש דרך כלשהיא להיכנס לווינדוס בלי הסיסמא , אני אשמח אם תשתפו אותי ותראו לי מה צריך לעשות. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  2. ברחבי הרשת אומרים שכן בעזרת פאץ הורדתי כמה ואני לא מצליח לפתוח שני חשבונות מס'נגר בו זמנית ... צריך שהתוכנה תפעל פעמים אני יודע שבאיסקיו זה אפשר לחלוטין בעזרת קובץ regeidt אך אפשר ? לעשות את במס'נגר.. אני לא משתמש באיסייי הרבה

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  3. קניתי מעבד חדש ואני לא יודע איזה וינדוס להתקין אאת הסרסיס טו פאק 2 או את ה64 ביט

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  4. שלום לכולם. כל כמה שניות דקות קופצת לי הודעה כגון אלו: http://photos.walla.co.il/natim90 אני לא מצליח להיפטר מהם גם אחרי שאני מריץ ADAWARE ו SPYBOT למישהו יש מושג מאיפה הן מגיעות? (יש לי WIN2000) תודה.

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by pro,

משהו יכול לתת לי מידע על מערכת ההפעלה הזאת כגון האם היא תומכת בדרייברים כמו ווינדוס האם היא תומכת משחקים כמו ווינדוס כי ראיתי SCREENSHOTS וזה נראה כמו WIN95:

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by 114508534,

כאשר אני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה דקות יש הודעת שגיעה ואני לא יכול להדביק ולגזור . בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מעצבן אותי

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by Dr. n00b,

דוד שלי ביקש ממני עזרה בהתקנה כזאת כדי שהילדים הקטנים שלו יוכלו להמשיך לשחק בכל השטויות שלהם שהוא קנה לילד הראשון לפני איזה 6 שנים, מקלדת קומפי וכאלה.... שעובדים רק על וונידוס 95/98/ME. אין לי מושג איך עושים את זה, בכל אופן כבר בהתקנה הראשונה פיצלתי מחיצה נפרדת של 5 גיגה להתקנה.... אני אשמח לקבל הנחיות, קישורי לדרייבר SATA מתאים (מדובר בלוח AN7 של אביט והבקר הוא Sil 3112) לווינדוס 98[me=Dr. n00b]וכן הלאה.[/me] תודה!

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by Crash5,

מישהו כיצד ניתן לנעול את מערכת ההפעלה Windows XP במהלך עבודה שוטפת? נעילה שלא מנתקת את המשתמש אלא רק נועלת את המערכת.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  9. כאשר אני מנסה להעביר קובץ בין שני הארד דיסקים שונים פיזית (לא מחיצות) אני מקבל את ההודעה הבאה data error : cyclic Redundancy check בדיקת CRC הבעיה היא רק בקובץ הזה , ואפשר להעביר בתוך ההארד דיסק עצמו

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  10. שלום חבר'ה השאלה בכותרת, חיפשתי בפורום, חיפשתי בגוגל, לא מצאתי וגם רציתי לשמוע חוות דעת. במקרה שלי מדובר על XP אבל תשובות לגבי VISTA גם יתקבלו בברכה

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  11. אז ככה, לפעמים יש קטע כזה שאני נכנס לדפדפן ופתאום הכל נתקע ועובד לאט אני נכנס לתהליכים רואה cpu:100% ואז שאני עושה Iexplor-סיים משימה הכל חוזר לקדמותו. מה הבעיה מישהו יודע ? תודה 8)

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by tommy_g,

שלום! בדיוק סיימתי להתקין ווינדוס XP. יש לי שתי בעיות: 1. אין לי עברית. אי אפשר לכתוב בעברית, וכל מה שכבר כתוב בעברית, אני רואה הפוך. איך אני מכניס עברית למחשב שלי? 2. הגלילה באתרים ותיקיות מאוד איטית ומוזרה, ה-scroll bar זז לאט מאוד. איך אני משנה שיהיה חלק יותר? אשמח לקבל מכם עזרה, תודה מראש, תומר

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  13. הדיסק. אני מנסה לעשות איחוי דיסק בתוכנה המובנת בווינדוס אקס פי פרו, אני לוחץ על בצע איחוי ואז מופיעה השגיאה. מקווה לפתור את הבעיה... קצת פרטים על המחשב : intel Pentium ® 4 cpu 3.00GHz 2.99G GHz ווינדוס אקס פי פרו sp2 448MB RAM כמו כן העלתי צילום של השגיאה תודה ירון [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  14. Started by tgen,

לאחרונה שמתי לב שבתיקיית "המסמכים שלי" יש תיקיות כפולות... כלומר יש פעמיים "התמונות שלי", "סרטי הוידאו שלי" ו"המוסיקה שלי"... מה יכול לגרום לבעיה הזאת? ואיך בכלל המחשב מאשר לשתי תיקיות להיות בעלות אותו שם?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by tomy669,

שלום לכולם.. ברשותי notebook lg x110. ניסיתי לפרמט אותו אך ללא הצלחה. הורדתי את התוכנה wintoflash התקנתי על הדיסק און קי את ההתקנה של הווינדוס. בביוס שיניתי את מצב הBOOT אך כאשר הוא מנסה לעשות BOOT הוא נשאר על מסך שחור עם מקף (-) מהבהב ולא מתקדם לשום מקום או שהוא כותב את האות J ככל הנראה של הכונן נשלף וגם כן לא מגיב. למישהו יש מושג מה לא בסדר או מה עשיתי לא נכון? אשמח לעזרה ועצות..

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  16. היי, אני בעל WIN 7, משתמש עם REMOTE DESKTOP. המחשב התחיל לעשות מספר צרות, המחשב לא מפעיל לי את REMOTE DESKTOP או RDP ברגע שהמחשב עולה אלה רק לאחר כניסה ליוזר. מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו? תודה, משה

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  17. Started by J0HNiE,

היי, כרגע יש ברשותי הארד דיסק של 500GB שמחולק ל3 כוננים אחד מהם הוא המערכת. השאלה היא כזאת. אני רוצה לשדרג מXP ל7 ואני רוצה לגבות בערך 200GB מההארד דיסק. הקבצים שאני רוצה לגבות נמצאים בשאר 2 הכוננים הנוספים. אז רציתי לדעת אם אני יכול להעביר את כל הקבצים שאני רוצה לשמור כמו, מוזיקה, סרטים, סדרות, ISO's, והורדות. אם אני אשים את כל מה שאני רוצה לגבות על כונן אחד ואפרמט את ההארד דיסק, ל2 כוננים, אחד מערכת והשני מה ששמרתי, ולאחר ההתקנה של 7 אני אעביר את כל הקבצים לכונן של המערכת ואז אפרמט גם את השני. האם זה אפשרי?

18. היי לאחר עידכון הWIN7 64BIT , המערכת עושה עידכון אוטמטי של כל רכיביי החומרה , אבל לאחר העידכון ראיתי שהדרייבר של כרטיס המסך הוא ישן יחסית , מדוע העדכון האוטמטי לא מעדכן את הדרייבר 10.4 החדש? האם יש להסיר את ההתקנה הנוכחית כולל ניקויי עם DriverSweeper, ואז להתקין את ה10.4 החדש ? או שאפשר להתקין את ה10.4 על הקיים עכשיו? בתודה רוני

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  19. Started by dattias,

שלום: יש לי בעיה בהתקנת תוכנות למחשב כל הזמן הוא מראה לי הודעת שגיאה שקשורה לSAFEMODE אבל אני לא במצב בטוח... מצורפת דוגמא להודעה אני מקווה שיש מישהו שמכיר את הבעיה תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by ran1809,

שלום יש לי ויסטה home premium(32) עכשיו אני מנסה להתקין את המשחק Kelly Slater's Pro Surfer והוא אומר לי שהוא לא מתאים למע' ההפעלה. לחצתי לחצן ימני ובתאימות בחרתי לו שיתאים את התוכנה ל XP וזה עדיין לא עוזר הוא מתחיל את ההתקנה ואז אומר שהוא לא מתאים למע' ההפעלה. יש עוד דרך לגרום לו "להתאים"?? תודה רן

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  21. אני צריך שדרוג לwindows vista מאנגלית לעברית יש לי דיסק אם windows vista באנגלית ואני צריך שדרוג לwindows vista מאנגלית לעברית תודה מראש

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by Vidati,

אני כרגע בצבא, אז כשיוצא לי להגיע הביתה אני רוצה להתפנק עליו, אבל הוא לא נותן!! לפני כשבועיים ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס (וויסטה) מקורי יש לציין, וכל הזמן ההתקנה נתקעת ולמרות שאין שום בעיה הוא מציג לי חלון שאומר שכל המידע שהועבר עד עכשיו לדיסק הקשיח ימחק ונסה שוב, אוקיי ניסיתי להתקין XP וגם שם יש בעיה אחרי שהגדרתי את הדיסק אליו אני רוצה להתקין את המערכת ועשיתי פרמוט לכונן הוא תמיד מתקשה להעביר קובץ מסויים, יש לציין שזה קובץ שונה בכל פעם (פעם אחת היה גם קטע כזה שהוא לא הצליח לייצור תקייה WINDOS זאות אומרת את התקייה הראשית בהתקנה). עכשיו אני יהיה איתכם גלוי ואני יודע שזה אסור אז ניסיתי להוריד מערכת הפעלה לא חוקית ולהתקין, כי חשבתי שזה בעיה בדיסק אבל מסתבר שזאות אותה שגי…

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by TALIGAL5,

כנראה בגלל שהגרסה שלי אינה חוקית ביצוע עדכונים במחשב נכשלת (WIN UPDATE) האם ניתן להתקין עדכונים בצורה אחרת-במיוחד העדכון שמופץ היום גל

24. Started by sh_idan,

שלום, ניסיתי לקודד מקור וידאו בH.264 בעזרת windows media encoder וכרטיס לכידה osprey 230- אך ללא הצלחה. רציתי לדעת האם מישהו יודע אם זה אפשרי בדרך כלשהי, או לחילופין מכיר כלי אחר שבאמצעותו אני יכול לעשות זאת? חשוב לי שהקונטיינר המופק יהיה של מיקרוסופט (.wmv למשל) מכיוון שאני משתמש בשרת windows media server להזרמת הוידאו, ולניגונו בסופו של דבר בwindows media player (שגם עד כה עשה בעיות בניגון h.264, אך נראה לי שאלו הן בעייות פתירות). תודה על ההתיחסויות, עידן

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי בעיית USB במחשב שלי: כאשר אני מחבר התקן נייד חדש למחשב (HD נייד, FLASH, מצלמה) - הוא עובד בסדר גמור. אבל לאחר מכן, כאשר אני מנסה לחבר אותו שוב - המחשב לא מזהה אותו יותר, או לעתים (באופן רנדומלי) מזהה כ-UNKNOWN ולא נותן לעבוד איתו. הבעיה לא קיימת עם ההתקנים האלו במחשבים אחרים, הבעייה היא בכל יציאות הUSB, הבעייה לא קיימת עם המקלדת והעכבר האלחוטיים ביצעתי הסרה והתקנה מחודשת של מנהלי ההתקנים ללא הצלחה. אשמח לעזרה תודה,איתי

• 1 תגובה
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.