Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אהלן. התקנתי לאחרונה windows 7 אינטרפריז (גם בתור טכנופוב מוצהר אני שמח לציין שמדובר במערכת נחמדה ואמינה ביותר, ישר כוח מייקרוסופט ) בכל מקרה, לא מצאתי דרייברים שמותאמים לווינדוס, ועד כמה שהצלחתי לראות עד עכשיו, גם אין לי צורך בהם (הכרטיס מסך [VIDIA GeForce 8600 GT] פועל מעולה, דווקא אחרי שניסיתי להוריד דרייבר שהווינדוס המליץ עליו הכל התחיל להתקע ונאלצתי להסיר) גם הסאונד פועל לי, עם בעיה אחת, רק שני הקדמיים והסאב מתוך ה6 פועלים (5.1 של creative) בXP הגדרתי דרך הדרייבר למחשב שיש לי 5.1, ב7 עדיין לא גיליתי איפה עושים את זה. הצעות? (כמעט שכחתי - כרטיס קול מובנה על הלוח אם asus msi p965 neo) ---עריכה--- טוב, מצאתי גירסה של הדרייבר שמותאמת במיוחד ל7 ושם כבר הגדרתי. ת…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים, כולם מריצים win 7 ultimate. ב - HTPC יש כונן אחד פנימי, שעליו מאוכסנת כל המדיה. אתמול הוצאתי אותו, והתקנתי במקומו כונן בנפח גדול יותר. העתקתי את כל התוכן, והכונן החדש עובד בצורה תקינה. הענקתי לכונן החדש את אותה אות שהיה לכונן המקורי. הגדרתי שיתוף, נתתי את כל ההרשאות האפשרויות, ואיקון של הכונן החדש אכן מופיע בחלון ה - Network של המחשבים האחרים. כשאני מנסה להיכנס אליו, אני מקבל את ההודעה שמופיעה בתמונה המצורפת. לכונן אחר שנמצא ב - HTPC, אין לי בעיה לגשת. גם לגשת בכיוון ההפוך, מה - HTPC למחשבים האחרים ברשת אין בעיה. זה כנראה קשור, אך לא יודע מה לעשות עם זה. כשאני נמצא במחשב אחר, ומסמן איקון של כונן שלא עושה בעיות, רשום למטה: offline status : online כשעומדים ע…
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
איך אפשר למחוק את קבצי ה-SYSTEM RESTORE ?? ושאלה לא קשורה...איך אפשר לבטל את האפשרות של שמירת קבצים זמניים מהאינטרנט??
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מישהו כיצד ניתן לנעול את מערכת ההפעלה Windows XP במהלך עבודה שוטפת? נעילה שלא מנתקת את המשתמש אלא רק נועלת את המערכת.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי windows vista sp2 באנגלית,אני יכול להתקין לו ערכת שפה שהכל יהיה בעברית? או שהאופציה היחידה זה לפרמט ולהתקין windows בעברית ?
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אם אני עושה Repair לווינדוס אני יכול אחר כך להחזיר את הווינדוס למצבו הקודם ? [שחזור מערכת] הוא נשמר כשאני עושה Repair ?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
נכון שמצביעים עם החץ למשל על סמל המועדפים אז מופיעה כתובית מתחת לחץ שכתוב מועדפים ברקע צהוב. איך אני מבטל את הכתובית הזאת שלא תופיע בכלל. תודה לעוזר.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום אני כרגע כותב ממחשב אחר אז ככה יש לי בעיה במחשב שהוא כל הזמן נתקע בגלל בעיות חומרה כלשהן בגלל שהוא נתקע כל הזמן אז הייתי צריך לעשות הרבה ריסטים ואחרי שעשיתי כמה זה כבר פגע בתקינות הווינדוס ומחק קבצי מערכת חשובים בכל פעם שאני מדליק את המחשב ורוצה להכנס לווינדוס זה כותב לי שהקובץ hal.dll נמחק או שהוא פגום ושני צריך לעשות reinstall או repair או משהו אז צרבתי את הקובץ hal.dll מהמחשב של אחותי לתוך דיסק השאלה שלי היא איך אפשר להכניס את הקובץ הזה לתוך התיקיה c:/windows/system32 מבלי להכנס לווינדוס (כי הוא לא עובד כרגע) לפי מה שאני יודע אפשר לעשות את זה דרך הדוס אם באמת אפשר כמו שאני חושב.. אז איך עושים את זה? איך נכנסים לדוס? איזה פקודה לרשום כדי להעביר את הקובץ מתוך דיסק ל…
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
i reinstalled my xp and now i cant write in hebrew ?can u tell me then how exacly how am i gonna fix this
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
התקנתי התקנה חדשה של חלונות 7 ונשארה לי ההתקנה הקודמת עם כל מה שהיה עליה , אני מנסה לגשת לתיקיות כמו MY DOCUMENTS ן USERS וזה לא נותן לי גישה , משהו עם הרשאה ותיקיות נעולות, איך אני עושה שאני יוכל להכנס לתקיות אלו, תודה
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אבא שלי קנה מחשב חדש והתקנתי לו עליו XP Pro. מסתבר שהוא קנה גירסה עברית, אמרתי לא נורא נסבול את זה קצת בהתקנה ואחרי זה נשנה לאנגלית בחזרה. ואז אחרי ששמתי את כל הדרייבירים והכל , פתאום אני מגלה שהווינדווס ה@#$!#% הזה , אם מתקינים את הגירסה שלו בשפה מקומית , לא תומך במעבר לאנגלית (להפך זה כן עובד). ממש ממש לא בא לי לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש. מישהו מכיר איזה דרך שאפשר לגרום לזה להשתנות לאנגלית בלי להתקין מחדש?
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
hello folks, any1 of u guys have a win xp or win xp sp1 ? if so, i need help and i need it now. please goto your windows\system32 folder and find a file "sfc_os.dll" and email that file to me. my email is nirshoval1@bezeqint.net please use the subject : SFC_OS.DLL so i'll know not to delete the email thank you very much. Solvd the problem, thanks, dont send any files :ylsuper: .
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי Disk On Key של SanDisk. כאשר אני רוצה לנתק את ה-DOK מהמחשב, אני לוחץ ב-Taskbar על האייקון של ניתוק חומרה ובוחר ב-Stop. לפעמים (עכשיו לדוגמה) כאשר אני בוחר באישור, אני מקבל את ההודעה הבאה: The decice 'Generic volume' cannot be stopped right now. Try stopping the device again later. ה-DOK לא נמצא בשימוש, ונסיון חוזר ונשנה בהפרשים של כמה דקות לא עוזר. מה צריך לעשות במקרה כזה?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי תוכנות שעולות אוטומטים עם הפעלת המחשב, בלי שאני שולט בזה. כלומר הן לא מופיעות ב MSCONFIG, וגם לא רואים אותן בתוכנות כמו WINXP MANAGER וכו'.. איפה אני יכול לראות את רשימת כל התוכנות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איזה מערכת להתיקן: xp פרופשיונל 32 ביט או ויסטה פרימיום 32 ביט. נתוני המחשב שלי הם: q6600 ep45ds3 4 gb זכרון . מה אתם ממליצים? למחשב של משחקים.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אפשרי להתקין win 7 עם diskonkey ? פשוט עושה ההעתק-הדבק ל diskonkey ? ואיזה אפשרות בביוס אני מגדיר לו שיעלה?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רב! אני מקווה קודם כל שהבעיה שלי אכן קשורה לחומרה ולא למערכת הפעלה, ומקווה שהנושא בפורום המתאים. יש לי איזה בעיה שמערכת הפעלה לא מזהה לי את הצורב DVD, ניכנסתי למנהל התקנים או http://www.upit.ws/uploads/34429b3a6c73e.JPG ואני מנסה להתין את הדרייבר שלו ולא מצליח ולא מבין למה, הצורב DVD שלי עבד מציון עד לפני כמה ימים, ואני לא יודע מה בדיוק הבעיה. הוינדוס אמור להתקין באופן אוטומטי את הדרייבירם, טוב לא הצליח ,אז חיפשתי ידנית באינטרנט דרייברים ולא מצאתי,לא יודע איפה לחפש עוד, בדקתי עם תוכנת EVEREST אולי אני יוכל אפשר לגלות משהו ובתוכנת EVEREST הכל תקין, בקשה. או http://www.upit.ws/uploads/2a81becd1210b.JPG טוב אחרי שראיתי לא נראה לי שיש בעיה באמת בצורב DVD…
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום חברים הורדתי היום את הגרסה האחרונה של WIN7 הקובץ ירד לי אחרי זמן מה הקובץ שוקל 2.35 G אבל שאני פותח אותו יש שם סה"כ קובץ מסמך טקסט של 135 קילו בייט השאלה המתבקשת1 איפה הWINDOWS?
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
נכנסתי לשרת ה-FTP שלי דרך האפשרות: open FTP site in windows Explorer וכל מה שאמור להיות בעברית רשום בג'יבריש http://i32.tinypic.com/dlt1yt.jpg מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי אם להציד את ההודעה כאן או בפורום תמיכה טכנית אז אני מתנצל מראש אם המנהלים יחליטו שטעיתי.... ביצעתי התקנה חדשה של windows xp , לאחר שאני מחבר את הsidewinder gamepad לתוך gameport של כרטיס הקול, מערכת ההפעלה אמורה לזהות אותו אוטומטית ולהתקין את הדרייברים המובנים לג'ויסטיק. הבעיה שלי היא שהקבצים האלה כנראה פגומים שכן הוא מזהה לי "unknown device" שתצורת מנהל ההתקנים שיושב על gameport של כרטיס הקול ורושם לי כשהוא מנסה להתקין את הדרייברים "data is invalid"' ניסיתי למצוא את הדרייברים המקוריים או את הקבצים מתוך הדיסק של הwindows ולא הצלחתי למצוא שום דבר שקשור לזה. יש שני פתרונות מתבקשים 1. לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש 2. לקנות איזה שהוא מתאם usb parralle אבל לפני כ…
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי חשבון ב OPENDNS.COM (למי שלא יודע זה שירות סינון אינטרנט שפועל על DNS) הגדרתי אותו בנתב אחד שלי שמחובר לכיתה מסויימת. השירות עובד טוב, רק בעיה אחת, אתרים שכבר נכנסו אליהם פעם עדיין אפשר להכנס אליהם(למשל ynet.co.il). הפעולות שעשיתי: ipconfig/flushdns מחיקת כל האפשרויות בהיסטוריה של IE8 הפעלת המחשב מחדש וכלום, עדיין הוא נכנס לי לאתרים שנכנסו אליהם בעבר. נכנסתי לNSLOOKUP ושם אני מקבל את הכתובת של החסימה כאשר אני נכנס לipconfig/displydns אני בכלל לא רואה שם את ynet.co.il למרות שלפני שניה נכנסתי עם הדפדפן לשם לי זה נראה כאילו הדפדפן שמר לעצמו את הכתובת של האתר והוא בכלל לא ניגש לDNS, אבל מחקתי מה שאפשר למחוק וזה לא עוזר. אם למישהו יש רעיונות - אני אשמח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזו גרסא של ויסטה תתאים למחשב שלי x32 או x64? איך אני בודק? וניסיתי דרך 'עזרה ותמיכה' של הוינדוס אבל הוא לא עובד אצלי..
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש באפשרותי לקבל (באופן חוקי): Windows Vista Buisness 32bit או Windows XP pro 64bit . אני מתכוון להתקין את המערכת על מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 זיכרון: Kingston 1024MBx2 DDR2 667MHz Cl5 5300 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 250GB כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX7300GT TD 256MB בהתחשב בכך שהמחשב תומך ב 64bit, האם כדאי ללכת על ה XP ולהנות מיתרונות ה-64, או שבכל זאת כדאי את ה Vista, שהיא רק 32 (אין לי אפשרות לויסטה 64 ביט)? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כאשר אני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה דקות יש הודעת שגיעה ואני לא יכול להדביק ולגזור . בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מעצבן אותי
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות להתקין את Windows 7 על מחשב עם "רק" 256MB RAM.כיצד ניתן לעקוף את המגבלה הזו? הבנתי שמספיק משתמשים התקינו גם על 64 ו128- RAM. אשמח לכיוון בנושא, תודה. נ.ב מדובר על גרסאת RC מאתר מיקרוסופט.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-