Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בשבועות הקרובים אני מתכנן לקנות SSD למחשב שלי, ואני רוצה להחליף את המערכת הפעלה לSSD, וגם לשדרג (ולפרמט) את המערכת הפעלה לווינדוס 10. יש לי על המחשב 2 דיסקים, כונן אחד של 1TB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (ווינדוס 7 מקורית), ועוד כונן של 500GB. אני רוצה להוציא את הכונן של ה500GB, במקומו לחבר את הSSD, ולהתקין עליו ווינדוס 10. עכשיו אני קצת בבלגן, בגלל שאני רוצה גם לפרמט את הכונן של ה1TB, לפרמט את המערכת הפעלה, לשדרג אותה ובנוסף להכל גם להתקין אותה על כונן אחר. יש למישהו רעיונות, פתרונות? אודה מאוד לכל מי שיעזור לי.. *ד"א, אני מתכנן גם להעביר את הקבצים על הכונן של ה500GB לכונן של ה1TB, יש דרכים מומלצות לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקנתי את xp {בדיסק קשיח א} ולאחריו התקנתי את 7 {בדיסק קשיח ב} וזה היה נותן לי בהתחול המחשב לבחורלאיזה וינדווס בירצוני לכנס {הברירת מחדל שלי היה xp} ולאחר זמן ממושך ב xp עשיתי פורמט לכונן בו הוא נמצא עקב בעיות. לאחר הפורמט של ה xp התקנתי שוב את הוינדווס xp באותו כונן ולהפתעתי הוינדווס 7 נעלם מהרשימה ובכלל אין שום רשימה בה אוכל לבחור לאיזה וינדווס בירצוני לכנס. האם יש איזושהי דרך לשחזר את הרשימה כדי שאוכל לכנס לוינדווס 7?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני מדליק את המחשב ועובר את החלון של ה logon, לפני טעינה מלאה של שולחן העבודה אני מקבל שגיאה windows explorer has stopped working ואז ישר אחריה windows explorer restarting ושוב חוזר על אותו הדבר כל הזמן. זה קרה לי רגע אחרי שהשתמשתי ב mkvmerge כדי לערוך סאונד מקובץ וידיאו, לאחר ששמרתי את הקובץ רק כשהסאונד נמצא בו על שולחן העבודה אירעה השגיאה. אני נמצא כרגע ב safe mode וכשאני מנסה למחוק את הקובץ הזה מהשולחן עבודה אני לא מצליח, הוא פשוט לא נמחק, ניסיתי להשתמש בכמה תוכנות כדי למחוק אותו והן נתקעות, ניסיתי לשנות את שמו + הסיומת וכל שולחן העבודה ב safe mode נתקע. (הקובץ עצמו כניראה פגום, כמה נגנים רשמו שהקובץ לא טוב). כנראה הגורם לבעיה זה הקובץ הספציפי הזה... …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. היום החלטתי להוריד סרטון קצר, עכשיו לחצתי על הלינק ונפתח חלון SAVE/OPEN/CANCEL/MORE INFO למטה היה V קטן מסומן אני בטעות הורדתי את הסימון ולחצתי SAVE... עכשיו כל פעם שאני לוחץ על לינק כלשהוא להוריד משהו הוא לא שואל אותי אם לשמור לפתוח וכו'... אלא מוריד ישר... השאלה שלי איך להחזיר את המצב לקדמותו? שישאל תמיד לפני הורדה.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי עשיתי אתמול טון-אפ לדיסקים בעזרת TuneUp Utilities (תיקון בעיות בעיקר, לא חושב שזה כולל איחוי), הרצתי את זה במהלך הלילה והיום בבוקר הדקטופ פעל. עשיתי ריסט ומאז זה לא עולה - נתקע אחרי מסך הטעינה (עם הפס). הלדים מראים שההארדיסק "חושב". נתתי לו בינתיים משהו כמו 20 דקות לעבוד וזה עדיין לא ממשיך... ניסיתי לעשות תיקון דרך הדיסק התקנה (שלא מצא שום בעיה) וגם להריץ fixmbr ו- fixboot אבל מסתבר שזה לא בדיוק ככה בויסטה....... אין לי מושג איך להמשיך, יש הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
עבור יוזר אחד בלבד מתוך שלושה ב-XP PRO ?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם =) אממ.. יש לי בעיה נורא מעצבנת עם אקספלורר, קור לי הרבה פעמים שאקספלורר פשוט קורס כשאני מתעסק עם קבצי ווידאו כבדים. וזה קורה לי לעיתים קרובות גם פעם קרה שכשנכנסתי לספריה שהיא יחסית עם הרבה קבצי מדיה כבדים, האקספלורר באופן חד החל להשתמש ב-99 אחוז מהמעבד, וגם כשיצאתי מהספריה הוא לא חדל בכך... אגב, כדי לשלול את האפשרות שאולי אני צריך עדכון לווינדווס אז לא, כי אני על sp 1, ועשיתי את שאר העדכונים לפני שבועיים תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעת לחיצה ימנית על קובץ כלשהו, מופיע לפנינו תפריט תלוי הקשר שבתחתיתו מופיעה האפשרות 'מאפיינים'. בכרטיסיית המאפיינים ניתן לראות באיזה תאריך נוצר קובץ מסויים. זה לפחות מה שאני מבין. לאחרונה ביצעתי התקנה נקייה של חלונות (עקב קריסת הדיסק של המחשב) והתקנתי מספר תוכנות. החלטתי לבדוק באיזה תאריכים נוצרו קבצים אחדים של מערכת ההפעלה, וראה זה פלא - לא היתה אחידות בתאריכים! יותר מזה - מתברר שלחלק מהקבצים יש תאריך קדום בהרבה מהתאריך האמיתי שבו התקנתי את המערכת (לפעמים הפער הוא שנתיים אחורה)!! החלטתי לבדוק האם זה מה שקורה גם בקבצים של תוכנה כלשהי ובדקתי את תאריכי היצירה של קבצי ה'מיול'. גם כאן, מתברר, אין אחידות. בפועל, אם כך, איני יכול לקבוע באיזה תאריך התקנתי תוכנה מסויי…
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה כאשר אני מפעיל את הuser account control בויסטה אני לא יכול לשמור שום דבר בכונן D, הבנתי שזו בעיה של הרשאות ואני מנסה לתת הרשאה מלאה על עצמי אבל בגלל שאני כביכול לא מנהל אני לא יכול לשנות שם שום דבר- למרות שיש יוזר אחד ויחיד במחשב. איך אני גורם למחשב לזהות אותי כמנהל כך שגם שהuser account control אני יוכל לשמור בכונן D ובכלל שאני יוכל לשנות הרשאות גם אם הבקרה הזו כבויה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש, והתקנתי עליו באופן עצמאי ווינדוס אקס פי פרו. עכשיו יש לי בעיה. אני יכול לכתוב בעברית ולראות עיברית באתרים, אך כאשר אני פותח תוכנות כגון ווינאמפ, נארו, או כל תוכנה אחרת במקום לראות עיברית אני רואה ג'יבריש או סימני שאלה. הלכתי לקונרול פאנל ל-Regional and Language Options וראיתי שכל העיברית מסומנים תחת וי. אין לי מושג איך לפתור את הבעיה ואשמח לקבל את עזרתכם. ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום. במחיצה C יש לי ווינדוס XP. אני רוצה להוסיף ווינדוס 98 למחיצה D ע"מ שאוכל להשתמש ביישומי DOS. מחיצה D היא FAT32. שאלותי: 1. האם די בפירמוט עם דיסקט איתחול והתקנת ווינדוס 98 במחיצה D ? 2. האם יש סיכוי שמשהו לא יתפקד או שתהיינה התנגשויות כלשהן למרות התקנה נ כ ו נ ה ? 3. האם אקבל תפריט עם הדלקת המחשב שבו אוכל לבחור במערכת שארצה ? אם לא-איך אצור תפריט כזה ? 4. האם עלי לדעת עוד משהו לפני הביצוע ? אודה לכם מאוד אם תשיבו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את ווינדוס אקס פי ושאני נכנס להתקנה דרך הדיסק של ווינודס זה רושם לי : setup did not find any hard disk drivers installed in your comupter. make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturer-supplied diagostic or setup program. והסדי רום שלי קצת דפוק אז אני משתמש בצורב כסידי רום זה משנה?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי עשיתי אקטיבציה לווידוס 7 והוא אומר שהוא חוקי לאחר אימות אם אתר של מייקרוסופט , אבל הווינדוס היא גירסת ה RC והוא אומר לי שהוא EXPIRED והוא מאתחל את עצמו יש פתרון לזה ???? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בחשבון אחד (USER) אבל בהפעלה של המחשב עולה החשבון ADMINISTRATOR איך אפשר לסדר שהחשבון USER יעלה תמיד
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני לא כל כך יודע לאן לשייך את השאלה, אבל ננסה כאן: איזה גרסת WINDOWS הכי כדאי ומולץ להתקין על מחשב חדש עם מעבד אינטל 920D (כפול ליבה)?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
נכון הPLAY LIST בצד ימין של כל השירים\סרטים שמנוגנים ? אז בטעות ביטלתי אותה ואני לא מוצא איפה מחזירים אותה חרשתי את כל המאפיינים ואפילו התקנתי מחדש ועדיין לא הצלחתי להחזיר אותה מישהו יודע איך ? תודה מראש
-
ההודעה הייתה תחילה בפורום תוכנה(כי לא שמתי לב שקיים פורום לווינדוס),אך מכוון שהיא לא הועברה ומכוון שהעניין דחוף לי החלטתי לפתוח הודעה חדשה. אהלן,עקב הדחיפות אני לא יתחיל לברבר. יש לי שתי בעיות עיקריות שתקפו את המחשב שלי,אחת בעיקר באשמתי אחת קרתה סתם(ואני הפכתי אותה ליותר חמורה). 1. שהווינדוס מתחיל לעלות הוא אומר לי שהקובץ windows\system32\config\system פגום ויש לתקן אותו דרך windows repair(מהדיסק), שנכנסתי לווינדס repair לא הבנתי איך לתקן אותו,שיחקתי עם הדברים ודי חירבשתי שם כמה דברים שהובילו אותי לבעיה 2,כמו כן בגלל העקשנות שלי גם מחקתי את הקובץ הפגום אבל אין לי מושג אין לתקן\לשחזר\להשיב ועוד שטויות רבות שבאמת יעזרו. 2. שיחקתי עם bootcfg ובטעות הוספתי עוד boot ,זאת אומרת…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך אני עושה שהמחשב יעלה אוטומטי עד הווינדוס בלי שבאמצע הוא ישאל איזה משתמש אני רוצה..(יש משתמש אחד) אני רוצה שהוא ייכנס אוטומטי למשתמש הזה. האפשרות הזאת הייתה לי אבל עכשיו חברים של אח שלי נגעו במחשב ולא יודע שינו משהו ועכשיו זה כבר לא עובד ושכחתי איך עשיתי את זה... זה היה בלי תוכנה..משהו באפשריות של הווינדוס אבל שכחתי מה.. מקווה שהבנתם מה אני רוצה... תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שהזמנתי. בחנות אמרו שבדקו אותו בעזרת התקנת WIN ומחיקה (כי לא קניתי מהם את מערכת ההפעלה) אני רוצה להשתמש בהתקנה של WIN XP HOME שיש לי ממחשב קודם (לפחות בשלב הראשון) באמצע טעינת הדיסק של ההתקנה, לפני שקיבלתי את אפשרותהבחירה של REPAIRE או התקנה קיבלתי מסך כחול: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. ... Technical information: STOP:0x0000007B (0xF78D2524, 0xC0000034, 0x00000000,0x00000000) בניסיון נוסף קיבלתי הודעת שגיאה: windows failed to start a recent hardware or software change might be the cause to fix the problem... האם יש בעיה להתקין WIN XP HOME SP2 על ה…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://img180.imageshack.us/img180/4230/91972805xn6.jpg ההודעה הזאת כל הזמן קופצת לי ישר איך שאני מדליק את המחשב ולא משנה על איזה אפשרות אני לוחץ היא חוזרת וחוזרת
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי מבקש עזרה בבעייה מעצבנת עשיתי לפני יומיים עדכון הכל עבר חלק... עשיתי כמו שהתבקשתי ריסטארט ושעלה אחרי ההתקנה שמתי לב לכמה דברים שלא היו 1 - השעון למטה עבר מ 24 ל AM/PM 2 - התאריך עבר 05/01/2018 כלומר החודש במקום באמצע עבר לשמאל 3 - נוספה לי משום מה שפה ENGLISH -UK בנוסף ל US ועברית 4 - נגיד ביוטיוב פתאום התצוגה שהיתה לי של הקוביות של הסרטונים במקום הכי חדש משמאל הכל עבר לימין מעצבן ולא יודע מה לעשות ניסיתי להוריד השפה הנוספת לא ניתן ( רק את העברית יש אופצייה ל REMOVE ) שני האנגלית לא ניתן ללחוץ על REMOVE זה אפור אזור עדיין כתוב ישראל מה קרה פתאום ומה עושים בתודה מראש על העזרה מי שיוכל. שי
-
- 3 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
http://img210.imageshack.us/img210/2917/50784774.png
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אניי מנסה לשנות את כונן D שלי ל C כי שם מותקן ווינדואס בפרטישן מגיק זה עושה קצת בעיות יש פתרון מהיר וללא השלכות רציניות???
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המפרט הבא: Intel Pentium 4 3.0Ghz 530 BOX MSI 915P Combo nVIDIA Geforce 6600 128MB PCIE Samsung 120GB SATA 7200RPM Ceon 512MBX2 CL2.5 DDR2 NEC ND-3550A Dual Layer X16 DVDRW LG X52X32X52 CDRW האם ויסטה יפעל אצלי טוב??? אני מדבר בעבודה זורמת כי במשחקים אני כמעט ולא אשחק בו... כלומר ICQ אינטרנט מסנג'ר פוטושופ וכאלה...
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי שתי בעיות בXP 1.יש לי בעיה עם עברית עשיתי את כל מה שאפשר לתקן את זה ועדיין שאני מנסה לכתוב בעברית אני מקבל אותיות אחרות ממה שמודפס על המקלדת וריבועים כל מיני.אפילו כרגע אני כותב את ההודעה הזאת בוינדוס 2000 שלי כי אני לא יכול לכתוב בXP בהתחלה שהתקנתי את הוינדוס XP לא היתה בעיה ופתאום אחר כך בלי שום סיבה זה הופיע זה ממש צרה אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. 2.יש לי איקונים מאוד יפים שמצאתי באינטרנט השאלה שלי איך מחליפים איקונים של המחיצות שלי לא מצאתי מאיפה עושים את זה מישהו יכול לעזור?? בתודה גל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-