עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yossia23,

שלום אנשים התקנתי לא מזמן WINXP על המחשב האם כדאי להתקין WINDOWS 7 בנוסף? לא יהיו התנגשויות? איך להתקין WINDOWS 7 בBOOT או דרך הWINXP? ובמחיצה נפרדת נכון? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by maor6,

שלום לכם יש לי בעיה עשית פירמוט ועכשיו שאני רוצה להיכנס למנהל משימות הוא אומר לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על-ידי מנהל המערכת שלך. http://www.2send.us/uploads/640cfd0d77.JPG

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by viper_sb,

יש ברשותי נגן של IAUDIO עם 60 G מה הפקודה להפוך אותו מFAT32 לNTFS ? תודה.

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by KoDkOd,

שלום,בשעה טובה קניתי מחשב נייד,לפני שאני מתקין רציתי לדעת אם יש שוני כלשהו בהתקנת מערכת הפעלה (ויסטה) על המחשב נייד לעומת מחשב נייח. תודה רבה וחג שמח 8)

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by tomy669,

שלום לכולם.. ברשותי notebook lg x110. ניסיתי לפרמט אותו אך ללא הצלחה. הורדתי את התוכנה wintoflash התקנתי על הדיסק און קי את ההתקנה של הווינדוס. בביוס שיניתי את מצב הBOOT אך כאשר הוא מנסה לעשות BOOT הוא נשאר על מסך שחור עם מקף (-) מהבהב ולא מתקדם לשום מקום או שהוא כותב את האות J ככל הנראה של הכונן נשלף וגם כן לא מגיב. למישהו יש מושג מה לא בסדר או מה עשיתי לא נכון? אשמח לעזרה ועצות..

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  6. Started by zzrxox,

היי, יש לי בעיה שפתאום צצה איבדתי את הקול במחשב. בלוח הבקרה כשאני נכנס לחלונית של צלילים והתקני שמע בחלון שנפתח ( בלשונית הראשונה ) רשום למעלה אין התקן שמע. יש לי SB LIVE לא חדש שעבד עד היום כשהבעיה החלה. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: הוצאתי את הכרטיס והכנסתי מחדש,המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה והאשף של החומרה החדשה נפתח והתקנתי את הדרייבר של CREATIVE ואחרי איתחול הבעיה לא נפתרה. דבר נוסף:לכרטיס שלי יש תוכנת בדיקה של קריאייטיב ואילו התוצאות שקיבלתי: WAVE DRIVER TEST- FAIL MIDI DRIVER TEST - FAIL MIXER DRIVER TEST - FAIL DIRECTSOUND TEST - FAIL DIRECTSOUND3D TEST - FAIL SOUNDFONT SETTING TEST - FAIL MIXER SETTING CHECK - FAIL והדבר היחיד שהצליח הוא: HARDWARE DETECTION TEST - …

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  7. לאחר התקנה של WINDOWS 7 נעלמו כמה מחיצות , חשוב לציין שבXP אני רואה אותם. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  8. המחשב הראשי XP מה עושים?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  9. שלום לכולם,אני חדש בפורום הזה. במחשב שלי מותקנת כרגע וינדוס XP SP1 בעיברית,אני מנסה תקופה ארוכה להתקין וינדוס מתקדם יותר (יש לי SP3 בעיברית).חבר שלי שינה לי את ההגדרות במחשב שכאשר המחשב עולה הוא יתחיל את התהליך (לחץ DEL כשהמחשב עולה). בכל מקרה כשהמחשב מתחיל לעלות והתהליך אמור להתחיל מופיע לי הכתובת הבאה : "Reboot and select proper device or insert boot media in selected boot device and press a key". וכל לחיצה על מקש משכפלת את אותה הודעה,כאשר אני מחזיר את ההגדרות שהמחשב יעלה מההארד דיסק הוא עולה שוב כרגיל,כאילו לא קרה כלום. מקווה מאוד שתעזרו לי...תודה מראש

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי בעיה דיי דחופה בשעון ובתאריך. הוא פשוט מכוון את עצמו. אני לא מצליח למצוא מה עושה את זה. השעה נכונה אבל זה כאילו מראה לי שאני בדצמבר 2009. שאני מנסה לכוון תוך שניה זה חוזר למה שזה היה. עשיתי ניקוי רג'יסטרי, וירוסים, ספייווארים הכל הכל פשוט אין כלום. מה זה יכול להיות? תודה הסתדרתי תודה

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  11. Started by idofr,

אז ככה הגדרתי כמה מקשי קיצור לכמה תוכנות (וזה עובד) ואז חשבתי ועשיתי קיצורי דרך מוסתרים לאתרים מסויימים (יענו וואלה נענע HW וכאלה) וגם להם שמתי מקשי קיצור אבל של מספרים הבעיה היא שזה עובד רק בזמן שאני מגדיר ואם אני מתחיל מחדש ת'מחשב זה כבר לא עובד אבל שאני מסתכל בהגדרות ההגדרה עדיין קיימת

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  12. הוא ביקש ממני כבר פעמים לעשות ריסיט, אבל עכשיו הוא מבקש ממני לחכות 9 שעות ו 59 דקות עד הריסיט ואין לי אפשרות לביטול ! בבקשה תעזרו לי ! תודה מראש ! עריכה: הודעת השגיאה היא : The RPC Server is unavailable . חיפשתי בגוגל , אבל לא הבנתי שמה את הפתרונות.. בבקשה עזרו לי ..

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  13. אוקיי יש לי רק משתמש אחד במחשב, GAL, שזה אני. משום מה לפני כמה שבועות הוא התחיל להעלות בכל הפעלה של המחשב את מסך בחירת המשתמש של xp. יש כמובן רק אופציה אחת, שזה אני... זה אמנם לא רציני אבל זה טורדני. מה עושים? (אני רוצה כמובן שהוא יחזור למצב הקודם, פשוט להעלות ישר את המשתמש שלי בכל הפעלה של המחשב).

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by shlom_eminob,

שלום רב! אני מקווה קודם כל שהבעיה שלי אכן קשורה לחומרה ולא למערכת הפעלה, ומקווה שהנושא בפורום המתאים. יש לי איזה בעיה שמערכת הפעלה לא מזהה לי את הצורב DVD, ניכנסתי למנהל התקנים או http://www.upit.ws/uploads/34429b3a6c73e.JPG ואני מנסה להתין את הדרייבר שלו ולא מצליח ולא מבין למה, הצורב DVD שלי עבד מציון עד לפני כמה ימים, ואני לא יודע מה בדיוק הבעיה. הוינדוס אמור להתקין באופן אוטומטי את הדרייבירם, טוב לא הצליח ,אז חיפשתי ידנית באינטרנט דרייברים ולא מצאתי,לא יודע איפה לחפש עוד, בדקתי עם תוכנת EVEREST אולי אני יוכל אפשר לגלות משהו ובתוכנת EVEREST הכל תקין, בקשה. או http://www.upit.ws/uploads/2a81becd1210b.JPG טוב אחרי שראיתי לא נראה לי שיש בעיה באמת בצורב DVD…

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

מצאתי את ה UNREAL IRCD לגירסאת WIN2K אבל הקובץ קונף שלו נורא מוזר וממש ממש לא מזכיר את הקונף שלו לגירסאת יוניקס מצאתי עוד קליינט אחד של חברת WEBMASTER אבל הוא מוגבל ל14 יום נדמה לי... אני מחפש כמובן גם SERVICES בנפרד או כלול בתוכנה..

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  16. Started by shay820,

שלום לכולם יש לי שני מערכות הפעלה במחשב ניסיתי לשדרג את ה XP למערכת יותר חדשה של XP הבעיה שההתקנה לא הצליחה ומעבר לכך אני לא רואה את ה WINDOWS 7 כשאני מדליק את המחשב אני רואה כל הזמן הודעה שההתקנה של XP מתחילה מחדש ,ואין לי אפשרות לבחור כמו פעם ב WINDOWS 7 כל מערכת הפעלה נמצאת בכונן אחר ! אשמח לעזרה זה דחוף לי!

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by HardGore,

היי, יש לי כמה שאלות לגבי ווינדוס שהייתי רוצה לדעת עליהם תשובות.. אז ככה 1.מה ההבדל בין ה sp 1, sp2, sp3 ובלי שום sp ל xp? 2.מה ההבדל בין ה xp home / pro? 3.עשיתי פירמוט ואני בנתים שוב עם ה xp pro sp2 והמערכת הגנה מטרידה אם אני לא עושה הכל על on ..יש אפשר להסיר את מערכת ההכנה הזאת אם כן איך? 4.האם כדאי לחשוב על גרסה אחרת לוינדוס? סך הכל המחשב לשימוש אינטרנט קליל ופה ושם בתיקיות ואיזה תוכנה פשוטה..חשוב שיהיה יציבות ומהירות.. 5.במידה וארצה להתחיל לעבוד עם קיובייס (כרגע המחשב חלש לזה כי זה סמפרון..)..איזה וינדוס הכי עדיף לזה? .. מה אומרים? תודה מראש@!

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  18. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2920 צר לי שאני מביא קישור מחנות זו, אבל הם הכי זולים. בקיצור, מישהו יכול להגיד לי אם יש לדבר הזה דרייבר ל-WIN98?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by ratzabi,

יש לי HD 120GB ואני לא רוצה שהכל יהיה בכונן C אני רוצה שלכונן C יהיה 30GB ככה ו90 ב-D איך אני עושה את זה? אני יודע שיש איזו תוכנה שעושה את זהף אבל אני לא יודע איך קוראים לה, וגם אני מעדיף לעשות את זה בדרך המלך (בלי תוכנה מיוחדת). תודה מראש לכל העוזרים!!! נ.ב עשיתי חיפוש לא מצאתי, ואני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה.

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by ag43,

אני מעוניין לבטל את האופצייה הנ"ל (או לפחות לקבוע את הMastered כDEFAULT) בעת צריבת תקליטורים בויסטה. מישהו יודע כיצד לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by coolspot,

בימים האחרונים נוצרה אצלי בעיה שהסיסטם איידיל פרוסס פועל על יותר מ90 אחוז באופן תמידי ,וכשאני מנסה לפתוח קובץ לא קורה כלום. חוץ מזה הוינדווס עושה לעצמו ריפרש באופן עצמאי מדי כמה זמן ,כל זה התחיל רק בזמן האחרון . מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש לכולם

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by Zinger777,

שלום, אחרי פירמוט המחשב והתקנת כל העדכונים הבנתי שSP3 עושה לי בעיות ואני צריך לחזור לSP2. איך עושים את זה בדרך היעילה ביותר?(האפשרות האחרונה היא לפרמט את המחשב שוב ולא להתקין את הSP3, תודה, Zinger777.

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by OpenCan,

אני ניסתי להתקין אותה עם הדיסק של XP (כמו שמצויין באתר הרישמי של XEROX), והוא רושם לי את השגיאה בתמונה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  24. יש לי 3 מחשבים, כולם מריצים win 7 ultimate. ב - HTPC יש כונן אחד פנימי, שעליו מאוכסנת כל המדיה. אתמול הוצאתי אותו, והתקנתי במקומו כונן בנפח גדול יותר. העתקתי את כל התוכן, והכונן החדש עובד בצורה תקינה. הענקתי לכונן החדש את אותה אות שהיה לכונן המקורי. הגדרתי שיתוף, נתתי את כל ההרשאות האפשרויות, ואיקון של הכונן החדש אכן מופיע בחלון ה - Network של המחשבים האחרים. כשאני מנסה להיכנס אליו, אני מקבל את ההודעה שמופיעה בתמונה המצורפת. לכונן אחר שנמצא ב - HTPC, אין לי בעיה לגשת. גם לגשת בכיוון ההפוך, מה - HTPC למחשבים האחרים ברשת אין בעיה. זה כנראה קשור, אך לא יודע מה לעשות עם זה. כשאני נמצא במחשב אחר, ומסמן איקון של כונן שלא עושה בעיות, רשום למטה: offline status : online כשעומדים ע…

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  25. כשאני מחבר את ה-רסיוור של המקלדת והעכבר, הווינדוס XP מקפיץ לי חלון כזה שזוהתה חומרה חדשה.... הבעיה היא שאין לי איך ללחוץ לו NEXT..... כי המקלדת והעכבר לא עובדים חחח מישהו מכיר עוד פיתרון חוץ מלהשיג מקלדת PS2 בשביל לפתור את זה?

דיונים חדשים בפורומים