Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לדודה WIN XPPRO SP2 תומך עברית,איך אני משנה את התפריטים לעברית?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אחרי שקראתי כאן שהגירסא זאת מומלצת למחשב כמו שלי(בעל חומרה חזקה+) התקנתי את הויסטה ULITMATE 64 BIT. והאמת ככל נראה שעובד הרבה יותר מהר,אני לאוו דווקא יכול להגיד שזה בגלל מערכת ההפעלה היות והגדרתי מערך RAID 0 עבור מערכת ההפעלה. מספר שאלות ברשותכם: 1.איך אני מבטל את כל ההודעות המעצבנות האלה בדבר פתיחת קובץ וכ'? 2.האם אתם יכולים להמליץ על ה MEDIA CENTER בגירסא הזו? 3.אלו הם קודקים מומלצים למערכת הפעלה הזו?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, יש 2 סוגים של windows xp כמו שיש 2 סוגים של vista, יש 64 ביט ו32 ביט. רציתי לדעת איך זה משפיע על הפעלת המשחקים זה שיש לי windows xp 64BIT ולא xp של 32BIT כמובן שהמעבד הוא 64 ביט אבל לא על זה אני מדבר... תודה
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה,לפני כמה זמן ניסיתי להתקין את הווינדוס החדש[7] ... והכל עבד חלק... רק מה, לא היה אינטרנט,לא היה לי קול. קצת התעמקתי בעניין,ומסתבר שהדרייבים של הלוח אם לי,לא מותאמים ל. WIN7 הלוח אם שיש לי הוא מאוד ישן כמו המחשב שלי... בערך לפני 3 שנים.. הסוג של הלוח אם הוא : Ga-7n400 Pro . עכשיו,השאלה שלי היא,אם יש איזשהי דרך להתקין את הדרייבים בכל זאת? כי אני באמת מאוד מאוד רוצה להתקין WIN7 ושהכל יעבוד טוב. עריכה : הרבה אמרו לי שאני צריך לעשות עדכון ווינדוס ישר אחרי שאני מתקין את הווינדוס. אבל הבעיה,שאני לא יכול לעשות את העידכון מכיוון שאין לי אינטרנט.[כי לא התקנתי את הכרטיס רשת] תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לבצע שדרוג מויסטה לWINDOWS 7 ורציתי לשאול האם ניתן לבצע זאת מהגירסה המלאה, דבר נוסף , במידה ואני משדרג ויסטה בעברית לווינדוס 7 באנגלית תהיה לי מערכת באנגלית? תודה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות הצעותיכם ועזרתכם הרבה הצלחתי להרכיב מפרט די עצבני למחשב ב7000 שקל בערך. בתור מערכת הפעלה אני קונה את VISTA PREMIUM 64BIT ושאלתי היא האם המשחקים של היום(כגון BATTLEFIELD2,COMPANY OF HEROS) יעבדו על המערכת? והאם יש מישהו שמשחק היום על מערכות כאלה ואין לו בעיות? ??? תודה לכולם מראש על העזרה. נ.ב. אם יש משהו שחשוב שאפרט תגידו לי ואשמח לכתוב.
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בגרסה החדשה של Windows 11, מיקרוסופט תסיר את התמיכה בקודק AC-3, מהלך שעשוי להשפיע על משתמשים שצורכים מדיה בפורמט זהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
- 1 follower
-
-
הכל התחיל בזה שרציתי לשנות סמל ותיקיות ולכוננים פתאום אחרי ששיניתי (דרך אגב הסמלים לא השתנו אבל חפיף) כל התיקיות והכוננים נפתחים לי ע"י הסייר של ACDSEE עכשיו לבחור ברירת מחדל על "פתח" אי אפשר כי הוא נמצא בקטגוריה אחרת: "תיקיה" ולא: "תיקיית קבצים" אז נתקעתי מה שניסיתי לעשות זה ללכת לפתח באמצעות (שנמצא באפשרויות) ולהוסיף לו אפשרות חדשה בשם "ואטוס" ולעשות שהתוכנית שתפתח תיהיה הIEXPLORER ככה כל התיקיות נפתחות דרכה, אבל מה.... כל תיקיה נפתחה לי בחלון חדש ולא באותו חלון הלכתי לאפשרויות תיקיה ובחרתי "פתח תיקיה בחלון חדש" ושוב החזרתי ל"פתח באותו חלון" ושום דבר לא השתנה אז עכשיו כל התיקיות נפתחות לי דרך הIEXPLORER בחלון חדש..... מה עושים? ): ): ): ):
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות את WIN 7 גרסאת הום פרמיום אבל לפני שאני מוותר סופית על XP אני רוצה לדעת מה בידיוק הביצועים של WIN7 VS XP מבחני ביצועים במשחקים כל מה שמצאתי בגוגל זה VISTA VS 7
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מעיין בין החנויות שמוכרות את WIN7 ואני רואה בכל חנות גרסאות OEM וRETAIL עכשיו אני לא מבין מה ההבדל וגם האם ישנם בעיות כלשהם במשחקים עם WIN7? כי ראיתי המון פסוטים בהרבה פורומים שיש להם בעיות עם משחקים.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום יש לי מחיצה C עם 65.6 GB ומחיצה D עם 59.6 GB האם אני אוכל להבדיל למרות הסטיה שתיהיה בתהליך ההתקנה? הבנתי שיש סטיה בגודל הכוננים מהמציאות. תודה
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, שמעתי על פקודה שמאפשרת לכבות מחשב באותה הרשת... זאת אומרת יש לי שני מחשבים בבית והייתי מעוניין לכבות מחשב אחד מהמחשב השני. מה הפקודה?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
משום מה, שיחקתי במשחק מחשב ואחרי שיצאתי, הסמל של המחשב שלי השתנה: חשבתי שברגע שאני אפעיל מחדש זה יהיה בסדר, אבל זה עדיין ככה... מחקתי אותו משולחן העבודה והחזרתי ואותו דבר. זה בכלל לא מפריע לי, אבל אני רוצה לדעת למה זה בכלל קורה מה הבעיה שלו. תודה
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מה לעזאזל אני עושה? יש לי ווינדואס מותקן בכונן C לפני כחודש התקנתי כונן חדש ועכשיו זה נותן לי להתין ווינדואס רק על הכונן החדש..... למהההההההההההההההההההההההההה? זה אומר שבכונן C אין לי אפשרות להתקין בגלל משהו עם ה-Partitioned space איך אני מסדר את הבעיה? לנתק את החדש לפרמט ואז לחבר אותו חזרה? מה לעשות?!?!?
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן, הHDD בלפטופ שלי (טושיבה A300) חטף שבץ רציני אתמול, פתאום קיבלתי הודעת שגיאה בשרשרת של קבצי sys32 וכרגע הווינדוס עולה, המחיצות מופיעות אך רוב הקבצים, חוץ מתקיית ווינדוס, אינם מופיעים (אבל בדיקה בproperties מראה את התפוסה שצריכה להיות). ניסיתי לעשות repair של ויסטה (לא מהדיסק התקנה, משתמש בEasyBCD Lite של neosmart) אך זה לא מוצא שישנה בעייה... נכנסתי לCMD ורציתי להריץ chkdsk /f אך הכונן שמופיע זה איזה כונן וירוטאלי X, שאומר לא ניתן להריץ את הבדיקה: сannot lock drive. הבעייה שזה לא נותן לי גם לעבור ל-C ולעשות את זה משם... מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
winxp pro השתמשתי בתוכנה TDS ולאחר שסיימה לסרוק גיליתי שאם אני עושה "צור קיצור דרך" אז אין לקיצור דרך שנוצר את האייקון עם החץ הקטן+האייקון של הקובץ אליו נשלח אלא קיצור הדרך מקבל את האייקון המקורי של הקובץ אליו נשלח. איך אני מחזיר את האייקון של החץ הקטן??
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ריפינג לכמה סידים (חוקיים ד"א, חלק נקנה היום) ובכל התוכנות, eac, cdex, cooledit זה לא מזהה לי את הכוננים. או יותר נכון, רק בקולאדיט זה מזהה ושם לא מופיעים לי הטראקים. הייתה לי בעיה כזו גם בהתקנת ווינדוס הקודמת. נכון יש את הכבלים האלה שמתחברים מהסידירום לכרטיס קול? אז האנלוגי מקודם היה מחובר, ולא עבד. כרגע מחובר עם הדיגיטלי. מקודם, המצב הראשוני, זה לא היה מחובר לאף אחד מהם ובכל המקרים אותה בעיה... בWINAMP זה משמיע טוב מאוד סידים ודרך WINDOWS MEDIA PLAYER 9 אני מצליח לעשו ריפינג (לWMA). מה לעשות כדי לגרום לזה לעבוד בכל שאר התוכנות הנורמליות?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP ומחשב די חדש (AMD2500, 256MB DDR) והאמת שאני לא מרוצה מהביצועים כי הוינדוס זז קצת לאט לפעמים וגם קורה שהעכבר זז בקטיעות כאלה.. בקיצור אני חושב שהזכרון אשם בכך. מה אתם חושבים? דבר שני, חישבתי את הסכום של השימוש בזכרון של תוכניות כפי שמופיע בTASK MANAGER בכרטיסיה Processes וזה יצא משהו כמו 120 MB. לעומת זאת בכרטיסיה Preformance הזכרון מגיע לכ230MB... מה הסיבה לכך??
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אז ככה הגדרתי כמה מקשי קיצור לכמה תוכנות (וזה עובד) ואז חשבתי ועשיתי קיצורי דרך מוסתרים לאתרים מסויימים (יענו וואלה נענע HW וכאלה) וגם להם שמתי מקשי קיצור אבל של מספרים הבעיה היא שזה עובד רק בזמן שאני מגדיר ואם אני מתחיל מחדש ת'מחשב זה כבר לא עובד אבל שאני מסתכל בהגדרות ההגדרה עדיין קיימת
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי על המחשב של אח שלי השתלט איזה spyware בשם WToolsS.exe ואי אפשר להסיר אותו כי הוא בשימוש של המערכת. אני רוצה להסיר אותו במצב של דוס, ואני פשוט לא זוכר איך לרשום בדוס את שם התיקייה:Program Files ! אני זוכר משהו כזה ~ וגם מקס' 11 תווים... מישהו יכול לעזור לי עים זה?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב נייד של dell (תודה) המחשב הגיע עם מערכת הפעלה שנקראת אובנטו, בכל אופן כאשר אני מנסה להתקין את ה win 7 אני מקבל הודעה אשר מבקשת ממני לשנות את הארד דיסק ל ntfs ובנוסף ישנם 4 מחיצות משום מה, מה אני אמור לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי במחשב XP בגירסת 32bit לפי מה שבדקתי. ויש לי במחשב 4GB זיכרון RAM והבנתי שיש מגבלה שבגירסת 32bit זה מגביל את כמות הזיכרון שאתה יכול להשתמש בו ובגלל זה אני לא מנצל את כל הכוח שיש לי במחשב בעצם. וגם אני רוצה בכלל להעלות את כמות הזיכרון RAM שלי ל6GB כדי להריץ דברים יותר מהר. ובגלל שהבנתי שאי אפשר להתחמק מן המגבלה של ה32bit אז אני צריך לעדכן שהגירסה של וינדוס שלי תהיה 64bit. אני גם לא אוהב ויסטה או וינדוס 7 ככה שאני רוצה לדעת איך אני משדרג מXP בגירסה של 32bit לגירסה של 64bit. אני רוצה לדעת האם אני צריך לפרמט את המחשב בשביל לעשות את זה או האם יש דרך לעשות את זה בלי לפרמט ואז להצטרך להתקין את הכל מחדש וכו' שזה דבר מעיק. תודה למי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום, אתם בוודאי מכירים את התוכנה שמשלימה ריבועים, אז רציתי לדעת מה בעצם היא עושה ? תודה *TaZoK החדש!
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ale 130 של adsl וכשאני גולש או סתם מוריד אני מכבה את המחשב ואז הוא כותב לי " שומר הגדרות " ונתקע ולא מתכבה מה לעשות תעזרו לי בבקשה תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מחפש מין אתר של Newibes שמסביר למשתמשים דברים בסיסיים בהפעלת המחשב - איך לשלוח דואר, גלישה, הורדה של דברים, התמצאות בחלונות XP ודברים כאלה. אני צריך אתר כזה בשביל חברה שלי, עדיף ורצוי בעברית(האנגלית שלה לא הכי טובה), היא קנתה לא מזמן מחשב והתחברה לאינטרנט והיא לפעמים מבקשת ממני עזרה בדברים ממש בסיסיים שלפעמים לאנשים "מבינים" שכמונו (בלי לזלזל חס וחלילה ושלום ובטח שלא בחברה שלי) זה נראה ממש מוזר להסביר דברים כאלה. גם אני לא תמיד יכול להיות לידי כי אני גר בנתניה והיא בחדרה ככה שזה בעיה... אפשר להסביר בטלפון או בICQ אבל זה לא תמיד יעיל ולפעמים זה עוזר לקרוא את זה מהכתוב. אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-