Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאולי נובעת מחוסר ידע קטן.. יש ברשותי מחשב חדש ועותק של וינדוס XP SP1 שקניתי בזמנו. אני מעוניין להתקין אותו על המחשב החדש שלי. הדלקתי את המחשב, והגדרתי בביוס כBOOT ראשון את הסידירום. כשאני מדליק את המחשב הוא כותב לי: REBOOT AND SELECT PROPER BOOT DEVICE OR INSERT BOOT MEDIA IN SELECTED BOOT DEVICE AND PRESS A KEY עכשיו הכנסתי את הדיסק של הוינדוס ולחצתי על המקלדת, הוא חוזר על השורות למעלה ללא חדש... האם מישהו יכול להדריך אותי מה לעשות? משם אני כבר יודע הכל... תודה, דני.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.. אתמול החלטתי להתנסות בויסטה והתקנתי אותו במחיצה נפרדת, כרגע יש לי Dual Boot. אני מעוניין להסיר את ויסטה עקב זה שבערך 80% מהתוכנות שאני משתמש בהם לא עובדות בו. איך אני עושה את זה מבלי למחוק את שאר הקבצים (שלא קשורים לVIS) ? ואיך אני מסדר את הBOOT, ככה שלא יתן לי החירה בין VISTA ל XP? תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חילקתי את הדיסק הקשיח למס' מחיצות. וכעת אני מעוניין לשנות את האותיות בהןמוצג כל כונן: לדוג' כונן E יהיה G. ישנה אפשרות לעשות זאת ללא תוכנה מיוחדת?
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
עוד מעט המחשב החדש אמור להגיע ואני מתלבט מה לעשות. ההארדיסק הוא 320GB ואני לא יודע אם לחלק אותו למחיצות או לא. אתם מוכנים להסביר לי את היתרונות\חסרונות של חילוק למחיצות? כי אם זה לא משפיע על הביצועים של windows אז לא נראה לי ששווה לעשות את זה... נ.ב. - אני מתכנן להתקין XP בינתיים (לפחות עד שCRYSIS ייצא), אם זה משנה משהו :פ
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
עריכה: --------------------------------------- אוקיי, אז ככה: התקנתי תיקון לווינדוס (לא בדרך שכתבתי למעלה ^^, אלא כאילו אני בא להתקין ווינדוס או לפרמט, אבל אז אני בוחר בREPAIR). עכשיו, לפני שבועיים בערך הורדתי תוכנה (שהומלצה כאן או בפורום תוכנות מתישהו) שמשנה את הPATH של הדסקטופ מ-c: ל-d: . לפני שלחצתי על תיקון, זה הראה לי שיש לי ווינדוס מותקן, והוא נמצא בכונן d, למרות שהתקנתי אותו על C בזמנו. יכול להיות שזה קשור? בכל מקרה, ההתקנה תיקנה את הווינדוס ואז הגעו כמה הודעות על דריוורים שאם אני בטוח שאני רוצה להתקין כי לא בטוח שיש להם תאימות ל-XP. לחצתי כן. לבסוף ההתקנה הסתיימה והווינדוס התחיל לעלות, עד שהוא הגיע לשלב שכתוב WINDOWS XP ויש סטטוס כזה שזז.. מיד אחרי זה הופיע מסך כח…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים דווח שיש הרבה בעיות עם ויסטה (מבחינת באגים ומבחינת תמיכת חומרה ותוכנות חיצוניות) והייתי רוצה לדעת מה מצבה כרגע לפני שאני קונה אותה
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לפני יומיים הייתי לי בעיה שלא ידעתי איך להתמודד איתה : עוד לפני העליה לוינדוס המחשב כתב שקובץ NTLDR חסר וכל דבר שהייתי עושה, היה עושה ריסטארט, הבעיה הגדולה היא גם שלא יכלתי להכנס לSAFE MOD ולנסות לפתור משם את הבעיה.. איך יכלתי לפתור את הבעיה בלי פירמוט? מזה הקובץ הזה?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מס' יוסרים עם גישות שונות כמו גסט וadminsitartor. אשמח לדעת אם יש אפשרות לגשת מיוסר של גסט לקובץ או תיקייה כלשהי עם הרשאות של administrator (כמובן עם סיסמא ומשתמש) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב בעל מעבד כפול ליבה שיכול להריץ ויסטה האם כדאי לי עכשיו להתקין ויסטה או לחכות ולהתקין XP, ומה תיהיה ההשפעה של ויסטה על המשחקים שלי והתוכנות שלי ועל חומרה במחשב שלי ?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
איך ניתן להתקין ווינדוס כאשר הקובץ מקובץ winrar ולהפוך אותו שהיה דיסק bootable?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
1. קניתי מחשב נייד שבא עם ווינדוס ויסטה אבל hp עושים מן מחיצת שחזור כזאת ואין לי אותו על דיסק ובגלל זה לא הצלחתי לחלק את הכונן למחיצות אם אני יוריד ויסטה מהאינטנרט וישתמש בקוד שיש במדבקה שלי על המחשב זה עדיין יהיה חוקי יש לי vista home premium ויש אפשרות להשתמש בקוד הזה לגרסת 64 ביט או שיש אפשרות לשדרג תמורת סכום סימלי? 2.מישהו הצליח לפתוח פורטים בויסטה כי בראוטר פתחתי ושהוא שאל אותי אם לפתוח בפייר וול אמרתי להפסיק לחסום אבל עדיין יש לי low id יש עוד משהו שצריך לעשות כדי לפתוח את הפורטים כי במחשב השני עם הxp הם פתוחים יכול להיות שיש בעיה כלשהי עם זה שהוא מחובר אלחוטי?
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, יש איזה כלי של MS שעושה את זה? הכוונה כמובן להפוך את ה GUI מאנגלית לעברית. אופיר
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הקטגוריה המתאימה אבל ננסה בכל זאת: המחשב שלי בעבודה מחובר כמובן לרשת של העבודה. יש לי כונן במחשב עם תיקיה מוסתרת שאין לי גישה אליה (לא כונן רשת) איך אני יכול להכנס אליה ? כאשר אני לוחץ על הסיפריה מופיעה לי הודעה שהכניסה מוגבלת!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים- 2 מהם מערכות עריכה- שאין בהם וגם אסור שיהיה אנטי וירוס...כמובן ללא חיבור לרשת. (נזהרים) לפעמים אני מעביר שירים, מהמחשב של האינטרנט דרך דיסק USB נייד קטן. בקיצור: ישנו וירוס בשם RanMovLog. מה השהוא עושה - נדבק לכונן קשיח , וכשרוצים לפתוח את התוכן שלו, לוקח משהו כמו 10 שניות, ואז הוא נפתח יחד עם סייר בצד ימין. ישנו גם את הקובץ הנ"ל, בכונן. כל מחיקה שלו, ותפיחה מחדש- תחדש והוא יופעי שוב. כשלוחצים על הימני, האופציה הבולטת (האופציה שהXP עושה בלחיצה כפולה), היא AUTO - כאילו זה דיסק התקנה או משהו כזה. ניתן ללחוץ על "פתח" ואז התוכן נפתח רגיל וטוב. (ללא סייר ומהר). כל המחשבים נדבקו, וזה כולל גם הדיסק FLASH הנייד. התקנתי 3 אנטי וירוס- אף אחד לא מצליח להתמודד עם זה. …
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
דיברתי היום עם טכנאי מהחנות שקניתי ת'מחשב על ה VISTA ואם בכלל כדאי להתעסק איתה. (בגלל ה DX10) והוא ציין משהו מעניין שעד עכשיו לא שמעתי עליו. הוא אמר שבמצב שלכרטיס מסך נגמר הזיכרון הפנימי, לדוגמא במשחק כבד. ויסטה לוקחת זיכרונות מה RAM ומוסיפה אותם לזיכרון של הכרטיס מסך. אני לא בטוח שזה שייך לפה, אבל מעניין אותי לדעת האם זה באמת נכון?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
^^^ יש לציין שהדיסק שממנו אני רוצה להעתיק את הקובץ הוא NTFS והדיסק שאליו אני רוצה להעתיק את הקובץ הוא בפורמט FAT32 אם זה משנה משהו... זאת בעיה ממש מעצבנת אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן חברים מה קורה? אז ככה התקנתי היום את מערכת ההפעלה ויסטה הגירסה האחרונה בעברית אך ניתקלתי בכמה בעיות אחת מהן זה שאיני מצליח להיכנס למסנג'ר והוא פשוט נתקע ולא מתחבר הבעייה השנייה שאני לא מצליח להתחבר לכל צא"ט שהו כמו נענע וכ'ו ומקבל תקלה שחסרים קבצי dll משו כזה מחכה לעזרה בתודה מראש כפיר
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הוונידווס מחליט על דעת עצמו לשנות את האייקונים של תקיות מסויומות לתמונות מתוכן. יש דרך להפסיק את זה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום.. לפני וימיים הייתי על מהחשב סתם והוא פתאום קפא לי, לחצתי ריסטארט ואז לפני עליה לוינדוס הוא כתב שחסר קובץ NTLDR קיצר לא ידעתי מה לעשות (גם לSAFE MOD לא נתן להכנס) אז פירמטתי תמחשב.. עכשיו אחרי הפירמוט אני וראה שהמחשב אחרי דקה שתיים קופא שוב,שאני מנסה לעשות וינדוס אפדייט הוא נתקע ניסיתי ידני דרך האתר שלהם אבל דרך SAFE MOD אי אפשר,ניסיתי להסיר את הדרייברים אבל כלום המחשב נתקע ללא סיבה ולא מציג שום בעיה. אני מקווה שזו לא בעיה חומרתית.. מה אתם אומרים? מפרט: amd 3200 2.0gh 2 סטיקים של 512=ג'יגה זיכרון 400 MHZ ATI X800XL WD 120GB ספק 400 וואט של HEC XINXP SP2
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בשעה טובה (או לא) התקנתי ויסטה, היא מחובר כרגע בסלון למסך עצום, והייתי רוצה לדעת איך ניתן בכל זאת להגדיל את האייקונים על שולחן העבודה, מצאתי אפשרות להגדיל אותם רק ל-120 DPI במקום ה-96 הרגילים, איפה ניתן להגדיל אותם עוד ? אגב משום מה כשאני מפעיל IE7 ומנסה להגדיל את הכתב דרכו להכי גדול לא נראה שזה משפיע בצורה כלשהי על הטקסט בדפים המוצגים לא משנה כמה ריסטים או הפעלות מחדש של הדפדפן... למה ?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לא יודע למה זה קרה אבל פתאום כשאני מדליק את המחשב אני צריך לבחור את היוזר שלי ויש לי רק אחד אז זה לא אמור להופיע.. איך אני מגדיר חזרה שזה יבחר לבד וידליק את המחשב כרגיל?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הי התקנתי לאחרונה windows 2000, ובמהלך ההתקנה היה מחובר למחשב עכבר USB, שזוהה ועבד בסדר גמור. לאחר ההתקנה, חיברתי למחשב עכבר בחיבור הרגיל (נראה לי ps2 קוראים לזה), וה LED שבעכבר עובד - אבל הוא לא מופיע על המסך. בהפעלה לא הופיע שום מסך של new hardware found או משהו כזה, ותחת mouse ב control panel פשוט לא הופיע אף עכבר. גם ב Device manager לא הופיע שום דבר שמזכיר עכברים. ניסיתי לעשות add new hardware אבל הוא לא זיהה שום דבר. איך אני גורם לעכבר הזה לעבוד? תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
טוב קניתי ואני מדגיש קניתי!! מערכת הפעלה win xp home edition ואמרו לי שאני יכול להוסיף עוד כמה שקלים כדי שיהיה לי את הויסטה בצורה חוקית זה נכון? ואם כן איך אני עושה את זה
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה ההבדל? והאם הן תומכות ב-64 BIT Microsoft Windows Vista Ultimate X64 Microsoft Windows Vista Ultimate X86
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב אז ככה נכנס לי ג'וק לראש בגלל איזשו משחק(כוכב כחול- סימלוטור חיל אויר ישראלי) שהוא לא עובד על XP רגיל אז התחלתי בהתקנה של win98 (כמובן שלאחר התחלת ההתקנה אני יבחר להתקין אותה בנתיב אחר.. כונן אחר עכשיו העלתי עם דיסקט איתחול וביצעתי את הפקודות הבאות: A:\D: D:\CD WIN98 D:\WIN98> MD C:\WIN98 D:\WIN98\LOC> COPY *.* C:\WIN98\LOC נץב: D זה כונן הדיסקים שלי שהוא נמצא הוינדוס 98SE עכשיו לאחר ששלב העקתה הסתיים אני רוצה להגיע למצב של: C:\WIN98\LOC>SETUP.EXE במקום: D:\WIN98\LOC> תודה רבה מארש, למנסים לעזור
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-