עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by itays333,

התקנתי במחשב את הIIS דרך הדיסק התקנה של הווינדוס, הכנסתי את תקיית האתר שלי לתוך wwwroot ועדיין שאני מנסה להריץ קוד ASP זה פשוט לא פועל. הקוד תקין, ניסיתי כמה (הכל עבד במחשב בבית ספר). למישהו יש פיתרון בשבילי?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  2. Started by guy_shalev,

שלום יש לי WIN 7 ultimate 64 , וכאשר אני לא משתמש במחשב כמה זמן (הוא עדיין דולק) המסך נכבה אוטומטית (כרגיל), ואז כשאני משתמש בו שוב רק העכבר מגיב אבל כל שאר המחשב לא. השעה במחשב עדיין תקועה על הזמן שבו המסך נכבה, ולוקח 5-10 דקות עד שהמחשב חוזר לפעול כרגיל. זו פעם ראשונה שזה קורה ולא היה שום שינוי או התקנה של תוכנה חדשה. אנא עזרו לי

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  3. שמעו יש לי 2 קבצים ששוקלים 1 ג'יגה והשני 1.5. hiberfil.sys - 1.0 GB pagefile.sys - 1.5 GB מה עושים? למה זה קשור? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  4. שלום! אני מחפש עותק של דיסק התקנה של ויסטה בעברית 32 ביט עם כל הגירסאות כשהיא "לא נגועה" כלומר בלי פריצה. אשמח גם לדיסק התקנה של ויסטה עברית 64 ביט וכן אנגלית 32+64 ביט. עכשיו שאלה קצת למתקדמים: בוינדוס 7 קיימים בדיסק ההתקנה את כל הגירסאות בעיקר מאותו גרסת ה"ביט" רק שמייקרוסופט שותלים קובץ אחד בדיסק ההתקנה שמורה על איזו גירסה ישר להתקין ולא לתת את הבחירה בין הגירסאות (basic, premium, ...). כאשר בעורך Iso אפשר להעיף אותו לצרוב מחדש ולקבל דיסק התקנה עם כל הבחירות. השאלה אם זה קיים גם בדיסק ההתקנה של ויסטה? ואם כן לאיזה קובץ לגשת ולמחוק אותו? תודה רבה על העזרה.

5. אני מוריד קבצים דרך האקספלורר (שמירה בשם), אני יכול להוריד עד 2 קבצים, שאני רוצה להוריד עוד יחד במקביל, כלומר שלישי ומעלה, הוא לא נותן לי את האופצהי של השמירה, אלא ממתין עד שאחד יסיים ואז הוא ניתן לשמירה. בקיצור- רק עד 2 קבצים במקביל. זו בעיה שמלווה אותי למעלה מ5 שנים, פעם זה מסתדר פעם זה חוזר, מפרמוט לפרמוט, ואז זה קורה שוב. מה הסיבה? מה הפתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  6. Started by free fraek,

אי מתכוון בלי שחזור מערכת כי אין לי נקודת שחזור. וכמובן בלי לפרמט.

7. Started by idani1983,

שלום האם מישהו הצליח להפעיל את ה TV OUT ב ?VISTA תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  8. שלום לכולם... עשיתי סדר ומצאתי מחשב ישן מלפני כמה שנים במחסן... ניקיתי את המחשב מאבק והוא במצב מצוין עכשיו ממש נקי. רציתי לדעת איך אני יוכל להתקין את הוינדוס ויסטה על המחשב הזה כי אין לי שם כונן DVD... אני לא מבין במחשבים אבל על המחשב מאחורה יש מדבקה שרשום עליו משהו כ286xt model:japan. בכל מקרה כמה עולה כונן DVD ? וכמה עולה וינדוס ויסטה ? כי אין כרגע כסף לקנות מחשב חדש.

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by yotam.m,

svchost לוקח 98 99% שימוש מהמעבד, מישהו יודע למה? ולמה משמש התהליך הזה בעיקר?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  10. Started by Press,

פירמטתי את ה-Windows XP שלי והכל עובד תקין חוץ מהאינטרנט, נתחיל בזה ששתי המחשבים הקטנים האלה שאמורים להופיע ב-System Try, בכלל לא מופיעים. בכניסה לאקספלורר הוא שואל אותי אם להתחבר או להמשיך לעבוד Offline, אנילוחץ להתחבר ואז הוא אומר שאי-אפשר, ניתן רק לעבוד Offline. אם זה עוזר או משנה, יש לי רשת ביתית וכל שאר המחשבים מחוברים לאינטרנט והכל עובד, איך אני מגדיר את הגדרות האינטרנט והרשת מחדש? תודה רבה לעזרים!

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  11. Started by gbars,

במשרדים של החברה שאני עובד בה יש חסימה על הורדת פלאש לדפדפנים, גם בכרום לא עובד הפלאש. אני יודע שיש אפשרות לעשות עריכה ברגסטרי על מנת לאפשר התקנה של פלאש, אם מישהו יוכל להדריך אותי זנ מאוד יוכל לעזור

12. מקווה שתוכלו לעזור לי מאחר ואין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל לחפש ומה לחפש. במקרה השבוע שמתי לב שכשאני רושם מכתב ארוך מאוד [מלל רב] ואני שולח אותו הסוף של המכתב נקטע ובמקום זה מופיע משהו כמו: "מקווה שתוכל לעז=" הכוונה היא כמובן לסימן ה-"=", כאשר המשפט המקורי לא מסתיים כאן ואחריו אפילו יכולים להיות משפטים נוספים של המכתב. מקווה שתוכלו לסייע או לכוון אותי היכן לקרוא ולתקן את זה. מידע נוסף לשימושכם: אני משתמש ב-Win XP PRO SP2 ו-Outlook Express 6 בגרסת SP2 כמובן.

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  13. שלום חברים, יש לי אימג' של ווינדוז על ההארד דיסק, אך כשאני פותח אותו דרך נגיד ווינראר לדיסק און קי הוא לא עולה בבוט אוטומטית. איך אני גורם לו להיות ממש כמו דיסק שצרבתי מהאימג'?? זאת אומרת איך אני עושה את האימג' כשהוא פתוח על הדיסק און קי לבוטבל? כמובן שהבוט בביוס הדיסק און קי מוגדר להיות ראשון בסדר. הסיומת היא ISO תודה

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by nucleo,

שלום לכולם, איני יודע אם זה המקום המתאים לשאלה, מתנצל מראש אם לא. לפני כמה שנים ראיתי על ווינדוס 2000 (נדמה לי) אפשרות להגדרת פרופילי חומרה שונים אשר נבחרים לפני עליית מערכת ההפעלה ע"י מסך הדומה לדואל בוט. הדבר איפשר "לבטל" במערכת ההפעלה רכיבי חומרה ו"לאפשר" אחרים עוד לפני עליית המערכת כך שניתן היה למשל להתקין שני כרטיסי מסך בלוחות המאפשרים זאת אך שהמערת עולה היא תראה רק אחד מהם ע"פ בחירה. רציתי לדעת אם אני זוכר נכון ואם כן אז איך ניתן לעשות זאת במערכות החדשות יותר (XP/VISTA...) תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  15. שלום, יש לי מותקן Win7 RC ו-XP, כשאני בחלון הבחירה ביניהם אז המקלדת לא עובדת משום מה כך שאוטומטית הוא בוחר לי את וינדוס 7 RC. איך אני מתקן זאת?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by Natan_Rozen,

שלום, ישנה בעיה במחשב שפתאום קרתה לי ולא ידעתי איך לתקן אותה, המליצו לי לשאול על הפורום הזה. כשאני נכנס למחשב שלי אז מופיעים לי שם כמה כוננים. אחד מהם הוא כונן C והשני הוא כונן D. (כונני דיסקים קשיחים) הבעיה אצלי כרגע היא בכונן D, כשרואים מהמחשב שלי את כונן D הוא לא כמו שאר הכוננים אלא מופיע כקובץ לא מזוהה תמונה להמחשה- כשאני לחצתי עליה לפני כמה ימים זה רשם לי שגיאה ואני הצטרכתי לחפש קובץ של התקנה שהוא בעצם בשם install.exe. וכמובן שלא מצאתי ולא ידעתי איך לפתור את הבעיה. כשהדלקתי היום את המחשב הופיעה לי שגיאה האומרת שאני צריך לעבור ללוח בקרה לשם התקנה וקביעת תצורה של רכיבי המערכת, כדי להראות לכם את השגיאה אז הנה תמונה להמחשה- http://img215.exs.cx/img215/5293/wi…

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  17. Started by yosss,

יש לי הארד דיסק של 500 גיגה עם 2 כוננים במחשב אחד C ואחד D אני רוצה להקטין את הנפח של כונן C - מערכת הפעלה ווינדוס 7 מבלי לפרמט האם אפשר לעשות את זה? חג שמח.

18. איך לגרום ל-Address bar ב-IE לא להציג הסטוריה? פעם ידעתי איך לעשות את זה אבל עכשיו אני פשוט לא מצליח למצוא את זה. תודה

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by GZA3,

חשבתי שיש לי בעיה בהרד דיסק שהוא ניתקע אבל מצאתי שיש כמה קבצים שתוקעים את האקפלורר (שולחן עבודה לא הדפדפן) אני מנסה לפתוח את הקבצים (פורמט של סרט) והוא ניתקע אני פותח תתיקע האקפלורר ניתקע ואם אני מנסה למחוק או להעביר אותו מקום אז אני מקבל הודעה שמשהו משתמש בו כבר ועלי לסגור את התוכנה שמשתמשת בו וניסיתי לעשות את זה גם במצב בטוח של הוינדוס וזה עדיין רושם לי את זה מישהו יודע מה אפשר לעשות ?

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by TomB,

חיפשתי ולא מצאתי איזכור לתוכנה הזו בפורומים, אז קבלו המלצה - AutoPatcher XP היא אוסף קבצים בגודל ~200 מגה, הכולל את כל העדכונים של מיקרוסופט שנעשו מאז SP1. כולל את העדכונים הקריטיים, העדכונים המומלצים, DX9, MP9, VM וכל העדכונים שלהם, כולל את הPowerToys ובנוסף תוכנות בונוס שלא שוחררו רשמית ע"י מיקרוסופט, אפשרויות לtweaks נחמדים של המערכת... בקיצור הכל. והכל עטוף בממשק נוח שנותן לך לסמן בדיוק מה אתה רוצה להתקין ומה לא. יעיל במיוחד לטכנאים, לכאלה שיש להם בעיות עם windowsupdate או סתם לאנשים שנמאס להם להיות מחוברים שעתיים לאינטרנטי אחרי כל התקנה של XP. בעיה אחת בתוכנה מבחינת הישראלים - היא תומכת אך ורק בגירסאות הXP באנגלית כך שמי שהתקין XP עם תפריטים בעברית, גם אם יש לו את ה…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by Frequency,

שלום, לאחרונה קרה לי מספר פעמים שכשאני חוזר למחשב לאחר זמן ממושך שלא נגעתי בו המחשב פתאום עושה ריסטרט. בדקתי קצת באינטרנט ונראה שהווינדוס עושה ריסטרט על דעת עצמו כאשר הוא נתקל באיזשהו System Failure. ראיתי שאפשר לבטל את התכונה הזאת של ההפעלה מחדש האוטומטית. מה הכוונה ב System Failure? איזה סוג של בעיות זה כולל? יש לכם השערה לגבי הגורם ל system faliure במקרה שלי? האם כדאי לבטל את ההפעלה מחדש האוטומטית הזאת? תודה רבה וחג שמח (:

22. Started by adam99,

שלום! לאחרונה אני נתקבל בהרבה מסכים כחולים. בדקתי קצת את המחשב ומצאתי שהקבלים של הכרטיס מסך התפוצצו אז החלפתי אותו. (וכנראה פתרתי את אחד המסכים הכחולים שקרה בזמן צפייה בסרטים) עכשיו יש לי מסך כחול Irql_not_less_or_equal שלפי bluescreenview מעורב בו הקובץ hal.dll המסך כחול מופיע רק כשאני עובד על האינטרנט האלחוטי, כשמתאם מנותק אז המחשב עובד בלי בעיות. (כשאני נסה להכנס לאינטרנט אז תמיד מופיע לי שגיאה של DNS או אי אפשר להתחבר לשרת ואני צריך לרענן מלא פעמים עד שהוא נכנס. אחרי כמה זמן אני מקבל את המסך כחול) ניסיתי להתקין את המתאם שוב פעם וגם ניסיתי מתאם אחר, אבל זה לא עזר. צירפתי את הקבצי MINIDUMP... נ.ב עשיתי MEMTEST לפני כמה חודשים ולא הייתה בעיה... תודה רבה! [attachm…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by משתמש כבד,

אני מחפש כבר חודש ולא מוצא חבילת שפות שתהפוך את הXP שלי מעברית לאנגלית. אפשר בבקשה קישור/שם/מידע כל שהוא בנושא

24. Started by yair124,

שלום, קצת עזרה ממי שיכול: כל כמה דקות מופיעות לי ברצף הודעות של ad-aware על ניסיון לשנות את הרג'יסטר: process: win32dll.exe path: HKEY_CURRENT_USER process: win32dll.exe path: HKEY_LOCAL_MACHINE העניין חוזר על עצמו גם אם אני מאשר וגם אם אני חוסם. עשיתי סריקת וירוסים\תולעים וכו' ולא מצאתי כלום. מה אפשר לעשות? האם זאת תוכנה של windows שמנסה לעשות את השינוי או משהו זודני אחר? תודה. נ.ב מערכת הפעלה windows vista

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by refael11,

היי שלום לכולם מועדים לשמחה השבוע שחזרתי מהצבא נתקלתי בבעיה אני רואה את התומנה במס' אתרי אינטרנט מתחת למסגרת באותו הגודל ועוד בעייה שלדעתי קשורה יש אתרי אינטרנט שבהם לא מופיעה כלל תמונה מהי הבעייה?? וכיצד ניתן לפותרה?? בתודה מראש לכול העוזרים

• 10 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים