עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by wow,

אני הולך להרכיב מערכת HTPC אשר בה יהיו מורכבים 2 כונני סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר כל אחד במערך Raid0. עכשיו יש לי גם הארד דיסק ישן יותר של מקסטור - 80 ג'יגה 8 מגה באפר וחשבתי אולי לשים אותו בתור כונן C. האם ככה אני מאבד את היעילות של Raid0 אם מערכת ההפעלה לא מותקנת על המערך הזה או שזה לא משנה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by GLIC523,

שלום, ברשותי וינדוס XP , לפני זמן-מה הוינדוס קרס וכל נסיונותי להפעיל אותו לא צלחו. עשיתי התקנה מחודשת של XP בלי פירמוט של הכונן ובהתקנה החדשה ניסיתי להכנס לחשבון משתמש הקודם שהיה ברשותי. הוינדוס מזהה את החשבון אך לא נותן לי אפשרות להכנס אליו כיוון שהחשבון היה מוגן בסיסמה. ניסיתי בהמון דרכים להכנס לחשבון משתמש אך לא הצלחתי, יש ברשותי את הסיסמה לחשבון הנ"ל. אודה אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  3. לפי מה שהבנתי, בידיוק כמו VISTA גם WINDOWS 7 צורכת ג'יגה זכרון האם צריך להרחיב זכרון או שאפשר להסתדר עם WIN7 ולא לסבול מירידת ביצועים במשחקים?

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  4. אהלן. לפני שבוע+ התקנתי על מחשב ישן windows7. בחרתי ערכת נושא מהמובנות ומשום מה רק היום שמתי לב שהם לא מתחפות. יש בעיה חמורה יותר אי אפשר לשנות רקעים. רק רקעים שמגדירים מהדפדפן. חיפשתי בגוגל והבנתי שהבעיה היא גם בXP והפיתרונות לא עזרו (או שלא הבנתי אותם כי זה התעשקות ברגיסטרי). וגם שמעו, למחשב יש gefurce mx4000 והוא לא תומך AERO. מה שמבאס זה שהערכת נושא התכלת אי אפשר לפחות לשנות את הצבע שלה למישהוא יש פתרון?. כי לפחות בויסטה זה לא היה נורא כי לא היו שמים לב לזה. (אני מדבר על פיתרון שלשנות את הצבע לא להפעיל AERO). אגב גם התפריט של הגאדג'טים לא נפתח. יש לי פיתרון אחד-לפתוח משתמש חדש. אבל אז לגבי האוטלוק אני יודע רק להעביר את הקובץ נתונים אבל אני יצתרך לסדר מחדש את התיקיות נ…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  5. היי השאלה היא איך אפשר לראות תקיות ניסתרות.. רוני

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by viper_sb,

יש ברשותי נגן של IAUDIO עם 60 G מה הפקודה להפוך אותו מFAT32 לNTFS ? תודה.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  7. שלום לי ולחברה שלי יש מחשבים ניידים "המריצים" ויסטה. לפני כשבוע הופיע אצל חברה שלי בעיה שהמחשב מדווח שאין לה מקום פנוי על הכונן הקשיח ביצעתי נקיון מחיקת קבצים זמנים הסרת תוכנות וניקית 12 גיגה ביצע הפעלה מחדש למחשב הושוב דווח לי שיש רק 100 מגבית פנוים ביצעתי סריקה ואיתור שגיעות לא עזר השתמשתי בכלים לניקוי זיכרון לא עזר בסוף לאחר מעמצים ואלוהים יודע מה לא ניסית איך שהוא זה חזר לדווח שיש לה כ 12 גיגה פנויים וכעט אותו דבר קרה גם לנייד שלי. חשבו לציין שביצעתי על שני המחשבים סריקות נגד וירוסים אם NOD32 וסריקת אם התוכנת חומת האש שלי ואין שום בעיה שהם מגלים. אשמח לדעת אם משהוא נתקל בזה ויודע ממה זה נגרם. לדעתי מאחר ושני המחשבים מריצים את אותה מערכת הפעלה ולא בוצע שום התקנה ש…

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by aribrukman007,

היי יש לי בעיה במחשב.. אתמול הייתי במחשב כרגיל ופתאום המסך קפץ, וראיתי את הDESKTOP הרבה פעמים על המסך (דרך אגב, לא פעם ראשונה שזה קורה) אז עשיתי RESET, והמערכת פשוט לא עלתה אחר כך... ניסיתי גם להכנס עם SAFE MODE וגם לא עלה... אני פשוט רואה את כל המסך שחור ואת הלחצן של העכבר... מה שמוזר שאם אני משאיר את זה ככה אז הSCREEN SAVER עולה לצורך העניין, המחשב חדש (חודשיים) ויש לי מערכת הפעלה WINDOWS VISTA מה יכולה להיות הבעיה?? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  9. אהלן. הפעלתי winPE וחיברתי את הדיסק קשיח חיצוני ע"מ להעביר קבצים אלי, והמערכת לא זיהתה אותו. זה אמור להיות ככה? תודה..

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  10. יש לי כרגע XP ואני מנסה להתקין ויסטה, כשאני מעלה את ה DVD אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem: 1. Insert your Windows installation disc and restart the computer. 2. Choose your language settings and click next. 3. Click "repair your computer ושיש בעיה עם הקובץ קרנל בגדול ה XP דפוק בכל מקרה, אבל הוא לפחות עולה בלי בעיות מישהו יודע איך אני יכול להגיע להתקנה ולמה אני מקבל את ההודעה הזאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by tooten28,

שלום לכם יש לי בעיה שאני מפעיל את מחשב מחדש ,הוא שאל אותי איזה WINDOWS לבחור ,הראשון WINDOWS העובד ושני לא עובד, צריך להפעיל מחדש את מחשב ואז לבחור את ראשון. אך אני מוחק את WIBNDOWS השני ?. האם אני מפרמט את משחב זה עוזר??

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by Zinger777,

שלום, אחרי פירמוט המחשב והתקנת כל העדכונים הבנתי שSP3 עושה לי בעיות ואני צריך לחזור לSP2. איך עושים את זה בדרך היעילה ביותר?(האפשרות האחרונה היא לפרמט את המחשב שוב ולא להתקין את הSP3, תודה, Zinger777.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by zvika.e,

תודה..

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by gargoil,

יש לי win xp sp2 על מחשב ישן יחסית (כבן 3 שנים). לאחרונה יש לו תופעה מוזרה שבה קיצורי הדרך על שולחן העבודה אינם מגיבים. קליק כפול לא פותח דבר. הדרך היחידה לפתוח אותם היא לחצן ימני של העכבר ו אז open . אני מחפש את הפתרון או כוון לפתרון של הבעייה. תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by dids22,

אהלן תראו יש לי הרדיסידק 120 גיגה sata והוא מחולק ל c=30giga d=15 giga e=60 giga (בערך - לא הכי מדויק) הקיצר היו לי כמה בעיות עם הווינדוס והחלטתי לפרמט אז הכנסתי את הדיסק של ווינדוס ואז כשהגעתי לשלב שאני צריך לבחור על איזה מחיצה להתקין את הווינדוס היתה לי בעיה (ד"א אני החלטתי לפרמט רק את כונן c ו d ואת כונן e להשאיר ) אז מחקתי שם את כונן c ו d ואז חשבתי שכל השטח שאי לא משתמש יהיה ביחד כלמר אם יש לי 50 גיגה שלא עשיתי אותו מחיצה אז שיהיה 50 גיגה אבל מה שקרה לי זה שה 50 גיגה האלה מחולקים לכמה חלקים (אחד 30 מגה ועוד אחד 35 גיגה ועוד 15) ואני רוצה לחבר אותם ביחד ולעשות שכונן c יהיה את כל ה 50 גיגה האחרים חח מקוהה שהבנתם למה שאני מתכוןןן מחכה לתשובבהה חח ובינתים אני על הפנ…

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by Ghosthunter,

שלום רב, יש לחבר שלי בעיה במחשב שלו. כשהוא מדליק אותו אז הWINDOWS עולה והוא רואה רק עכבר ומסך שחור. אמרתי לו לנסות להפעיל בSAFEMODE, LAST GOOD KNOWN CONF, בSAFE COMMAND ושום דבר לא עזר. יש לציין שזה קרה אחרי שהוא מחק מההוספה/הסרה של תוכנית כמה משחקים. יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by AviadF,

שלום לכולם! לאחרונה פרמטתי את ה-R דיסק הראשי שלי והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. חלק מהגיבוי שלי היה גם של קבצי הדואר האלקטרוני שניסיתי לשמור במטרה לשמר את ההודעות. מה שהצלחתי למצוא זה כמות קבצים שווה לכמות התיקיות בתא הדואר. (תיבת נכנסות, תיבת יוצאות וכו') שכל קובץ שוקל בהתאם לכמות תוכנו. שמרתי את הקבצים מסוג *.dbx וניסיתי להדביק אותם באותה תיקיה לאחר ההתקנה המחודשת של מערכת ההפעלה. אך אין קול ואין עונה- נתקעתי ואיני מצליח לשחזר את הקבצים. אולי מישהו מהאנשים החביבים שבאזור יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני פותח קבצים אלו? מה אני יכול לעשות איתם? ואם יש פה אדם חסר רחמים מספיק- שיגיד לי אם כל המיילים שלי פשוט -אבודים!!!-----??? שלכם, אביעד.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by AVL,

מיקרוסופט שיחררה 9 (!!) עידכוני אבטחה חדשים ל XP , מי שלא משתמש בעדכון אוטומטי שידאג להוריד ולהתקין את העידכונים

19. Started by אנדי,

שלום לכולם, בעת לחיצה ימנית על קובץ כלשהו, מופיע לפנינו תפריט תלוי הקשר שבתחתיתו מופיעה האפשרות 'מאפיינים'. בכרטיסיית המאפיינים ניתן לראות באיזה תאריך נוצר קובץ מסויים. זה לפחות מה שאני מבין. לאחרונה ביצעתי התקנה נקייה של חלונות (עקב קריסת הדיסק של המחשב) והתקנתי מספר תוכנות. החלטתי לבדוק באיזה תאריכים נוצרו קבצים אחדים של מערכת ההפעלה, וראה זה פלא - לא היתה אחידות בתאריכים! יותר מזה - מתברר שלחלק מהקבצים יש תאריך קדום בהרבה מהתאריך האמיתי שבו התקנתי את המערכת (לפעמים הפער הוא שנתיים אחורה)!! החלטתי לבדוק האם זה מה שקורה גם בקבצים של תוכנה כלשהי ובדקתי את תאריכי היצירה של קבצי ה'מיול'. גם כאן, מתברר, אין אחידות. בפועל, אם כך, איני יכול לקבוע באיזה תאריך התקנתי תוכנה מסויי…

20. Started by edoson,

לאחרונה הXP שלי רץ קצת לאט, זה מתבטא בעיקר בפתיחת חלונות אחרי מיזעור וכאלה... אתם בטח מכירים. אז לקחתי עניינים לידיים והתחלתי להוריד קצת מהSTARTUP באמצעות הMSCONFIG. גם הורדתי את הGAIN אבל נתקלתי במספר בעיות: 1. כמה תוכניות מתעקשות לחזור לSTARTUP גם אחרי שהורדתי אותם, איך זה קורה ואיפה צריך למחוק ע"מ להוריד אותם באמת? 2. במהלך הפעלה רגילה המחשב מפעיל כ-35 PROCCEים, זה נורמלי? כמה קבצים שהTASKMANAGER מראה כי אני כביכול המפעיל שלהם, אני בכלל לא מכיר. איך אפשר לבדוק את זה? 3. אילו SERVICEים אני יכול לבטל? לתשומת לבכם אני מחובר לרשת. 4. איזה עוד פעולות אפשר לבצע על מנת לשפר את הביצועים השגרתיים בהפעלה שוטפת של ווינדוז? 5. יש אפשרות לפנות זכרון דרך ווינדוז? בלי תוכנות …

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  21. שלום לכולםText :hi: משום מה ומסיבה לא מובנת לי אינני מצליח לפתוח עוד חלון של אתר אחר כשאני נמצא באתר מסויים לפעמים אני מצליח להשאר בשני אתרים בו זמנית עם שני חלונות על המסך אבל זה נדיר,בדרך כלל כשאני מנסה להכנס לעוד אתר ולא משנה אם זה דרך המועדפים , הקלדה לשורת הכתובות, או קיצורי דרך על הסרגל ברגע שאני מנסה לעבור מייד נסגר לי האתר שאני נמצא בו מה גורם לזה? לא היתה לי את הבעיה הזאת לפני ואני מתחיל להתעצבן מזה אני עם ווינדוז 98 המהדורה הראשונה ואקספלורר 6 המחשב כמעט ריק 40 ג'יגה על 2 כוננים שבתוכם יש לי בסך הכל 3 ג'יגה 128 זכרון מעבד פנטיום 4 1.6 איך מחשב ריק עושה בעיות את זה אני לא מבין מי יכול לעזור??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by Vega,

אני זוכר פעם שהייתי בכיתה ה' או ו', ואמרתי בחדר מחשבים ש-Windows גרוע וזה... אז אחד מי"ב אמר: "לא, אתה פשוט לא יודע להשתמש בו נכון ולשמור עליו.". עכשיו אני בכיתה ט' (לכל המעוניין בדבר), וחשבתי על זה די הרבה.... רציתי לדעת, מה אתם עושים כדי לשמור על המחשב שלכם, שימשיך לפעול כמו חדש/כמו אחרי פירמוט? הרעיון מאחורי הת'ראד הזה הוא בעצם לנסות להסביר לאנשים כיצד לשמור על המחשב שלהם חלק. 1)אני אישית שומר על המחשב שלי בכך שאני לא מתקין תוכנות שידועות בכך שיש להם Spyware, כגון Kazaa וכו'. אני משתמש בקאזה לייט ושאר ירקות. כמו כן, אני מחפש בגוגל ביקורות על תוכנה מסוימת לפני שאני מתקין אותה. Google search: Program Name + Spyware - זה המבחן הכי טוב לדעתי. 2) הרבה(!) מקום בכונן C:…

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by CloseEdge,

אוקיי אז ככה. אני לא מישתמש בFW של XP אלה ב FW של נורטון FW=firewall ולאחרונה יש לי פואפים מהמסנג'ר למרות שסגרתי אותו דרך TASK MANAGER איזה פורטים אני צריך לחסום כדי לחסום את הפואפים המרגיזים האלה? תודה מראש me

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by 114508534,

כאשר אני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה דקות יש הודעת שגיעה ואני לא יכול להדביק ולגזור . בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מעצבן אותי

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by Dr. n00b,

דוד שלי ביקש ממני עזרה בהתקנה כזאת כדי שהילדים הקטנים שלו יוכלו להמשיך לשחק בכל השטויות שלהם שהוא קנה לילד הראשון לפני איזה 6 שנים, מקלדת קומפי וכאלה.... שעובדים רק על וונידוס 95/98/ME. אין לי מושג איך עושים את זה, בכל אופן כבר בהתקנה הראשונה פיצלתי מחיצה נפרדת של 5 גיגה להתקנה.... אני אשמח לקבל הנחיות, קישורי לדרייבר SATA מתאים (מדובר בלוח AN7 של אביט והבקר הוא Sil 3112) לווינדוס 98[me=Dr. n00b]וכן הלאה.[/me] תודה!

• 0 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.